En timma kvar...

...sen bär det av!


HEJDÅ SKOGEN. HEJ STOCKHOLM!!

Snart är allt i resväskan=)

Nuså nu har jag nästan packat färdigt:) Har kämpat intensivt osv haha typ solat hela tiden, men nu börjar det hur som helst vara klart! Men jag kommer att ha glömt en miljon viktiga grejer, fast vi är ju bara borta fyra dagar, under fyra dagar klara man sig typ utan det mesta:)

Har även hunnit vara ute och spelat lite volleyboll med   för vi köpte en ny volleyboll igår=)=) Den var rätt nice med hajar och allt;)


snygg vavavava;)?

köp mig en resa:)

HEJ:)

Jag är trött, helt sinnes trött. Egenligen borde jag inte vara det för det blev inte sent eller så igår men jag orkar verkligen inte resa mig ur sängen hihi(A) Men snart ska jag stiga upp för jag börjar tio. Idag är det förövrigt värsta vattenkriget på skolan, men det är vid halv  nio, alltå typ nu. Så jag tror jag borde klara mig;)




GALET vad jag vill utomlands!!!!!!!1









 


Full rulle=)

Kommer att bli snålt om tid innan Stockholm vill jag lova. Men jag får packa och fixa till maten imorronbitti, för sedan blir det skola. Dock bara en lektion, thankssssssss. För sen måstejag på ica och köpa mat. Men faaaaaaan, bra att jag tänkte till där. Jag kan ju inte fixa till maten på morron jaja. Men packa ska jag göra då iallafall;) För sen skulle jag och per, jimmy och johanna, mange och hans tjej äta middag tillsammans. Hoppas att det hinns med för det vore supertrevligt! Bussen till Bastuträsk går 18.40 från busstationen, jag borde hinna. :)


Justja, jag har glömt att jag skulle lägga in bilder från klassfesten;) Och jag hittade även klassfilmen. Åh tår i ögat typ :´)
 Miss you guys(:

interssesmurfarna dör av överansträngning---

Hemma från skolan nu:) Jag är hungrig nanting så jag ska kila ner och äta nå mellanmål,  tror jag det blir, för mamma hade typ köpt det MUMS;) Jag har väl inte så mycket att berätta har varit en rätt slapp skoladag. Men jag har känt mig jätteugly i håret så jag kastade mig in i duschen så fort jag kom in genom dörren haha sitter med en handduksturban mitt på skallen nu. Fint.

Har inget vettogare att berätta just nu. Ha det bra=)

grillning=)

Hejhopp!
Nu sitter jag och fikar. Mjölk och rostat:) Jag kom hem vid halv ett igår, men jag kämpade faktiskt lite med svenskan och imorse hann jag göra klart det sista! Igår grillade vi iallafall, det blev rätt sen middag, typ halv åtta;) Mne det var jättesmaskigt när vi väl åt=) Vi var rätt många typ 10-15 pers:) Spelade fotboll och utskjutning gjorde vi också=)

Idag har jag sovmorron, till tio bara och jag är inte alls klar men ändå sitter jag här. Men jag tar nog moppen till skolan och då behöver jag inte fara förrän en minut innan vi börjar hehe. Alltså shit, idag kommer vi få veta betyg i samhälls, historia och typ geografi. Suckkkk. Men det blir iallafall vg i alla:)











Var håller ni hus?<3

Banne mig(=

Har ganska nyss kommit hem från skolan! Det där musikprovet som gick ashole, berättade jag om det? Iallafall så kändes det som att det aldrig har gått så dåligt på ett prov förr. Alltså det kändes som IG, no joking. Men så fick vi tillbaka det idag. VG med plus i kanten? Tror ni jag är superhappy eller nått nu. Hihi

Men nu ska jag snart börja bege mig mot kvantum eller så. Ska köpa mat och kanske lite snacks också. Förövrigt har vi typ sovmorgon imorrn! YES. Fast bara till tio, men bättre en inget!

Och justja, isabelle blir blondie igen! Det kommer bli supersnyggt, bara det inte blir oranget men det hoppas jag att det inte blir:) 

  blir till


jobb i sommar=)

Morsninggggggggg=)
Nu bär det snart iväg till skolan, har  b r ä n n b  o l l  första lektionen. Jag gillar att spela brännboll....är dock sämst i världen på det. Helt seriöst jag kan inte träffa bollen;) Men jag tycker det är nice ändå. Senare ikväll blir det kanske ännu mer brännboll, för jag, per, jimmy och johanna hade tänkte fra ihop ett gäng och grilla och sen spela fotboll och brännboll=) Men vi får se:)

Förövrigt kommer isabelle och jag kanskekanskekanske jobba tillsammans poå äventyrsskolan i sommar! Vet du hur nice det skulle blir. Helt superperffa. För det är som rätt roliga grejer man får göra osv, toppen. Det skulle vara sjukt kul om hon kunde få det! Jag håller tummarna:)

 
du och jag hela sommarn babeeee


PLUGGG

Kom just ut ur en varm dusch och nu blir det att slita med svenskan! Jobbigt nanting. Men jag har godis från kvantum hihi och chessechips från subbe;) Idag har jag varit med Per och hans mamma och shoppat kostym åt Per. Haha tillslut hittade vi en som passade perffa och ett par skor hitade vi med;) Sen gick vi och åt på  S u b w a y.  Inte dåligt snäll Per mamma är som bjöd mig =] 

Efter stan hade jag tänkt cykla hem. Men tror ni det gick i den här vinden. Hur mycket jag än trampade stod jag typ på samma ställe. Jag blev en aning less och ringde pappi som fick hämta mig(A) Sedan dess har jag bara chillat och det ska jag göra hela kvällen. Eller mja, jag ska ju göra svenska. Men det kommer bli rätt mycket chill också I guess;)


Jag har typ kommit lååååångt


Ä r   d e t   n å   b r a   p å   t v   i d a g   f ö r r e s t e n = ) ?


HUN


God damn you're beautiful.



Snart bär det av=)

Godmorgon! Igår var jag med Per, jimmy och johanna=) Vi chillade bara hos johanna, såg på sanningens ögonblick osv. Det var mysigt=) Men jag kom hem lite sent eller hihijag är jättetrött nu. Fast jag har sovmorron till tio. Och det är sol ute. Så då måste jag vara glad och pigg ändå!

Jag kom just på en sak. På torsdag far jag till Sthlm! Det hade jag nästan glömt bort ju. Det blir att skriva packningslista medans jag äter frukost kanske. Jag kanske ska äta frukost ute, fan det sklle vart nice. Men jag tror ändå det är lite för kallt för det;)


sist jag hälsade på huvfudstaden


Busigttttttttt

Nu ska jag ta och sminka mig osv, men jag tänkte jag kunde sneaka in och skriva lite grann:) Ikväll ska jag vara med Per och chilla sönder i solen typ eller jag vet inte rktigt vad vi ska hitta på menmen. Har suttit ute på altan och klippt och klistrat i fotoalbumet. Det är som så mysigt att sitta där och minnas:) Och på måndag så ska jag hämta ut fler kort som jag har framkallt hihi.

Mjae nu ska jag fortsätta sminka mig lite och sen måste jag lära mig hur man tar ett G7 på gitarren. Men det borde jag väl klara, om jag lyckas hitta ackordpappret;)

 happyliving


Mammasdag

Hej allihopa!
Morsdag idag minsann. Har faktiskt chillat hemma hela dagen med  f a m i l  j e  n :) Det måste erkännas att det är rätt mysigt hihi. Jag gav mamma ett kort, ett armband och hjärtörhängen i morsdagspresent. Sen fick hon en kram också, inte dåligt alltså. Har suttit ute och solat idag med färg i håret. Har nämligen varit fördundrande bra väder! Och jag var tvungen att färga håret för utväxt är det absolut äckligaste jag vet. Håret blev som inte så stor skillnad, bara utväxten som försvann och så gör jag slingor nu. Så det ska bli lite liv i det!

Jaja. Stina sov här dåva, det var mys. Sov faktiskt riktigt bra, fast vi vaknade vid nio redan, och vi somnade typ fyra;) Men det var bra för annars hade vi kanske snarkat bort hela den här fina dagen! Har knappt börjat med svenskan dock. Icket bra...;) Men jag får ta tag i det senare helt enkelt;)

Hehe jag tänker bjuda på snygga stuttsmattebilder på min söta familj;)


GODNATT

Hihi tjollahopp. Jag och Stina har just lyckats trampa oss hem från stan. Det var kämpigt nanting, men nu är vi äntligen framme. Men kvällen har varit jättenice=) Fick träffa många gamla klassisar hehe. jag orkar inte berätta men bilder kommer för amanda agerade fotograf;) Men nu ska jag och Stina typ slå på en film, äta kladdkaka och dricka te. Shit vad nice. LOVEyou babuuuu-----

-04

P U S S E N

Skellefteåstad idag då

Jaja. Nu är det snart middag och sedan blir det klasspartaj. Fan vad nice=) Pratade just med Johanna och det är typ ändå hyfsat många som kommer, eller mja, men typ de roligaste;) Nej men vi ska typ grilla, spela brännboll osv. Toppenkul:) 

Idag var jag på stan. Köpte lite dittan och dattan. Men jag kan inte visa eftersom min kamera är sönder och jag får inte låna min systerysters. Fast jag var lite busig och tog en bild hehe. 

 söttttttttt

Men nu blir det mat! PUSS

makes me smile

Hej hopp mitt i natten. Jag kom just hem från Per=) Har bara chillat igenom hela kvällen! Först gick vi och såg treornas teater, alltså estettreorna. Dom var jätteduktiga. Jag förstår verkligen inte hur dom vågar uppträda eller jag spela inför så stor publik. Jag skulle kissa på mig vill jag lova. Nae, teater det är för otroligt modiga personer=D

Sedan for vi på Pers klassfest ett tag. haha det var typ 5-6 pers där, men alla sparar sig typ för studentveckan;) Men där satt vi ett tag och gjorde som inte så mycket men det var ju som nice;) Efter det blev det käääääk på frasses hihihihi. Pommesmeny. Alltså det är råvärt på frasses för där snålar dom inte med pommes! Haha ni kan aldrig gissa vad vi gjorde sen. Vi såg  G r o d a n  B o l l  hos Per. Haha grodan boll=D Jag har aldrig sett den förr men den var fan bra;) & perrrrr kunde alla repliker. Inte skämt alltså.


Hade förövrigt tagit bild på outfit idag osv. Men kameran är sönder nu=O Jag vet inte vad det är med den huhu. Men minneskortet funkar inte. Och inte heller kameran. Suck. Det blir alltid så för mig och elektriskaapparater ;) Aja. Det här inlägget blev långt, och ingen bild. Tråkigt jag vet. Blir förbättring imorronbitti=D

GODNATT


varning för inlinesåkare;)

ÅH sol till tusen idag. Före lunch satt jag, TP och amanda ute och pressade och efter lunch, då vi hade hål satt vi ute i en och en halv timme! Tro det eller ej, men nu när jag tvättade bort sminket osv såg jag att jag har fått  f ä r g !  Banne mig. Inte skryt-mycket men lite åtminstone. Borde dock sola mycket mer, hela tiden typ, så jag får en snygg bränna till skolavslutningen. Kommer aldrig hända menmen;)

Sedan på gympan så åkte vi inlines hehe. Vi tog oss en liten sväng och sedan satt vi och solade i gräset haha. Jag älskar verkligen när solen tittar fram!

  

Alltså jag brukar typ max åka inlines en gång per sommar. Men ojoj. Nu är jag redan uppe i två gånger och fler kommer det typ bli för det är rätt kul måste jag erkänna. Man känner sig verkligen löjlig när man rullar, eller ja vinglar, fram. Men samtidigt är det som skönt haha.


Inget jobb.

TYDLIGEN så ska jag inte jobba i helgen? Åh no money. Men jaja, jag skulle få jobba en annan helg för det skulle typ inte bli nån tävling eller så och det skulle bli så lite folk. Men jag överlever väl. Hoppas på , för då måste jag ligga ute och  p r e s s a . Måste ju bli lite brun till skolavslutningen iallafall;) Kommer dock inte lyckas, men det är väl ändå tanken som räknas osv ---



Blir så sjukt glad av låten. Fast jag vet inte om jag ändå tycker mer om den gamla versione. Vilken gillar du bättre=)?

 nya versionen

Old times-----

Det är alltid svårt att veta hur man ska börja skriva. Om man liksom ska börja direkt och skriva det man ska skriva eller om man ska säga ' hej ', och isåfall på vilket sätt man ska säga ' hej ' ;) Haha i-lansproblem kanske.

Men iallafall idag har jag umgått med Lollo. Typ hundra år sedan sist du var här. Ojoj, förr var du här minst 7 gånger i veckan haha. Det var tider, roligt att träffa dig iallafall:) Tänkte bjuda på två EXTREMT äckliga bilder på oss. Dom har förvarats i arkiv x en lång tid. Nu kommer två av dom ut i verkligheten. 

   helt ärligt..bara äckligt.

Vi såg hursomhelst sanningens ögonblick! Fan vad pinsamt det är. Jag dog typ. Men det är samtidigt bra, och jag måste se det på söndag med hehe.


ljus natt hehehe

Borde verkligen sova. Men amanda och josse har bra koll och dom säger att det är sovmorgon imorrn, så då löser det sig!=) Ikväll skulle jag vara med per, men vi blev lite fler=) Typ många fler, men jag kan inte allas namn;) Eller alltså oj, nu lät det som att det var jättemånga men det var det inte haha;) Kan ni förresten ta en titt ut? Det är ljust. Bara om ni ville ha det senaste skvallret;)

 
snart behöver ni väl barnvakt, gullungar?

Shitpommmes, min ögonlock slår typ igen nu. Godnatt.

Ljuset sprider sig hehe=)

Jag kom att tänka på en sak igårkväll, men jag orkade inte skriva den då. Och det är  
h u r   l j u s t    d e t    b ö r j a t   b l i  ! Helt sinnes. Det är ljust dygnet runt nu, mer eller mindre. Det betyder äkta sommar här uppe i norrland ( nu är det bara värmen som saknas ). Gud vad hemskt om man skulle bo i Spanien eller Grekland där det är mörkt på nätterna! Fast i och för sig har dom ju det desto varmare, så det kanske jämnar ut sig. Men ljust på kvällarna det är verkligen toppen. Jag menar mitt i vintern är det mörkt när man vaknar och mörkt när man lägger sig. Då är humöret inte alls på topp, inte som nu!:)



Aja. Nu ska jag kila iväg. Ha en bra kväll allihop:)


Girlssssss

Idag hade jag min gamla volleytröja på mig ( se förra inlägget ). Var typ sjukt längesen jag hade den och den påminner mig jättemycket om laget. Åh tänk att vi inte får träna och spela tillsammans i höst=(



Tänk er melodin från "Billys paj" eller "YMCA";D

Vers: Cecilia servar jättehårt medan Linnea peppar alltid på och Anna värsta superpassen när Isa slår i marken. Stina hon är alltid på topp medan Viktoria sätter dit alla block och Carro hon försöker på allt,men Camilla gör allting ballt.

Refräng: Vi säger bara de U19 vi säger bara de U19. Vi kämpar oss fram trots sol,regn och damm. Ja vi sliter som tappra lamm. U19 vi säger bara det U19 vi är som bäst när vi vinner som mest,ja vi firar med stor fet fest.

Vers: Dom som lärt oss, det är Pontus och Ronny. Två stycken skäggiga gubbar som kom hit från ingenstans alls. Trots det, kan dom hjälpa med allt och dom bryr sig, i varmt som kallt.Det är därför, vi har skapat denna gemenskap som vi har nu. Nu har vi presenterat vårt lag så välkommen in till våran klubb, skratta, njut och ha kul det har i alla fall vi.

Refräng: Vi säger bara de U19 vi säger bara de U19. Vi kämpar oss fram trots sol,regn och damm. Ja vi sliter som tappra lamm. U19 vi säger bara det U19 vi är som bäst när vi vinner som mest,ja vi firar med stor fet fest.

Sommaren kanske är på väg ändå=)?

Hej gott folk;) Det är fint väder! Sommar och sol! Lite kalla vindar osv men sommarkänslan börjar ändå sprida sig enda ut i tåspetsarna. Jag cyklade ju som sagt till skolan. Och hela skoldagen har jag cyklat runt också för att intervjuva, svara på kluriga frågor och hitta skyltar. Var happy idag så det gick ganska bra även fast det inte var så kul;) Våran grupp kom näst sist huhu, men lika glad för det är jag ( men gladast är nog räven;) )

Sedan när jag cyklade hem funderade jag på en sak. Alltså det är ju massa folk som har STORA sophögar ute vid soptunnorna nu. Med "vårstädnings-skräp". Och det jag tänkte på var om man får gå och ta grejer där HAHA. För jag såg faktiskt en skitsnygg  t a n t c y k e l  
i en såndär hög! Den såg hel ut iallafall och annars kanske pappa skulle kunna fixa den;) Haha jag funderar typ seriöst på att gå och ta den, om den ändå ska kastas så. Fast jag tror inte jag vågar, men jag kanske kan gå och fråga dom som äger den där cyklen;) Tror ni att ni skulle våga?


Fast jag gillar min räsercykel med.


Godmorgon

Jag har egentligen inte tid att skriva för jag ska cykla till skolan idag. Eftersom vi har nån jävla kulturkamp. Hela dagen ska vi cykla omkring och leta statyer osv? Kul. Jag och amanda funderade på att skolka  hela dagen men nu far vi iallafall huhu. Ja, så idag blir det slappish kläder skulle jag tro men sånt gillas osv;)

Igår så blev inget rktigt enligt the plans, orkade inte hitta på nått efter hon sprngit broarna och jag for ju ändå på klättringen:$ Men Per kom hit ett tag, vi bakade kladdkaka och smaskade i oss hehe=D Men shit, nu måste jag far ju.

Sen så pratade jag med stina i telen ett tag, bestämmde ett och annat. Men du hun, jag tänkte på en sak. På lördag, efter klassfesten, kan inte jag sova hos dig?;) hehe elller så kan du sova här om du vill(A)
 
Aja nu blir det skola och kulturkampen ( som förövrigt ska vinnas )

Ha en bra dag!

Klättring (=

Idag blev det visst klättring! Malin och Emelie ringde occh frågade om jag vill hänga på, och visst=) Det blir inte länge så jag hinner vara med isabelle om hon hinner förstås(A) Haha hektiska liv minsann. Mjae men det blir inte så mycket klättring mest skratt och prat. Men sånt gillas.


Haha bara äcklig bild på mig, emelie och malin;)

Snart beger jag mig till skolan hehe

Upp och hoppa! Skola idag då, har idrott första lektionen, antingen broarna eller fotboll. Fotboll är inte riktigt mitt kall om man säger så, men jag kanske skulle springa broarna med isa och linda ikväll. Och jag vill inte göra det två gånger;) Nu måste jag iallafall skynda mig och göra spanskaläxan....jag lyckas alltid gömma eller jag skita i spanskan men nu ska jag göra den bannemig(A)

Det känns rätt skönt, nu har vi typ ett arbete kvar. Det är allt, sen är det inget mer. Helt sinnessjukt skönt. Fast då ska jag typ börja kämpa och jobba varje dag istället men det är smällar man får ta;)




Vart har ni tagit vägen?

GODNATT klockan tio på kvällen

NEj ikväll blir det inte bara chillkväll nummer ett. Ikväll blir det också tidigkväll! Lika bra att stänga av datorn NU. För annars kommer jag fastna förgott. SÅ godnatt allihop.

 inte fejk sovning....nejnej;)

Läs om du orkar;)

Haha jag har mycket att göra ikväll=D

5 saker om mig

1. Är du lycklig?

- Det är jag nog, oftast iallafall
2. Är du uttråkad?
- antgligen;)
3. Är du ledsen?
- Nej. Ibland men just nu är jag det inte
5. Är du från Irland?
- bara ful fråga
6. Är dina föräldrar fortfarande sambosar/gifta?
- Fortfarande kära och gifta

5 saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- Jag vet inte, kanske det
2. Har du nånsin blivit sårad?
- Vem har det inte?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade?
- Det har nog hänt ja
4. Har du haft en hemlig beundrare?
- haha maybe;)
6. Vill du gifta dig i framtiden?

- Det beror på, men jag tror ändå det

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust?
- Kärlek
2. Hår eller ögon?
- Ah svårt, men ändå ögon
3. Katt eller hund?
- jag tror jag gillar hundar mer
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar?
- Både och. Själklart vill man ha bästa vänner, men också vänner runt omkring
5. TV eller Internet?
- Internet hehe
6. Coca-cola eller Pepsi?

- helst inget, men om det ska vara nått så tror jag att coca.cola är godare 
7. Utekväll med kompisar eller en hemmakväll?
- Hemmakväll med kompisarn eller ensam? Om det är ensam så väljer jag utekväll annars vet jag inte
8. Pengar eller lycka?
- lycka
9. Dag eller natt?
- Dag, då lyser solen
10. MSN eller mobil?
- msn tror jag

10 "Har du nånsin..."

1. Brutit ett ben?
- jag dricker mjölk - starka obrytbara ben
2. Gjort nåt du ångrar?
- ja, det har jag nog
3. Hoppat Bungee Jump?
- Finns inte en chans att jag skulle våga!
4. Ljugit för någon du tycker om?
- ja, det har jag

5. Ätit en hel tårta?
- Mjae, tårta är inte min grej. Kladdkaka däremot:D
6. Gråtit när ett husdjur dog?
- många gånger=(

13 Senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde?
- Mammsen
2. Telefonsamtalet du fick?
- K F UM skellefteå haha
3. Personen du va med?
- Per, eller dom i skolan beror på om skolan räknas
4. Roligaste grejen som hänt?
- idag? Jag och amanda dansade i korridorerna
5. Personen du sms:ade?
- Per
6. Du va i en bil med?
- Mammsen
7. Gick på bio med?
- Isabelle tror jag,
8. Var och shoppade med?
- Stina

chill med dill

Lär bli värsta chillkvällen ikväll. Det har redan börjat=) Haha just nu sitter jag och dricker sista slurken te som jag och mamma gjort:) Alltså varför är vi så smala i min familj=D? Först far jag och pappa och köper , sen far jag med mamma och köper   ,   och nötter. På en måndag. Hihi sen satte sig jag och mamma och såg på 'du är vad du äter' och funderade på om vi kanske borde vara med där. Men det är mysigt.
MAMMI


Nu kom min systeryster hem så nu ska jag typ umgås med henne. Lillstumpan.




Dagens

Slänger in en dagens=) och bjuder på en skitnice ( osvosvosv ) gammal bild också;)

dagens klädsel : Svarta tights, vitt linne, grå tunika och ballerinaskor
dagens smink : mascara, concelar, solpuder, rouge
dagens frisyr : Plattat hår med en inbakadfläta i luggen
dagens låt : Mika - Lollipop
dagens plan : lyckas med geografiprovet
dagens bästa : fransuppböjaren
dagens roligaste : Amanda och TP
dagens dummaste: kassörskan på kvantum
dagens drog : pilla sönder på navelsmycket ajabaja
dagens köp : inget eller jo, fyra bullar. En till mig, en till mamma, en till pappa och en till lillasyster
dagens godis : lakritsbananer
dagens humör : trött och busig
dagens vill ha : det du 
dagens saknad : Isabelleeeeeeeee och volleyboll
dagens borde : Göra spanskaläxan

 Haha ändå smilgrop;)


SOMMAR KOM HIT

Hemma från skolan, och geografiprovet. Men vet ni vad. Det gick helt okej, håller tummarna för mvg nu;) Annars får jag väl försöka nå det betyget på nå annat sätt, eller hur amanda ;)?

Naemen vet ni vad! Helt sinnes sjuk, men det är 11 skoldagar kvar. 11 stycken!!!!!!1 Fattar ni hur lite det är heheh sommarlov snart ju. Fast det måste skynda på att bli varmt nu för min s k o l a v s l u t n i n g s k l ä n n i n g  kommer inte bli varm annars. Har funderat lite och den känns som lite för fin(A) Eller alltså åh. Jag vet som inte hur finklädd man ska vara riktigt. Men ändå hellre för fin en för slapptklädd på en avslutning:) Det blir nog bra.

Jag tänkte jag kunde bjuda på några härliga sommarbilder=)










sexiga byxor osv




sovmorgon hejhej

Godmorgon!
Igårkväll kom per hit och vi hann se två filmer haha=)) Vi såg föräldrafällan och freaky friday hehe. Sen chillade vi bara och amanda ringde ( som vanligt ) och påminnde mig om att det var sovmorron idag. Då blev jag happy för jag hade inte pluggat nästan nå geografi så då tänkte jag att jag kunde göra det på morron. Och tro det eller ej. Men jag har faktiskt gjort det, lite grann iallafall=]

Nu ska jag ta och börja göra mig klar för the schoool:) SO LONG





Jag saknar dig, bara så du vet

Känn peppen för geografiprovet imorrn

Jag sover länge nuförtiden! Igår blev det ändå inte så sent och jag sov till halv tolv huhu.



Idag blir det att se gossipgirl och plugga, plugga, p l u g g a   g e o g r a f  i . Det är hur mycket som helst, eller egentligen inte men jag kan ju inget. Suck.

Sen kanske jag ska hitta på nå med per eller så=) Det blir iallafall trevligt:))

Åt just lite....

...kvällsfika. Alltid gott:) Ikväll blev det en kort men rolig kväll=) Jag var tvugen att fara hem rätt tidigt eftersom att pappa jobbade, så antingen var jag tvungen att stanna til halv fyra typ eller så fara hem nu. Jag var rätt trött osv så det blev en tidig kväll=) Gud, jag har hur mycket träningsverk som helst efter broarna. Helt sinnes=O
Har iallfall umgåtts med Amanda, Linn, Vix och Sandra, härliga tjejer=) Vi gjorde egentligen inte så mycket, pratade bara och försökte typ skrämma upp varann, gulligt;)

NEJJJJJ nu blev jag ledsen. Jag har kvar sminket, åh nu måste jag gå och tvätta bort det huhu. Kändes typ som det jobbigaste i världen. Menmen, bara att pallra sig iväg mot toaletten.


 
bara för att jag och amanda är MC-chicas;)

grillning;)

MUMS vi åt grillat och klyftpotatis till middag, med en jättegod sallad ( made by me;) ) och tzatziki! Jag älskar verkligen grillat, det smakar sommar!


Grillexperten

Dagens shopppp

Dagens shopping:

  •  En grön tubklänning från Gina Tricot. Kostade bara 75 kr så då slog jag till;)  
  • En härlig sommar t-shirt från H&M:)
  • En vanlig t-shirt med skön och livlig färg också från H&M=)



   Kan används på rätt många sätt=)





Förövrigt var det kul att, som alltid förr, traska runt på stan med Stinaa(=


Mot skellefteå stad

Hejhopp!
Stina ringde och väckte mig för typ en timma sen! Jag sov superlänge haha:D Men vi ska iallafall på stan om 40 min ungefär, så jag hinner egentligen inte skriva. Men jag skriver lite ändå=)

Igår for jag med per,jimmy och johanna och bowlade. Alltså jag har blivit bra i bowling nu! Jag gjorde strike och hela baletten! Kom två, näääästan etta;)  Fan vad nöjd jag är. Sedan for vi och käkade på max, eller vi hämtade mat från max och åt i johannas lägenhet osv=) Mja, det var trevligt:)

Nu idag ska jag och Stina på stan då, jag ska köpa tröjor, eller linnen eller vad jag hittar som kostar 250kr. För då ska min snälla moster betala(A) Då blev jag happy! Hoppas nu bara att jag hittar nåning, men det brukar inte vara så svårt för mig!

 Shopping i Sthlm förra sommaren.

Ups, nu måste jag verkligen rappa på. TJOFLÖJT

Nu ska jag sova, sleepgood

Kom just hem från en jättetrvlig kväll med Per, Jimmy och Johanna=) Det känns typ som att det är mit på dagen för att det är så ljust men nu ska jag dra ner rullgardinen och ta mig en tupplur.



 
Typ stan med dig imorrn?=)



 

GODNATT

Roliga fynd;)

Kom ganska just hem från broarna. Jag fick 23, attans. Men jag är ändå rätt nöjd. Förlvrigt måste jag typ tacka Josse som tog täten och drog hela vägen, ända fram till spruten, tack baby! Utan dig hade jag typ aldrig orkat ; ) Annars så har jag lämnat in både idrottsarbetet och historian. Dåligt skönt. Nu är det bara geografiprovet ockå huhu. Mvg på provet, mvg i betyget. Vg på provet vg i betyget. Ingen press alls nejnej.

Vet ni vad jag gjorde igår? Nej det vet ni inte. Inte än iallafall;) Men jag tittade hursomhelst igenom gamla lådor och bilder osv. Hur mysigt som helst. Haha en grej jag hittade var  HAHA bara för att jag och lollo i typ tvåan, trean trodde att vi var häxor eller nå ;D;D;D

En annan grej jag hittade var mitt -linne.

  
    

Bara för att jag, eve och stina var sjukt kreativa förr och satt och ritade dom här på paint för att sedan dra ut dom på klisterpapper och stryka fast dom på ett vanligt H&M linne. Alla tre gjorde förstås olika gubbar också, Stina hette förövrigt Berta och Eve hette Klarabella. Hm, vars fick vi egentligen alla ideer från;)?

Morgonstund har guld i mun

GOdmorgon=) Sovit gott allihopa?
Jag är väldigt pigg idag, steg upp av mig själv för mer än två timmar sen,
och jag som fick sova hur länge som helst idag.
Men det är härligt då hinner jag med mycket!
Fast jag kommeer bara att dega här menmne=)


Jag har just slagit på en gammal video film, Miss secret Agent. Någon som har sett den? Jag kan helt ärligt alla repliker utan till typ. När jag var midre älskade jag den, jag såg den typ dag ut och dag in haha. Den är faktiskt bra fortfarande, så nu ska jag lägga mig och se den. Puss så länge!=)


Broarna runt hejhopp här kommer jag!

Goodevening=)
Sitter här och vräker candy haha. Men så får man göra när man har tränat eller hur? Fast inte för att det var så hård träning:)

Imorgon ska vi springa broarna runt med skolan. På tid. Under 22 minuter är MVG. Suck vad jobbigt(A) För er som inte vet är broarna omkring 4-5km. Jag kommer vara heldöd haha. Tack och lov är det den enda lektionen vi har imorgon! Menmen nu ska jag se en film tror jag och sen sova=) Puss allihopa!

   gamla sommarpics på mig och stina. Sommar komhit!


Klättringen

Hm. Ska jag på klättringen eller inte:)? GAH. Jag vte inte, borde ändå träna men det jobbiga är väl att pallra sig dit(A) Det var dessutom ett tag sedan jag klättrade. Sist var faktiskt ute, i Byske, Degerberget. Jag har inte visat bilderna därifrån! Titta och njut osv----

    
Haha oj, vi tog visst inte en enda klätterbild menmen;)

Sång i kyrkan ;D

Idag hade vi körträningen inför skolavslutningen, körträning inför skolavslutning. Ja, det är sant. Jag ska alltså sjunga på vår skolavslutning i landskyrkan? Hehe. Vackert. Fast inte ensam då, så jag kan ju typ mima;) Jag anmälde mig inte frivilligt iallafall, nej, alla tjejer i vår musikgrupp var tvugna. Oherre;D



Fast låten vi ska sjunga är faktiskt jättefin. May it be - Enya. Den har varit med i Sagan om Ringen, typ en alvsång:)))


Klass 9B

Godmorgon= )
Läste just ett mail av Elin, den 29/5 klockan 18.40 bär det av till Sthlm! Kommer dit en dag tidigt så det blir att springa runt på stan hela första dagen YES:) På kvällen och lördag, söndag ska vi gå en kurs. Typ en kurs i ledarskap. Jag tror det kommer bli kul! Iallafall fredagen hehehehehhe

Och justja! Vi ska ha klassfest med gamla klassen, alltså klassen i nian. Jag är supertaggad;) Det kommer bli jättekul ju, fast jag vte inte säkert när det blir osv, men hoppas det blir av!


Topmodel hos Stina(=

Egentligen hade  tänkt komma hit ikväll, men hon kunde inte, för hon hade träning och det skulle bli så stressigt osv=( Men då ringde jag till  och frågade om hon ville komma och se top model med mig. Det ville hon, fast hon tog sig inte hit. Så då for jag dit=D Så fort jag umgås med Stina blir det old times. Jag saknar dig hjärtat. Ingen kunde få mig att skratta som du, ingen kunde få mig så lycklig eller säker. Och fortfarande kan jag verkligen var mig själv med dig!

 

I Top model vet jag faktiskt inte om rätt vann. Herregud, jag brukar alltid lyckas ha nån favorit. Men icket. Saleisha vann iallafall:))) Hon är jättesöt och skitbra på catwalken så hon var en värdig vinnare! I en sån där tävling skulle det verkligen kännas uselt att komma tvåa och trea. För hon som vinner får verkligen allt, hennes dröm går i uppfyllelse medan de andra som glöms bort. Men sånt är livet;)

My computer and I;)

Nu är jag nästan klar med historie arbetet? Jag har skrivit och skrivit och skrivit och skrivit. Fyra datorskrivna A4 nu. Precis så mycket som det skulle bli. Jag är inte dålig när jag väl kommer igång haha;) Det gick ju rätt smidigt! Fast nu måste jag finslipa lite osv. Men det löser jag enkelt! Gud var jag är lättad att jag börjar vara klar, det trodde jag aldrig.



Har nördat hela dagen typpppppp haha gulligt osvovsovsovs......


Top model final!

Nu har jag en paus i allt pluggande och skrivande och allt vad jag gör huhu. Jag är helt slut och mitt huvud dunkar. Men det är ju top model final idag, mellan Chantal, Saleisha och Jenna. Jag vet inte riktigt vem jag hejar på! Jag tycker alla faktiskt är bra. Heather var typ den jag tyckte skulle vinna, men hon har ju åkt ut. Jag blir typ happy av topmodel så hoppas rätt vinner, vem vet jag inte, men jag kanske ser under programmets gång(A)Här är iallafall dom tre finalisterna. 



   

Jenna fick en liten konstig bild men jag hittade ingen annan(A) JAg tycker typ ändå minst om henne;)

Pluggpluggplugg....

Nuså. Nu har jag kommit hem från skolan. Alltså shit vi har verkligen härligt schema! Idag slutade vi då före lunch, imorron börjar vi efter lunch och likså på fredag. Vad är det här? haha fast mig gör det inget!=D Måste dock verkligen ta vara på den här tiden och plugga istället för att bara låta den flyga iväg. Så jag ska sluta skriva här puss och adjö så länge.

 

Det har varit rätt blåsigt och kallt idag men solen skiner iallafall:D


hellllloooooo

Hej onsdag=)
En vanlig onsdag idag, eller jag slutar tidigt:) Redan före lunch, men jag måste plugga!!!!!! Eller plugga och plugga, skriva historia huhu. Men det ska vara inlämmnat på fredag. Roligt att jag inte ens börjat? Sist jag skulle plugga så blev det inget gjort;)

Men nu ska jag kila ivägg till skolan! Ha en bra dag allihopa=)
 

piteå med världens bästa isabelle:*

Navel heheheh

Jag har ju som sagt tagit hål i naveln. Men haft ett plåster över så jag har inte riktigt kunnat sett hur det ser ut. Haha hade även plåstret idag när jag solade solarium, fick en snygg fyrkant på magen;) Menmen, nu har jag tagit bort plåstret nu och det blev faktiskt jättefint=D Lite snett kanske, men det tänker man inte på så jag är riktigt nöjd:)

 hej piercing:)

Sedan kom pappa med en liten överraskning till mig idag! En ny plattång=D Den är värsta ball för den har en inbyggd kam osv;) Då blev jag glad:)) Plattång är typ den bästa uppfinningen haha
 

volleybolltunering=)

Sitter i sängen med Wilma och två äggmackor=) Wilma håller på att tigga sönder, gnäller och borrar in tassarna i mitt lår. Aj. Men det är rätt gullligt ändå=] Har just kommit ut ur duschen, efter träning och solariumbesök. Vi hade KM, klubbmästerskap, idag. Man gör så att när man kommer in i lokalen skriver man en lapp med sitt namn på. Man lägger lappen i en viss bunke beroende på hur gammal man är och sedan lottar man lag. Jag fick ett förvånansvärt bra lag! Vi vann hela KM:et!=D Jag kan säga att jag är rätt stolt;)

Före träning for jag till Per, umgicks ett tag, lagade middag, åt och sedan var jag tvungen att fara(A) Men dte var nice. Jag gillar kladdmackaroner hehe. När jag for från skolan till Per haglade det förövrigt, störthaglade. Dom små bollarna attackerade mig typ! Menmen, jag överlevde ju:)


ÅHHHHHH...

...jag hatar verkligen att plugg nuförtiden. Förr var det inte riktigt lika hemsk och jobbigt på nå sätt. Jag kanske är  s k o l t r ö t t ? Jag skulle nog tro det. Men det är bara 17 skoldagar kvar till sommarlov. Jag längtar, jag längtar, jag längtar! Fast idag snödade det typ ute? Det var iallafall iskallt, typiskt när man vant sig vid att det ska vara lite varmare. 


 
Nu ska jag fortsätta läsa om regalskeppet Vasa. Fruktansvrt intressant osv. Men jag har bakat en kladdkaka så jag ska nog överleva=)

Min middag idag(=

Jag är inte mycket till kock men vet ni vad jag tänkte! Jag tänkte att jag kunde ge er ett r e c e p t på världens godaste och enklaste makaronistek haha. Ni kan kalla den "Annas makaronistek" ;) Ni kokar bara mackaroner ( 1-2 dl ), spelar ingen roll om det är vanliga eller snabb. Och sedan när dom är färdigkokta lägger ni dom i en stekpanna och steker dom ett tag, därefter kläcker ni i två ägg. Rör om så att dom blir som utblandade och stekta med mackaronena och sedan har ni en makarnoistek=D Haha det är faktiskt gott, speciellt till sötsursås och ett glas mjölk:) Testa vettja, det är hur lätt som helst och tar inte alls lång tid;)



Här ser ni resultatet:)

Plugg ikväll?

Hola chicas y chicos!=)
Nu har jag navelpercing hehe=] Jag är rätt stolt över mitt plåster på magen osv? Men det får jag ju snart ta bort=D Mamma skulle egentligen följa mig men icket, så jag ringde till stina och hon och lollo följde mig. Gud vad jag blev nervös men det gick som smort faktiskt. Gjorde inte så farligt ont, visst, det kändes ju men inte alls som jag hade tänkt=) Och nu håller jag på att hungra ihjäl typ så nu ska jag käka middag! Får se vad som händer ikväll men det ser ut som jag ska ha mycket trevligt med Mr. H ( historieboken ), jag känner rent peppen.



Jag och amandie pluggar stenhårt, som vanligt;)

SHIT nu bränner jag mackaronerna byebye

Solen skiner iallafall=)

Hejhopp igen!
Nu är jag klar och ska snart börja bege mig har just varit på en liten prommis med vovvsingarna=) Det är typ kallt ute, fast det är iallafall soligt! Så det blir väl kanske varmare senare idag. 

  

Pussar

Eva och adam ;)

GoodmorningGoodmorningGoodmorning.
Har sovmorron idag, hade helt glömt bort det, men amanda påminnde mig igårkväll. Tack stumpan:) Fast egentligen skulle jag verkligen behöva plugga för vi har två inlämmnings uppgifter, en i svenska och en i historia, som jag inte ens har börjat med. Suckkkkkk. Men jag sitter istället och tittar lite på Eva&Adam haha.

 Bra mycket roligare än att plugga hahaaaaa

Men nu måste jag fortsätta göra mig klar:) Hade bra!


sovmorron=)

AMANDA GÖR MIG ALLTID SÅ HAPPY NÄR HON SÄGER ATT V HAR SOVMORRON=D godnattt people 

Happy living

Kom just hem från en kall och rengnig moppefärd från Per. Brrr, men nu är jag hemma och har krupit ner under täcket, skönt:) Ikväll har jag varit med perish och sett klart 27 dresses, hade ju redan sett ungefär halva med isabelle, men jag såg den igen om från början för per hade ju inte sett den(A) Men den var faktiskt riktigt bra=))

Min moster är här och hälsar på!=) Med dina två vovvsingar, Ebba och Wilma. Dom ska vara här typ en vecka så det blir mysigt värrre:) Justja, middagen. Ja iallafall jag träffade Elin, Linnea, Nico, Hanna och Per mitt på torget och vi gick till Lilla Kina och beställde mat som vi tog med och åt i KFUMhuset. Vi skrattade och hade kul, pratade dock inte så mycket om resan och bokade tågbiljett gjorde vi inte heller. Men det skulle Nils tydligen fixa imorrn, toppen=) Jag tror det kommer bli kul i Sthlm, vi blir som ett härligt gäng(=



Hans kom även förbi en snabbis och han sa att jag får följa med till PRAG i sommar. Men vi far redan den 1 augusti och jag kommer hem från Avesta den 29 juli. Två dagar hemma och sedan bär det av igen. Hinner jag det? Allt måste ju tvättas och fixas och alla kompisar som inte följer med på resorna blir supersaknade ju=( För i såfall skulle vi var i Prag i nästan två veckor, två veckor!

Nu ska jag sova tror jag minsann, upp till skolan imorrn och säkert massa läxor som jag glömt göra också TOPPEN:) Puss och godnatt!

hejhopp vårmässan

Haha mitt fjärde inlägg nu på typ en timme? Men alltså jag måste ju passa på nu när jag har tid ! Imorse klockan halv nio väcktes jag och isa av min extremt underbara och inte alls högljudda familj......men det var lungt för vi skulle ändå vakna tidigt för att fara på vårmässan hade vi tänkt=) Vi begav oss nångång vid elva mot kombihallen för att checka in vad det fanns för gratisgrejer och för tävlingar ;) Vi tävlade typ på allt som gick och tog godis och smakprov vart vi än kollade. mumsigt hehe. Köpte däremot inget, jag hade tänkt köpa en färsk munk men det glömde jag helt bort;) Vi fick massage, hur härligt som helst fast såklart så kittlades det så jag höll på att sprängas av skratt.


Ibland är du bara för söt lillasyster, och här ser ni även min outfit idag(=
Plus mitt superpigga humör?



Nu ska jag sluta nörda framför datorn och hjälpa mamma att städa. Suck. Sedan, vid femtiden, ska jag träffa klätterkompisar på torget så ska vi gå ut och äta och planera inför Sthlmresan 30maj! JAg längtar råmycket dit, alltså till Sthlm, men det blir nog kul ikväll med:))

Yesternight hehe

Många inlägg på en gång minsann! Iallafall tänkte jag berätta vad jag hade för mig igårkväll. JO då åkte jag inlines hehe, till bergsbyn! Jag och isabelle knäppte igen inlines, övade lite på att bromsa och sedan drog vi iväg mot cicci, carro och maria=) Det var faktiskt inte så farligt jobbigt, hem ville vi däremot ha skjuts(A)

När vi var i bergsbyn for vi faktiskt inte och köpte glass;) Först fick vi titta in i deras hus, jättesöta! Sen spelade vi  b r ä n n b o l l med ett gäng ungar;) Eller från början tänkte bara vi fem köra lite men sen kom fler ochfler och frågade om dom fick vara med:) Efter det spelade vi spel, grimasjakten! MItt favoritspel from now on. Haha jag var typ kung på det ;)







Senare på kvällen sov  här och vi myste på, svarade på frågor i den där boken, mumsade godis och fika, såg 27 dresses osv=) Fast vi blev så trötta när vi skulle se filmen att vi såg bara halva. Aja, ska se klart den imorrn eller nå sånt men så lånt jag har sett var den superbra(=

Jag kissade nästan ner mig.

En jätterolig grej som hände igår i umeå var när jag och isabelle skulle ta kort mitt i stan. Vi ställde kameran på en soptunna mitt på gågatan, där det förövrigt var fullt med folk, och tänkte att vi kunde ta en blid då vi gick som vanligt osv=)
 
Innan vi ställde kamera
isabelle: Men nån kommer typ att försöka ta den och springa iväg. 
Jag: Men nej, vem springer fram och tar en kamera? Plus att vi går ju inte så långt ifrån

Tror ni inte att då när vi börjat gå hör vi en gubbe en liten bit bakom
Fyllgubbe: Åh en kamera

Sedan börjar han gå snabbare mot soptunna den står på, isa fick typ panik och började gå jättefort, då började han spring mot den! Men eftersom isa är rätt snabb hann hon springa ikapp och just före han tog den snappa åt sig kameran. HAHA jag höll på att dö. Och tror ni inte gubben tillägger
Fyllgubbe: Kan ni ta ett kort på min söta rumpa ?

Vi vek oss typ av skratt och försökte springa därifrån. Bilden blev förövrigt såhär;)


^ HÄr är snyggingen själv----

SHoppingen i umeå=)

Tänkte att jag kunde visa allt jag shoppat också, eller allt och allt men det jag shoppat hursomhelst!




Stor t-shirt med tryck från Wear it 180kr



Vitt och rödrandigt ribbat linne från H&M 79kr



Kort jeanskjol från bikbok 249kr och ett halsband från Gina Tricot



Den här skjortan köpte jag och isabelle tillsammans, från MQ för 400kr, vi betalade alltså 200kr var=)

  

Matchande armband och ring från Ur&Penn

 

Röda örhängen från Glitter



Halsband från Ur&Penn



Blommring från Ur&Penn

Det var alltihop. Blev ganska mycket smycken hehe(A) Och plus att jag köpte den där frågeboken och pruttlera;)

Umeå men världens bästa isabelle

Nu har jag mycket att skriva och berätta om eftersom jag inte har hunnit med att uppdatera sedan igårmorse;) Iallafall så begav jag mig med isabelle, mamma och hennes kompis viveka till umeåcity. Vi tog en annan väg en den vanliga en väldigt kurvig väg, både jag och isabellle började må pyton. Men sedan när vi kom fram gick vi och åt en macka och juice på Mekka. Haha inte i arabien ( eller vart det är ) utan bara i umeå hehhehhehe. Där var jag lite rolig minsann;)

Vi började med att gå runt och posa på alla möjliga ställen, såg troligtvis ut som renrasiga turister när det kom kamerablixtrar både från höger och vänster. Men sånt gillas! Vi strosade runt på stan, hittade massor=) Men jag kunde inte köpa så mycket, för jag har inte så mycket pengar plus att jag måste spara både till sommar och till hål i naveln(A) Isabelle hittade också jättemycket, och hon köpte mycket också!=D Vi var rätt barnslig haha köpte en sånhär pruttlera  heheh jag kunde inte sluta skratta åt den. Mogen. En annan lite udda grej vi köpte var varsin  och på kvällen satt vi och fyllde i lite frågor. Jag tycker att det är roligt, kanske kan jag hitta lite frågor som jag kan skriva in här osv=)

Tänkte jag kunde slänga in ett par bilder från igår också!:)
         OSV.
Dagen var verkligen på topp. Du är min bästa vän hun.


Umeåååååå

Hejhej och godmorron!
Steg upp redan halv sex imorse och jag la mig där vi tolv. Fast jag är faktiskt rätt pigg och glá, kexchoklad=D Sitter och väntar på att isabelle ska komma snart, sen beger vi oss som sagt till umeå=)



Igår var jag, per, isabelle och sanna och bowlade! Det var jätteroligt......fast jag kom sist. Var inte ens nära att komma trea. Alla dom tre var typ elit och jag. Jag fick inte ens en enda strike, mendans dom fick typ 5 var;)? Hursomhelst, inga sura miner här inte och nu kommer isabelle så nu ska jag kila. Hade bra idag!

 cutie


Hål i navlen=)?

Vet ni vad jag och isabelle bestämde på stan? Jo, att jag typ ska ta hål i naveln! Okej, det känns lite som en "fjortisgrej" att göra. Men jag tycker det ändå är fint till sommarn osv:$ Plus att jag känner dom som jobbar på Aveny sy, så därför kanske jag ska få det billigare:) Men jag vet ändå inte om jag vågar, det kommer ju göra ont? Men jag tål nog lite smärta;) Vad tycker ni? Fint eller fult=)?

 

Vi busade också med leksaker inne på t-magasinet hehehehheheheh det var faktiskt roligt osv;)


City(=

Nu bär det snart av mot stan! Ska inte shoppa nanting alls, måste spara dom få pengar jag har till imorrn i umeå. Men jag ska gå runt med isabelle bara strosa omkring, titta på folk. Nae vette tusan vad vi hittar på men det lär bli trevligt!=)

 HUN


Volleeyavslutning=(

HEJJJ.
Jag har gjort en ny desgin som ni kanske ser, eller ny färg och nya s o m m r i g a
 bilder på headern!



Igår var den sista träningen med vårat lag och våra tränare. NÅgonsin. Hela laget grät, eller mja bara jag och stina:$ Men alla hade typ tårar i ögonen? Jag förstår inte. Vi har gjort så mycket tillsammans, utvecklats tillsammans ojoj vadjag kommer sakna allihopa. Okej, ni kommer ju inte dö och bara försvinna ur mitt liv. Men ändå! ÅH jag vill behålla samma lag alltid. Fast samtidigt är det ju dags för oss att börja spela i div2 osvosv. Kommer dock aldrig finna ett bättre lag skulle jag tro.

     
    ♥


Senare på kvällen såg jag   med per=) Den var typ ändå bra! Lite mer en "killfilm" men den funkade:)


SOLIG DAG!

Hejhopp igen! Nu har solen gått i moln, bara dismoln men det blir ändå lite kallt att ligga ute i bikini så nu är det bara att ta på lite kläder . Har blivit en gnutta brun kanske!! Hoppas på den. Har hunnit spring barfota i gräset, stuttsa lite stuttsmatta osv. HAr även hunnit ta lite bilder=] Sprunigt runt lite på gården och fotat mig själv HAHA. Pinsamt. Tur jag bor typ lonley i skogen, inga grannar att skämmas för;)

 

av solksken blir man happy, inegn tvekan om saken!

     =))))

SOLEN!!!!!!!!!!!!1


Solen fullkomligt
steker! Tack för att jag inte har skola idag säger jag bara. Jag har legat ute och pressat sedan haalv tio! Jag har ätit frukost, godis, läst och bara njutit av sommarvärmen ÅH:))) Jag tänkte bara snabbt skriva ett litet inlägg nu när jag ändå skulle gå in och hämta ett glas vatten men snart blir det ut i solen och blir lite brun!=D



Jag vill utomlands! Den bästa veckan i mitt liv?

Eva och adam(=

Jag är hungrig, ska nog snart gå och ta mig ett lite mellanmål=) Och kanske forstsätta se  - som jag började se imorse medan jag klädde på mig osv. Jag tycker dom är så söta, men det är värsta hemskt att Adam ( alltså han som spelar Adam ) har tagit självmord. Han var ju så söt när han var liten:) Stackarn. Han kanske fick för mycket uppmärksamhet...eller för lite? Jag har funderat lite på självmord och sånt, det är ju egentligen bara helt otroligt onödigt? Okej, om man mår skit kanske man känner att man inte pallar leva. Men det är ju för stunden, ett år senare ( om man fortfarande lever ) känns ju den där händelsen eller känslan inte alls lika stor. Mjae, jag tycker det är hemskt att man inte vill leva längre, men jag har ganska tur också kanske? Jag har en underbar familj, lika underbara vänner, ett hus att bo i, pengar , mat osv.

 SÖTA OSV ....-05

jag älskar sovmornar.

Imorgon ska jag till skolan. Jag är inte sååå sjuk längre ( alvedonknarkar fortfarande men ) och tror ni inte att världens bästa Amanda berättar att vi har  s o v m o r r o n  till 12.10!!!! JIHOOOO hehe och på fredag är vi lediga. Jag ska då inte klaga.

Ihelgen blir det förövrigt umeå med isabelle=D Kommer bli toppenkul. Även fast vi båda är pank så kommer deet bli jättetrevligt att bara umgås och testa kläder. Med isa hittar man alltid  m a s s o r  av snygga kläder så det kommer bli svårt när man inte får köpa nått. Vi far på lördagmorgon och ska äta frukost osv därborta i umeå. Sen ska vi stanna tills affärerna stänger tror jag banne mig=)=)

 bara bildkvalité? Aja, älskar dig stumpan.


Ta mig tillbak till turkeeyyyyyy

Solen lyser utomhus och jag sitter inne och slappar. Kanske borde jag ta och gå ut ett tag:) Hade ju som jag sagt NP idag. Oj så dåligt det gick huhu. Jag kunde inte riktigt tänka klart, skyller på att jag är sjuk ( men egentligen är jag bara dålig i matte ). Eller alltså det gick väl inte sämst, men inget mvg där inte.

Jag har lånat  av Josefin för ett tag sedan. Har dock inte haft tid att se den, men nu har jag gjort det! Den var ju faktiskt jättebra. Hahah jag gillar typ alla filmer;) Till och med den där sära elefantfilmen som jag, isa, reb och stina såg. Haha den som handlade om en knarkande elefant (?) den hette hursomhelst Free Jimmy;)

MIn bärbara dator har blivit jättekonstig är seg och bara konstig. Laggar typ sönder=( HOppas inte det beror på mjölken jag hällde över den? Men nu ska jag nog ta mig i kragen och sitta ute. Det är ju trots allt sol och jag är hemma mitt på dagen:$ Tänkte att jag kunde bjuda på en härlig kamelbild från turkiet också=D

 -06


Upp och hoppa.

Hej onsdag=) Nu bär det snart iväg mot nationella provet i matte. Känner mig faktiskt inte så jättesjuk.....fast min hals gör fortfarande hur ont som helst osv. Ajaj. Jag kommer hur som helst hem efter vi har gjort NP för jag pallar inte vara på skolan en heldag tror jag.

På svenskan ska vi göra en valfri uppgift, man ska skriva, intervjua, fantisera. Alltså typ vad som helst men jag vet inte vad jag ska välja. Jag funnderar på att skriva om klättringen. TYp bergsklättring osv. Men samtidigt känns det rätt drygt att intervjua micke och jonas ( Mina tränare )  för det. Jag får se vad jag ska hitta på, kanske det blir en novell ändå? Eller undra om man får göra en bokrecention, det är ju inte så jobbigt.

 pigg tjej.....

Nu ska jag typ kolla igenom lite matten innan jag beger mig till skolan. Hade.

Träningen i höst.

Har just kommit hem från volleymötet. Huhuuuuu jag börjar typ gråta. PÅ tisdag har vi den sista träningen för den här terminen och till hösten får vi inte behålla samma tränare som nu!!!!!!! Jag blir ledsen. Dom är bäst ska ni veta, hela vårat lag känns typ som en enda stor famlij. Och inte heller laget kommer vi få behålla? Vad är det här....
 



Pontus och ronnie. Ni är för bra hörrni!!!!
För att inte tala om det bästa laget nånsin.


filmtime:)

Igår lånade jag av isabelleee. Åh vad jag älskar den filmen! Jag blir som så glad och det var hur länge sen som helst jag såg den. Så det var på tiden minsann. Britney Spears är så himla söt i den här filmen, herregud som hon ser ut nu......

Ä r   d e t   v e r k l i g e n   s a m m a   p e r s o n ?  

 



Åhh vad gosigt nu kommer Simba och vill mysa med mig=] Det är våran grannkatt, han är hur mysig som helst jag blir dock lite allergisk men jag överlever. Jag älskar när han är hos oss hehe. Jag ger han alltid massa mjölk och skinka så han brukar rulla ut härifrån haha.  

Vilken natt------

Vilken jävla natt säger jag bara. Jag har typ inte sovit en blund, eller jo nu på morgonen. Jag har iallafall haft, vad heter det, f e b e r   y r a ? Jag har drömt om allt mellan himmel och jord och jag har både svettats och fryst. Jättekonstig, jag hade gåshud men samtigt var ju hur varm som helst? Huhu.





Aja jag är hemma idag, ska snart lägga mig och se film och kanske ska jag äta nånting också:))) Har inte ens pallrat mig upp ur sägen än, och om inte mitt huvud skulle dunka så hårt ,min hals gör så ont och min näsa vara så tät skulle jag trivas hur bra som helst! Men nu vill jag typ bara försvinna, och imorgon är det NP i matte. Hade bra friska och sjuka, glada och ledsna, trötta och pigga, för nu ska jag kila från datorn(=

typ sjuk=(?

BRRR. Jag huttrar och fryser hela tiden. Ligger under täcket med en filt, mjukisdress  och duntofflor och är kall som en isbit ändå=( Jag är typ förkyld också, är supertät i näsan, nyser, har ont i halsen och hosta huhu. Kanske håller jag på att få feber också? Skulle ju faktiskt inte sitta helt fel haha, även om man inte mår så bra får man ju iallafall vara hemma från skolan ( och framförallt musikprovet;) ). Fast i och för sig har vi NP i matte på onsdag och det är ju inte allt för kul att vara sjuk då. Plus att vi har viktigt möte med volleybollen imorrn, typ om hur det ska bli till hösten. Vi kommer troligen inte behålla pontus och ronnie. Jag börjar typ gråta PÅ RIKTIGT.

    

Ikväll har jag haft det mycket nice=) Har varit med isabelle, stina och samme. Bara chillat, typ spelat spel osv:) Jag och isa hade även isbitskrig. Haha plummsan(L)

alltid så glömsk....

MIn hjärna är verkligen i obalans. Imorgon har vi musikprov och tror ni inte jag lämnar alla pappren på skolan? Jodå. Och skolan har ju inte öppet nu heller=( Fast jag är lite happy i smyg måste jag erkänna för då kan jag umgås med stina och isabelle ikväll! Mamma började typ asgarva när jag sa att jag hade glömt papprena, isabelle med. Haha tack för att ni bryr er:* 

 

Annars så hittade jag min pärm, som har varit på vift i skolan, idag. Den, min hörlurar och solbrillor hade gömt sig i kopieringsrummet hehe.

mjölk i datorn?

Huhu. Jag spillde nysss mjölk över hela min bärbara dator=(=(=(=( Jag fick typ panik haha, men den verkar ha klarat sig prima. Kanske är den lika tålig som mobilen min, den har då utsatts för det mesta vill jag lova. Inkletad i smör ( det var gosigt ), nerblött av både vatten och fanta, och slängd hit och dit. Ändå mår den prefekt! Det är tur att jag är så försiktig med mina grejer :$

Annars så är det bra med mig, träningen gick väl sådär, hahaha jag har tydligen ig i volley(A) Haha tack älskade ronnie. Du får mig alltid på topp;) Men det var faktiskt kul ändå, var som lite seg kanske men det funkade;D  Sitter och äter en bit kladdkaka som jag bakade tidigare idag. Yummy.



Kladdkaka kommer alltid påminna mig om  

Träning eller inte träning, det är frågan?

Efter myyyyycket velande av mig och isabelle beger vi oss till träning ikväll! Även fast jag är väldigt slut så ska jag försöka kämpa hårt, för det är då det är som roligast och dte måste ju bli en kul träning, annars känns det ovärt :$

 


sommartecken kanske=D?

Vilken lugn och faktiskt sjukt nice dag det har blivit idag. Har umgåtts med familjen, bakat kladdig kladdkaka, stuttsat lite på stuttsmattan osv. Faktiskt inte helt fel=] Vädret kunde dock inte bestämma sig hur det skulle vara idag, först var det soligt, sen molnigt, sen började det åska och sedan ösregn? Menmen, jag har inte varit ute så mycket idag, gick en liten promenix bara för att få lite luft, och då var det bara mulet, så mig gör det inte så mycket. Men erkänn allihopa, att åska måste vara ett tecken på sommar? Det åskar ju aldrig på vintern. Jag tycker att åska är lite hemskt ibland, men det är som ändå mysigt(A) och regn gillas, när man är inomhus. Och sol, det vet ni nog redan att jag älskar!




 blunda för isen........:$

Eldning(=

Igårkväll blev det grillning med Amanda osv, vet inte ens vad alla riktigt hette, micael, luddeli, gustav haha sen vet jag inte nått mer namn tror jag(A) Men det var mysigt, satt och grillade marschmellows ( stavning? ), pratade och lyssnade på music till typ ett nångång=D Vid elden var det varmt nanting, men så fort man gick därifrån blev det iskallt. Jag som trodde det var sommar? Aja, idag är det ingen sol ute, men det är faktiskt ändå riktigt varmt och skönt=) Bara så ni vet;)



the twins

Hejhopp. Jag är jättetrött. Jag vet inte varför kom hem vid halvtvå igår, men det har blivit sena kvällar och tidiga morgonar ett bra tag nu så det kanske är därför jag lyckades sova till tolv! Hahah jag brukar aldrig sova så sent(A) Hursomhelst igår var jag ju, som sagt, barnvakt=) Det var verkligen jättemys, eftersom det var så bra väder igår var vi ute hela dagen lång. Vi gick bland annat till falkan för att känna på vattnet, men det var då mesta dels bara is där haha;) Sen busade vi i lekparken med dom små bustrollen osv=D

inavel;) ^

       

strul.......

Alltid ska det vara strulit om hur kvällen ska bli, funderar på att bara vara hemma och käka godis för mig själv hehehehe:))  förövrig har sloen stekt mig som bara den idag, jag ser ut som en röd rädisa eller nå.

Aja, dagen har varit great, ska skriva och breätta mer sen, men nu ska jag klä på mig osv. PUSS så länge=)

Minnesförlust idag.

Ahhh soft, nya blogg.se;) Har nykommit hem från reb, där jag har sett Rosa the Movie med och :) Jag älskar typ den filmen=] Hursomhelst, har jag tappat minnet och kanske förståndet också? Till att börja med glömde jag helt bort att äta middag, även fast jag inte åt nån lunch. Vid halvåtta-tiden började jag känna kurret i magen och kom på det då! Hjälp. Sedan så sa isabelle till mig att skriva sms till jasmine, tror ni jag hade gjort det när hon frågade en kvart senare, nope. Jag sa även att jag hade skrivit saker som jag inte alls hade gjort, jag undrar hur min hjärna riktigt mår.

Den värsta grejen hände ändå nyss;) Jag tvättade först bort sminket osv, sedan skulle jag borsta tänderna och tror ni inte att jag, drömmer mig bort och inte riktigt tänker på vad jag gör, så jag sätter fullt med sminkrengöring på tandborsten? Jo. Toppen, verkligen--- Tur jag hade en till(A)

Bäst jag går och sover innan nå mer händer. Men jag peppar järnet för imorrn, när jag ska vara barnvakt med världens bästa isabelle åt världens bästa tvillingar, undra hur det kommer sluta;)

PZ

På sätt ochvis lite shopping(A)

Sedan tänkte jag slänga in en dagens outfit haha:$ För i den har jag en ny kofta och ett par nya solbrillor!

image406

Det är alltså Koftan från H&M 149kr & Solbrillorna från Åhlens 49kr  som är nytt. Fodralklänningen är köpt på indiska och tights vet jag faktikt inte:)

Köpte även en skitsöt BH från cubus för 149kr=)

Mer shopping:)

Nu ska jag visa avslutningsklänningen. Lappen sitter dock kvar, för jag är ändå inte helt säker på den, eftersom den är svart. Men samtidogt visar jag mycket vit hud, och sedan kan jag ha accesoarer i färger och kanske nån kofta!

Här kommer iallafall lite smakprov, blev lite konstiga bilder men(A)

image404

image405  

Klänning från Gina Tricot 249kr

När jag tog kort pallade jag inte ha nå smycken eller nå, men där är den iaf=) Vad tycks=)?


Dagens shopping:))

Jag hann träffa Per ett tag idag, innan han beger sig till Sthlm. Jag är kanske liiiiite avis ja, menmen=) For sen på stan med isa, reb och stina. Hittade ganska mycket faktiskt, och jag hade ju just fått studiebidraget, så det var bara att shoppa loss!

Jag var ganska impulsiv haha, det här linnet köpte jag utan att ens testa det=$ Jag hade dock sett det på isabelle, och visst var det fint och sommrigt? Jeansen däremot var inget impulsköp inte ;) Dom har jag spanat in huuuuuur länge som helst, så nu köpte jag dom, känns toppen:))))

image400

Jeans från Cubus 199kr
Linne 99kr


Sedan köpte jag den här, skithärliga, enkla tunikan=) Den är verkligen jätteskön att bara dra på sig, men man kan även ha den med ett skärp i midjan! Verkligen ett kap av mig måste jag säga;)
image401 image402 klicka för att se större

Tröja/tunika från Cubus 149kr



Sedan har jag även köpt en avslutningsklännig=D=D Men jag visar den i inlägget ovanför=D

Nytt utseende och trötta ögon=]

Jag sover egentligen nu. Men jag tänkte bara meddela att jag har gjort en ny design, en ganska trist och vanlig. Men tills vidare får den duga, nu ska jag sova pårikgtigt. GODNATT BLOGGEN, SOVGOTT♥

image396image398image399 image397

Vill ha:)

Ahhh bloggAnna har typ hitta hem. Iallafall idag för hon har skrivit tre inlägg nu;)
Har kikat lite på asos.com=D Hittade super mycket fint, men den här klänningen tycker jag var skitsöt till sommaren, och till smycken skulle den inte sitta helt fel ( jag skulle dock vilja ha ringen i silver;) ) 

image390
Nu har jag varit duktigt på uppdatering och vem vet, det kanske kommer mer?=D

har hemmkväll öppet, nån som vet?=)

Solen har skinit (eller hur man säger?) som bara den idag. Och självklart himage389ar man suttit på altanen och pressat. Har faktiskt bilvit liiiite brun. Och röd. Och fräknig. Men det är sommrigt och sommar är älskat, av alla=) Just nu sitter jag och plattar håret, har gjort det rätt länge nu, men det är typ chill. Sitter och kikar på andra bloggar medans osv:) Ikväll ska jag vara med per, ska typ fara och hyra film på hemmakväll. Om dom har öppet? Hoppas det, för jag har inga filmer alls, eller typ mean girls haha=DDD

Det känns förövrigt verkligen som söndag idag, och alltså skola imorrn. Så ni anar inte hur mycket jag kommer njuta imorgonbitti, sova hur länge som helst. Menmen, nu har jag plattat klart håret så nu skajag göra nå vettigt ! Två inlägg idag, inte illa Anna!!!!;) 








   PZ 











 

valborgs(=

 Har just kommit hem från rönnbäcken, nu har jag fått jobb där=D Jag ska börja jobb 24-25 maj redan, ska stå i kiosken och såsmåningom kanske servera. Jag tror det kommer bli toppen minsann:)

Igår var jag med favoritjejerna, vi åt jättesmarrig middag till att börja med. Vi grillade fläskfilé, stinas pappa hade värsta grillkursen med oss haha, och till åt vi kroketter, sallad ochh en god sås. Det smakar alltid bättre än bäst när man har lagat maten själv, så är det bara(A) Efter maten begav vi oss till landskrykan för att titta på majbrasa, där var det verkligen smockat med folk. Men vi stannade där rätt länge och då blev det mindre och mindre folk, per kom också dit och anna och hennes kompisar=) Vi gjorde uppp en egen brasa och satt och myste:) Sen for vi ett tag till stina och sen for jag hem till per osv:) Faktiskt helnice kväll. Frös dock otroligt mycket vill jag lova.

image385

  favoriterna.

RSS 2.0