städning på G...

Jag tänkte vara lite småbusig och skriva ett inlägg till nu:) Har inget vettigt att skriva om men allt är bättre än att städa mitt rum. Har faktiskt inte så jättestökigt, bara kläder utspritt över hela golvet och damråttor smygandes omkring på alla tänkbara ställen. Funderar på om jag ska ta mig en dusch nu ist kanske:))))

Förövrigt är det ju Night Flight ikv, det var sjukt kul förr alltså både i 7an, 8an och 9an, men det känns dock tapigt nanting att fara när man går i 1an!!! Så det blir det då inget av även om Bellish försöker peppa mig.

image126 Våren -07
Belllboooo, hehe va med mig på onsdag :$?


Inget internet i helgen inte :$

BRRR det är inte varmt ute idag kan jag då meddela. Men det finns ju inga dåliga väder bara dåliga kläder så att säga:) fast jag frös iaf. Idag ska jag följa lollo till finnträsk, som ni kanske förstår är det typ mitt i ingenstans, hehe men dit ska jag ihelgen och mysa=D Kommer inte kunna vara aktiv över huvudtaget, varken här eller på msn, men som tur är finns GRATIS SMS. Smsa för hela slanten till mig:)

Idag var jag och amanda på stan. Köpte ingenting alls huhu(A) Men imorse var jag värsta fyndarN :$ Jag kollade igenom min och mammas skogaderob och tjhoolahopp så hittade jag tre ny skor, ett par svart Lacoste dojjor, ett par brunvita typ fake converse och ett par av mammas klackskor:) Jag älskar verkligen att hitta gamla kläder, skor, väskor ja allt. Det blir som att shoppa gratis=D

Aja, nu ska jag äta. SMSBOMBA OSV!!!

jag klara mej inte utan gratis sms(A)

Godkväll kära läsare:)
Idag var det inte mycket som hände i skolan inte. Inga prov eller nå annat jobbigt:) Efter skolan trampade jag in till stan på min räsercykel och så träffade jag Per. Vi gick på stan och kikade runt och sen åt vi på Dallas:):):):) MUMS, jag åt en hawaiipizza. Det var förövrigt jättekul på stan osv=) Efter det for jag på träning, hur slapp träning som helst. Kanske var lika bra eftersom jag hade pizza fulla magen, vi gick iaf bara på lina och busade(A) 

Nu sitter jag och peppar inför sportlovet. Det kommer bli fullt upp och superkul=D=D Lovely. Mjae, nu ska jag snart ta och sussa. PUSS ♥

OCH FÖRRESTEN...ska jag nog skaffa gratis sms imorrn:D BOMBA MIG :$



image125

Jag saknar.

jag längtar till sportlovet:)

Alla verkar nästan tröttna på att blogga mer eller mindre nu tycker jag. Jag kan inte påstå att jag inte är en av de =S Jag tror inte att jag kommer att lägga ner bloggen, men möjligen skriva lite mer sällan.



Iaf snart är det sportlov::):) HAPPY. Fast vi har faktiskt inga prov eller inlämningar i veckan, förutom att vi hade novelltävlingen idag. Men det var inte så farligt. Förövrigt glömde jag nykeln till mitt skåp idag, det sög ju. Hatar verkligen när jag gör de, har redan knippsat ett lås så jag knippsade inte det här utan jag levde utan skolböcker(A) Novelltävlingen gick väl bra, jag hade förberett mig så det kändes lugnt. Ikväll hade jag hoppats att jag skulle hitta på nå kul, kanske Isa och compani eller Stina:) Får se=)

Jag har inte planerat hela sportlovet. Men början ser ut såhär:

Fredag(kväll) : Finnträsk med Lollo, ska till henne stuga och köra koter, mysa osv:):)
Lördag: Är i Lollos stuga:)
Söndag: Lollos stuga elle möjligtvis Malå med Amandie(?) hehe:)
Måndag: Piteee, ska shoppa loss i Piteå  med Amandie=D. fråga mig inte varför just i Pite, men mamma och julia ville dit.
Tisdag: Tjejkväll i Byske:):):):)
Onsdag(förmiddag) : Har sovit i Byske så det blir väl buss hem osv.

Annars har jag inte planerat nå mer, hitta gärna på nå med mig:)

min fantasi är inte på topp.....

Jag blir tokig på mig själv, jag hittar inte på något vettigt att skriva om. Hjälp mig=)? Men iallfall, igår hade vi cup i norsjö, vi kom tvåa:) Jag var lite småvimsig men det gick hyfsat. Annars hände det inte så mycket i igår, eller ja, jag och isa tjänade lite pengar osv:):):):):):))))))

Typ många som har lov nu men vi har skola en vecka till vi. Idag hade jag iaf inte allt för jobbig dag, efter lunch gick vi på en teater på nordanå. Det jävliga var att vi var tvungen att gå tillbak och ha en sista lektion i geografi. Men jag överlevde. Efter skolan tränade jag och Isa i kombi, massa kondition och fys huhu. Nu ska jag ta och hoppa i säng, jag är tierd.

image12

PEPPAR JÄRNET FÖR  HEMAVAN MED STINA---- 13-17 mars=D=D=D=D=D=D=D


väskor:):):):):):)):)

Hihi jag fick två väskor av mamma idag. Love you:)

 &

Nu ligger jag och ser The Pacifier, faktiskt jätterolig och Vin Disel är ju inte jätteful osv. Egentligen borde jag sova eftersom det blir upp tidigt imorron, redan klockan kvart över 6. Men pepp för cup imorrn iaf:):):):)

sommarjobb sökes.

Åh vad jag längtar till sommaren!!!!!! Galet less på snö nu.
Idag skrev jag mitt CV, blev faktiskt rätt nöjd osv. Nu ska jag bara försöka lämna det everywhere så att jag kanske lyckas få nått sommarjobb:) Vill inte jobba hela sommaren, vill ju såklart sola, bada, resa osv också(A)

image122
honeypies


klipp klippp=)

Idag ska jag klippa mig=)=)=) Jobbigt men jag måste, min etappklippning är typ utvuxen osv. Jag ska inte klippa mig på något speciellt vis, bara gamla vanliga. Men det blir ju lite frächare iaf. Stina ska förövrigt också klippa sig, som vanligt, så ska hon göra mer förändring än jag(A)Jag tror hon ska klippa tillbak till snelugg osv. 

image121 
<3




Nu sitter jag och försöker komma på en novell man kan skriva. På onsdag har vi en novelltävling. Vi har fått fyra ämnen så man kan förbereda sig lite. Men man får inte ha med sig något material eller så och man har bara tre timmar på sig. Jag har typ tänkte skriva om någon luffare av något slag eftersom det var ett av alternativen. Det roligaste tycker jag ; )

en klassiker:)

Goood kväll:)
Ikväll har jag gjort svenska, MEGAkul fredakväll. Men jag har också varit med Stina. Vi hade det mysmys med film, snacks=D & dessvärrre läxor -_-*
Hur som helst var det ändå mysigt och vi såg OSMOSIS JONES!!! Tusen år sedan sist men kommer ändå ihåg alla repliker typ hehe.
-  My name is what? 
- My name is who?
- My name is O-Osmosis jones!

Lovley^

Förövrigt var det super att umgås med Stina, bara vi två. Det var längesen, jag saknar som det var förr hörru. Typ när vi gjorde lägenhetsgrejen och Usa-arbetet....

image117 STUDY HARD? image118

Hehehe det slutade alltid med storbakning.

image119 old times.



Imorrn blire att vara hemma, ska vila bort febern hade jag tänkt. För på söndag blir det volleycup i Norsjö:)

den bästa tvserien ever.

Idag har jag varit hemma, sjuk. Inte allt för kul, men samtidigt rätt härligt.
Såg på gamla O.C avsnitt idag. Helt seriöst JAG SAKNAR det i mängder. Kärlek till den tv-serien.

image116 
klicka på bilden

Annars har jag inte gjort mycket alls idag, har pluggat rätt mycket faktiskt, historia. Har prov imorrn, hoppas på att det inte blir allt för svårt :) Ikv ska jag fara på klättringen eftersom jag så gärna vill hoppa igen(A) Det är så sjukt kul när det pirra så mkt i magen, hel galet=)

Jag ska hoppa ner från eiffeltornet:)

Idag fick vi igen engelskaprovet, mvg, JIHOOO:):):):):):):) I övrigt faller skolan.. jag är sjukt trött på allt plugg och till på fredag har vi en svenska uppsats och historiaprov, vilka jag inte ens har börjat plugga på. hela torsdagen blir väl att plugga........




Förövrigt var det superkul på klättringen igår. Vi fick hoppa typ bungey jump...not. Naemen, alltså vi satt fast i ett rep på magen och sen kastade vi oss efter en slags gunga. Det var kanske fem, sex meter ner till marken och så skulle man slänga sig, iofs föll man ju inte hela vägen för man var ju säkrad men pirret i magen. GALET. Micke och Jonas, ni är totally crasy.
Ta en titt:) , det är Malin som hoppar=)

hehe hade egentligen tänkt lägga upp en video, så där snyggt som alla gör. Blev till och med medlem på youtube ; )  Men hur ska man veta hur man gör det(A)? Om du vet, berätta gärna:)

godis, klining, she's the man. KÄRLEK

MYSKVÄLL med icebelle:) Först Coop, eller ja Obs kalla det vad du vill, köööpte godis där hehe :$ Sen köpte vi också en 2 liters juice och 2 stora läsk flaskor. Inte enbart till oss då men. Haha juicen blev då uppdrucken på störtt, när jag och Iciepicie tänkte ta en slurk var den nästan slut ; ) Iallafall tittade vi lite på gammla kort, söta alla tubölebarn var:) Sen såg vi She's the man, kärlek till den filmen lika mkt som till Dirty dancing 2<3<33<

image113
love you darling:)

För övrigt kan ju min geografi lärare skjuta sig, jag slet med befolkningsrapporten igår. Hela dan. Fick ihop 8 fucking sidor. Sedan idag, när vi ska lämna in den, gissa vad han säger då? Jo, att han inte ville ha någon uppsats längre än 4 sidor. DÖ PLÅGSAMT säger jag bara. Men tack och lov hade både jag, jesper och josse gjort för mycket, så vi lämnade in det så ändå. Men tänk hur mycket jag kämpade i onödan.

Aja, slut på argrissioner. För egentligen är jag  HAPPYFACE HAPPYFACE HAPPYFACE.

Ska sova nu, godnatt(:


dirty dancing två=)

Åh såg Dirty Dancing 2 ikv. Hur bra film som helst!!! Tack amanda för att du tipsade mig. Den var verkligen toppen, SE DEN<33<3<3<3 Jag tycker faktiskt den var bättre än ettan.

image111

Det är egentligen en helt vanlig film "Rik vit flicka och fattig mörk pojke blir förälskade, medan rik vit pojke som är förälskad i rik vit flicka gör sitt bästa för att sära dem åt. Och så finns det en tävling att vinna också."
hahah alla har sett det förut? Japp, kanske för många gånger. Men jag bryr mig inte, den var kung.

Nu blir det att söka sommarjobb minnsann---

Idag har jag hållit på med geografi uppgiften hela dagen, och ändå har jag inte kommit nästan nån vart. hoho jag blir ledsen. Menmen:) Har faktiskt lärt mig boulevard of broken dreams på gitarr nu. För er som inte vte, så ska vi kunna den låten till musiken. Det känns toppen att jag har lärt mig den, då behöver jag inte tänka på det  nå mer.

Skriver precis med Jasmine på msn och jag fick se hennes CV. Tack gullet. Så nu ska jag väl snart försöka sätta ihop mitt eget för jag måste försöka skaffa ett sommar jobb. Det är ett måste helt enkelt. Hoppas verkligen att jag hinner och att inte allt är upptaget, då dör jag ; ) Hade tänkt traska på stan i veckan och fråga på massa olika ställen. Egentligen skulle jag och Isabelle söka tillsammans, men jag tror det kommer bli rätt svårt.. vi får se:)
 
Aja, nu ska jag forsätta med min hopplösa geografi.

parfym och lösnaglar på födelsedan:)

Shit vad jag är allergisk mot Stinas katter. huhu. Iaf så har det varit en trevlig kväll hos Lollo och sedan Stina också.
Innan jag for till Lollo for jag och pappa förbi CK och köpte present till mamma. Vi köpte Britneys Spears parfym - Fantasy och sedan köpte jag lösnaglar till henne.


Jag och lollo åt sent idag heheh busfrön:$ & sen åt vi kladdkaka till efterätt. MUMS FILLIBABBA. Sedan såg vi på film, hot chick. Sjukt pinsam film. Jag blev typ tokig, alltså seriöst det spelar ingen roll vad det är för film jag lever mig in i alla filmer galet mycket!!=) Iaf så handlar den om en tjej som förvandlas till kille, eller ja, man kanske. Och sen så när hon är man så är hon fortfarande jättetjejig, så hon/han fframstår verkligen som bög osv. haha kung film ändå SE DEN=)=)


Shopping får humöret på topp.

I love shopping:) I love my littlesis:)

image109

Idag på stan var det shopping=) Egenltligen inte så mycket men alltid härligt att shoppa. Men jag har lite panik nu, för mamma fyller år imorrn och jag har inte köpt nå. Tror att jag ska fara på stan imorrn och så säger jag att hon får presenten på kvällen:) Har du nå bra tips vad jag kan köpa=)?

Ikv ska jag vara med lollo. Ska typ mysa och se film osv, båda vi är typ halvsjuka så.


godmorrongodmorrongodmorron

GOOD MORNING DEAR READERS:)

Jag vaknade just, pappa mamma och julia spelar typ nå spel där ner så det låter som , ja jag vet inte vad, en djungel kanske. Iaf så sitter jag och mummsar på godis som jag har kvar från i går, godis är typ som godast på morrron:$ Idag ska jag som sagt på stan. Men jag har inga pengar, men jag ska dit med min mamma och lillasyster så då brukar mamma betala lite iaf.

Efter stan ska jag ta det lugnt, eller jag vill ju typ göra nå ikv men jag är hur trött som helst. Inte bara för att det är morgon utan också för att jag är helt slut i kroppen. Huhu

image108
 Viderbild på mig, but I like you guys:D:D

Nu ska jag sova, godnatt:)

Galet vad kul du är Johan.


Anna Enmark=) säger:

varför?, säg då inte att det är för att du ska köra skoter ;)?

Johan Forsell=)=)=)=)=) säger:

nää ja säger inte de ja skriver de;D

Johan Forsell=)=)=)=)=) säger:

HAHAHAHAA

Nae, men åjo. Ikv har jag varit hos Samuel, typ med det GANG åde. Vi såg Can't buy me love. Skitbra film faktiskt, tycker den är mycket bättre en Love don't cost a thing även om de är kopior. Och att i Love don't cost a thing blir han fettsnygg, aja, orginalet (dvs Can' buy me love) ska det vara. Sjuk krånglit det där. 

Nu ska jag ta och sussa. Ska på stan imorrn så måste
ladda batterierna(A)

 


jag ska bli rik som bara den ska ni se.

Alltså åh, jag har ingenting att skriva om. Och  veckorna går så fort nu för tiden, ena dagen är det måndag nästa fredag och sen måndag igen. VIPS säger det bara. Jag hinner inte med nånting nyttigt, sitter bara på msn osv hela tiden. har masssor av plugg och dessutom ser mitt rum ut som en svinstia, jag skämtar inte...

Jag är tröttt och förkyld. Eller inte riktigt förkyld, men tät och hostig. & jag har ont i bihålorna. Men gud, vad jag klagar haha nu blir det upp med humöret:) Vi ska äta smarrig mat idag, jag ska hitta på nå kul ikv och min lillasyster är gosiiii=) Plus att jag har en hel bilpåse, choklad och djungelvrålspåse att  trycka ikv.

Men nej, lite humörsvängningar i det här inlägget osv, men nu kanske jag inte kan följa Malin till Hemavan. Det hade varit hur kul som helst, men mamma och pappa är typ negg. "Om vi ska betala det här kommer vi inte betala om du ska nånstans i sommar och blablabla"  JAg har ju verkligen inte råd själv, finns inte en chans. kukhelvete.
När jag blir stor ska jag bli rik, super megarik, lika rik som Joakim von Anka.


image106


alla hjärtans dag:)

Hihih pratade just med Malin och jag ska typ få följa hon och hennes familj, och deras kompisar, till hemavan på sportlovet=D=D= KÄnn peppen, dessvärre blire lite dyrt, men mamma och pappa får hjälpa mig!! Mjae, det kommer bli fettnice, sen ska jag dit igen 13-17 mars eller nå sånt med Stina. Toppen.

Förövrigt är det ju alla hjärtansdag idag, taskigt osv när man inte har nån att fira den med. Men jag firar med träning så att säga;) 

image105 


 


jag måste måste måste plugga....

Nu har jag köpt the glases. Ser helt otroligt bra i de, helt sjukt. & när jag tar av mig de känns allt megasuddigt. Menmen, jag överlever ändå utan de, det har jag ju gjort så länge ändå(A)

Får jag fråga mig själv varför jag ens sitter här. Borde verkligen plugga engelska!!!!! Vi har ett fett stort, svårt prov imorrn och jag har bara pluggat med amandie på skolan idag huhu. Justja, när jag och pappa var och köpte glasögonen, glasögon måste typ vara det fulaste ordet i världen osv, iaf så köpte jag ett par skor då=D

 De hade kostat 900 kr men nu kostade de bara 299. Bra värt eller hur=)?


Nu måste jag ta tag i mitt engelskapluggande, PUSSS och hoppas ni har en roligare kväll en vad jag kommer ha(A)

frukt är inte godis!! men frukt är också gott:)

TJOllahopp:)
Ja, sitter på skolan nu. Känner mig rätt lonley, allt är typ nedsläckt osv. Väntar på attt pappi ska sluta så ska vi fara och köpa mina glasögon...hm kan ju meddela att jag nog inte kommer använda de mer än jag måste men. Iaf så har jag och amanda varit jätteduktiga och plugga nu i ungefär en och en halv timme. Apelsin, godis och englskaböcker, det funkar.



image102

Nu ringde pappa, ska kila pussssssss

hehehe värt=D

HHEEEHE jag har köpt en skinnjacka idag=D=D=D=D=D den kostade bara 500kr, dvs den är inte riktigt skinn osv men who cares=)? I don't. Jag blev rånöjd, dessutom hade jag presentkort och därför behövde jag bara betala 150=), plus att mamma betalade det. VÄRTVÄRTVÄRT

 

Plus att jag har varit mycket fyndig och gjort en gammal väska till en ny. Har bara fäst ett axelband osv men det blev typ ändå stor skillnad, et känns  inte som samma. :)


jag borde egentligen plugga menmen:)

Idag har varit en lugn dag. Tills nu. Så for jag loggar in på msn skriver amandie PAPPA VET! shit alltså, hennes pappa vet att vi var på fest i fredags. Tack och lov känner inte våra parents varann men ett litet problem. Det är troligen Jacce som har sagt till hans föräldrar att vi var där, han trodde väl säkert att vi fick osv men. Iaf så känner mina föräldrar hans, shhiiiiit, hoppas verkligen att det inte är hans utan typ Linns eller nå. Känner paniken växa. Jag tror inte de skulle bli så arga om jag hade frågat. då tror jag att jag hade fått fara men eftersom jag bara sagt att jag sov hos vickan osv....HJÄLP.

Förövrigt ska jag vara  med stina isabelle och samme ikv. Har ingen aning om vad vi hittar på men det blir nog trevligt:)

hej där, en ny design:)

Wiiiee min andra bloggdesign gjord. Det är Rebecca Holmlunds jag har gjort nu. Blev nöjd med den med faktiskt :$ hoppas du blir nöjd rebecca=)<3

image98

Ta en titt på hennes blogg, klicka på bilden(A)

Nu har det skett lite förändring

Shit vilken dag. Har bara varit hemma och gjort INGENTING, eller jo suttit vid datorn och ätit godis. Absolut inget nyttigt, borde egentligen pluggat engelska och ätit...spenat. Iallafall så har jag en ny header nu:)
Jag tror jag ska behålla den, men vilken gillar du mest min nya eller gamla:)?



Jag måste erkänna att jag fick kämpa
för att kunna klippa ut jordbubben

och mig och Isabelle. Fy vilket slit!!! 


jag har väldigt svårt att bestämma mig, hjälp mig:)

Håller på att fixa lite headers. Jag tror att jag ska göra om min design, vetinte hur men ni får väl kika in senare och se om det blivit nån skillnad. Håller även på med Rebecca Holmlunds header, jag tycker den blir jättefin. Men jag är inte helt klar.

Dessutom tänkte jag fråga er om lite hjälp. Förra gången frågade jag om luggen, nu behöver jag hjälp med färgen. Ska jag färga tillbak till ljusbrunt eller färga om den här rödbruna hårfärg som jag har nu=)?

image90  
 image97

vad tycker du=D? Det lutar nästan mot att färga tillbak,

jag har ju som haft den här hårfärgen nu ett tag. Men jag vet inte:))

alla som inte dansar är våldtäktsmän

Det var en lyckad kväll igår måste jag säga. Hade toppenkul hehehe. I början var det rätt pinsamt men sen när alla blev lite påverkade osv blev det råchill:):) hahah alla som inte dansar är våldtäktsmän alla som inte dansar är våldtäktsmän;)

Förövrigt är jag med Iceabelle nu. Vi är som busiga åde heheh :$ Iallafall så har vi varit med jasmine, sara, frida och cheung ikv, det var nice. Vi har typ vart ute i snön, sett film osv. Annars har det inte hänt så mycket, jag var på stan idag. Hittade en skinnjacka, köpte den inte men jag la undan den. Isabelles komentar på jackan, hahha nya MCtjejen här. hihihihihih hela världen snurrrrrar............. PUSSS PÅ ISABELLE FÖR HON ÄR DET BÄSTA. Igår blev Lollo och stina blev lite angry på mig thihih fick ett sms där det stod:
Men vad fan har du av mobilen din slyna?
Vi dricker upp all sprit, bara så du vet.
Hoppas du har en rolig kväll kuksugare,
vi älskar dig<3

SKJUT alla som är lediga på måndag för själv har man då skola med kuklektioner.



            

jag kan köra bil jag ;)

Gissa vad jag just gjorde=D? Ni kommer aldrig kunna gissa rätt!!! Jag körde just BIL, på sunnanå osv. Galen tjej. Men jag var faktiskt grymt bra måste jag erkänna :$ hahah körde iaf inte på nån.

image79  < det gör jag minsann:)

Förövrigt skrev jag, igår eller när det var, att jag skulle på fest i drängsmark. Men det var tydligen i frostkåge. haha hursomhelst så ska jag sova med amanda och vickan hemma hos vickan efter:) jag tror det här kommer bli en toppen kväll:)

over and out.


jag gillar vatten

Kom just hem från tvolleyträningen men har ändå hunnit trycka i mig en munk. Pappa hade köpt hem hihihi:) Jag måste erkänna att jag inte äter nyttig precis ojoj. Men jag tränar ju iaf, annars hade jag nog varit rund som en BOLL hehe.

Idag efter träningen i omklädningsrummet hade jag och isabelle vattenkrig=D hahaha älskling. Vi blev totally dyngsura och alla blev typ irri på oss, men det är sånt man får ta :$ image78



Alltså åh...jag får damp, msn funkar inte...TOKIG är vad jag blir minsann!!!!! Men nu, teknisk som jag är, ska jag få det att gå.

jag tror kanske jag ska fortsätta äta mycket godis ändå:)

Goddag:)
Ja, vad händer riktigt=)?
Nu ska jah snart gå och äta middag, kladdmakaroner och bacon. Sen så blir det träning, volleyboll. Nice. Plus att då får jag höra  hur det gick för Isa på nationella!! Även fast hon skrev till mig att inte gick nå bra hoppas jag på det bästa:)

Imorrn så skulle jag egentligen till doktorn. Har haft hosta jättelänge och den vill inte ge sig. Men doktorn hade blitt sjuk så det blir nån annan dag. På kvällen ska jag med amandie till drängsmark, typ nån fest där. Vi får ser hur det blir, men det blir nog bra. Undrar om jag ska sova hos amanda då eller..vi får se:)

Hahaha förresten, mitt lilla godislöfte, eller alltså jag ska bara försöka äta midre godis inte sluta helt men, hursomhelst det går inte så bra. Plus att jag åt en munk idag på skolan, ajabaja MEN den var smarrig=]
Nehepp, nu ropar mamma att det är mat. Då är det bara att kila ner och äta.

image77

PITE MED DIG HJÄRTAT!!!!!!!!!!!!!<3

jag ska nog börja tugga tuggummin:)

Gud va härligt, jag har en hel timme att bara slappa. Vi har sovmorrron idag men det tänkte jag inte på så jag har massa tid över:) Idag händer det som inget speciellt. Ska på skolan, sen stan troligen och sedan träning, inte ovanlig dag för mig. Men jag gillare:)

Igår pratade jag med Stina jättelänge i telefon om att vi måste skärpa oss. Jag måste verkligen sluta äta godis varje dag. Helt ärligt jag är sjukt sockerberoende & det suger balle för jag blir både fet och får hål i tänderna. Nej fy, nu blir det inget mer godis. Stina däremot ska skärpa sig i skolan minsann. Hon är tydligen efter och allt, inte likt den gammla stina. Så det ska det bli ändring på:)
    Om du har nå tips på hur man slutar äta godis, kommentera!!!! Kanske ska man satsa på tuggumin:)?

image76
Mitt nya beroende?


världens sötaste varelser(=

Nu ska jag alldeles snart till skolan, eller innan ska jag se på Nanny:) hehe det paus nu. Idag går vi till halv tre, ändå hyfsat bra. Efter skolan ska jag hem och göra läääääxor. Men vid sjutiden ska jag med Isabelle och Reb på teater=D Jag har aldrig varit på en teater, om man inte räknar med skolan, och när Isabelle bjuder och allt. Nae då ska man inte klaga:)

Förövrigt längtar jag tills i helgen, för på fredag ska jag ha det supermys med lollo och stina:) Och på lördag ska jag vara barnvakt med Isabelle, åt de absolut guligast tvillingarna i världen!!!! JAG LÄNGTAR, det var hundra år sen jag såg de också, så det kommer bli toppen. MEN ISA, DU SKA INTE TRO ATT DU FÅR GODIS AV MEJ!!!!!!! ;)

image75 

Skicklig som jag är råkade lägga in det här inlägget som utkast imorse, det är därför jag inte lägger in det förrän nu.


CANDYCANDYCANDYCANDY

Igår kom Samme med allt godis från Cicci, som jag hade fått i födelsedagspresent av henne. I påsen låg även en till present från Samuäl, ännu mer godis ;) hahaa ni måste vekligen vilja att jag ska bli fet, för det kommer jag att bli när jag har ätit upp allt det här....=D

image74 
S M A R R I G T

fettisdag

Good evening:)
Heheheh idag så har jag tränat minsann. Men jag fick min belöning åja. Först tränade jag klättring, sen volley och sedan volley igen med b-damerna:) PLUS att vi hade gympa på skolan ojojoj. Det allra bästa med att stanna på b-damernas träning, förutom att det var rikigt roligt, var att vi fick semlor av Uffe=D SNÄLL må jag då säga.

image76

Annars så var jag, som jag sagt 1000 gånger känns det som, på utvecklingssamtal. Gick som alltid bra, helt seriöst säger läraren dåligt på nåns utvecklingssamtal? Jag tror banne mig inte det.
En ganska rolig grej på utvecklings. var att min lärare, Elisabeth, trodde att jag Amanda, Tina, TP och Josse hade känt varandra långt före skolan. Där ser man;) För det har vi inye, men vi har verkligen lärt känna varann riktigt bra ändå:)

PUSSSSSS & GODNATT

spanglish:)

TJENA KEXET  VARFÖR STÅR DU HÄR OCH SMULAR?
Nu sitter man kvar på skolan då...väntar på att få ha utvecklingsamtal. Menmen ska försöka arbeta hårt med engelskan så att jag har den bortgjord. Föressten så fick vi tillbak spanskaprovet, det gick faktiskt jättebra :$ MVG, 146+p /150p :):) Nu ska jag göra engslakn.

Over and out-

lev ditt liv som om du skulle dö imorgon.

Imorron är det jätteskönt för då har vi gympa första timmen. Då slipper jag både sminka mig och duscha för det hinner jag efter(= KUNG.

Vi slutar vid tre imorgon, men jag måste stanna på skolan eftersom jag har utvecklignssamtal vid 5. Jag hatar utvecklingssamtal, det är bara pinsamt, jag vet aldrig vad jag ska säga eller vart jag ska kolla....usch. Dessutom måste jag försöka få i mig nån middag där emellan eftersom jag har klättring direkt efter. Stresss, iaf så har jag även volley imorrn. Då får jag bland annat träffa isabelle. Det var typ längesen, eller nja, men jag vte inte. Det blir bra iaf:):)

image72

jag älskar gitarr, när stina spelar iaf.

Hehehehe Stina och jag har bakat en kladdkaka. Med marabou mintkrokant i:) Vi sitter och väntar på den nu. Längtar tills den blir klar. Annars så har vi inte gjort så mycket, myst, spelat giutarrhero och stinahar lärt mig lite piano.

ÅÅÅHH nu  börjar stina spela och sjunga "Bubbly"- Colbie Caillat. Love it.

image71

sommar och sol

Aja, nu blev det iaf att jag skulle vara med Stina ikv. Det blir nog trevligt:) Hoppas även hon kan lära mig den där klassiska låten som jag måste kunna till v.9 ;D



Fick de här bilderna av Stina just. Det är i Falkan i sommras, mys:)

        

money makes the world go round

Hade hoppats på träning idag, men det verkar skita sig. Först skulle jag med Isabelle men då skulle hon typ inte hinna för hon skulle på nån teater med sin kusse. Typiskt. Iställe så tänkte jag hänga med Amandie och Vickan på Campus och träna men pappa och mamma tycker tydligen att jag ska betala själv eftersom jag har hela studiebidraget.

Det sög balle, för jag har inte råd att betala. Har bara 500 av studiebidraget kvar plus att jag är skyldig H&M 400 kr. SHIT, jag som skulle spara osv...men jag tror jag kan försöka få fram pengar på nå vis. Typ få av mamma maybe. Hoppas. Justfan....ahhhh jag tänkte ju köpa den där skinnjackan också. Jag har verkligen ingen koll på mina pengar, de bara försvinner. M Å S T E   s k a f f  a   h e l g j o b  b .

image66 
GEMIG MONEY


Isaabelleees blogg designad

Jag har designat min första blogg. Yeah. Jag har designat Isabelles blogg. Jag tror att hon blev riktigt nöjd, det borde hon minsann. Det blev jättenice, hon valde bilderna och bakrunden själv men det var jag som mixtrade ihop allt osv:) Säg till om du vill att jag ska hjälpa dig med=)

image65

klicka på bilden för att komma till hennes blogg:)


jag har varit i turkiet, har du?:)

Just det, jag hade tänkt berätta en rätt scary grej som hände i fredags på skolan. Jag nämnde något om när jag var i Turkiet och Tina hajade direkt till och frågade vart i turkiet jag var. Här nedan får ni ser vår lilla konveration:

Anna - När vi var i Turkiet...
Tina - Åhå, vart i Turkiet var ni?
Anna - Vi var i Side.
Tina - Jaha, där har jag med varit!!
Anna - Har du?
Tina - Ja, vilke hotell bodde du på?
Anna- Jag bodde på Side Resort
Tina- VA jag med!!
Anna - hahah häftigt!!
Anna - När var du där?
Tina - När var jag där? Hm, 2006 nånting
Anna - AHH jag med!!
Tina - VAAA jag var där på hösten
Anna - Jag med!! Den 6 september
Tina - AHHHH det var då jag med var där!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag och Tina har alltså varit utomlands tillsammans ;D;D;D

jag har fixat bloggdesignen:)

YESSSS:):):):):):):):) Nu har jag och min duktiga lillasyster fixat min blogg. Thanks. Tyvärr så fattar jag inte riktigt allt, tex inte hur jag får upp min profilbild till toppen på sidan? Just nu är den längst ner och det suger balle. Annars blev jag rätt nöjd, måste finslipa den lite men nu är jag rätt less så jag ska ta en liten paus. Kanske ätä fler kakor, eller lunch kanske inte skulle skada. pusss iaf:)

397175-67 
 sorry isabelle, bilden på oss blev lite under men jag fattade inte hur man kunde fixa det(A)

du kommer alltid vara den allra bästaste

Stina Lindström, du är det bästa som hänt mig. helt seriöst jag skulle inte klara mig utan dig och tänk så mycket vi har gjort tillsammans. Du är som en syster och det kan inget ändra på. Hur många andra vänner jag än får kommer jag alltid minnas dig som den bästa.


                                            


                                                           

                                                      
      
                                            

                                                                  

bloggen ska designas punktslut.

Stina måste hjälpa mig att fixa min blogg, för hon har nu klurat ut hur man gör medans jag inte fattar ett skit. Hon ska bara prata klart i telen med sin kusse sen hoppas jag att hon kan hjälpa mej:) Då blir det lite ändringar på denna tråkiga bloggdesign hehehehe

idag är det söndag

AHH jag har helt sinnessjukt ont i mitt öga.........AJ!!!!! Idag ska jag bara var hemma eftersom mitt öga också är alldeless uppsvält plus att jag måste göra engelska redovisningen. Jag har inte ens börjat med den, men det löser sig nog:)


Ja, idag är det då söndag. Slut på helgen känns lite tråkigt men samtidigt så har jag mycket nya kläder att ha på skolan, dels för att jag har köpt nya och dels för att jag gick igenom min garderob och hittade rätt många fynd:)

Eftersom vi hade främmande här igår hade vi även fika och det blev över rätt mycket så jag tror minsann att jag ska gå och trycka lite kaka, inte dåligt. 


image48 
kärlek på hög nivå


i love shoppping

Jag är helt slut, vet inte varför men jag är bara sjukt slut. Jasmine, Reb, Stina, Cicci och Bella for just hem, har haft en rolig kväll tjejer, thanks:) 
Pallar inte skriva så långt nu, men tänkte iaf berätta att jag fyndade typ mycket på stan idag. Jag lägger kanske in nån bild eller nå på allt imorrn, men jag köpte iaf två tröjor, ett skärp, en midjekjol och en väst. Och det blev bara 500 kr alltihop, great:). Dessutom köpte Stina en blus till mig, som present. Fick även andra presenter idag, 300 kr och 350kr på bikbok,plus ett recept på VÄRLDENS GODASTE kaka. Ska typ baka den nu(A)

image47 gosigt;D


give me presents, thank you

Goodmorning=)
Jag vaknade tidigt idag, eftersom jag hade ställt väckarn. Ska nämligen på stan med Stina. Vet inte riktigt vad jag ska köpa men nått hittaar man alltid!!! Senare, i eftermiddag, ska farmor&farfar, Carina, Elin och min farbror komma hit och äta och ge mig presenter. Stina och Isabelle ska också vara här:):)


image46


STHLM I MITT HJÄRTA


Genvägar är senvägar....

Kom alldeless just hem från Samme. Har varit där med Isabelle, Reb och cheung:) Vi hyrde Bring it on, den fjärde, på hemmakväll & sen cyklade vi i snöstormen till atorp. Sjukt jobbigt, speciellt eftersom Reb och Cheung tog en genväg som sög balle. Iaf så var filmen bra, fast måste erkännas att trean är bäst ändå:) Dessutom hände det pinsamheter ikv vill jag lova. Reb och isabelle, you know ;)

image45 
HEheheh han var typ en babe ändååååå

Just ja, jag fick presenter ikv jag=D Toppenfina, och goda. Typ HUR MYCKET godis som helst av Cheung!!! smaskens. Av  Isabelle och Reb fick jag BH, trosor, fotmassage grej,nagellack och en söt liten ram, thanks(L). Av samme fick jag ingen, men han sa att han skulle ge mig en sen, jotjena ;D 

 Men nu blire att tvätta bort sminket och sen sova ska du se:) puss&gonatt

storasyster byter rum med lillasyster

Jag byter rum med min lillasyster:):):)::):) Nu får jag lite större rum, plus en fondvägg och närmare till toan hehehe. Vet egentligen inte varför hon vill byta, men det vill hon. Perfekt för mig, förutom att det har tagit hela dan sen jag kom hem och ännu är jag inte klar. Men jag börjar ändå blir lite hemmastadd hära:) Iallafall så blire att umgås med people ikv. Troligen se film och äta godis, inte helt fel.

image44 

you make me smile:)


RSS 2.0