Var är bloggAnna, var är bloggAnna? ;)

Nuså, nu ska jag ta mig lite tid här igen. Jag har så mycket viktigare grejer att göra än att nörda vid datorn.....not haha.  Brrr sitter här och huttrar, varför har vi så kallt innomhus idag? Det var ju tusan varmt ute=) Men nu ska jag käka lite nudlar=] Currynudlar mums. Sen ska jag äta lite godis också, lite som jag hade kvar i söndags. Smal jag är, plus att jag var med per och åt på subway idag=D Men det är väl egentligen inte så jätteonyttigt, är det(A)?

Jag behöver en ny design på den här bloggen, då blir det lite roligare att skriva också.......kaaaaaanske. Alltså åh, var har bloggAnna som alltid hade nya inlägg tagit vägen egentligen(A)? Ska försöka ta och leta upp hon, då kanske ni blir happy:D:D:D:D?

image379 

På lördag blir det kanske att sitta barnvakt åt tvillingrna. ÅH vad jag älskar dom små filurerna, och isa har sagt att dom har lärt sig prata mycket mer och vuxit osv:D Det kommer bli super nice. Förra gången vi satt barnvakt fick vi dock lite skäll haha i hade lämnat framme alla leksaker, all disk osv:$ Så nu blir det ng storstädning i hela huset;)


Over and out

Äntligen har ni lite uppdatering av mig;)

fyskäms, bloggen ligger efter känner jag. Men jag har varken tid eller ork, ska försöka skynda mig att skrapa ihop några rader innan jag blir döööööless. Ihelgen har det minst sagt varit fullt upp, har knappt suttit nått vid datorn huhu, inte likt mig:$

I fredags eftermiddag somnade mig lilla älskling in, och begav sig till paradiset:( Saknar ditt svansande runt benen,ditt glada humö och nästan din andedräkt.... <  3  

På kvällen for jag med per och hans kompisar på en fest, eller förfest. Men vi stannade inte så länge, vi for hem till han ist. Det var jättetrevligt=)) Och på lördag var jag på stan med per:), vi gick mest bara och kikade runt, fikade och åt piggelin=D=D=D=D=D Mysmys:) I lördags var jag med tjejerna, eller ja, tjejerna och Samme haha:) Det var jättegos, vi körde sångleken haha love. Sen såg vi film osv. Förövrigt har jag börja ha på mig ballerinaskor=D=D det är sommar, jag älskar det. Blir dock lite småkallt om fötterna, men jag överlever;)

image377

Idag vaknade jag vid sextiden, och har klättrat till fyra-fem, mycket trevligt(= Sedan kom jag hem , duschade osv och sedan skulle jag, per och jimmy fara och bowla=D Det blev inget utav, för vi kom till bowlingkompaniet tre minuter innan dom skulle stänga huhu. For och kikade på bion, men det gick inget bra, så då for vi till ica köpte chips godis och nudlar haha;) Sedan såg vi film hos per, I'm a legend, den var bra, lite svår att fatta men:)))))) AJa nu måste jag sova, nu har ni fått lite update.

SOVGOTT:)

förlåt.

AJaj, dålig update nanting..........och jag hinner inte skriva nu heller för nu bär det av mot bergen haha. Ha en bra dag!


image375 Du är rätt bra hun=))))))))))

Tjuvlyssnat.se

En grupp av dagisbarn är i parken och leker. En av dagisfröknarna hjälper en flicka ~5 att knyta skorna.
Flickan: Jag fyller sex år i augusti!
Dagisfröken: Jag fyller också år i augusti.
Flickan: Hur många år blir du då?
Dagisfröken: Då fyller jag 24.
Flickan: 24?! Då är du gammal ju! (Hon klappar fröken på armen och ser sedan allvarlig ut) Vet du om att du snart ska dö?


Ändå lite småsöt(A)


det kommer så småningom=)

Jag är typ less på blogg. Ajsingbajsing. Men jag ska fortsätta, bara inte ikv :$
Men imorrn osvosv
                                                                                                                                                  
image374 

Peace

Jag älskar dig hjärtat.

Gissa vem som har varit duktigt och gjort alla samhällsfrågorna? JAGJAGJAG:)))) Nu måste jag bara plugga in dom också, prov/läxförhör tomorrow(A) Men nu ska jag bege mig till träningen och chilla med malin och emelie och klättra lite också kanske hehe.

Idag skulle jag ju gå och köpa dom där jeansen men attans. Mitt konto var tomt............tur att det snart är den 30:e!! PUSS SÅ LÄNGE




image368

Syster. Jag saknar dig mer än någonsin när jag tittar igenom alla tusentals bilder vi har tagit genom åren. Saker jag har uppleft med dig kommer jag inte uppleva med någon annan, vi har gjort så jävla mycket. Det kniper till i magen när jag jag ser hur kul vi hade, och hur lite vi träffas nu. Du finns alltid i mitt hjärta.

Solen skiner=)

Sitter och äter lite godis. Ojoj, inte bra. Ska ju snart äta brunch;) Det är ju så jävla fint väder så jag tror rent jag ska sätta mig ut ett tag också=) Behöver inte fara hemifrån förrän typ tio tolv. Inte dålig sovmorron.

Menmne, idag ska jag efter skolan fara förbi stan en snabbis. Sedan ska jag på träning, klättring. Det känns som det var rålängesen jag var där. Och på söndag ska vi fara och klättra i berg, Första gången i år=D=D=D=D. Jag längtar.
 image367      

Plus att pappa är typ världens bästa och nu har han gett mig 300 kr på mobilen så nu har jag fått gratis sms!!!! SMSBOMBA, för det är typ inte så många som har gratis=S Aja, nu ska jag sätta mig ute i solen pussss


Glass, glass, glass, i stora lass, lass lass;)

Dålig updatering minsann. Men jag är så less på min design, håller på med en ny men kommer inte på nå roligt att göra huhu. Men idag har det varit sol. Det har nästan känts som sommar i luften och jag köpte årets första mjukglass, och årets sista. Jag gillar verkligen inte glass, usch, men det ser så otroligt gott ut! Så jag måste köpa en varje år för att se om jag ändå kanske börjat gilla det. Men nej.  Strösslet var iallafall smarrigt:))
Gick på stan ett tag med Amanda och Therese, la undan ett par jeans jag ska fara och köpa imorrn!

Har umgåts med lollo ikväll, trevligt:) Var längesen jag träffade henne, vi gick typ ut och gick och bara pratade, lagade mat osv. Saknar dej babe=)

Måste bara skryyyyyta lite. Vi har sovmorron till tio över tolvv imorrn!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir happyhappyhappy heheh=D=D=D

träningarna kommer blir tråkigare utan er=(

Jag pallar inte skriva ikväll för jga är trött och har engelska prov som jag måste plugga till. Har sett på desperata hemmafruar för ett lite tag sen, det är faktiskt toppenbra=)))))
 
Har även tränat och vi fick veta hen hemsk nyhet. Vårat lag kommer till hösten troligtvis splittras i höst, åtminstone så kommer vi inte behålla samma tränare, dom bästa tränarna i världen, längre =( =( =( Jag börjar typ gråta. Det kommer bli mycket tråkigare att spela volley då ju. Men jag hoppas att det inte blir så. I så fall kommer jag sakna alla skämt och tokigheter.

Några exempel på ronnys och pontus humor ;)  :

Tre bögar sitter tillsammans i ett badkar medans en av dom fiser,vem?
-Den längst bak för att dom andra har ingen möjlighet.

En amerikan, en tysk och en neger sitter på ett flygplan. Dom betsämmer sig för att slänga bort det dom har mycket av i sitt land. Neger börjar. Han slänger ut massa guld. Amerikanen och tysken blir paffa men neger säger " att guld det har vi så mycket av i vårat land". Sedan är det tyskens tur han slänger bort massa öl och säger " det här har vi ändå så mycket av i mitt land". Då är det amerikanens tur, han slänger ut negern. Tycken blir paff men amrikanen säger lungt "Dom där har vi så många av i mitt land"

Vad är det som är lila, runt och som vilt flyger omkring i djungeln?
- Ett plommon med turbomotor

Vad är det som är litet,vitt och rödprickigt?
-En magnesyl med rödprickiga hängselbyxor.

OSVOSV jag orkar inte skriva mer(A) Nu ska jag plugga vidare och sedan sova:))))))) ( Inläget som jag inte tänkte skriva ikv ,blev ju rätt långt ;) )

Kort sammanfattning av norrköpning;))))

Nu ska jag ta mig i kragen, tänkte jag, och berätta lite mer om Norrköpingsresan. Det inlägget som jag skrev i norrköping var rätt snabbskrivet och tjollrigt. Men det lär även det här bli hursomhelst, det här var då andra året jag var i Norrköping på RM ( riksmästerskap ).


Det började som redan på torsdagen när jag och isabelle for till ica maxi, men det har jag, eller snarare isabelle, redan skrivt om:) Men isabelle sov iallafall över hos mig. Natten var hur lång som helst för det gick inte rktigt att sova så bra för jag var så jävla pirrig. Klockan sex ringde väckarklockan så då var det bara stiga upp för halv åtta skulle vi fara till bussen som skulle ta oss till Norrköping:) Vi hoppar på bussen och göra oss redo för en lååååång färd. Det tar nämligen 14 timmar.


Vi stannade först och äter lunch ( vart kom jag inte ihåg ) och jag cecilia och isabelle sprang runt och tog kort. Sedan stannade vi i upppsala för att äta middag. Yummy. Och här hann jag även slinka in och köpa tygskorna jag pratat om:) Sedan begav vi oss igen, förbi la capital och vidare mot Norrköping.

Ojojoj, det här kommer bli ett långt inlägg, men fortsätt läsa ändå:)

På kvällen var vi rätt trötta men vi gick ändå ut och kikade runt i stan. Gjorde några bus, som vanligt. Bland annat klättrade upp i en byggställning. ( Våra tränare blev dock inte så glada när dom fick reda på det, eller dom tyckte typ det var roligt men det ville dom inte säga;) ) Den kvällen somnade vi typ vid halv två kanske. Så det var lite kämpigt att ta sig upp 6 på morgonen.

Hela dagen spelade vi matcher. Vårat gruppspel bestod av Bromma, Göteborg och Norrköping. Vi vann två av matcherna och kom därför vidare till semifinal. Den skulle dock spelas dagen efter ( söndagen ).  På kvällen den dagen skulle vi gå ut och äta middag på en båt, som dock stod still. Men det var väldigt trevligt och en trollkarl kom och gjorde jättemånga trollerier, jag blev helimponerad;) Vi kom väl hem till huset där vi bodde vid 23tiden någongång och då for jag Isabelle och Cecilia ut på stan och gjorde gatorna i Norrköping osäkra. Vi hittade dock inget centrum;) Men vi strosade omkring och skrattade i mängder. Hela resan har bestått av glädje och skratt vill jag lova:)))))

Söndag spelade vi semifinal och vann, överlyckliga brudar vi var då eller (?) Och sedan final. Finalen förlorade vi men ackack jag kan inte påstå att silver var så tokigt!!! Med tanke på hur sämst det gick förra året så;)

image331

          ´                
ÄKTA KÄRLEK
♥ ♥ ♥


Anna Phil(=

SÄSONGSAVSLUTNING idag=( MEN shit pommes så bäst slut:$ Det var spännande in i det sista och sedan bara löste sig allt och åh:) ÄÄven om det bara är typ jag, tina och therese som älskar det är det bäst:)))))))) 


Snart kommer ett roligare inlägg, men nu får ni nöja er med detta;)

Klockan halv 6 imorse kom vi fram till skellefteå. Ajsing vad trött jag var;) När jag kom hem blev det sängen på dirr och sedan upp till skolan efter lunch. Idag ska jag inte göra nånting, förutom att se anna phil!!!!=D Om jag är vaken då förstås ;D

Nyss var jag på bibloteket, tönt :$ Haha men jag skulle följa min systeryster och hitta nån bra bok åt henne. Och vi hittade Kära tjejer. Jag har läst den boken en miljon gånger ( första gången var typ i 5an;) ). Men jag älskar den=) Den handlar om Ellie som går i åttan, om hennes liv. Haha hon är rätt klantig så jag skrattar typ ihjäl mig när jag läser den=D Det finns även Stressade tjejer, Tjejer i tårar och Tjejer på stan. Allihop lika bra:))))))

Vi fick förövrigt S I L V E R  i norrköping. Men jag ska berätta mer osv senare. När jag har bilder ( när folk pallar skicka dom till mig ) för det är mycket roligare att skriva med lite bilder på sidan om ;)  Så ta en titt hit senare ikv=)


NORRKÖPING HERE!!!!!!

HEj nu sitter jag här i NORRKÖPING. Hehehe lite nörd att sitta på datorn menmen=) Vi hoppade då på bussen imorse klockan åtta och sen har vi åkt i typ fjorton timmar, med endast två stopp;) Nu har vi iallafall hunnit valt sovplats, vårt lag fick dock ett litet och svettigt rum att sova i. Usch. Men är man med rätt folk överlever man väl det mesta.

Jag Cicci och isabelle har även hunnit vara till stan och utforskat lite. Först gick vi med Stina, Emma, Jenny och viktoria, men efter ett tag övergav dom oss så vi tänkte strosa runt lite själva. Vi tänkte ta en genväg och gå genom en innergård. Vi började gå in, men sprang skrikandes ut;) Men sen kämpade vi oss in och väl inne tog vi lite kort osv;) När vi skulle ut ville vi ta en anna väg, men genom gallret såg vi då en man stå där. Och vi började gallskrikandes springa därifrån till nästa gallerutgång , men även där stod det några män så vi forstatte skrika och kutade ut mot ingången vi kom från(A)

Jag önska jag kunde lägga in alla bilder vi har tagit nu, för vi har hunnit ta en mängd bilder vill jag lova. Varje stop sprang, eller dom två stop som vi hade, sprang jag isa och cicci runt som galningar och posade;))))

Dessutom hann vi en snabbis förbi skopunkten där jag köpte ett par tygskor, svarta=) ENDAST 100 KR:D:D:D:D värt

Det blev rätt långt inlägg, hoppas ni orkade läsa:$ Men det har hänt ännu mer roliga och tokig händelser men nu ska jag vara social.



image325 I en sånhär har jag då tillbringat HELA den soliga dagen.


STORA FETA PUSSAR FRÅN NORRKÖPING=D

Isabelleåström bloggar

Hej, Isabelle här.. jag vet vad ni tänker YES äntligen någon som skriver kul. Och ja det är alldeles riktigt=) Anna är i duschen nu så då passar jag på att piffa upp hennes blogg med ett roligt och intressant inlägg. Det känns som vi är lite småskumma såhär på kvällssidan, typ garvar åt det som inte ens är lite roligt. Men sånna stunder diggas :} Jag sätter en hundring på att hon vill att jag ska berätta vad hon gjort idag. Så därför låtsas jag vara Anna nu..

Hejhej,idag är det torsdag och helgen närmar sig med stormande steg. En dag kvar till Norrköping och jag håller på att spricka av längtan;D Imorgon klockan 8 bär det av. Byebye skellhell,see you at sunday/monday. Idag har jag varit på skolan som vanligt.. Hade nationella prov i engelska. Det gick väl hyfsat, ingen dundersuccé men funkar i krig som man brukar säga. Sedan gick jag med min tunga bag till stan (hade min moppehjälm inuti) som tog en enoorm plats. Jag satt alltså på en moppe för första gången..iår;) Det var då på Isabelles moppe. Den snyggaste och bästa moppen jag nånsin åkt och kört på. Vi for upp till maxi och handlade godis nästan upp till kanten på påsen, munkar, nötter och en 1.5 liters dricka. SMALA!! Det gillas:))))) Men vad ska man annars hålla sig vaken med i en 14timmars buss? Som sagt, vi far imorgon så bomba med samtal och sms, vi kommer ha så satans jävla roligt!!=) Nu ska jag sluta skriva, eftersom det bara är min själ som skriver..inte jag. Men ni får ha det puss<3


Isabelle här igen.Okej, där ser ni. Anna var lite "out of her mind" idag men det är inget att göra åt. Hon blev som hon blev, ett missfoster.Trots det så älskar jag dig Anna, glöm inte det=) Puss på stjärten.

image324

SÅ JÄVLA SNYGG BILD STUMPAN ^


broarna runt, ensam(A)

Sprungit broarna idag då. Ensam, amanda var inte på skolan. Hon hade fått feber och låg hemma och var sjuk. Tusan också, men jag sprang iallafall runt så nu borde min idrottslärare var måttligt stolt över mig;) Det är åtminstone jag(A) Huhu, åt pizza till middag så det blev kanske plus-minus-noll ;)?

Tänk att klockan är typ kavrt över åtta och när man tittar ut är det ljust ute. Snart är det ljust dygnet ruunt. Jag längtar=D hmm. Ikväll ska jag hursomhelst börja packa till norrköping. Har inte ens börjat! Jag som brukar börja packa typ två veckor i förväg :$ Menmen, isabelle sover här imorgon och innan det ska vi ta moppen till ica maxi. Min moppe är dock inte framplockad så det blir att åka på henne. Eller det kanske är bäst att jag är chaffis ändå(?)

image323


Jag är inte säker på att jag vågar åka bakpå dig, då kör vi väl omkull eller nå;)?












Morgonstund har guld i mun;)

Godmorgon=) Vilken härlig dag! Himmlen är helt blå och solen skiner in genom fönstret! Och dessutom har jag hittat en nygammal tunika i garderoben=) Haha de blir inte ett så lång inlägg så här på morgonen, måste hinna äta frulle osv. Idag blir det broarna runt med amanda(?) , hoppas hon kommer ihågdet :$ Aja PUSS

     image322  Sommar i falket=))))


jag är bra på uppdatering::DD::D:D:D

Förövrigt, tycker ni inte att jag har blivit väldigt bra på att hålla bloggen uppdaterad :$? Jag tycker jag har skrivt mycket och ofta på sistone hehe. Det var ända sedan Therese sa att "man blir som glad av din blogg, när ingen annan har uppdaterat på länge och sedan kollar man in på din, så är det alltid nya roliga inlägg"  Efter det blev jag happy och började skriva ännu oftare ;)



Annars såg jag en snutt av OCrepriser idag. Saknat=)



tack till rebzooor som visade mig hur man skulle sätta in en sånhär "tvbild" :$

Om jag ändå var miljonär:)

Har just ätit middag osv, nu sitter jag ock kikar runt lite på victoria's secret. Gud vad mycket fina kläder och sommarkänslan är på topp!!!! Okej den andra bilden är kanske lite varmt på sommarn, men om man ska nånstans osv tror jag den blir great. Funderar på att beställa nått, men jag hittar så mycket och det mesta är hyfsat dyrt, plus att frakten kostar. Aja vi får se hur det blir med köpandet(A)

image320 image321



Jag vill kunna flyga=D

Nuså nu är jag uppe, har duschat, sminkat mig och ätit frukost=) Nu ska jag ta och plugga lite smått men jag tror ändå jag kan det mesta till provet, dessutom brukar inte spanskaproven vara så svåra. Idag ska jagtill vårdcentralen efter skolan, eftersom jag har haft lock för öronen ända sen jag var förkyld ska vi checka det, och lite annat:) Ikväll är det sista träningen innan Norrköping så jag ska dit och peppa järnet. Jag längtar som bara den ( men det  vet ni ju redan :$ )

Tiden verkligen bara flyger iväg. Rätt härligt (snart sommmarlov) men samtidigt hinner jag med så lite(A) Jag måste försöka vara lika snabb som tiden så jag hinner umgås med alla och träna osv! Aja, nu blir det en sista koll i spanskaboken. Ha en bra dag!
image319bild: google

Lär mig flyga, ponken;)

computerneurd ;)

Imorrn har jag sovmorron igen=D har dock min cykel på skolan och ingen buss går det. Jag trodde det skulle bli att gå men mamma kunde komma hem och skjutsa mig:$ Jag ska typ ändå vakna rätt tidigt så ska jag dusha, äta godfrukost, plugga osv:) det blir härligt:)



GAHHHH vad jag längtar till norrköping. Känslan är nästan obeskrivlig(A) Sen är det inte länge kvar tills jag ska till Sthlm och sen vips är det sommarlov!!!!!!!! jag håller typ på att spricka av längtantill allt:) Men nu ska jag kila från datorn tror jag. Har suttit här allt för mycket, som vanligt.

image318

datanörd

Imorrn har jag sovmorron igen=D har dock min cykel på skolan och ingen buss går det. Jag trodde det skulle bli att gå men mamma kunde komma hem och skjutsa mig:$ Jag ska typ ändå vakna rätt tidigt så ska jag dusha, äta godfrukost, plugga osv:) det blir härligt:)



GAHHHH vad jag längtar till norrköping. Känslan är nästan obeskrivlig(A) Sen är det inte länge kvar tills jag ska till Sthlm och sen vips är det sommarlov!!!!!!!! jag håller typ på att spricka av längtan:) Men nu ska jag kila från datorn tror jag. Har suttit här allt för mycket, som vanligt.

image318 

Dagens=)

dagens vill ha: Sommarkläder i mängder!!!!!!!
dagens klädsel: wranglerjeans, vitt linne, svarttröja, grön palestinasjal, addidasskor
dagens humör: Glad, dock lite småsliten
dagens smink: concelar,puder ,rouge, mascara, läppglans och vit kajal:)
dagens frisyr: Plattat hår och en hårnål i luggen
dagens låt: 36 days - Hawk Nelson
dagens plan: se anna phil;)
dagens bästa: sängen
dagens roligaste: ludde:)
dagens dummaste: Isabelle....heheh hämnden är ljuv
dagens drog: parfym
dagens köp: har inte köpt nått, inte ens godis
dagens godis: turkisk peppar


heloooooo

Solen skiner, så jag är då på toppen humör=D  Är dock lite sliten, men det löser sig alltid. Det är ju anna phil idag så då blir jag ännu gladare. Sen fick vi igen matteprovet och det gick toppen. Jag som brukar hata matte(A)

image317 
sommar, blåhimmel...och eves fötter(?) ;)

idag har jag...

...sovmorgon minsann. Bara till tio men ändå sjukt härligt! Fast det är typ alltid när jag har sovmorgon som jag får stressa som mest för jag tror att jag har mest tid i världen. Typ nu, jag har inte tid att sitta vid datorn? Aja:) Igår såg jag 40 year old virgin på 3an. Hehehe den är rätt kul måste jag erkänna(A)

Idag efter skolan blir det träning på kombi med isabelle(: Egentligen skulle jag och amanda typ springa broarna men vädret? Vi har iallafall i läxa av vår idrottslärare att springa broarna, roligt osv;) 



image316 träningsfreakkkkkkk

Gamla godingar(:

Kännner på mig att kvällen kommer bli dryg. Jag ska nämligen ta mig i kragen och plugga, har spanskaprov på tisdag osv=S Plus att jag har nå engelskaläxa och samhälls. suck=) Men nu måste jag sätta igång! Ska jag banne mig sova snart;)



Tidigare idag, när isabelle var här, tittade vi i några gamla fotoalbum och jag tänkte att ni kunde få ett litet smakprov(A) Titta och njut säger jag bara ;)

image311

   

hur orkar jag?

LÄS, det är intressant promise;)))



1. Tre namn jag lyssnar till :
Anna, Anniie och bäst

2.Någonting jag tycker om med mig själv :
mina urgullliga knän lätt

3.Någonting jag inte tycker om med mig själv :
mycket

4.Detta är jag rädd för :
DIG, nae skämt .jag är rätt för spindlar och larver osv

5.Tre saker jag vill ha varje dag :
Glatt humör, candy och soligt & varmt väder=D

6.Tre saker jag absolut inte kan göra:
röra i mitt nyckelben, köra bil ( börjar dock bli bättre;) ), välja kläder på morgonen

7. Detta tycker jag om att göra:
må bra, skratta, umgås, leva livet OSV

8.Detta vill jag göra just nu:
typ äta middag, jag är hungrig

9.Bästa känslan:
GLÄDJE

10.Värsta känslan:
hat

11. Egenskaper jag vill att min partner har:
glad, rolig, förstående, bäst

12. Är du kär just nu:
Naeeee typ inte

13. Jag vill gifta mig:
Ja någång tror jag att jag villdet

14. Följande saker jag vill göra innan jag dör:
Massor!!!

15.Min käraste ägodel:
datorn, mobilen, kläder

16.Något jag vill ha i present:
clothesssss, pengar, kamera osv

17.Detta har jag på mig just nu:
tights, isas mammas mjukisbyxor,grått linne, trosa sockar och bh

18.Favoritkläder:
snygga jeans eller slappishhh byxor

19.Favoritdjur:
hund lätt

20.Följade musikstilar tilltalar mig mest:
typ radio

21. Favoritlåt just nu:
Chris Daughtry - Over you (L)L()L(L)L(L)L)
Chris Brown - With you (L)(L)L()L(L)L(L)

22.Roligaste/tråkigaste ämnen i skolan:
roligast är typ gympa, tråkigast geografi

23.Stjärntecken:
vattumannen

24.En bok jag älskar:
tjejer böckerna

25.En film jag älskar:
Föräldrafällan & "dödligt misstag;");;;)););););))------- minnen

26.Tv-program jag gillar:
Top model och will and grace

27. Favorit doft:
sommrigt

28.Detta äter jag gärna:
Godis:DDDDDD & mat såklart

29. Dricker helst :
Mjölk, eller ibland vatten

30.Favoritgodis:
för svår fråga

31.Hit vill jag gärna åka på semester :
Thailand

32.Färg på mina ögon:
bruna med lite grönt typ

33.Min längd:
161 cm :$

34.Jag tror på:
Horton ;)))))))))

35.Jag spelar:
volleyboll

36.Person jag beundrar:
typ mamma

37.Såhär bor jag:
Ett hus mitt i skogen med far, mor och syster plus en byracka

38.Antal döda krukväxter i hemmet:
mamma håller dom levande

39.Det här tänder mig:
Charm och utseende typ

40.Detta gör mig avtänd:
typ isabelle haha skämt. Men typ peddos

41.Favoritfärg:
röd, vit, svart, blå typ=)

42.Favoritcitat:
var dig själv, alla andra är upptagna hehehe

43.En hemlighet jag vet:
fler än du anar

44.Bästa present jag fått:
lätt en sackosäck som jag fick när jag fyllde 5

45.Senaste köpta skiva:
typ hits for kids 3

46.Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
mitt gäddhäng ffs

47.Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
mina naglar, jag borde sluta bita nu genast

48.Udda förmåga/egenskap:
typ bugtala med konstig bebisröst

49.Om jag var ett djur skulle jag vara:
en rosa elefant

50.Vad lyssnar du på just nu:
tv:n som står på

51.Vad har du gjort/ska du göra idag:
jag har gått en LÅNG promenad

52.Var är dina föräldrar födda:
Haparanda och örviken

53.Vad är det senaste du installerade på datan:
jag har inte installerat nått, det gör pappa osv

54.Vilken är din favoritresturang:
tatung eller viking i stan

55. När badade du i en pool senast:
förra helgen i stinas pool, med kläder

56.Har du varit med i någon skolpjäs:
Jao det har jag

57.Hur många barn vill du ha:
Mjaaa två tror jag

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om:
typ hårdrock

59.Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet:
borde man ha gjort det?

60.Vad har du för tv-kanaler:
inga coola eller jo 3an och 5an

61.Har du åkt moped någongång:
jag kör moppe, åka moppe är för tap

62.Har du busringt nångång:
ett tusetals antal gånger, ja

63.Har du fått felparkeringsböter:
nejdå

64.Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
oh aldrig, hur modig tror du jag är?

65.Vilken är den plats längst bort du besökt:
typ turkiet tror jag

66.Har du en egen trädgård:
ofta egen? men min familj har iaf en

67.Vilken är din favorit bland tecknade serier:
gud jag hatar typ tecknade serier haha men sune är typ bra :$

68.Kan du alla orden i nationalsången?
typ den första meningen, eller kanske den andra också

69. Badkar eller duschkabin?
badkar

70. Vilken är den bästa film du sett denna månaden?
step up

71. Favoritpizza?
hawaiii MUMS

72. Chips eller popcorn?
typ svårt val men ändå lite hellre chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?
jag använder inte läppstift

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
nejdå

75. Har du varit med i någon skönhetstävling?
inte det heller

76. Apelsin- eller äppeljuice ?
apelsin

77.Vem är den senaste du åt ute med, vad åt ni?
Med isabelle tror jag, på subbe

78. Favoritchoklad?
marabou

79. När röstade du senast?
typ en vecka sen

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
aldrig gjort

81.Har du vunnit en prispokal någon gång?
mjaa kanske med volleyn, JO med volleyn. Fick dock inte ta hem den, den var till alla

82.Är du bra på matlagning?
om du gillar bränd och äcklig mat

83.Klarar du av att tanka själv?
man är väl rätt skillad

84.Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går?
Nope

85.Pepsi eller coca cola?
cocacola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
när jag jobbade på lumpen eller? antagligen har jag inte det

87.Vad var det senaste du handlade?
köööpte godis på obs

88. Har du kräkts offentligt?
Jag kräks inte, det är så jävla vidrigt

89. Vill du helst bli mångmiljadär eller hitta den sanna kärleken?
kärlek

90.Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
typ

91.Har du ringt något betalnummer?
jag tror inte dte

92.Kan man vara vän med sitt ex?
ja om man vill

93.Vem var det du besökte på sjukhus senast?
typ johan när han hade krockat

94. Hade du mycket hår som bebis?
Jag var en hårigjävel jag

95.Vad har du meddelande på din telefon/mobilsvar?
vanliga

96.Vad har du i din väska?
börs(fylld av kvitton och zeroooo money) roller, godis, läppglans, penna, mobil:)

97. Någon favoritsak du gör innan du går o lägger dig?
sätter på mig pyjamas

98. Vad är du tacksam för idag?
mina nära och kära

99.Var hittade du den här listan?
Isabelles blogg:$

100. Tre personer jag vill ska fylla i den här grejjen :
Jag vet inte, aliihopa=))))

Buster på besök(=

OJOJOJ ja borde få diplom och medaljer!!!! Jag har gått från isabelle till mig, typ sju km. Inte illa. Vi tog med oss Buster (isas hund) och gick hit för att Signe och han skulle få träffas. Dom blev bästa vänner på dirr..nästan iaf(A) Nu sitter vi här och äter godis och försöker kirra lite till norrköping. Vi skrev även packningslista igår AHH vad jag längtar. Vi har typ planerat jättemkt. Det kommer bli toppenkul!!!

Igår umgicks jag med Reb, Isa och Samme. Det var nice, vi spelade lite poker, så film osv. Blev dock lite kris i slutet eftersom vi inte hade någonstans att sova. Men det löste sig och jag sov hos isabelle=)

image308 image309

Cityyyy=)

Nykommit hem från stan och från karratåget:) Köpte typ inget, eller jo, sminkborttagning, ansiktskräm och solbrillor=D  ( bara för dig josssii;) )  Jag gick runt med isabelle och rebzooor, ingen av oss pallade testa nå kläder så vi strosade mest runt och busade. ISAbelle den jäveln sprutade raklödder hela min jackärm och i mitt hår:(:(:(:( hhaha nån dag ska jag ge igen serruuu. Vi höll på att skratta ihjäl oss, expediten blev dock mindre glad och började typ jaga mig :$

Med er skrattar man då alltid.
    

godmorgon=)

Det blev ändå mys igår. Farmor och farfar kom och jag fick lite pengar(A) Haha sen körde jag hem dom, dom bor ganska långt bort typ två mil, så jag körde alltså 4 mil :$ Sedan hade jag och mamma spakväll. LIte manikyr och pedikyr, ostbricka och lite annat snacks=)))

Idag blir det kanske att fara på stan med isabelle=) Jag skulle behöva nya sommarkläder!!!! INte för att det ser så sommrigt ut utomhus....men det kommer snart!




image301


LÄCKERBIT
Chris Brown - With you

























Naheppppppppp...

...inget kul ikväll. Bara för att jag blev så pist på mamma när hon inte kunde hämta mig så får jag inte göra nått ikv? Kan hon bara sluta. Hon är ju så bäst ibland men nu fyfan......



Aja. Nu ska jag sluta klaga, men åhhhhhhh. Okej, nu ska jga gå ner och vara trevligtrevligtrevlig så kanske jag får fara senare ikv=) Det skulle ju bli fest på mb ikv och allt buhuu----

ilska....

Jag har aldrig blödit så mycket näsblod, haft så iskalla händer, haft så ont i axeln eller varit så jävla blöt om skorna och fötterna. Dessutom var jag tvungen att gå hem. Kan nån bara skjuta den här dagen, eller den här sista timmen iaf?

När jag ringer pappa och mamma efter skjus säger han att han har farit till farmor och farfar. KUL specciellt eftersom jag har haft gympa så jag har en gympabag, jävligt tung gympabag (full med läxböcker osv) och ska gå hem(3-4 km). Toppen. Inga vantar har jag, och tygskor. Glad jag blir...eller så inte. När jag kämpat mig halvvägs börjar det spruta näsblod. Det bara blöder och blöder. Jag tar en snöklump och håller mot näsan och fortsätter gå. Medans jag planerar hur jag ska döda mina föräldrar!!!!!!!!!


image300 Tur att du finns till i sånna stunder
 och får mig att skratta















Njae men nu är jag hemma iaf. Ska hitta på nå jävligt kul ikv har jag minsann tänkt=DDDDD vet dock inte om jag har orken egentligen(A)

Peace

I will miss you, that's for sure.

Jag är åksjuk nanting. Klara verkligen inte av att åka i stinas bil, jag vet inte varför blir bara åksjuk på dirr huhu. Men jag ska inte klaga, jag fick ju skjuts hem(A) Har just kommit hem från volleybollen, bara en vecka kvar till norrköping, nyss var det flera månader kvar? Jajaaa jag peppar järnet!!!!
 


Den 25 april längar jag däremot inte till. Då ska vi ta bort Signe.......='((((( Alltså åhhh det kommer bli så sjukt tomt utan henne svansande efter en och inte längre någon glad filur som möter en när man kommer in genom dörren. Men det är samtidigt bra för henne, hon är väldigt gammal, fyller tio nu i sommar. På midsommarafton. Jag tyckte att vi kunde behålla henne över sommaren, för det är på sommrarna hon mår som bäst. Men vi vill ju inte att hon ska behöva lida, hon har ont redan nu. Dessutom är smällare det VÄRSTA hon vet och det är därför bra att vi tar bort henne innan valborgs. Det är verkligen den dag hon hatar.

Tänkte bjuda på några bilder på skönheten.

image289

       
         
  <3
jag kommer sakna dig. Ska ta vara på den tiden som är kvar, ska mata dig med korv everyday babyyyyyyy.

Miss you

image287
Alla skratt!

Godismonster nummer etttttt

GOdag bloggläsare=D
Jag är typ arg idag, haha men jag ska ta det lugnt ändå(A) Jag vet inte vad det är med mig jag är typ uppspeedad och angry. Konstig blandning.

Imorse hade vi redovisning, bokredovisning. Jag blir alltid så nervös, inte för klassen utan mest för att läraren ska sitta och lyssna. Men jag tycker dock att det gick bra, och dessutom sa hon att det högsta betyget var VG. Jag tycker det var härligt för då behöver man inte känna någon press på att få mvg=)

Annars ska jag möta isabelle på coop idag vid typ sextiden för att köpa lite godis och sedan fara på träning. Och ja, jag äter godis typ varje dag!!!! Ajabaja, men det är ju som så gott :$ Jag ska börja lugna ner mig snart....har sagt så ett antal gånger förr men=D


Top model(=

Nu peppar jag på Top model och kvällsfika hehe. Jag vet dock inte riktigt vem jag hejar på(A)
Vem hejar du på, om du ser det=)?

image286




bättre för mycket godis än för lite(A)

Åh kan någon spränga vädret? Om ingen annan gör det gör då jag det. Det skulle ju bli vår nu banne mig!!!!! Utan för mitt fönster ser det då ut som allt annat än vår kan jag lova. Dessutom har jag så jävla mycket plugg att jag håller på att sprängas. Eller de är egentligen bara en stor uppgift, men jag har inte ens börjat. Som tröst gick jag till ica och köpte candy hehe. Det tröstar allltid allt. Fast det är Topmodel ikv, det tröstar också:$

image285  Makes me smile

norrköping=D

Nästa helg smäller det!!!! Alltså inte nu ihelgen, utan nästa. Då bär det av med volleybollaget till Norrköping=D Jag blir så glad när jag tänker tillbak på hur kul vi hade då! Plus att vi ska ha ännu roligare nu, promise=] På fredagmorgon den 18 april bär det av härifrån med buss. Tar väl sisådär 14 timmar...men det är alltid kul med långa bussfärder(?) Sen stannar vi där till söndag kväll tror jag=) Jag och isabelle har dessutom tänkte vara lite småbusiga...på många olika sätt hahah FAN VAD JAG LÄNGTAR!!!!!


image284


       


finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder?

Skulle egentligen ta mig en sväng på stan med isabelle today. Blev inte av eftersom jag har träning så tidigt och jag måste hinna äta:$ Borde göra lite nytta nu medan jag ändå inte gör något, men isatäälet sitter jag på datorn, ovanligt? HUrsomhelst-- klättring idag. Jonas har fyllt år haha jag funderar typ på att ta med mig tårta;) elller så inte(A)

image276 du är great =))))

Vädret kan ju förövrigt skjutas? Nu är det ju så gott som vinter igen och jag har gått och huttrat hela dagen=( Kan det inte bara vända nu, SOL och värme tack!!!!! 


Ålands båten eller grönan(A)?

Har just sett Anna Phil hehe. Det är toppenbra:$ jag längtar redan tills nästa måndag;)

Jag tänkte bara berätta att nu är det säkert att isabelle ska följa i sommar, vi har bokat flygbilijetter  och allt!!! Shiiies vad jag längtar. Vi kommer först vara i avesta och softa, sen kommer vi fara till Sthlm och shoppa, borlänge kanske till Åland osv=D Mamma, pappa och julia ska iaf fara till åland med en gigantisk båt, det är jättekul där=) Typ bassäng, discon, spelautomater osv hehe. Plus att det är taxfree så man kan ju köpa billiga parfymer och sånt:$ Jag och isabelle får följa om vi vill, bara det att vi måste välja mellan det och att fara på gröna lund!!! Det är jättesvårt att välja juuuuuu. Men vi behöver inte bestämma oss än såklart, det är ju inte förrän i sommar vi ska fara=]

image274 eller image275

Nu ska jag ta mig en sväng in i duschen tror jag. Och sedan måste jag skriva lite svenska åtminstone!!!


schooool...

Sitter på skolan och håller på med geografi arbete. Sinnes sjukt tråkigt, men lika bra att slita nu så jag slipper hemma haha. Idag fyller förövrigt min farfar år grattis på han, vi ska dit och äta mat idag. Älskar farmors mat så det blir nog bra. Kanske ska hitta på nått ikv, eller det beror på hur länge vi är där(A)

Vi fick igen novellen idag=] Det gick faktiskt riktigt bra:))))) Hoppas pappa blir happy och ger mig en kosing hehe. Men nu ska jag iaf kämpa vidare med Sydafrika ....

PUSS så länge.

SOMMARSEMESTER=D

Vill ni veta en tuff sak=D? Haha i sommar ska jag till Avesta med the family i en vecka och häsla på släkt och fara till sthlm och shoppa osv!!!!! Och isabelle ska få följa med, det kommer bli TOPPENTOPPENTOPPEN. Eller hon har inte pratat med sina föräldrar än, men jag hoppas att det går=) För vi har ju sparat ihop massa sommarpengar osv så vi hade ju som tänkt fara till sthlm eller nå. Jag tror det kommer bli bäst=D=D=DD=D=D=DD=D

image273
 Summertime med dig, bestfriend<3

ny design=)

Ny design hehe:))) Normal bild osv men jag ska ha den här ett tag iaf. Blev så less på min gamla. Dessutom har sötstina hjälpt mig med några småfinesser. Som att när man håller på kommentarer blir det större. Vi fick hålla på ett bra tag men tillslut blev det rätt=D tack, det är typ det jag är nöjdast med ;)

Grymt slö dag, orkar inte ens berätta vad jag har gjort för det är så sjukt ointressant. Eller jag övningskörde rätt mycket hihi. Jag är typ bäst :$

söndag=)

Jag gillar som ändå söndagar, även om jag aldrig gör nått då(A) Det är faktiskt sjukt skönt att bara gå runt i slappkläder och ta det lugnt. Fast idag MÅSTE jag plugga. Vi ska ha val ( vi har gjort egna partier osv på skolan ) imorrn, och vi har inte ens gjort klart vårat valtal. Plus att vi har två svenska uppgifter. Det är bara att börja slita och kämpa ;) Men jag måste först stänga av datorn, annars blir dt ingenting gjort(A)



image265

syster och bästa vän. Du är mer än guld värd

tjuvlyssnat;)

1 april. Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu...
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april...
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt nåånting, du måste kolla upp det där...


glass, glass, glass i stora lass, lass, lass;)

Gud vad jag hatar glass, jag kräks fan. usch..ville bara påpeka det, eftersom några små flickor satt och tryckt glass hos jasmine nyss. Haha då for jag hem.
  Det värsta är att det ser yummy ut(A)

Idag har jag iaf varit på solbacken med mamma och pappa hihih:$ Jag köpte faktiskt mycket, en jacka, ett par mjukisbyxor, ett fotoalbum och candy=DDD

image263´
Bilden är i svartvit, menmen, jackan är svart med nå lite smådetaljer i grönt. Och byxorna är grå:)


Ikv gjorde vi bland annat om Cicci, hon brukar inte ha så mycket smink och har rakt hår osv, sen lockade vi håret och sminkade henne. Jättefint blev det!!!! Vi åt även chips och busade på. Johan dissade mig som fan;), eller han stannade då i boliden hela kvällen ackack;D Nu bär det förövrigt av mot sängen PUSSSSSS

bad i kläder;)

HEJ BLOGGREADERS=) 
Nu ligger jag nergosad under täcket med datorn i knäet. Lovely. Känner tyvärr hur mina ögonlock hela tiden vill slå igen, men jag tänkte ta och skriva lite om dagen. Egentligen kanske det är lite tråkigt att jag alltid skriver det, men jag har ju som inge annat vettigt att skriva, så varför inte?  

Hursom helst har jag idag haft matteprov, som jag gruvat mig nanting för. Men det kändes faktiskt rätt okej, eller jag hade rätt på mvg uppgiften ÅHÅÅ men hade dock fel på lite annat huhu. Efter skolan gick jag en snabbis på stan, köpte inget eller jo en vanlig vit tshirt. Hade egentligen no money till det men mammi betalade idag=))

Ikv har jag busat med Reb, Stina och Isa:) Först var vi på hemmakväll och hyrde film. En extremt sär, var typ barnfilm, eller vi trodde det, men när vi kom hem såg vi att den var från 15år och det stod typ "Varning ingen barnfilm, innehåller mycket djurplågeri,våld och sex"......haha den handlade typ om en knarkande elefant? Eller ja, det var typ inte jättedålig, men sevärd? Det vette fan. Kommer inte ens ihåg namnet på den(A) Vi var iaf på frasse och käkade lite  före hihihih, träffade även Challe och Alice=D Och lite folk som skulle till drängs, skulle ändå ha farit dit, hela stan var typ där. Iaf så for vi sen hem till stina och tjollrade på=) Puttade i stina i poolen hehe, det tog sin tid men tillslut var hon i  och det slutade med att alla var iputtade, med kläderna på ofcourse haha det är typ vår favorithobby.

image260 image261

Nu pallar jag inte berätta mer, haha tjollrar ändå bara och nu vill jag sova SLEEP GOOD

mattematik min älskling osv................

Imorgon fyller min lillasyster år. Hela 12 år. Hon är typ gammal, jag som fortfarande tänker henne som typ sju haha. Njae, men grattis på henne. Jag köpte en mascara till henne eftersom hon nuförtiden sminkar sig everyday. Iaf jag köpte en likadan till mig och när jag kom hem la jag båda på sängen för jag tänkte ju inte på att hon kanske skulle komma. Men attans , det gjorde hon. Dock är jag snabbtänkt nanting så när hon frågade varför jag köpt två likadana svarade jag att jag köpt en åt isabelle;) Hoppas hon gick på det(A)

Annars händer det inte mycket, det är mattematik pluggande som gäller.......eller egenligen inte. Jag har löst två tal typ? Jag låtsas bara att jag pluggar, men jag kan det ändå ganska bra. Fast så känns det alltid för mig och sen kan jag ändå inte ett skit när jag väl sitter där och gör provet. Eller ja, det går ju inte så jättedåligt alltid men:$ Önska mig gärna lycka till på provet :)))))

image258



Förövrigt var jag rätt skicklig nyss när jag skulle skicka ett sms. Då hittade jag inte mobilen, och ringde. Ingt svar, fast när jag la på fick jag typ för mig (?) att nån svarde. Paniken då alltså, jag trodde jag hade glömt den nånstans osv, så jag ringde igen men inget svar. Dock kom röstbrevlådan och det var nog den rösten jag hörde första gången. Sen sprang jag ner för att leta den där men hittade den inte. Sen tänkte jag att det var inte värt att leta nu utan att jag skulle göra det imorrn ist. Men då när jag la mig i sängen låg den under täcket bara(A)

GODNATT



 


I miss you guys=)

Jag vet inte vad det är med mig. Jag längtar bara tillbak så sjukt mycket till hur allt var förr. Jag vet inte varför egentligen, det var inte bättre då det var det inte, saknar bara erat skratt och sjuka sätt. Saknar att det bara var vi tre på nå sätt, saknar det stina och jag hade. Vill tillbaka, men samtidigt inte. För det är så sjukt många jag inte klarar mig utan nu som inte ens fanns i mitt liv förr och dom skulle jag aldrig vilja offra. Men ändå saknar jag gamla tider så fruktansvärt ♥♥

       apart of me is gone.

Skulle dock ha varit grymt tråkigt om jag inte lärt känna dessa HAPPYfaces:)
 
       OSV

topmodel=D

TOP MODEl ikv!!!! Jag längtar typ, blir att se det med isabelle och kanske någon fler tillsammans med en mängd godis hoppas jag:$ Egentligen borde jag plugga matte, för jag kan typ ingenting och vi har prov på fredag. Åh matte är inte min grej;D men vi har en frivillig lektion imorrn så det blir att fara på den och plugga då(A)

Annars så har jag valt individuellt val nu. Jag valde turism och resor=) Man får typ planera resor och kanske fara på en liten resa, inte utomlands men ändå=) Jag tänkte typ gå fotografisk bild, men när jag tittade närmare -nejtack. Sedan tänkte jag på webbdesign men turism vägde över så det blev turism=D Jag är faktiskt riktigt nöjd=)

Nu ropar mamma att det är mat!=) Hörs senare=)




Kan någon bara trolla fram sommar nu?

Nu har jag läst samhälls som en idiot. Men jag måste ändå läsa mer, suck. Iaf så har jag sökt ferie nu och eftersom det är Nicke (typ mammas kompis, kompis) så är det ganska troligt att jag får sommarjobb på kyrkogården=D Det känns ändå toppen för då kan man vara ute på heltid och jag tror inte man måste slita allt för mycket, eller nån som vet(A)?

Jag hade redan fixat ett sommarjobb, som ledare på äventyrsskolan. Men eftersom det är kommunen som betalar för båda, får jag bara välja ett. Jag tror nästan att äventyrsskola skulle blir roligare, men samtidigt är kyrkogårdsarbetet typ bra för då kanske jag kan få det nästa sommar, nästnästa osv. Om jag vill vara ledare för äventyrsskolan kommer jag bara kunna vara det ett år, alltså i år.



Förövrigt längtar jag i MASSORMASSORMASSOR att det ska bli sommar!!! Fick västa vår/sommarkänslan idag och jag vill helt seriöst bara attt det ska bli sommar nu!!!!

         

LÄNGTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

Dock längtar jag inte tills sånna här småkryp  börjar komma fram...

Step up:)

Också skrivet i söndags:

Igårkväll såg vi som sagt step up. Jag bara älskar filmen. Isabelle hade sagt till mig att den var bästbästbäst, men jag tänkte att hon överdrev. Men helt seriöst den levde verkligen upp till mina förväntningar( eller hur man brukar säga?) VERKLIGEN SEVÄRD. Handligen är bra, man blir typ RÅhappy och det skadar ju inte att läckerbiten Channing Tatum är med:$


Den handlar iaf om Tyler (Channing Tatum). Han döms, eftersom han och hans kompisar vandaliserat en rik skolas scen typ(?), till samhällstjänst och måste jobba som vaktmästare på skolan som bland annat utbildar dansare. Nora(Jenna Dewan) söker desperat efter en ny dans eftersom hennes gjort illa foten, och när hon ser Tyler dans förstår hon att det är han hon måste ha hjälp av.

image227


Barnvakter=)

Det här skrev jag i söndags(A):

Igår hade jag, som jag tror jag skrivit tidigare, lovat att följa med mamma på ica maxi och handla. Så vid tolvtiden for vi förbi Isabelle och sedan begav vi oss till favoritstället, maxi(A) DOCK hände det en olycka. En för, mig och Isabelle, rätt vanlig olycka? Vi gjorde iaf sönder isabelles familjs kamera. Vi hade ställt den på bilen och satt på timer när den föll. I bitar.....I norrköping förra året så gjorde vi sönder min kamera. Klämskador. Sedan när vi i somras var på pite äventyrsbad gjorde vi sönder isabelles familjs förra kamera. Vattenskador. Dessutom har vi puttat i camilla i stinas pool när hon hade sin mobil i fickan. Den dog på dirr.


Haha sånt kanske händer alla. Men jag tror ändå det är bäst att jag och isabelle håller oss borta från sån där elektrisk teknik. Hursomhelst så kom jag hem igår, kanske vi tolv tiden. Alltså ni anar inte vilka gullipluttar vi sitter barnvakt åt. De är fan hur söta som helst, typ kring två år och tvillingar. Kevin och Gabriella heter de. Love them=)


Iaf satt vi barnvakt mellan halvtre och tre=) Under den tiden hann vi med mycket, det först vi gjorde var att gå till hemmakväll med dom. Och sedan tillbak. På vägen dit ville dom gå själv, inte sitta i vagnen, och då var tempot inte snabbt vill jag ju lova. Väl framme var våra fötter som istappar, men vi blev happy igen när vi köpte lite mer godis och hyrde step up. När vi kom hem åt vi middag och efter middagen busade vi, åkte rutschkana och åt godis:$

     honeypies♥



Idag har jag däremot bara legat i sängen hela dagen. Men nytta har jag gjort ändå;) Jag har nämligen läst ut min BOK:D:D:D:D Ni anar inte hur happy jag är hehe.

blogg.se

ÄNTLIGEn funkar blogg.se igen. Har ju inte kunnat uppdatera nåntingt menmen töntig som jag är har jag ändå suttit och skrivit lite blogginlägg:$ Eller ett hade jag sparat som utkast osv, men iaf så ska jag slänga in dom sen, så då far ni veta vad jag har haft för mig under dom är oaktiva dagarna. =)


RSS 2.0