NU DRAR VI!!!!!!


JAG KOMMER SAKNA SVERIGE/SKELLEFTEÅ/UMEÅ/ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR.
All min kärlek till er alla vi ses i maj, puss♥

MOHAHA


Kan ju meddela att det känns mer än okej att vi drar imorgon med tanke på vad jag just hittade på Aftonbladet↑ Ingen kyla för oss tack!!!

PS. Och neeeej, jag kommer aldrig lyckas somna inatt alltså...

FJÄRILAR

Jag ska försöka sova nu så att det blir imorgon så fort som möjligt,
bara det att det pirrar så förbannat i magen!!!!!!!

VI ♥

Jag har världens absolut finaste familj♥
Jag älskar er och kommer sakna er mer än vad jag kan förstå!

THREE MONTHS


Nu när vi beger oss har vi tänkt försöka uppdatera er så gott det går hur livet på andra sidan jorden är! För att underlätta har vi skaffat en blogg threemonthsdownunder.tumblr.com KIKA IN!!!! Blir mest mobilbloggning förmodligen, men har vi datorn kommer jag uppdatera även här!

LAST WEEKEND

Har inte hunnit med datorn ett skvatt i helgen! I förrgår var det jag+amme+hallonlakritsshot=SANT. Grymt rolig kväll, som alltid med min fina partypingla! Igår levde vi loppan i bönhuset med middag och förfest, vilket levererade i sinne! Sista helgen i Skellefteå kunde inte blivit så mycket mer lyckad, tack alla♥


4 DAGAR


Ikväll har det blonderats hår på kvigan ovan och annars så har vi insett att vädret i Sydney inte riktigt är som vi vill.....regnet öser nämligen ner och vi hade planerat lite skftningar i hudfärgen (jag från alvedon-vit till fräkning/röd och Amanda från mörkchoklad till lakrits....världen är då inte rättvis...) så lite ändringar i planeringen har också hunnits med. HE KOM Å BLI SÅ BRAAAAA!

TAGGADE


Imorgon 13.30 plockar denna....skapelse.....upp mig och då sparkar vi igång min sista helg i Skellefteå - alla lever farligt för JAG ÄR GRYMME TAGGAD!!!!!

FINALLY

Känns naket, tomt och alldeless, alldelesss UNDERBART!!!!!!!!!

FEELING GOOD

Torsdag: BORT MED TANDSTÄLLNINGEN!!!!! Färga håret + sista planeringen med kompanjonen!!
Fredag: 20 ÅR!!!!! Systemet!!!!! Bjuden på finmiddag á la Amme och brakferre på Mollys!!
Lördag: Umeå-people på besök!!!!! AVSKEDFEEEEEST I SINNE!!!!!
Söndag: Födelsedagsfirande + middag hos farmor!!!!!
Måndag: Ta tag i packningen och mysa med finaste familjen!!!!!
Tisdag: AUSTRALIEN HERE WE COME!!!!



SAKNAR REDAN

Umeå i mitt hjärta. Jag i Umeås hjärta.

KALVEN TALAR

Jag har kommit fram till ett hemskt faktum; JAG KOMMER INTE FÅ DRICKA MIN ÄLSKADE NORRMEJERIETS LÄTTMJÖLK PÅ TRE MÅNADER?!?!?!??!?!?!???! Jag som får abstines efter mjölk när jag är utomlands en vecka.......detta kommer på riktigt bli tufft. Nej, nu måste jag springa ner till köket och hämta ett glas mjölk eller femton.


MITT HUS

Det är alltså i denna skönhet som mitt liv klämmas ner. LYCKA TILL ANNA, LYCKA TILL!

BESLUTSÅNGEST

Idag fikade jag med finaste Stina i några timmar och passade sedan på att sprnga lite ärenden på staden!

Annars har jag försökt packa idag och insett att jag ALDRIG kommer rymma allt jag vill ha med.......detta kommer leda till beslutsågest i sinne. Att ta med eller inte ta med, det är frågan. Ungefär så.

7 DAGAR

Pappa drog med mig på stan idag där vi äntligen köpte en ryggsäck till mig! Sedan blev det vidare till Amanda för jaccuzi-mys och försök till planering om det som då händer om bara en vecka. EN VECKA?!!?!? Det vi kommit fram till är att vårt ledord/motto/klyscha denna resa kommer vara: 'det löser sig alltid'!!!


I'M SEXY & I KNOW IT

Hann spendera lite kvalitetstid (aka. trycka lunch i sinne och powernapa) med Bellsan. Tittade även igenom gamla bilder......vi var 'SÅ SÖTA' när vi var 14-15 barre. Mjau↓

SMISK♥

När smiskare har förfest leker vi baklänges-kurragömma och tränger ihop 30 personer på en toa!
Toaparty WOOPPA!!!!

KÄRLEK

Sitter med tårar i ögonen och en klump i magen på bussen mot Skellefteå. Kan inte förstå att vi bara känt varann i fyra månader? Det känns som att jag känt er i hela mitt liv, ni är helt underbara och jag kommer sakna er så att det gör ont♥ Vi fyra - de tre vännerna och Lisen haha♥

MORSNING

Idag har jag sista tentan på ett bra tag. Håll alla era tummar och tår!

Förresten är det några som undrat vad jag ska göra i Australien. Jag och Amanda ska leva i våra ryggsäckar (förstår inte hur man ska få ner allt man vill på 60-70 liter??), resa runt och bara ha det gött!
Backpacka med andra ord!!!!

JE T'AIME


Det är inte ens två veckor kvar nu.
Jag kan verkligen inte förstå det.
Är så GALET TAGGAD att det sprätter i kroppen.
Samtidigt får jag gråten i halsen.
Det kommer bli underbart utan tvekan.
Men det är så många jag kommer att sakna så jag får ont♥

SLITEN CHEY

Bakisdag deluxe. Lyckades tillslut pallra mig från sängen (där jag varvade satc-avsnitt med powernaps) till Lisen och Rickard där det bjöds på middag och gråtfilm. Mysepyse! Imorgon får jag förhoppningsvis jobba och annars har jag tänkt vara flitigt och uträtta massa måste-ärenden.

NU: Trots att jag mer eller mindre slumrat mig igenom denna dag blir det Godnatt med stort G!

Finaste du♥

STORT HJÄRTA


PARTAJ

TÄNKTE BARA SÄGA SKÅL!

14 JANUARI 2012

Idag blir det heldag med min pärla♥ Först ska vi få lite flärre att falla av (man kan ju hoppas eller hur?) på IKSU, efter det beger vi oss till stan för att förhoppningsvis panikshoppa kläder till kvällen, därpå blir det att duscha, färga hår, få smirret på plats, locka hår, käka middag och sedan droppar även Linn och Hanna in för att förtära lite gott gift innan vi gör årspermiär på Corona WOOPAAA!!!

FJÅRTIS


Min lillasyster var SÅ SÖT för några år sedan. GÖLLEFJUN! Gick och knyckte min darre för att ta en miljon bilder med dessa snygga posér....love u syster♥

BÄSTA MED VINTERN...

...kommer inte hinnas med denna vinter?

FÖRST PÅ PLATS

Idag drar min finaste lilla träningsnarkoman till Australien! WOOPA!
Hoppas du får en helt underbar resa, jag älskar dig vännen♥

PIGG_TJEJ_92

Det måste ju vara något fel om man somnar 19.00, sover till 04.00 för att dricka en kopp te och sedan somnar om och sover till 11.15???? Tror eventuellt jag är förkyld för min näsa är igentäppt och halsen dödar mig. Fan. Så fort jag inte käkar vitaminer faller jag dit...

04.00 inatt ↑, vem fan sätter sig framför photobooth och tar bilder då....?

GODISFREAK


Jag är otroligt godissugen. Men jag håller ut. Har inte ätit godis på snart två veckor!??!?!! För mig som annars knaprar på en karamell var och varannan timme är detta STORT!!

MVH. ICAPÅSARNA

Igårkväll var det myspys á la trion (jag, Lisen och Carro) med plättar och 'Systrar i jeans'. De är för fina mina brudar, förstår inte hur jag ska klara mig utan dem i tre månader♥ Annars så har jag vaknat tidigare än tuppen idag och går runt med påsar under ögonen som skulle kunna misstas för ica-kassar....snyggve!

Allt jag vill just nu är att mojsa ner mig i min älskade älskade älskade sparkdräkt som man ser sådär otroligt sexig ut i, men nej, sitter i mina galet tighta jeans på en stenhård bänk i bibblan och läser om specialpedagogik...



#3

Saknar det i sinne♥

GEEKY

Jag är den ulitmata TÖNTEN - typ exakt så som filmer, böcker, media och allt vad det är framställer töntar:
1. Jag har tandställning.
2. Jag har astma (okej, inte så mycket men jag har det).
3. Jag har alltid gillat skolan och varit "lärarnas favorit".
4. Jag har klumpighet som min främsta egenskap.
5. Jag har överlägset mest MVG i betyg ch inte ett G.
6. Jag har glasögon.
OCH SÅ VIDARE....

Tur att jag lyckas få lite icke-töntiga vänner som kan hålla mig på banan ändå ;-)


PÅ VÄG MOT SKOLAN


♥Det snöar som att himlen valt att totalt öppna sig. Och i detta oväder ska jag lyckas cykla till skolan. NOT OK.
♥Om 21 dagar väntar andra sidan jorden, sidan där du istället för att bli snuvig av att bara titta ut genom fönster kan bada och sola. VERY OK.

BA EN NYHET


Innan jag begav mig 13 mil söderut igår spenderade jag hela dagen med bruden ovan! Det kommer bli bra många fler heldagar som spenderas tillsammans med denna snygging, eftersom vi kommer ta vårt pick och pack TILL AUSTRALIEN/NYA ZEELAND OM TRE VECKOR OCH STANNAR TILL I MAJ!!!!!!! ÄR OBESKRIVLIGT TAGGAD WOOPAAAAA!!!

YESTERDAAAAY

Snabbversionen: Trerätters middag. Isabelle och Sanna. Öppen bar á la mamma. Shottar. Skrattanfall. Olearys. Vimmelfoton. Härliga people. Efterfest. Badtunna, bastu och snöbad. Kiwilikör (uäääh). Fyllekäka flärrefilé. Skeda med Amme och somna töp 06.30. Jag är sjukt sliten idag. Shit.


I UMEÅ

Fick tag på dessa förbenade böcker tillslut, men bara av att se dem blev jag less.....Har nog aldrig hatat en uppsats så mycket som jag hatar denna. NU: KÄMPA, SLITA, SVETTAS.

DAGENS PLANER

Ikväll myser jag och finaste Lollo♥ med middag och ett glas vin.
Låter som en alldeless underbar onsdag i mina öron!

FIRRAR


Brudarna i familjen fick i julklapp av pappa att gå på fiskspa! ASNICE!!!! Kittlades så vi höll på att avlida till en början men efteråt var fossingarna lena som babystjärtar!

MOT LJUSARE TIDER

Hättan sitter fint på skallen och nu blandar lillsis färgen!!! SLINGOR HERE I COME:)

BAAA EN MÅNDAG

Jag och Bella startade kvällen med en romantisk middag á la Tatung. Kände för att lyxa till det lite såhär första måndagen 2012. Vi är ju för söta!

Sedan styrde kvällen vidare mot andra äventyr - Isabelle har nog aldrig varit så stel och jag kunde inte göra annat än att asgarva. Det kan man ju också kalla normal vardag! Efter en "korv och mos med mycket moskrydda" och en biltur där jag trodde jag skulle dö landade vi i dubbelsängen där vi sov som små bebisar! Hon är la fin den där skruttan♥

MANIKYR Á LA JULIA

Man har det rätt bra om ens lillasyster startar ett litet manikyrspa för att fixa ens naglar till nyårs!
Puss på dig systeryster ♥

RSS 2.0