ISA THE MÄN KOL OCH FRÄN

YO Isabelle är i farten och busbloggar lite ! Hur är det med allihopa? Själv är det toppen=) Jag sitter och nördar mig medan Anna är uppe och gör .. javad? Vi är iaf barnvakt åt änglabarnen Kevin&Gabriella. Seriöst, dom är supersöta, och jätteglada=) Förmodar att Anna vill skriva vad hon gjort idag osv, så de kan ju jag totalskippa;)

Annars är allt coolt,livet leker och Anna känner sig ball när hon dricker ur en 1.5 liters colaflaska.Nånting udda kanske(A) Heheh..hon är söt ändå :$ Förövrigt så är hon världens bästa anna och vi är roligast tsm:)))))
image223

^ Du toppar listorna, trots våra busheter (:

jag ska sova nu :)

LäsninG.....imorgon ska jag vakna tidigt. Blir nog inga problemas haha, men jag ska iaf vakna tidigt för att jag måste läsa. Great. Sen vid typ 12-tiden ska jag med mammi på Maxi. Jag gillar typ att fara och handla..med mamma. Då kan man köpa så mycket g o d s a k e r osv =P



Jag blir sjukt sugen på att  ä n d r a   m i n   d e s i g n , vill ha nå lite vårigare tema. & andra bilder osv. =) Men det är inget jag orkar göra nu hur som helst. För nu ska jag nog dra täcket över huvudet och sova haha ; )

SLEEP GOOD=))

trött som bara den(A)

Död efter backen idag:$ Ont i hela kroppen, kinderna hettar och till och med ögonvitorna är knallröda. Dessutom kryllar det av fräknar nu, too much så att säga. Men det vara iaf hur nice som helst, vädert var mer än på topp=D=D och jag och amanda var typ galna;) Vi hoppade, railade och trixade, värsta jibbers osv haha.......

Ikv blir det att fara till jasmine med massa girlysss=) Hoppas på att det blir kul även om jag är sjukt trött efter att ha kämpat i backen somsagt(A)
image222
HUN=)

klutmarksbacken=)

Morgonpiggheten håller i sig:) Eller jag vaknade vid halv nio idag.

Ska till backen vid tio, men amandie=D SOLEN SKINER och jag hade tänkt bli lite brun idag hehe. Hoppas att solen håller i sig=) Men oj, nu måste jag typ skynda mig(A) Jag skriver mer när jag kommer hem, för jag tror att jag bara ska vara hemma ikv. Men vi får se, ha de så bra så länge:)

image219
Sol:-))))))))))))))

typ morgonpigg ;)

Jag har typ blivit morgonpigg. Jag var det jämt när jag var mindre, då kunde jag inte sova längre än 6-7 på mogonen men nuförtiden brukar jag sova iallafall till 10-11. Ojoj, idag vaknade jag kring kvart över åtta, hade inte ställt väckare eller nå=O Men det är rätt bra att vara morgonpigg, hoppas det håller i sig för då kanske det blir mindre jobbigt att kämpa sig upp på vardagar=)

Jasi, nu tänkte jag kanske ta mig en liten lässtund haha. Toppen.




image218 
Förövrigt saknar jag tiden med er typ mest i hela världen

Om jag kommer in?

- Jag kommer knappt ut ;)

image216

Jag tittade just på klippen på Björn Gustavasson från parlametet. Alltså seriöst, han är den roligaste nånsin=) & den sötaste, titta bara på han(A)

ett kilo godis om dagen är bra för magen(A)

Nu ligger jag nerkrypt under täcket, rätt så mys=) Ska snart sova, ska bara läsa lite först, men så fort jag börjar läsa vill mina ögonlock bara slå igen därför måste jag antingen äta regelbundet eller typ ta pauser hela tiden HAHA;) Idag tror jag att jag är tjock och äter.....typ candyyyy(Y)  

Iaf imorron kommer som sagt umeåkillarna, inte Sebbe men Fredde och Danne=) Jag har försökt komma på lite grejer vi kan göra och har typ klämt ut några nu. Haha  Fredde hade då aldrig varit här förr=O TOOOKigt.


bättre sent än aldrig:$

Okej, ni kan kalla mig tidsoptimst om ni vill. Jag sa att ni skulle kika in efter 10 min, nu har det gått 1 timme och 10 min hehe. Aja, nu ska ni få se vad jag köpte.

Inget märkvärdigt men=)

Fodralklänning     från Indiska
Tights                     från Indiska
Tygskor                  från Stadium


 image213image212

Pallar inte ta kort på håret osv nu, men det blev bra:) Rätt mörkt men jag kan lägga in en bild imorrns så får ni se=)

hårfärgning -äntligen

Ändrade planer för kvällen. Nyttigt nanting men tråkigt;) Jag ska nämligen färga mitt hår, jag fick typ inte gå ut för mamma för att min utväxt var så äckligt stor. Haha så jag fick ta plats i "frisörstolen", pallen, medans mamma kletade i färg. Sitter med färgningen i nu=) Känns härligt att få gjort bort det, men samtidigt ville jag ju vara med per. Vi har typ skjutit upp att vara med varann hur länge som helst(A) Aja, det får lov och bli snart iaf=)

Jag visste ju inte riktigt om jag skulle färga ljusare brun eller behålla det mörkbrunt. Men det blev att behålla det mörkare. Visst, det är snart vår men inte riktigtriktigt än, så jag tänkte att jag skulle hålla ut med mörkt så jag inte blir less på det ljusbruna i sommar.

Om ni tar er en titt in om typ 10min så ska jag lägga in bilder på det jag köpt idag och kanske också på hur håret blir=)


En lek med eld.

Åh måste jag läsa den här boken^. Okej, den är typ rätt bra, men den är 400 fucking sidor. & jag ska läsa den nu under påsklovet typ, lyckat anna lyckat. Har väl läst sidådär 60 sidor än så länge.

Blir väldigt irri när blogg.se laggar som fan, hela tiden. Har typ vänta ett år på att få skriva ett inlägg haha. Iaf ikv ska jag nog fara till per =) om mamma eller pappa kan skjutsa förstås..borde kanske springa ner och fråga:$ Jag vill verkligen ta fram moppen, då kan man ju så lätt ta sig överallt, för cykla NO THANKS. Ändå peppar jag för cykelsemester med Stina, Reb och Isa i sommar hehe.

image211 
förra årets cyklesemester ;)

Imorron kommer umeåkillarna hit. Trevligtetrevligt. Frågan är bara vad vi riktigt ska hitta på haha.......finns ju så grymt mycket att göra i skeå osv. Men det blir nog nice=)


PEACE

Upp och hoppa ligg inte och dra dig, du och jag måste fånga dagen:)

Gomorron, titta ut och njut av det fina vädret. Jag älskar verkligen bra väder, sol och blå himmel, det känns så sommrigt. Dessvärre vet jag inte om värmen är så sommrig, det är typ -10=S

 Igår kom jag iaf hem från isabelles stuga. Jag har haft en helg av toppenkvalite, toppen väder, toppen stuga och toppen isabelle!!! Vi har hunnit med mkt, mkt skratt och bus vill jag lova:))))  I lördags var vi i Malå och åkte hela dagen, det är så sjukt nice med snowboard. Fast vi virrade bort oss i skogen, två gånger dessutom hehe. På söndag var det lite träningsverk här&där aj. Men det stoppade oss inte från att brottas, tolka på traktordäck, bygga snökoja, sola osssssv. Det var kung. Sen på kvällen bastade vi och badade i snön BRR. Under helgen hann vi också klä ut oss till påskkärringar, ja, vi är töntar 8-) 
Måste förövrigt tacka mamma för det smaskiga påskägget och Gertrud för den SMARRIGA maten. Mums.


                                                                                              
                                                         
                     
            
                        
                                           
                                                      
                                                                  

Det är med dig jag mår som bäst<3

home sweet home=)

TJOflöjt.
Nu är jag hemma från isabelles stuga. Trött och glad en hel vanlig dag haha. Nae, men orkar inte skriva allt vi har gjort nu. Ska hoppa in i duschen, packa upp, äta osv först--

Men jag tänkte att jag kunde börja med att skriva några roliga "citat" ;)

Isa: Vet du vilket land som hette Etiopien förr då;)?
Anna: Njae, är inte Etiopien ett land som finns nu?
Isa: Va? Finns det nu? Nej, nu heter det ju Ryssland dumhuvve.
Anna: HHAHA det heter ju sovjetunionen inte etiopien ffs


Anna: Vet du var min sjal är isa?
Isa: Nej, ingen aning
Anna: Men jo, jag la den ju här för två sek sedan? var är den(A)?
Båda: HAHAAHAH
Jag hade sjalen på mig.


En låt börjar spelas i bussen
Anna (till isa): Vad är det för konstig låt du spelar?
Isa: hahaha det är ju killen bakoms ringsignal;)


OSV.


Det spelar ingen roll hur småfolk är,det är folk ändå.

Huhu nu har man gått till anderstorp från stan, obsevera att det är långt bort på anderstorp, inte vid atorpcentrum. haha nae, men nu har vi varit och sett filmen. Den var fan kung. När vi kom in i biosalongen, det var inte den allra största utan en av de mindre, men iaf då var det ingen där. Helt empty. Så vi började lalla på lite, men senkom vi på att vi kanske ska se en annan ändå. Så då sprnag vioch fråga omman fick byta, och ja, det fick man. Dock så ångrade vi oss och gick tillbaka in i den tomma salen. Hehe när filmen väl startade kom det faktiskt tvåpersoner :O:O:O Jag tycker filmen var grymt kul, hihi jag skrattade så jag dog. Den handlade om en elefant somhittar ett dammkorn där det bor människor ÅHÅ. jag kanske lägger in bilder senare:)))))

image175

Imorgon bär det som sagt av till isabelles stuga, i bommarsund. Kommer blir super mys men ni kan ju iaf höra av er, GRATIS SMS 0706509684=D=D



biofilm ikväll=)

Tusan. Nu har minsann besökssiffrangått tillbak till det vanlig antalet(A)



Jag komjust ut ur duschen,jag är hos isabelleoch äntligen har jag fått ta mig en varm dusch. Haha jag är varit kallsom en isbit hela dagen. Nu är isa i duschen det är därför jag passar på att blogga lite. Ikv ska jag och isa fara och se på bio. Vi hade ett såntdär presentkort,så det blev for free :-D Iallafall så ska vi se Horton :$ Typ en barnfilm som har fått dålig kritik, sånt gillas ;)

Jag tänkte att jag skulle lägga in nån vacker bild på isa, eftersom jag sitter på hennes dator kan man ju söka igenom lite bilder hehe

Aja,nu kommer isa ut från duschen PUSS

Förövrigt, kika in på isaabelleee.blogg.se

Nu är det påsklov=D=D=D=D=D

Imorse när jag vaknade och tog en titt ut genom fönstret kände jag hur humöret blev på topp, solen sken och himmlen var helt blå, men sedan när mamma skrek att det var kallt ute, -12 grader, sjönk humöret snabbt. Åh. Men det har ändå inte var en dålig dag idag inte. Slutade redan halv tolv, hade bara matte och samhälls. Fast jag hade tänkt äta på skolan också, det var ju bannemig pannkaka och sylt. Men nej, jag hade ingen att äta med=( Alla skulle ha spanskalektion, eller så skulle de hem. Så jag fick också pallra mig hem och snart ska jag ta och äta nått.

Vid ett, tvåtiden ska jag till stan och träffa isabelle. Vi ska typ kika runt, lämna hennes CV, eller alltså det personliga brevet :$ som förövrigt är en kopia av min haha inte riktigt men nästan;) Iaf så ska vi lämna det lite överallt och sen ska vi äta på subway. Jag älskar stället, smarriga mackor nanting:-D Sen ska jag sova där, så det blir inge zoo för min del. Vilka ska dit=)? & förövrigt NÅN SOM VILL KÖPA BILJETT TILL ZOO=d? eller det är en biljett från förra zoo, för eftersom pappa jobbade där fick han tydligen en, men de ser exakt likadana ut. Så om ni är sugna får ni säga till, jag behöver inte ha mkt hehe typ en femtiolapp eller så. Tänk så värt ;)

Nu äre påsklov FYFAN vad nice. Jag blir råhappY=D

image172

SWEEET...

ägg, ägg, mera ägg, ät så får du skägg(A)

Godagens. Gud va roligt med så många nya läsare::):):)) Jag blir verkligen superglad av era gulliga kommentarer osv. Hur har ni föressten hittat hit=)? Eller jag tänkte alla nya läsare tittade typ in igår hihi(A).

Åh snart är det påsklov=D Första helgen drar jag till isabelles stuga hehe. Är där från fredag till söndag, endag ska vi vara med per men annars har vi inte nått planerat:) Blir nog att chilla :-D

Resten av lovet har jag som halvplanerat(A) Eller har typ många jag ska hinna vara med osv:$ Kanske skulle vi också fara till umeå , jag och stina, och träffa Danne, Fredde och Sebbe:) AJa, jag längtar hursomhelt till att få vara ledig, sova länge på mornarna och kunna göra vad man vill. Plus att man får ju påskägg hihih :$

image171
 LOVE^  ---fast det ska vara godare godis i ; )

jag borde städa...och duscha.

Nysolad hehe.
Fuskarn :$ Men jag har faktiskt inte solat på jättelänge, aldrig i år, och jag blir ändå inte så himla brun ;D däremot sprutar fräknarna hihi. Förr hatade jag verkligen mina fräknar, nu är det inte lika farligt, känns typ som ett sommar och vårtecken. Gud vad jag längtar till sommaren, nu har jag haft min vinter, jag har åkt snowboard. haha naemen seriöst ge mig iaf vår och vårsol ist för den här skiten. Alltså jag är verkligen en sån som längtar till sommarn på vinter och till vintern på sommarn, aldrig nöjd haha ; )

image170
 summertime ♥

Alltså åh. Mitt rum ser förövrigt ut som en fucking disaster. Har halvpackat uppp väskorna från hemavan, så de kläderna ligger utsprida över golvet sen ligger det ännu mer kläder och allt usch.

Nja, nu måste jag hoppa i duschen. Vad äcklig jag är haha, kom hem för mer än en halvtimme sen och sitter här i mina svettiga mysiga kläder=D PUSS iaf.


HEMAVAN<3

HEJHEJ=D Nu är jag hemma från fjällen. Det har varit sjukt kul=D=D=D=D Har åkt snowboard i masssssor, I LOVE IT. Även om jag inte vågar hoppa eller så :$ Det har varit lite annorlunda iår jämfört med vanligt, för det första bodde vi i stuga. Jättegosig osv, men jag saknar ändå husbilen(A) Sen har vi inte bara åkt i hemavan utan också i tärna, plus att vi har åkt sittlift osv:):):) Ska visa några bilder, jag orkar inte skriva så mycket. Egentligen tänkte jag försöka skippa datorn ikv för jag måste packa upp och PLUGGA. Ligger efter i pluggandet, har prov imorrn osv menmen.


  SNÖBAD helgalet=D

  
Jawbreakers, haha ja, vi är töntar(A) Men erkänn att jag var kung på att blåsa bubblor(A)?


    

 sittlift ;D

     Sebbe, Fredde och Danne=D

SJUKT NICE HELG<3


Nu bär det av till...

..Hemavan!!!! Helt crazy, redan om en timme=D shitpommes jag är inte alls klar med packningen och ALLA mina utekläder är spårlöst försvunna=( Men det löser sig, jag stjäl av min systeryster(A) Eftersom vi ska bo i stuga blir det ingen uppdatering på ett bra tag, söndag tror jag vi kommer hem så det är nog då jag kan skriva. Men jag kanske ska be isabelle eller nån att gästblogga hehe. Får se, ni kan ju iaf kika in=)

NU måste jag verkligen packa osv(A) Men jag tänkte slänga in några skön vinterbilder :$

        

delad glädje är dubbelglädje heheh=D

Idag är jag råHAPPY. För det första cyklade jag imorse(mindre trevligt kanske), men det var helljust ute och solen sken. Sen hade vi gympa första lektionen, mångkamp, och det gick typ bra för mig hehe :$ eller ja, hyfsat bra(A) Efter gympan hade vi spanska, lunch och sen slutade vi=D Så det var inte att leka med.
 
Först for jag på stan och sedan på arbetsförmedlingen:$ där hjälpte de mig att skicka in en anökan till sommarjobb på kommunen. Det gick lysande, vet ju inte om jag har fått det än MEN (tony irving hehe) sen for jag på KFUM och frågade om sommarjobbet där. & eftersom jag nu har en komunal ansökan så är det rätt säkert att jag får sommarjobb där=D==D=D=D då blev jag överglad. Sen berättade Hans (KFUMledare)  att jag hade ju missat den där kursen, den jag och pappa hade bråkat om, men då sa han att jag kunde läsa på lite om den för då skulle jag få ändå få följa till sthlm nångång nu på våran INTE DÅLIG DAG hehehe=D

Aja ska kila på träning nu skriver mer ikv:) Ha det bra så länge!=D



 
mitt jobb i sommar=D?
  
  
  
  
  

anna phil(A)

Nu sitter jag och försöker komma på en bra låt som vi kan spela på musiken. Vi har delats in i olika grupper sen ska man tillsammans välja en låt man ska spela:) Jag tror mit förslag kommer bli Colbie Caillat - Bubbly. Eller mitt och amanda MHs=) Snart, alldeless starx börjar Anna Phil, nu måste ju göra kvällsfika och allt, får lägga in det här inlägget i pausen, för Anna Phil måste jag se :$

Iaf har pappat varit händig idag. Jag har fått en nytt sängbord, eller ja, jag har inte haft något förr för det har inte rymts. Min finuliga far har nu byggt ett eget  hahah vad ointressat för er att veta men nu vet ni iaf;)


Wallander ---mastermind

ahh jag ser wallander, mastermind, fuck så hemskt. Jag törs inte gå från sängen, nej, jag kommer inte gå nånstans(A) Det blev reklam och nyheter nu huhu. Orkar egentligen inte se klart, men jag vill ju ändå veta vem mördaren är:$ Måste nog ta och sätta på en "glad-film" efter, även fast jag ska upp halv sju imorrn, toppen?:D:D:D:D::D


back in my rooooooom<3

Nu ska jag byta rum med lillasyster igen:D:D:D Vi har haft varandras rum nu i ja, vad kan det ha gått 1månad? Det var ju som meningen att det skulle vara typ permanent men jag är sjukt less på det här rummet, den här sängen och den här garderoben hehe. Jag tror julia är less på mitt rum också, så nu blir tillbakbyte. Jobbigt men ändå härligt:):)

Skulle egentligen på träning ikv, men jag hann inte.=( Dessutom är jag trööttttt

Iaf igår, det var jättenice:) Pallar inte skriva nå men det var jätteroligt=D=D=D=D



peace out


mitt minne är på topp(A)

Det blev myskväll med amanda, isa och reb yesterday. Satt på max och chilla i typ ett år sen for vi till amanda osv:)
Idag skulle jag egentligen vara med Malin, men jag hade glömt det:$ Och jag var inte alls klar när hon ringde osv så vi tar det imorrn eller nå. Senare idag ska jag vara med Amanda och typ äta middag där, vi ska laga mat alldeless själva hehe. Sen ska vi typ hitta på nå bus:$ men jag vet inte vad, hur eller när(A)

Idag har jag bråkat med pappa, jobbigggggt. Eller jag skulle typ fara på en ledarkurs idag, fast då hade jag glömt det (ja, jag har dåligt minne) och sen så hade inte han sagt till för han ville inte att han skulle hålla koll på allt jag ska göra osv. Då blev jag typ arg och sen började vi tjafsa om sommarjobb. För han tycker inte att jag engagerar mig tillräckligt. Jag har ju fan lämnat mitt CV över hela stan? Aja. Men när vi åt lunch spelade vi spel och så sa han förlåt så nu är vi poleeeers igen hehe.

Nu ska jag ta och hoppa in the shower. POK (pussochkram hehe)



FÖRÖVRIGT, 4 DAGAR KVAR TILL HEMAVAN!!!!!!!!<3<33<3<3<3<3

På onsdagkväll bär det minsann av, PEPP
image144

ikvällllll

Strul nanting om ikv, har ingen aning om vem eller vilka jag ska vara med osv;) haha förövrigt är jag datanörd nummer 1 (eller amanda kanske klår mig;D) men det känns som att jag har suttit på datorn hela dan. iofs är jag typ jämt datanörd hehehehehe jag måste typ sluta med det:$
Aja PUSS

ge mig sommmar och sol:)

hej kära(& okära) läsare:)
Har sovit hos isabelle inatt, eller varit vaken hos isabelle inatt(A) somnade vid 4tiden och vaknade halv tio huhu. När jag kom hem var jag hurtig och for ut och sprang AHH det tog död på mig så nu sitter jag och trycker godis :$

Igårkväll var vi hos jasmine, längesen sist, så det var kul:) Färgade isabelles hår så det blev lite mörkare och typ lite rödare fast det var inte så stor skillnad. Hehe det var jag som färgade(som alltid:$) men jag råkade typ missa lite av underhåret eller det blev typ ett jättekonstigt mörkt streck UPS. Fast det syns inte, inte ens när hon har uppsatt(A)

Idag ska jag inte göra så mycket I guess, ikv ska jag däremot försöka hitta på nå roligt!!! Fan lovet är ju snart över. Usch jag orkar inte skolan.


      

Kan jag få bli brun igen :$:$:$:$:$:$:$:$:$:$?

 

Shopping och presenter=D

Ny design:) Eller ja, ny färg åtminstone.

Hej allihopa:)
Grymt härligt väder, både idag och igår, jag blir glad bara jag tittar ut. Har varit ute och solat ett tag, men eftersom vårat hus typ är inringat av träd så har solen "gått i träd" ( alltså "gått i moln" men ist i träd hehe) Jag blev inge brun av att sitta ute, men fräknar har jag minsann fått:) Borde egentligen ha pallrat mig till backen idag, men jag stannade hemma (A)

Justja, kläderna från Piteå osv:) 


 Den svart koftan är från Gina Tricot och jeansen från JC:)
 Örhängena har jag ingen bild på.





 De här köpte jag inte i Piteå men de är också nya(A)



Sen hade jag, tina, amandie, tette, therese och josse tjejkväll:) Badade bastu, och jag och tina kastade oss i snön hehe, åt mat, åt efterätt osvosv:) Eftersom jag har fyllt år fick jag presenter, mycket i efterskott men(A)    



       


Jag fick en bok, en modebok HUR BRA SOM HELST=D,
 godis, film och hudkräm:D:D:D Inte dåliga presenter!!!!

sleep is great

Godnatt så att säga:)
Nu är stina, Reb och Isa här, vi ska alldeles snart gå till sängssss. Ikv har vi spelat spel, sett film, busat i snö osv. Tidigare idag var jag i Pite med Amandie och Vix, shoppping:)))))) Dock köpte jag inte allt för mycket, ett par jeans, som förövrigt var superbilliga, en kofta, en sjal, örhängen och presenter till Tina. Jag ska lägga in bilder från Pite och på kläderna imorrn, jag pallar inte nu.

However GOOOD NIGHT


Finnträsk:):)

Gokväll:) Nu är jag hemma från mina avslappningshelg. Det har verkligen varit lungt, iingen stress eller nå. Det är mysigt, det man gör mest i Finnträsk är att äta, fika och köra skoter hehe. Tänkte iaf bjuda på några härliga bilder:)

                                            
Busigt :$
image130























RSS 2.0