Barcelona!!!

SHIT på torsdag tar jag och mitt älskade lilla redhead en välbehövlig weekend i Barcelona❤
TAGGAD ÄR BA FÖRNAMNET!!!!!!!


MIN BABE

 
Tänkte bara flika in att det är bara helt galet hur oslagbar andra halva jag har här i Oslo. Vi gör exakt allt tillsammans, sover i sängar intill varandra, käkar frukost/middag/kvällsfika ur samma kastrull, får galna idèer som vi förstår genom bara en blick, tränar så vi nästan kräks ner den andre, lyssnar sönder samma låtar (och sjunger lika falskt till dem), vaknar upp och spontanbokar resor kl 0800 på morgonen, skickar sms varannan minut med otaliga smilisar som bara vi tycker är kul, lever i flyttkaos och kan inte sluta säga hur lyckliga vi är!!!!
Min fina stand-in-pojkvän♥

LANDSMÖTE

 
Så här såg det bland annat ut på landsmötet för dyrgt två veckor sedan och i helgen slår vi till igen!!! Denna gång tar vi oss 20 mil norrut mot Lillehammer där det väntas halkbana, 5-rätters-middag, fri bar, hotellrum och förmodligen en riktigt rolig helg med bästa kollegorna!

BOKAT!!!!

 
BÄSTASTE HAR BOKAT BILJETT HIT I VÅR WOOPA!!!! 

HOME ALONE

Idag var jag själv i nya lägenheten för första gången, helt underbart! Även om jag tokgillar att bo med två härliga människor är det riktigt skönt att då och då få komma hem till en mörk, knäpptyst lägenhet och sedan tända ett hav av ljus, sätta på mysmusik och bara pyssla på!
 

LÄGENHETEN♥

 
Nu har vi börjat få till det åtminstone en aning i vårt nya slott!!!! Att jag och "pojkvännen" nu dessutom spatserar runt i likadana tokmysiga morgonrockar och likadana fluffiga tofflor är ju bara pricken över i:et.
TRIVS SOM FIRREN!

LYCKA

Att bara må sådär äckligt bra att du tar små glädjeskutt så fort du tror att ingen ser och ler sådär fånigt åt ingenting när du sitter på bussen och tittar ut genom fönstret. Hela tiden. Oslo är vardagslyckans hemstad. Åtminstone för mig, just här och just nu❤

 


SNOWBOARD


I söndags blev det en dag i backen, som vi längtat och helt underbart var det också!!!!

RSS 2.0