EVA OCH ADAM

Inte förrän 13.30 pallrade jag mig upp ur sängen och FY så skönt det känns att jag fått sova ut. På jobbet igår gick det skitbra och är väldigt nöjd eftersom jag träffade EN KÄNDIS, Evas mamma i Eva&Adam. OKOK jag tycker iallafall att det var B-A-L-L-T att få servera en kändis, även fast hon kanske inte är världskänd direkt......

NU: Slänger jag ihop någon frunch och slår möjligtvis på Eva&Adam (blev ju som sugen på att se den alltså!!!)
 


BABY IT'S OKEEEEEEEEEY.

Jag känner mig allt som en a-r-b-e-t-s-m-y-r-a när jag nu jobbar hela denna helg (trots feber och hela baletten...) och sedan råkat tacka YES till jobb onsdag-lördag nästa vecka. Pengarna kommer rulla in rätt fint i slutet av nästa månad får jag gott hoppas på! Annars längtar jag tills min baby vill hem från Station8 så jag får gosa ner mig med honom♥
 


JAG VILL HA DET KLART OCH BETALT!

Tack vare att jag varit sjuk och spenderat denna torsdag nerbäddad bland kuddar/täcken/datorn har jag hunnit hitta huuur bra RESOR som helst till i vår. MEN ACK det är nog något fel på mina vänner och jag funderar på vilken möjlighet det finns att byta ut dom......de vill nämligen inte boka en utanlandsresa nu, utan tror att vi kommer tjäna massor om vi sparar oss till sista-jävla-minuten (varför finns ens sista minuten resor HATE IT!!!!)

JAG VILL BOKA NU, CAAAMAANNN GIRLS!!!!
 





TUMMEN NER

Tyckte jag igår att Stina var jättesnäll JA üperkul JA rätt bäst JA
Tycker jag det nu NEJ NEJ NEJ.
Den lilla fisen har alltså smittat mig så jag går nu runt med feber, halsont, snvua och hostattacker........

Hinner bokstavligt talat (kika i min kalender) INTE vara sjuk. Har en miljon saker att göra + jobb ikväll, fredag och lördag....
 


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST.

I AM A LIVE!!!!
Har haft en KING weekend i Sockholm och trots några missöden så är jag riktigt glad att vi tog oss tid till en tripp tillsammans jag och 'storskiten' min! Nu är jag då hemma iallafall, inte farligt många lappar med tryck av mr. Linné har gått åt till shopping (tack vare snöovädret, bakfylla och presentkort) och när lönebeskedet kom idag kändes det heeelt OK.

Annars så skippar jag utgång i helgen eftersom jag mår illa när jag så mycket som hör ordet
s-p-r-i-t och jobbar istället rumpan av mig både fredag och lördag SKÖNT.



u rock


NU STICKER VI TILL STCOKHOLM. FESTAR LOSS. SHOPPAR LOSS. MYSER LOSS. KAN BARA BLI K-K-KI-I-I-N-NG.




GLASÖGONORM - HERE I AM



HITTADE NÅGRA MINDRE SÖTA BILDER FRÅN I FREDAGS. DET GÄLLER VÄL ATT BJUDA PÅ SIG SJÄLV....





(den här bilden är det ABSOLUT OK att skratta utöver sig när man ser.....)


Kort dag idag, vilket känns HUR BRA som helst. Jag har försökt tagga Amanda på att sticka till Egypten samtidigt som jag skrivit packningslista till Stockholm med Stina över sms. Jag är som överpeppad på att spendera alla mina sparade pengar på RESOR! Hela sommaren kommer väl gå åt till jobb, så lika bra att sticka när man faktiskt kan (AMANDA LÄS DENNA MENING IGEN)!!!

SOLEN GÖR MIG TAMIGFAN ÜPERGLAD!!!!


Har just varit på världens härligaste promenad i väntan på att min baby ska vakna. Ville verkligen inte komma in och kunde inte låta bli att 'flyga utomlands' när jag hade solen i ögonen, om det ändå vore så väl! MEN nu till helgen då blir det banne mig huvudstaden med världens bästa Stina. OM vi är taggade. OM vi ska shoppa sönder. OM vi ska parta tills vi stupar. JAAAADA.



DAGEN DÅ MAN ÄR EXTRA KÄR ELLER EXTREMT ENSAM.....ELLER LIKA KÄR SOM VANLIGT!!


Hemma från jobbet nu och känner inte det minsta för att sova, vilket i vanliga fall brukar ske så fort jag kommit innaför dörren. Imorgon är det hur som helst alla ♥-dag och det känns ruggit skönt att min bfriend är lika romantiskt som jag (det vill säga som en apelsin, en kotte, ett barr..U NAME IT) så vi ska bara trycka chirre och titta på film. Kanske slinker det möjligtivis ner några gelehjärta, mer romatiskt än så blir det inte. L-O-V-E.



Lite romantisk kunde jag ändå vara och rita dit ett hjärta♥


OS INVIGNINGEN

Sitter och tittar på invigningen av OS, vilket påminner mig om när jag, Stina och Evelina gjorde vårt egna Vinter OS. Vi tävlade i pulka, i snöbrottning och curlade på vår altan samtidigt som vi spelade in allt. Hur sött?

Annars så mår jag bra mycket bättre än förtjänat S-K-Ö-N-T. Efter besök på både Nocks och Olles blev gårkvällen riktigt trevlig och avslutades med det godaste skrovmål jag någonsin ätit!
 


I TAKET LYSER STJÄRNORNA



Skulle egentligen slå på 'How I met your mother' men det slutade med 'i taket lyser stjärnorna' och jag kan inte sluta gråta. Har gråtit från början till slut och fortsätter nu?!??! Åh vad den här filmen är underbar. Åh vad jag kommer se ut som en uppsvälld tomat imorgon. GNIGHT

TISDAG

(Skulle publicerats tidigare ikväll)

Lillsyster och jag har fått känna oss riktigt vuxna då vi både handlat (efter handlinglapp) och tankat bilen. Det blev så jobbigt att vara vuxen att vi svängde förbi krysset och köpte oss varsin hamburgare! Annars så övar jag tal, det vill säga känner mig allmänt töntig när jag pratar för mig själv framför spegeln och ska snart göra mig en kopp te.


MAKES ME SMILE.






Jag och Bella skippade söndagsångesten (okej jag är ju ledig men..) och körde på godis/cider/webcam heeeela natten lång. Hur bra är inte min donna? Och som jag saknat henne, fler kvällar som denna lär dyka upp i vinter. Nu måste jag skriva på mitt F-Ö-R-B-A-N-N-A-D-E tal samt plugga spanska en M-Ä-N-G-D.  


OFF TO THE CITY



D-Ö-D-I-K-R-O-P-P-E-N-&-K-N-O-P-P-E-N

Kom just hem från att ha jobbat från 18.00.....är så trött att jag inte kan sova och mina tår liknar snarare vattenfyllda ballonger (blåsor alltså...) än just tår. Har aldrig varit skönare att få krypa ner i sängen.



GNIGHT


FÅR NÄSTAN ABSTINENS EFTER ATT INTE TRÄFFATS PÅ TVÅ DAGAR......JAG VILL HA EN P-UUU-U-S-S-S.




hjärta


ONSDAG

Jag stavas numera T-R-Ö-T-T men inte hjälper det, ska strax iväg till Vegas. Imorgon blir en riktigt mysig/arbetsam dag förhoppningsvis. Vi (jag, tina, amanda och josefin) hade tänkt ge Pite Äventyrsbad en omgång, men så blev inte fallet när vi kom på att vi redan ligger lite (läs: tuseeentals mil) efter med projektarbetet. Så alltså, imorgon blir det PROJKETARBETE utan dess like!

ps. jag har flyttat fram spanskaprovet! Lär ångra mig på söndag då jag kommer måsta plugga nanting.......men nu känns det KING
 


TRÖTT. SKOLA. JOBBA. PLUGGA.

Imorse var det gooode svårt att stiga upp. Idag sitter jag i skolbänken från 10.10 till 14.50. Ikväll jobbar jag på Vegas och måste försöka hinna plugga till spanskan samtidigt.


ROCKTEMA OCH 18 ÅÅÅR!!







SISTA SPANSKAPROVET NÅGONSIN IALLAFALL.

Jag har spanskaprov imorgon, eller så i övermorgon. Jag har alla pappren/böcker/häften på skolan och har inte pluggat någooot KANONKUL. Amen det problemet är en annan femma....

NU: Sticker jag iväg och plockar upp Emil♥
 


RSS 2.0