YESTERDAY

Gårkvällen blev över förväntningarna och definitivt ett hejdundrande startskott för helgens upptåg! Jag började kvällen på Tinas inglasning med en bunt brudar och en ännu större bunt pizza. Några vinglas senare hoppade vi in i taxin med riktning mot Megafonenfesten, som levererade!! Att jag däremot var irriterad och tog mig friheten att drämma till Tina (förlåt igen, snygging♥) eller att kortet gick lite för varmt i baren för mitt eget bästa - det kan vi bortse från för stunden ;-)



STADSFERRE


Smirret och kläderna är äntligen på plats, fast snart rinner väl allting av då det är värre än utlandsvärme här i Skellan detta nu! Ikväll inviger vi iallafall Stadsfesten med buller och bång!! HAVE FUN!

SISTER♥


JAG ÄR STEEEEKT!!!! Fan vilken värme, måste älska det trots att jag nästan lökar bort! Har iallafall busat med lillasyster idag med badminton, vattenspridaren, vattenkig och försök till att ligga still och sola (Familjen Rastlös HEJ!). Har hur som helst varit guld att få rå om min lilla primadonna för en dag♥

MOT LUND

Nu ska jag trycka lite frulle och sedan tar jag mig en promme till 107:an där det blir stek på baksidan med systeryster! Hon har dessutom lovat att bjuda mig på frasvåfflor till lunch, MUMMA!

nybild

LOLLIBOLLI

Häng vid älven med Dellibollar, Festis och massa babbel. MYCKET VÄL GODKÄNT!

VÄÄÄRME

Kom just hem från jobbet! Vädret är fabulosoooo så nu möter jag upp Lollo
för lite solning och babbel på någon gräsplätt!!!

WIHOOO!

PLUS - MINUS - NOLL

Igår tränade jag tro det eller ej. Var ett tag sedan sist.....Blev ett spinningpass med Tina och Amanda som tog rätt bra på benen om vi säger så! Självklart körde vi plus-minus-noll-metoden och svängde förbi Ica innan det blev myspys nere vid älven. Älskar dessa sommarkvällar!!!!


Piraten/Svininfluensan/Cowboyen

HÄNG I SOLEN

Solade vid Manhemskajen idag med Stinisen i min jobbpaus. Vi åt lite glass från Ainas och pratade i vanlig ordning tills tungorna trillade ur munnen! Anton kom dock efter någon timme och lockade iväg bruttan....förstår inte vad han har som inte jag kan ge ;-)

SÖTISAR!

SOL OCH MYS


Igår då vi anlände till Skellan lyste solen så fint att vi inte kunde låta bli att sätta oss på Monacos uteservering istället för att käka middag i läggan. Kändes mer än rätt då vi stektes i solen medan maten slukades! Hann även med lite häng vid älven där myggorna inte var lugna och vi bara myste på. Min finest♥

MIDSOMMARAFTON

Till att börja med lämnade vi regnet i Skellefteå för att hitta sol och varma vindar i Piteå, inte illa pinkat! När kvällen närmade sig blev det mat i osunda mängder och nästan lika mycket goda drinkar! Vi spelade kubb (med våra egna 'kastpinnar'), vi målade 'fina' teckningar, vi minglade inglasningen och vi badade både jacuzzi och bastu innan vi tillsist tog midsommardoppet!

Helt klart en förbannat lyckad midsommar och jag har ju garanterat världens finaste grabb♥


HELLLOOOOO!!!

I'M BACK! Hoppas ni saknat mig ;-) Har (vare sig ni saknat mig eller inte) haft en helt fantastisk midsommarhelg, till och med över förväntan! Och nu väntar en eventuellt lika bra vecka med stadsfesten i centrum. HAPPYFACE!


GLAD MIDSOMMAR!

Nu har jag packat och klart så nu bär det först av till mamma och pappa som befinner sig i stugan och sedan mot nästa stuga i Piteå där det blir att stanna hela helgen med Emil och hans familj! Tror detta kommer bli en helt underbar midsommarhelg!!! GLAD MIDSOMMAR!


GODNATT....

Typ på riktigt en UNDERBAR dag! Sure, jag missade Lanternan premiären (BIG happening i Skellet) MEN jag har haft det myspys i Piteå med svärföräldrarna, shoppat loss på Dollar Store, ätit glass på Ainas och jag har haft hur kul som helst med jobbet på Olles (får typ panik över att jag om á en månad inte kommer jobba där mer.....)!!!


TORSDAGS PLANERING


Idag:
- Jobba 10-14
- Köra svärföräldrana til Piteå
- Försöka hinna förbi Dollar Store
- Jobba 17-20
- O'learys med arbetsgänget

JAJJEMEN

Alltså ni ska se lägenheten nu; SKINADE FUCKING RENT!!! Har bytt sängkläder, diskat allt, tvättat, dammsugit, städat toaletten och så vidareee. Emil (som tydligen kört fram och tillbak till Bollnäs idag?) lär bli galet glad att han fick slippa undan!


STÄDTANTEN HÄR!

Nu ska jag sätta igång med städningen...bara att bita ihop. Får tänka på att jag ska på lunchdejt med bästa Stina (hur det nu ska gå när jag knappt kan tugga?) runt 1300, så jag hinner ju inte städa sååå länge.


DRÖMMARNAS VÄRLD

Har drömt världens mest spännande dröm inatt! Det var krig och jag, Lollo och Stina hade utsett oss själva till någon form av spioner och vi var G-R-Y-M-M-A. Tillsist blev vi trots allt upptäckta och Stina fasttagen...men då gick drömmen ut på att jag och Lollo skulle rädda henne och fick små ledtrådar/brev för att lyckas.

FAN så bra film det hade blivit säger jag bara!!


TISDAG

Min tänder gör som förutspått så ont att jag inte kan äta. Lika kul varje gång.....Men har laddat upp skafferiet med nyponsoppa, varma koppen och mannagrynsgröt så jag ska nog inte rasera mina extra kilon trots allt ;-)

Annars så har dagen på jobbet gått fort och imorgon börjar jag inte förrän 18.00!!! Mina planer är att få ordning på mini-Bagdad som vi i skrivande stund har i läggan, men kan hända att det finns roligare saker att göra he-he-he!


MOT TANDLÄKAREN!

Nu sticker jag iväg till tandläkaren! Har aldrig haft någon som helst tandläkarskräck men nu när jag vet hur ont jag kommer ha i eftermiddag kan jag väl inte direkt säga att jag längtar....


TINISEN♥


Skickade iväg ett sms igår 'Kan inte du rekommendera någon film jag kan se nu när jag är som mest bakis och bara ligger död i sängen?' och får efter två minuter svar 'Romantiskkomedi - No Strings Attached. Lite mer spännande - Law Abiding Citizen'. Typ två av de bästa filmer jag sett! DU BORDE BLI MIN PERSONLIGA FILMREKOMMENDRARE!!!!

REGNIGT VÄRRE!

ÄR PÅ SJUKT BRA HUMÖR! Kom just hem från en supertrevlig dag på jobbet (trots att min chef mesta dels retat mig för mina kommentarer på Olles i lördags....) och nu har jag och baby bestämt oss för att ha 'mysafton' nu när det ändå regnar. Så han är iväg och köper lite gotte samt hyr någon bra film. M-Y-S-P-Y-S!


REUNION


Har lite dagen-efter-ångest idag om vi säger så....MEN det var riktigt kul att träffa gamla klassisar igen!! Att jag däremot fick i mig lite för mycket kan vi ju dock ta en annan dag.......Men tack 9B för en härlig reuinon, som alltid!

GLÖMSK

Trillade just in genom dörren och nog blev detta en bra kväll. Även fast jag lyckades låsa mig ute...
NU: SÖÖÖÖMN

TONIGHT

Gott vin
 Gamla vänner jag inte sett på länge
 Solig (enligt yr.no) kväll vid falkträsket
Brännboll och diverse lekar

Tror denna kväll kommer bli toppen! Mamma köpte dock ett kanske lite för gott vin till mig (efter att hon smakat på vinet jag hade förra helgen, tyckte hon att jag borde få lite hjälp haha...) så vi får väl se hur detta slutar ;-) Annars så gör min 'bestämma-kläder-ångest' att läggan ser ut som ett slagfält...som alltid. Men vad gör väl det!!!

LÖÖÖRDAG

Hade inget vettigt att skriva igår då jag jobbade mest hela dagen. Men idag är en ny dag och en förbannat mycket roligare skulle jag tro! Ska skynda mig ner på stan för några små ärenden och sedan blir det fix inför kvällen innan jobbet kallar i (förhoppningsvis) inte mer än tre timmar. WEHO!


HAIR DO

Lite mer piffat hår - CHECK.

För det otränade ögat skulle jag säga att skillnaden är lika 'stor' som mellan en mandarin & clementin, meeen det känns mycket fräschare för moi och det må jag säga är HUVUDsaken (gud så kul jag ääääär). Talar mer eller mindre i nattmössan och öppnar på jobbet imorgon SÅ GODNATT.



SOLIG DAG


Skippade solariet och drog istället till Amandas brygga för solning och babbel! Lite brunfärg och fräknar rikare styr jag nu kosan mot 107:an där mamma ska trolla med håret mitt. (Observera att min höger axel inte är helt fuckad som det ser ut på bilderna haha....)

MORGONSTUND

Idag vaknade jag tidigt trots att jag är ledig och det känns grymt skönt! Har redan hunnit starta en tvättmaskin och nu sticker jag iväg och fusksolar litegranna. Senare idag blir det att klippa och slinga håret. ÄNTLIGEN!!!


K-U-L

Paus från jobbet i två timmar så nu blir det *TrUMmVirVEl*.....DISKNING som gäller. Önskar för allt i världen att läggan i Umeå har diskmaskin!!!

PS. Julia hade tydligen skolavslutning igår? Så bra storasyster var jag.....


SKOLAVSLUTNINGSDAG

Idag fick jag mig en liten sovmorgon då jag inte börjar jobba förrän 11. S-K-Ö-N-T! Annars så är det skolavslutning för lillasyster idag, men som den icke-så-fantastiska-syster jag är så jobbar jag heeela dagen lång. Imorgon däremot är jag ledig och det känns goooode bra!


9B (B STÅR FÖR BÄST)


WIE på lördag blir det förmodligen återträff med klassen från högstadiet!!
Kommer bli hur bra som helst - utan tvekan.

NU: Krypa ihop med mannen bredvid.

SNYGGING


Vet inte vad som hänt med Emils musiksmak men tydligen är det 'Balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind' ' (så mycket minnen stinis♥) och sånt i den stilen som gäller. Bara att gilla läget då det är dessa låtar som spelas på högsta volym i läggan nowadays!

JAG VIIIILL

Skulle inte sitta helt fel med en resa i slutet av sommaren och OM det kliar i fingrarna då tur- och returbiljett kostar 900:- till Barca. Vem är sugen?


EVA OCH ADAM


Hela gårdagen myste jag och Emil på framför 'Eva & Adam' och dom är ju för söta. Vet inte hur många gånger jag sett denna serie men jag vet åtminstone att det aldrig kan bli för många!!!

TACK MYGGMEDEL

Jobbat ikväll och det känns som det var riktigt länge sedan? Två dagar är helt enkelt för mycket ledighet för mig.....Annars så är jag ganska så skadeglad då Emils ben är FULLPROPPADE med myggbett medan jag inte fått ett enda lite bett he-he-he (TACK för att du hade med dig mygga Jossiiii)!!

Det finns en hel del sjuka bilder från i lördags...bla denna; vad gör Emil och Jimmy?

NYA ÄVENTYR

Lägenheten är uppsagd. Efter den 1 augusti är detta lilla krypin inte längre mitt. Lite roligt att 5 minuter efter jag skrivit på alla papper ringer en tjej som är intresserad av lägenheten - kikade hon genom nyckelhålet eller?


LÖRDAG I BILDER


Det togs över 400 bilder, men dessa kan jag börja att bjuda på! Kvällen var hur bra som helst - VÄLKOMNA HEM TINA OCH AMANDA :))))

TACK FÖR IGÅR!!

Skriver senare för nu blir det sängläge med min baby framför 'Coming To America'.

BRÅTTOM!

Nu tar jag mitt pick och pack för att hämta upp Josefin på busstationen. Det bär sedan iväg mot 107:an där vi börjar styra upp inför kvällen! 16.00 trillar resten av gänget in och då väntar grillning, goda drinkar, några lekar, vin och om jag känner oss rätt kommer det bli en kväll att minnas! Hörs när vi hörs!


ANIMALS


I väntan på att det skulle droppa in folk till brännbollen förvandlades jag, Emil och Petter till små barn igen och slogs om att få mata/klappa/se kameler, zebror, tjurar, oxar, minihästar, lamor (u name it) på cirkusen som är i stan i helgen. Om jag får säga det själv: ASBALLT!!!


30 PLUSGRADER

Idag har jag mesta dels suttit på kontoret och lagt scheman. EN DAG SOM DENNA!?!? Ikväll blir det iallafall volleyboll och brännboll med ett gäng vilket känns mer än kung. PUSS!

WELCOME HOME!


MINA LONDONBRUDAR ÄR HEMMA, WIHOO♥

TORSDAG

Efter jag slutat jobbet blev det att ta taxi till Byske (inte lika flashilious som det låter...bussen var full så det fixade taxi till oss som inte rymdes!) för att sola, käka jordgubbar och bara mysa på med min framtida 'granne'! Tiden rann iväg lika bra som våra munnar tjattrade, så kom hem för bara några minuter sedan helt slut efter alla fräknar som odlats under dagen!

NU: NCIS och därefter sömn!


BALEN


Kikade runt på årets bakelser och fann på megafonen.nu även bilder från förra årets bal där jag och Johanna posar snyggt på både en och fyra bilder! Har inte sett dessa tidigare, men de påminner mig gode bra om vilken galen bal vi hade. KANON KVÄLL!

FLYTT PÅ G!!!!!!


Fick ett KUNG besked idag och detta betyder bara en sak: HEJDÅ SKELLAN - HEJ UMEÅ!

MANHEMSKAJEN


For hemifrån innan 10.00 imorse och traskade in genom dörren för fem minuter sedan. Är helt slut! Har jobbat som en tok samt hängt på Manhemskajen där det bjöds på mängder av värmeslag (hört rykten om 28 grader i skuggan!?), sol, dopp av fossingarna och tjatter med Stina! Hur härlig dag som helst, men nu ligger jag i sängen som en strandad val. Men man ska inte klaga, snart kommer Emil hem och tar hand om mig♥

SLEEPY

Tror det har blitt något fel på mig senaste veckan - JAG KAN SOVA HUUUR LÄNGE SOM HELST?!?! I vanliga fall vaknar jag av mig själv efter á 7 h sömn men tillexempel imorse var det gode trögt att ta sig upp efter drygt 10 timmar i drömmarnas värld? INTE OK!

Pigghet....

GULLE DU♥

Hur underbar pojkvän är man inte då man sparat några av kakbitarna från sin Ben&Jerry för att ge till flickvännen (en flickvän som dessutom inte gillar glassen, men älskar godbitarna) när hon kommer hem från jobbet? ÜPERMEGADUNDER UNDERBAR!!!!!!!

BETONGBARN


Idag bjöd Skellefteå på riktigt medelhavsklimat med strålande sol
och de tre timmar jag var ledig mitt på dagen kunde jag inte hålla mig
från att jobba på fräknarna på innergården (aka. stenplattorna).
Betongbarn? Jag? Inte då!

GRÅKVÄLLEN:

Igår tog jag på kvällskvisten bilen mot Byske för mys och planering av helgen med bästaste Josse! Lite häng på altanen senare brummade jag även förbi 107:an för lite kvällsfika med mami och papi! Mycket mysig kväll♥

BRÄNNBOLL & GLASS


Efter räkmackan mötte vi ett brännbollssuget gäng för en liten turnering vid gamla Rimi. Kan bara säga att jag älskar brännboll (ja, mitt lag vann!!) och framförallt VÄDRET - KÄRLEK!!  Efter mina många homeruns (ha-ha-ha) så träffade jag upp Lollo för en glass på Ainas och lite catching up!

FAN vilken bra dag och än är den inte slut!!! HUGS♥

CAFÉ KAJUTAN


NATIONALDAGEN

Idag blir det årets första räkmacka i Stackgrönnan och sedan en sväng förbi ma girls som spelar brännboll på någon gräsplättt här omkring! Eventuellt väntar en liten tripp till Byske ikväll, återstår att se. Men jag kan bara säga att jag från och med idag diggar Nationaldagen. K-U-N-G!


MOT STUGAN!

Vakande upp imorse (läs: mitt på dagen) med en rejäl betongkeps på skallen, så hela dagen har i princip spenderats i sängen trots det underbara vädret......Nu blir det däremot ändring på det då jag och Emil tar bilen mot Örviken och stugan!


LÖRDAGKVÄLL

SÅ JÄVLA KUL KVÄLL! Måste framförallt tacka Anna (alla som heter Anna är ju bara BÄÄÄST!?!?) för denna underbara kväll, landade i sägen nu och klockan är just över 05.00. Kan ju inte annat än varit kaaaaanon, men nu är det jag som slukar lite makaroner och korv innan jag slocknar...MUMMA!


BLIVIT MED BIL...


....FÖR I HELGEN! GISSA VEM SOM KOMMER KÖRA DE BLÅSIGA 500 M TILL JOBBET HE-HE-HE?

FÄRGNING


Sitter med färg i håret. Som vanligt har jag fallit pladask för reklam och köpt 'Nya Sublime Mousse - lika enkel att applicera som shampoo' men den funkade faktiskt RIKTIGT bra! Återstår bara att se om fägen blir reko ;-)

VINDSTILLA.....


Försökt fånga blåsten utanför mitt fönster på bild (gick väl sådär..) men seriöst, det blåser fan ORKAN..

GOOD DAY

◊  Lekte frisör med Emils hår (faktiskt mycket lyckat!!!!)
◊  Myste med den nyklippte på Ainas med glass
Jobbade en luuugn kväll på jobbet
◊  Styrde kosan mot Getberget
◊  Myste på och planerade pyjamnasparty (MÅÅÅSTE BLI AV JU!!) med Stina, Terr och Nina!

Landade i sängen nu och mina ögon går ungefär i kors, så nu blir det dejt med allas älskade John B.


JAG VILL Å.

Får typ ångest för att jag inte festar ikväll, känns som att i princip hela skellan hänger utanför mitt fönster (o'learys det vill säga).....MEEEN imorgon kör vi så det ryker! Då blir det att fira Anna som fyllt 21 jordsnurr/bast/sommrar och det lär bli KANON!


MEMORIES STAY

Första gången i Jävrebodarna, vilka minnen♥
Saknar dig som stryk, Bellsan!

UNDERBARA VÄDER

Nu blir det glass och mys i solen med min bebbe♥
Hörs senare!


BABY♥

love u

AFTERWORK

Efter jobbet blev det Olles med ett gäng grabbar! Jag dricker cider med sugrör och dom en kanna öl, snacka om att ta 'könsroller' på allvar ;-) Hursom var det mycket trevligt med lite afterwork - det lär det bli mycket av i sommar!!!

Afterwork last summer♥

MOOORNING!

Idag har jag och Emil dragit oss i sängen tills nu - bara gosat och kikat på repriser på TV - bland det bästa! Känns verkligen som söndag idag, men snart blir det att ta tag i utseendet för ikväll är det jobb som gäller!


PLUSTECKEN


+ Mår mycket bättre
+ Det är sommarvärme och sol
+ Pratat av mig med finaste Lollo
+ Det är Morden i Midsomer ikväll
+ All disk är bortgjord
+ PÅ ALLT TÖP

HOME MAKEOVER

Bara jag som storbölar varje gång jag ser Extreme Home Makeover? Det är ju så fint att det bara skär i hjärtat!!!
Annars så har jag agerat hemmafru och städat kylen och tack vare lite gömda varor kastade jag ihop
en korvstroganoff  *StOLT tJEj*.


JUMPSUIT


Vill-ha-begär!

LÄGENHET TACK!

Börjar få lite panik inför hösten. Både jag och Emil är gaaalet taggade på Umeå och allt vad det innebär, men SATAN I GATAN vad det är svårt att hitta lägenhet där. Det finns ingen ledig som faller oss i smak och råkar någon falla oss i smak kostar den skjortan......Någon som har något tips kanske?


RSS 2.0