THAILAND - PART 2


Det bästa som finns kan vara att glida runt på en luftmadrass OYES!

MYCKET spännande dag på Phuket Zoo (observera paniken i blicken på sista bilden....)
Mycket trevlig kväll, kaaanske för trevlig. Dagen därpå tog jag roomservice till en ny nivå...
På Kata Beach där värdret inte riktigt ville samarbeta med oss...
Då regnet öste ner drog vi oss från stranden och spelade istället roligaste minigolfen ever!!
Karon Beach - WONDERFUL!
.
.
.
Fortsättning följer once again...

DET HÄR VILL JAG UPPLEVA IGEN. OCH IGEN. OCH IGEN.


DET SISTA JAG VILL ÄR ATT BLI SJUK....

Då jag för först gången på riktigt länge har en ledig helg (ochhar planerat varje minut av dagarna) är jag livrädd att jag ska bli sjuk...och då både Jenny och Emil har någon form av magsjuka (dom två jag umgås allra mest med) känner jag att oddsen inte är på min sida. Bara att hålla tummar och tår, people!!!!! Aja, nu ska jag smita från denna smittade lägenhet och sticka till jobbet (som delvis också är smittat....hujedamig). Kom ihåg - alla tummar för mig!
-
-

Ska försöka hålla mig frisk, så ses vi på fredag ;-)


YOU, MY FRIEND, ARE B-E-A-UTIFUL!

-
Gårdagen blev inte riktig som planerat, istället för promenad till Maxi blev det lååång lunchdejt med finaste Lollo (bara älskar dessa bilder på henne!!!!!) och det var underbart att bara få sitta och prata av sig om både det ena och det andra. Om någon orkar lyssna på allt mitt babbel och faktiskt förstå mig, då är det hon♥
-
Nu sitter jag i min nya rosa mjukisdress (typ skönaste/sötaste någonsin) och knappar lite på datorn innan jobbet börjar om igen. Blir nog bra!

GODMORGON VÄRLDEN!

Solen skiner ute och det är nästintill nollgradigt - sköna tider! Idag känner jag att jag har bra mycket mer energi än igår, så idag ska jag uträtta saker istället för att ha det mysigt i sängen (och där med basta). Så nu ger jag mig av till banken och sedan blir det allt en promenad till Solbacken för fylla kylskåp/skafferi!
.
Ha en bra dag, fellas!

TALAR I NATTMÖSSAN. GNIGHT.

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen: ANNA ♥ SÖNDAGAR
Och den här söndagen har varit en såndär typisk-anna-söndag, jag har nämligen bara tagit det piano med ett mjölkglas i ena handen och Emils hand i andra. Att vi på grund av magsjuka på 107:an missade att få käka årets första grillat var dock inte lika kalas, men det är hugget i sten att vi ska dit nästa helg - och då är det minsann grillat på menyn istället för magsjuka! Jaja, Emil har redan somnat in, och nu tror jag allt jag ska sluta svamla här och mysa ihop med med sötproppen!ATT GÖRA SÅ LITE SOM MÖJLIGT.

Har försökt pilla lite på utseendet på bloggen idag, men header saknas dock fortfarande då jag inte riktigt förstår mig på redigeringsprogram för Mac. Inte ens Mac's paint hajar jag..... (slash teknisk_tjej_92)
Annars så har jag varit ledig hela dagen och när jag nu var ledig tänkte jag göra bort ärenden, städning, tvätt och allt sådant men - as always - finns det så mycket andra trevligheter att hitta på istället! Förvånasvärt nog är jag ledig även imorgon, så förhoppningarna om en något så när städa lägenhet ligger på morgondagens ork (lär alltså inte hända så mycket imorgon heller...).
.
NU: Stockholm - Båstad (känns lite wannabe solsidan kanske men blir nog braaa)
.
.


NÄSTA: LONDON

.
Jag vet att jag nyss varit i Thailand (och köpt en mac....) men nu måste jag bara boka en resa till London SNARAST!!! Brudarna saknar jag så mycket att det kryper i hela kroppen och när jag ser dessa bilder skriker min kropp att jag också borde få sitta i en park och bara njuta av sällskapet och solen! Josse, vi bokar nu till helgen?!?!!

THAILAND - PART 1

En natt på Arlanda...uttråkade var bara förnamnet!
Just innan planet lyfte!!!!
FRAMME (typ 06.00 på morgonen)!!!
Älskade roomservice♥
Första (men lååångt i från sista) gången upp vid takpoolen!
På upptäcktsfärd (shoppingshoppingshopping!)
Underbara Karon Beach!!
Drinkar Drinkar Drinkar!
Några drinkar och någon öl senare!
Vattenskoter WIHO!
Ännu mer häng vid vår älskade takpool!!
Fiskar som käkar på ens fötter.....OM det kittldes?
Myspys i solnedgången♥
.
.
.
Fortsättning följer...

OCH DET STOD MIG DYRT....

MEEEEN DET KUNDE INTE KÄNNAS BÄTTRE. Macbook Pro är nu i min ägo och här platsar den P-E-R-F-E-K-T!!!!! Efter att jag tagit mig en promenad runt broarna, kunde jag inte längre hålla pengarna i schack och HIPSVIPS här sitter jag nu med min nya älskling ♥

Annars blir det några timmars jobb ikväll (vet dock inte hur jag ska lyckas slita mig från datorn..?) innan jag är helt ledig både imorgon och på måndag. Underbart! Nu ska jag återgå till att upptäcka lite mer om vad denna lilla krabat kan åstadkomma. HÄRLIG LÖRDAG!

JAG TROR JAG ÄR FÖRÄLSKAD OCH DET KAN (BOKSTAVLIGT TALAT) STÅ MIG DYRT.

.
Eftersom både min dator och kamera gick sönder i Thailand  (BRA JOBBAT!!!) och min lön den här månaden är likavärdig med en uteliggares sparkonto, vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Och att jag har fallit PLADASK för Macbook Pro gör ju inte det hela lättare då den ligger på dryga 'tio lök'. Någon som är på att råna en bank med mig? (Observera att du måste ha en bra plan för att vara kvalificerad 'partner in crime' med mig!)

KOOOOMSI!


THAILAND - PART 1


KOM IGEN OCH VISA HJÄRTA.

F-A-N vad det är drygt att ladda upp bilder. Tror jag svimmar. Har laddat upp ungefär en artondel av vad jag vill visa från Thailand och är redan spyless.......Medan jag gör tappra försök att få ihop ett inlägg ligger jag och glor på TV4 sport och Skellefteå-Luleå. Då pappa och Emil är på plats i Arenan och mamma och Julia på något magiskt vis också blivit intresserade kan jag ju inte vara sämre själv. Sååå HEJA SAIK!ETT SMAKPROV FRÅN IGÅRKVÄLL. NU TAR JAG MED MIG DAGENS TROGNA VÄN 'BAKIS' TILL LUND FÖR HOCKEY OCH SURSTRÖMMNING!

.
.
.
.

SÅ KAN DET GÅ EN TISDAG SOM DENNA.

Då vi tog á 850 bilder under våra två veckor i Thailand har jag insett att det kommer ta några dagar innan jag får ihop ett snyggt inlägg. Men man säger ju inte 'den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge' utan anledning?
-
Hursom, så krigar jag återigen på Los Pepes och tycker att det är helt underbart att man ser asfaltsfläckar på marken samt känner den där härlig vårluften sippra in i näsborrarna! Härliga vardag! Ikväll är jag däremot ledig och ska spendera denna helg med finaste Isabelle. Blir antagligen munbajs tills vi båda stupar, vilket gillas med stort G!!!
-

LÄGENHETEN♥

Nu sitter jag, nergosad med morgonrocken under täcket, i lägenheten och n-j-u-t-e-r av att vara hemma!  Resan har varit helt otroligt underbar, kommer varken kunna beskriva det med ord eller bilder  (jag lovar dock att jag ska göra ett försök senare), men trots allt passar inget bättre än ordspråket 'borta bra men hemma bäst' just nu! Emil har beställt plankstek på resturang Lund 107 ikväll så dit beger vi oss efter att vi lyckats packa upp våra berg till resväskor!

Bamboo Island


OM EN ENDA PERSON KAN GÖRA EN LYCKLIGARE ÄN NÅGON ANNAN I HELA VÄRLDEN. DET ÄR DÅ MAN HITTAT RÄTT♥

.
.

RSS 2.0