FÖRSÖK ATT INTE BLI AVUNDSJUKA HE-HE-HE!!!

Allt är helt UNDERBART här på andra sidan jorden!!! Värmen är nära 35 grader och vatten inte mycket svalare! Man blir bortskämd naaanting, så förvänta er två riktiga latmaskar när vi kommer hem! Nu: Happy Hour på takpoolen i solnedgången. TJING!


AAAHHHHH NU FAR VI!!!!!

NU BEGER VI OSS MOT ARLANDA FÖR ATT KÄKA MIN FAVORITGLASS OCH SENARE LYFTER FLYGET MED RIKTNING MOT THAILAND!!!!!!!!! VI ÄR SÅ GALET TAGGADE ATT DET INTE GÅR ATT BESKRIVA. VÄRME, SOL, BAD OCH MASSA PUSSAR PÅ VARANDRA♥




14E BILDEN: En bild som påminner dig om gamla tider.



Behöver jag säga mycket annat än att jag älskar er och det vi hade tillsammans? Våra matlagningsprogram, Sim OS i Belgien, Vinter OS, tjuvkörning av moppe, The Sims, alla mina förkorta tröjor, bad i älven mitt i natten, studsmattan, lunarstorms 'loka-chatt', 'Dödligt Misstag', camping på Mobacken och så jäkla mycket mer.
Fina fina fina minnen, som jag önskar jag kunde få uppleva igen
och ta tillvara på mer♥


MAN FÅR NYA VANOR, NYA RUTINER. MEN DET GAMLA KOMMER ALLTID FINNAS KVAR.


Emil sover hemma på korngatan ikväll, och jag helt ensam i lägenheten. Och nu märker jag hur mycket jag ändå saknar att sitta och tjattra på msn med pöjken (visst, vi brukar göra det då båda är i lägenheten, men då ritar vi bara bajshögar till varandra/försöker klå den andra genom att säga fula ord. Moget, jag vet!), det är himla mysigt trots allt att bara skriva av sig lite tjoller och kärlek. Och kanske lite töntigt att typ sakna varandra efter några timmar? Aja. Nu ska jag slå i gång älskade Anna Phil och förmodligen somna framför det. Gnight.



Hotellet vi kommer bo på. OTAGGAD JAG ÄÄÄR!!!



13E BILDEN: Du och någon klasskompis.



En lite för suddig Tina. En lite för blundande Nils. En lite för glad Anna. En ännu lite för gladare Miranda. Och en lite för mysko Sebastian. En kväll under studentveckan i vårt allt annat än stabila, men dock väldigt älskade, "student-veckan-tält". Härliga tider!


'MEN VAD GÖR DET OM HUNDRA ÅR?' PASSAR KANSKE GANSKA BRA JUST NU.


ALLTSÅ VARFÖR JAG?
Varför drabbades just jag av en sådan klumpighet som ingen annan människa någonsin kommer besitta? Och vaaaaaaarför lyckas just jag boka FEL biljetter?

Jag tror vi kommer skratta åt det här. I sinom tid. Men nu vill jag bara gråta. Istället för att boka flyg Skellefteå → Stockholm så lyckades jag på något märkligt vis boka flyg Stockholm → Skellefteå........TACK OCH LOV så fanns det kvar flygbiljetter åt 'rätt håll' så att vi trots allt hinner med flyget mot Thailand, men det ekar nu om möjligt ännu tommare i plånboken än tidigare. SÅ ONÖDIGT.


F-A-N


12E BILDEN: En bild på din vardag.



Restaurangen, där jag mer eller mindre spenderar varje vardag - dag som kväll.
Men man ska int' klaga - jag trivs!


11E BILDEN: En person du kan berätta allt för.



I över 10 år har du funnits vid min sida redo att lyssna och att trösta mig, men även att prata och bli tröstad. Vi har helt enkelt  varit där för varandra i vått som torrt och du vet det allra djupaste hemligheter som jag har, precis som jag vet dina och precis som vi har många hemligheter tillsammans. Jag visste inte att det var med dig jag på 'Skellefteåfestivalen' skulle dela mitt viktigaste brythjärta någonsin, men det var det. För du har i många år varit min andra halva och på dig litar jag mer än någon annan.

Bara ett samtal bort, som alltid♥


FÖRBANNAT UNDERSKATTAT.

Har haft en äkta tjejkväll all by myself ikväll och det var bland det skönaste på länge. Färgade mitt hår, fransar och bryn, målade naglarna, besökta solen en trappa ner, tog längsta duschen någonsin och packade inför Thailand (MINDRE ÄN EN VECKAN KVAR!?!?!?!?) medans jag såg den tjeigaste filmen på länge - 'Burlesque'. Så fruuuktansvärt härlig kväll och som grädde på moset ringer Emil nu 'Jag är påväg hem från jobbet nu, ska svänga förbi Frasse - ska du ha något?'. Älskar denna torsdag.



PZ


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...



...FÖR IDAG ÄR DET MAMMAS FÖDELSEDAG♥


10E BILDEN: En person som du saknar.



SAKNAR MED STORA BOKSTÄVER. Saknar människorna. Saknar sammanhållningen, Saknar bollkänslan. Saknar lyckan när man vinner ett set. Saknar skratten. Saknar att slänga sig så knänen till största del består av skrapsår. Saknar alla bussfärder. Saknar tränarna. Saknar 'ooohej'. Saknar. Saknar. Saknar.


HJÄRTAT MITT♥

Alla ♥-ans dag har aldrig varit min favoritdag. Jag tycker att det finns 365 dagar som är till för kärlek. 365 dagar då du borde visa dina nära vad dom betyder. 365 dagar då det finns fina rosor att köpa för att ställa på bordet och överraska din hjärtevän. Ändå ska alla helt maniskt göra detta på samma dag? OK att köpa med dig en godisask/ros/hjärtekalsong hem till det hjärta som ligger närmast ditt, men att köpa massor med dyra presenter hit och dit? Aldrig förstått.

Men att jag och Emil jobbade HELA alla ♥-ans dag och bara sågs just innan vi slocknade kändes faktiskt inte alls roligt (kan man ha mer dubbelmoral?). Så vi tog mitt 'man kan ha en hjärtedag alla 365 dagar om året' på allvar och har ikväll ätit tre-rätters middag á la Köpmangatan med rosor och tända ljus fulla bordet och nu ska vi kura ihop oss under täcket med desserten framför 'Life as we know it'. Älskar vår egna lilla hjärtedag.
 


9E BILDEN: Någon i din släkt.



Sötaste kusinbarnet Alvi!


ISABELLE OCH ANNA UTE PÅ ÄVENTYR!



Vi lärde oss att man aldrig blir för gammal för att sniffa salt, att vi är riktiga hejare på att laga tacos, att vi skulle kunna kyssa vaktens fötter för att han släppte in oss trots att det var 20årsgräns, att vi eventuellt skulle kunna få karriär som DJs, att dansa är förbannat roligt, att dansa på scen är om möjligt ännu roligare, att ramla på toan kan leda till skrattanfall, att det inte är allt för skönt att dela på en soffa med en sackosäck som täcke, att man kan ha så ont i fötterna att man hellre går barfota i snön, att vi kan ha förbannat jävla kul tillsammans! Tack snuttan, för i helgen!


8E BILDEN: En person som alltid ställer upp.



Pappa har väl kanske mer eller mindre skämt bort mig och Julia genom att a-l-l-t-i-d bara vara ett samtal bort. Det spelar ingen roll vad det handlar om, för vare sig det är skjuts till träningen, hämtning mitt i natten eller slut mjölk i kylen så fixar han det! Men det är inte bara på så sätt han ställer upp, utan jag vet att han alltid står bakom mig i det jag gör och han skulle göra precis vad som helst för att jag ska få vara lycklig. Fina pappa, jag älskar dig!


UT PÅ ÄVENTYR MED DENNA DONNA. UNDRAR VART VINDARNA BÄR OSS IDAG?




7E BILDEN: En bild som du aldrig lagt upp.



Dykning med gastuber på 7-8 m djup. SÅ BALLT OCH GUD SÅ SNYGG MAN ÄR UNDER VATTEN!!!!
Det här är typ en av tusen bilder 'som jag aldrig lagt upp' från Alanya-resan. Ska göra ett inlägg om det snart banne mig (bara typ ett år senare......)!!


BRUDAR BRUDAR BRUDAR - ALLA GILLAR BRUDAR!









Tre tjejer som inte träffats på gud-vet-hur-länge. Lite vin. Lite Smirnoff. Lite 43:an. Inte bara lite babbel i mun på varandra. Ett proppfullt O'learys och en riktigt bra kväll. Bordegöras mycket oftare!


6E BILDEN: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



Alldeless för längesedan. Jag saknar dig, toker/glömsker/snygger.
Vi kunde verkligen ha himla kul tillsammans vi♥


TÄNKTE ATT DET KANSKE VAR PÅ TIDEN ATT VISA LÄGET PÅ KÖPMANGATAN 16 B.




Ovanför sängen sitter jag och Emil så fint i vår bästa år.

Det stora galmourösa köket!

'Garderoblängan' och mitt fina ljusstakefynd för 25 spänn!!!!

Här har vi massor med 'barhäng', alla veckans dagar!

Och nu hinner jag inte visa mer för nu ska jag strax möta upp Camilla på Supermarket! Sedan är det inte så mycket mer att se för den delen heller; en mini-toa, ett duschrum, en hall och en tv-hörna. Inte så ball, jag lovar! Men trots allt trivs jag som firren i vattnet, lilla fina 1:an!!

5E BILDEN: En bild på någon du litar på.



110 %
Mamma är den mest förstående och pålitliga människan jag vet, inte bara för att hon är min mamma, utan för att det är sådan hon är. Det finns ingen jag kan bli så irriterad på som henne (kanske julia...) men det finns inte heller någon som skulle stötta mig i alla tänkbara situationer på samma sätt som hon gjort. Jag älskar dig, mami!


SKELLEFTE BY NIGHT!!!!!



Tycker att ni ska kolla in denna spännande hemsida KLICKA HÄR!!


4E BILDEN: En gammal bild på dig själv.



Tänkte först att jag skulle ta en bild från när jag var á två år, men kom på att det kanske är roligare med en lite äldre och inte alls så söt bild. Den här bilden är hur som helst tagen under underbara sommaren -05. Det var sommaren då jag och Stina var tightare än mina jeans, då vi två for utomlands i nästan tre veckor tillsammans och då livet var lite mindre komplicerat. Och det var sommaren utan sommarjobb. Härliga tider.


GODNATT. GOOD NIGHT. BON NUIT. BUENOS NOCHES.



Hör och häpna promenad idag igen! Och jag åt frukt idag istället för godis? VEM ÄR DU OCH VAD HAR DU GJORT MED MIG? Skämtåsido, nu ska jag mysa ner och somna bredvid en tvspelande pojke. Förstår inte hur jag alltid kan lyckas somna inom två minuter trots skjutljud och tända lampor. Ses på 2 min, John B.


3E BILDEN: En bild på någon i din familj.



Tyckte bara att den här bilden var riktigt snygg på min riktigt snygga syster!
Jag älskar dig, lilsis'


SKA FÖRSÖKA BEHANDLA DIG BÄTTRE ÄN MINA EX.......

Idag var det jag som var hurtig och tog en promenad i det helt underbara vädret till Solbacken. Sker inte allt för ofta att jag tar på mig promenadskorna inte ('plötsligt-händer-det'-upplevelse typ)......Därifrån fick jag, förutom fyra matkassar från Maxi, med mig en K-A-M-E-R-A. En rosa och fullt försäkrad kamera för just över 1000lappen. Hur bra? 
 

 


2A BILDEN: En bild på dig själv.



Kanske inte världens grymmaste bild direkt, men det var definitivt början på en av de allra GRYMMASTE helger.


Jag och tre favoriter tog en roadtrip ner mot Stockholm. Vi fick låna en lägenhet på á 20 kvm där vi med nöd och näppe tryckte in våra lite för överfulla väskor och vårt lite för övertaggad humör. Började med en dag på stan då vi irrade runt som höns i hönsgården på stockholmsgator på jakt efter snyggaste tröjan/skorna/jeansen. Kvällen forsatte i samma spår, och till och med några snäpp bättre, då vi lite sjukt lyckades ta oss in som VIP på Collage och drack (för oss gratis) champange för flera tusen för att sedan bli bjudna på för många shots inne på White Room. Att trilla in i lägenheten 07.00 kändes helt rätt tills väckaren ringde 10.00 och vi skulle upp och iväg mot Västerås. Amanda låg i baksätet och höll på att 'lägga en pizza' var och varannan minut medan jag kissade alldeless brevid kyrkan. Och inte tar det slut där - utan det var då vi skulle göra det vi kommit dit för: FALLSKÄRMSHOPPNING. Som ni förstår var det en galen/underbar/otrolig helg med fabulous four.

1A BILDEN: Någon du umgås väldigt mycket med.



Emil Stenvall
Kanske inget 'kors i taket' då 1 vi är tillsammans 2 vi bor ihop 3 han är undebar. Det absolut finaste jag har, det är han! Även om han så fint skrev till mig via sms idag 'Jadu, du kan då verkligen vara en PAIN IN THE ASS ibland....' så vet jag att han älskar mig precis för den jag är! Han är min trygghet och den jag skulle offra mycket mer än en lilltå för♥


....OCH SÅ HÄNGER JAG PÅ ÄVEN DENNA TREND.

Sist gick det ju sådär. Men det är ju så himla roligt (i början åtminstone...) - SO HERE WE GO!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild på någon du litar på.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: En person som du saknar.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: Ett ögonblick du aldrig glömmer.
18e bilden: En bild på någon du skulle vilja lära känna bättre.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En bild på någon som alltid lyssnar.
30e bilden: En bild på din framtid.

JAG HAR LADDAT NER HELA SÄSONG 01 AV ANNA PIHL!!!!!



OM det ska nötas? JODÅ


FINA SÖNDAG.

Har haft en perfekt söndag. Började med lunch på Wayns med Alejo och Jenny och avslutades här hemma med älsklingen framför 'Luftslottet som sprängdes'. Där emellan hann jag och Emil även hem till Lund 107 för go' middag och kladdkaka framför allas älskade Solsidan. Saknar allt att bo i Lund ibland, men mammi skickade iallafall med alla ingredienser som behövs för kladdkaka så jag även kan baka det här i lägenheten. Hon är för söt♥

Annars så fick jag svar på vem jag fått min 'bottenlöshet' av (både på jobbet, av vänner och Emil får jag gång på gång höra 'hur orkar du äta det där OCKSÅ?!?!?') då både jag och pappa först vräker i oss middag, sedan massa kladdkaka och sedan, när alla andra dör lite granna av mätthet, trycker vi varsin popcornpåse.......


Älskar er!


NU BLIR DET LUNCH PÅ WAYNES MED:


MY LOVE.

Ikväll bänkar jag och älsklingen oss framför 'Flickan som lekte med elden' med Ben&Jerry (vi har världens bästa teknik: Emil äter upp all glass och jag som hatar glass får alla kakbitarna he-he-he). 
 


Jag älskar dig, knäppis♥


ALLA FREDAGKVÄLLAR ÄR INTE LIKA KUL......

1  Jag är inte på Mollys ikväll som typ hela Skellefteå.
2  Efter att ha jobbat 10 timmar lägger jag mig inte och glor på 'Vänner' som jag helst av allt vill, utan väljer av någon outgrundlig andledning just denna fredagkväll till att storstäda lägenheten. Varför?
3  När jag tvättar bort sminket börjar blodet från näsa spruta (så jag tvättar mig i mitt eget blod.....) och slutar inte på närmsta timmen. Har blodat ner alla handdukar i lägenheten. Fräch_tjej_92.

Ska passa på att försöka somna nu innan blodet börjar droppa igen......
 


Här äcklas Finn av mitt näsblod förra fredagkvällen.
Jag har rätt stabil näsa på vintern som blöder typ en gång/dag....


KAN MAN ANNAT ÄN ÄLSKA DENNA SERIE?



Sitter och ser avsnitt efter avsnitt medan jag skrattar lungorna ur mig. Hela gänget är ju fan klockrena! Ska nöta sönder ännu mer efter jobbet - men nu: PÅ MED JOBBSMILET.

IKVÄLL ÄR DET JAG OCH EMIL SOM ÄR LITE ROMANTISKA OCH FÖR FÖRSTA GÅNGEN NÅGONSIN ÄR DET JAG SOM ÄR KLAR FÖRST...JISSIES SÅ TRÅKIGT DET ÄR.





KVÄLLAR SOM DENNA ÄR OTROLIGT UNDERSKATTADE!

Ikväll har ordet slappat tagits till en helt ny nivå då jag och Emil inte rört oss många millimeter från sängen. Vi har legat och tryckt popcorn till allt för spännande och otroligt bra 'Tomorrow - when the war began', pojken har vunnit några matcher i fifa medan jag nördat datorn och ja, mycket mer har vi som sagt inte gjort. Det stavas S-K-Ö-N-T!

Bjuder på ett självpoträtt som Emil gjort:


T-H-A-I-L-A-N-D

DÖR LITE SMÅTT AV ATT DET BARA ÄR 24 YNKA DAGAR KVAR INNAN VI LIGGER OCH PRESSAR PÅ VITA STRÄNDER, ÄTER OSS TJOCK PÅ NUDLAR OCH SHOPPAR KLÄDER/SMYCKEN/SKOR FÖR ALLT VAD VI ÄR VÄRDA?!?!?!?!!?



SÅ BLEV VI TILLSAMMANS TRETTIONIO? FEST PÅ DEN!




LITE ÖLSPEL för att komma i rätta takter.

LITE LIVEMUSIK så att vissa föll pladask.









LITE KAMERAMINGEL i början av kvällen och i vanlig ordning pryder mitt smile 90% av bilderna he-he-he



LITE RÖKPAUSER och jag kan berätta att det dagen efter såg ut som att vi haft festen utomhus...




LITE LEKAR som svarade på frågesporten 'vem juckar bäst?' 'vem tar mest i munnen?' 'vem slickar bäst?' 'vem får upp den fortast?' 'vemsuger bäst?'.




LITE DANS på det hederliga 'dansgolvet'.









LITE MER KAMERAMINGEL och sedan tog alkoholen slut ;-)

TACK FÖR DENNA GRYMMA SÅ KALLADE '39-ÅRSFEST'.
LOVE.

SNEAK A PEAK.

Tänkte egentligen lägga in MASSOR med bilder från i helgen.
Men tack vare min snoozeknapp blir det senare...
Här har vi dock två smakprov:


RSS 2.0