MINA GULLEGRISAR


Humöret på topp igen (mycket tack vare denna söta bild hehehe) och strax beger jag mig mot några timmars jobb. Att jag just fick ett sms av Lollo där det stod: 'Korv, marshmellows och chips inhandlat!!!' fick mig på ännu lite bättre humör och jag tror kvällen kommer bli riktigt bra!

VALBORGSMÄSSOAFTON

Har någon form av galna humörsvängningar för tillfället - för fem minuter sedan sprudlade jag av lycka och nu sitter jag här mer irriterad än någonsin utan någon som helst anledning. Hoppas det svänger om snart igen för jag tänkte faktiskt ha en riktigt bra valborgs ikväll med ett par fina flickor!


SEE YOU SOON!!!

SÅÅÅÅÅ JÄVLA SKÖNT!!! London är bokat och om än det blev lite dyrare än vår bokning igår (hur fan kan priset hinna gå upp 500:- på en natt?) så känns det bara u-n-d-e-r-b-a-r-t. Nu är det precis sådär KLAPPAT OCH KLART som jag önskade imorse!!!


DÅLIG START

Vaknade ur världens hemskaste dröm. Har på riktigt fortfarande ångest över allt som hände i drömmen. Stört!

Nu måste jag hur som helst iväg till jobbet sedan har jag bestämt mig att gå till banken och erkänna att jag faktiskt tappat bort min helvetesdosa. Klara mig inte utan den längre....Sedan har jag även tänkte att jag ska försöka ringa Ryanair eller nånting, för orkar inte med allt detta tjaffs om vår bokning. Vill ha det klappat och klart!!!!

OM vi kommer tappa bort oss?

MY WONDERWALL♥


ÅRETS FÖRSTA


Efter en hel del tjaffs med bokningen av London (fortfarande inte klart....) så mötte jag upp fina Bellsan för årets första inlinestur och fasiken så skönt!!! Våra munnar hade som vanligt mer eller mindre diarré och jag vill bara säga att du är starkare än du tror lillan♥ Med onda rumpor/lår/vader begav vi oss sedan mot bowlingkompaniet där jag KROSSADE (observera: jag och inte isabelle!) gänget med mina strikes!!!

Och nu ligger vi här i läggan med Due Date på tvn, musik i bakgrunden och varsin dator i knäet.
Ett ord: GÖTT!!

GUIDENVIMMEL


Jag och finaste Josse sitter och käkar gobullar medan vi skäms/skrattar/skäms igen åt vår vimmelbild i Guiden. Det ser fan ut som att jag vill gråta, GÖLLIGT!

Snart: booookning av London!!!!!

FRÅN INNERGÅRDEN:


Slukar min 'frunch' medan jag lapar lite sol på innergården. Hur härligt väder idag? Sedan måste jag ju bara påpeka att avokado kan vara det godaste som finns. MUMS.

MORGONPIGG

Jag 'älskhatar' att jag är en så pass morgonpigg person. Det är ju på ett sätt fruktansvärt skönt att inte varje morgon måsta tycka att det är en pina när väckarklockan ringer utan att typ istället ligga och vänta på att alarmet snart ska ringa så att jag får gå upp. Men när jag lägger mig sent och planerar att ta ut en riktig sovmorgon (like today) är det inte så kul att ligga klarvaken kl 08.00.....

(gullig vägg jag hade back in the days förresten)

HAPPY

JAG ÄR SÅ OBESKRIVLIGT GLAD JUST NU!!!!!! Att en kväll på jobbet kan göra mig så lycklig?


CUBUS

Fick sålt de fina röda conversen idag och då jag hörde att det var 30% på Cubus (skyndafynda!) var jag inte sen att sprätta pengarna igen! Ett par förbannat sköna jeans, en üpergullig topp och vanliga tights - nästan som fått (visar eventullet fynden senare).

Efter ett virrvarr av kläder, solglasögon och en gnutta beslutsångest inne på CK styrde jag kosan mot Waynes där det blev en fika med Stina och Lollo (vi tyckte vädret kändes lite för kallt för glass vid älven) och måste ju bara påpeka att de är ju för underbara båda två♥


STINIS

Nu beger jag mig mot jobbet för tre snabba timmar där och sedan möter jag upp denna brud
för en glass vid älven och lite catching up. KANONERS!


TAGGADE

OM vi är taggade på London? På torsdag bokas det minsann!!!!!

VARDAG

Nu börjar vardagen om igen efter en fruktansvärt skön påskhelg!
Och idag är det mycket som ska hinnas med:

- Jobb 10-14
- Möte på jobbet
- Till banken och fixa e-leg
- Besök på resebyrån ang. London
- Ringa Hertz om biluthyrning
- Jobb 17-22


TILL SALU


Totalt älskar färgen på dessa och därför svider det i lillhjärtat då jag måste erkänna att de är på tok för stora för mina små fossingar. Så jag säljer alltså (med mycket motvilja) dessa godingar för á 300 kronor. De är strl 4.5 (typ strl 37,5), men är stora i storleken. Är du sugen så skriv en kommentar eller maila mig på [email protected].

SÅÅÅÅLDA!!!!

STÄDNING PÅ G!

Idag måste det bara städas i lägenheten (fråga Josse - hon höll på att svimma när hon hann titta in en snabbis igår) så nu blir det på med mjukisdressen och fram med städhandskarna för nu ska det glänsa i varje hörn!!!!!!!!

WHAT ARE WORDS

Klicka HÄR för att lyssna på en fruktansvärt underbar text och
kanske framförallt underbar människa. Lika tårögd varenda gång.

MIDDAGSDAGS!


Möter strax upp mina fina arbetskompisar (och föredetta) på Calles där det bjuds på tacobuffé! Då jag känner mig lite för sliten för en äkta branchkväll blir det nog bara middag och sedan väntar förmodligen biosalongen och 'Hur många lingon finns det i världen?' på mig och Emil!

SÖNDAG

Denna söndag kunde inte ha börjat mycket bättre. Jag och Emil blev upphämtade av Josse och Mikael för en runda på bowlingkompaniet - och tro det eller ej - JAG VANN (Emil har börjat smälta det....börjat iallafall)! Sedan har jag och Josse tagit en fika på Kitchen och planerat resan till London som eventuellt blir av redan om två ynka veckor. HUR BRA?


JAG ♥ PÅSK

Jag tror faktiskt påsken är min favorithögtid. Det är en såndär högtid som till skillnad från de flesta andra högtider inte behöver vara så förbannat speciell. På julafton måste man ha det sådär galet mysigt, på nyårs måste det bli den bästa festen som slut på året, på halloween måste man hitta den bästa utklädnaden och jag kan fortsätta hela dagen. Men med påsken är det enda måstet ett påskägg och vem tackar nej till godis? INTE DÅ JAG!


FINA FINA LÖRDAG


PÅSKAFTON

Idag: Steka i sommarvärmen på Elins bakgård.
Ikväll: Grilla och dricka några glas vitt på samma bakgård.



MIN PHONIE

Igår gjorde jag det möjligtvis skickligaste någonsin. Ni som känner mig vet att min mobil brukar åka i golvet både en och två gånger varje dag, men denna dag åkte den inte bara i golvet utan efter att den landat med en duns på golvet STUDSAR den upp och landar rakt i Pepper (Emils hunds) vattenskål. Hur är det ens möjligt?


FLYING

Ganska precis ett år sedan (!) och när jag ser bilderna känner jag fortfarande klumpen i magen/adrenalinet/
rädslan/frihetskänslan/u name it. Vilket jälva påhitt!!!

TRÖTTER

KUL att jag och Emil skulle ha myskväll och han somnar (och går inte att väcka..tro mig jag har försökt.) redan kl 21.00. När somnade han så tidigt senast? Jag kan inte vara speciellt roligt sällskap med andra ord.......


PITEÅ


Nu:
Bussen mot Piteå och Emils stuga. MYS!

MÅSTEN

1 Ta tag i klädhögen som börjar likna Mount E
2 Ta tag i diskberget som lätt klår Mount E
3 Ta tag i mig själv som luktar lika äckligt som Mount E (?)

Tror jag måste haffa mig en städare någonstans. Någon frivillig?
Blir nästan rädd för mig själv för att jag är så frukansvärt L-A-T (kanske kan få skylla liiite på gårkvällen?). Jag som skulle vårstäda och ha mig hela dagen. Det enda lilla roliga jag gjort är att powernapa med Isabelle mitt på dagen. Bra jobbat tjejen!

Googla lathet och du kommer garanterat se detta tryne överst på sidan......

FRÄSCHA TJEJER!

Nu blir det off to work! Isabelle tycker det ser ut som att jag ska ut och springa i mitt jävla pannband, men så går det om man har duschrummet fyllt med kläder (fråga inte ens)......Annars ska hon väl inte säga så mycket då hon inte är så mycket sötare när hon ligger här på madrassen och poserar i min onepiece, lillhjärtat mitt♥


SPONTANITET

Gårkvällen blev minst sagt spontan. Slog ett samtal till Isabelle för planering av helgen och det slutade med att hon och Rebecca hängde utanför min dörr med två vinglas (aka. madagaskar-glas) i handen. Några klunkar senare byttes brudarna (eventuellt pga. magparastiten eller mest troligt för mycket av det goda) ut mot Elin och vi satt och pratade om precis allt mellan himmel och jord ända till 05.00 då vi slocknade i min säng. HELBRA!


SKOR



Har fått någon form av skomani och trots att jag köpt/klickat hem tre par bara denna vecka känner jag inte att det är nog riktigt än. Bra att lönen kommer idag!

GRÅSKALA



PÅSKIGT


ph: village.se

Imorgon blir det storstädning av lägenheten och fram med lite påskpynt!
Vem gillar inte små gula kycklingar liksom?

AVUNDSJUK



Isabelle och Elin ska ut och åka inlines och jag är så sjukt irriterad på att jag har mina i Lund och alltså inte kan hänga på......Inlines är garanterat det allra bästa sättet som finns då det gäller att röra lite på hullet! Men kanske hänger på brudarna och tar en glass på Ainas senare. Den som lever får se! Nu ska jag väcka min 'sju-sovare' med lite pussar. Inte helt fel det heller!

SOMMARVÄDER


Måste ÄLSKA att jag är ledig hela helgen och att vädret är med mig. PUSS!




ONE PIECE

Myser sönder i min fina heldress ikväll. Kan omöjligt finns något skönare man kan ha på sig. Emil jobbar iallafall natt inatt så jag tänder lite värmeljus, dricker inte kranvattnet (har nästan lust att göra det, bara i protest) och slår på disneyfavoriten 'Lilla Sjöjunfrun'. Låter som en bra tisdagkväll!

FLER DAGAR SOM DENNA, TACK!


En hel bra måndag har passerat! Mötte upp Isabelle och Elin för en tidig middag på Subway och för att senare få för oss att det är sommar redan den 18 april. Det blev nämligen årets första dopp (fint att det flöt förbi isflak när vi doppade oss....) och sedan häng på takterassen med hejdundrans mycket kläder, täcken, ljus, vin och babbel tills munnarna värkte. LOVE!

LÖPRUNDA

Sitter i läggan alldeles rosig om kinderna efter årets första löprunda (ni kan inte ens tänka er hur jobbigt då man 1. inte tränat på dryga halvåret och då det 2. blåser STORM ute) och även efter lite häng i solen med hög musik som sällskap ute på gården. Älskar att våren är här! Nu blir det ett snabbt ärende på banken, sedan tänkte jag snylta lunch på jobbet!

KONFIMERAD


Idag tog Julia konfirmation och även om man i vår släkt inte säger 'Grattis till konfirmationen' utan istället 'Så himla skönt för dig att det är över' har det iallafall varit en riktigt trevlig dag med både kusiner, mostrar, kusinbarn, morbröder, farmödrar och hela paketet. Lägg till på tok för mycket mat och fika så har ni dagen i stort. Måste gillas!

BEBISMYS

Hela kvällen har jag fått pussa på denna myspropp. Hur underbart? Bli inte för rädd Emil;

men man måste ju bara få längta tills man får en egen liten gullunge att mysa sönder med!


NORMALT OSV....


Jag och Emil är ju inte som alla andra då vi ligger vid varsin dator kl. 00.45 en lördagkväll och sjunger högt i kör (observera att båda har bland de värsta sångrösterna i historien) till låtar som DENNA och DENNA. Men jag gillar't! Annars så här det varit en riktigt rolig kväll på jobbet med gubbar som raggat sönder och kvinnor vi trott varit höga! Men nu måste jag dejta John B, för imorgon blir det tidigt upp!



UNDERBAR


Det finns inget bättre än du♥

GODIS GODIS GODIS!!!!

Innan jobbet är det jag som svänger förbi Godisvågen och köper en gigatisk påse med alla mina favoriter (ska försöka komma upp i samma prisklass som Tina då hon går lös inne på godisaffärer och det säger både ett och annat om 'gigantisk') för att sedan jobba några timmar och så småningom mysa framför någon trevlig rulle med min finaste. HUGS!


DET HÄR BLIR EN BRA DAG!!!



ETT ORD: SKÖNT.



En sten (eller kanske snarare ett klippblock) har släppt från bröstet. Personalmöte idag och äntligen fick vi fram vad vi försökt säga i veckor. SÅ JÄVLA SKÖNT! Att vi fick bra mycket bättre respons än väntat, att vädret är sommarinspirerat och att Emil tagit disken har gjort att jag gått med ett leende från öra till öra hela dagen. Härliga torsdag!

PEACE

JAG SAKNAR DIG PLUTTEN♥


BOWLING KOMPANIET!

Igår:

+ lite hockey och middag på 107:an. HELT OK!

HÄRLIGA MÅNDAG!

Underbart väder resulterade i promenad och lite häng i solen med finaste Lollo.

(snygg min jag lyckades få till också...)

FORTFARANDE SAKNAS HEADER.......

Höll på att fixa lite med designen innan jobbet och la på lösenordet (brukar av någon anledning alltid göra det?) och med mitt alzheimers-minne kom jag självklart inte ihåg att ta bort det. Det jag pysslade med var iallafall att lägga till olika kategorier, som ni (förhoppningsvis...) kan se här ovan, och hoppas därmed på lite mer ordning på bloggen. Att det har hänt något fruktansvärt mystiskt med menyn (ja, den är delad på mitten.....) kan vi ju se med det blinda ögat.

MINNS NI?


Jag och Emil fick världens sug efter det här spelet när jag av någon konstig anledning nämnde det igårkväll. Men med Mac ville inte där-man-släpper-bomb-knappen vara där jag ville och vi sa att vi skulle vänta tills Emil hämtat sin dator från Kgatan. Så ikväll blir det MATCH! (PAX RÖDA GUBBEN!!!!!)

BACK FROM HELL!

Nu är det slut magsjuka i denna lägenhet för gott (punkt slut)! Och jag har redan hunnit städa hela lägenheten, hämtat ut min kamera som varit på lagning, fått (på obestämd tid) låna en hopfällbar säng av mammas kompis, varit en snabb sväng till 107:an och sagt hej och nu springer jag ner en runda på staden! Ikväll då Emil kommer hem från jobbet blir det middag från Dallas, vilket passar mig heeelt i smak då jag inte ätit mer än isbitar på tre dagar....

NU: Lite för-att jag-varit-sjuk-shopping!


THAILAND - PART 3 (PÅ UTFLYKT)

Mosquito Island
Bamboo Island
Phi Phi Island
James Bond Island
Maya Bay
Sist men inte minst - finaste solnedgången♥

VÄRSTA DYGNET I MITT LIV.......



TJI FICK JAG...

FYFAN!!!!!!!! För första gången sedan dagis (aka. smittzon nr. 1) har jag M-A-G-S-J-U-K-A...........Efter en shoppingrunda med mamma på solbacken kände jag hur illamåendet ville döda mig, men envis som jag är ska jag ju självklart till jobbet ändå. Krigar mig dit med tankar att jag inbillar mig och att frisk luft var det enda som behövdes i bakhuvudet. Hann vara på jobbet i á fem minuter innan jag bokstavligt talat blev hemskickad med kommentarer som 'kom inte nära mig' och  'du är ju blekare än likblek' klingande efter mig. Den korta vägen hem har aldrig känts så lång då jag var tvungen att stanna, andas och hålla tillbaka det som ville upp för att slippa pinsamheten att lägga en pizza mitt på torget.

Väl hemma vill ni nog inte veta hur det gick.........ska försöka glutta på hockeyn, men får se om det blir i fåtöljen eller vid toan jag spenderar kvällen. Hoppas ni mår bättre än jag!!!!!



NU: MOT TVÄTTSTUGAN

Efter att ha mutat Emil med att köpa lunch till honom slapp jag ta tag i det diskberg som prydde vårt kök och det tackar och bockar jag för! Däremot är det min tur i ordning att ta tag i det andra berget - tvätthögen. Fast jag, som i princip aldrig sett en tvättmaskin innan jag fyllde 18 bast, tycker det faktiskt kan vara lite småkul. Friskt?


Lördagen i miniatyrformat:

GLAD VAR NAMNET!



Mår hundrafemtio gånger bättre idag än igår. Om det ens räcker. Och varför vet jag inte - igår stod solen högt på himlen medan snön idag faller som den gjorde i januari.....Men jag är förbannat glad idag och det kan inte lite snö förstöra. Nu ska jag på med lite kläder och sedan sticker jag till jobbet och förhoppningsvis senare mot Jysk för inköp av en hopfällbar säng! K-U-N-G!




MYSIGA NÄTTER

Jag och Emil har ett problem. Eller snarare Emil HAR ett problem och jag ÄR problemet......Då jag sover som bäst (och vi kan tillägg att det är 6 av 7 dagar jag gör det) gör jag inte som resten av Sverige och 'sover som en stock' utan jag 'sover som en marathon-löpare/boxare' - det vill säga jag sparkar och slåss som om det handlade om mitt liv varje natt och stackars Emil blir slagkudde.

Därför har han kommit på den briljanta idén med en madrass under sängen som han kan ta fram och lägga sig på då jag kämpar mina krig under dygnets mörkaste timmar. MEN jag h-a-t-a-r denna madrass - varför vet jag egentligen inte - men blir alltid så ledsen när jag vaknar och ser min lilla pojke ligga därnere på golvet istället för med mig. Så har jag bestämt att testa en ny lösning (minst lika obekväm för Emil men...) och det är en hopfällbar säng. Då sover han ju precis bredvid mig och har bara utökat vår lilla 120-cm-säng med en 90 cm till! BLIR AV!



VILL OCKSÅ KUNNA MÅLA...



(gynning.net)

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

...FÖR IDAG FYLLER MIN 'LILLA'SYSTER 15 ÅR. Tiden går då för fort och att ungen nästintill vuxit om mig samt att folk inte längre ser oss som systrar utan kallar oss tvillingar, säger väl både det ena och det andra om hur stor (och snygg) min lilla lillasyster gått och blivit! Jag älskar dig, Jullebulle♥


SATURDAY NIGHT FEVER - YES!

Lördagskvällen var k-a-n-o-n. För att säga det snabbt: Någon spräckte sina jeans just innan vi skulle fara, någon drack rent hela kvällen, någon smet in gratis, någon lånade pengar av okända, någon trängde sig rätt lite i garderobskön, någon dansade tills den stupade, någon drack avslagen öl och någon hade det riktigt grymt! Stort plus på min fina donna och även på resten av Skellefteås ungdomar som också befann sig på folkparken!


LOVE U

PÅ MED SKORNA IGEN - SÅ VI KAN SLÅ KLACKARNA I TAKET SOM ALLTID.


Tack och lov är jag inte allt för bakis idag (säkerligen tack vare mina bakis-tabletter) för snart blir det att hoppa in i duschen och börja fixa sig för ännu en kväll i dimman! Denna spenderas i Stinas nya lägenhet och det ska bli riktigt spännande att få se hur hon fått det. Jajajajaja, nu väntar duschen!

Med gårdagens utkletade smink, favvotröjan på och såklart mjölken i handen - taggar jag igång för kvällen!

GOTTA LOVE IT!


Igår stod bruden ovanför för sällskapet (även vinglaset fick vara med på både ett och två hörn) och hujeda mig, vilken glädjespridare pinglan är! Nååågra hemligheter avslöjades, planer blev smidda och att vi gick till min 75-åriga granne med ananaspaj behöver vi ju inte ens tala om. Förbannat mysig/rolig/perfekt fredagkväll, thank you darling ♥

ps. förlåt A & T för mailet.....dog lite när jag såg det idag, vi är ju inte friska någonstans.. ;-) ds.

RSS 2.0