Mobilblogg

Ikväll blev det bodycomat för första gången på IKSU och nu ligger jag död i soffan och vill allt annat än plugga, meeeen kladdkakesmeten är färdig och redo för magen (kändes plötsligt som att jag förvandlats till en viss blond brud som lever för dessa två!!) så då går det ju åtminstone lite lättare!! Nu ska jag slita mig och hugga in samt ta upp böckerna!

CONGRATZZZZ

Hinner långt ifrån med datorsittande nowadays. Tenta på fredag som sagt och ingen verkar förstå någonting....bådar gott. Med andra ord har jag sen senast sysselsatt mig med att somna i böcker, 'klicka' med bläckpenna, råkat glutta lite för mycket på TVn och snackat strunt med klassisar på lektionerna! Funkar då man mer eller mindre tycks satsa på omtenta..... ;-)


Annars så är det ingen vanlig dag idag *tRUmMviRVeL* för det är Josefins 20-årsdag! Har varit förbi med lite gofika till bruden och även hunnit med en snabb catch-up om senaste veckan. GRATTIS IGEN GUMMAN♥



BÄSTIS

Ikväll hann jag träffa min saknade Stina en snabbis! Bara babblade på om senaste nytt och åt lite chirre och dirre. Alltid lika bäst är hon, min fina böna♥ Borde ha pluggat egentligen.....men nja. Har ju inte tenta nr. 2 förrän på fredag så det är ju lungt (aka. jag har PANIIIIIIIK!?!?!). Nu måste jag skalla kudden då tandregleringen kallar imorgonbitti tidigt as hell!!
 


HAHAHA CUTIE


DATORN

Otroligt nog har alltså min gamla, älskade Compac startat!?!??? Den har varit stendöd i ett halvår men så testade pappa starta den nu i helgen och VOÍLA! Ganska sjukt kan jag tycka, men klagar gör jag inte - nu har jag alltså en darre i skellet och en i umeå. YEY! 


Mobilblogg

Ikväll har vi myskväll á la bigtime på 107:an♥ Började med surströmming till middag och nu har vi sett 'Limitless' medan vi tryckt godis för över kilot, som det ska vara!! Får se vad som väntar nu, hört rykten om lite serie-tittande K-U-N-G:)

GNIGHT

Efter att Amme pajat sina 'kära' skinnbyxor drog vi hemåt och nu ligger hon däckad bredvid. Tror jag ska joina henne, ses imorrn!!!!

Brallorna from hell.....

fuLFAN

Hej Annas tap-blogg. Ammep här och rockar loss! Ikväll river vi hennes lägga totalt och när vi är klar finns inte mycket kvar av detta hus, så ni som vill säga hej då, gör det nu. Ikväll är ume vårat det kan ni ge er fan på!
Finaste sötaste bästaste Anna-panna♥!!

TYPISKT

.......MIN FÖRKYLDNING ÄR IFATT MIG. Damn it! Har snorat som en liten snorunge idag, jag och mina små älsklingar på fritidset har liksom snorat ikapp...GÖLLIGT! Men nu ska jag bege mig hemåt och laga ihop en smarresmaskens middag (nudelsoppa)! SEE YOU!


Mobilblogg

Det var GRYMT KUL att spela ikväll!!!!! Nästa gång blir det innebandy, gången därpå fotboll, gången därpå klättring osvosv. Uuuuunderbart att ha en hel klass som älskar att sporta - då blir det ju faktiskt av att man gör saker! Dock kommer min förkyldningen ikapp mig mer och mer, men på lördagkväll åker jag hem till 107:an och bara kurera mig hela kvällen, läääängtar♥

Mobilblogg

Ligger och myser med min sömntuta till älskling i sängen. MYS! Idag börjar jag inte förrän 13.15, SWEET:) Dock tror jag att jag går tills 17.00, men I will survive. Har ju helbra klassisar som förgyller dagarna!

Ikväll blir det beachvolley (inomhus hehe) med ett gäng från klassen, har inte rört en volleyboll på två år? Jag kommer skämma ut mig, minst sagt....



2009


GUYS




Det är ju tur att vi är snygga även som grabbar......;-)


TENTA

Första tentan är gjord!!!! Nervositeten var inte lugn just innan, men nu är det gjort! Bara att hålla tummar och tår!!!!


Bara för att jag hittade denna bild på Josses blogg och vill skicka henne en liten kram♥

DISNEYFESTEN


Några otroligt gulliga bilder från disneyfesten! Helt sjukt kul kväll och jag kan meddela att jag nog aldrig vaknat upp med så många blåmärken/skrapsår någonsin, kan ju bara betyda att det var galet!!!

KUNG

Gårkvällen var otroligt jävla grym! Nalle Puh, Snövit och Björnligan rockade!!!

Mobilblogg

Hur god frukost? Havregrynsgröt, farmors äppelmos (i massor), äppelbitar, kanel och mjölk - MUMS!
Var till och med tvungen att ringa farmor och säga hur gott äppelmoset var!

FÅGELN

Måste bara flika in att jag har ju som sagt fått jobb som vikare och nu har jag jobbat några dagar i sträck på 'Fritids Fågeln' och det måste vara det underbaraste jobbet någonsin!?!??! Tror jag skippar att bli lärare på gymnasiet? Det jag gör är alltså att köra fotboll-mot-väggen, spela spel, pyssla och käka mellis +  att barnen älskar mig och jag dom. Längtar redan till nästa vecka då jag ska dit igen!!

FREDAG

Ledsen att meddela till er, mina trogna fans, att internet inte kommer hända i lägenheten. Det är så sjukt mycket krångel/extra kostnader och då vi bara ska bo där i tre månader till blir det inte av, vi snyltar helt enkelt internet från IKSU istället! Och vad jag gör på IKSU nu kanske ni frågar er? Jo, återigen förbluffar jag och har alltså tränat...på en fredagkväll!?!!!?!?!? Jag tror inte mer på det än ni, men när jag kommer hem ska jag fan lägga mig och vräka godis i soffan med bra samvete - den ni!


PLUGGELUGG

Det här ↓ är vad jag sysslar med resten av denna vecka! Första tentan någonsin på måndag dårååååå!!!!


OJOJOJ


På väg mot dagens andra pass på IKSU - kommer det forsätta såhär lär jag ju bli FIT på riktigt.
Dock så är den chansen 0,01 %...men man ska aldrig säga aldrig!

VÄNTAN

Så här 'gullig' såg jag ut när jag igår satt och väntade två timmar på att nyckeln skulle komma med bussen.....kanske inte undra på att jag blev bff med en uteliggare?

NOLLA


Fem otroligt suddiga bilder från någon nollningskväll i veckan!
Min klass är rätt så ganska bra - bara så ni vet!

Mobilblogg

Sitter och pluggar ute på balkongen i solen. Självklart är onepiece på! HELT REKO!

IKSU

Vaknade inte alls på rätt sida idag, så här sitter jag som en surkart lite halvbakis på IKSU och snyltar internet innan jag ska träna. Gårkvällen innehöll krigsmålningar, NH, klassisar och ölspillande! Heltrevligt!

AMME 18 ÅÅÅR!

Goda drinkar. Ännu godare mat. Glansig stjärt. Tummen upp. Babbel i mun på varandra. För goda shottar. Dansmoves. Vit limousine. Toxic Bar. Ännu mer shottar. Häng i DJ-båset. Dans i sinne. KUNG KVÄLL!!!!!!
& återigen GRATTIS AMME♥

ÄGD

STORT MINUS att jag har glömt lägenhetsnyckeln hemma i Skellefteå.
STORT MINUS att jag har tusen väskor plus en STOL att bära på.
STORT MINUS att jag dessutom är bakis som en liten gris.

STORT PLUS att jag har jäääävligt bra klasskompisar.
STORT PLUS att min pojkvän är förbannat smart och har skickat nyckeln med busschauffören.

MÅR SOM EN GUD!

Sedan jag tittade in här senast har jag:

→ Flyttat till Umeå på riktigt!
→ Haft mamma och pappa på besök ♥
→ Käkat gomiddag på Lottas krog.
→ Insett att min nya passion är inget mindre än Ä-G-G.
→ Gått första dagen i skolan..
→ ..och älskat det!!
→ På något sjukt vänster lyckats få jobb som lärarvikare!!!
→ Haft en insparkskväll.
→ Och nu sitter jag och väntar på att fara iväg till skolan för min andra dag!


Middagen på Lottas Krog!

INFLYTTNINGSFERRE

Bilfärd där vissa fick blöta kyssar på axlarna.....
Att spendera 250:- på pynt kändes helt rätt!!
KRÄFTOR 4-LAAAAAJF♥
Gäddhäng VS. Muskler
Det eviga balkonghänget!
SKÅL! DRICK!! KÄNSLAN!!!
Min och Bellas alltid lika älskade turkjakt...
TAGGNING!!
5IVE som levererade utan dess like!!!
- Dansa rumpa som tokar.
- Shotta med medlemmar från Hells Angel.
- Danca Kuduro.
- Leken tagen på dansgolvet.
- Nödutgång för frisk luft.
- Umamidressing.
LEVA LOPPAN MED ANDRA ORD!!!!!

RSS 2.0