Ett leende från dig och min dag är räddad.



Två händelser idag:

- Jag ska få provjobba på Vegas. 
Dom ringde idag och frågade om jag ville komma och provjobba imorgon. Sa vilka kläder jag ska ha och vilka skor och jag är ungefär superglad. Det är ju inte alls säkert att jag får jobb, med tanke på att det säkert finns mer erfarna som sökt jobb där, men kanske! Ett kanske är bättre än inget och jag hurrar lite här för mig själv : ) ´

-Min väska blev invarderad av myror
Hos Emil har dom fått lite svartmyror nere i källaren eftersom de hare golvvärme osv. Och igårkväll tänkte jag inte så vidare långt utan ställde min väska på golvet. Imorse trodde jag att jag skulle svimma när jag såg hur det rörde sig i hela min väska. Bend det äckligaste någonsin........när jag tömde väskan fullkommligt kryllade det av myror. Urk.


Två händelser ikväll:

- Jag har avslutning med barngruppen
Känns skönt men ändå lite tråkigt. Har haft dom nu i åtta veckor och försökt få de att lära sig klättra och vissa har blivit sjukt duktiga och andra är i allmänhet bara otroligt söta. En tjej har sagt till mig "När jag blir stor vill jag bli som dig Anna". Hur gulligt?

- Emil kommer hit och äter ostbollar
Har blivit mycket översovningar nu senaste veckan, men inte det minsta mig emot! Ikväll blir det nog att äta våra rester från i lördags, ostbollar, slå på någon film och mysa. Funkar bättre än prima i alla lägen !

Vi ser det snöar, det var väl roligt HURRA..................



jag tycker
inte om att det snöar ute
för jag vill ha vår
jag är trött även fast jag och emil tog låång sovmorgon
jag borde snart ta tag i mitt pluggande
får dock se hur det blir med den saken
jag har sovmorgon till tolv imorgon
och därför passar det perfekt med översovning hos emil inatt
återigen, jag tycker inte om att det snöar ute

PUSSPUSSPUSS

Typ lika smarta som mig.



Jag sitter och ser Sveriges smartaste barn och jag blir så fruktansvärt facinerad! Inte för att jag kanske är så grymt smart, men jag kan typ en av tre frågor och de kan alla och går i 3:an - 4an. Känner mig lagomt smart och allmänbildad ; ) Man måste ju som tänka på att de är på TV och inför punlik också och att det dessutom är på tid, då blir det ju ännu svårare. Imponerad är jag då iallafall.

Pengar rullar in som det ska det går bra nu.........


Snart är det middag, jag håller på att förhungra(?) i magen min. Annars så var jag på staden idag gott folk. Med isabelle och jag tror jag sagt det förr, men när vi shoppar tillsammans finns det ingen återvändo, pengarna brinner. Även fast vi båda var så gott som panka och skulle spara det sista vi hade kvar kom jag hem med fyra påsar och isabelle med tre ; ) Tur att våra mammor kan det där med hur man överför pengar ; )

I övrigt kommer jag vara klistrad framför TVn klockan 8 ikväll med emil, mamma och julia. Robison förtusiken ; ) Jag vet ju egentligen inte om det är så bra eftersom jag bara sett ett avsnitt men det kan ju inte ha förändrats så mycket på några år? Upp till bevis ikväll helt enkelt ; )

TRE KLOKA HUVUDEN!



När jag isabelle och Stina slår våra kloka huvuden ihop kommer det upp idéer som aldrig skulle funnits på jorden annars. Inte smarta idéer kan jag väl påstå.
Men jag har lärt mig att :
  •  Jag är fruktnasvärt omogen i sättet, som en liten barnrumpa.
  •  Stina gillar salt, på alla sätt, till och med i näsan
  •  Isabelle sjunger allt annat än vackert
  •  Jag klär i fantomen-outfit
  •  Jag är också snygg som mörkhyad
  •  Isabelle tar dock priset i snygghet som transvestit
  • Vi tre kan inte göra en videoblogg, inte ens på låtsas


    Mer bilder kommer imorgon. Pusspusspuss : )


     

Vi tar vårt pick och pack mot nya höjder.

Igår skrev jag klart mitt CV och idag har jag varit arbetssökande ! Får väl se om det blir något napp, men jag har fortfarande tre möjliga ställen kvar, kan bli bra det här. Förhoppingsvis, annars vette gudarna vad jag ska ta mig till ; )

Jag och Emil hann också med några NHLmatcher sådär på kvälkvisten igår. Jag fick även göra mitt eget lag, med rosa tröjor, för er som är intresserade ; ). En annanspaj bakade vi också och det satt inte helt fel i magen satt' säga. Det blev faktiskt en mycket god en, nästan lika god som pojken min : )

Nu är jag med Bella och vi ska snart ta vårt pick och pack över till Stinas slott. Blir att basta, bada, äta onyttigt, snacka och tjaaa...sånt där som tre brudar som vi kan hitta på. Kan inte gå annat än bra, även fast jag är festsugen så att jag nästan spricker. Det blir fest nästa helg istället helt enkelt, för imorgon finns det inte en chans, Robinson på TV. Går inte att missa !  


-07


Springa jorden runt nästa?



Ibland överträffar jag mig själv.
Det blev en springtur trots allt.
Skönare än allt när man har sprungit klart !
NU:  Emil : )

Upp och hoppa, ligg inte och dra dig.

Kändes lagomt värt att cykla till skolan för att sitta på datorn en knapp timme och sedan cykla hem. Men motion på schemat skadar väl inte. Blir kanske rent utav en springtur efter middagen? Tveksamt mycket tveksamt. Ikväll är det Emil, film och NHL för fulla muggar. Låter alldeles underbart i mina öron. Spagetti och köttfärssås till middag också : ) : ) 


Någon som har ett jobb till mig?

Nu börjar det likna panik här. Jag måste ta tag i sommarjobbsansökande NU NU NU. Annars kommer det inte finnas en chans att jag får ett jobb och hur kul är det att gå pank hela sommaren? Inte så pass roligt att jag har tänkt gör det  iallafall. Ska skriva klart mitt CV idag och sedan gå och prata med lite kontakter satt' säga. Ha en bra dag !


ATT ISKLÄTTRA I MARS.

ISKLÄTTRING.
- det var otroligt svårt.
- det var otroligt roligt.
- det var otroligt kallt.







Bilderna blev inte direkt skitbra. Men blixten är typ sönder(?) och det var mörkt ute. Resten av kvällen spenderades med isabelle. Hur bra som helst. Vi gjorde upp planer för sommaren bland annat. Ta en titt →isaochanna.blogg.se← ! Är så taggad som man kan bli. Att tjäna en liten kosing nu skulle inte sitta fel, någon som erbjuder jobb? ; )

RIX FM - BÄST MUSIK JUST NU

Måste få dela med mig till er av något jag lärde mig idag. Ni kanske redan vet det, men för mig var det en "man-lär-sig-något-varje-dag"-upplevelse. Iallafall, troligtvis har ni alla lyssnat på eller åtminstone hört talas om RIX FM. En radiokanal för er dumhuvuden som inte förstår : )

Jag har alltid trott att kanalen heter RIX, att det kanske stod för tillexempel radion i x(?). Men hör och häpna. Det står för RIKS. Alltså typ att det är hela rikets (Sveriges) radiokanal. Som sagt, en "man-lär-sig-något-varje-dag"-upplevelse ; )


använd för gudskull riktig svenska, så att man förstår vd ni menar ; )

Fight like a tiger.

Den här dagen har varit en frussen dag. Har gått och huttra i korridorerna. Var tog vårvindarna vägen ;-)? Skulle inte sitta fel att kunna gå omkring i shorts och linne eftersom jag är fruktansvärt less på min garderob. Eller ja, inte just garderoben utan snarare innehållet då. Det känns som att det inte finns något jag vill ha på mig och det känns som att de enda jag möjligtvis kan ha är svart och vit. Ingen färg här inte. I sommar däremot. Då kommer det sprudla färg över mina kläder. Hmm. Får väl se hur det blir med det. Jag brukar ha en viss tendens att hålla mig till lite neutrala färger.

Förövrigt tar veckorna fram till livet av mig. Känns som att lärarna gör någon slags gallring, för att se vilka som pallar trycket och vilka som hoppar av. Skulle kunna vara så med tanke på allt som de öser över oss. Nu ska jag ta tag i träningen också var det tänkt. Efter jobbet blir det boxersize med Stina.


riktiga krigare det här ;-)

Robinson 2009.

Som sagt, gles uppdatering. Men här är jag igen !
Vädret ute är så underbart att jag bara vill hoppa av glädje. Snälla låt det här hålla i sig, för då kan man för glatta livet säga att våren är här. Inatt bosatte jag mig hos Emil och vi såg Robinson 2009. Hur länge sedan var det man såg det? OCH hur bra var det förr? Ungefär hur bra som helst.  När jag var liten satt jag alltid med godispåsen i högsta hugg framför TVn när det var Robinson. Det året jag kom ihåg mest av var när Robban, Emma Andersson och Zübeyde var med! När var det, 2001 kanske? Det första avsnittet igår vrkade iallafall lovande. Hoppas nu bara att det håller i sig och att jag lyckas följa det. Det kan vara lite knepigt att stanna hemma varje lördag för att se Robinson ;-) Får väl se hur det blir med det.




Nu har jag miljoner saker att göra. SO LONG.

ISAOCHANNA.BLOGG.SE

Kommer bli glest med uppdatering här.
TA EN TITT här istället → http://isaochanna.blogg.se/



Tell me what you want me to say.

Hockeykväll hos familjen Stenvall igår. Och Skellefteå vann faktsikt, i sjätte perioden. Blev minst sagt glada skrik i huset!  Jag bakade scones också, himla gott :-) Sedan blev det översovning med Emil också, alltid lika mysigt. Även om jag blev rätt arg både igårkväll och imorse för att jag blev storspöad i NHL. Men ja, får bjuda på de, pojken min blir ju överlycklig över alla tusentals snygga mål han gör........

Nu sitter jag pch försöker göra lite skolarbete men det går inte alls. Isätllet läser jag alla möjliga bloggar och dessutom har Cosmo kommit i brevlådan så det blir att läsa den också. Annars så har jag träning ikväll och efter den blir det nog bara att ta det lurre :-)



Pusspusspuss.

I'm still standing for love and glory.

Vilken toppen helg det ar varit det här :-)))
Tre timmar i bilen med musiken på högst volym och sjungade tjejer, måste varit en vacker syn ;-) När vi kom fram till den skitmysiga stugan gjorde vi oss mest hemmastadda, spelade med vilda gester, sjöng singstar och åt gott. Vi var rätt trötta hela högen och skulle upp tidigt så det blev en hyfsat tidig kväll :-)

På lördag var det backen som gällde, och det var riktigt fin backe. Vädret var vi väl inte helnöjda med eftersom det var moln och dimma, men roligt var det ändå. Den här kvällen blev det lite mer party. Dans, melodifestival och galna brudar. Kan aldrig gå fel? Jag och Josse var bara sekunder i från tårar när vi trodde att Snälla, Snälla skulle vinna hela melodifestivalen. Det hade varit så pinsamt för Sverige, då skickar jag faktiskt mycket hellre en operasångare. Det är ju som lite annorlunda och dessutom var hon ju tydligen känd iEuropa så. I vår stuga var dock Måns och EMD favoriter haha ;-) Tre röster skickade vi iväg till EMD och fem stycken till Måns ;-)

Idag var det upp tidigt, inte många timmars sömn här inte, för att hinna upp till backen i tid och hinna städa ut ur stugan. Vi var effektiva nånting och vädret idag var bara för underbart. Klarblå himmel och strålande sol, jatack :-) Fräkning och röd om kinderna är vad jag är nu. Kom hem nu för en timme sedan ungefär och nu väntar jag på Emil som ska komma hit. Blir nog Beck hoppas jag och en hel del mys :-) :-)


Pusspusspuss.


HERE WE GO!

Klicka f�r att st�nga bilden

NU : ARJEPLOG!
Nu beger vi oss. Fem tjejer i en bil i tre timmar, fem tjejer i en stuga två nätter, fem tjejer i backen. Hur ska det här sluta ;-)?


Laughter is the closest distance between two people.

Jag har kommit fram till att det är en omöjlighet att gå på staden med isabelle utan att köpa något. Igår hann vi in på CK i 20 minuter och jag hittar två par jeans och en skinnjacka. Jag köpte inte jeansen men skinnjackan fick följa med hem. Annars så såg vi som sagt på bio. Män som hatar kvinnor var fruktansvärt mycket hemskare än jag hade föreställt mig. Den var fruktansvärt vidrig också. Jag och isabelle satt som några små barnungar och höll för ögonen, nöp varandras händer och skrek. Sevärd film men jag rekommenerar den inte för lättskrämda direkt. Jag skulle aldrig i mitt liv kunnat se den själv, då skulle jag ha svimmat av rädsla typ.




Idag skiner solen. Ett gott tecken eftersom det i helgen måste vara soligt och fint. Iallafall borta i Arjeplog.

Det ser ju inte allt för dåligt ut. Kan bli riktigt bra det här ! Kommer bli riktigt bra det här, rättare sagt !
Nu ska jag snart ta min cykel till skolan, först ska jag klä på mig och äta lunch var det tänkt eftersom jag även idag börjar därvid tolvsnåret. Dirket efter skolan väntar träning och senare ikväll ska jag vara med Emil :-)

In the summertime, when the weather is fine.




Bio med isabelle ikväll. Män som hatar kvinnor. Den ska tydligen vara riktigt bra och småhemsk. Vi ska se den klockan 9, så innan dess blir det att driva runt som några fån på staden. Blir alltid bra med den här bruden serrni, så jag tvivlar inte på något annat ikväll. 
 
Pusspusspuss.

It is all about what you belive in.

Det blev något mysko med förra inlägget, det skulle egentligen ha puplicerats igår.





Jag är pigg och nyduschad. Jag börjar inte skolan förrän halvtolv. Jag fick ligga kvar och dra mig medan Emil var tvugen att stiga upp. Jag har endast en lektion idag. Jag ska och fika med favorittjejerna på Waynes efter skolan. Jag ska på staden och letat joggingbyxor. Jag ska vara med isabelle ikväll.

Mitt liv är bara allt för bra idag ! Pusspusspuss.

Travel around the wolrd.

Skulle egentligen träna ikväll men mamma gick inte riktigt med på det eftersom hon säger att jag fortfarande har förkyldning i kroppen. Och jag har faktiskt gode ont i huvudet.......men det ska Emil komma hit och fixa till efter han har ätit :-):-):-):-) Han ska sova här också eftersom vi har sovmorgon imorrn. Ingen turismlektion på onsdagar för mig anymore. På tal om turism så måste jag ta och skriva loggboken. Vi håller på med ett stort arbete i turismen och varannan vecka ska vi skriva loggbok och berätta hur vi ligger till. Jag ska ta reda på så mycket som möjligt om tågluffning, faktiskt riktigt intressant. Jag skulle själv vilja fara och tågluffa!


Nu väntar middag.
Pusspusspuss.


Sisterhood.



En extra puss till lillasyster idag som var på akuten hela natten!
Tackgud löste det sig bara bra.
Extra puss till henne iallafall !


Without friends no one would choose to live, even if he has all other goods.

HEMAVAN/TÄRNABY -08




Some people are just not who you thought they were.

Just nu är jag så förbannad att jag vill slita av någon skallen. Nyckeln som jag alltså trodde jag tappade bort på festen är inte alls borttappad utan stulen. Någon tog nyckeln och har varit där och festat nu under sportlovet. Vad tänker den eller som som gjort med? Jag blir fan ruinerad. Muchos gracias till dom iallafall, har städat nu ikväll efter dom också. Som sagt, skulle kunna slita av någon huvudet........................................................

Annars mår jag primaballerina. Igår var jag hos världens bästa Emil hela kvällen och såg ett Beck-avsnitt och lite Playa del Sol. Blev övernattning där också, mysmys :-) Och upp i ottan för att bege sig till skolan. JIPPI. Skolan har börjat om, hela världen hurrar...... ;-) Fast det är bara en månad kvar till Påsklov vilket betyder Hemavan med Stina. Om jag längtar. Och i helgen far jag, Tina, Amanda, Josefin och Therese iväg till Arjeplog, åker snowboard, bor i stuga och myser på! Livet ser ljust ut, fick lön idag också så det finns nån hundring kvar på konton trots att jag blir rånad av peningar på grund av den där lokalen.


Arjeplog nästa brudar!

Pusspusspuss.



Some things makes you happy others dosen't.



Lååång sovmorgon imorse vilket borde ha resultera till en pigg Anna, men inte riktigt. Kom mig iallafall iväg till staden och hittade en sjal och en tröja. Inget långt besök blev det, men lika glad för det är jag ( men gladast är nog räven ;-) ). Blir inte så livlig kväll ikväll utan en helmysig kväll med min favorit Emil :-):-):-)

Jag har inte mycket att sjunga ut om, skriver kanske senare om något dyker upp !
Pusspusspuss.


It can't be expressed in words.



Life is like a mirror, what you see out there, you must first see inside of you.




Burträsk ikväll var trevligare än väntat !

- Tina, Amanda, Amanda, Miranda, och Felicia
- Godis, chips, gurka, morötter och dipp.
- Prat i massor
- Med vilda gester
- Dans
- Sing star


Duglig kväll det här, minst sagt. Utan min förkyldning kanske den hade varit ännu bättre. Kände mig som lite halvslö, fast nog var det riktigt kul ändå. Och jag blir så galet avundsjuk på Mirandas lägenhet. Jag vill bara flytta hemifrån nununu och få inreda och göra det snyggt ! Fast med tanke på hur stökigt det alltid är på mitt rum kanske lägenheten inte skulle vara så vacker? Det är en annan femma, godernatt världen :-)

Shaking me breaking me.

Min kropp är död. Huvudet värker så att det känns som att det ska sprängas, ögonen svider så jag snart tror att dom hoppar ut, näsa är igentäppt så jag kan inte andas, ryggen och armarna lider av träningsvärk, halsen gör ont och kliar så jag måste hosta omvartannat. Annars är livet på topp ! Mamma hämtade mig redan 11 hos Stina och nu idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske få lite skolarbete gjort. Kanske. Annars blir det bara att slappa och glo på TV. Ikväll däremot drar det iväg mot Burträsk. Där har jag aldrig varit förr, kanske nångång men inte ofta i varje fall ! Ska till Miranda med tjejerna i klassen :-) Fast jag vet inte riktigt hur många vi blir (?) men trevligt blir det alldeless säkert.


Fit for fight.

Box-passet var bland det jobbigaste jag någonsin gjort. Inget skämt, både jag och stina var döda efter ;-) Hursomhelst, kvällen spenderades här hos Stina med hon och Isabelle. Bara snackade på och åt popcorn och choklad. Jag rekomenderar inte marabou apelsinkrokant........Jag och Stina tänkte att vi skulle testa eftersom att vi hört att den ska vara god, men inte det minsta. Det blir att sova här också! Alldeless själv nere i Stinas källare på en tunn madrass. Trevlig;-) Kan inte sova hos Stina egentligen eftersom hela hennes hus är en stor allergibomb förutom i källaren. Men stjäl jag stinas ipod, tar massa kuddar och ett täcke kan jag nog få det mysigt där nere :-) Får se hur det går, ska ge mig på ett försök nu iallafall.

Pusspusspuss.

favorites :-)


A is the shit.



1. vad heter du? Anna
2. ett ord på 4 bokstäver? anka
3. flicknamn? astrid
4. pojknamn? arne
5. yrke? arkitekt
6. färg? apelsin-orange
7. klädesplagg? anorak
8. mat? ansjovis
9. sak i badrummet? avlopp
10. plats/stad? Amsterdam
11. orsak att vara sen? alla andra barn höll fast mig.
12. något man skriker? APA
13. film? alla älskar Alice
14. något man dricker? apelsinjuice
15. band? ACDC
16. djur? and
17. gatunamn? Allégatan
18. bil? Audi
19. sång? "Alla vill till himlen, men få vill ju dö"
 
20. aktivitet med mer än 1 deltagare? aikido (?)

Mamma hjälpte mig väl med ett par stycken men tillsist så fick jag ihop alla saker på A ;-)

You're that little bit of hope when the world turns around.

Idag har jag vistas på staden med världens bästa mammi hela dagen :-) Blev en fika på waynes, nya gardiner till mitt rum, en klocka och ett par trosor. Idag var det "mamma betalar" som gällde också. Hur bra? Både mysigt och gratis. Ikväll hade jag planerat ett träningspass eftersom världens bäste far har köpt mig ett träningskort på friskvårds. Det blir nog ett box-pass där vid klockan sju med världens bästa Stina. Som jag förövrigt saknat i massor. Bruden har varit i Stockholm nu på tok för länge! Efter träningen blir det mest troligt mys hemma hos henne :-):-):-):-)




Pusspusspuss.

You will survive.

Igår var det Pite äventyrsbad som gällde mina vänner ! Jag, Emil, Petter och Isabelle tog bussen dit vid halv elva. Badade hela dagen gjorde vi. Vi åkte alla rutchkanor tror jag, till och med toaletten vågade jag mig på ;-) Tjuv och polis körde vi också, himla roligt att smyga omkring, gömma sig och att leta ! Fast isabelle den klanten fick världens sår. Jag har seriöst aldrig sett något vidrigare. Mellan tårna blev det som ett jack rakt in. Jag varnar känsliga tittare>  Usch jag får rysningar i hela kroppen. Så efter det tog vi det mest bara lungt i bubbelpoolen :-) Bussen hem gick halv sex och efter det kom Emil hit och sov. Supermysigt som vanligt !! :-) Riktigt rolig dag i övrigt också!



En bild på hela dagen blev det. Sist jag och isabelle hade med oss kameran in på Pite äventyrsbad så slutade det ju sisådär....Därför fick kameran stanna utanför den här gången ;-)


 


We make our own decisions.

Gårkvällen började med att jag och pappa hämtade upp isabelle hos hennes kusin och sedan droppade han av oss i staden. När vi var där började vi med ett ica besök för att köpa äckliga vindruvor, gurka och dipp. Och även godis, får inte glömmas. Efter det vandrade vi omkring och gjorde staden allmänt osäker medans vi väntade på att Lisa och Sanna skulle ringa och på att Isabelles broder kunde skjutsa oss hit till mig.





När vi kom till mig gjorde vi verkligen allt och inget. Vi flummade på som aldrig förr och jag måste meddela att isabelle är världens bästa vän. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde hela kvällen om jag ska vara ärlig, mesta dels av tiden låg vi på mitt golv ihopvikta av skratt ;-)



HAHAHA alltså den här bilden tar kål på mig.............



Anna - Isabelle, du blir typ blind av den där drickan.
Isa (kollar åt helt fel håll) - Jaa, kolla vad fint kort dedär var.
Anna - Ja, eller typ..varför släckte du ljuset?
Isa - eller såhär.."åh det känns som jag drömmer, jag ser typ inget"

Isa - Jag måste alltid lägga mig på golvet när jag skrattar, och sen resa mig upp!

Isa ger Anna ett dippat chips
Anna (tacksam) - Åh fyfan, har du dregglat på det!?

Anna - Hon är som så.....harmonisk.
Isa - Jahaaa........eller vad betyder det?
Anna - Äh, jag vet inte


Anna dinglar på en gurkskiva så att den dallrar gärnet. Vi skrattar galet
Isa - haha alltså vad är det för fel på gurkan?
Anna (döseriös) - vad är det för fel på oss!?

Några fel har vi ju, men vad gör det. Nu väntar staden för oss. Håll tummarna för att jag hittar ett par snygga jeans eller två :-):-)

SHARKFOOD OH-HA-HA


Nu blir det film med mina kompanjoner^

Kalaskväll med isabäll :-):-):-):-):-):-)


Nobody could be you.

Gårkvällen var riktigt mysig. Innan jag for till Emil var jag förbi hemmakväll och hyrde en film (brudens bäste man) och köpte chips. När jag kom till Emil hade han plockat fram dipp och gurka, marabouchoklad och läsk. Vi såg filmen och bara myste på hela kvällen. Da vinci-koden hann vi också se. Fast vi blev lite pömsiga på slutet så vi såg klart den imorse när vi vaknade. Måndag - och jag sov till halv elva. Tackar för lovet !

Ikväll blir det att umgås med bellabull. Hon var allt annat än glad på mig imorse när jag inte orkade fara till Pite. Som tur är har den här tjejen snabba humörsvängningar så nu planerar vi för en kväll på topp! Måste hoppa in i duschen så jag blir klar i tid, annars flyger väl kvinnan i taket igen ;-)


Pusspusspuss.


"Dancingqueen, young and sweet, only seventeen"




Samhällsfest igår då ! Kom väl lite andra folk än samhällsare men det var riktigt kul hur som helst ;-) Jag, Amanda, Therese och Tina gjorde oss klara här hos mig, sedan gick vi till bönhuset (höhö fint namn på festlokalen iaf). Vi var först där, bara vi fyra, men inte hindrade det oss från att inviga dansgolvet ;-)

Sedan kom Emil och det gänget och efter det droppade det in fler och fler folk, men det var nog jag och Tina som dansade mest under kvällen skulle jag tro. Orkar inte riktigt med våra mooves ;-) Emil, som skulle vara min städkompanjon, for hem till mig vid ett. Så under tiden jag krigade med dammsugaren och skräpet låg han så sött och sov. Tack städkompis ;-)! Fast det var rätt mysigt att komma hem när han låg och väntade på mig :-)

Nyckeln till bönhuset lyckades jag såklart tappa bort. Jag och nycklar säger jag då bara......Troligtvis har nån råkat få med sig den hem ( om nån som var där hittat en nyckel RINGMIG ;-) ) så det blir för mig att betala en ny. Tur att vi just fått studiebidrag haha ;-)

Det här blev en novell märker jag. Min syster sitter här bredvid och väntar otåligt på datorn så jag tror jag överlämnar den till henne ;-)

Förövrirgt är det ju sportlov !
Pusspusspuss.

RSS 2.0