SKOTTA SNÖ ÄR FAN VÄRRE ÄN ALLA TIMMAR HOS TANTEN......DET SÄGER DET MESTA.


En skön sovmorgon, en kort härlig skoldag och en helvetes snöskottning hela eftermiddagen och kvällen.....men trots att jag verkligen ville ta självmord där ett tag känns det rätt värt det nu när jag och Bella slagit oss ner i sängen framför datorn/tvn och vi tänker inte/kan inte lämna sängen förrän imorgon någongång (om ens då)! Efter att ha skottat i linnen, efter att ha halkat tusentals gånger, gjort sönder Bellas skor samt haft lite picknickpauser kände vi att Subway skulle sitta fint och också en stor godispåse G-U-L-D  V-Ä-R-T !! Nu blir det att slå igång någon bra film GNIGHT



ÅLANDSBÅTEN♥










 
Ofta vi inte ska förfesta inne på toan? Ofta vi inte ska dricka vin som mina mostrar bjuder på i restaurangen? Ofta vi inte ska vara skittöntiga och ta tusen kort i trappan? Ofta vi inte ska sjunga kareoke? Ofta vi inte dansa så skorna går sönder? Ofta vi inte ska träffa miljoner nya människor? Ofta vi inte ska kissa på Åland? Ofta vi inte ska skrika på/ slå varandra tills båda börjar gråta? Ofta vi inte ska bryta ihop i skratt senare? Ofta vi inte ska efterfesta till sex på morgonen? Ofta vi inte ska sola i både stekande sol och solarielampor? Ofta vi inte ska smyga in på badet och bli utskickade av vakten? OFTA vi inte ska med Ålandsbåten i år??????

DET FINNS INTE EN CHANS I VÄRLDEN ATT JAG VILL MISSA HÖJDPUNKTEN PÅ SOMMAREN, BELLA, VI MÅSTE DIT!!!!!!!

HOCKEYFAN.......

Sedan när hoppar J-A-G upp och ner i soffan, skriker ikapp med pappa och reser mig upp och hurrar för full hals när AIK gör mål? JAMEN då har man gått och blivit som resten av Skellefteås befolkning då!!! Annars började denna riktigt skööööna dag med simmning på idrotten och därefter mat på Subway (vilket det lär bli imorgon också S-M-A-L) med Tina och när hon stack mötte jag upp Amanda för en heldag i butikerna!



MORGONDAGEN:
 


M-ÅÅN-D-A-A-AAG-G

Sicken måndag! Hemma nu iallfall efter att ha hunnit med både skola, projektarbete, en sväng på stan (för att inse att jag aldrig kommer hitta en studentklänning) och sedan gomiddag samt jobb på Vegas. JAJA. Studentklänning som sagt, något tips någon????? Tror jag kommer sjunga HELT naken på flaket med mössan på skallen SNYGGT...............
 


 


EN SÖNDAG UTAN SÖNDAGSÅNGEST.

Känner mig på tok för G-L-A-D för att det ska vara söndag (i vanliga fall brukar ångesten infinna sig fint vid det här laget) trots att Emil heller umgås med rättskunskapsboken än mig tonight........så nu ska jag göra mig en stor kopp te, käka upp rester av min chokladkaka/godispåse och slå mig ner för att påbörja min "modeuppsats" som faktikst kändes riktigt kul för stunden????? Tror att jag blir lite psykiskt rubbad av att veta att påsklovet väntar om 4 dagar, för något är det som inte stämmer. Men lika bra att ta vara på tillfället och plugga!!!
 


KÄRLEK

Var fan K-I-N-G igår/inatt! Helt OK att förfesta bara med brudarna och vi hann med allt från att falla ihop på golvet av skratt till att gråta ikapp just innan vi skulle fara. Nej, hujeda mig vilka underbara girls jag har!!!! Och på Station var det SKITKUL, snappade till och med åt mig en puss på kinden av Anders Bagge. Efter Station fick jag mysa med bästaste pojkvännen och ikväll efter att jag jobbat så blir  det fortsatt mys med honom (okej...det är inte förrän 03.00 men...), vilket lära hålla på även hela morgondagen♥

NU: Mot jobbet!
 


MMM SUBWAY SKULLE INTE SITTA FEL......

Har haft en skitkul kväll på Vegas då allt både gått precis som det ska gå och precis som det inte ska gå(eller så mycket fel blev det väl inte, men det stod  'virrhöns' i pannan på mig den första timmen!!). Blev himla många skratt, konstiga drinkar och bra med dricks! Jag trivs verkligen på det där lilla stället alltså! Nu ska jag väl försöka krypa till kojs för imorgon blir det f-u-l-l-s-p-ä-c-k-a-t schema. GNIGHT


 


längtar redan till min subbemacka efter Station8 på fredag SMAL?


TÄNKTE ATT JAG KUNDE SKICKA IVÄG EN LITEN PUSS HÄRIFRÅN SÄNGEN.


Jag gillar verkligen timmen/de två timmarna mellan skolan slutat och jobbet börjar. Då gosar jag alltid ner mig under täcket med datorn i knäet och bara glömmer allt vad skola, jobb och stress heter. Och det bäst av allt är att jag inte alls behöver må dåligt över att jag inte gör någonting, eftersom jag vet att jag har gjort bort skoldagen samt ska iväg och tjäna pengar i en nära framtid. Nej ni, det här är la för skönt!


ONSDAG IDAG OCH ETT MYCKET TREVLIGARE HUMÖR!!!!

 
Hann inte skriva så mycket annat än om mitt hat igårkväll......men nu är det en mycket bättre dag! Började denna onsdag med en prommis till skolan och himla glad blir man av lite sol på näsan! Efter att jag dessutom lämnat in den där uppsatsen, så känns livet bra mycket lättare och jobb ikväll funkar HELT OK. Och HUR skönt känns det inte att vi inga fler uppsatser/läxor har (inga stora åtminstone) innan påsklovet kommer? U-N-D-E-R-B-A-R-T.


ps. Svar till Carro: Jag hade ett rätt så brett dipliner "streck" och sedan använde jag, som du listat ut, en svart ögonskugga!


JAG HAR BERGIS KOMMIT IN I NÅGON SLAGS TROTSÅLDER.......

Alltså innan jag säger något annat måste jag få uttrycka mitt H-A-T mot psykosocialt arbete (eller snarare mot läraren och hennes USLA uppgifter.....). Jag ville njuta av den här kvällen, först fara och klättra och sedan bara mysa på med Emil, men så har jag en förbannad bokanalys att göra. Hann inte till klättringen och skjutsade just hem pojken till sig, så då ska jag alltså 'mysa' med helvets-jävla-uppsatsen ikväll/inatt/imorgonbitti GOS GOS......
 



NI ÄR LA FÖR GOA BÄSTA VÄNNER!

Blev inte riktigt som tänkt ikväll (förlåt brudar, att vi tre är sådana tidsoptimister...!!) men jäklar vad mysigt det var att sitta högst upp på Vitberget med en eld, med lite godis och med varmchoklad. Måste definitivt göras om!! Nu ska jag faktiskt börja skriva på min bok-jävla-recenssion och mellan varven skratta mig lycklig för att jag är ledig imorrn!







VITBERGSBACKEN

Ikväll blir det ut i snön med ett härligt tjejgäng för att busa på/åka madrass/grilla och det kommer bli K-U-N-G! Annars har jag sedan jag kom hem legat nerkrypen under täcket och glott på Ghost Wispher och jag gråter ALLTID floder, finns inte ett avsnitt som inte är sorligt....


JOBBA. PLUGGA. UMGÅS.

Ikväll blir den lugnaste kvällen i världshistorien, för jag känner mig ALLT annat än pigg......Att jobba i baren tar tamefan på krafterna och jag kom också fram till att jag s-u-g-e-r på spritsorter. Tack och lov så har jag nu fått en drinklista PLUGGA PLUGGA PLUGGA. Nog tjattrat om det, nu ska jag ta och skriva en bok-fucking-recenssion KUL.


På tal om inget, NÄR SKA VI HITTA PÅ NÅ BRUDISAR?????

 


HAR MYST I SÄNGEN HELA DAGEN MED LITE TVSPEL, EN SYRRA OCH GO' LUNCH.




MEN nu måste jag börja göra mig klar för att först sticka till stan och köpa en 100-kroners-påse på Godisvågen och sedan jobba heeeela natta! PUSS.


DANCE DANCE DANCE DANCE DANCE DANCE DANCE

Kändes trist att det inte blev ut och skaka rumpa med brudarna ikväll. Hade blivit förbannat trevligt, det kan jag slå vad om fem gånger om!!!! Men lite jobb har hunnits med och sedan jag kom hem har jag och lillasyster nördat framför Mario Party. Förstår inte hur hon alltid kan vinna över mig?!?!??!? Bra förlorare som jag är så slår jag inte av spelet/ börjar på ny en omgång så fort hon tar ledning NEJDÅ. Nu ska jag försöka ta igen lite sömn som gått förlorad denna üperstressade vecka GNIGHT.
 


JAG LÄNGTAR.

Är förbannat trött. TAGGA skola till 16.00 och jobb från 18.00................








S-O-M-M-A-R


LEDIG IMORGON KUNDE INTE KÄNNAS SKÖNARE-EE-EE-E-EE

Jag äter dåligt, sover lite, jobbar mycket och vilar sällan. Men jag mår faktiskt riktigt bra ändå och jag hinner med att pussa på Emil (åtminstone oftast), vilket egentligen är allt jag behöver♥ Och såklart, mina mysiga lunchdejter med mina favvobrudar! Hur i helvete ska jag klara mig utan dom i höst?

NU: Kryper jag ner under täcket och sover sött ända till tio/elvatiden! (TACK AGNETA FÖR ATT VI FICK LEDIGT!!!!!!)





FALLSKÄRMSHOPPNINGEN BOOOOOKAD!!!!!!!



FATTAR NI BRUDAR????? Snart är det alltså VI som hoppar ut från planet 4000 m över marken OHERRE MIN!!!!!!


00.52

För en halvtimme sedan stapplade jag trött in genom dörren, och trots att mina ögonlock är tyngre än bly så är min kropp så uppe i varv att det känns som att jag aldrig kommer lyckas somna. Spelar tetris/ läser bloggar/ finslipar på filosofin tills jag tuppar av och förmodligen vaknar inte mycket mer utvilad imorgon! Har dessutom ställt väckaren en kvart tidigt.....allt för att jag ska hinna göra min favvosmoothie MUMS.


bara för jag är så förbannat partysugen......


DET HÄR ÄR MIG ALLT EN BRA START PÅ VECKAN.

Vaknade verkligen på rätt sida och blev inte mindre glad av att få dricka mitt morgonte med solen lysande genom köksfönstret (poetiskt där....). Dagen har gått fort trots att jag inte är hemma förrän nu! Kan kanske bero på att skolan slutade tidigt och jag hann ta mig en fika med brudarna, innan vi hade en intervju till projektarbetet. När jag kom hem förgyller Amanda dessutom dagen ännu lite till genom att berätta att vi vunnit 1000 kr rabatt på vår TURKEYRESA. Det stavas V-Ä-R-T!!!!! Aja, nu ska jag kasta i mig middag och sticka till jobbet!
 


VAKEN MITT I NATTA JODÅ.

BRA att jag uppdaterar så ofta.....
men i torsdag hade jag det iallfall MYS med brudarna. Amanda bjöd på middag, vi badade jacuzzi och bara pratade på i timtal. En Stockholmsresa till innan studenten kändes inte allt för långt borta under denna kväll, K-I-N-G!! Annars har jag bara j.o.b.b.a.t, känns som det är det enda jag gör på helgerna? Får fan aldrig bara mysa loss/festa sönder, men nog trivs jag ändå (tack och lov för arbetskompisar!!!).


love u girls


ÄVENTYRET PÅ ÄVENTYRSBADET

Idag har jag faktiskt haft SKITKUL i Piteå! Fnissattackerna/skrattanfallen vi hade var inte något att leka med, inte heller rökpauserna med endast bikini under jackan....att vakterna dock hatade oss är en annan femma! Dagen avslutades på bästa sätt med en macka från Subway som satt precis där den skulle. Ikväll blir/är bra mycket mindre rolig med filosofiboken i högsta hugg, så det blir att springa ner och göra kladdkakesmet eller eventuellt kladdkakemuffins för det, det känns HELT RÄTT!




JAG HJÄRTA SPORTLOV.

Idag pallrade jag mig glatt ur sängen för att möta upp Lollo på Waynes och sedan sticka till henne för att käka GOmiddag. Alltid lika mysigt med våra smådejter♥ Sedan for jag och plockade upp Åström för en riktig myskväll med min nya favvofilm 'The Propasal' (den är på riktigt för K-U-L), pratstund ute i snön och candy. Imorgon blir det PITE ÄVENTYRSBAD med ett glatt gäng som jag förhoppningsvis får leka 'tjuv-och-polis' med bland alla vattenrutschkanor.
 


EN HÄRLIG DAG/EN BLÅSIG DAG/EN SOLIG DAG






Det var riktigt skönt att få vara ute ett tag i det üperfina vädret. Även om det blev lite sura miner från en ramlande Emil (och en irri Anna...) så var det riktigt trevligt och Emil var bättre än jag trott på att åka! Kanske kan ta med mig honom någon fler gång ;-)

NU: Städning av svinstian/mitt rum


SNOWBOARD

Igår var det 110% M-Y-S-D-A-G här i Lund 107. Jag och Emil började dagen med att köpa varsitt skrov från Frasses för att sedan försöka förbränna lite kalorier genom att kriga med snön (ihopp om att bygga en bob-bana). Kvällen spenderades nerkrupna under täcke med godis/smooties/ostbågar framför filmen '2012'. Jäklar vilken film hörrni! Annars så blir det mest troligt klutmark idag med Emil. INVIGNING av snowboarden för i år WIHO!!!!
 


PUSS PÅ SPORTLOV!!!!!!!!

Igår jobbade  jag till 00.30. Idag jobbar jag till 03.00. Imorgon jobbar jag till 03.00. MEEEN SEN ÄR DET L-O-V!!!!!! Det känns faktikst u.n.d.e.r.b.a.r.t att knappt ha några planer, klart lite är ju planerat men det känns grymt att kunna kika i kalendern utan att vilja svimma!


VARNING FÖR: KLAG-G-AA-AA-N-DE-EEE

Jag KRÄKS, bokstavligt talat K-R-Ä-K-S på Engelska C cambridge. Varför valde jag ens det? Vill bara gräva ner mig UNDER JORDEN när jag tänker på att det är det vi har vår första/enda lektion imorgon och för att inte tala om hur mycket jag vill skjuta uppgiften vi har till fredag (som det inte finns en chans att jag kommer hinna göra eftersom jag istället väljer att jobba).

OCH tror ni inte att min dator har fått en SPRICKA i skärmen. Jag skyller på Emil, för det var han som hittade sprickan, han däremot tror att det var jag som gjorde det när jag klumpigt nog råkade ställa mig på datorn........

(UPDATE: DET ÄR TYP INTE EN SPRICKA PÅ RIKTIGT WIHOOOO!!!!!)
 


NU STICKER JAG IVÄG MOT KLÄTTRINGEN!

Vegas ringer. Station ringer. Vegas ringer. Station ringer. Vegas ringer.

PUH antingen så har man inget jobb och är i stort behov av pengar eller så har man två och knappt någon fritid! Har blivit erbjuden sommarjobb nu, på både Station och Vegas, vilket betyder att jag måste välja......TUNGT. Ska iallafall strax iväg och träna mina småglin för att sedan träna själv, trots denna träningsverk!



Slänger in en föööör söt bild från min 18årsfest!!


HAR SÅ JÄVLA ONT I RUMPA/LÅR............

Att först ha badminton i 2½ timme och sedan var ute och skotta snö av tak med min baby har TOTALT tagit kål på mina ben. Jag kan knappt sitta ner och känner mig som en t-a-n-t när jag ska resa mig/sätta mig/gå......Slapp iallafall cykla till skolan med denna träningsvärk och i detta snöoväder, tack mamma! Nu sitter jag på skolan, gör inget av värde och bara väntar på att det ska droppa in lite klassisar, så jag slipper känna mig så fruktanvärt mobbad!!!

Bjuder på en S.N.Y.G.G bild som fanns på min skolanvändare.......


WE WERE HERE. WE ARE HERE.

Ligger och myser med mig själv/spelar tetris/lyssnar på lugna favvisar (och då menar jag inte radiokanalen utan typ DENNA & DENNA) i sängen och kommer förmodligen powernapa inom en kort framtid om jag tillåter mig själv. Är som så G-L-A-D just nu, men inte på ett le-ända-ut-i-öronen-sätt utan bara ja, trött fast himla lycklig. Känns hur bra som helst iallafall.


"SOMMAR OCH SOL OCH VI HAR KORTA KJOL OCH VI VILL HA DIG. JAG VET JAG VET."


Har heeela kvällen lång kikat in resa efter resa, hotell efter hotell, strand efter strand ETC med Amanda. Och vi hittar för mycket bra, men trots det vill vi inte spika något utan letar vidare och vidare, men i veckan bokas resan och ni anar inte hur N-Ö-J-D jag känner mig.

Annars så har jag skrivit om mitt personliga brev så att det passar restaurangen jag ska "söka jobb på". HÄRLIGT. En mindre uppgift att göra till i veckan.....eller okej, jag har haft tre tal i matten, det här CVet (som jag nästan redan hade klart) och en engelska uppsats på 180 ord. Känner att jag börjar bli en aning bortskämd när jag tycker detta känns jobbigt!

OM jag vill utomlands......



RSS 2.0