HEJ HÅ


Vi har ännu inget internet i lägenheten och när jag är hemma på 107:an har jag pappas dator = inga bilder = jävligt fattiga blogginlägg = jag orkar inte blogga! Men jag lever och mår mer än gött och lovar mig själv samt mina biggest fans att det kommer bli mer liv här så fort vi firrat internet. PEACE!


STINA 20 ÅR!!












Min finaste bästa vän fyllde 20 år och det firades med poolparty á la Grubbgatan! Hur trevlig kväll som helst och även en sväng på Matfesten hanns också med. Grattis igen min donna♥



WEEKEND

Har haft en otroligt G-R-Y-M helg!!!! Tack alla fina människor som förgyllt den♥
Nu sitter jag och ser dokumentären om Christian the Lion och blir så sugen på att
skaffa en lejonunge att jag dör! Men efter det så kommer blider från helgen :))


Mobilblogg

Har haft en sjuuukt bra kväll!! Jag, TP , Tette och Stina trillade just in genom dörren, kan ju bara säga att jag älskar denna stad ännu mer! Men nu: Godnatt!!!

Mobilblogg

Har haft en riktigt rolig kväll då vi firat Stinas födelsedag! Men måste framförallt tacka Mr. Langos för att han har fulländat min kväll för mest troligt sista gången i sommar!


25 AUG

Jag måste säga att jag älskar Umeå! Har inte ens flyttat dit än, men jag trivs redan som firren i vattnet! Jag och Emil gick och shoppade hela dagen igår och sedan lagade vi favvo-middagen (Pasta Carbonara á la Emil) i lägenheten och myste på hela kvällen. Idag bjöd min pöjke mig på lunchbuffé på Eurasia innan vi bilade hem. Hur mysigt dygn?




UMEÅÅÅ

NU: Umeå!! (Tur att jag är snygg iaf....)

PICS

Från igår:










Mobilblogg

Sitter på en mysig lunchdejt med finaste Josse♥


GÖTTANS MOS!




Igår blev det inlinesåkning á la Isabelle&Anna. Stressa sönder för att plocka upp otåliga Emil och Petter.
Minigolf där vissa behövde cigg för att inte slå sönder banan. Tennismatch som var riktigt rolig.
Filmmys/Massagetåg framför filmen 'Trust'. Och slutligen skallade jag och emil kudden här på 107:an. GÖTTANS MÅNDAG!


RÄKOR

Idag myste jag och Lollo i stackgrönnan med varsin räkmacka! Inte helt fel!

GNIGHT

Nu måste jag sova! Har alltså gått med på att följa lillasyster ut och springa imorgonbitti. Planerar i smyg att försova mig, men vi får se......Annars vill jag bara meddela världen att One Tree Hill är det näst bästa som hänt mig (varning för löjligt gullegull: emil, du är det bästa and u know it♥) och ikväll har jag sett så många avsnitt att mina ögon är fyrkantiga!!!!

NU: SOOOVA!!!!


MYSPYS

Som ni såg i inlägget nedanför myste jag och min baby på som aldrig förr igårkväll. Tanken var att mysa i biomörkret meeen eftersom vi inte bokat någon bilijett var det självklart slut. Bestämd/envis/barnslig som jag är surade jag hela vägen hem då 'jag verkligen verkligen verkligen ville gå på bio' (jag kan på riktigt bete mig som fem år....) men sedan kommer vi hem och Emil trixar ihop världens mysigaste soff-säng framför tvn, poppar popcorn, firrar massa godis, kuddar och täcken. Att han står ut med mig och är så underbar samtidigt, jag förstår inte hur han lyckas♥

 


Mobilblogg


Och hur mysigt tror ni vi har det?

MIN PINGLA



Kunde bara inte hitta en bild som är mer 'Amanda-och-Anna' än denna bild. Utomlands. Peace. Fulla. Dansgolvet. Glada. Vi har ju bara alltid varit bäst på att festa tillsammans, speciellt i 'the magic matkällare' eller när vi krockar med väggar, sveper en sjua, dricker vin tills vi bölar, dansar så vi får blåsor och allt vad vi hittat på! Och imorgon flyttar alltså min partypingla ännu en gång utomlands några månader och även om jag kommer sakna dig nå grymt, är jag så himla glad för din skull - att du gör det just du vill♥


MY HEART




Jag saknar verkligen att bo ihop med min kärlek♥


GIRLSEN


Igår var det avskedsfest för Amanda på hennes inglasning! För mig blev det inte utgång men mycket trevligt ändå!

SJUKLING

Jag har feber. YEY.......Är hemma hos min finaste och myser (läs: smittar ner honom). När han sticker till jobbet ska jag inte göra något annat än att se One Tree Hill och sträckläsa en sjukt bra bok jag lånat av Lollo. Det kommer eventuellt även lite update här - det är ju i vanliga fall lite snålt med det så!

MÅNDAGSBARN

Har haft ett underbart dygn med en alldeles för fin vän♥ Började gårkvällen med balkonghäng och varsin cider i handen och efter det gick det bara utförs då vi hälsade på grannarna, busringde, satt ute i spöregnet och skrattade tills vi stupade, sprang på biltak, busplingade/bankade och tillsist somnade i sängen utan madrass med sovsäckar. Precis sådär som en måndagkväll borde se ut kan jag tycka!

  













Mobilblogg

En natt i Umeå med finaste Bella<3 Lite packning och så vidare....

IGÅR:

- Solade jag på baksidan
- Käkade jag middag i stugan
- Myste jag med familjen
- Pussades jag med min älskling (som far till fjällen idag!)
- Färgade jag mina ögonfransar
- Såg jag One Tree Hill för första gången på sinnes länge (& det är bara bäst!!!!)


  



Mobilblogg

Lunchdejt med min baby och självklart blir det sushi för min del. Jag är helt besatt! Senare idag ska jag ta tag i min frippa - färga, slinga och klippa WOHO!


LOS PEPES

I fredags visade det sig återigen att jag har (hade?) världens bästa arbetsgäng då det överraskade mig med en avskedsfest efter jobbet. Lite för goda tapas. Lite för mycket vin. Lite för galna shottar. Lite för pinsam dans. Lite för dyra peresenter. Lite för underbara människor! Så nu mina vänner är jag L-E-D-IG!!!!!!! Kunde inte kännas bättre och förhoppningsvis blir det Umeå imorgon YEY!


den enda bilden vi tog på hela kvällen ;-)

GLADA

Ikväll var både jag och Amanda på så här underbart glatt humör på jobbet↓
(eventuellt för att vi var tvungna att diska....bortskämda?)

Det hela slutade med att vi kastade varsin tallrik i backen↓ SNYGGAA!



Mobilblogg

Emil var lite för pömsig för att orka pallra sig till stan (stackarn har jobbat hela natten), så är man inte världens bästa flickvän som väcker honom med hämtmat på sängen JODÅ! Att jag dessutom fått honom att käka sushi tycker jag själv är ett under, men hur mysigt är det inte nu då vi sitter här med våra kinapinnar, råfirre och wasabi?


MYSMORGON

Idag har jag soooovmorgon!!!! Men jag förstår inte hur det kommer sig att alltid när man får sova hur länge man vill, så går det inte? Jag har iallafall lyckats mysa på trots att jag varit vaken - spatserat runt i min onepiece medan jag käkat bullar och kikat på serier. FUNKAR! Nu har jag just tagit tag i utseendet och väntar på att mamma ska komma hem med bilen, så jag kan lunchdejta med min pöjke på Wok N Roll!


kärleken min♥


PN

Hemma hos Emil mellan mina jobbpass. Han har jobbat natt så nu ska jag krypa ihop med grabben min och powernapa lite.


Mobilblogg

Vaknade upp på helt fel sida imorse och det hela blev inte direkt bättre av att jag skulle cykla i regnet till jobbet....Men nu myser jag iaf på jobbet (i mitt lilla favvo-hörn) med bla. morgonkaffet och lite nötter innan gästerna börjar droppa in!


SNABBHET

Ikväll drog jag och Amanda ut på en promenad och därpå lite häng på inglasningen. Inte igår jag såg bruden, så det var banne mig på tiden och mysigt var det minst sagt! Vi kom dessutom fram till att vi båda pratar lika fort som att det skulle sitta en propeller i munnen¨på oss - kanske inte så smickrande men då hinner vi minsann prata om mycket när vi ses (om det inte vore för dessa svordomar...) ;-)



LULEÅKALASET

Hur jag ska kunna sumera den helg förstår jag inte riktigt, men här har ni ett kanske lite för internt försök: Övertaggning i bilen. Full på en Breezer. Sunkigaste vandrarhemmet i stan. Haltande 'fångvakt'. Svepa en sjua of kröö. Språngmarsch mot Håkan. Vara ett 'Håkan-fan' och mima som en femåring. Dansa rumpan av oss med min gamla fritidsledare. Leka DJ. Langos for the win. 8 pers på 4 sängar. Skeda med Bella. Vakna lika taggad som jag somnat. Shopping. "JAG SÅG EN AILEN". Skrattattacker mellan powernapsen. Förfest á la kullen. Träffa barndomsvänner. Gubben i lådan. Öl i öltält. FINA MÄNNISKOR OCH EN JÄVLIGT KUL HELG!
 
























MINI

JAG HAR KÖPT EN NY MOOOOBIL! Samsung Galaxy Mini som verkar vara K-Ö-N-G, lovar därmed också bättre update då den har mobilsurf! WOOP WOOP!




I SKELLAN IGEN!

Nu har jag, Bella och Elin kraschlandat i soffan på Moröbacke - slitnare än krigare, tröttare än John Blund och fulare än ankungen. S-K-Ö-N-T! Helgen har varit grym och det kommer bli en bildbomb lik Hiroshima senare, men börjar med att bjuda på några få som en liten aptitretare:


TAGGEN

Imorgon sticker jag norrut med destination Lulekalaset - är ungefär så taggad att jag spricker. Då vet ni! HA DET GÖTTANS!



Helgens brudar♥


FRANK WAGNER

BABY I'M IN LOVE!!!!!!!! Jag må vara lite efter kanske, men jag har fallit pladask för Joel Kinnaman efter att ha sett Johan Falk-filmerna. Ledsen Emil, du har bara andraplasten nu ;-)

LIL'SIS


Tack för all hjälp idag, gullet♥


UMEÅ





Idag har jag och syster slitit som djur med lägenheten och den blir faktiskt helfin!!! Att jag shoppade kuddar/gardiner/sittdynor som en annan shopaholic och fick den största kassen jag någonsin skådat var minsann ett stort plus i kanten (om även ett fett minus på kontot) och OM jag känner mig redo att flytta några mil söder ut nu? JODA! 


MÅNDAGKVÄLL

Möta upp Bella. Hemmakvällsgodis. Fusksola.
Längsta cykelturen någonsin. Mys och planering på inglasningen.






LILLTJOMPAN

Efter jobbet umgås jag med denna saknade brud↑ och imorgon sticker jag, mamma och Julia till Umeå och Kandidatvägen! KUNG!!

MOBBEN

Hade det riktigt gött i Piteå!!! Men min mobil gick i tusen bitar......därför jag inte svarat om ni ringt/smsat. Då vet ni. Hörs senare!

RSS 2.0