PIRATES


Trots att huvudet väger ton så blir det bio i kväll! Bio är ju inte särskilt påfrestande speciellt inte då man är lovad både neverstop och varma chippe att knapra på samtidigt som man får se hunken ovan. Det gäller att ta vara på all ledighet, frisk som sjuk!

SALLAD

Är crazy hungrig men allt vi har hemma känns bara BLÄ/UÄK/YÄK så nu blir det att pallra sig upp för att plocka lite smått och gott ur salladsbaren på Ica.


FEVER

Imorse när jag vaknade mådde jag verkligen som en påse S-K-I-T. Nu efter att ha knarkat lite alvedon känns det någorlunda bättre, men att feber inte är det roligaste här i världen vet nog de flesta. Idag finner ni mig därför i lägenheten, i sängen, nerkrupen under täcket! (ps. förlåt älskling för att jag var så arg imorse, love u♥)


MÅNDAGSMYS

Igentäppta bihålor, godisrester, stort glas mjölk och min bebbe brevid, känns faktikst helbra för att vara måndag. Nu slår vi igång Dodge Ball och myser vidare!


EN GÅNG TILL

Skulle gå till "solen-en-trappa-ner" men tror ni det var liiiite kö? Antar att alla vill bättra på brännan inför balen/studenten. Fan vad roligt...Jag vill göra det igen!!!


NERKYLD


Tror allt barfota-springade igårnatt/morgon gjort att jag håller på att bli förkyld..min hals kittlar, huvudet känns tungt och näsan snorar....INTE OK!

UMEÅYRAN

> Smygdricka vin/GT på bussen
> Tjattra med världens underligaste busschaufför "Dricker ni öl där uppe eller? Nej, det är klart ni shottar ju!!"
> Möta upp Sam (vår HJÄLTE!!!)
> Förfesta med skön typer hos Hillevi!
> Tejpa ihop ciggaretter...
> Sjunga/Skrika "I taxin, i trappen, i hissen, i hallen.." på väg mot Corona
> Shotta Fisherman Friend
> Dansa rumporna av oss i sockar
> Trängas på Maggio
> Missa 05.00-bussen
> Komma hem mer döda än levande 10.30....

TACK BÄSTIS♥

SÖMNTUTA

Har nog aldrig sovit så mycket som jag gjorde igår. Sov i princip hela dagen och även hela natten......Men om man inte kommer hem förrän 10 på morgonen efter en partykväll kanske det är ok? Berättar om Yran senare idag. Nu iväg till jobbet!


SEE YA

Gårkvällen blev bra trots att mitt humör dalade rätt fint i slutet...Men 'The Hangover 2' var helt underbar och efter lite NHL-spelande hos Eric var kvällen minst sagt fullbordad!! Nu taggar jag sönder kvällen genom att lyssna på Veronica Maggio (och lite Jedward) medan jag väntar på att Stina trillar in i lägenheten och vi ska börja bege oss 13 mil söderut! TAGGAD!


BÄSTA




Älsklingen överraskade mig med jordgubbar och grädde - MUUUUUMMA!!!!

- / +

STORT MINUS att biljetterna till Corona tog slut igår.
STORT MINUS att vädret suger.
STORT MINUS att jag är blekare än lik.

STORT PLUS att jag och Stina (läs: Sam) är så jävla bäst och fixar biljetter ändå.
STORT PLUS att jag ska bli lite stekt i el solarium strax.
STORT PLUS att det blir 'The Hangover 2' med en bunt grabbs ikväll.


ALANYA

Att mamma och julia imorgon kommer ligga och glassa på exakt den här stranden gör mig inte alls avundsjuk.........VARFÖR FICK INTE JAG FÖLJA HALLÅ!?!??!

SUSHI


Idag blev det lunchdejt med Stina och på menyn stod; SUSHI. Att rå fisk, sjögräs och lite ris ändå kan smaka så bra? Men det gjorde det och att detta kommer slinka ner fler gånger i sommar är ett som är säkert!!

GOOOODMORGON!


SVARTA JEANS


Har letat SVARTA jeans i varje hörn av stan idag, alla för hårda/för pösiga/för fula fickor (listan kan göras lååång) men tillslut föll jag pladask för ett par mjuka och tighta puddingar. Dem hade dock en lite 'grå-touche' vilket inte uppskattas ALLS, men förhoppningsvis kan "Back To Black" lösa mitt bekymmer! Håll tummar och tår!

LOCKAR


Idag kör vi lite au natural - snål med sminket, oplattat hår (händer inte många dagar om året) och ett oskyldigt lite leende på det. SÖTT....Jaja, iväg mot jobbet!

T-Ö-N-T


MÅSTE bara som det kalenderfreak jag är rekommendera den BÄSTA KALENDERN genom tiderna!!! Var stört orolig när jag gick in på Bokia idag för att se om samma modell fanns kvar även detta år (min trogne vapendragare börjar nämligen lida mot sitt slut), men självklart fanns min pärla där! Nu ska den bara piffas upp med härliga bilder och framförallt sommarens alla påhitt!!!!!! K-U-N-G!!!

PS. Ni som tycker att jag verkar störd efter detta inlägg
kan fråga Amanda vad jag pratat om de 6 timmarna på jobbet idag......

YRAN


Förmodligen blir det Brännbollsyran (eller vad den riktigt kallas, tror 'festen' har töp arton namn....) på lördag med min finest ovan. Och det kommer bli jäääävla grymt!!!!!

FRUKTSUG

Är så OTROLIGT sugen på mandrainer/clementiner/satsumas (vad fasen de nu kallas!!!) att jag håller på att svimma. Kom från ingenstans men nu skulle jag typ kunna döda för en såndär liten gulorange frukt som jag vanligtvis bara brukar käka vid jul. Kan de finnas på Staoil måntro? Då cyklar jag typ dit. På riktigt.

ORANGE COUNTY


Nu slår jag på OC. Tusen år sedan sist och jag får redan magknip♥

TISDAG

Var så trött imorse att jag inte tog mig upp ur sängen förrän jag snoozat i nästan en timme.....Men styrde iallafall upp torpet och tog mig iväg för en snabb catching up med finaste Bella innan jobbet kallade! Nu ligger jag och gluttar på lite bloggar innan det blir ner på staden en sväng och därefter back to wooork!!


SOMMARSCHEMA


Har pysslat med schemaläggning hela kvällen. OCH mina vänner, jag tror jag är klar och framförallt nöjd.
Denna sommar ska rocka och där med basta!

"SYJUNTA"


Hur kul är inte det här? Anna, Jenny och Evelina har dragit ihop ett härligt gäng med restaurangbrudar som ska försöka ta tummen ur och hitta på saker i sommar. Allt från brännboll en söndag till vinkväll en fredag till inlines efter jobbet! Kommer bli G-R-Y-M-T!

HUNGRIG


Nu tar jag tag i mitt utseende och sedan möter jag upp denna b-rud för middag på stan. Blir kanon!

REGN OCH VÄNNER

Från strålande sol imorse till spöregn nu....Då har man ju iallafall en anledning att ligga och glo på 'Friends' med sin älskling. YES!


HELVETSTRAPPAN


'Hell on earth'...
Som självplågaren jag är beslutade jag mig för att efter en löprunda göra det hela ännu lite värre genom att köra intervaller i dessa trappor. Kan meddela att jag numera inte kan gå normalt. Värt.

NATTI

Emil sussar så sött här bredvid mig (ombytta roller!!) och jag ligger och betalar alla möjliga räkningar som jag skjutit upp in i det sista. Aldrig roligt att se tusenlappar, bara av ett klick, bli ett minne blott....men what to do? Lika bra att ha det bortgjort!

Imorgon är jag LEDIG W-I-H-O!!


TODAY♥


Eventuellt världens skönaste dag! Puss!

GLASS & SURIS

Har suttit nere vid Manhemskajen och käkat glass samt planerat sommaren med en bunt restaurangbrudar nu när Skellefteå bjuder på sommarvärme! Annars så fortsätter denna söndag i samma härliga anda med min baby och (framförallt) SURSTRÖMMING♥


TUSEN ÅR SEDAN...


...och vänskapen är fortfarande lika stark♥

UPP OCH IVÄG


NU: Mot Stinas lägenhet för lite tjejmys!

LIPSTICK


Och hur bra var inte gårkvällen? Två tjejer, tre vinflaskor, munnar som aldrig slutar gå och magmuskler som blir tränade av alla skrattanfall! Att vi gjorde om lägenheten till ett dansgolv och nu mer kan kalla oss för tvillingarna Jedward är ett kapitel för sig (och ett riktigt bra sådant).
Nu ska jag trampa iväg mot jobbet. HA DE GOTT!

GÄSTBLOGG

Josse Forsberg här! Jag och Anna har haft en FANTASTISK kvöll hittills, vi har skrattat, pratat och bara haft det allmnt bra. Duckit gott vin, ätit gott och pratat en massa skvaller. LOVE YOU ♥


SÖTNÖT


Vi har det bra med lite vitt och lite rött. Lite kex. Lite ost. Lite jordgubbar. OCH MYCKET KÄRLEK. Du är så fin gumman, tack för att du är du ♥

STRESSAD


Tiden bara springer och med min kondition hinner jag inte riktigt med i svängarna! Är på skithumör just nu för att jag var tvungen att jobb över en halvtimme vilket totalt förstörde min tidsplan......men det löser sig för ikväll blir det ost, kex och vin med donnan på bilderna!!

HÖRS IMORRN!

ÄR. SÅ. JÄVLA. TRÖTT. Har jobbat tills nu och mina ögonlock väger fan tyngre än sten! Nu blir det sömn och sedan väntar fredag imorgon och stavas G-Ö-T-T.


KVÄLLSBABBEL

Möte upp Stina igårkväll vid Ainas och trots att kylan kröp fram efter ett tag var det riktigt skönt att bara sitta på en bänk och prata av sig om allt mellan himmel och jord. Ett som är säkert är iallafall att hon är himla fin hon, min bästaste!


TRÖTTA SPIROR


Var ute på en löprunda ikväll (man ser alltid så söt ut efteråt^) då det alltid är fullbokat på Friskvårds och jag trodde nästan det var mitt i sommaren när jag flåsade omkring. Efter regn kommer solsken stämmer tydligen väldigt bra HÄRLIGT!! Sprang genom Sunnanå till Falkträsket och vid varje hus, gata och lekpark bubblade minnen upp. Sunnanå är utan tvekan bästa området i Skell, bara så ni vet!

Nu: Möta upp Stina!!

HÅRFUNDERING

Är väääldigt sugen på att gör lite slingor i håret och ljusa upp det nu mot sommaren. Men med mitt galet tjocka och långa hår flyger hundralapparna iväg åt alla håll då jag så mycket som nämner detta för frisören......Ska jag?

typ såhär?

DROPPELIDROPP

Det har det verkligen stått spö i backen/hällregnat/varit gråtkalas hos änglarna denna onsdag. Och det må vara jobbigt då man cyklar (eller för den delen bara går ut genom dörren) men hur mysigt är det inte? (ps vädergudar - jag gillar sol bättre!) Ikväll är jag iallafall ledig vilket känns gode skönt och som det ser ut nu blir det umgänge och träning med Stina, inget som är spikat med hammare än men det lär bli bra!


PRICKIG KORV

Hur kan jag tycka att det blivit så förbannat jobbigt att tvätta bort sminket på kvällen? Ni förstår inte ens hur nog jag var förr (hade á trettio olika borttagningsmedel/ansiktsvatten/krämer som skulle användas) och nu orkar jag 1. knappt tvätta bort det och när jag väl gör det så 2. gör jag det med tvål.......Fan min hy kommer kasta finnar över mig snart i ren protest. Ser ni en prickigkorv vandrade på stan - heads up - det kan vara jag!!!

Skyller på att klockan passerat 00.00 eller nå....

FINASTE NI


Tänkte bara flika in att vi ska ha det K-U-N-G i sommar då vi alla är i Skellan/Skellet/Skeå igen och fan vad bra det kommer bli. PUSS PÅ ER MINA PRINSESSOR ♥

JUST NU: PUNKT 3

1 Jobb 10-14
2 Waynes med Jenny
3 Sängläge
4 Jobb 18-22

Mår så jäkla bra idag - WONDERFUL.
Men nu har jag lallat på för länge med att trycka godis, se 'friends' och surfat runt på darren....måste ta tag i utseendet och sedan mooooot oändligheten (också kallat jobbet)!!!! KISSES♥

MIN KÄRLEK

Idag överraskade min finaste mig då han bjöd på en riktigt smarrig middag på Tatung. Nu fortsätter myset framför 'Pirates of the Caribbean' på tv3 med lite chirre och gorre!


KAKTUS

Har redan hunnit checka av listan, eller ja, schemat är väl fortfarande ett frågetecken (Om alla bara ger mig sina scheman inför sommaren vore det guld, för då kan jag lägga mitt så att vi är lediga samtidigt. tack på förhand!), vill ju liksom helst vara ledig HEEELA sommaren. Men man måste väl kriga för att få lite mynt spargrisen...

Next up: Slå på 'hajar som hajar' medan jag diskar/städar/tvättar och dricker älskade Festis Kaktus♥

inte riktigt lika bra som kaktus meen ;-)

LEDIG IDAG!

En härlig söndagkväll med massor av systermys sprang förbi och nu är det måndag vilket betyder 'ledighet':

◊ Ringa facket om diverse things.
◊ Prata med min hyresvärd om referens.
◊ Ringa lerstenen och anmäla intresse på finaste lägenheten någonsin!
Motionera - spring/gång/inlines/bara nått.
◊ Skriva schema till sommaren.

KOMMER BLI EN BRA DAG TROTS REGN. PUSS.
PZZZ

MEN STACKARS

Ont i magen
> Ont i huvudet
> Ont för att ha ont?

Nu blir det iallafall först iväg och köpa efterrätt (DAIMTÅRTA♥) sen ska kycklingsalladen få göra sitt med magen min och kanske även mitt 'det-är-så-synd-om-mig-humör'.....

men gölli...

SUNDAY

Idag beger sig som alltid jag och Emil mot 107:an för middag (kycklingsallad idag MUMS!) och lite mys. Men eftersom Emil senare ska iväg och jobba natt så tar jag med mig systeryster till lägenheten för en liten sleepover. Blir huur bra som helst ju!


AKUTEN

Igårnatt blev inte riktigt som planerat. Istället för mys med med baby fick jag följa honom till akuten....dock så löste sig allting bra, men vi landade inte i läggan förrän runt tvåtiden. Blodprover, EKG och hejdundrans vad mycket tester man kan ta. Men skönt att veta att allt är lugnt♥


ETT STYCKE FREDAG


Igårkväll blev himla bra med brännboll, vindrickande, finaste Lollo, häng i någons lägenhet och tillsist Olles.
You gotta love it!

FREDAG DEN 13:DE

Jag tror inte ens ni förstår hur O-N-T jag har i mina tänder. Vill bara slita ut fanskapet som gör att det känns som djävulen själv slagit bo i min mun.........Om jag ska försöka bortse från min galna tandsmärta och jobb till 2100 tror jag kvällen kan bli helt OK. Vinet är på kylning och jag hoppas veeerkligen alkoholen lyckas lura bort djävulen från munnen min!!!!


IRRITATION

Både jag och Emil är så irriterade att vi inte vet var vi ska ta vägen.
Jag för att min kladdkaka blev förbannat jävla misslyckad (VARFÖR åt jag inte mer smet!?)
och Emil för att Canada förlorar mot Ryssland.......ÄLSKA LIVET.


BLÅSIGT


Lååång inlinestur i stormen idag - SKÖNT! Ikväll har jag varit ledig men kunde inte hålla mig från att börja pilla på sommarschemat ändå! Annars har jag bara tagit det piano med min baby och nu sitter vi och kikar på resor till New York. Det kliar i fingrarna!!!

LONDON BABY!!!

Att beskriva London är minst sagt inte lätt då det var den mest intensiva helg jag någonsin varit med om (och förmodligen någonsin kommer vara med om) så jag gör det simpelt och skriver en möjligtvis lite för intern och lite för lång lista på våra upptåg:

◊ Försenat tåg vilket ledde till mardrömmar om bland annat missade flyg.
◊ "Tågen tutar ju för att en älg står på rälsen"
◊ Flygrädd Josefin gav oss rätten att ta ett glas vin.
Försenat flyg gav oss rätten att ta några till.
◊ Landingen som var en nära-döden-upplevelse på riktigt.
Blicken som raggar taxichaufförer.
K-R-A-M-K-A-L-A-S!!!
Skrattattacker utan någon som helst hejd.
◊ Big Ben (med mitt fina tonfall...)
◊ Fotot i Hyde Park som hade "varit ännu finare med Emil"..
◊ Någon som ville slå till en annan med stekpannor på Serpentine.
◊ Salt och vinäger chips for the win!
◊ Prat om ALLT medan vin, tia maria och breezer klunkades.
◊ Sura brudar under ett paraply i kön till Strawberry Moon.
Tequila som kan göra att vi dansar till fyra på morgonen.
◊ PRIMARK, New Look, Bershka, Dorothy Perkins, Next - KÄRLEK
◊ Att jämföra barn med bajs medan man äter chokladpudding..
◊ Ett trött hejdå då vi inser att vi sovit á fem timmar totalt denna helg.
◊ Vidriga Anna och Äckliga Josefin entrar Stockholm där vi inser att vi fan luktar värre än uteliggarna som skriker 'fina bröst' efter oss.
◊ Efter många om och men landar jag i lägenheten, med inte bara världens bästa pojkvän som väntar på mig utan också en 100-kronors-godispåse!


FANTASTIC FOUR♥

ÄLVEN


Liten promenad och mys vid älven med Lollo satt fint! Nu ska jag iväg till jobbet och efter några timmars krigande där blir det förmodligen det vanliga, alldeless för bra, myset framför 'Friends' med älsklingen!

TRUE FRIENDS


Världens finaste Josefin♥ (och bilden hade varit MYCKET sämre utan dig, promise ;-)!!!)
Imorgon ska jag berätta om London, men här har ni ett lite provsmak på hur mycket kärlek denna resa innehållt!

PÅ ARLANDA

Är nog tröttare än någonsin förut, men det vore konstigt annars med tanke på att sova varit den absolut sista prioriteringen i helgen. Har iallafall varit en underbart intensiv weekend i en alldeless för fin stad med alldeless för fantastiska vänner och alldeless för bra shopping. Nu vill vi bara hem och sååå länge är det inte kvar nu, hörs mer då! TJING!

RAY BAN


Visserligen inte äkta, men jag gillar de starkt!

FAVVO


Bästa godiset till bussresan 
Väskan packad 
Spagetti och köttfärssås till middag
Pussat upp Emil √

I'M READY :))))

GRÖNT VATTEN.

Skyndar mig hem efter jobbet → Hoppar lite småstressad in i duschen → Vattnet VÄGRA bli varmt → När jag väl tänker duscha i iskallt vattnet (japp, jag behövde verkligen en dusch) blir det nära på ingen stråle → Emil hittar artikeln nedan på Norran....


Jag känner som bara att JUST idag JUST vår gata.

TAGGNING

• Biljetterna är utskrivna
• Incheckning gjord
• Väskan packad

T-A-G-G-A!!! Imorgon blir det att jobba fram till två och sedan mysa sönder med Emil (i ett försök att hålla mysfaktorn uppe trots en helg utan honom) innan bussen mot Umeå går. Måste erkänna att jag är liiite nervös för hur vi riktigt ska hitta. Men det löser sig!!

baby♥

POKER


Efter en härlig vinst i poker (fan att vi inte spelade om någonting....) kastar jag nu in handduken. Godnatt fellas!

MUMS

Tror på riktigt inte det finns något bättre än att komma hem till lägenheten (svintrött efter en fullspäckad dag) och inse att mannen min både städat & diskat samt står framför spisen och lagar massvis med köttfärsås att frysa in. Äntligen kan jag äta köttfärssås och spagetti dag ut och dag in igen!

Annars då: El clasico på tvn och nu blir det mys!


BELLSAN


NU: Möter upp denna vackra varelse för inlines i snöovädret!!

DÅLIG KARMA.....

LONDON:

Jag och Josse ska vara i London fredag till söndag.....snacka om att inte ha många poäng på karmakontot!!

ANDRA MAJ

& DET SNÖAR UTE!?!?!?!

Blev annars inringd lite akut till jobbet imorse så har inte hunnit med hälften av vad jag hade planerat idag, men behöver varenda liten penny till London, så jag ska väl inte klaga! Annars så kan ju Josefin vara det sötaste/mest oroliga filuren i världen som just skickat mig ett dokument på två A4 om hur vi ska hitta/ta oss fram/boka bussar under vår lilla tripp. Gulle du!


SÖNDAG

• Färga håret
Kubb-turnering med Julia och Emil
• Middag på 107:an
• Mys med Emil innan han far iväg för att jobba natt....

Jag måste nog börja göra en 'Emil-body-pillow' så jag slipper sova själv...

GÅRKVÄLLEN:


Brasa nere vid älven. Fyverkerier. Vin. Finaste barndomsvännerna. Grilla korv. Bränna marshmellows. Prata som om vi inte setts på flera år. Frysa. Soffläge på Södergatan. Hemma vid 04.00. HÄRLIGA VALBORGS!

RSS 2.0