WOOP

Mår mer än bra här i Emil stugan, men nu är det fan bara att trampa järnet mot området med en GT i handen! HA DET KÖNG!!!!! WOOP WOOP!

PDOL


Nu tar jag mitt pick och pack samt min pöjk och beger mig mot PDOL! Först blir det lite häng i Emils stuga och sedan får vi helt enkelt se vart kvällen bär, kan iallafall meddela att jag är taggad!!!!!

NY FIRMA

dsc00109 (MMS)

Det är överskattat att flytta med bil! Jag ska lätt starta en flyttfirma på cykel, snacka om vardagsmotion ;)


MITT LILLA LP


Det är tur att jag har världens bästa chef/arbetskompisar. Kom till jobbet med sämsta humöret och därifrån med det bästa! Ikväll har vi skrattat så vi nästan trillat av pinn för att min chef är helt tokig, på riktigt! Kan inte annat än älska det!! Nu slår jag igång första Harry P och sedan skallar jag kudden!

FUNNYBUNNY

Önskar att jag kunde skriva att jag legat på stranden hela dagen då termometerna står på 28 grader. Men icket! Dagen har till största del spenderats på jobbet och annars i lägenheten med städmoppen i ena handen och dammtrasan i andra. Nu sticker jag återigen till jobbet och ingen hurrar lägre än mig.....DÅLIGT HUMÖR ÄR NAMNET!

Stugan skulle inte suttit fel...

ALLSTAR

Idag har jag mått sådär. Att jag och Amme sov till kl 14.30 säger väl en del om hur sugna vi var på att jobba ikväll....Men krigare som man är klarade man även det! Och nu ska jag fortsätta min strid för det blir en sväng på Allstar med brudarna!


YUMMIE

GGGGGNIGHT

Ikväll sover Emil i stugan vilket betyder att Amme crashar läggan återigen! Och ikväll har det (som vanligt denna vecka) pimlats vin på jobbet samt lite surströmming på det! Nu har vi hunnit med både en och två inlinesturer och vi orkar verkligen inte med att klockan redan är 05.30. GODNATT!

LOS PEPES

dsc00106 (MMS)

Suring a la los pepes ikväll! Redan inne på andra vinglaset WIE!


GINGER

Dagen har bestått av jobb och powernap - ganska soft trots allt! Imorgon är jag ledig förmiddag och efter jobbet blir det surströmming med arbetskompanjonerna! Nu: Slå igång John Tucker Must Die och färga utväxten som skriker GINGER he-he-he!

Förr försökte mamma dölja min hårfärg genom mössa neddragen över hela håret.
Men som ni ser blev jag inte mycket sötare för det....

HELGEN

Här ser ni några svartvita moments från helgen↓ som har varit K-U-N-G! Stort tack till min jättebebis som bott här hela veckan, det har verkligen varit grymt kul♥ Igår så myste jag och min allra bästaste pöjk sönder (att ta igen en veckas mys är jobbigt!) och det var underbart det med. Man måste ju bara älska livet!!


SJUKA

Har eventuellt aldrig skrattat så mycket som alldeles nyss. Jag och Amme på inlines med bara tjocktröjor och trosor i full fart mot bonnstan för att  fylla vattenflaskor. JAG PINKAR I BRALLORNA. HA DET GÖTT♥


TRÄSTOCKS FREDAG

→ Galen kväll på jobbet
→ Blanda drinkar i smyg
→ Dricka några vinglas på jobbet
Trästocks som levererade
→ Coasters där hicka regerade

Och för att beskriva resten av kvällen citerar jag Amanda:
Efterfest styrdes och ångesten var oändlig då jag och Anna insåg att vi efterfestade med Kapten Röd och hans crew men valde att löpa till MAX efter att vi varit där i en halvtimme för en jävla hamburgare...Sprang från hotellrummet "Gahhh MAX stänger väl snart???????!!".



SNYGGA


Nu sticker jag och Sid↑ till jobbet efter det blir det P-A-R-T-Y WOOP WOOP!

TAGGADE

Nu ska jag och min sambo-för-i-veckan käka suring! NOMNOM!

Måste ju erkänna att jag saknar dig trots att det bara gått tre dagar, min bäbis♥

FAVVOMACKAN

Det står jobb skrivet i panna (som ni förmodligen vet vid det här laget....) men jag trivs ändå med tillvaron! Imorgon är det Dagen med stort D eftersom jag och Amanda bestämt oss för att skippa lunchen på jobbet och istället käka inget mindre än SURSTRÖMMNING. Sugna är bara förnamnet!


INLINES

dsc00102 (MMS)

Ute och glider med denna varelse! Sjukt härlig kväll ju!


SLEEPY


A säger: "Självklart går jag upp med dig och käkar frulle imorgonbitti!
Då känns det mycket lättare för dig att ta dig upp ju!"

JOTJENA SÖMNTUTAN ;-)

HIVE FIVE

I veckan kommer det bli knapert med ord på den ballaste hemsidan of all times (denna det vill säga) då livet till största del kommer kretsa kring j-o-b-b - då jag inte är där är min arbetskompanjon hääär. Men det känns gött! Nu kommer snart bruden så jag skulle tippa på lite mundiarré och eventuellt någon film!


KANDIDAT

Lägenheten var bättre än förväntat, men då hade jag också förväntat mig ett äkta råtthål så.....Nej, men den var
S-T-O-R (minst vår nuvarande lägga x4) och lite lagom risig sådär - dock inget vi inte kommer kunna fixa när vi åker dit 2-3 augusti för att firra allt! Längtar sjukligt myckeeeeeet!!!!!


WIHO

Nu blir det lite solning i stugan och sedan väntar Umeå och Kandidatvägen 3. Spännande!!

LÖRDAG

Efter en skrattattack med pappa och Julia igår därvid 02.30 kände vi att det kaaanske var på tiden att kasta in handduken! Sagt och gjort, så idag vaknade jag piggare än någonsin (aka. väcktes av Amandas sms-bombning haha.....) och nu har jag åter landat i läggan! Dagen består av inget annat än soffhäng (i sängen då eftersom vi inte har någon soffa...men sänghäng lät lite......snuskigt) och sedan kvällspass på jobbet!


SIGNE♥






Du var banne mig världens finaste hund!!!! Förlåt för att min och julias största hobby back in the days var att klä ut dig hahaha, vi vet att du älskade oss ändå ;-)


C00L



Hänger med min asballa lillasyster↑ Vi har tittat på gamla bilder och skrattat tills tårarna runnit!!!


A-A-A-MANDA


Nu möter jag upp denna brud ↑ på stan för att planera nästa vecka då det står skrivet jobb i våra pannor och då hon ersätter Emil som min sambo! Efter det drar vi till jobbet, C'YAAAA!

I SURVIVED

Hemma efter att jag nöjd och belåten vunnit över en person av sju! Tack för att du ställde upp och tog sist platsen A, så att jag slapp gråta hela kvällen ;-) Hann även med en glass på Ica Morön och fniss åt en viss ginger! Mycket trevligt och nu kurar jag ihop mig med Emil tills jag öppnar på jobbet imorgon. K-A-N-O-N!!!


KUNG

dsc00097 (MMS)

Har det riktigt bra på discgolfen med ett härligt gäng, efter att jag spöat alla blir det glass! Helt okej torsdagkväll alltså!


VARNING

Som varning till dom jag ska möta i discgolf ikväll - så här 'bra förlorare' var jag sist..........
Att riva sönder beviset for the win!!!!

DISCGOLF

Nu sticker jag iväg till stugan där det vankas tacos med familjen (och som alltid vindsurfning)! Senare blir det disc(o)golf i Bergsbyn med några sköna typer!

Annars så måste jag bara flika in att jag hade underbart mysig gårkväll med middag på Nygatan 57 tillsammans med min baby och efter bio även en sväng förbi Allstar med tjejerna, härliga sommarkvällar!!!


ANTAGEN

Jag hoppar upp och ner för det känns så jävla rätt!!!!!!!!
Om man får det, så längtar jag SOM FAN till i höst!


ROSA PÄRLAN

1 Min kamera har gått sönder 2 Blir lättad då jag inser att jag har köpt en fett dyr försäkringen till den 3 Kommer fram till att den är köpt på OnOff 4 Kommer till insikten att hela det företaget har gått i konkurs............


ÄLSKADE HP

Kl 21.15 kommer jag sitta spänd i biosalong då sista Harry P kommer att spelas upp. Som alla andra måste jag säga att det känns förjävla tråkigt att det är den sista....För det första för att de är grymma nanting och för det andra att jag (som så många andra) är uppväxt med dessa filmer - hur många gånger har man inte drömt om att få ett brev från Hogwarts liksom ;-)?


MIDSOMER

I detta väder finns det inget som känns så rätt som varm choklad, ostmackor och 'Morden i Midsomer' så det är precis vad som väntar efter att jag plockat upp Emil på jobbet! M-Y-S♥


RAIN

Snacka om Ö-S-R-E-G-N och snart börjar det förmodligen åska också!!! Men måste erkänna att jag tycker det är rätt mysigt, så länge det inte pågår i flera dagar! Har hursomhelst haft fullt upp senaste dagarna↓

Söndag: .                .                .Igår: .                 .                . Idag:
Boviken med A & L            - Städa heeela läggan       - Jobb 10-14
- Möta upp Nina                      - Förbi 107:an                  - Fika med Lollo
Glass på Ainas                      - Jobb 17-22                     - Jobb 17-20
- Surströmming



LÖRDAGKVÄLL

Kvällen igår hemma hos Amanda var kuuung!! Att jag fick för mig att det sög på Olles och gick och hade deeptalk med StinaFrasses gjorde inte alls något. Riktigt rolig kväll och idag mår jag förvånansvärt bra, så det blir boviken med Amanda och Linn!

Tinas 'tandpetar-mani' blev förrätt ;-)
Grillmästarnaaaa!
Vilka brudar!!
Ett-två-på-händerna-stå!
Det tar emot att säga det meeen GRATTIS NI VANN.........
Anna och Amanda 17 FORLAJF♥

WAKEBOARD

Har egentligen bråttom utan dess like då jag ska vara hos Amanda vid 17.00 och jag sitter med turban på skallen! Meeen tänkte kasta in lite bilder från dagens äventyr innan↓

Nu brinner det i knutarna!!! C'YA!

OLLES


Afterwork med brudarna på Olles♥ Trivs som firren i vattnet!!!! Imorgon bär det av mot Amandas stuga innan klockan slår tio och där med basta!

IGÅRKVÄLL

Efter (som nämnt) lite babbel med fantastic four på Amandas inglasning plockade jag upp Emil på jobbet och sedan begav vi oss mot 107:an där det vankades kortspel, popcorn och filmen 'Min Låtsasfru' tillsammans med lillsis. Det hela slutade dessutom med övernattning, mycket mysigt!!



FYRAN♥

Igår for jag förbi Amanda ett tag för att planera helgen! Vi kom fram till en hel del bra planer och detta kommer förmodligen bli storslaget!!! Efter ett tag droppade även Tina och Josse förbi, alltid lika mysigt♥

STUUUUGAN

Har haft en underbar dag i stugan med la familla♥
Jag tänkte bjuda på mer bilder ikväll, men här får ni tre smakprov:


FREE

IDAG ÄR JAG LEDIG!
Och beger mig om en timme mot stugan där det vankas sol, 
bad och vindsurfning med lillasyster. Ha det gött!!


TODAY'S


Idag:
♥ Jobb 10-13
♥ Tandregleringen
♥ Glass på Ainas
♥ Solning & babbel med brudarna↑
♥ Jobb 18-22
♥ Mys + livemusiiiic från Olles

TRÖTTER TALAR

Jag är trött som en gris och taggar inte jobb någonstans imorrn. Borde eventuellt gjort som Fernando och sovit över på jobbet!! Nej förresten, ska ju få fortsätta mysa med min pöjk så. Här ser ni iallafall min snyrre jobbpiké:


MINGEL

En hel dag som en riktigt arbetsmyra har nu passerat och snart kommer min baby också hem efter ett långt arbetspass. Det stavas M-Y-S-P-Y-S♥ Annars så hann jag med en inlinestur med finaste Bella igår och det var då verkligen på tiden att vi träffades. Hon är fin hon!

PS Det gick bra hos kiropraktorn, han knäckte inte av min ryggrad YEY!
PS2 Här har ni en mingelbild från Stadsfesten i onsdags↓


STADSLÖRDAG


Låter återigen bilderna tala för sig själva! Men måste bara ge ett stort TACK till 'Langos-killarna' som gjorde så att vi alla bokstavligt talat låg på marken och skrattade tills tårarna forsade. Var länge sedan jag skrattat så mycket och så intensivt!!!!!

NERVÖS

Idag ska jag till Kiropraktorkliniken för att knäcka till ryggen min....Är LIVRÄDD att de ska knäcka fel så att den typ går av/träffar någon nerv så att jag inte kommer kunna gå mer. Men förmodligen kan de väl sitt jobb? Jaja, upp och iväg! Bilder från lördagens påhitt kommer♥


STADSFREDAG


Låter bilderna tala för sig själv & som ni ser var det KUUUUNG!

PLUSTECKEN

BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE! Berättar mer om helgen och allt vad den innehållit senare - nu sticker jag iväg till stugan och myser med Emil och familjen!


WE NO SPEAK AMERICANO

GÅRKVÄLLEN VAR KANON!!!! Började med förferre hos TP där vi lekte lek efter lek, dansade dans efter dans↓ och klunkade glas efter glas! In mot Stads där Robyn levererade medans jag och Tina var üperstolta att vi stod längst fram vid scen (och DOG av värme/brist på syre)! Kvällen fortsatte leverera med öltält, massa fina människor, dans och framförallt LANGOS ;-)

HAHA ALLTID♥

Ett tips...

dsc00091 (MMS)

Ett tips; raka ALDRIG benen när du kommer hem från en sjukt bra kväll på Stads...AJ!!!


FESTIVALFREDAG

Under natten hann jag tack och lov skifta färg från galet kräft-röd till brun-röd så nu är jag med på banan igen! Ikväll styr vi kosan mot Hyttlidgatan där det ska förtäras lite saft innan festivalen får sig ett besök! Kan inte bli annat än bra och jag är grymme T-A-G-G-A-D!!!

SKÅÅÅL!

WELLDONE

Hinner inte riktigt med datorn, då dagarna är fulla av äventyr från morgon till kväll! Igår STEKTES iallafall jag och Amanda i hennes stuga (ni kan nu kalla oss räkan&negern, gissa vem som är vem ?) och sedan hann jag med några timmar på jobbet också!


RSS 2.0