Yesterday all my trouble seemed so far away.



Efter lite smågräl yesterday
stannade jag @stinas place hela kvällen. Men det var minst sagt trevligt. Jag hängde med systerskaran lindström och deras pojkvänner. Eller ja. Jag spelade stinas pojkvän hehe. Folket var inte riktigt nykert så det var ganska roligt när vi spelade Wii fit och sånt där. Och jag och stina lärde oss nog både ett och annat om det ena och det andra ;-)

Nyårs däremot......jag blir tokig. Struligt är bara förnamnet även om det börjar lösa sig mer eller mindre nu. Vi får väl helt enkelt se var det bär av satt säga. Eller ja, planer måste vi ju som ändå ha. Tror jag ska ta och slå ett par samtal minsann.

Idag tror jag att det blir ett stadsbesök för min del. Har en del smågrejer att köpa och sådär. Eller jag har ganska mycket att köpa typ(?) Och kvällen är också planerad, men det får ni höra om senare. Pusspusspuss.

We'll do it.



  

coolare än dina polare ;-)

Hur skönt somhelst att få åka idag. Verkligen. och det finns inte bara hundra minnen från klutmarksbacken med stina. Efter vi åkt klart for jag hemi en timme sisådäroch nu sitter jag här hos Stina. Länge vi kunde vara i från varandra(?) Blir att hänga här tills hon ska umgås med familjen och jag ska vidare till atorp. Blir en tjejkväll tonight med Reb, Isabelle, Jasmineoch Cicci om jag inte förstått det hela fel. Nu ska jag gå och se på Ensam hemma 2 med stina.
 Pusspusspuss.

Makes me feel like livin'

NU VÄNTAR BACKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Det var ett tag sen sist.........kommer väl garanterat ramla i liften eller något annat pinsamt men vad gör väl det ;-)
Pusspusspuss.

But is it right or wrong?

Julen är inte slut än inte. Nu väntar strax julbord hos farmoran. Hinner inte med att lägga in så mycket bilder nu eftersom pappa snart kommer och hämtar upp oss andra för att fara till maten. Lovade ju dock att ni skulle få er en liten titt från badet så här kommer några väldigt vackra bilder....... ;-)







Höhö söta girls. Bilderna under vatten blev allt annat än beautiful kan jag ju lova hehe men det kommer säkert droppa in även sådana så småningom!
Pusspusspuss.

More pictures.



Hej systemkamera.
Bästa julklappen i år tror jag minsann, nu blir det inte få bilder tagna(:

Gone going.

Hemma från ett härligt litet äventyr i Övik och Umeå.
Två virrhöns. Två städer. Två dagar.

Det har varit riktigt trevligt och vi har haft turen (hehe skickligheten) på vår sida. Känns finfint. Började med bad och lek på Paradisbadet. Riktigt roligt och eftersom vi fick låna Stinas undervattenskamera har vi fotat i massor där. Under och över ytan, när vi åker i rutchkanor och när vi hoppar. Har inte hunnit lägga in dom bilderna än men ni ska få se dom imorgon, promise. Efter ett skönt bad och även ett litet solariebesök gick vi in till Övik city. Frågade oss fram till vandrarhemmet, även kallat kråkslottet.  Kvällen började med godisköpande på hemköp och sedan bio. Allt flyter. Rolig film det där, kanske inte den filmtyp som jag brukar se men helt okej. Natten på vandrarhemmet var däremot inte helt okej. Eller jo på ett sätt var det skitmysigt och roligt men både jag och isabelle hade nog hjärtat i halsgropen både sju och åtta gånger. Det låter inte så hemskt när man berättar, men det bodde allt en och annan mördare på det där vandrarhemmet, om det inte var spöken det vill säga.........
Halv 3 somnade vi iallafall efter både glada och lite mer 'irriterade miner (haha små irritationsattacker från min sida;-) ) och väckaren stod på 06.00 . Bussen gick 8 iväg mot Umeå city. Shoppingshoppingshopping har dagen bestått av. Jag fick hem lite smått och gott. Väska, tre tshirtar, tjocktröja, smycken och säkerligen mycket mer. Hur som helst har det varit mer än toppen, stort fett tack till isabelle som bara av att vara är bland det bästa.
Pusspusspuss.









Sicken helg.


I belive in it.


HAHA 2cool4you..................

Vad gör jag uppe nu? Ska upp klockan halv sex imorgonbitti. Kanske lika bra att inte sova alls höhö(?) Hursomhelst har jag då fått ihop lite packning nu och glömmer jag något hoppas jag att bellabull tänkt på det! Annars klarar man sig ju som utan det mesta i två dagar. Förövrigt mycket mysig kväll med one-tree-hill-tittande och pirates=) Nej nu måste jag nog blunda nån timme ändå.
Pusspusspuss.

I'm lovin' every step I take.

Slappdag idag igen. Men snart kommer iallafall emil hit ett tag:-) Imorgon bär det av till Paradisbadet med världens bästa isabelle. Blir att bada hela dagen lång. Sedan har vi bokat ett rum på ett vandrarhem. Höhö lyxigt ska det vara, inte sant;-)? På lördag tänkte vi ta bussen till Sundsvall och göra den staden osäker. Men troligtvis blir det så att vi tar bussen till umeå och busar där istället. Vi får la se. Nästan inget är planerat, blir som en liten äventyrlig tripp. Vi hade inte ens tänkt boka något vandrarhem, men då blev mamma lite orolig och bokade ett åt oss. Lika bra kanske. Det blir antagligen nog svårt att ta rätt bussar! Packat har jag då inte heller gjort, inte det minsta. Borde kanske ta och göra det. Hihi jag längtar iallafall.


Besök i huvudstaden i sommras.

Pusspusspuss. 

From me to you.



Tomten kom ju med massa paket också. Jag fick det mesta jag önskade mig, jag måste varit rätt snäll i år ;-) 

¤ Snowboardjacka
¤ Jeanstights
¤ Sjal
¤ Handduk
¤ Body lotion från The body shop
¤ Tuschpennor
¤ Godis
¤ Prydnadstomte
¤ Kuddfodral
¤ Nagellack
¤ Hårspray
¤ Sminksaker
¤ Presentkort
- Din sko 200kr
- Din sko 150 kr 
- Ikea 100 kr
¤ 800 svenska riksdaler

och sist men inte minst............
¤ SYSTEMKAMERA!!!!!

Nu blir det mycket kort tagna kan ni ju ge er på. Det är en systemkamera för
typ nybörjare, så pappa trodde att den skulle vara lätt att förstå, vilket jag behöver ;-)
Tack så mycket familjen, mostrar, morbröder, farbror, kusiner och alla ni som gett mig en liten klapp.
Pusspusspuss.

My merry christams.

Höhö internet var inte alls borta till nyår. Pappa lyckades fixa det nyss. Guldstjärna till han.

Det har varit en riktigt mysig julafton i år. Det började med att jag och Julia tog massor med bilder, några inne och några ute i det kalla vintervädret. Inte speciellt juliga bilder men fina ändå ;-) Efter det blev det att hjälpa till att stöka fram glögg och pepparkakor för sedan kom farmor, farbror och kusinen. Kalle Anka för hela slanten.

När det väl var dags för julbordet kändes det som vi åt i timmar. Eller iallafall de vuxna. Sinnes jobbigt att vänta på att alla ska bli klara faktiskt, så jag och systeryster använde mest tiden till att grimaser åt varandra. Haha mogenhetsfaktor 10. När tomten väl kom tror jag att jag var nära att skratta ihjäl mig. Herremin vad roligt. Det var Julia som var tomte, säger väl allt. 

 
   

   




Out of control.

Hej, stina här :) Anna tvingar mig att klottra ner några rader här eftersom hennes internet har brakat ihop. Jag pratar i telefon med bruttan nu och hon säger tyvärr att hon troligtvis kommer vara utan internet enda fram till nyårs................ Hon hoppas att alla har haft en jättebra jul och att ni vet att det BARA ÄR ATT RINGA eller skriva sms.

Många blöta tomtepussar från oss :-)

I wish you all a MERRY CHRISTMAS.



GOD JUL !!!!


Som jag förstod var Julia uppe med tuppen och såklart hoppade hon upp i min säng med morgonpaketen i högsta hugg! Hihi det är banne mig julafton. Två paket fick jag nu på morgonen, en skitsöt rosa bh och trosor till och sedan ett rött fint påslakan som jag pekat ut. Perfekt start på dagen. När jag och julia öppnat paketen låg vi kvar i min säng ett tag och planerade dagen i punkt och pricka (eller hur man brukar säga?). Nu måste jag nästan börja skynda på om allt på schemat ska hinnas med. Men ha nu en riktigt bra jul allihopa! Det är ni värda.
Pusspusspuss.


One day left.

Idag blev en riktigt slapp dag. Har knappt kommit mig upp ur sängen känns det som. Egentligen kanske det inte var ett så smart drag eftersom jag känner mig rätt uttråkad nu och morgondagen endast kommer bestå av väntan och längtan. Julia kommer garanterat komma in rusande klockan 6-7 imorgonbitti och rycka täcket av mig och skrika att det är JULAFTON. Det är ju mysigt men dagen blir oändligt lång. Fast vi ska ju gå runt med julklappar till grannarna, göra oss klara, duka fram maten och sånt där. Jag tänkte försöka få med systeryster på en liten julpromenad också. Då försvinner det lite tid där. Och jag är så glad att jag har fått julkänsla. Det är ju faktiskt dagen före jul.


HAHA söta julebruds förra året..........inte.


Where ever you go.

DAGEN FÖRE JULAFTON. Pirr i magen x100!!!!

Jag och emil hade planerat att se en gammal julkalender igår haha. Men den filmen glömdes hemma hos emil så vi såg på Love actually istället. Det ska ju som vara en slags julfilm. Den var väl kanske inte den bästa filmen någonsin men den var som fin. Blev att vi såg Titanic också. Jag var ungefär den enda som inte såg den när den gick på tv(?) så jag tänkte att jag kanske skulle ta och se den. Sicken bra film. och med roligt sällskap blir väl det mesta bra=)



Idag tog jag låååång sovmorgon. Skönaste på länge måste jag ju erkänna. Annars så blir det nog att bara ta det lungt idag, fast jag får väl se vad dagen erbjuder. Nu väntar iallafall lunch.
Pusspusspuss.

I'll watch over you.

Gårkvällen bestod av PINGPONG mot stina. Två matcher till 100 och en avgörande till 10. Jag orkar verkliigen inte med att vi är nördar i pingis. Eller mest jag kanske men det är ju som så roligt haha. Jag träffade också Stinas systers nya hundvalp! En mops. Ni vet en sån där liten hund med intrycknod och fettväck. Hur söt? Vi hann även med att kolla igenom massa bilder från sommaren och längta tillbak så mycket att vi dog. En hel del babbel blev det också. Som vanligt alltså, men ändå så bäst
 

I'll help you up from there, whether you like it or not.

Nu ska jag ta mig lite fukost i magen. Det är ju faktiskt lov så jag passade på att sova längelänge. Inte enda tills nu, men jag har inte orkat pallra mig upp ur sängen än. Men nu blir det andra bullar.
Pusspusspuss.


Tell everybody I'm on my way.

Dagen har bestått av att julstäda lite smått, äta knäck och gå på en långpromenad. Inte ofta jag går på promenad kan jag ju meddela, men det var faktiskt rätt härligt. Min ben frös ungefär ihjäl men nu är dom uppvärmda igen. Ikväll ska jag till Stina och umgås. Hennes familj skulle visst julpynta lite och så, får se om jag kanske hjälper till på ett hörn. Annars så blir det väl bara kakbakning eller pingis as usual. Sitter aldrig fel. Tänkte att Stina kanske kan hjälpa mig med idéer till någon ny design här. Jag kommer inte på någonting alls men headern känns lite för höstig. Nån idé?


haha en vanlig kväll med stina. 

 Pusspusspuss.


Four candles.

Det är fjärde advent. Det är tre dagar till julafton.



Jag förstår inte riktigt det tror jag. Jag har julkänsla och så men jag förstår som ändå inte att det är så pass kort tid kvar. Alla julklappar är iallafall köpta. Annars hade det varit lite smått panik. Julgranen våran är dock allt annat än julig..........min lillasyster har pyntat den så det säger väl kanske sitt;) Istället för julgransljus har vi ljusbollar(?) och gröna och rosa julbollar. Ingen julkänsla där inte. usch så irri jag blir. Men jag antar att jag får skylla mig själv eftersom jag inte var hemma när julgranen pyntades och det är ju iallafall en slags julgran.
Vi har gjort ett pepparkakshus också och bakat knäck. Det luktar nejlikor i hela huset också eftersom vi gjort sånnadär nejlikoapelsiner. Snart är det banne mig julafton.

Catch me, cause you can.







Det var hur mysigt som helst igår. Och ta bara en titt på bilderna så förstår ni att Liv är jordens gulligaste tjej! Hon var dock väldigt frågvis hihi frågade varför på varenda sak vi sa. Svarade vi därför frågade hon varför därför. Haha men det var lite roligt. Vi började iallafall dagen på badhuset sedan skjutsade mamma ner oss på stan där vi åt på Subbe. När vi kom hem såg vi på Happy feet och sedan var det läggdags för henne. Men inte då. Vi läste ungefär 50 sagor, sjöng godnattvisor och låtsades somna bervid henne. Inget fungerade så hon fick sitta och se Ica Age 2 med oss tills hon somnade. Emil och Petter kom också och hjälpte att vara barnvakt eller dom var kanske inte så mycket barnvakt men haha. När Liv hade somnat såg vi fyra The Omen. Gode hemsk film. Ronnie gjorde det inte mindre läskigt när han hoppade in, med screammask på huvudet, bakom oss från balkongen. Vi hade balkongdörren lite på glänt så det var fritt fram att skrämas tydligen. Hjärtattacker säger jag bara.
Men både dagen och kvällen var skitkul! Måste göras om!
Pusspusspuss.


I cross my fingers.

Det blev så att Emil kom hit igår=) Vi såg bland annat one tree hill. Den serien är ju ungefär bäst i världen!!!! Har du inte sett den börja se annars har du banne mig missat något. Nemen det var supertrevligt igår iallafall=) Idag blir det att vara barnvakt med isabelle åt Liv. Vi ska vara med henne redan från 13.00 idag till sent i kväll någongång. blir kanske en sväng till staden, badhuset eller någon barnshow på folkparken. Vi får la se vad som händer.


här är bustrollet.

Pusspusspuss.


 


Just what I need.

LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV LOV !!!!!!!!
Gode skönt känns det minsann. Inga tidigmornar, inga läxor, ingen äcklig skolmat tills 12:e januari. Bästbästbäst. Ikväll borde man väl som fira lite eftersom det är lov men min och isabelles partyplan sprack. lär väl bli nå annat istället, myskväll eller så. Inte alls fel det heller!!! Inget kan förstöra mitt topphumör inte.
Pusspusspuss.


tittut.

A kiss to you.

Vad gör jag uppe nu? Ja det är ju som frågan. Men jag känner mig inte en gnutta trött så varför inte vara social? Har spelat sanning och konka på msn. Det var faktiskt riktigt roligt hihi. Spela det vettja. Nu ska jag nog slå på ett one tree hill avsnitt och försöka somna efter det. Det är ju faktiskt en dag imorrn med heheheh fast den består av fika så. Jag klarar mig nog.




One day, one smile.

En dag kvar till JULLOV. En dag som kommer bestå av fika och lekar. Jag är bara på bra humör hela tiden och julklänning har jag köpt nu också. Skoldagen idag var inte speciellt jobbig precis. Tomtecupen var i fullgång hela dagen. Ångrar att jag inte var med, men så kan det gå.

Att cykla till skolan imorse var......................som bambi på hal is. Tackgud klarade jag mig från att ramla (!) men nära var det. Det här vädret gillas inte. Plusgrader i december, så ska det inte se ut. Men det är ju iallafall snö ute och förhoppningsvis så stannar den även över jul. Förra året var det en grön jul och jag tackar inte nej till en vit i år.

Stress till träningen idag och när jag kommer dit är vi tre bara tre stycken tappra. Det var jag, jenny och viktoria på träning och martina som tränare. Men det var jobbigt och roligt ändå. Hann bli gode förbannade på att mina servar inte satt där dom skulle men det är en annan femma. I slutet av träningen, då a-laget hade börjat sin träning (så vi var fler än tre personer ) kom tomten. Hihi vi fick tårta och saft. Mysigt julavslut där, nog för att vi bara ska vara lediga i undefär en vecka(?) Men det var trevligt hur som.
 

Nu väntar annat. Pusspusspuss.

As long as you're there.





Upp och ner.
Ut och in.
Avig och rät.
Sne och rak.
Tjock och smal.
Blek och brun.
Snygg och ful.
Varm och kall.
Äcklig och fräsch.
Rädd och modig.


Det spelar ingen roll. Du är en stjärna på alla vis, det ska du veta!
Tusen varv runt jorden och tillbaka.



Give me a call.

Dokumentären var inte så värst bra. Eller jag pratade i telefon med Stina mest hela tiden så jag blev väl som inte så inne i den kanske. Hur som helst så födde han barnet och det verkade må prima. Det kändes dock rätt underligt att se en man med gravidmage.

 
öhm...söt lirare utan smink och mobilen i högsta hugg

Känns som att jag drabbats av lite munspya ( som isabelle så fint uttrycker det ) ikväll, för först har jag pratat i timtal med Josefin och sedan har jag haft Stina på andra sidan luren i iallafall mer än en timma. Men det finns sådana dagar också! Förresten lekte vi massor av lekar idag på PLn idag. Lekar är banne mig underskattat, måste bli mer sådant på fest!
Nu väntar dock the bed finfint på mig och det känns inte alldeles fel att få slumra in.
Pusspusspuss.

People always leave.




I would like to tell you, tell you something even I myself don't understand, would you listen?


I'm glad for you.

Josefin följde mig hem efter skolan today. Vi har ätit kebab och glott oth, 
pratat strunt och fikat. Hur mysigt? 10 poängare för tusiken.



allt annat än fräscha brudar på väg mot fjällen.

Nu ska jag dra mig mot TVn och se "Pregnent man" som börjar nu klockan 9. Det handlar om en kvinna som gjort om sig till man och har blivit gravid. Och eftersom hon ser ut som en kille så ser det rätt mystiskt ut. Blir spännande att se vad det rktigt är för något.


You make me fly.



Kvällen i bilder. Jag ska sova nu så jag hinner inte skriva. Men kvällen var gode kul. Betsod av bastu, bubbelpool, solarium, massor av prat, klätterfilmer, "med vilda gester" och en hel del skratt och stoj.
Godnattpussen.


If you want it you can have it.

Testar min nyårsklänning för femtielfte gången sen jag köpte den. Kan inte bestämma mig om jag vill ha den eller inte! Den är väl som fin osv men jag vet ändå inte! Men jag tror inte jag hittar någon annan så det får väl bli den här även om den inte känns riktigt 100 %.
Nu ska jag ta och skriva ner några rader om en person som missbrukar sin makt. Några förslag? När det är klart, eller kanske inte är det, så väntar bubbelbad, bastu, lekar, singstar och hela det paketet med klättergänget. Fybubblan så roligt det kommer bli. Pusspusspuss.


Tagga nyårs.


Daily special.

Snart väntar skolan med spanskaredovisning och matteprov.
Jag kunde inte längta mer...................................slänger in en dagens iallafall:)

Dagens humör: Less på allt men som ändå glad.
Dagens borde: kämpa på matteprovet
Dagens frisyr: Utsläppt,
Dagens smink: bas, mascara, rouge
Dagens klädsel: jeanstights, vitt linne, kofta med golfrutor.
Dagens planer: skola>hem>simens med klättringen
Dagens materiella vill ha: ny musik i högtalarna
Dagens längtan: jullov!!!!
Dagens fundering: tänker inte riktigt klart än, så jag har inte så många funderingar nu.
Dagens beroende: kommer nog bli lussebullar, as usual.
Dagens personer: är fortfarande ett mysterium
Dagens roliga: det också.
Dagens bild:

för det känns som att vi har mycket plugg nu sista veckan.........=(

Ha en bra dag! Pusspusspuss.

There is only one tree hill.

Vi slutade ungefär halv tolv idag och vi började tio! Hoppas resten av veckan håller i sig såhär. Då kommer jag må som en kung kan jag ju meddela. Stannade på skolan och åt en äcklig gryta till lunch. Skolmaten har seriöst blivit vidrig på senaste tiden. Den har väl aldrig varit primaballerina men nu har det gått i utförsbacke. 
När jag kom hem gjorde jag lite på svenskauppgiften och sen väntade några avsnitt one tree hill så fint på mig. Jag bölar lite till varje avsnitt jag ser! Herremin men det är ju så sorligt eller så lyckligt.  Blev att fara till emil och plugga matte där vid åtta tiden. Och vi pluggade på rätt bra men jag har ändå kommit fram till att det här provet kommer gå uselt. Blir faktsikt glad för ett g. Eller nej, men jag kommer inte få bättre än g så det är väl bara att nöja sig.
Nu skriver john blund efter mig hörrni.

Pusspusspuss.

What a bright sky.

Vi har matteprov imorgon och jag har pluggat såhär >< mycket. Det känns som att matte är något man inte kan plugga till utan det är som bara att hoppas på att man har lärt sig det och att det sitter. Men nu känner jag att jag måste plugga, jag förstår ungefär ingenting av det vi håller på med. De får bli en pluggkväll tonight.

Annars är det bara en ynka vecka kvar sen är det LOV!!!!!!!!!!! Förstår ni så skönt. Ledig hela dagen. Jag kommer hinna med ungefär hur mycket som helst. Lovet är väl som egentligen till för att man ska vila upp sig kanske, men man kan ju alltid vila några stycken tillsammans. Se film och sånt är ju inte speciellt ansträngande om man jämför med skolan.
Jag och Isabelle har planerat in en liten tripp också. Till sundsvall och övik under mellandagarna. Tror ni vi ska shoppa loss eller så kanske(?) Bara det blir av så! Utom det är lovet så gott som oplanerat men det lär det ju bli ändring på så småningom. Nu väntar iallafall skolan!
Pusspusspuss.


summer.

Pingpong.

Blev så att jag mötte upp reb och isabelle på stan vid halv tre. Så det blev väl inte det längsta stadsbesöket någonsin eftersom stan stängde fyra. Mendet var kul så länge det varade 'satt säga. Vi försökte hitta lite nyårs- och julkläder. Jag får smygpanik eftersom jag inte alls vet vad jag ska ha på mig på julafton! Det är ju banne mig snart! Nyårsklänning har jag redan köpt däremot, så det känns fina firren. Efter stan cyklade jag vidare till min trött friend Stina. Vi pratade som mest hela tiden. Egentligen hade vi (hehe jag) tänkt att vi kunde spela pingpong men det blev det inget utav. Tusiken. Men lite girltalk sitter väl som aldrig fel.


höhö är snackar vi proffs serru.


Fantastic four.

Mamma har just bakat världens godaste lussebullar, som alldeles fluffiga. Stora som hus är dom också. Tror ni jag ska äta ihjäl mig av dom kanske? Det tror då jag. Min säng är borta också haha så nu ligger jag endast på madrassen. Det ser sjukligt tomt ut i rummet. Men så kan de gå om man väger en aning för mycket ;) Håller tummarna för att pappa kan laga den annars måste jag nog ta och piffa upp rummet på något annat sätt.

Idag på volleybollen berättade jag och stina vad vi skulle ge varann i julklapp. VARFÖR kan jag inte hålla mig? Jag gissar att jag är för nyfiken. Eller egentligen så visste inte jag vad jag skulle köpa åt stina så hon berättade bara vad hon skulle köpa åt mig, en fickplunta höhö. Och sen kom jag på att jag köper nog det till henne också. Det passar som så bra till året som har varit osv. Så jag och Stina ska fara och kolla på fickplutor tillsammans nån dag i veckan, så ska jag få den jag vill ha av stina och hon få den hon vill ha av mig. How perfect?

Förövrigt är jag allmänt glad hela tiden. Jullov snart ju. Som en liten leende boll glider jag omkring här hemma och snart väntar staden med bellabull och rebus. Tusen år sedan jag träffade reb så det är på tiden och isabelle kan man aldrig få nog av. Så pusspusspuss.


Fantastic four. Ska du kanske med på stan också stina?


 


I'm quite tired.

Igårkväll var jag allt annat än pigg. Låg i sängen sen sju, åtta nånång och glodde oth avsnitt. Slumrade till då och då och somnade där vid elva HAHA trött_tjej_92. Väckaren stod på klockan kvart över åtta idag vilket kändes mindre roligt. Ska dömma matcher på atorp från nio till tolv. Hipphurra(?) Aja nu måste jag ta något i magen om jag ska komma dit i tid.


Pusspusspuss.


I'll teach you how.



Jag har då sovit en timme i natt och det var imorse från nio till tio. Sedan sussat lite smått också. Annars så har jag idag sprungit runt med isabelle på staden. Jag har faktiskt hittat både det ena och det andra. En mascara, örhängen, halsband, stora klämmor och jeanstights. Jag har varit lite halvskeptiskt mot jeanstights men sen hittade jag ett par med fickor på vero moda idag. Så varför inte? Då ser det ju faktiskt ut som riktiga, tighta jeans fast de är supersköna. How nice? 
Pusspusspuss. 


I'm alive, I'm still here.

Usel uppdatering och ärligt talat kan jag inte skylla på att jag inte haft tid. orken har däremot inte riktigt funnits där i dom lediga stunderna. Igår så var det ju som sagt lucia på morgonen. Landskyrkan proppfull, tända ljus och julsånger. Det funkade bara finfint. Snöleken var också riktigt rolig. Brännboll i snö hihi spännande minst sagt. När jag råkade kasta iväg träraketet på Oliver så bytte dom så man fick sparka en gummiboll istället. Det kändes lite småfarligt med flygande rack höhö. Efter gympalektionen stannade vi och busade på lite i snön och jag blev även så fint snöpulad av Josse i hela ansiktet. Det var inte mycket mascara kvar på ögonfransarna utan den var mest utkletad på kinderna. Gulligt.

När jag kom hem var det snabba puckar. Först middag sedan coop. På coop köptes lite alla möjliga onyttigheter och sedan svängde vi förbi stina och plockade upp henne. Isabelle kom efter ett tag, emil också och så småningom kom även ludde, hampus, thomas, jeppe och petter! Det blev idolfinal för hela slanten i början av kvällen. KEVIN VANN!!!!!!!!!! fybubblan så bra. Sedan spelade vi med andra ord och med vilda gester, såg filmer och gjorde lite allt möjligt för att hålla oss vakna. Det var ju nämligen luciavaka som gällde! Stina, Jeppe och Thomas gav upp redan där vid tolv och åkte hem medan vi andra faktiskt kämpade till NIO i morse! Blev kanske några små slumringar för min del men äh. Jag räknar det som vaka ändå hehe.

Fråga mig inte varför men igår gillade vi att riva sönder saker tror jag banne mig. Först gick en lampa sönder, sen en rullgardin, sen hårmousse och sen var spelgen nära på att krascha men isabelle lyckades rädda den. Men det roligaste var att min säng brakade ihop HAHA. Vi hade trängt ihop oss fem personer (feta personer höhö) i min säng och plötsligt gick plankorna under av och vips låg madrassen på golvet. Så kan det gå ; )

Skitmysig kväll iallafall allihopa, tack=) Men nu måste jag speeda, ska möta upp isabelle på stan och se stinas luciatåg klockan ett! Och just nu sitter jag här osminkad med handuksturban på huvudet haha lyckat till anna säger jag bara.

Pusspusspuss.


sicken glädjespridare.


I want to break free.

Då var det dagen före lucia. Och jag ska vara tärna i landskyrkan höhö. Eftersom vi måste vara där redan kvart över sju blev det att stiga upp tidigttidigt imorse! Kommer vara sådär lagomt pigg ikväll och sedan så ska vi luciavaka också. congratz till mig, jag kommer somna redan nio. Men jag ska försöka hålla ögonen uppe hela natten iallafall.
Idag på gympan har vi snölek(?) Känner mig väl inte så  peppad på att springa runt i snön men förhoppningsvis är det kanske pulkåkning eller nå hihi.
 
  
haha fast jag kanske kan det här med att leka i snön endå(?)

Pusspusspuss.

Luciatrain HAHA

Sitter här med ett glas mjölk och plättar. Hur gott? Ja det är iallafall min frunch. Idag börjar vi nämligen sent så då passar jag på att äta lunch hemma. Skollunchen är ju som ingen favoritmat precis. dagen börjar med genrep till luciatåget vi ska ha imorgon. Jag känner mig såhär >< taggad eftersom jag varken kan texterna eller stämmorna. Hipphurra. Jag tror det blir att mima för min del höhö. Jag måste till stan och köpa luciaklänning också! Kan ju inte precis komma i min klänning som jag hade när jag var tärna i trean. Eller ja, då blir  det kortkort haha.


This is me.


Här får ni 50 saker ni kanske inte visste om mig. 50 onödiga saker.
Enjoy.


1. Jag har otroligt lätt för att skratta, både i rätt tillfällen och i fel.
2. Måndagar är min absoluta hat-dag.

3. Jag kämpar för att min smilegrop ska synas mer.

4. Jag kan inte sätta på ögonskugga snyggt, stina har måsta göra det i alla år.

5. Min favoritfärg på saker är röd men på kläder använder jag inte så mycket färgglatt.

6. Jag känner mig naken utan nagellack.

7. Jag är beroende av K special (flingor) med mjölk.

8. Jag är ganska envis.

9. Mina tofflor sitter nästan alltid på fötterna här hemma.

10. Jag är kanske lite bortskämd.

11. Jag är linslus.

12. Jag har åtta kuddar i min säng plus tre "bäddkuddar".

13. ...som aldrig används eftersom jag nästan aldrig bäddar.

14. Jag klarar inte av när folk smaskar.

15. På sommaren är mitt ansikte fullt av fräknar, något jag alltid hatat men nu på sista åren börjat tycka är helt okej.

16. Jag har alltid vilja bli dagisfröken, ungefär från jag föddes tills jag var 13-14.

17. Jag kan nog ha jorden uslaste mobil eftersom jag slår sönder alla nya, men den är iallafall röd.

18. Jag är 92a men går med 91orna.

19. Jag tittar rätt mycket i spegeln.

20. Jag är inte nöjd med ett prov eller liknande om jag inte får vg eller helst bättre.

21. Jag knäcker fingrarna dagligen

22. Förr smååt jag extremt mycket, nu har jag lugnat mig lite.

23. Jag lånar rätt ofta kläder av min syster och hon av mig.

24. Jag bor i skogen.

25. Jag kan bli helt galet förälskad i en film och se den om och om igen.

26. För det mesta ser jag riktiga tjejfilmer och det är också dom som är bäst.

27. Jag är inte höjdrädd

28. Jag säger aldrig spyr utan jag säger kräks. (spyr låter så extremt vidrigt)

29. När väckaren ringer vaknar jag av klickljudet som kommer just innan pipandet börjar.

30. Det här året kan nog ha varit det bästa hittills.

31. Jag har alltid velat gilla hästar men jag har alltid hatat dom.

32. Jag plattar mitt hår nästan varje dag.

33. Jag älskar jul och nyårs och längtar så jag spricker till båda.

34. Förr var jag otroligt morgonpigg, nu är jag snarare morgontrött.

35. Jag är galen i lussebullar.

36. Jag byter dialekt på direkten om jag är i en annan stad.

37. Jag shoppar mest och bäst om jag går på stan själv eller om jag går med antingen Stina eller Isabelle.

38. Julmat är överskattat, enligt mig.

39. Jag tycker om att vara hemma själv.

40. Jag sover ofta med fötter utstickande ur täcket

41. Jag älskar mysiga hemmakvällar

42. ...men jag älskar att festa också.

43.  Allmänbildad är det sista jag är.

44. Om någon använder mer än ett frågetecken när man ska fråga något på tex. msn blir jag irri.

45. Jag är verkligen inte teknisk

46. Jag kommer nästan aldrig ihåg vad jag drömmer.

47. Jag älskar att spela "med andra ord" och sådana spel

48. ...men jag blir rätt tävlingsinriktad.

49. H&M är favoritaffären numero uno.

50. Min mobil åker i golvet hela tiden, minst en gång per dag. Inget skämt.  


Here we go again.

Engelska sammanfattning  DONE
Engelska glosor  DONE
Spanskan  DONE
Hälsodagboken
Städa byrån  DONE
Byta lakan och påslakan  DONE
Kolla om luciaklänning
Bestämma julklapp till mamma, pappa, stina.

Ikväll har jag ändå hunnit med mycket av det jag planerat! Hälsodagboken har jag väl gjort ungefär noll på men nu är det iallafall bara den kvar på skolfronten. Måste ta tag i den imorgon. Hoppas inte det tar allt för lång tid.
Annars så missade jag när Stina var lucia ikväll. det var synd för det hade jag gärna sett! Hon såg säkert fabuolus ut. nämen nu börjar jag bli lite trött. Men imorgon väntar en sovmorgon så fint på mig. Klå den ni.


Pusspusspuss.

I'm the arrow.



Såhär <------------------------------------------------------------------> less blir jag på mig själv. Om inte mer. Jag får ingenting gjort, glömmer allt och virrar bort saker hela tiden. Börjar jag göra något så slutar jag när det är halvgjort, jag gör ingeting helt färdigt och inte heller bra. Skjuter upp allt hela tiden gör jag också och tiden bara springer iväg. Jag hoppas på att det är min längtan till lov som det beror på, för det är ju faktiskt bara en och en halv vecka kvar till jullov! Hur skönt?

Ikväll ska jag försöka få några läxor överstökade ade jag väl som tänkt. Får väl se hur det går med den saken men jag håller tummarna för att jag ska lyckas göra något iallafall.  

Some people thinks, others belive.

Blev inte så mycket till träning idag på klättringen. Vi hoppade frittfall istället och gode vad det kittlades i magen. Eller ja frittfall och frittfall, men vi hoppar som ner från ett räcke och faller kanske fem meter eller så innan linan tar emot. Pirrar rättt galet mycket ska ni se. Men nu är det juluppehåll för klättringen, eller nästa tisdag har vi planerat en avslutning. Det blir att beställa godmat till Siemens, äta där och sedan spela lite GH och singstar. Efter det blir det bubbelbad och bastu och sånnadär trevligheter. Kommer bli lysande skulle jag väl ana. Malin lärde mig pistvaktsdansen idag på klättringen höhö snyggtbyggt säger jag då bara.


klätterpolers numero uno.

I'm that kind of girl.

Imorse var mina ögonlock minst sagt tunga. Blev inte så väldigt tidig kväll om man säger så eftersom vi inte kunde sluta prata. Hur övertrötta som helst sa vi godnatt till varanda inte bara tusen gånger. Jaja till slut lyckades vi faktiskt somna, hör och häpna! Och imorse såg vi på julkalendern också. Jag har som tyckt att den inte alls var bra men nu när jag såg den idag var den riktigt spännande. Måste ses imorgonbitti helt klart;)

Nu ska jag ta mig några lussebullar (smalhet) och skriva hälsodagboken. Och förresten gick spanska provet primaballerina, galet härligt. Pusspusspuss.




PEPPARKAKSBAGARE


We are all the winners.

Blev en bra måndagkväll trots att Josefin svek................haha nemen emil kom hit ett tag:) Vi såg film, favoritfilmen såklartt höhö. Sedan kom bellabu hit också, spelade bluff och fikade. Emil har trampat hem för ett tag sen men isabelle gör en sleepover här i natt. Flickan borstar tänderna och gnäller om nånting just nu. haha gullefjun, jag har saknat dig! Men nu blir det väl girltalk tlls öronen spricker och ögonen slocknar. Pusspusspuss.




SOMMAR med bellabull(L)(L)L(L)L(LL)L)


Still here waiting for you.

Jag och Josefin tänkt ha myskväll nummer ett ikväll. Baka någonting gott och se one tree hill i mängder. Men sen går hon och blir sjuk. Typiskt. Men jag får försöka smida ihop några nya planer för kvällen.

Imorgon slutar vi redan tio, halv elva så då väntar troligtvis staden! Även fast vi som egentligen bara har en lektion imorgon så är jag inte övertaggad precis. Spanskan väntar nämligen då och läxan bara krånglar och vi får igen provet. Huvva. Tur att dagen i övrigt är smärtfri haha. Somsagt blir det nog stan och förhoppningsvis julklappsköp till mamma och pappa. Det är bara dom jag har kvar att köpa till nu tror jag! Känns gode skönt fast ändå lite tråkigt. Det är ju som mysigt att springa runt och köpa julklappar till den ena och den andre. Fast nu kom jag på. Stina har jag kvar till och jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska ge henne. Känns som jag redan gett henne allt genom alla dessa år ; ) Blir väl kanske någon favorit i repris eller så får jag försöka komma på nå nytt finurligt höhö.
Nu väntar visst pepparkaksbakning med systeryster.
Pusspusspuss.


bara en bild som inte har nått med nått att göra höhö.

As time goes by.



Hurtbulle som jag var (?) for jag på träningen igår. Var faktiskt riktigt roligt också! Inte så många som var där så det blev spel mest hela tiden. Annars så spenderades kvällen tillsammans med spanskaord som jag försökte få ihop i meningar. Inte det lättaste kan jag ju säga.

Idag börjar vi tio, hur skönt? Sova i två timmar längre än vanligt skadar ju inte precis. Fast jag halkar efter i schemat om jag sitter här längre ska ni se. Nu måste jag göra mig klar. Pusspusspuss.


A candle in the wind.




Andra advent idag.
Det enda jag har gjort idag är att jag slått in paket och glott oth. Eller bara ett avsnitt oth men ojsing så bra. Ikväll blir det träningen eller om jag kanske hoppar den och umgås med isabelle, reb och samme. Funderar starkt på det sistnämnda. Idag berättade jag och isabelle vad vi skulle ge varann i julklapp också! Vi kunde inte hålla oss längre. Jag hade verkligen inte tänkt säga eller få veta något paket i år, men mamma har avslöjat en och nu isabelle en. Men vad gör det egentligen hihi.
Pusspusspuss.

Make a scen.

Tog mig en lång sovmorgon imorse. Bland det bästa nånsin att få vakna av sig själv och inte av något pipande ljud! Gårkvällen spenderades här hemma med stina och emil:) Vi såg de tolv första avsnitten i Mysteriet på Greveholm höhö. Den måste vara den bästa julkalendern någonsin(?) Sedan tog vi det som bara lugnt, spelade med andra ord tillsammans med min lilsis och åt lussebullar i mängder haha. Men det var trevligt=)



Idag får vi se vad som väntar. Inget planerat förutom träning än så länge och det känns rätt skönt faktiskt! Men nu ska jag gå ner och ta mig nått i magen. Ha en bra dag=)
Pusspusspuss.


Big city life.



Fybubblan vad skönt det är att gå på stan själv! Visst ser man kanske en aning mobbad ut höhö men när jag går själv hittar jag saker hela tiden. Man får som själv bestämma hur länge man ska vara inne på en affär och hur kort på en annan. Jaja, idag har jag köpt massor av julklappar och även lite smått och gott till mig själv. Nu väntar middag sedan blir det nog bara film och trevligheter ikväll.
Pusspusspuss.

In times of trouble.

Hemma efter en lång dag i norrland;) Sisådär tre timmar längre än planerat, men så kan det gå ibland. Började med bussresa dit, gick fort och enkelt sedan väntade ikea. Tackgud var det inte alls mycket folk så jag och mamma strosade omkring där i lugn och ro. Köpte lite allt möjligt måste jag ju erkänna. Allt från tofflor till tavelram. Jag hann också slinka in på skopunkten och hittade två par skor. Mamma hittade ett par och eftersom det var ta-tre-betala-för-två fick jag ett par av mina gratis. Värt. Blev även lite bus med josse och tina i pauserna hihi gullungar.

Men det var när vi skulle hem det blev till ett litet äventyr! Jag skulle gå ner och frågan om de kunde sänka värmefläkten och då såg jag att typ hela instrumentbrädan lyste rött och sen började det tjuta. Så det vara bara för busschafören att köra in bussen i närmsta infart och försöka hitta felet. Det var inte ett litet fel heller! Vi var tvugna att ringa efter reservbuss osvosv och det tog inte bara en minut.

Två och en halv timme fick vi stå där ute i "värmen"........bussdörrarna funkade inte heller så det var inte ens varmt i bussen. Tur att jag hade josse och tina säger jag bara. Även fast vi alla dog av ilska i början ( speciellt josse hehe ) så blev det inte bara få skrattattacker medan vi väntade.

Jag som hade lite småroliga planer för ikväll haha, men icket. Nu är jag bara trött och slut och vill sova. Missade idol gjorde jag också. Vem åkte ute???????????? tror jag måste ta och kolla upp det! Om det är kevin börjar jag banne mig gråta och om det är robin blir jag inte heller glad. Håller tummana för att det är grabbarna i final nu!!!!!! Pusspusspuss.


vilka stjärnor.


Early morning, she wakes up.



Uppe före tuppen är det som gäller!
Ska vara på busstationen därvid sju, kvart över sju så jag har inte så mycket val. MEN  jag är taggad på ikea iallafall. Kommer bli toppen hehe. Men nu ska göra mig klar. Ha en bra dag morgonpigga jävlar!
Pusspusspuss.


Make my day.

Jag blev lat idag och for inte på klättring. Det blev volley sedan hem hihi bus. Nu håller jag på att sätta upp min nya julstjärna men det går inte alls bra huhu. det har slinkit ut den ena fula ordet efter det andra från både min och mammas mun. Tur att vi iallafall kan skratta åt det också, annars skulle mitt rum bubblat av ilska nu.

Hursomhelst så var det filmtajm på skolan. Filmen höll på i två timmar och mesta dels var det bara massa strunt. Egentligen tror jag själva handlingen skulle ha kunnat varit bra men filmen var då inte de. Det var b-kvalla eller vad man kallar det också. Filmen var iallafall inge bra inspelad eller så, det kändes typ som om jag lika gärna kunnat filma ihop den.  

Nu ska vi kämpa vidare med stjärna och sedan blir det lussebullar för hela slanten skulle jag tro. Måste göra inköpslista til IKEA också, så att jag inte glömmer att köpa någonting. Julklappar har jag varit och shoppat idag också, så nu känner jag mig lite lugnare. Dessutom lär det följa med en del julklappar hem från haparanda imorgon också. Pusspusspuss.


HEHEHE the twins på IKEA i uppsala

Not a bad idea.



Fjärde luckan i min chokladkalender är öppnad. Det vill säga, det är bara 20 dagar kvar till jul och jag har inte ens hunnit planera vad jag ska ge folk i julklapp. Måste nog ta och sknda på!
 Idag blir det iallafall en riktigt skön dag. Har haft sovmorgon nu och den räcker ända fram till klockan 1. Då ska vi samlas på nordanå och se film bara. Erkänn, inte dålig dag ; )?
Pusspusspuss.


Midnighttalking with you.



MIDNIGHTTALK.
tack för att du alltid bara är ett telefonsamtal bort, hur skulle jag annars få ut allt jag behöver säga, allt jag måste skratta åt och allt som gör mig ledsen. thankyou.


Did you give the world some love to day?



Jag känner mig som glad. Slapp stressa imorse och då blir som hela dagen bättre känns det som.  Julkalendern såg jag också hihi. Jag vet som inte om jag tycker den är bra eller dålig egentligen. Lage är ju som en stjärna men det är som ändå inte så mycket julkänsla över det hela. Fast det kommer kanske så småningom!
Annars så har jag hunnit göra upp lite sommarplaner med syster (hehe vi är ute i tid?) och även handlat på konsum med mammi. Hampus var här ett tag också, såg på film och åt lussebullar bara. Trevlig kväll helt enkelt. Hoppas ni med haft det:)
Pusspusspuss.


For all that you've done.



Pappa min var så go att han kom hem med lussebullar till efter middagen! Mamma har inte hunnit baka än så jag har ungefär tjatat om lussebullar hela helgen. Mamma hatar lussebullar, likså så systeryster! Jag förstår verkligen inte hur det går till, det är ju bland det godaste nånsin!!!!!!!!!!!  
Blev ingen renskrivning av hälsodagboken inte, men nu väntar iallafall träningen
. Pusspusspuss.

Give me a break.



Galet mycket jag vill utomlands nu. Det är inte bara kallt ute utan inomhus också. Idag på skolan frös jag till en istapp för tusiken. Värre än vanligt var det och då är det inte varmt serni. Men annars så längtar jag såklart till jul och då ska det ju som vara kallt, dock inte inne.......skolan har fått det där lite fel tror jag minsann.
Nu: Renskrivning av hälsodagboken. Senare: Middag. Senast: Träning.


I've got nothing better to do.



DIG
:
1. Hur lång är du? sisådär 161,5 höhö
2. Vad vill du bli när du bli stor? lycklig och gärna miljonär tack
3. Vad pluggar du? Andra året på samhällssssss
4. Har du långt hår? Det har typ speedat på sistone så jag har ändå hyfsat långt
5. Vilken hårfärg har du? TYp brun och lite orange
6. Sminkar du dig? Nästan every day
7. Använder du läppsyl? Ibland blir jag beroende men just nu använder jag det inte så ofta
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Vittrosa och svart
9. Har du kysst någon idag? nope

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda är faktiskt lika bra, utan tvekan
3. Hur många syskon har du? En plutt till lillasyster
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? "Jag går uppstairs"
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Våfflor....vilket är det enda han kan laga, men goda är dom.
6. Hur många ställen har du bott på? 2. Bodde bervid icakvantum tills jag var ett halvår sedan dess har jag bott här.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Variera
8. Vilken familjemedlem är snällast? det är också olika från dag till dag

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? stina yesterday
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? icebelle
3.Har du kysst nån kompis? klart
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? nej kan jag väl inte påstå
5. Vem har du varit kompis med längst? Nina var min första bestmate.
6. Vem känner dig bäst? Stina och isabelle.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? haha jadu. beror väl som på....
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde de? Inte att jag hatade den iallafall.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nja. Inte alls ofta iallafall

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag?
Hade jeans och tröja. Nu: stora mjukisbyxor och stinas mammas tröja.
2. Har du bytt om idag?
ja. Pytte>jeans>mjukis
3. Favorittröja?
För svårt
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Ah beror helt på. Men svart tshirt och jeans funkar prima.
5. Har du gett bort kläder nån gång? såklartt, senaste igår gav jag två jeans till bellzor
7. Har du handlat kläder genom internet? bara från h&m
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? nope
9. Fulaste plagget andra könet kan ha?
finns så mycket.....men när jeansen är tighta och höga och som går in i rumpan fyochblä.
10. Vad använder du för skor?
Olika. Mest mina svart vanliga gympadojs

SKOLAN:
1. Vad heter din skola?
Kaplanskolan
2. Vad heter din favoritlärare? ingen aning
3. Vad är ditt favoritämne?
kanske svenska och idrott och sånt
4. Snyggaste läraren på skolan? min babe hultqvist höhö.......
5. Fulaste läraren på skolan?
nejokej, ljug på förra frågan, hultqvist passar in här.
6. Tråkigaste ämnet? matte
7. Har du skolkat mycket senaste året? typ inget
8. Hur tar du dig till skolan? bike eller buss

Jag:
1. Är singel: yep
2. Är rädd för att bli övergiven: Klart
3. Svär ofta: höhö för ofta kanske
4. Sjunger i duschen: typ jämt
5. Är en morgonpigg person: Inte på skoldagar
6. Skrattar åt mina egna skämt: kan hända haha
7. Vill ha barn: Jo fast inte på ett bra tag

Har du:
1. Piercingar: Bara my ears, navelpercingen är gone
2. Syskon: lillsis
3. Pojk/flickvän: nope
4. Jobb: skulle inte skada att ha ett men nej.
5. För många vänner: går nog inte
6. Rymt hemifrån: hihi jo
7. Färgat håret: ett x antal gånger ja
8. Bra självförtroende: nja, det är väl inte uselt men inte toppen heller
9. Sagt "jag älskar dig" till någon: klart
10. Varit kär: Jo
11. Gjort något olagligt: ups
12. Brutit ett ben: inte det

Shine, shine alive.



Ikväll har jag inget
planerat, inte ens träning och det känns grymt skönt. Måste ta en titt på spanskaglosorna bara annars är det lugnt på den fronten med. Måste kanske börja tänka på vad jag ska prata om på redovisningen på onsdag också...... Man ska prata om något i 3 minuter, försöka fånga intresset hos de som tittar och så. Egentligen inte så svår uppgift, det svåra är bara att man får välja själv. Val är som jobbiga haha men jag tror jag ska ta något konstigt bara. Som är lätt att babbla på om. 
 
Annars så ska jag på IKEA på fredag. Vi ska dit med vår klass i turism. Mamma ska följa med mig och vi ska shoppa både det ena och det andra till mitt rum hade jag väl tänkt. Sedan ska jag prata i bussen också......om reseförsäkringar. Döda mig(?) Jag kunde väl fått prata om något lite roligare men jag, josse och carro ska iallafall prata försäkringar och även dela ut en broschyr om det. Himla trevligt för dom som åker med....inte. Fast ja, inte vet jag föräldrar kanske vill veta sånt höhö.

På stan måste jag också. Julklappsinhandling NUNUNU känner jag. Det är inte få personer jag ska köpa julklappar åt heller! Men det blir mysigt för det betyder många "lilla julaftonar" med kompisar och så. Nu tror jag att det blir ett OTH avsnitt för min del, det var ett tag sen sist faktiskt!  

Christmas is coming.



1a december! 24 dagar kvar till Julafton!
Hoppas ni såg julkalendern^ imorse;) Den verkade väl lite udda men man måste ju nästan se julkalendern för att få riktig julkänsla. Det tycker iallafall jag. Men nu måste jag ju börja shoppa julklappar! Jag har banne mig inte köpt nästan några än och det känns som att alla andra är klara, eller ja, isabelle iallafall haha. Nu ska jag ta och äta min frukost och sedan bär det av mot skolan.
Pusspusspuss.

RSS 2.0