Because I remember.


OLDTIMES

Sitter här och äter min tomtegröt. Har just sett  top model och imorgon är det final!!!! Måste ses. Annars så ska jag till sörböleskolan imorgon. Min gamla skolan alltså. Jag och nils ska dit och göra en intervju med en av våra gamla lärare. himla mycket memories därifrån. JAja nu blir det väl bara att öppna el libro del español och börja plugga. prov på torsdag huhu.


Don't stop moving.

Engelskaprovet gick förvånadsvärt lätt och snabbt. men vi får allt se om jag lyckats skriva rätt också. Denna tisdag är min hurtig-tisdag hihi. Först cyklade jag till skolan, sedan till eddahallen för att motionssimma (FRIVILLIGT) i en timme. Därefter var det bara att cykla hem. Mina kropp är död och jag har lärt mig att:

- man får armmuskler nanting av simmning.
- man slipper bli svettig när man simmar.
- amandas hjärna bubblar av konstiga vatten-gympa-övningar.
- håret blir otroligt lent av att ha balsam i bastu.

När jag väl tagit mig hem så drog jag iväg direkt till staden för att möta upp min favorit isabelle. Gick runt och strosade, köpte lite småsaker  och bara umgicks. pratade strunt och en och annan skrattkramp förekom. Finns inget som beskriver hur mycket jag saknar att umgås konstant med den bruden. Typ avesta och åland. bring me back.



Nu har jag ätit pannkaka med blåbärsylt och grädde. MMM måste erkänna att det är en favorit för min del. Men nu ska jag kolla runt lite i bloggvärlden och sedan fortsätter min hurtig-dag. Träning från sex till åtta. Ciao.

I'm in need for it.

Imorgon slutar jag elva. Först ska jag på edda och ta några simtag med amanda sedan ska jag hem en snabb sväng för att sedan möta isabelle på staden. Simmning ska ju iallafall vara bra träning(?) och jag tänkte att det kunde behövas. har lovat sebbe att följa med han och simma nångång också men känner mig på tok för usel på att simma för han. haha typ elitsimmaren. så jag tror jag håller mig till mitt och amandas lugna tempo ett tag. Engelskaböckerna har som varit framme hela kvällen men vet inte om jag riktigt lyckats öppna dom ordentligt. Det får gå som det går på provet. Lika bra.


Sedan har jag min cykel hos lollo. panik. skulle ju velat ha den imorgon. hm. men på onsdag måste jag ha den, så det kanske får bli att jag hämtar den imorgon. löser sig säkert på något sätt eller vis hehe. GOdnatter everybody.

It's only darkness around us.

Åter till dilemmat, top model eller idol? Galet svårt.
Idag när jag körde hem från jobbet, eller vad jag riktigt ska kalla det, tänkte jag på hur mörkt det har börjat bli. redan klockan sju på kvällen är det mörker på gatorna. Otroligt trist måste jag ju erkänna. På dagarna är det mysigt med höst, massor av olika färger hit och dit men nej. på kvällarna blir jag bara mörkrädd. hihi men nu ska min syster och isabell baka kladdkaka. Hoppas på att dom bjuder.
Ciao.
 

Meeting with the goodiegoodies.

Åh. träffade mina pragvänner today. Blir att ha filmkväll med dom på fredag. Kommer bli soft nanting. TYp mat och shit. kan aldrig bli fel. Kom också att tänka på hur kul vi riktigt hade det i prag. Galet. Vi fyra, mer eller mindre ensamma på festival i Tjeckien. Kunde inte bli mer busigt:)::):):) Egentligen så skulle vi ha med oss två "ledare", som skulle ha ansvaret för oss men dom blev sjuka eller nå. Så vi fick fara själva. vilken upplevese hehehehe skulle inte tacka nej att fara dit igen.



Haven't got the time.



Just fått in linserna i ögonen. Nu ska jag iväg på andra äventyr. Möte på kfum. Känner på mig att det kommer kännas som bortslösade timmar. är dock ett måste. Direkt efter bär det upp mot kombihallen för att ta hand om barn. Hu vilken eftermiddag. Ciao.

standing there, watching it all happen again.

Jag har uppdaterat en mängd idag. Men söndagar är söndagar.
dom brukar oftast betyda att göra ingenting. så det är därför:)
Blev inte heller en kväll med brudarna eftersom det blev som så sent vi skulle ta oss iväg.
FÖRÖVRIGThar jag skavsår så det känns som att hela min fot ska spricka. aj.
någon som har något bra tips på hur man ska göra för att det inte ska göra ont ?
TELL ME.

Kvällens planer
-  DUSCH
-  engelskaboken
-  kvällsfika
-  somna till film

sovmorgon till tio imorgon. thank god.


bara en meningslös bild ;)

what's about that feeling?

Nu har jag allt pluggat. Har läst igenom allt åtminstone. kanske blir det att hitta på något trevligt ikväll eller så bara chilla at hoooome. känner mig som inte taggad på skolan imorgon inte. speciellt inte när typ alla är ledig utom jag(?) eller lollo är ledig och min syster. två för mycket hehehe men nu ska jag se om jag tar mig till atorp eller om det blir lazynight:)):):):):)


miss u guys

Hey now, keep it up.

Wao engelskaboken väntar. måste väl ta tag i det snart gissar jag. Efter att ha ätit mig FET på farmors goda kakor och fått höra berättelser från andra världskriget inproppade i öronen av farfar. Bara för söta. Körde förövrigt bil idag då. Gick väl helt okej. inge motorstopp iallafall. Framsteg. Hihi sedan fick jag ett tips från mamma. För att inte bli bakis ska man dricka samarin på kvällen. Just innan man ska sova. hon tycker iallafall att det alltid fungerar, så det tror jag banne mig jag ska prova istället för att dricka tonvis med vatten hehe:) Ja vars var jag? ENgelskaboken ja.
PUSS


Lets go to thepartyyyyy

Känner mig pigg och glad. Har just kommit hem från lollo och nu ska jag snart och hälsa på farmora min. Gårkvällen var minst sagt rolig. träffade massor av nya människor och även redan kända people. tänker mest bjuda på bilder, hade kameran i högsta hugg hela kväll nämligen haha ; ) Nämen thanks everybody för en trevlig night :):):):):):)



Grattis baby=)))








BYEBYE




Happy birthday to you.

HIPP HIPP HURRA FÖR JOSEFIN FORSBERG!!!!!!!!!!!
17 år idag:)

This is what I have been waiting for.

HEHE nu sitter jag här och myser i lollos stora trjöa och strupbyxor. Nu ska vi se film hihi:) Dte har varit en riktigt toppenkväll tror jag minsann. Och jag har tagit massor av bilder, men dom får ni se imorgon.
 

jag är coolfotografen. om ni undrar.

We are going to the party.

Nu är jag bara hur glad som helst. det är tack vare lollo. Skiner upp dagen och så för att vi lyssnar på så skön musik hihi. nu ska vi börja sminka oss, äta godis, byta från slappkläder och fluffa till håret. SES I DIMMAN!
-05

Someone is watching over me.

Hihi kollade bloggvärde. Den här bloggen är värd 3610 kronor. Jag är ju som storbloggaren ; ) Har linserna i ögonen och aj. dom skaver. Carina sa att det kunde bli så i början men usch. känns som jag trvis bättre som blind=$ Ska dock försöka ha dom nu ett tag så att jag vänjer mig. Har varit duktig nu och städat mitt rum. som förövrigt mer eller mindre såg ut som ett bombnedslag. Fixat och klart nu iallafall. Känner också peppen till ikväll. skulle gärna fara till Klas fördelsedagsfest men det ska samtidigt bli kul att festa tillsammans med barndomsvännen. Hihi bus.


Stop right here, thank you very much.





MUMS igår bröt jag mitt godislöfte. hihi det ger inget att ha det. tänkte som att jag skulle slippa mitt sötsug bara sådär om jag slutade, men det var då minsann tvärtemot inverkan. Så nu blir det godis, iallafall på helgerna. Alltså jag tänkte på en grej. Att om jag har såhär <-----------------------------------------------------> svårt att sluta med godis hur svårt måste det då vara att sluta röka och snusa, och typ sluta knarka? För egentligen så är det ju inget som är beroende i godis, inte som nikotin eller vad det nu är i knark. Hjälp. skulle aldrig klara av det.............

Hursomhelst så såg jag och camilla Patrick 1,5 igår. Den handlade om två bögar som ville adoptera en bebis och sen råkade det bli fel i ansökan så dom fick en Patrick på 15 år som var ligist. HEHE den var superkul. Man började som bubbla av skratt. Nej den var sevärd hörrni! Före det gick vi runt på staden, först gick jag själv och kände mig ensamast i världen, men jag träffade några söta prickar jag hängde med tills camilla dök upp. Sökte som inget speciellt på stan, utom skor, men det kommer jag aldrig finna. har som redan bestämt hur dom ska se ut hihi.

Men nu ska jag ta tag i frukosten. Sedan ska jag en snabbsväng till stan och köpa något till min farmor som har fyllt 80=$ Ciao.



GIVE ME SOME FOOD

Ah hungerskänslan ligger på 100%. Jag väntar och väntar men mamma och pappa verkar aldrig ta sig hem från max. Så jag slog nyss ett samtal. tydligen huuuuur lång kö som helst men snart kommer maten TACK säger jag bara. Hehe intressesmurfarna hoppar av förtjusning. puss.

Skulle typ kunna äta den här bjässennnnnn

Say it. You know it.

Idag var vi och såg på en minst sagt underlig forskare. Han har nog blivit rubbad av alla år med x, pi, atomer och syror. Något stod då inte riktigt rätt till. Efter en sisådär fyrtiofem minuters babblande av forskaren kom min belöning. Stigs med tjejerna. Cyklade dit och tog en riktigt smarrig fika, pratade och skrattade. Sedan skulle jag cykla hem huhu kändes minst sagt tungt. Speciellt eftersom det blåste i 150 km/h mot mig och även eftersom jag har punka på däcken(?) Min träning för idag kan jag lova. Fikat måste dock göras om girls:)

Nu känner jag hur magen kurar HAHA smalheten idag. Har just varit och fikat och snart kommer mamma och pappa hem med maxmat. Jag som hade tänkt börja ett nytt sundare liv.........eller hur var de? Troligtvis bryter jag godislöftet ikväll också eftersom jag ska på bio och det är billigt godis på ica.


när vi fikar blir det inte bara lite fika ; )

So long no seen.




Godermorgon. Nu har jag just ätit min tomtegröt och ska snart cykla iväg mot skolan. Ikväll blir det hur trevlig kväll som helst skulle jag gissa, eftersom det är någon slags frikväll(?) och stan iallafall har öppet längelänge. Så jag och camilla ska första storsa runt på den där frikvällen och sedan se på bio. Kommer bli mys. Åh vad jag gillar ledighet. OCH jag måste bara säga ett stort förlåt till josefin för att jag tappade bort hennes intervjuer. det var verkligen inte mening. men jag ska göra nya åt dig=$

The daily special.

Dagens humör: Som lite busig fast ändå slö.
Dagens frisyr: Bara utsläppt. Tråk.
Dagens klädsel: Svart linne, svart kort kofta med stor knappar, jeans och pumps.
Dagens väder: Jag tror det har varit rätt bra, jag har som inte tänkt på det så mycket faktiskt.
Dagens planer: Ja mina planer nu är typ att sova hihi
Dagens längtan: Helgen tror jag. ja, helgen absolut.
Dagens borde: eh nu(?) typ borsta tänderna.
Dagens middag: Macka med klet på.
Dagens tråkigaste: Att ha godislöfte, som snart ska bryta hehehhee=]
Dagens person: Stina för hon höjer humöret mitt  
Dagens bild: jag tillsammans med MIN ISABELLEÅSTRÖM som typ är död nuförtiden...........


Witch way is the right one?



Hejsanhoppsan. Idag har jag hunnit vara på skolan, engelska>kakplan i två timmar>spanska. Inte allt för tung dag men rätt drygt med två timmars hål när man inte gör någonting förutom äter ett äpple(?) men det var minsann ett gott och hårt äpple inget äckligt mjöligt. om ni fattar vad jag menar ;)? Hur som helst så kom jag just hem från stina. eller moa-stina. jag vte inte riktigt vad jag ska kalla dig längre baby. men iallafall så har jag glott in i ett ansiktssolarium där, och även på top model hihi. Det var mys. Före det hängde vi på atorp huhu så coola. nej vi hade träning. Gick faktiskt helt okej och jag och stina har taktiken. Kommer vara bäst på paltcupen HEHEHE not. Riktigt gulligt namn på en cup också erkänn, paltcupen RÅBALL. Äger rum i umeåstad nästa helge iallafall. peppar sönder:)

Do as you want to.

Waho- Har nyss stigt upp. vaknade av mig själv. åh det är verkligen hur härligt som helst. Det som DOCK inte är så härligt är att min navelpercing inte vill göra som den borde. Den varar. men va, jag vill ha kvar den och det var ju till och med länge sen jag tog den så den borde verkligen inte göra såhär mot mig. Men nu blir det att tvättamed sprit morgon och kväll. Tror jag ska ta mig lite frunch nu. Ciao

It was in the end we started thinking about the beginning.

Kan någon svara

på varför man sänder topmodel och idol samma tider och dagar. Åh jag blir tokig, vet verkligen inte vilken av dom jag ska titta på. Dessutom är det paus på båda kanalerna samtidigt. Orkar inte ens med det. Kanske måste börja spela in och det. Och jag förstår inte hur man gör. blir verkligen arg på att jag är så oteknisk så att det inte finns. men ja, det kan iallafall inte bli värre(?) Nu ska jag typ bara softaaaaaa och inte sova hehehehehhe vilket bus. bara för att jag har en fet sovmorron. Fast jag känner mig rätt trött så det kanske lutar mot sängen om bara nån timme. får se hur det blir. kanske slår på en film. Skulle inte skada om jag hade Anna phil-boxen hemma kan jag ju lova. ÅH jag vill verkligen se, får ett väldans sug av att se trailern.



Lets open our eyes.



Nu ser jag minsann hela världen. för jag har skaffat linser hihihi. Aj när jag satte in dom säger jag bara. Det sprutade tårar åt höger och vänster. eller inte för att det gjorde ont men det bev tårsprut när jag petade runt i ögat haha. Och all mascara åkte ner på kinden. emokid.................jaja. Ska snart iväg och ta hand om små klättermästare. Hoppas dom sköter sig idag med.
Pussen.

I think i'm too tierd to live.

HAHA den här kvällen har bestått rätt mycket av skratt. Mycket tack vare sebbe. haha jag skrev något ( på msn ) om att jag ville sitta mindre vid datorn och typ kolla mindre på tv och då frågade han något i stil med "men varför, ska du typ bli forntidsmänniska eller? =O" HHAHAHHAHAHAHA jag kunde verkligen inte lsuta skratta åt ordet forntidsmänniska. Killme. sedan babbblade han om bilderna jag och stina tog vid det röda skjulet, forntidsbilder tydligen HAHAHAHA ÅH. Jag får magmuskler känner jag. Sedan råkade jag visst verka helt borta när jag gick på att emils pappa kände någon i rollingstones och att de hade en guldplatta hemma(?) Ja det var tydligen något man inte skulle kunna gå på men HEre we go again. lättlurad som få. Men nu ska jag dra täcket över huvudet och sova. GODERNATT.


MÅSTE ju bara bjuda på en forntida Anna.

Infront of the television.



MUSIKTIPS?????????????
[email protected] skicka dirrrrr


Det blev en tvkväll ikväll. Har först sett top model. Säsong tio, förstår inte hur det kan vara så bra efter 10 säsonger men det är det. Och nu sitter jag och ser Maria Wern. Gode spännande. Jag blir som nervös i hela kroppen. Träningen gick sisådär men inget plugg har jag så livet känns ganska lätt.


A picture ending up with a melody stuck in your mind.





Den är giftig o den smittar ner dig
Du har hört den förut så du visslar med mig, ba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Åh vill tilbaka till Grekland NU, jag satt just och tittade igenom bilderna och fick världens sug=$ Ni anar inte hur wonderful vecka vi hade bland grekerna, med massor av skratt, solning, bad, moppeturer, inspelningar när vi sjunger ( kill me;) ) och tusen andra saker.
ÅH KÄRLEK TILL ALLDELES VITA STRÄNDER MED STINA (L)L(L)L(LL(L)L(L(L)


 


Open your eyes and you'll see paradise.

Har jobbat klart nu. Busiga barn minsann. Men jag tycker det är riktigt roligt att försöka lära dem och jag vet inte. Hoppas på att de blir riktigt duktiga också. Tror det blir cheesecake och diktanalys (huhuhuhuuu) nu. Ena bättre än det andra. Ciao.

Gone people learning from thier selfs.

En lektion hade vi idag. Gudså härligt. Efter lunch blev det stan med amanda. Och jag köpte en vinterjacka! En svart everest, lite längre modell, hur fin som helst. Bara älskar den. Fast den hade ju som sitt pris 899 kronor. Jag som brukar vara den som hellre hittar flera billiga klädesplagg än ett dyrt. Men det kanske är lite svårt vad gäller jackor. Som tur är betalar mamma halva=$ Bara det att jag måste hitta ett par skor nu också, både vanliga nikeskor eller liknade och även några vardagliga klackskor. Får se hur det går, skulle behöva ta mig till typ skopunkten(?) för jag hittar inget på dinsko, wedins eller euro sko iallafall.


Hide among the wilderness.


Ny vecka, nya tag.
Det är väl så man brukar säga. Jag känner att all min brunfärg bara försvinner mer och mer för varje dag. Skulle inte skada att antingen fara utomlands eller så klämma in sig i ett solarium. Tror nog det först nämnda inte kommer hända än på ett tag, så antar att solariumet väntar. Eller så får jag vara blekfis huhu. Ska börja göra mig iordning för skolan nu iallafall.
Ha en bra dag!


EVERYBODY NEEDS A HELPING HAND.


Be loudly for a while.



Sett Hål i väggen på 6an ikväll hihi skulle vilja prova det där minsann. Verkar toppen kul. Tänkte jag skulle tacka min systeryster också som vek alla mina tshirtar och linnen ikväll. Guld värt. imorgon har vi sovmorgon till tio och slutar halv tolv(?) hoppas på den. Men jag kan ha förstått det fel så vi kanske har långdag.


Somebodu want you, somebody need you.

Uppdatering har varit slående måste ju erkännas.............eller inte. Men det är för att hela söndagen varit fylld med annat. Först så sov Lollo här, som vanligt var vi tjocka och bakade kladdkaka hehehe sedan såg vi Lilja 4ever. Typ verkligen jättehemsk. Imorse var Lollo sömntuta och jag pigg så jag hann med både det ena och det andra. Där vid tolv blev det att jag skjutsade hem henne för att sedan hämta upp Stina och hennes underbara kamera. Blev att vi var ute i mer än fyra timmar och knäppte höstbilder. Blev lite pauser som innehöll glupsande av cheesecake också. En söndag på sin topp måste jag säga. Tack brudar och tack för systemkamera.




Just a few words.

Sitter här med lollo och väntar på att kladdkakan
ska bli färdig. Kan knappt bärga mighihih.
Har varit på en långpromenad uti skogen
som innehöll både björnar och fniss.
HAHA godnatt.


Autum is breaking trough.


Gjort skellefteåstad osäker tsm med stina och rebecca. Trevligt att träffa två efterlängtade stumpor. Hittat två tröjor och även en mascara. En -shirt också ja. men ingen jacka av något slag. Sicken otur. Men det har ju som inte kommit in riktigt än. Nu sitter jag och väntar på att Lollo ska slå en pling så ska jag fara och hämta henne, svänga förbi coop och köpa godsaker och sedan bara mysa på här resten av kvällen. Det kommer bli sisådär helsoft. Ångrar inte en sekund att jag tog en lugn helg i helgen, känner mig som galet sliten huhu.



It's not a request, it's a demand.






Det blir nog ett besök till staden idag.

- jacka
- snowboardjacka och täckbyxor
- SKOR
- tjocktröjor
- stor t-shirt
- mascara
- hårnålar
- godsaker

säkert något mer också som jag inte kommer på. Skulle verkligen behöva hitta dessa things men det kommer jag garanterat inte att göra. alltså vad ska man vandra runt i för jacka nu? Jag vill verkligen inte byta ut min skinnjacka än, men samtidigt går jag alltid runt som en isbit och huttrar. HELP ME.




I saw what I saw.

Idag har jag varit tönt, för det första suttit hemma en hel fredagkväll hehe och sedan har jag sett på världens bästa och barnsligaste film, ensam hemma 3. Hihi bara älskar den där grabben. Kan filmen utan till, eftersom jag ser den varje gång jag är sjuk och har gjort sedan jag var typ sju(?) men som sagt grabben(L)LL(L)L((L) Tycker faktiskt trean är bättre än både ettan och tvåan. Så brukar det aldrig vara tycker jag, uppföljarna brukar bli sämre än den första. Inte i detta fall dock ;)



SEEYA


Would you like caring me around?


en bild som innehåller en mängd fräknar kan jag lova. får sommarkänsla.


Känner mig som hängig. Har varit det mest hela dagen. Tror det blir hemmakväll, ska baka en cheesecake bara njuta av den och se lilla jönssonligan typ(?) haha den går på fyran och det var hundra år sedan sist så jag kanske ska ta och se den. bara det inte är den där nya, banne mig det är det säkert. Ser den kanske ändå, den har jag inte sett förr såatt. Nu är det middagsdags. Ciao


That's all they really want.


Saknaden. Stina och godis.

Ska försöka lägga mig tidigt idag. Hade tänkte se klart idol och sedan skriva om revir och beröm. Kommunikations uppgifter. Ciao.

Hey there.

STår här på anderstorp. Behöver nog inte ha lika bråttom som jag trodde att jag skulle behöva eftersom jag kom hit för en kvart sedan och det är fortfarande en halvtimme kvar(?) Under den här kvarten har jag varit på väg att få ett utbrott på den här datorn. hjälp jag förstår ingenting, skrivbordet är helvrickat. Först hittade jag inte del-knappen, sedan hittade jag inte var man gjorde en nolla och sedan inte hur man klickade radera. TEKNINKGENIET talar. Sedan äter jag en banan, ärligt talat har jag nog inte ätit något äckligare någonsin, den var hård son ett äpple.Om inte hårdare. Visst jag gillar lite omogna bananer, men vad tänkte jag när jag köpte en grön?

hungrig

Let me just fall asleep.

GODERMORGON.
Känner mig pigg och allert....................not
men jag hade kunnat sova längre så jag får som skylla mig själv att jag stiger upp såhär tidigt. Har nämligen sovmorron till tolv. Men jag måste hinna göra engelskan innan så jag tänkte stiga upp i tid. och det här är ju minst sagt i tid. Fast det blir skönt att slippa stressa. Förresten är det någon som är sugen på subwaymacka idag? Come on. Det är en för två eller hur man säger. Jag måste bara dit. Får se omk jag hittar någoon som vill dela med mig =$

Det var någon anonym som frågade var jag jobbade och jag jobbar som ungdomsledare i klättring. Jag har en grupp på åtta barn som jag försöker lära klättra åde. Riktigt roligt jobb om jag ska vara helt ärlig. förr var jag ledare tillsammans med pappa. Det var för kanske två år sedan(?) men nu har jag och elin en kurs tillsammans. Det kommer bli toppen.


Pigghet.


The nuts and daft. The only.

 
 
 
 
JÄRNGÄNGET.

No time running around.

Mina veckodagar är fullbokade.

Måndag - jobba
Tisdag - träning
Onsdag - jobba
Torsdag - träning

Grattis. jag kommer inte hinna umgår någonting=(
Men jag år ju träffa folk på helger. och nu måste jag verkliegn dra igång med engelska uppgiften.
Sussa sött, både sömntutor och nattugglor.

what happens if you miss it?

Sitter här med läxböcker i högst hugg. Faktiskt så har jag gjort klart både spanskan och svenskan. Bara engelskan, pk och kommunikation kvar. Toppen. Imorgon har vi en muntlig redovsning i engslska, grattis anna som inte ena har börjat med att samla fakta osv(?) Suck. Måste ta tag i det nu gissar jag. eller efter mötet. Ska på möte nu i typ en timme. Hipphurra åde. Det enda roliga är att jag får träffa några favoriter som jag inte träffat sedan i sommras=* Tänkte kanske hinna förbi   en snabbis före möte så det är nog bäst jag börjar bege mig.
Pussen.


I'm gonna live forever.


Nu är jag ju mobbad på rikt av himla kommentarer ;);););) Men jag vet ju vilka det är som skriver dom och dessa kommentarer förlänger deras liv med hästlängder. För visst är det väl så att man förlänger livet om man skrattar? Jag tror nog jag kommer leva länge isåfall. Hoppas på den.




Keep it tight.

Träningen gick bara fint. Min bella kom på besök. Oj. vad jag saknar att ha henne på träningarna. Alla blickar och grimaser säger jag bara. Fast annars har vi som kvar vårt vanliga lag. trivs toppen. Trivs däremot INTE toppen med att broarna ska springas imorgon. På tid. Suck. Nu har jag ätit en bulle och allmänt glassa framför idol. Nu ska jag forstätta slappa. Framför Maria Wern. Något nytt program på fyran tror jag(?) Hursomhelst ska ta och kika in det. Kriminalserie eller liknande.


You have to stop borrow from your mum ;);););;);)))



Klarar som inte av att skriva dikter huhu. Det är vad vi ska göra på svenskan nu. Jag tycker verkligen att det är svårast i världen att vara seriös fast ändå blir jag som seriös när jag skriver det. När jag däremot läser det HAHA hej skratt attacker! Nej ingen poet här inte. Men vad gör väl det när man kan shoppa hihi(A)(A)A) Idag var det inte anna-dag på stan utan amanda-dag. Jag försökte få henne att hitta några kläder men hon nobbar allt. Men tillslut fick hon då med sig två tröjor hem. Bra jobbat av mig måste jag ju erkänna. Tänker dra med mig stina någongång så kan vi ställa amanda i omklädningsrum och bara lasa kläder över henne. vilken idé. Hittade förresten en basker. Ni vet en såndär söt inte ful. Men jag vet inte, är det modernt i år igen? Det känns som att det var förra året. Kanske. Kanske inte. Nu blir det vidare mot träning.


It's getting cold up here.



Var är värmen? Flygit iväg med vinden gissar jag för här är den då inte kvar. Tänkte bara skriva ner några rader om idag. Händer inget särskilt. Har spanska, englska och svenska idag tror jag bestämt. Efter dessa lektioner blir det kanske att gå på stadens gator(?) och senare ikväll blir det träning. Är faktiskt riktigt taggad eftersom vi har fått det nya laget nu åde. Eller ja. Lite nyare spelare hihi. Nu ska jag äta min tomtegröt och kika in engelska glosorna en sista gång.
PUSS

A picture says more than words.

FAVOURITE.


 
  


I am a serious person. yes I am.

Hjälp vilket regn av seriösa kommentarer huhuuuu...........undrar från vem???????? ; ) Haha jag orkar som inte (A)

På tal om inget har jag börjat knäcka fingarna jättemycket nu. De säger att man får krokiga fingrar när man blir gammal då, nån som vet om det stämmer (?) Får typ smygpanik. För om  det stämmer och jag fortsätter sähär kommer det bara vara krokar kvar av mina fingrar. Får väl försöka lugna mig med knakandet och brakandet helt enket. 

I can make, i can really make it hehehehhee

Det blev ingen springtur. Kanske förstod jag det. men det var faktiskt Lollos fel. Litegrann iallafall=$ Det blev att fika med henne på kåffein. Typ hur mysigt som helst, satt bara där och smaskade på lite fika och drack latte som faktiskt var gott(?) i nästan fyra timmar. Man hinner prata om en hel del hihihi. Du får mig att må bra hjärtat:) Just nu sitter jag och försöker hålla mig från att sno utav mammas godis. Det är nämligen så att annaenmark ska ha GODISLÖFTE. Med start idag. Fråga mig inte varför. Eller jo. Gör det. Då kanske jag förstår att det är en dum idé, men va man ska alltid pröva något nytt. Sist jag bestämde mig för att ha godislöfte var på nyårs 1999 eller så. Då höll jag det från tolvslaget tills klockan slog ett. Så godisberoende är jag, och har alltid varit. Men nya tag nu.


BYEBYE till det bästa i världen.......


I became quite surprised.

Frukost nu. Fil och müsli. Ska kika runt på bloggar nu, tvärfixa håret som nu är som ett stort himlafluff eftersom jag hade i inpackning igår, sedan ska jag iväg till skolan. Få se om jag ska umgås ikväll. Antagligen. Men först har jag faktiskt tänkt fara ut och springa! Tro det eller ej. Eftersom vi har broarna på onsdag måste jag komma igång lite. Frågan är om jag ens kommer ta mig runt och isåfall på vilken tid(?) hehehehe konditionen är på topp.

GOODBYE


bara en söt bild som inte har något med inlägget att göra.



 


Just a couple of months away.

Jag klarar inte av henne. Jag får spunk. Bridget Jones är det pinsammaste någonsin. Men det slutar ju som lyckligt så. När de var i fjällen på skidsemeser blev jag gode taggad på vinter, snö, kyla, tusen lager stora kläder, snowboard åde. ÅH. Hoppas till tusen att det blir nått vinteräventyr till Hemavan, Arjeplog eller något annat fjäll. Men nu ska jag sova hehe. Piggheten finns inte. Goodnight sweeties.


visst känner man suget.



All you need is your imagination.


Åh hittade Rice krispies i skafferiet. Jag och Stina åt jämt sådana förr ni vi kom hem till Stina efter skolan. Rice krispies med mjölk och oboypulver. Var ju bara tvungen att ta en tallrik. Men det var inte sådär toppen smarrigt. Smaklökarna förändras tydligen. Nu klockan nio börjar Bridget Jones dagbok 2. Nästan ett måste att se(?) Lutar iallafall mot det. Har ändå sovmorgon till tio imorgon och jag känner mig glad. Då är som allt så mycket enklare. 



 

Without you I just can't breath.

Åh jag har spenderat mycket tid framför datorn nu kan jag ju lova. Usch. Jag får panik. Måste typ ut och springa. inte en chans att det skulle hända menmen. Har först gjort en ny header åt mig och sedan har jag hjälpt isabelle med hennes blogg. PUH men nu ska jag se vad som händer downstairs.
KYSS 

Do you wanna feel the beat ?

Det blev möblering rent utav. Var typ hundra år sedan mitt rum sist fick sig en omgång men idag small det banne mig. Något pluggande har inte hunnits med dock. Men övningskört har jag gjort. har typ blivit BÄST. Haha eller. men jag körde iallafall i E4an korsningen, stora rondellen, mitt i stadens centrum och allt gick primaballerina, inte en enda krock.

Funderar på träning ikväll. Borde fara eftersom jag inte varit uppe på fjälltopparna hela veckan istället för på träningarna. men samtidigt är jag som så slut och borde sova. Vi får väl se hur det blir. Nej jag tror inte det blir träning ändå(?) Eller va. jag orkar som inte. Men på tisdag. Och justja. Jag ska sluta klättringen(?) Känns som att jag hellre satsar på volleybollen nu i höst. Bara det att jag hållt på med klättring alltid. Men just därför också, jag har som gjort allt, jag har varit runt sverige och klättrat, tävlat här och där, varit på flera läger åde. Men jag ska nog bara ta ett break, se hur det känns och så. Dessutom så ska jag ju ändå leda barn- och ungdomsgrupper i klättring varje måndag så helt utelämnad blir jag inte ; )

Annars så är jag typ the happiest girl in the world eftersom min laptop har börjat fungera igen. så nu sitter jag i sängen, känns så mycket mer soft än vid skrivbordet hehehehhe JAJA vidare mot en skrivuppgift i kommunikation.



Älvsbyn -07

Let's just stay where we are.

Godmorgon säger jag bara. Vilken sovmorgon det blev. Men eftersom jag typ pluggade igårnatt blev det sent haha. Jag åt också de godaste mackorna någonsin. Vasas runda hårtbröd med mariannelundskinka. Jag kan äta hundra stycken tror jag minsann.  Ska ta och göra mig två nu iallafall. Fast först tänkte jag berätta vad dagen går ut på. Att ha tråkigt. Kul. Jag ska städa. Både mitt rum och toaletten. och efter det. ja då blir det plugg. Hoppas ni får en aning roligare dag än mig. 
PUSS



Sökte på städa på google. HEHEHEHEHEHHEE min humor.


Goodnight sweetheart goodnight.

Hemma tillsist. Har varit en soft kväll. Faktiskt riktigt kul. Men också en hel del strul. Kan meddela att "Olles" är hatat i vissa situationer heheups. Nu ska jag nog plugga lite engelska glosor eftersom jag känner mig........ inge trött alls(?) Eller det kanske blir Mp3 i öronen och sömn.
Sussa söt everybody.


SMALHETEN

It's an opportunity passing by.

Har just ätit middag. Börjar drabbas av lite stresspanik. Allt är mina kläders fel. Kan aldrig bestämma vad jag ska sätta på mig huhu. Pallar som inte att jag är så velig. Hursomhelst drar jag mig först mot stinas place, hämtar upp henne och sedan bär det av till amanda och efter lite uppiffning vidare mot kvällens lilla upptåg. Känner mig peppad och trött. Kommer väl sluta i katastrof eller så.
Pussen.
 


VILDMARKSMÄNNISKAN.


SAY WHAT YOU WANT, WHAT YOU NEED...

...WE CAN MAKE IT! SAY THAT YOUR HEART WILL GO ON WHIT OUT BREAKING. ALL WE CAN DO, WE CAN FEEL, WE CAN TAKE IT.


Jag måste verkligen börja med att säga att hur trött och sliten jag än måtte vara HEHE är jag gode glad att jag följde!!!!! Började ju som sagt med bussresa från Kaplanskolan med mängder av packning. Inget skämt. jag hade med mig fem väskor för fem dagar(?) fast det var maten, täckläderna åde som tog plats. När vi efter timmar av bussfärd, och tusen timmars museumbesök, var framme i den lilla byn Vuoggatjålme, då jävlar var det bara att börja vandra. Med en stor, fet ryggsäck på ryggen bar det iväg. tungt. ändå gick vi endast kring 3 km den dagen. men vi var oerfarna då(?) Hursomhelst slog vi upp tälten, med vissa om ständigheter vad gäller vårat gäng kanske, men den kvällen var vi som bara på fjället och chillade sönder. Expedition toppjävel sattes också i verket huhu. Gick typ ut på att springa upp till en bergstopp. en låg en, men just då kändes den allt annat än låg. Senare på kvällen frös vi, värmde oss, lekte sångleken, frös lite till och skrämdes. Lagade mat på triangiakök gjorde vi ocksåm det är som så mysigt tycker jag. All mat blir mycket godare på det sättet.

Första dagen i ett litet nötkärn av bilder.


 uttråkade på museet.................

ARJEPLOG heheehe
 ''
 

 tältning och umgås på toppen av ett berg typ.


På morgonen, tisdagsmorgonen, lyste solen in i vårat lilla tält. Och jag, som sovit i underställ, team sportiatröja, mjukisbyxor, täckbyxor och trippla tjocksockar, höll på att AVLIDA av värme slag. Väckte därför hela tältet och fick med mig de ut på ett uppdrag, att borsta iväg tandtroll och skölja ansiktet i fjällvatten. En uppfriskande start på dagen måtte jag väl erkänna HEHE.  Den dagen vandrade vi bort till en fors. Mycket fint måtte jag väl erkänna HEHE. Vi tog även till oss Expedition bigger toppjävel. ( klaga inte på mig, namnen är inte mina påhitt (A) ) Vi skulle bestiga en topp till, och nu var det banne mig inte bara en hög kulle, nu var det ett berg (!) Dessutom var vi lite veliga i början, ifall vi verkligen skulle göra det, därför blev vi efter. Och vi fick orientera oss själva, jag, tina, tp och amanda, upp till toppen. Gick utmärkt. Alltså känslan uppe på toppen. Det var som något, det kändes typ som att man såg hela världen!!!!!!!!  Vi skulle även orientera oss tillbaka till tälten. en lite svårare uppgift, men tack vare mitt och tinas underbara lokalsinne så lyckades vi primaballerina. Den här kvällen skulle vi få sova i stugor. hipphurra:):))). kändes typ som en dröm som slagit in(?) på kvällen var vi slitna lirare eftersom vi gått nästan två mil under dagens lopp. Ändå var jag med och lekte lite kurragömma med dunk med grabsen innan det blev skärgårdsdoktorn på TVn hemma hos oss ( alltså i vår stuga ) och så småningom att bara umgås alla people.

En nötkärna med hjälp av bilder även denna dag.



FORSEN





Expedition bigger toppjävel.



Har som så mycket att berätta att det här blev en novell eller liknande. men jag vet iallafall att isabelle läser det HAHA(?) ta en titt på bilder om inte annars. Men i onsdags skulle vi gå på en liten, observera liten, vandring. Sades det JA. men det blev en minst lika lång vandring för oss som dagen före. Vädret var underbart och ännu en gång, chans att nå ett nytt mål, en ny topp. Sisådärja, vi var ju som tvugna att ta chansen. Dessutom var denna dag, den dagen då jorden skulle gå under(?) Så vi tänkte typ, once in a lifetime. Och ibland går Tinas mun fortare än hennes hjärnceller: - Om vi är på toppen av berget när jorden sugs in i det där svarta hålet så KAN vi kanske klara oss för att vi är så högt upp. OCH tänkt då vilka hjältar vi skulle bli, värsta feta tidningsrubriker och allt sånt. HAHA synd bara att vi skulle vara de enda levande då(?) Hur som haver begav vi oss mot Expedition the biggest toppjävel. Vandringen blev kring två mil även denna dag, en mil rakt UPP och en mil rakt NER. Benen gick minst sagt trögt. Var ute och vandrade runt där bland stenar och bär till klockan fem, från halv elva. PUH. tack och lova att det redan är gjort! På kvällen hade vi några "aktiviteter" som burträskbingo, amöba och irlänsk julafton. Jag må vara bäst i det sist nämna(?) flög rakt in i en blomkruka, rispade upp mina händer och ville bara spy. Kul lek hehe:))))) Den här natten ville som aldrig ta slut. det var fun. vi satt och pratade hemligheter, jag och the girlzzzz blev ihjälskrämda och skrattade en hel drös.

Ett nötskal till eller var det nötkärna kanske(?).


mot expedition biggest toppjävel.



Danskvälllllllll




Den här dagen blev det tidig uppgång efter två timmars sömn. Skulle nämligen till Bodö. bestod av en hel del busstid och väl i bodö var det enda vi hann göra att gå och äta(?) men GOTT åt vi iallafall, kinamat. Den kvällen hehehehe så rolig att jag kollavippar ffs.Såg skärgårdsdoktorn till att börja med, när det bara var sex tappra lirare kvar som satt och såg så spårade vi totalt. Emil fick mig och josse att helt tappa vettet när han sa att hans farfar kallades svampen  för att han hette Karl-johan. heheh och när wilma serverade sin "special" ärtsoppa HERRE. Men galnast var ändå hur mycket vi lyckades skrämma varann! Vi fick för oss att det var en björn som strövade runt utanför. Jag var sinnes rädd och när jag och tina skulle gå och hälsa på i den andra stugan hoppade nils fram från ingenstans och jag råkade kastade mig rakt i diket med buskar och gud vet vad i. Sedan skrämde TP vettet ur oss alla när hon öppnade dörren haha. Ludde flög över bordet, välte det ena och det andra och det slutade med en juicedusch för mig. Sedan när vi alla trängdes i hallen, fråga mig inte varför, så tväröppnade ludde dörren utifrån och skrämde sönder oss. speciellt emil haha. Nejvilken toppenkväll!!!!! Kvällen slutade i och för sig aldrig eftersom vi inte gick och la oss. Där vid sju började städningen av stugan och sedan väntade bara bussresan hem. 


 
 
MOT NORGE


saltströmmen.







spårad kväll:):):))

Skulle nog ha kunnat stannat kvar längre i vuoggatjålme. Vilken toppen klass vi har alltså:) Fast det suger balleeeeeeee att inte alla går i rätt klass, dvs min, men vi träffas ju ändå:):):):):):)

& förresten, medalj till de som läste
och till mig som skrev allt;)

 

Show most go on.

Har varit på staden och fyndat idag. känns på topp. Och ikväll blir det partyparty så jag lär bli ännu mer  på topp. for förbi amanda en sväng efter jag fyndat klart och fick minneskortet med alla fjällenbilder på. Men så fungerar det inte. suck. Det tar tusen år att skicka de via msn så därför tänkte jag vara smart. Men icket. Hann även svänga förbi bladgatan där isabelle och reb höll till. skönt att se er honeypies. Ska försöka fixa minneskortet nu och om det inte fungerar blir jag FLYFÖRBANNAD rent utav hehehehehe. 


One night of passion.



Nu väntar jafg på att mamma ska skjutsa systeryster till Bureå(?) för att sedan fara med mig och köpa godis hehehehe=$ Och hyra en film. Jag trodde jag skulle vara vild som en varg när jag kom hem, bara skrika och vara allmänt jobbig och grinig, med tanke på min sömnlöshet. Hhihihhihihhihihi men jag är typ pigg, eller åtmistone glad. och mys med mamsi sitter väl inte fel=)=)=)=) När jag har fått alla bilder av Amanda från fjällen, inte ens en tiondel har kommit än(?) men då, då ska jag berätta om fjällivet=*



 


Sweet home, sweet home.

Vilken vecka. Har gått tusen mil. men inte ångrar jag det en enda sekund. Fyfan. har verkligen haft hur kul som helst, tack samhälls tvåorna. vi är som bara för bra. Men nu ska det ätas innan jag berättar lite mer detaljrikt serrru.

A heart symbolize love.

Godmorgon. Nu bär det av. Fjälltopparna nästa. Känner miug pigg och taggad. varför ska alltid jag övertagga (A) ingen annan är typ inte ens lite pepp men det är jag hehe. vet inte varför egentligen, men jag hoppas det blir kul. Och många fina bilder ska tas. kan jag lova! Ska packa det sista nu. Och titta runt lite i bloggvärlden innan jag beger mig. det kommer troligtvis finnas täckning där. så det är bara att BOMBA. 0706509684'
Love.


Take me down to the paradise city.

Hemma igen. Tröttare än någonsin (?) En överdrift kanske men pigg är det sista jag är. har tränat kanske åtta-nio timmar i helgen. och ätit massor huhu. som smal-fet helg haha. har nog gått jämt ut, plusminusnoll eller hur man säger. Jaja. Vi kom till Arvidsjaur på fredag kväll, kvällen bestod av träningspass, teori och "jag har aldrig" med vatten. men det var kul. Var uppe en del för länge. egentligen inte så sent men med tanke på att vi skulle upp sju nästa morgon så. Dessutom hade stina ställt väckaren på sex istället för sju. Så vi började kliva upp, försökte väcka dom andra och undrade varför ingen annans väckare ringt. Var dock inga som helst problem att somna om. det är typ bland det bästa som finns haha(A)

Under lördagen blev det två träningspass och även teori. fast på teorin chillade vi bara framför tv:n HAHA ups. och träningar gick bra, neggade inte alls, inte ens lite. eller okej, en till överdrift;) Men jag var glad för det mesta, peppade alla, hjälpte nybörjarna att lära sig positioner och ja, det var faktiskt kul:) Ångrar inte att jag följde. Ett extra plus var också att dollar store låg typ en meter ifrån. mums jag och isabelle var minst sagt godismonster eller alla var typ det(?) 

Idag blev det också träning osh teori. men det var som helt okej, var en aning slö opå träningen men det gick helt okej ändå. Sedan blev det bussfärd hem. och en liten åksjukeattack Jaja. ska väl som tacka allihopa. för jag har faktiskt haft skitkul både på träningarna och utanför hallen. Ska ta och se slutet av filmen Chuck & Larry. Hihi den var ju skitbra.
 


BUSSFÄRD



girlicious





LOVE





Don't run away.


ibland är jag fullt normal.

Tiden rinner iväg. ändå sätter jag mig här, men inte mer än en snabbis. Skolan idag har rullt på finfint. blev ingen orientering på gympan heller så därför hann jag hem och hinner kanske till och med äta(?) Annars blir det att ta med nå smasken på bussen. Igår så mådde jag illa som bara den så jag trodde nästan jag hade blivit magsjuk. men tack och lov mår jag toppen idag och är redo för nya äventyr. Idol igår var bra. jag blev typ förälskad i snyggingen som beatboxade hehe=$ och han som sjöng nån låt med bob dylan. Hoppas dom två kommer långt! Nu ska jag inte sitta här mer.
pussen till er.


Still I can remember.



Fredag idag. vilket betyder helg, men just den här helgen ska spenderas i arvidsjaur. Träningsläger. Kommer nog bli bra tack vare att stina, isabelle och vix hänger med. nybörjare kan ju som jag vet inte. spela för sig själva(?) hehe det blir bra för jag har köpt godis också. Kommer dock bli en del stressigt. bussen går halv fem från KFUM och jag har gympa sista timmen. eftersom det är orientering måste jag vara med också. för förra året gick jag som vilse hehe ups. men iallafall så slutar jag vid kvart över tre men då måste jag duscha och packa och äta middag. Vi får se om jag kanske blir en aning sen. men hoppas bussen väntar(A) Nu har jag just ätit lite tomtegröt och ska strax bege mig till balder för att ha turism. Brukar vara rätt chill lektioner så det blir bra. Pussen.


Few small differences.

Hemma från träningen. nästan lika arg som förra gången fast jag lyckades att inte visa det och försökte verkligen göra det bästa av det. gick väl sådär. Nu blir det hur som helst idoltittande. Ska ta mig en kolabulle också. inte helt fel. Skriver ner några rader senare, pussen.


Always on the run.

Sista lektionen blev inställd. Yes. Så jag hann iallafall äta innan jag nu ska bege mig till träningen. Har packat massor nu. eller en del. Förstår inte hur jag ska hinna med i svängarna men mamma hälper. och syster har faktiskt varit rätt hjälpsam också. Tack och bock. Nu måste jag krafsa ihop nå träningskläder och fara typ. Ska inviga mina nya gympaskor nu också heheh spännande åde.





Cause I can't focus on anything else.


Igår hade jag flätat håret så det blev vågigt och idag ska jag ha oplattat väldigt fluffigt hår med snurr i. Äh, det gillas. Men det gillas inte lika mycket som nachos chips med smältost. typ det underbaraste på länge. Smalheten, jag vet. Men nu ska jag skriva klart det sista på uppsatsen. Ha en bra dag.

Who can stop me when I'm roling?


Karriären-


Trallalalalala. undrar om jag kanske ska ställa upp i idol? eller så inte. Jag förstår verkligen inte varför man gör det. okej en grej om man är bra på att sjunga, men annars KATASTROF. Hängde som en liten utebliven tönt på isabelles träning ( blev ingen match ) och fick mig en del skrattanfall eftersom jag försa mig hela tiden. Jag hade som glömt bort att det var idol ikväll men isabelles goaglada mamma hade spelat in det. jag och isabelle var pinsamt dåliga på att gissa vilka som skulle gå vidare. När någon tydligen sjöng förjävligt diggade vi med och när det var toppen satt vi och gjorde grimaser(?) Hursomhelst kom en snygging som var bra på att sjunga med. Huvudsaken. Och en annan huvudsak är juryn. Trodde det skulle bli tråkigt med ny jury åde, inte kistchi & co, men hey dom nya verkar faktiskt lika grymma heheheheheh.  blir nog att ställa upp så jag får träffa gänget. Ska börja dra mig mot sängen tror jag minsann. börjar kännas i ögonen att jag vaknade halv sju. har dock sovmorron till tolv imorrn så då kan jag sova en aning längre, godnatter iallafall.

Take me back to the paradise city.


 


 

Idag har jag shoppat lite. Alltid lika roligt. Nu har jag också hunnit skriva en hel del på min uppsats. känns otroligt skönt så jag slipper sitta uppe hela natten. Ska och titta på isabelles match nu och sedan bara mysa hos henne som en tok. Har saknat henne. brukar som ses varje dag nästan och nu var det två veckor sen (?) hursomhelst blir det toppen.


 


 


Eating small heart hehehehe

Godmorgon ni i nattmössor. Har just tagit mig några våffelhjärtan till frukost och känner att nog kommer bli en bra dag idag. skola men tre lektioner och en håltimme också. sedan ska jag på stan och köpa nya gympaskor. måste sluta stjäla stinas mammas hela tiden=] Undrar om det blir cyckling till skolan idag eller mopedo. Det var frost i natt förövrigt. det betyder höst gånger tusen. eller nästan vinter. fast när man tittar ut ser det fortfarande rätt sommrigt ut med gröna gräsmmattor och gröna träd(?)
Nu väntar klädval. See yyyyyya.

I know I will get use to it.

Ibland är vi inte på vårt bästa humör. Träningen som varade i tre timmar bestod av två timmars tjurighet från min sida. förlåt. men jag kan inte rå för att jag får inombordligt utbrott när nybörjare ska träna med oss och ta vår tränare???????? Jag vill just nu ( och ännu mer under träning ) bara spränga några vissa små individer i luften. UPS. visade kanske min ilska rätt mycket mot ronnie. fölåt(A) Roligt sista timmen dock när vi fick spela med herrlaget hehe. 

Imorgon är det god mat på skolan iallafall. Tikkamasalagryta. Annars så gör mammsi kvällsfika åt mig nu som jag snart ska glupsa i mig. Och tre lager kläder har jag på mig också. efter moppefärden hem kände jag mig som en levande isbit och drog på mig den ena tröjan efter den andra och långcals hit och dit. Ett rop från mamma ekade just mellan väggarna så nu blir det fika och att skriva uppsats. Hoppas ni haft en mer givande kväll en moi.

Jag vet att vi också varit nybörjare men då var vi det alla, tillsammans, laget.






 

Hide and seek.

Order av åström att blogga. Menja, jag har som inget vettigt att skriva. SKA göra en ny design snart. ( & ja sebbe, då ska jag byta textstil också;) ) ändrade ju endast headern sist eftersom jag inte hade några bra idéer om hur jag skulle ändra resten. hoppas det bubblar upp några fantasifulla tankar inom en snar framtid. Förövrigt bär det i helgenav till Arvidsjaur för träningsläger. Vet ingenting alls om någonting men vi ska få information på tränningen så det löser sig. Jag tror jag peppar. jo det gör jag. känns bara som att det kommer bli drygt att ha teori (?) men vi lär ju ska få spela en del också. Men hey. nu börjar ju snart träningen och jag vill inte komma försent. som jag alltid annars gör ---
CIAOOOPUSS.


och var har du gått och gömt dig?

Wondering what you have become.

Klockan slår snart kvart över fem. Och klockan sex ska jag vara ombytt och klar för träning i anderstorps gympasal. Huvudvärk har varit en självklarhet idag. Tror jag måste börja använda mina glasögon på riktigt eller så. men då ska jag be mamma köpa linser istället. Kan inte gå runt med ett par bågar på näsan inte. Ser ju ut som att jag är fyrtioplus sisådär. Ta inte illa upp ni som har glasögon. bara det att jag inte alls passar eller trivs i mina.




I'm doing for you sake. Pure friendship.

I do care how we play this game.


Smalheten.
Har ätit lagooooomt mycket(?) kladdkaka. med maraboubitar i. jag tror min mage kommer sprängas. Det blev kladdkakebak med Lollo. men eftersom kladdkakan skulle vara inne så länge i ungen så gjorde vi lite extra och åt massor med smet. sammanlagt räknade ut att vi åt en halv kaka. Men det var mysigt att umgås hursomhelst. Och nu blir det troligtvis att kika in spanskaläxan.

No matter it's far away.




Sitter här i pytte och är osminkad. Jag tror jag måste rappa på om jag ska hinna till skolan, fast vi har iallafall sovmorron till tio. Idag ska jag umgås med Lollo. bara vara och jag fick ett sug av bakning också. Annars så drömde jag om julen i natt. Jag längtar verkligen till julen och jag vet redan några saker jag ska önska mig och en sak jag ska ge bort. Julen är som så mysig med alla värmeljus, klappar och all mat. Bara det att det är kallt. men det är rätt gosigt att måsta ha trettiotre tröjor extra för att inte huttra sönder.
Ha en bra dag.

RSS 2.0