FOUR

Fan vad jag saknar er♥ Saknar hur vi gjorde bort oss i korridorerna på Kaplan, hur vi träffades vaaaarje dag men ändå alltid hade tusen saker att berätta, hur mycket vi fnissade i matsalen, hur vi alltid dansar rumporna av oss när vi är ute tillsammans och alla galenskaper vi hittat på. Vet att ni bara är ett samtal bort, men önskar att vi träffades lika ofta som förr. Ni är mina brudar, alltid!

HOLIDAY LUXURY

Den här doften måste vara sänd från Gud till människan!!!! Köpte min i somras och har banne mig använt den VARJE dag sedan dess, alldeless perfekt vardagsparfym. Från Make up Store för á 400:-. Alla "smaker" doftar underbart men det här är Holiday Luxury, min favvo↓


HALLOWEEN

Så här snygga var jag och Carro igår ↑ och det var en sjukt rolig kväll!!!!
Att både jag och min lägenhet är blå på ställen jag inte ens visste fanns,
det är en annan femma!
RIKTIGT GRYM HALLOWEENKVÄLL :))

BAKISMYS

Ikväll har jag och mina vapendragare bakismys på hög nivå - onepiece, pizza, nutellamackor, gå-igenom-kvällen-tusen-gånger-om-babbel och så lite plugg på det. GILLAR ER TJEJER♥

MOT LOS PEPES




Ikväll ska jag äääääntligen få äta tapasbuffé och musslor på min favvo-restaurang! Vi ska dit med familjen, men eftersom lillasyster går i mina fotspår så är det hon som serverar oss ikväll. Så himla roligt!!!!


SHOPPINGSUUUUG

SUGNA PÅ ATT SPENDERAS UPP!!!!
Och då menar jag inte på hyra och diverse räkningar
som de kommer gå till....varför blir man vuxen?

SERIENÖRD

HEMMA I SKELLAN/SKELLTOWN/SKEÅ!!

Idag har jag hunnit spenderat kvalitets tid med bästa Lollo♥ Har också knyckt alla avsnitt av Pretty Little Liars (som redan efter första två avsnitten är sjukligt beroendeframkallande och som också är så läskigt att jag i detta nu inte vågar springa på toa trots att hela familjen är hemma!!!) och även alla säsonger av Sex and the City av henne. Snacka om att jag kommer spendera tid framför serier kommande kvällar/nätter, längtar som bara den!!


25-10-11

Eftersom jag har haft fullt upp senaste två veckorna har jag inte hunnit jobba någonting. Men idag så blev det några timmar på mitt favvo-fritids och hur glad blir man inte när varenda unge utbrister: "Varför har du inte varit här på så länge????" "Vad jag har saknat dig!!" och "Du måste börja jobba här oftare!!!!"? Alltså mitt hjärta smälter så underbara gullungarna är♥ Nu ska jag däremot ta tag i något inte hälften så roligt - min reflektionsuppgift som ska in imorgon, men jag är så glad efter jobbet så det ska nog gå bra!!!


LÅNGA NÄTTER

Jag och Carro drar spontant in till stan, fixar någon form av vip-biljetter till Melissa Horn och njuuuuuter i á 2 timmar innan vi totalt skämmer ut oss med "ifonsens". Fan vilken underbar kväll. Har eventuellt aldrig haft en så lång skrattattack, tack brudisen för att du är lika störd som jag!!!


BROKEN



Sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead.

TENTA

Hänger as usual på IKSU. Vi har gjort försök till att plugga hela dagen men det har gått...sådär. Tenta imorgon, men det finns ju så mycket annat roligt att prata om!!! Ska göra ett sista ryck nu. GOOD LUCK CHUCK!

KLASSHÄNG

Idag har jag hängt på IKSU hela dagen (nu snackar vi liksom från frukost till kvällsfika) med min goa klass!!! Vi har hunnit med en hel del plugg, spelat både fotboll, basket och innebandy, käkat kladdkakemuffins och bara snackat strunt! GILLA-KNAPPEN:))

BRUDISAR

Igår när jag var som mest uttråkad av allt plugg ringer Isabelle "Vad gör du? Vi är på väg till Umeå, vi hämtar upp dig på en timme så drar vi och käkar glass på donken!!". BARA dessa brudar som skulle köra totalt fyra timmar för en McFlurry, men jag klagar inte eftersom det totalt förgyllde min måndagskväll! NI ÄR FÖR FINA ♥


NERD


SYSTRARNA PLUGGHÄST!!!


FREDAG



Ikväll ska denna brud firas! ♥


BUSS 4-LAJF

Tror detta kan bli den skönaste bussresan genom tiderna!!! Datorn. Längst fram. Ingen berdvid. Bullar. Satsumas. Drickyoghurt. FULLÄNDAT! Med andra ord är jag alltså på väg hem till skellet för en hel med familjen och vänner♥ Ikväll blir det hockey och mys på Korngatan, känns underbart bra!

SVONNI

Idag har jag och Carro haft sjuka skrattanfall åt bland annat potatissallad, blond-jag-kan-allt-person, skratt som lät som en nysning, att jag fick punka på min cykel men försökte cykla på som vanligt ändå, åt gamla pinsamheter och senaste helgernas bravader! Och som att all denna magträning inte var nog har vi dessutom kört slut på oss själva i innebandy! DU ÄR JU FÖR BRA SVONNI:))


WIHOO:)))))


KLARADE FÖRSTA TENTAN!!!!! Nörd/tönt/plugghäst som jag är, blev jag typ inte nöjd med VG (tina,josse, amanda u know me haha) meeeen på universitet kan man tydligen inte få MVG överhuvudtaget. S-W-E-E-T!!!

PLUGGIS

Sitter på IKSU och försöker plugga, går sådär!

SATURDAY

Igår kom min finaste Bella till Umeå för att rocka staden! Vi babblade tills tungan trillade ur, snyltade hårspray av Carro, spelade ölspel med cider, förfestade med några grabbs där rappakalja var i högsta hugg, skrattade så mycket att vi fick magrutor och dansade rumporna av oss på Corona! Hon är för bra hon, min lilla pingla♥


LOVE LIFE

Jag ska fortsätta skriva här när jag känner att jag har tid. Nu är det så himla mycket roligt i farten, så att sitta vid datorn går fet bort!!! Men tänkte jag kunde slänga in en bild på mig och mina partners in crime från finsittningen:

Ni är la bra brudar!!!

Mobilblogg

Står väntar på bussen som ska ta mig in mot stan! Ikväll vankas det finsittning på NH!!!!

Fråga mig inte varför bilden är uppochner.....

RSS 2.0