VÄRLDENS BÄSTA 2012:


JANUARI

 
 
Städade ur mitt lilla studentrum. Hade mina sista grymma smisk-fester. Hoppade av Idrottspedagog. Lämnade mitt älskade Umeå. Tog ut metallen ur munnen. Hade 20års-/avskedsfest med alla mina finaste. Tog mitt pick och pack mot flygplatsen och därmed andra sidan jorden.
 
 
FEBRUARI/MARS/APRIL
 


Dessa månader är helt obeskrivliga, men med tre ord säger jag bara: MIN LIVS RESA. Jag får ont i magen av dessa bilder för det är så många underbara minnen på en och samma gång, bland de grymmaste jag någonsin kommer vara med om tror jag♥
 
 
MAJ
 
Kom hem till Sverige igen. Träffade min underbara familj och alla fantastiska vänner. Levererade på brännbollsyran. Bodde hos Lisen och Rickard. Jobbade som vikare på gymnasiet. Surströmmingspremiär. Slog kackarna i taket och n-j-ö-t av att faktikst känna folk ute på krogen.
 
 
JUNI

Började jobba som kyrkogårdsarbetare. Hängde vid älven. Pride-festival i Luleå med bästa Carro. Lanternan-premiär. Drack otaliga mängder rosévin. Gled med gummibåt i älven. Skålade in sommaren med buller och bong. Firade midsommar ute i ingenstans. Var mer eller mindre siamesisk-tvilling med mina finaste Amme.
 

JULI
 
4-dagars på allas älskade Stadsfesten. Mys i stugan. Första doppet. Förfest vid Manhemskajen. Trästocksfestivalen. Ett alltför spårat besök på PDOL. Såg mina älsklingar Norlie&KKV. Tripp till huvudstaden och partypinlorna Catte och Emma. Festa som fjortisar i Pajala. Drog utomlands en svängom.

 
AUGUSTI

 
Älskade mitt jobb och speciellt de som knegade med mig. Hade jobbfest som spårade. Vindsurfade i stugan. Festade fööör många onsdagar. Fiskade utan napp. Mys i underbara Finnträsk. Catte och Emma på besök i Skellediverna. Kräftskiva med bästa brudarna. Klassåterträff med 9B. Brummade på vattenskotern. Gled runt på inlines en hel del. 

 
SEPTEMBER


Surströmmings-/vinmys i stugan med Amme. Gran Canaria med världens finaste syster. Tatuerade evighetstecknet i nacken med systra mi. Kusinens bröllop. Firade Tettes 21årsdag/avskedsfest för mig med favvobrudarna. Packade alldeless för mycket och tog tåget mot nya destinationer - Oslo.
 
 
OKTOBER
 
Blev sambos med underbaraste Linnsi i Oslos minsta lägenhet. Förälskade mig totalt i min nya hemstad. Hittade mysiga picknick ställen. Testade på utelivet i Norges huvudstad. Fick tre jobb på en vecka - restaurang, kundservice och personlig assistent. Myste på våra luftmadrasser. Knegade som en riktigt krigare på jobben.
 
 
NOVEMBER
 
Blev ännu mer förälskad i Oslo. Hade kebabtorsdag som standard. Kundservice-tiden över och jag blev befodrad. Kände mig vuxen med egen jobbtelefon, eget kontor, egen mail och kavaj. Fick äntligen riktiga sängar. Twilight-nördade. Båttur till Nesodden. Ute på middag/shoppingrunda med vår handikappade jobbfamilj.
 
 
DECEMBER

 
Min finaaste syster kom på besök och röjde på krogen. Fick ny medlem i familjen - iphone5. Drog till Paris och levde loppan med min bästaste sambo. Hade jobbfest som gick överstyr. Firade julafton på ett annorlunda men trevligt sätt med fina arbetskollegor. Och imorgon drar jag till Amsterdam!!!SAMMANFATTNING: Gjorde ett precis likadant inlägg förra året och kom då fram till att 2011 var mitt bästa år. Men nejdu, 2012 - DU HAR SALGIT ALLA REKORD!!!!!!!!! Har haft en så otroligt underbart/fantastiskt/grymt år att jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Tack 2012 för alla sjuka minnen, galna resor och underbar vardag du bjudit på!!!!
 
 
 

JULAFTON!

Detta år blir minst sagt ingen vanlig julafton, men det blir nog riktigt bra ändå!! Igår då uppersittarkvällen är ett faktum hemma blev det en toklugn dag på jobbet då vi drack lite för mycket kaffe, sedan tog jag århundradets längsta bad och sträcktittade på nya 'Mysteriet på Greveholm'! Idag blir det julbord och mysepys hos Molly så får vi se vad vi gör av denna julafton :))

GOD JUL PÅ ER♥

 

 


PAAAARIS♥

 
Har haft en så galet grym weekend med mitt finaste födelsedagsbarn i Paris♥
Romantisk middag på eiffeltornet, båttur längs floden, show och champange på Moulin Rouge, croissants, skrattanfall i pariserhjulet, borttappade jackor, mysiga promenader i Montmartre, litervis med franska viner, baguetter, Mona-Lisa och en helg som inte kunnat bli bättre!!!!! 

Lillasyster♥

Har haft en riktigt grym helg med min lilla partypingla! Vi har hunnit med en mysig middag på Aker Brygge, lilla julafton, shoppat upp halva Oslo och sist men inte minst sneakat in Julle på klubb! Hon är la för fin systrami♥


INFINITY

 
IKVÄLL KOMMER VÄRLDENS BÄSTA TILL OSLO♥♥♥

Iphone 5

Tomten var tidig i år - ny medlem i familjen!!!! Jag ska ta så bra hand om min lilla bebis, tack bästaste mami och papi:)))


RSS 2.0