LEDIG IDAG, JABADABADOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

MEEEEN jag var uppe redan 08.00 och nu ska jag strax cykla iväg och JOBBA...Pengar rullar ju iallafall in fint såhär för jul, men samtidigt skulle jag dödat för en dag i endast pytte och inte ett steg ur sängen. Iallafall, UPP OCH IVÄG var det!


NI ÄR FÖR FINA OCH FÅR MIG FÖR GLAD.

Jag ska inte påstå att jag har bloggtorka för, för det första HATAR jag det ordet, för det andra så kan man då inte komma på vad man ska klottra ner här och för det tredje så sitter jag ju här och skriver nu bara fyra/fem dagar senare. Men nu är jag iallafall (mest troligt) back-on-track efter min icke-bloggtorka-men-inget-skrivande-period. Och denna första advent har besått av KÖÖÖLD eftersom jag i hela 7 timmar stått på skyltsöndag och försökt sälja bröd (som jag och brudarna, med hilkor och hela kittet, bakade igår i bagarstuga) samt knäck. Jobbigt kan tyckas, men absolut värt det. 

NU huttrar jag fortfarande och ligger nerkrupt under täcket medan mamma gör nudelsoppa åt mig MUMS.
 


JAG ÄR LEDSEN FÖR DÅLIG UPPDATERING. TJING.


24 NOVEMBER

EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON. SJUKLIGT att det är så lite kvar, och än mindre kvar till JULLOV! Jag längtar så jag spricker, trots att jag får lite småpanik eftersom jag inte så mycket som funderat på vad jag ska ge i julklapp till någon.....men mysigaste tiden på året är det då helt klart med tända ljus, tomtar och hela baletten.JAJA, JAG LÄNGTAR IALLAFALL, OCH SNÖ VILL JAG HA NUUU!
 


SNÖSTORMSDAGEN!


SCHEMAT FÖR DAGEN:

» Skoldag bestående av i princip bara idrott
» Fika med Amanda och öva redovisning
» Teorikurs
» Boxning


JAMEN VARFÖR INTE GÅ PÅ PREMIÄREN!!?



Har just, tillsammans med min lillasyster, tjänat 400 kr (200 var det vill säga) efter en mindre förudmjukelse på Kvantum, vi har nämligen stått och pantat närmare tre sopsäckar flaskor och burkar. Jag skulle definitivit kalla det värt, inte vet jag vad ni tycker men i min "feta börs" klirrar det galant!

Annars så känner jag mig som ett bio-premiär-freak när jag även denna helg (okej, förra torsdagen kanske inte räknas som helg...men nästan) kommer spendera en kväll framför duken. Luftslottet som sprängdes och Josefin (möjligtvis Tina?) är det som lockar mig SÅÅ det lär bli KIIING!


HJÄRTAN PÅ VÄGGARNA?





ANNARS
är jag fruktansvärt sugen på att göra om lite i mitt rum. Mublera, måla om, måla motiv, sätta upp nya foton, gardiner och ny matta! Jag tror att det kommer att få bli jullovets projekt, som det för övrigt bara är typ 3 veckor kvar till!!!!!!!!

FÖRSÖK CYKLA IKAPP MED MIG VA!!!!

JAG ÄR SÅ NÖJD JUST NU!
INGA PROV I VECKAN. TVÅ TYP ROLIGA REDOVISNINGAR. EN ENDA LÄXA.

PS. Klätteraporna gör mig för glad!
PS2. Jag har tänkt skriva min önskelista nu WIHO


SÖNDAG



Sitter här i sängen. Har jobbat idag och ska snart jobba igen, mina söndagar som brukar vara så slappa? Nu i periodspausen , aka middagspaus, lyssnar jag på Spotify och blir avundsjuk på alla bloggar. Varifrån får alla pengarna till att köpa smycken, skor och kläder I MÄNGDER? Jag får väl satsa på att jobba ihjäl mig.......TJING.

DET KÄNNS SOM ATT HELGEN ÄR SLUT, MEN DET ÄR FÖRTUSAN BARA LÖÖÖRDAG!!!!!!


New Moon
var underbaaaar
Nattsällskap med Isabelle var prima
Upp till skolan på morgonen var tungt
Att göra sig klar med Tina och Amanda = STRESS
Fest hos Nils var KALASBRA
Sov över på Korngatan var mysigt
Jobbat hårt från imorse tills nu var helt OK



OCH IKVÄLL ÄR DET ROBINSON OCH EMIL HAR LOVAT ATT VI SKA KÖPA MIN FAORITCHIPS. WIHO!


INATT BLIR DET NEW MOON MED DESSA BRUDAR OCH EN HIMMELENS MASSA GODIS!!!



JAG SKULLE VILJA HA LITE LJUSARE UTE, LITE MER TID OCH LITE MER SJÄLVDISCIPLIN..


Veckorna springer iväg trots det här ständiga mörkret och alla tusentals läxor! Helg snart igen för tusan, vilket känns gode bra med ännu en "klassfest" på fredagsschemat och hemmakväll med ROBINSON påslaget under lördagen.

NU ska jag försöka ta tag i mina olika problem (LÄXOR!!!) men det lutar mot att jag skjuter upp det.......SUCK PÅ MIG.
 



Annars måste jag säga ett STORT URSÄKTA för att jag bara visar gamla tråkiga bilder som denna, men så går det när man inte har några nya! 


IVÄG OCH BOXAS NU DÅ!


 
Jag säger bara TACK att Amanda går körteori med mig, annars hade det bara varit fruktansvärt långtråkigt! Hann en sväng förbi staden, OSATE vad saker jag vill ha. Finns hur mycket snyggt som helst men på konto klirrar det mindre fint med 39.55 i potten......NEJ FY. Men nu blir det iallafall träning!


SOVMORGON TILL 11.55

Sovmorgon är ju bara bland det bästa. Ligger i sängen nu med hemmakvällspåsen bredvid och bara tar det lungt innan jag så småningom ska piggna till (av sockerchocken) och pallra mig upp!
 


TROTS ATT VI INTE SER RIKTIGT FRISKA UT SÅ HÅLLER JAG MED T-SHIRTEN!!!


 
Hur bra är inte Emil som svängde förbi bara för att säga godnatt och få några pussar? Funderar dock på om han egentligen bara var ute efter panpizzan han värmde i all hast.......
NEJ NI, nu väntar en skön och LÅNG nattssömn eftersom vi är lediga från första lektionen imorgon - UNDERBART!


DET HÄR ÄR VERKLIGEN MITT FAVVOVÄDER........

 


 

 Det är ju för trevligt med slask.........
speciellt när man ska GÅ från Kaplan till Stina! Tur för mig att Amanda var bussig och lånade ut hennes cykel (med henne på!) till mig, så in till staden slapp jag halka omkring! Ja, annars så umgicks jag med Stina och Lollo efter skolan, inte så länge men en promenad till hemmakväll hanns bland annat med, jag menar VÄRLDENS GODASTE GODIS PÅ REA, HALLÅ?

UPNEXT: PARADISE HOTEL


MIN ÖGON ÄR JU FÖR BRA....

Tittat på svenskan CHECK
Tittat på matten CHECK
Tittat på spanskan CHECK
Tittat på filosofin CHECK

Om jag gjort något däremot är oklart....väldigt oklart,
men jag hoppas att jag kan checka det också inom en snar framtid!
NU: SLUTA TITTA OCH BÖRJA ARBETA!


TYP NERKRUPEN I SÄNGEN FÖR RESTEN AV LIVET!

Jag är så trött att mina ögon går i kors. Att åka bil i mörker och INTE somna är inget att ens försöka ge sig på för min del! Melissa Horn ikväll var iallafall skiiiitbra, riktigt begåvad brud det där kan jag då tala om! Innan busade (som alltid) jag och isabelle omkring i Piteå och mådde kanon. Det var som tänkt att jag skulle sova på kornisgatan inatt men med dessa blyklumpar till ögonlock får vi la se om jag tar mig någonstans......


NATTI
 


HEHE GUMMAN, DU ÄR INTE SÅDÄR BLEK........DET ÄR NOG BARA JAG SOM SMITTAR LITEGRANN!


 

En bild från kvällen! Vet inte om jag vill visa resten....en bild ser det ut som att emil mosar sönder mig, en bild sa Gustav strikt att jag icket skulle lägga in här och en tredje är vi alla bra glansiga i ansiktet!

HÄLSNING: Tina och Josefin, hoppas ni två har det riktigt jäkla bra i huvudstaden!

PITEÅ, SHOPPING, FIKA, MELISSA HORN.......KING:):):)::)

Hemma nu och SÖRJER efter en SKITKUL kväll.................jag såg nämligen just på tv4.se att EDDIE är ute ur idol och hela kvällen känns nästan som förstörd. Skulle suttit hemma och RÖSTAT istället...........eller ja, har haft en APBRA kväll får väl nöja mig med det! Annars tycker jag fortfarande att det suger att var 17 år, hur mycket min mamma än påpekar att det är den roligaste åldern, för att komma hem redan 00.00 är inte vad jag vill! MEEEEN det bästa av allt, imorgon väntar 14.20 bussen till PITEÅ och MELISSA HORN!!!!!!!!



17.40

Idag har vi haft väldigt långt hål och inte kunnat låta bli att längta sönder till våren. Ikväll ska jag se hockey hos familjen Stenvall, somna sött med Emil och imorgon blir det säkerligen en KANONKVÄLL trots att vissa (läs: allaaaaaaaa) ska ut på Balzac och jag får sluta kalasa lite tidigare än jag vill! Tur att jag och Amanda dra igång direkt efter skolan dååå!


SITTER MED ETT FÅNLEENDE PÅ LÄPPARNA I MIN SNYGGA CIDER-REKLAM-PYTTE OCH ÄR HELNÖJD ÖVER MIG SJÄLV ;-)


NÄSTAN som att det går lite för bra idag (bakslag imorrn måntro?) eftersom jag nu utan körkortsbok (dock med skyltboken i högst hugg) klarade A-fasen på första försöket. WIHO säger jag för andra gången idag!


Nu ska jag snart låta mig kidnappas av Johnne B.
GODERNATTEN.


SÅNNA HÄR KREATIVA OCH FINURLIGA SAKER FÅR MIG ATT TÄNKA PÅ STINA LINDSTRÖM♥






VI BA GLIDER FRAA-AA-A-AAM

Idag har jag varit GLAD-GLAD-GLAD!!!! Amanda har varit en riktig stjärna (läs: knäppgök) idag och fått mig på ett alldeles förträffligt KALASHUMÖR. Att vi satt kvar på skolan till 5 och knåpade med en uppsats gjorde väl sitt det med. WIHO.




SOVMORGON OCH NERKRUPT I SÄNGEN HELA DAGEN - NU ÄR JAG BANNE MIG FRISK SOM EN NÖTKÄRNA!

 
Idag har jag inte uträtta mycket inte (hittade inte ens sims2 installeringsskiva...), men jag har totalkurerat så nu blir det att inte vara sjuk något mer, någonsin PUNKT

NU: KÖRKORTSTEORI (pappa var är du, jag behöver skjuts?)



HITTA PÅ NÅGOT SNART, MINA MARSHMALLOWS?????


MED DETTA UNDERBARA BESKED SÄGER JAG GOODNIGHT!

NU har jag bestämt mig. IMORGON installeras SIMS2 på denna laptop. I ÖVERMORGON OCH RESTEN AV LIVET finner ni mig här i sängen, med compac i knäet och nya familjer och byggnationer på G. Och så här glad känner jag mig:
 


ALLT FRÅN MIG, NATTINATTI!


ÄR MED ISABELLE, PLANERAR HELGEN, PLANERAR FÖR JULLOVET, PLANERAR FÖR NÄSTA SOMMAR!!!



TAGGA!!!


BILDER VILL DÅ INTE LADDAS UPP, MEN FEBERN ÄR PÅ VÄG NER WIHOOO!


På vårdcentralen idag fick jag konstaterat att jag har virus och det (inte jag) borde DÖ snart, eftersom det bara ska hålla i sig i en vecka. JAMEN DÅ KÖR VI PÅ DET! Mest troligt hemma för en sista dags kurering imorgon men efter det - inte EN sjukdag till!

Helgen kommer blir A-S-K-A-L-A-S enligt mina beräkningar:
» Fest med klassisar på fredag
» Piteå med Isabelle lördag-dag
» Melissa Horn på lördagkväll
» Återhämtning och mys på söndag


DET HÄR SPELET GÖR MIG GALEEEEEN!!!!!!!!!


NI MÅ DÅ KALLA MIG TÖNT MEN JAG VILL TILL SKOLAN!

 
En gnutta feber JODÅ. Ingen skola imorgon NEDÅ. Amen det är ju perfekt....ännu en dag åt att göra NOTHING och det känns som jag går miste om allt kul och jobbigt i hela världen. Fast idag har jag då iallafall haft min gullegris här bredvid som gjort ingenting med mig och det är ju bra mycket mysigare! Imorgon ska jag besöka vårdcentralen och försöka hitta något fel på denna ständigt högtempererade kropp.

ps. Amanda och Tina ni måste lära mig matematik sen.....fattar zero


BÄSTASTE ISABELLE, JAG LOVAR DIG, DU ÄR EN STJÄRNA♥


LESS IS MORE?


'
Mamma tycker att vi ska gå ut och bygga snögubbar och snölyktor.
Jag tycker att det är dags att äta för jag kan knappt bärga mig till plankan.

Min lördagkväll kommer bli bara bääääst....

...eller hur var det nu igen: feber, dator, täcken, kuddar och tv? För att plåga mig yttligare sitter jag och lyssnar på min party-playlist på spottan och OM jag blir taggad på fest då......
NEJ vi ska väl inte gråta för det här, det kommer en förbannat bra helg nästa helg och då SKA jag vara frisk som en nötkärna! Dessutom tröstar mamma mig med att laga min absoluta favorit (PLANKA) och världens godaste kladdkakemuffins till efterrätt :):):)::):):))
ANNARS så funderar på om min ständigt-i-hållande-sjuka beror på att jag faktiskt är den.......
 


SNÖN FALLER OCH JAG MED DEN..............

KUL att vara sjuk på en helg
KUL att jag varit mer eller mindre sjuk i snart tre veckor
KUL att jag inte kommer kunna fira Amanda ikväll....
 


HOSTAR/NYSER/SNORAR/FROSSAR IKAPP MED MIG SJÄLV....

Förkyldning HEJ MIN GODE VÄN!
Jag har under alla mina år som människa sagt att jag har ett bra immunförsvar; aldrig förkyld/aldrig magsjuka/aldrig ja, vad annat man nu kan få. AMEN TJENA! Mitt immunförsvar har antingen förändrats drastiskt eller helt grävt ner krigsyxan........................

PS. GRATTIS AMANDA 18 ÅR!!!!!!!!!
PS2. MEN SÖT SJUKLING....


PÅ MED MÖSSORNA, KORKA UPP CHAMPANGEN OCH SKRIK AV GLÄDJE!


Idag hade vi lååångt hål - i tre timmar närmare bestämt! Vi brudar hade tänkt jobba med projektarbetet men det mesta av hålet (läs: hela hålet) satt vi och pratade om att VI TAR  S-T-U-D-E-N-T-E-N  I VÅR och om hur KUL/BRA/BÄST vi ska ha efter skolan. Alla tjatar om hur otroligt bortskämd man är i skolan, hur simpelt allt var då och hur man inte kan förstå det innan man faktiskt inte har skolan längre. SÅ är det garanterat; bortskämda är vi allihopa i svenska skolan, allt är som serverat på silverfat, men så fruktansvärt kul att få nya rutiner att byta ut de vi haft nu i snart 13 år! Även om det är den där jäkla lågkonjukturen och hela baletten så finns det galet mycket möjligheter!
 









MAN ÄR VÄL ALLTID SUGEN PÅ SUBBEMACKA OCH FIKA?

 
Min röst är nära på obefintlig och ändå är jag så pratsjuk att jag vet då inte vad. Tinnitus ekar dessutom i mitt högra öra...får alltid så när jag blir det minsta förkyld! Annars då, kortdag och det kändes allt bra underbart. Det blev Subway med Amanda och Tina för en smarrig lunch sedan lämnade Tina oss, så jag och Amanda satt oss och pluggade (FAKTISKT) på Lilla Mari.

Sedan 'tränade' jag och Nico våra gullungar som är busigare än alla busfrön i världen. Vårt försök till att få dem att klättra slutade i judo/brottning/kittelkrig på mattan. Man kan inte låta bli att bli på bra humör av dom där små liven!

NU: Mot Emiiiiiiil

 


14 NOVEMBER SNARAST TACK!


 
PÅ REPEAT^


LÅT HÖRA ETT JUBEL ELLER TVÅ........


 
Jag
har kvar la pelota en la garganta (bollen i halsen...). Jag ser på Bridget Jones. Jag har feber. Jag dricker te med 1 liter honung i. Jag försöker få in spanska i huvudet. Jag måste vara frisk till imorgon. Jag lär inte klä mig i något annat än min stora pytte t-shirt idag. Jag har röda kinder och smilgropar tack vare att Jones är bäst på att SKÄMMA ut sig. Jag vill ha halstabletter.

TREVLIGT MED EN BOLL I HALSEN....

Imorse när jag vaknade kändes det som att jag hade en pingisboll i halsen.....nu känns det som en tennisboll/innebandyboll/fotboll ligger och lurar där inne och OM det tar emot att svälja. AJ. Svårt och ont att svälja säger mig en sak: R-A-B-I-E-S så nu har jag suttit och sökt på "Rabies första symtom" meeen som det ser ut nu är läget lungt! 


läskiga ögon, ett symtom mån tro?


HALLOWEENHELGEN ÄR FÖRBI DÅ!

FREDAGENS UTSTYRSEL:


(polis, pirat, 50-talist)
(fint att jag inte hann forma min mun till pussmun?)

LÖRDAGENS UTSTYRSEL:


(pirat, svininfluensan, cowboy)


IDAG HAR VARIT EN TYPISK SOVA-LÄNGE-FÖR-ATT-SEDAN-VARA-DUUUKTIG-DAG!


» SOVT till 12.00
» STÄDAT mitt rum
» RENSAT jeanslådan
» SLÄNGT 5 par jeans
» LAGAT middag med mamma
» BESTÄMT kläder för hela veckan
» SKRIVIT listor till när jag och Julia måste städa toan

NU: fattas de bara att packa ihop nattesaker för det blir en natt på Kornis!



GODNATTYOGHURTEN!

ÄTER JUST NU, ÄRLIGT, VÄRLDENS GODASTE SMÅYOGHURTAR!!!!


(här ser ni också världens töntigaste försök till att visa dom)

HURSOMHELST,  så kom jag hem från Tina för kanske en timme sedan efter lite strul med skjuts så befinner jag mig nu nerkrupen i sängen. Kvällen har varit tuff! Jobbade ända till 00.00, men cyklade likt en krigare upp för Moröns galna uppförsbackar ändå och möttes av ett härligt gäng, allt från spindelmannar till änglar! MEN NU, ska jag banne mig sova!!!!! 


RSS 2.0