KUNDE JAG KANSKE HA KLÄCKTS UT ETT ÅR TIDIGARE?

Att inte vara 18 S-U-G-E-R bokstavligt talat.........men inte ska man sitta hemma och sura för det inte. Ikväll börjar festen 16.00 så lite dimmigt och trevligt ska det nog hinnas med innan 23.00?

Idag har jag inte gjort så mycket, ska ta och slå en pling till Stina nu och sedan blir det en snabb sväng upp till Barnens Hus för att köpa lite prickar-över-i-saker till min utstyrsel ikväll.

TJING


KLART OCH BETART!

Utklädnad både till fredag och lördag fixat! Lär bli en så kallad K-A-N-O-N-H-E-LG det här, känner det på mig!!! Annars så har jag boxat ur mig all ilska på Tina ikväll och strax plockar Emil upp mig för en natt på Korngatan!

PS. Stort GRATTIS till Camilla som tog körkortet idag!
PS 2. Funderat på att komma hem från Göteborg Bella???????
  







KUL ATT DET INTE GÅR ATT LADDA UPP NÅGON BILD. PUSS.

Ikväll skulle jag som sagt umgås med Stina, Camilla och Evelina. Men det blev bara jag och min bagare till vän, Evelina var nämligen i Luleå och Camilla febrig (mest troligt PGA SVINVACCIN). Men jag och bagaren hade det mycket trevligt, bakade 3 kakor varav 2 dubbelsats. Måste bara få tillägga att två kakor inte var till oss utan försäljning och att den tredje inte var meningen skulle bli dubbel utan jag (aka. duktigast-på-alla-bakverk) råkade sätta lite granna för mycket (läs: dubbelt så mycket som det skulle vara) socker!

Paranormal Activity sågs också (med Anton som förstärkning) och här ligger jag själv i sängen?!?!?!? Emil skulle sova här men då blev det krångel med bilen så ja, jag kommer kunna sov sådär superdupergott inatt......
 


arkivbild


JAG KÄNNER MIG SKEPTISK JAG....

Jag och Stina kom underfund med något ikväll:
INGET SVINFLUVACCIN FÖR OSS!

För det första har vi båda mest troligt haft influensan redan
För det andra så är det många som får ligga i feber och förkyldning pga sprutan
För det tredje vet man inte vilka biverkningar sprutan riktigt kan ge
För det fjärde:



OKEJ, det kanske händer en på miljonen, men någon är ju just den som drar nitlotten...

W-E-D-N-E-S-D-A-Y



Det blir en kväll med dessa störtsköna människor ikväll!
Annars så var jag hos tandläkaren idag, gick galant med kommentarer om hur superfina tänder jag har och om hur inflammerat mitt tandkött är....
Dessutom var jag förbi på AHA och nu börjas det! Teori, faser, körlektioner och hela baletten!

VARFÖR INTE HÄXA I ÅR IGEN?

Jag förstod väl egentligen att jag inte skulle plugga spanska, men att jag inte så mycket som rört boken känns illa....vilken självdiciplin alltså! Istället kollar jag in på alla bloggar jag kan hitta och lyssnar på Melissa Horns nya album.

Förövrigt verkar det som att alla har planer spikade för Halloween medan mina är luddigare än navelludd, men jag är üperpeppad ändå!!! Som det ser ut nu blir det att förfesta på fredag och sticka hem när alla far ut på station (ja, jag älskar att vara 17!) och på lördag blir det att missa förfesten för att jobba och sedan partaja med Amanda &co. Tillsammans blir det ju en helkväll ;-)
 


snygg utklädning á la Anna -04


SIKTA MOT TOPPEN, SE TOPPEN, STÅ PÅ TOPPEN!


Saknar ju er, stumpisar!


EN VECKA I DENNA VÄRME, I DETTA KLARBLÅASTE HAV MED BÄSTA VÄNNER - JA TAAAACK!



PZ


HOLA GUAPAS!



Nu har jag sprätt hela mitt studiebidrag (som inte ens kommit än...) på en världssnygg klänning och en världsfin jacka. Nöjd är bara förnamnet men efternamnet är definitivt P-A-N-K. Hur som helst så sitter det finemang med lite godis i kistan såhär före middagen och annars blir det spanskaplugg blandat med boxning ikväll!



VÄRLDSMYSIG START PÅ LOVET MED KINAMAT OCH FILMGOS!





HEDERLIGA SÖNDAG!



Igår kände jag att LIVET VAR EN FEST och idag mår jag då precis som förjänat......tror jag stannar i sängen hela dagen! Lite te och skorpor (nej, jag är inte 75 år...) ska jag dock sluka inom en snar framtid. Äh, livet leker fortfarande och nästa helg blir det också jobb!
NU: Mot tekokaren!


OCH HUR MYCKET ÄR EGENTLIGEN KLOCKAN?

Klockan är 03.00 eller 02.00 om man varit på hugget och ställt om klockan! Jag käkar iallafall nudlar. Ska snart upp och mysa ikapp med Emil. Har haft en förbannat KUL kväll både på Vegas och hos Johanna! 
Dag-man-gör-massor-av-värde = en dag som den här!
Och löjrom har älskling också fixat, bara frunktansvärt SMASKENS!!!!!!!!
 


P-U-S-S


JAMEN VI KÖR VÄL SÅ DET RYKER!?

Högskoleprovet DONE
Vegas STRAX
Inflyttningsfest SENARE

Jag har en sak att säga om högskoleprovet.......S-V-Å-R-T.
Vet varken in eller ut, bra eller dålig ingen som helst aning? Hinner kanske kika in på studera.nu, innan jag beger mig till Vegas, för att få en överblick. Iallafall så blir det jobb ikväll, första gången på riktigt länge och det känns bra (.....aka. nervöst)! 


PÅ RIKTIGT:

Huur bra mår man inte idag? Det är helg. Det är lov nästa vecka. Det är idol (eddie♥) ikväll. Det är bästaste Tina, Josefin och Amanda. Det är Melissa Horn i högtalarna. Det är en natt med Emil i natt. KAN DET ALLTID VARA SÅHÄR BRA? 
 


MED MIG VILL DU INTE BRÅKA.........


FÖRBANNAT SKÖNT ÄR ALLT JAG HAR ATT SÄGA!



Ska bli förbannat skönt med helg. Och ännu mer förbannat skönt med lov i en vecka. Att inte ha några direkta planer på lovet känns också det förbannat skönt. Men innan det (dvs imorgon) hinner vi med att klämma in ett matteprov, ett psykologiprov, ett engelskaläxförhör och någon konstig planering (?) till idrotten! NU: plugga....


JAG ÄR PÅ BUSHUMÖR OCH VILL HELST AV ALLT HA LOV!

Idag har jag endast haft en lektion men ändå hunnit bli riktigt förbannad på en lärare
Ikväll ska jag agera klätterledare och jag hör inget riktigt hurrarop...
Imorgon blir det en lång skoldag och att plugga massor av psykologi, engelska och matematik.




JAG ORKAR INTE MED ATT ISABELLE SPOTTADE UT SIN TUGGA PÅ SUBWAYMACKAN FÖR ATT DET "VAR JU EN JÄLVA OLIVBIT!!!!!" DÄR........






STOR BIT ?


JADÅ! JAG OCH BELLA BEFINNER OSS I PITEÅ 14 NOVEMBER!

Igår när Emil kom och hämtade mig för att jag skulle sova där tyckte jag minsann att det kändes som sommar utomhus så jag körde på skinnjackan.....idag när det låg mer eller mindre snö på backen fick jag stå mitt kast och huttra ihjäl så fort jag kom utanför dörrarna!

Annars så ligger jag nu i sängen med min käraste kompanjon Åström och NÖTER Melissa Horns låtar, för 14 november blir det av att se henne live i Piteå!!!!!!!!!!!!! Kommer blir så jävla bra och nästa vecka är det HÖSTLOV och det känns så jävla bra det också! 
Hur bra kändes inte allt nu?
  


AMEN DET BLIR NOG EN TREVLIG TUR TILL UMEÅ.

RIKTIGT KUL att jag ska göra mitt högskoleprov i Umeå..................Måste ta mig en riktig snackis med syon om det där. För det är inte okej att jag måste upp kl 5, sitta på en buss i 2 timmar och hinna tappa bort mig 300 gånger (garanterat) innan jag gör ett prov i ÅTTA TIMMAR? Om jag åtminstone haft en kompis att vakna med, sitta på bussen med eller gå vilse med, men nej, alla andra ska göra provet i Skellefteå. Typiskt mig.
 


HAHAHAHAHHAHA MIN LILLASYSTER OCH HENNES KOMPIS GJORDE JUST MIN KVÄLL TILL NÅGOT AV DET DÄR LILLA EXTRA!!!!!





NEJ VI ÄR INTE TÖNTIGA ALLS?

Nämen det är ju fullt normalt att jag och Emil spenderar lördagkvällen vid varsin dator tävlandes i bowling buddies? KUL är det iallafall (speciellt när jag vinner!!!) och med lite godis och chirre på det här kan ju kvällen gå upp emot det mesta!  
 
WIHOO


NU ÄR DET FREDAAAGSMYS



OM DET SÅ BLIR DET SISTA JAG GÖR


NU ÄR JAG DÅ RENT SÅ RASTLÖS ATT JAG TROR JAG TAR FRAM STÄDMOPPEN!


Blir väääärldens lugnaste/mysigast/kramgoaste helg som det ser ut nu.
Camilla fyller 18 bast imorgon och det tänkte firas ingen annan stans än i höghuset med bubbelpool och hela kittet! Men när det tar kål på mig att sitta på en halvtimmes spanskalektion, funderar jag om jag verkligen har orken till P-A-R-T-Y imorgon? Morgondagen får visa facit men en helhelg med en efterlängtad snygging, förhoppningsvis fruktansvärt god mat, chirre, dirre och allt som hör till kan helgen inte gå helt snett!
 


men här har vi ju bruden CONGRATZ!


ALLT SMAKAR ÄCKLIGT, LUKTAR KONSTIGT OCH JAG ORKAR KNAPPT TA ETT STEG, TVÅ TAR EMOT.


Inga stora dåd beskådade eller utförda här inte:
sängen är min favvoplats
soffan kommer nr. 2
har inte ätit annat än två skorpor idag
försöker dricka liter av vatten

Ibland när man är sjukling kan det vara riktigt skönt att få varva ner och bara ta det lungt men just nu vill jag bara rymma ut ur min kropp. ORKA VARA SJUK SÄGER JAG BARA.............
 


BARA UNDERBART ATT JAG SNART KOMMER FÅ LIGGSÅR...

Idag har jag knappt orkat resa mig ur sängen och har mesta dels sovit och pratat i telen med min sjukling på Korngatan
Imorgon har jag tänkt kurera ännu mer och inte resa mig nå mycket mer ur sängen än idag
Ikväll har jag tänkt bli uppassad av mamma, pappa och Julia och se Hell's kitchen

 


JAG SAKNAR MIN GRABB...TROTS ATT HAN VERKAR HA SMITTAT MIG MED DEN FÖRBENADE INFLUENSAN, NU VÄNTAR INSOMNADE FRAMFÖR "HONEY"!





SKA DET VARA SÅ SKA DET, ANNARS VILL JAG INTE HA DET.



Har degat i sängen hela dagen med allt från psykologifrågor till reprisen av idol. Annars så blir det att ha någon form av tjejkväll för att fira att Bella fyllt 17! Pojken min ligger hemma med (mest troligt) baconfeber och fläskhosta som han och mi padre så fint kallar det. Blir till att knapra i mig en hel burk vitamintabletter nu TJING.


MIN ANDNING ÄR JUST FINE.............

AT HOME
tidigare än förväntat pågrundav katter.........
fint att helg typ har bestått av andningsproblem!
Trots det kan jag bjuda på lite bilder från Bursträskbingot igår:

 


1. Sjung "Tänd ett ljus" i en rondell

2. Autograf på magen

3. Ta kort med en busschaför

4. Beställ subbemacka utan macka

Och ungefär 30 till för-störda-för-att-göra-saker! :):):):)


LOLLO HAR FYLLT 18 BAST !!!!




OCH IKVÄLL SKA DETTA FIRAS!!
Det blir att fara och käka pizza hos bruden till vänster först för att sedan färdas vidare mot Kåge för att ha kalas för bruden till höger! 

(ps. gillar att bilden är räääätt oredigerad...)


VI VAR HELT ENKELT LITE GÖLLIGARE FÖRR I TIDEN.......




HIPPHIPPHURRA BARA ETT ÅR KVAR NU PARTYBRUTTAN MIN!

 


Isabelle Åström.
Trots att jag inte någongång hade så mycket som sett dig för 3 år sedan, pratat med dig för 3 år sedan eller umgåtts med dig för 3 år sedan, så är du min bästa vän. Jag kan omöjligt beskriva vilken glädje och vilket liv du faktiskt gett mig. Det finns så många vägar jag inte skulle tagit ett steg på om det inte vore för dig. Jag hoppas att min födelsedagspresent till dig blir omtyckt och jag hoppas i övrigt att du får världens bästa år som 17åring!
Jag älskar dig snuttan OCH GIGANTISKA GRATTISKRAMAR!


VECKORNA LÖPER SNABBARE ÄN TIDEN OCH NU ÄR DET TAMEFAN HELG IGEN!!

 
Jag hade tänkt stjäla en viss Åström för mys framför idol och för att hinna ta ikapp om dittan och dattan. Men inte då, bruden vill leva sin sista kväll som 16åring på egna äventyr! Istället blir det uppdragsjakt dit Stina drar med mig, blir king det med ! Bara det att jag måste vänta tills söööndag för att se Eddie.....................(blir kanske att tjuvtitta på datorn när jag kommer hem?)
 


och hujeda mig vad jag saknar dig.


NU BÄR DET AV FÖR ATT SPELA VOLLEYBOLL PÅ ATORP OCH SEDAN SLÅ NER TINA! ;-)



AMEN, DET KÄNNS JU BARA MER ÄN HELT OK.

 
Det känner mer än okej att jag fortfarande sitter i pytte, med negerboll i handen och knut på huvudet. Det känns mer än okej att jag fick sovmorgon istället för ett 5 timmars hål.  Det känns mer än okej att Emil har kramat om mig med täcken och kuddar hela natten. Det känns mer än okej att är så trött att jag sprutade deodorant fulla håret istället för torrschampoo.

NU slänger jag ihop någon slags lunch
SEN cyklar jag vidare till skolan..

 


HADE TÄNKT GÅ OCH DRUNKNA I RELIGONSUPPGIFTEN NU DÅ, TJING!

 


MEN LE GÄRNA LITE MER ANSTRÄNGT/FEJK/FULT, DÅ BLIR DET JU BARA ÄNN MER KANON.




Lyssnar
på allt mellan himmel och jord på Spotty.
Övar tal framför spegeln och kan inte sluta flina åt mig själv.
Pratar med Stina i telefon och planerar lite framöver.
Är glad trots alla läxor som hänger mig, vet inte hur jag lyckas men K-I-N-GG-G är det!


YOUR THE KIND OF PEOPLE I COULD WRITE A BOOK ABOUT.

IDAG har jag slitit rumpan av mig på fotbollen och mission impossible
IKVÄLL tänker jag boxas med Tina och lite senare med svenska talet
IMORGON håller jag tal, skriver religonen och umgås med Emil
 


MAN VET ATT DET VAR LÄNGESEN MAN ÅKTE BUSS NÄR

...man drömt en mardröm om att man missat bussen
...man drömt en till mardröm om att bussen inte stannar trots att man tycker på stoppknappen
...man hittar sitt busskort i en gammal jackficka
...man börjar göra sig redo at gå till busshållsplatsen en sådär 45 min för tidigt


NÄR INTE MINDRE ÄN TVÅ STYCKEN FYLLER 18 ÅR OCH VINET FÅR TA TON!

 











SKÅL PÅ DEN!! ELLER VARFÖR INTE EN RITUAL?

Trots att den här veckan är jobbigare än förra och jag då höll på att avlida, värre än någon skolvecka någonsin varit och förmodligen den värsta jag kommer ha så känner jag mig allmänt ÜPERGLAD. Hoppar och skuttar runt för glatta livet här på övervåningen medan jag försöka rabbla talet om och om igen. Musik är också ett trevligt påfund, ville bara meddela det! TJING!
 


JAG SER DET SNÖAR. JAG SER MTT SVENSKA TAL SKRIVET. JAG SER MIN KOS STYRAS MOT EMIL. JAG SER EN HELT NY VECKA MED ENDAST PLUGG FRAMFÖR MIG!!!





PZ


PÅ TOK FÖR KING HELG, DET HÄR KAN JAG LEVA PÅ LÄNGE!

Fredag:
Jag och Emil myste sönder, precis som vi gjort nu i 9 månader, käkade pizza (TACK till Lena!) kikade på idol (OM jag hoppade upp och ner i soffan och röstade på EDDIE i massor JAAAA) och tittade på Nykeln til frihet (ett måste att se den hörrni). Bara för mysig kväll, precis som det ska vara!

Lördag:
Staden med mamma och jag shoppade allt från örhängen till skor och klänning. Det var på tiden, längesen jag riktigt köpte något! Efter jag kom hem från staden packade jag snabbt ihop och styrde färden mot Amanda där brudarna väntade. Det blev kinamat, det blev bubbelbad och det blev några (för många) glas vin. Världens härligaste stämning och så fortsatte HELA kvällen!

Söndag:
Vakande upp hos Emil och mådde på tok för bra, nu däremot med ett hav av läxor vid mina fötter mår jag mindre king, men livet är så mycket roligare om man tar sig tid och lever det!
 


KLACKARNA I TAKET BRUDAR!!!



VAD ÄR DET FÖR DAG I DAG SA VI????

DET ÄR FREDAG & ÄNTLIGEN HELG! Kommer bli en störtskön helg med plugg upp över öronen, men vad gör väl det när Josefin flytt 18 och ska firas? När mamma lovat mig ett besök på stan från hennes plånbok? Och när det blir mys i massor med Emil?
NÄ FAN jag orkar inte bry mig om skolan, den kopplas bort/glömms/skits i denna helg!
K-KK-KKA-AN-N-NO-OON-N!




DU ÄR EN SOLSTRÅLE DET SKA DU VETA !



SPÄNNANDE DAG DET HÄR

Det var inget megaförhör på spanskan - skönt
Jag och Tina var iväg och boxades på riktigt - roligt
Isabelle är här och myser - alltid trevligt



Isa - Jag måste alltid lägga mig på golvet när jag skrattar, och sen resa mig upp!!

Isa ger Anna ett dippat chips
Anna (tacksam) - Åh fyfan, har du dregglat på det!?


RSS 2.0