Keep it together.






Mycket bilder känner jag nu men det här är iallafall lite bilder från Vännäs i lördags.
Måttligt fina ena, men det börjar väl som bli en trend på den här bloggen(?)

Träningen idag gick bara finfint, spelade med min favorit isabelle så vad kan gå fel då? Hon förgyllde min kväll också genom att snubbla så snyggt att jag nästan kissade på mig av skratt. Hon skulle alltså sparka iväg bollen men foten for som över bollen och istället för att sparka iväg den så föll hon rakt på rumpan. Gulligt. Lite fys på det och sedan en varm dusch. Körde hem gjorde jag också, en sladd fick jag till höhö känn på den ;)
Pusspusspuss.

The carrotclub.

Jag och stina kollade  igenom bilderna från första gången vi var utomlands tillsammans också! Då vi åkte östersjön runt med husbilen. Jag har nog aldrig i mitt liv sett så vidriga bilder på oss. Fy och fara. Men jag tänkte jag måste visa några HAHA fråga mig inte varför. Men ja, varsågod att småle eller kanske snarare skratta ihjäl dig.



 




2 cute 4 youuuuuuuu

Invite yourselves in.






Jag och stina har varit ute och fotat lite idag. Började med att jag gick till henne huhu sedan blev det korttagning och sen lussebullar. Mmm lovely. Vi hann inte göra så mycket mer eftersom Stina skulle på sitt första luciatåg vid fem! Och nu ska jag snart till träning. Känner att det ska bli skönt att få röra på mig lite!
Pusspusspuss.

With you I could run away.

HOLA chicas y chicos.
Igårkväll hade jag riktigt trevligt, det blev jag isabelle, ludde och emil=) Vi träffades på hemmakväll och hyrde Mr. Woodcock. Rolig film nanting, men det var som rätt synd om han det handlade om haha lite skadeglädje blev det hehehe men se den hörrni! Efter det spelade vi Med andra ord. Mitt absoluta favoritspel, jag och isabelle knäcker alla i det ;) Om man inte fuskar det vill säga.......haha nej men det blev många skratt. Sedan såg vi Mean girls också. Även fast jag kan nästan alla repliker så gillas den.
När grabbarna for hem så fikade jag och isabelle, såg lite på Girls just wanna have fun och pratade hur mycket strunt som helst. Älskar dig skruttan hihi med dig kan man då prata om allt. Nu håller hon på att sminka sig och jag ser på idolreprisen. Men nu tror jag att jag ska vara lite social.


Pusspusspuss.


You can try to resist.

Vi förlorade idag. Både mot Glommers och Vännäs.....men vi tar nya tag I guess. Vi spelade verkligen i berg- och dalbanor idag! En sekunden var vi skitbra, vann massor av poäng men nästa stund förlorade vi ännu fler. Blä.
Ikväll blir det att se film eller nå sånt med ludde, emil och förhoppningsvis isabelle och hampus också! Vi får se hur de blir men nu ska jag äta middag!
Pusspusspuss.


komigen bella. jag saknar dig ju


It's the final four.



Garanterat bäst i idol^
Hoppas på att Johan åker ut ikväll och helst att det blir Robin och Kevin i final men Alice är också duktig! Hur som helst borde Kevin ta hem allltihop. lillponken.

I think I'm moving but I go no where.



Ikväll blir det hemmakväll för min del. Känner att jag behöver lite sömn och eftersom jag ska upp halv sex imorrnbitti så har jag ju inte precis sovmorgon. Nu har jag börjat gå igenom min garberob! Bland det roligaste man kan göra när man inte har något att göra. Bara man inte gör det för ofta! Än så länge har jag hunnit gå igenom min jeanshylla och gjort tre fynd hihi:) Jag har faktiskt inte så få jeans......25 stycken totalt! Men nu är det endast 21 kvar på hyllan eftersom jag kastar fyra av dem rakt i soporna. Tror att det är dags för tshirthyllan nu! Inga vila här inte.
Pusspusspuss.

I think I need a tricycle.

Jag dog ungefär när jag cyklade från atorp till kombi.
För det första öste snön ner och för det andra cyklade jag på julias cykel!
Den cyklen är fasen livsfarlig, hjulen är sinnes hala och jag tror jag ramlade typ 10 gånger. Snyggt.......när jag ramlar med cykeln och inte är med nån vet jag som inte hur jag riktigt ska göra haha. Jag menar är man med nån lär ju den börja skratta sönder och då är det ju som lugnt. Men är man själv då kan man ju som inte börja skratta för sig själv(?) och man det känns ju som fult att bara resa sig upp och cykla iväg som att inget hade hänt. Jag hann då pröva på båda ikväll för ibland kunde jag bara inte hålla mig för skratt när jag tänkte på hur jag såg ut. Måste varit rätt underhållande gissar jag ;)


tacka vet jag min cykel ;)

Annars så tror jag att john blund vill gå på dejt med mig. Och till han tackar man väl inte nej så
Pusspusspuss.

All these lives that you been taken.


Skulle inte sitta fel i magen.


Det blev fika med Lollo på waynes. Blev en macka för min del eftersom att jag var hungirg och inte skulle hinna med att äta middag. Pratade på i timtal, om allt och inget sådär ni vet. Började småplanera för utlandsresa till våren också. Det måste bli av för det skulle inte sitta fel med lite sol och det.
Vid halv sju hämtade mamma mig och sedan hämtade vi upp hampus. Var med han resten av kvällen och gjorde som egentligen inte så mycket. Såg the unbreakable som kan vara den konstigaste filmen någonsin(?) Haha men det var trevligt ändå!
 Nu sitter jag här med Chris Daughtry i öronen och funderar på att pallra mig i säng. Har i och för sig sovmorgon imorrn men lite extra sömn skadar väl inte? Nej, inte för mig iallafall.  Så pusspusspuss.


There is only one who knows.


Snön fullkomligt öser ner.
Ska jag cykla till skolan kommer jag vara en blötfläck när jag kommer fram så därför ska jag ta bussen! Första gången i år, eller alltså första gången den här terminen. Efter skolan ska jag möta upp Lollo på staden♥ Det finns mycketmycket att prata om och vi brukar vara rätt bra på det. Antingen blir det att vara hemma hos henne eller så slår vi oss ner på nå fik. Vilket som funkar för mig iallafall. Nu måste jag rappa på om jag inte ska missa bussen!
Pusspusspuss.

All I want for christmas is you.

Önskelistan för i år, än så länge, tomten måste ju ha mycket att välja på:

¤ Digitalkamera
¤ Vinterjacka
¤ Pengar
¤ Body lotion
- The body shop, jordgubb eller vanilj
¤ Biocheck
¤ Presentkort
- Din sko
- Gina
- H&M
¤ Kläder
¤ Underkläder
¤ Sjalar
¤ Knäskydd till volleyn
¤ Snowboardglasögon
¤ Framkalla foton
¤ Smink
¤ Nagellack
¤ Hårtjafs
¤ Tuschpennor




Jag måste erkänna att julklappar är en viktig del av julafton! Jag blir som ett litet barn när jag får paket höhö men det är faktiskt inte alls bara att få paket som är roligt, att ge och slå in paket till andra är minst lika roligt. Och hela julkänslan med familjen, släkten, maten, granen, pyntandet och Kalle Anka. Ja, allt behövs för en riktig jul gissar jag. Och behöver jag säga att jag längatr så jag tror jag spricker?


 


I'll fly away.



Fri som en fågel?

That's all we got.

Jag känner mig såhär <--------------------------------------------------------------> trött för tillfället. Men ändå så ska jag snart pallra mig iväg till träning. Jag har nyätit, kanske är därför jag är så trött. har hamnat i nå slags matkoma höhö.

Jag kom att tänka på att den här helgen som har varit var en riktigt toppen helg. Först en riktigt rolig och mysig filmkväll fredag, sedan ett lyckat party på lördag och på söndag tjillade jag sönder med brudarna. En idealhelg. Så borde alla helger få vara banne mig=)
Men helgen som kommer, nej det blir ingen superhelg precis. Match lördag vilket betyder att man inte kan göra nå varken fredagkväll eller lördagkväll. Vi ska nämligen upp så pass tidigt att man måste sova fredagkväll och på lördagkväll är man helt enkelt så slut att man inte orkar med något...............men det är i och för sig alltid kul att få spela match och jag tror nog att jag kommer göra nå både fredag och lördag ändå hehehe. Busiga jag ; )
Söndag är det ju faktiskt 1a advent också! Julen närmar sig med stormsteg!


Daily special

Dagens humör: Glatt och busigt
Dagens borde: engelskaläxan
Dagens frisyr: Utsläppt och fult
Dagens smink: mascara, fondation, rouge
Dagens klädsel: tights, fodral, julias kofta
Dagens planer: skola>vänta på hämtning>middag>träning>plugga
Dagens materiella vill ha: nya jeans
Dagens längtan: tills det blir helg och till imorrn då jag ska träffa Lollo
Dagens beroende: mörkchoklad
Dagens personer: Josefin och Harpa som väntade en hel timme med mig efter vi slutat
Dagens roliga: måste också vara josefin och harpa, och ludde också!
Dagens bild: För att jag saknar det här lyxlivet vi levde i sommras.
 

LET IT SNOW

snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö snö.
Ojsing vad det har snöat och blåst idag. Riktigt vinterväder. Snart blir det fram med snowboarden om det fortsätter såhär! Och det skadar ju inte precis. galet sugen är jag, även fast klutmark eller vitberget inte känns speciellt lockande. Men jag har iallfall planerat tre snowboardtripper redan(?) En spikad - hemavan med stina och hennes parents till världens mysigaste stuga i världens ände. En nästan spikad - arjeplog med favoritbrudarna från klassen, bo i tinas stuga och ha det gott. En inte alls spikad men ändå - Hyra stuga i Malå med favoritechicas och bara vara. Kommer nog upp nå mer förslag förhoppningsvis och sedan hoppas jag ju att även sista blir av, isa, reb, stina hello(?)
Pappa har just varit rätt bra och förhört mig på allt vi har i engelska. En hel timme höll vi på och rabblade regler och frågor. Jag tror det borde sitta kvar till imorgon nu, får hoppas på det för nu orkar jag rent inte gå igenom det igen! 
 

 


Time changes, people leaves.

Tiderna förändras. Men du kommer alltid vara min lillasyster ditt äckel;);););)










Ja men ibland är du ju som ändå rätt bäst.
Pusspusspuss.


An angel around the corner.

Vädret är galet......
men jag tar mig inte till skolan på nå annat sätt än att cykla
eftersom mamma och pappa jobbar och bussen har gått förlängesen.
Det blir att klä sig som en eskimå och trampa i väg helt enkelt.
Jag lär ju ska börja i tid eftersom det lär ta ett tag;) Hur är det med er då?
Ny vecka, ny tag som alltid. Den här veckan blir det plugghetsfaktor 10(?)
Känns som att jag har en biljon läxor att göra
och engelskaprovet imorgon har jag inte ens tittat på.
En bra nyhet däremot, det är den 24 november!!!
EN månad kvar tills julafton, en liten månad.
Jag längtar så jag spricker!
Men nu ska jag ta liten frukost innan jag beger mig ut i storm.
Önska mig lycka till haha. Pusspusspuss.


Precious time.

Hur härlig kväll som helst. Kommer till Amanda, bjuds på mat, efterrätt och trevligt sällskap. Sedan ut i badtunnan och bara sitta där och snacka strunt i timtal. Snöbad blev det också och det var måttligt kallt men värt det!!!!!!




Just nu blåser det värre än en tornado ute. Ber då till gudarna att det har gett sig till imorrn för annars blir det ett helvete att cykla till skolan........men det får vi väl se imorgonbitti. Nu tror jag att jag ska börja fundera på att stänga ögonen. fast egentligen kan jag väl inte säga att jag är så trött men jag tror nog jag ska kunna somna ändå;)

THE FOUR

SKYLTSÖNDAG.


Don't be afraid to call me.

Skyltsöndag idag var lika med att frysa till en isbit. Men fin sång från min bästa vän var det också! Jag är superstolt över min lilla lucia! Nu ska jag snabba  mig iväg till Josse för att sedan dra vidare mot amanda där mat och badtunna väntar. Kommer bli så bra så. Känner att jag måste rappa på nu eftersom vi skulle vara där kring fem, halv sex.
Pusspusspuss.

kvällens brudar!


Keep it cool.

Hemma rätt tidigt ändå! Men jag har haft en riktigt kul night. Mycket dans, uppdrag, twister, ölspel, "pussleken" och sånt där som bara är allmänt roligt. Och lite magisk dryck skadar ju aldrig. Maten på dallas smakade inte så illa den heller, delade en pizza med stina. Mumsfillibabba.
Sitter i julias rum nu och det blir att sova här också. Hängde nämligen en lapp på min dörr "Jag sover nog i din säng, om du vill får du väl väcka mig så flyttar jag till min /Julia=))))" . Men jag lät henne fortsätta sova där gullungen.




HÖHÖ snyggtbyggt.....

I'm hanging up on you.

Staden idag då. Hittade en sjal, en tee och en tröja. Inget riktigt fabuolus, men rätt nödvändiga saker I guess. Hittade mi amiga amanda bland klädeshyllorna också så jag gick med henne mesta dels av tiden.

NU:


JA VOLLEYBRUDAR NU TAGGAR VI DALLAS SEDAN PARTY!
Sitter och hos stina. Snart ska vi in mot stan men först blir det lite uppfrächning.
Pusspusspuss.


More than I thought.



Gårkvällen var riktigt mysig och rolig! Jag och stina fick rätt mycket spö av ludde och emil i NHL.........men sedan vann jag över stina iaf. Kvällen räddad haha fast vi var rätt duktiga, hon gjorde ett självmål så jag vann med 1-0. Sen var jag och stina rätt tekniska också, men det är en annan femma;)
När vi spelat klart såg vi REC. Lagomt hemsk osv........jag höll fan på att kissa på mig. Se den om du vill bli rädd, den sviker dig inte kan jag lova. Nämen det var en toppenbra kväll igår, måste göras om:)
Nu har jag ganska just stigit upp och ska snart göra mig klar för the city. Ska vandra runt lite på staden och försöka hitta något SNYGGT. känns som att min garderob är tom, eller den är egentligen överfull, bara det att kläderna som finns där ser ut som sopor. Hur som helst ska jag träffa laget på dallas vid femtiden, ska äta nå gott och sedan partaja hos linnea. Kommer bli toppen det med.
Pusspusspuss.


Who you are is what I need.

HEJHOPP.
Nu väntar jag på att stina ska komma, hon skulle förbi homenight sen hit. Tror det kommer bli roligt ikväll, får se vilka ansikten som dyker upp men det blir iallfall NHL och skräckfilm på schemat.
Imorse försov jag mig också. Usch jag hatar att försova mig men thanks to min lilsis' vaknade jag bara 40 minuter försent, annars hade jag nog sovit hela dagen ;) Hann tillslut i tid efter att ha cyklat i snöstrom till skolan hu. Kan ju ana att jag såg måttligt fräch ut hela dagen. Hur som helst, nu ska jag gå och fixa ihop någon middag åt bruden min eftersom hon inte hunnit äta!


Pusspusspuss

.


Number tree.

Jag gillar inte att klättra när det är publik. Känns otroligt pinsamt när hundratusen människor står runt omkring och glor. Men så är det väl när klätterväggen är i isladan och folk inte har nå bättre för sig i hockeypauserna. Hu vad vi tog i i dag  iallafall. Upp och ner och armhävningar hit och dit. Kommer nog ha måttligt mycket träningsverk imorgon.

Volleybollen gick inte så värst bra, kände mig trött och seg, men jag är rätt så väldigt taggad på lagfesten. Kommer nog bli riktigt roligt, först ska vi ut och äta osv också. Nu funderar jag på om jag ska lägga mig, kolla igenom matten eller se oth. Tror det lutar mot det sist nämnda.


Pusspusspuss.

Let it be.




Jag ska alltså på luciaträning. Känner kanske inte riktigt suget men jag måste som haha=( alla tvingar mig och josse huhu. Men det blir nog rätt mysigt ändå fast pinsamt att visa upp. Nejusch jag vill inte. Får se det kanske inte ens blir något luciatåg. Nu har jag just ätit frukost och lunch i ett -fruch helt enkelt. Ska snart cykla till skolan och möta upp josse. Annars är det träning x2 idag. Först två timmars volley sedan klättring i två timmar. Jag brukar vara en del sliten när jag kommer hem ja. Ha en bra dag!
Pusspusspuss.
 


Feel free to say what is on your mind.

Med den här bilden säger jag godnatt.
Och sov gott.

Somthings you'll never stop missing.

Undra egentligen varför det är så svårt att verkligen leva i nuet? Jag tycker iallafall att det är sinnes svårt. Jag saknar alltid, jag längtar alltid. Det är väl lite så det ska vara gissar jag. Idag letade jag efter en bild jag vet att jag har haft på bloggen så jag började leta igenom lite snabbt dag för dag. Och jag blev så glad och längtade tillbak så mycket när jag såg det >här inlägget<!!!!! Jag var tvugen att läsa allt jag skrivit och sakna den vouggaveckan rätt mycket..........Sedan var jag ju körd, då kollade jag igenom inlägget från prag och från avestatrippen . Jag vill verkligen spola tillbaka tiden och leva om allt igen. Men det kommer nya adventures förhoppningsvis!!!!!
Med det här tänkte jag väl bara säga att jag fortfarande lever trots att spanskaglosorna försöker dränka mig ;)




I'm looking forward to a lot.

Hemma från skolan äntligen och jag tror att helgen är planerad också! På fredag blir det filmkväll here, på lördag blir det lagfest och söndag ska vi ha sleepover några brudar ur klassen. Tror ni jag längtar till helgen? En aning JA är svaret. Imorgon har jag spanskaprov som jag inte har pluggat på och därför måste kolla på NU och resten av kvällen(?) Hur mycket glosor som helst. Jag orkar som inte huhu.

Julkänsla fick jag igår också. Sisådär tre veckor för tidigt kanske(?) men ändå. Isabelle skickade en jullåt och sedan laddade jag ner en hel skiva med gamla julfavoriter! Slog in årets första julklapp gjorde jag också hehe åh jag längatr som bara den till jul kan jag ju ta och meddela. Jaja nu tror jag jag ska försöka öppna spanska boken. Here we go.



Pusspusspuss.


try to make i happen.

Jag blev så grymt peppade idag på klättringen. Vi ska börja planera lite smått för en klätterresa, vi ska inte fara förrän i sommar men ändå! Jag är taggad till hundra hursomhelst. Antingen blir det till norge eller ner till södra sverige. Vilket som passar mig måste jag ju erkänna. Åh jag vill resa nununu.



Sen pratade vi om isklättring också mellan fikatuggorna. Hoppas det blir nå sånt i år också, sist vi var och isklättrade hade vi riktigt roligt. Men jag måste erkänna att man kände sig allt annat än smidig!


huhu snyggt.


bake a cake, make someone smile.

Slutade redan klockan två idag. Sköntskönt. Direkt jag kom hem kröp jag ner under täcket och slog på oth. Har hunnit se ett avsnitt nu och kanske ser jag ett till innan maten. Åh bara för bra. Idag har jag fryst sönder på skolan. Kan dom höja temperatur så att det iallafall inte är minusgrader??????????
Justja. Jag måste baka också, ska nämligen ha fikatime på klättringen idag. Jag ska baka blåbärspaj, sen ska malin, emelie och simon också baka nå. Massor av gottigott fika blir det. höhö här är vi smala, istället för att träna fikar vi. Men vad gör det en dag som denna.




Pusspusspuss.


There is only one tree hill.

Jag har blivit besatt av one tree hill igen. Ett tag där såg jag det sjukligt mycket men sedan har jag inte sett det på länge. Jag laddade hem säsong två idag. Tror jag har sett 6 avsnitt eller nå och jag kan inte sluta. i'm inlove. Då vet ni vad jag har gjort hela dagen iallafall. Det är inga dålig grabbar med heller! Jag tror ändå Lucas tar priset för min del. men vad tycker du? 
Pusspusspuss.
 
 
Lucas eller Nathan?

It's a count down.

Jag somnade inte till filmen, jag slog av den och satte mig vid datorn istället. Här kommer en liten lista jag har fyllt i.
Pusspusspuss.


10 favoriter:
Färg: gillar dom flesta färger bara man inte har alla färger på sig samtidigt.
Mat: plankstek. men vadå, den mesta maten är god hehe
Band: svårt. jag vte inte.
Film: typ alla, nästan allt jag ser blir favorit!
Bok: inte flugornas herre iallafall
Sport: volleyboll
Årstid: summertime
Veckodag: helgen, fast lördag är nog mest favorite
Glassmak: isglass, helst nån rödsmak som jordgubb, hallon eller körsbär.
Tid på dygnet: inte morgonen, annars funkar väl det mesta

9 för tillfället:
Humör:
tired as hell
Smak: tandkräm, borstade just tänderna
kläder: pappas stora tshirt
Bakgrund: på isabelle och mig vid älven
Nagellack: ett rosa ett, slitet är det också.
Tid: 09.30
Omgivning: alone, men TVn är på och ja.
Irritationsobjekt: justnu, huvudvärken

8 första:
Bästa vän: Nina Bergström
Screen name: vad är det=$
Husdjur: Rabbit. min allra första hette svartnos.
Piercing: the öron.
Förälskelse: haha typ viktor((?)
Musik: magnus uggla typ haha
Bil: tänkte som skriva lådbil, men inte ens det har jag haft.
Puss: säkert när vi lekte någon pusslek på dagis.

7 senaste:
Cigarett: öhm...jag röker inte. fast sist jag smakade, i fredags.
Mat: kvällsfika. flingor och mjölk.
Dryck: water
Biltur: yesterday, hem från umeå
Kyss: hemlis=$
Spelad låt: all these lives - chris(L)L(L)L(LL)(
TV-program: gossip girl

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
tror jag inte, isåfall för längesen.
Brutit mot lagen: kanske lite ja.
Blivit arresterad: nejnej
Badat naken: såklart
Varit med på TV: HÖHÖ ja. Landet runt, när jag gick i trean kanske(?) åhfyfan vad pinsam jag var.
Kysst någon du inte känner: kanske

5 nej tack:
Kläder:
pösigt på pösigt
Mat: korv
Musik: opera
Dryck: wiskey och sånt där väldigtväldigt starkt
Personlighetsdrag: när någon tror att den vet allt. besservisser alltså.

4 saker:
Du gjorde igår:
åkte bil, spelade volleyboll, fotade, satt vid datorn
Du kan höra just nu: kan bara höra musiken som spelas.
Du inte kan leva utan: vad kan jag leva utan? Nejmen va, det är hur mycket som helst jag inte kan leva utan!
Du gör när du har tråkigt: ringer nån, sätter mig vid datorn, sjunger allt annat än vackert och tar kort.

3 personer:
Du kan berätta allt för:
allt och allt. Men mamma, stina och isabelle kan jag berätta det allra mesta för.
Du tycker om: kan inte säga bara tre!! Men alla vänner, släkten osv. puss på er allihop.
Du inte gillar: öhm inga namn haha

2 val:
Kaffe eller te:
te please, men latte med smak är gott också
Vår eller höst: vår

1 önskan: att jag får tusen till önskningar HEHE=))))






















Too tired to see what happens.



Jag orkar inte resa mig upp ur sängen, jag har ont i huvudet och jag stannar hemma idag. Jag har inte varit sjuk en enda gång på hela den här terminen, idag har vi  inga väldigt viktiga lektioner såja, jag ringde just till mamma och sa att hon skulle sjukanmäla mig. Lika bra. Då kan jag vara pigg och glad imorgon istället. Nu ska jag ta och slå på en film som jag förhoppningsvis somnar till. Hoppas alla får en bra start på veckan nu!
 Pusspusspuss.

goodnight sweetheart goodnight.

Nu är min navelpercing gone for good. Och min mage ser alldeless kal ut! Inget skämt, det känns verkligen som att något fattas. usch. Annars så gör jag spanska nu, eller ja, jag gör väl inte så mycket men ändå. Har prov på torsdag och en försenad läxa att lämna in höhö. Jag hatar min spanskalärare. hoppas nu inte hon ser det här=$ men hon kan verkligen ingenting.
Nu blir det nattinatt för mig. det är ett som är säkert.




Learning by doing.

Nu är jag helt slut. Tror jag nästan ska sova nu på direkten! Fast kanske inte, vi får la se.
Dagens matcher spelades då mot IKSU och Norsjö. Mot IKSU förlorade vi. Inte med allt för mycket men det var ganska dött på planen. I andra matchen, mot Norsjö, hade vi taggat till och vann den matchen! Bra jobbat tjejer, även om vi hade kunnat vinna med fler poäng så gjorde vi det riktigt bra.
Äntligen börjar vi få lite samspel i laget. Eftersom vårt lag nu består av tre gamla lag som slagits ihop har vår sammanhållning varit sisådär. Men idag kändes det primaballerina och jag taggar på lagfest också! Jag och stina har fotat med systemkameran också. Men jag vte inte om bilderna riktigt blev sådär best. Men här får ni se ett par stycken iallafall.








Pusspusspuss.

I won't let you down.



Hela natten har stina pressat ut mig från sängen och viftat vilt med armarna, jag har sovit som en stock dvs...................men jag känner mig ändå rätt utvilad. Sitter och laddar upp med flingor och mjölk medan stina gör sig klar. menmen tiden springer iväg och jag är inte klar. Ha en härlig söndag!
Pusspusspuss.



l'll be there for you.

Den här lördagen har jag haft fullt upp! Först var det fika med favoritbrudarna, blev mycket fika och mycket prat. Orkar som inte skriva men jag bjuder på en liten bildbomb. Observera liten.




Skela mer brudar ; )






Sedan stressade jag och stina i oss middag och  åkte vidare till Ludde. Där tjillade vi med han, thaialle och hampus. Det var trevligt och jag stekte i NHL hehe;) Nu MÅSTE jag och stina vara i säng egentligen. Ser ronnie (min tränare) detta får vi garanterat stryk imorrn, om vi är trötta på matchen. Jaja nu borde jag kanske stänga av den här burken iallafall. hoppas alla har haft en trevlig kväll!
Pusspusspuss.

A big fat smile to you.


DU ÄR DEN BÄSTA.
och utan dig hade kvällen inte alls varit lika rolig. det är ett som är säkert!

 
 
 

Pusspusspuss.

The four of us.



Nu ska jag ner och baka! Hejochhå. Jag och stina ska bjuda två favoritbrudar på fika idag eftersom dom har fyllt år för sisådär en månad sen. Så nu ska jag ner och baka cheesecake. Vi fyra idag. Och bilderna från stina har jag ännu inte fått, men så småningom. Nu:  Bakning av cheesecake!
Pusspusspuss.

I'd rather dance, I'd rather dance than talk with you.



Irritationsattack på stina lindström. Hon skulle skicka bilderna från ikväll nu och sedan plöstligt svarar hon inte. Jag är helt bomb på att hon har somnat. åh................haha fast hon har också gjort min kväll så jag förlåter henne nog. Ni får se bilder imorgon gissar jag, om stina har vaknat ; )  Nu blir det musik i öronen och sovdags. Kvällen spenderades förövrigt på Alhem hos Linus med några roliga filurer.
Pusspusspuss.


Don't do it for the money, do it for yourself.



Imorse var det snow ute! Känns rätt skönt, som att det livar upp lite. Allt blir lite ljusare, men det försvann dock lika fort som det kom. Nu har jag beslutsångest gånger tiotusen. Fest eller myskväll 2night? Jaaaaa, det är frågan. Sedan har jag gjort ett sånt där quiz som alla gör. Så det är bara att testa, hur mycket vet du om mig? Få svaret HÄR :))))
Pusspusspuss.


Take my hand.



Faktiskt rätt pigg idag, för ovanlighetens skull. Snart blir det frukost och sedan cykla mot balder där turismen väntar. Den 5 december ska jag med turismgruppen åka till IKEA i haparanda. Längtar en del faktiskt. Mamma min ska också med så det blir till att shoppa loss, jag har hur många planer som helst till mitt rum höhö. Kommer bli finemang. Annars så ska jag leda idrottslektionen idag. Volleyboll står på schemat serrni. Jag är inte nervös eller nå men jag tror inte att det kommer gå så bra eftersom jag har såhär >< mycket planerat. Men äh, det löser sig.
Pusspusspuss.




P.S. I love you

Dansen idag gick bara finfint. Bra mycket roligare än lektioner iallafall, det måste erkännas!
Nu är jag trött och slut efter träningen och vi fick veta att det blir att gå upp med tuppen, om inte tidigare, på söndagmorgon. Vi ska spela seriespelsmatch i umeå och klockan kvart i sju ska vi, pigga och glad, samlas på KFUMhuset. Grattis. det blir alltså att vara uppe till max 11 lördag(?) Fast det blir nog så att stina sleepar here, det blir som lite roligare att stiga upp och stressa två stycken än ensam. HAHA fast jag kan bli rätt irri när jag är stressad höhö tur att stina är van;)



Nu blir det att se på PS I love you, som jag förövrigt gråter floder till.
 Eller nja, snarare hav.


 


HEY there, keep it up!



STRESS. Jag hinner inte ens skriva hej nästan. Volleybollträning klockan fem och här sitter jag. Blir nog lite sen som vanligt=$

Two different sides of me.



Igår när jag var på klättringen började jag fundera lite när micke frågade hur många hjärnceller jag egentligen hade och att han skulle vilja göra en studie på min hjärna eftersom jag alltid lyckas kläcka ur mig helt vrickade saker. Ja, på klättringen måste jag verka som en riktigt dumbom haha. Jag bara säger allt som flyger förbi i hjärnan utan att ha nån större aning om vad jag frågar eller får för mig att göra;)
skolan är jag som inte så. Där är jag mer planerad eller vad jag ska säga. Alltså inte så att jag tänker ut vad jag ska säga men jag kläcker ändå inte ut allt som virvlar runt i skallen på mig. Ibland lyckas jag nog med det på skolan också, men inte alls lika mycket. Och när jag skriver tillexempel uppsatser, prov osv är jag typ helserious. Så lärarna måste ju ha en helt annan uppfattning om mig än t.ex. mina tränare?
Egentligen så är det inte att jag byter roller, det tror jag inte, utan bara förändrar mitt sätt att vara lite granna. Men det är ganska konstigt egentligen hur stor skillnad det kan vara mellan me, myself and I. Jag menar skulle jag be Micke och Jonas ( mina tränare ) skriva några rader om mig och hur jag är som person skulle det var helt andra rader än vad elisabeth ( min lärare ) skulle skriva om mig. Garanterat! 

HAHA oj. djup dära, men jag kände att jag bara ville dela med mig lite av de där, bara för att. Nu taggar jag hursomhelst på träningsmatchen ikväll! Puss.

 

What else do you need?

Härligare skoldag än denna får man leta efter. Eller i och för sig finns den runt hörnet, imorgon är det endast dans på schemat. Från halv ett till halv fyra. Vet inte hur taggad jag är men det är bättre än lektioner iallfall! Idag hade vi dock bara turism och ett läxförhör i PL sedan slutade vi. När Camilla slutar ska jag möta upp henne på staden och ta en fika. Mer än mysigt.

Pusspusspuss.

it's something I'll never regret.



Idag har vi bara två lektioner. Men ett långt hål har vi klämmt in mellan så vi slutar inte så väldigt tidigt. Fast jag ska i nte klaga. Tjugo i två är inte illa ändå. Får se om det kanske blir stadsbesök efter eller hur det blir. Ikväll har vi träningsmatch. Jag är trött just nu så jag känner inte någon pepp, men det vet jag att jag kommer få så småningom. Vi ska möta dom andra div2 damerna. Hoppas det går bra för oss, i helgen är det match på riktigt, då måste det gå bra! Nu ska jag put on some makeup och ta something i min mage. svenglish dära.
Pusspusspuss.

You are my favorite.


Lusselelle.
Rätt så stolt över min bestfriend. Se henne sjunga här och glöm för gudskull inte rösta!

You're the one that I want.




KAN MAN ANNAT ÄN VILJA HA DEN?
svaret måste vara nej. iallafall från min sida.


 


Daily special.

Dagens humör: På topp, skrattig as usual. fast okej, lite ilska imorse.
Dagens borde: välja kläder till imorrn, så det inte blir samma panic som imorse
Dagens frisyr: Knut mitt på huvudet.
Dagens smink: foundation, puder, mascara
Dagens klädsel: jeans, linne, kofta......kul?
Dagens planer: skola>hem>träning>sova
Dagens materiella vill ha: stinas kamera
Dagens längtan: JUL
Dagens fundering: varför jag hatar min garderob
Dagens beroende: tuggummi
Dagens personer: klassen=)
Dagens roliga: Biblotikarien haha
Dagens låt: All these lives - Chris Daughtry
Dagens bild: en bild från yesterday, bara för att jag nog ska ta mig en bit av kakan vi bakade nu hehe.

The people keep turn it.

Imorse var jag ändå förvånandsvärt pigg. fast jag var rätt arg på stina också. Haha förlåt stumpan=$ Men hon var som ivägen när jag skulle välja kläder så jag skickade först ner henne och sedan iväg henne höhö. Idag på skolan har det inte hänt nå speciellt. Guldstjärna till Josse speciellt. You make my day:) även om det finns många andra stjärnor också!
men här har vi en i guld.


We are so ugly you wanna throw up........

Klockrena kommentarer när vi satt och kollade igenom bilderna vi tagit.

Stina:
- Du blir alltid bra på kort!
En extremt fräch bild på mig kommer upp:
- Eller kanske inte alltid........



Stina: - Men den där bilden var ju söt på dig!

....tack stina  man såg mycket av mig=*



Stina: 
- Jag blev riktigt vidrig på bilderna ikväll, du kan inte säga nå annat!
Anna:
- nej kanske jag inte kan... ASGARV



Stina:
- Fast det är inte så konstigt att jag blev så äcklig på bilderna ikväll. Fotografen, dvs du, tog ju rätt så mycket från felvinklar.
Anna:
- Vadå? Jag gillar din dubbelhaka?



Anna:
- Men åh fin stina....du ser drogad ut...
Stina:
- HAHA du ser aspackad ut ju HAHAH....
Anna:
- Men du SER drogad ut!



Anna:
- Den här bilden blev typ ändå härlig
Stina:
- Jovisst
Anna:
- Jo jamen, jag hamnade ju som ändå i fokus och du passade bra i bakgruden=*



HAHA fråga mig inte ens varför jag skrev ner det här. Ingen annan kommer väl ens fatta men jag och stina är iallafall lagomt snälla mot varandra. jag känner mig övertrött förövrigt. Säger godnatt med några bilder från ikväll. Som inte blev fullt så äckliga som dom vi beskrivit ovan, fast nästan....







Pusspusspuss.


We never told ya we were skinny'

Min lilla favorit sover här tonight. Vi har just bakat, både kladdkaka och cheesecake. Inte ens lite smala. men vad gör det en dag som denna=)? Är på toppen humör. Som alltid när jag är med stina. Vi har redan hunnit ta miljoner bilder. ÄLSKAR hennes kamera. med stora bokstäver tillochmed. Haha jag måste bara få visa några bilder från mina och stinas allra smalaste dagar. Vi har ätit rätt lite under våra år tillsammans höhö.






BARA en tusendel av allt gottigott vi ätit tillsammans.


Black as your heart.

Konstigt egentligen att det inte har kommit nån snö. Förra året och förrförra kom väl först snön i sisådär oktober(?) Det skulle ju som inte skada om vi fick lite snö eftersom det är grått som aska ute hela tiden. Lite vit snö skulle allt piffa upp. Nu ska jag snart ta cykeln till skolan. Efter det beger jag mig til klätterväggen för att hålla kurs och sedan vidare till stina, där det blir myskväll. Hoppas alla får en bra start på veckan:)
Pusspusspuss.


-06
GIVE ME SNÖ!!!!!!!!

Congratz daddycool



Måste ju gratta min pappa såhär på bloggen också. Han fick en kram och trisslott. Inte så mcyket men det hade ju faktiskt kunnat bli miljoner så det så. tack gud att just det här blev mi padre. puss.


She's short, but not that short.



Sådärja. Nu är träningen slut och jag med. Hu jobbigt, men samtidigt vare kul. Nu ska jag bara sitta här, läsa några sidor i kommunikationsboken, spela bowling och sedan väntar John blund på mig.

Förövrigt gillar Alle min blogg HEHE ooh småstolt minsann. Jaja nu väntar kommunikationsboken.
Pusspusspuss

Walk the green mile.

Idag kan ha varit den skönaste dagen någonsin. Gode skönt att bara sitta i pyjamas, läsa bloggar, laga mat, spela lite bowling (på datorn) och sova. Vissa sådana här dagar ger en smygpanik, men på söndagar är det mer än okej. Skulle egntligen varit med camilla ikväll men jag kände rent att jag inte orkade umgås med någon. förlåt stumpan=$ träningen ska jag dock till eftersom jag tror jag behöver röra mig lite efter allt degande idag. Åh förresten så såg jag den gröna milen igår med hampus. vilken wonderful film, lite lång kanske men ojsing så bra. SE den.
Jaja nu väntar.......nånting annat.



Pusspusspuss.


You weren't there, you left me alone.

TRÖTTHET.
Jag sov ungefär ända till nu. Så länge har jag typ aldrig sovit. Igår var jag på modevisning haha hemligt uppdrag satt' säga. Nemen det var rätt roligt faktiskt. Lite pinsamt men ja. Ni ska få se bilder sen om ni vill hihi. Idag ska jag bara slappa. eller jag är typ taggad på att träna ikväll men under dagen ska jag verkligen inte göra nått. Fy såskönt! Har inte ens nå läxa som måste göras.OH i'm in heaven. HAHAmen nu ska jag gå och äta frunch.
Pusspusspuss.



Jag och isabelle är bra i singstar höhö.

Welcome to me.


Nu har jag tjänat en liten kosing geom att ha hjälp trettioåringar att klättra. Var lite pinsamt men haha pengarna är det som räknas. Nu är jag på hemligt uppdrag HAHA och ikväll blir det nog bara en soft kväll. Då vet ni hörrni. Nu måste jag möta upp mamma.
Pusspusspuss.


A star in the sky.








Vilken stjärna isabelle är.

Ikväll har vi sprungit runt på atorp i bh och trosor med halloweenmasker på huvudet, kastat in pepparkakor genom öppna fönster, tjuvplingat och ja. Behöver jag säga något mer? Vi har betett oss som barn under sju år typ. Och sedan såg vi en skräckfilm också eller den var barntillåten men usch så hemsk! HAHA jag tror jag skulle vilja vara liten igen, för fy såkul det har varit. Nu börjar jag bli småtrött och har just tagit en varm dusch, hoppas på att vi ska slå på filmen vi hyrde nu!
Pusspusspuss.


She's never gonna do it...

Jag och isabelle ska leka buddister ikväll höhö.......alltså tokstolle.



Dagen har bestått av skola.  Idrotten var....speciell men det var kul ändå. Skrattet vill bara bubbla upp var och var annan sekund. Sedan tvingade isabelle ner mig på stan men det var rätt trevligt ändå. Vi köpte en lussebulle och ÅH julkänsla. Sedan hann jag bara hem äta lite och sedan mötte jag upp isabelle, jasmine,cheung och jennifer på hemmakväll. Men vi delade på oss rätt fort och jag och isabelle fick för oss att cykla upp till Maxi. Sagt och gjort. Cyklade dit och köpte en läsk och åt vindruvorna dom bjöd på hehe ;) Kvällen kommer bli fortsatt mysig. Blir att umgås med min honey hela natten. Singstar, bus, godis, fotoalbum, film, godis OSV.

Klara inte av det här skrivbordet längre. Man måte typ använda alla kraft man har för att trycka ner en tangent. Kommer kanske mer uppdatering from my place när vi kommer dit.

Time for breakfast.



Frukostdags.
Nu ska jag bara äta upp mina flingor sedan börja trampa mot skolan tänkte jag väl som. Ikväll blir det att umgås skulle jag tro. Fast planerna är inte helt klara. Ha en bra dag allihop!
Pusspusspuss.

Just thinking about it.

Nu har jag suttit och kikat igenom några bloggar (höhö stinas, rebs och isabelles typ) och jag blir nästan rädd hur fort en förändring sker. Att man inte alls märker det men att det hela tiden händer, man träffar nya människor, får nya vänner och förlorar gamla vänner. Fast när man förlorar gamla vänner menar jag inte att dom helt försvinner inte så. Men att man inte umgås alls lika ofta som vanligt. Och en del försvinner ju faktiskt helt också.



Vi fyra. Vilket GANG höhö, i våras var vi med varandra 24/7. No kidding. Ibland bara vi, ibland med massa andra. Men nu. Vi har inte varit vi fyra på ja. inte på hela hösten iallafall (?) Jag saknar allt vi hade. Och då menar jag även alla tusentals småbråk. ojsing vad vi kunde bråka. om minsta lilla sak. Ja men till och med det saknas! Mest saknar jag väl hur vi skrattar åt meningslösa saker i timtal......haha honeypies.


You are the one who can break me.

JAG DÖR så ont jag har i magen. Vill bara lägga mig ner på golvet och skrika rakt ut. Eller det var att övedriva men. Jag äter iallafall middag nu och det är det magontet beror på.  Har nämligen inte ätit någonting förutom en banan sedan lunch. Dessutom har jag tränat och stressat som en dåre. magsår nästa säger jag bara. Jaja annars känns det gode skönt att ha lämnat in svenska uppgiften och redovisat engelskan! Sovmorgon imorrn också. Verkar som dett det blir en skön helg utan plugg och skit. Happyface. Ikväll efter träningen såg jag the happening med hampus. Hjälp den filmen får en typ att tänka. Inte för att jag riktigt orkar, jag blir som mest bara rädd.
Nu ska jag med pappas goda instuktioner försöka slå igång diskmaskinen. hehe typ spännande eftersom jag garanterat kommer lyckas förstöra någonting...........................jag och tekniska prylar. BIG NONO.
Förövrigt så är skolans pizza äcklig. Kom banne mig dit alldeless i onödan. Var tvungen att peta bort alla himla skinka eftersom det smakade bläkaa och då var det ju som att äta bröd med tomatsås. Inte så vidare lyxigt ska du se. 




HEHE bara en bild som inte har någonting med inlägget att göra;) bara för att vi som är rätt bäst.

Study harder.

Godmorgon. Tacka vet jag när man får sova ut. det blev iallafall en timme längre och sinnes mycket skönare att kliva upp när det åtminstone är lite ljust ute. Jag ska snart kolla ignom engelskafrågorna eftersom vi ska ha diskussion idag och jag...öhm inte riktigt läst ut boken. Men det går nog bra ändå ska vi se. Hehe jag fick idéen igår att jag kanske kunde bjuda på några pluggtips. Så här kommer några jag tycker är viktiga om du ska skriva till exempel en uppsats, som jag nu gjort i svenskan. 

- Plugga ensam. Det är sjuhundra gånger roligare att plugga med nån men också sjuhundra gånger svårare att få någoting gjort.
- Ingen musik. Eller okej det skiljer sig faktiskt från person till person men har jag musik i öronen börjar jag till slut bara lyssna på den och glömmer vad det var jag egentligen skulle skriva.
- Börja i tid. HOHO så bra det skulle vara om jag kunde följa det här tipset! Börjar du i tid har du mer tid att fundera och tänka och även titta igenom din egen text.
- Gör tankekartor. Det kanske känns lite drygt men att göra en tankekarta tar max två minuter! Det brukar hjälpa mig mycket, då vet man vad man ska ha med och inte.
- Skriv inte på datorn, skriv för hand. Också olika från person till person. Men på datorn finns det så mycket frestelser, det finns msn, bloggar, bilder osv. Något du kanske inte tänker medvetet på men jag skulle tro att du blir med stressad! Om det ska vara datorskrivet skriver du först för hand och sedan över till datorn, det blir även som att gå igenom din text.
- Ha något att äta bredvid. Man blir ofta sugen på något gott när man pluggar, ha lite godis eller kanske nötter bredvid dig så då slipper du tänka på att du är sugen och kan helt koncentrera dig på det du skriver.

Jaja några tips fick ni iallfall. Haha plugga vidare nu snyggingar!



Just a big nobody.



Jag är klar med svenskan WEY. ni anar inte happyfacet nu alltså. haha bara det att jag både har engelska och spanska kvar. Men det är en annan femma så att säga. Imorgon är det pizza på skolan för er som inte vet det! Jag ska då banne mig dit och äta även fast jag har sovmorron till tolv! Inte kan man missa att äta på skolan när det för en gångs skull serveras nå smarrigt. Simningen idag gick bra förövrigt. Skönt att ha det bortgjort och skönt att det inte alls var svårt. Funderar om jag ska ta och hämta nå kvällsfika och sedan sätta mig och kika in bloggar. Lät inte helt fel måste jag ju erkänna.
Pusspusspuss.



 


Daily special.

Dagens humör: stressad
Dagens borde: skriva svenskauppgiften och engelskan.
Dagens frisyr: utsläppt, plattat, sneluggen uppsatt på sidan med hårnål.
Dagens klädsel: jeans, vitt linne (under), stor lila tshirt.
Dagens planer: skrivaläsaskrivaläsa
Dagens vill ha: nya jeans
Dagens längtan: måste säga julkalendern
Dagens beroende: tuggummi
Dagens personer: typ S2ldsp people
Dagens roliga: fråga josefin hehe
Dagens låt: är du fortfarande arg? - säkert


 
Pusspusspuss.

Do you belive in it?

Fryser som bara den. Hu tror jag ska gå och höja värmen i huset en grad eller två. Annars så blir det bad idag. Eddahallen väntar på S2LDSP idag jojo. men jag kan väl inte direkt påstå att jag längtar men det löser sig nog finemang. Jag ska också hinna med att fara till Reko idag och min sjukgymnast ska ge mig några övningar jag kan göra för knäet. Det är så att min knäskål har hamnat på sniskan och skaver mot det andra benet. Det gör för bannat ont men förhoppningsvis ska ju dom där övningarna hjälpa! Nu ska jag ta och äta frukost.
Pusspusspuss.



HAHA bad i kläder. puss.

He kissed her on the cheek.

Idag på skolan fick jag mig en liten tankeställare. Det kom två stycken och pratade om ätstörningar under vår svenskatimme. Faktiskt väldigt intressat att höra om och man börjar verkligen fundera. En av dom två hade själv varit anorektiker och berättade om hur det var osv. Sinnes hemskt det skulle vara. Och speciellt om man vet att man är nere i träsket men inte kan äta på grund av ångest. usch.
hehehe men jag kan vara lugn, det kommer aldrig drabba mig. det är då ett som är säkert. Är alldeless för stor godisgris och godmat sitter ju aldrig fel! Nu är det sömn som gäller eftersom klockan bara springer iväg. Men lite av svenskan är finished now! Blir så irriterade på mig själv att jag bara kan skriva under de sista dagarna. Jag måste fan ha kniven mot halsen för att få något gjort. Hursomhelst. Nu ska jag sova skönt och länge. eller länge och länge, öhm till halv sju.


Pusspusspuss.

HEYthere, study hard!!!!1




Nu är det kladdpappren utspridda över hela sängen. Jag måste sitta på golvet, men äntligen har jag kommit igång lite med svenskauppgiften på riktigt. Äntligen släpper jag in lite fanatsi eller vad jag ska säga, har som  blivit så strikt det jag skrev  tidigare i veckan. Det var då minst sagt på tiden eftersom den ska in på torsdag! Äh bara att kämpa och slita in i det sista ;) Men nu blir det att lämna skrivandet ett tag, för nu är det träning på g.
Pussar i mängder.

so not necessary.



Isabelle ringer till mig. Efter tre,fyra minuter har vi hunnit säga.

Isabelle: - HALLÅ?
Anna: - Oj jag märkte inte ens att jag tog det! Vänta tvärt!
Isabelle: - OKej.
Anna: - tillbak!
Isabelle: - Aa vänta...
Anna: - haha jaja
Isabelle: - nuså!
Anna: - okje om du bara väntar ett tag.

Snyggt där. Och allt hon skulle fråga var om jag skulle träna eller inte. Jaja tur att man ringer gratis med halebop.

It's a tingle in my belly.

HOHO trötthet. Men det är bara att stå ut och idag slutar vi ändå tidigt. Fast vi lär ska sitta kvar med vårat himla PLarbete tills natten närmar sig eftersom vi inte får någonting gjort. Haha men vi har ganska roligt iallafall.

Annars så ska jag träna ikväll och har beslutsångest, volley eller klättring? Samma sak varje tisdag. Men troligtvis volley eftersom jag vill till Bella efter träningen, för att klämma in mig i solburken. Nu ska jag ta och borsta my teeth sedan cykla iväg till skolan. Ha en bra dag!:)

frittfall -08




don't know how to do.





Nu har hela kalaset farit hem. Hampus, camilla och per har varit här sedan middgstid. Vi såg "Och så kom polly", usch så pinsam film, sen spelade vi "med andra ord" och jag och camilla stekte sönder. Var riktigt mysig kväll och vi hann även se lite av matakuten hehe rätt spännande faktiskt  och en pojke var typ smartast i världen. förstod mig knappt på hans vuxna ord höhö;) Jag och hampus gjorde bort spanskan också tackochlov. jag hade helt glömt bort den och eftersom jag har ton med svenska och engelska så hade chansen inte varit stor att jag suttit mig med den nu, för somvanligt den här veckan som gått, väntar svenskan så fint på mig. Så jag tror att det är lika bra att ge sig in i bokstävernas värld HEHE vilken klyscha.
Pusspusspuss.

It is a big world we're living in.



Varför hade vi bara höstlov i en vecka?
Åh, hade varit underbart skönt att få sova ut på mornarna, umgås hela dagen och vara upp sent på kvällarna i en vecka till. Ja det var inte det lättaste att stiga upp imorse kan jag ju meddela. eftersom jag lyckats vrida dygnet en aning under lovet kunde jag inte somna i tid igår vilket fick sitt straff imorse när mina ögonlocken fullkomligt vägde bly. Nu har jag just tagit mig en filtallrik så jag känner att lite enrgi börjar sprida sig i kroppen ;) Dagen består av skola till klockan FYRA. Hjälp vad tungt det känns. men jag missar iallafall matten eftersom jag äntligen ska få fara till sjukgymnasten med knäet. Jaja. nu kanske jag ska börja ta på mig några snyggare kläder än min pyjamas.
Pusspusspuss.

Up, side, down.

Det var en rolig träning. Alla olika lag blandade (damer, herrar, ungdomar) och sedan spelade vi hela tiden. Jag och isabelle fick spela i samma team. thankgod. hihi och dom vi spelade med var riktigt roliga också. hehe hade typ nå hulken-gest. Äh det gillas. Speciellt eftersom vi vann alla matcher vi spelade. Nu sitter jag här nyduschad, ska snart springa ner och ta nå litet kvällsfika för att sedan sätta mig och skrivaskrivaskriva. Och nu måste jag verkligen göra det och inget annat . Hörs kanske senare ändå. Ciao.


längesen vi spelade på samma planhalva sist=*


like that's not enough.

JAG ORKAR INTE MED ATT JAG ÄR SÅ GLÖMSK.............................................
jag köpte en bh för hundrafemtio jävla kronor men HEY jag lämnade den på stan nånstans. grattis till den som hittar den=( Och tröjan jag köpte i Luleå. jo den slängde jag med påsarna.......CONGRATZ anna.

Annars tänkte jag att jag kan bjuda på några söta pics från today.



loveu


where do you get it from?

Hade verkligen tänkt plugga hela dagen. bara ligga i sängen och läsa den där nedrans engelska boken och skriva på svenskauppgiften. Men ett stort tack till isabelle som räddade mig och drog ner mig på staden. Blev fotografering nere vid älven och även någon vända på CK. Dock har jag ju allt kvar att göra nu och det känns.........tungt. Men ikväll var jag riktigt sugen på volleyboll så jag tror det blir träning fast jag har så mycket annat att göra. Kommer bli så att jag tar tag i de där skoluppgifterna dagen före. As usual.





don't know what you're here for.

Gårkvällen spenderades då här. det var trevligt, blev mycket mat höhö som jag sa tidigare ;) Vi hade glömt att hyra någon bra skräckfilm, men vi såg slutet på typ alla som gick på tv, så vi hann bli lite rädda iallafall. Blev väl som ingen riktigt halloweenstämning egentligen eller lillasyster och hennes kompis sprang omkring som några häxor men. sen hade jag och amanda faktiskt gjort en efterrätt som var lite "halloweening". jaja. nu ska jag börja skriva på svenskauppgiften vi har.......och det är väl typ det jag ska göra hela dagen. Kul liv.
Pusspusspuss.




hey, just keep on fighting.

Bilder från boviken i fredag:):):))




EARTHQUAKE !!!! hehehehhehehehehe


 


HEHE amandas verk.

Nu är maten klar tror jag. det mesta iallafall. nu väntar vi bara på lite people!!!!!! det kommer nog bli riktigt roligt faktiskt och det är inte lite mat vi har laddat upp med höhö. Kommer man in hit rullar man ut sen. jaja nu ska jga vara social med tp och amanda. Pusspusspuss. 


 


think about it right here, right now.



Ska ta och ringa amanda alldeless strax. hoppas hon är vaken bara hehe=$ hela dagen kommer gå åt att handla med henne, till ikväll. Här ska storhandlas förstår ni. Vi vet ännu inte vad för mat det riktigt kommer bli, ett litet mysterium. men vi får väl se vad vi blir sugna på. Under kvällen ska vi bara tjilla sönder här @ my place. Ska äta det vi lagat då hehe sen blir det kanske att spela "med andra ord" eller nå liknande. Någon skräckfilm kanske vi också tänkte hinna med eftersom det faktiskt är halloweenhelgen. Jag tror det kommer bli trevligttrevligt. men nu blir det duschen, jag fullkomligt stinker rök eftersom det röktes inne hos johannes igår. Ciao.


this is the way I will try to resist.

Hemma again. Har varit en mysig kväll på bovikenön. Partyparty i johannes stuga. Ingen värme fanns där och min tår frös fullständigt till istappar, men äh det var det värt ! Bara allmänt trevliga människor där och jag trivdes. Jag känner att tröttheten spökar här så jag tror det blir att gömma sig under täcket. Puss och godnatt.





bilderna från ikväll kommer imorgon,
de här bilden är från ett annat partaj med same people typ.


RSS 2.0