TATTOO

Hahaha hittade denna bild på Josses blogg......Lagomt nyktra tjejer som alltså tatuerar (tackgud, i henna och inte på riktigt) in varandras namn juuust över troskanten hahaha....Love u♥

MYS-ONSDAG

Ville mer eller mindre skjuta mig själv när jag tittade ut genom fönstret imorse - spöregn och orkan.....Men dagen räddades när jag kom till mitt älskade fritids♥ Nästan hela dagen har vi ritat teckningar/önskelistor till tomten eftersom det bor tomtenissar i källaren på Hagaskolan. Det visste ni minsann inte!!!

Mötte efter jobbet upp denna donna↓ för te-drickande och babbel på mitt lilla rum. Helmysigt♥

SÖTNOSAR


Våfflor. Nutella. Banan. Glass. 'Snygg, sexig och singel'. Skrattattacker utan dess like. Massagetåg.
Och framförallt mina två alldeless för fina tokstollar♥

WÅFFLES

Trots att tentan kan ha gått käpprätt, så firar vi att den är gjord med våffelparty hos Lisen ikväll!!!! Ska käka så mycket våfflor att jag blir som en enda stor våffla jag själv. Så det så!


LUSSEBULLAR

Är helt stört less på att plugga, vi har hållit på hela dagen och krigat men trots det känns det som att ingenting sätter sig.....Alla i klassen verkar dock vara överrens och vi har mer eller mindre överlåtit denna tenta till de högre makterna, såååå alla kan ju be för mig ikväll då!!! Annars blev jag gode glad när jag kikade in på facebook och såg att mamma bakat lussebullar till i helgen när jag kommer hem:

VÄRLDENS BÄSTA FIKA:))

SÖTT

Jag och Carro är alltid så söta. Speciellt när vi går runt på stan såhär↑

PLUGGREDO

Har placerat rumpan i sofforna på IKSU och väntar på att några tappra krigare
ska komma hit, så ska vi plugga tills vi avlider! WIHOOOOOO......

MYSEPYSE

Trillade just in i mitt lilla rum och kan ju lova att vi hade det gött hos Alex↑ (+två flarror glögg♥) där vi såg både de fem första avsnitten av 'Mysteriet på Greveholm' och 'Sunes Jul'. Nästa söndag blir det repris, längtar redan! Plutta dig för mina klassisar är mycket bättre än dina!

SNABBTITT


Lite av mitt nya boende som är julpyntat i sinne. Trivs som fisken i vattnet hittills och tycker det borde vara jul året runt, det är ju sååååå mysigt♥ Och förstår inte att alla klagar om snön, jul handlar om så mycket mer än snö ju!!!!!!!!

FÖRSTA ADVENT


Världens mysigaste första advent idag då!!! Började dagen i ära med lussebullar till frukost, sedan blev det ner till staden med Carro för skyltsöndag där vi drack glögg, käkade knäck, lyssnade på julmusik och tog kort med söta tomtar. Nu käkar jag tomtegröt till middag innan det bär av till Alex där vi ska ha första-advents-mys-och-fika med klassen. Hur bra första advent liksom????

NYTT PLACE

Kaoset igår:

MYSFREDAG

Ikväll har jag och Carro myst/flännat/jublat framför Idol med marängswich↓ (med egengjord chokladsås - SÅ JÄVLA GOTT!!!!) och när vi blev less på massagetåg tog vi våra räsercyklar mot Mariehem för plumptunering och godiskäkande hos Alex med grabbsen. Härliga helg!


IDOL

Ikväll blir förmodligen den lugnaste fredagen sedan jag flyttade till Umeå? Det enda jag vet med säkerhet är att idol-mys står på kvällens schema och det känns fan riktigt skönt att inte ha några andra planer!!!


CASE

→ Vakna och känna sig pigg 06.30
→ Väcka Lisen genom att våldsplinga på hennes dörr (10 min innan vi börjar...)
→ Case-övning
→ Hamna i en asbra grupp (speciellt geniet som gjorde nästan allt!!!)
→ Nu: Vänta på genomgång innan det blir helg!


PÅ REPEAT


STUDY

Idag = P L U G G!!! Hela dagen har vi suttit på IKSU för att försöka få in något i skallen, för tillfället har jag tagit paus och kikar på Carro och Elins träning↓


.



Ikväll tittade jag på bilder från förut. Och då kom det ikapp mig. Hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag saknar det vi hade. Jag är inte ledsen för att jag vill göra något annorlunda, bara för att jag ikväll kom till insikt med hur underbart det har varit.

JUL-FEELINGS

Jag förstår inte hur jag kan ha så mycket julkänslor redan nu - det är inte ens december och det är plusgrader/regningt ute! Men jag måste bara älska det! Idag på jobbet käkade vi clementiner, lyssnade på julmusik och ritade tomtar. Förstår ni varför jag tjatar om hur bra det är att vikariera på fritids? Annars så har jag packat ner livet i lådor, jisses jag flyttar ju faktiskt på lördag! Spännande!


GODNATT


Det sprätter i hela kroppen.
Men jag ska försöka suga på karamellen.....jag som annars alltid tuggar på godis.

MONEY

Sitter på la escuela och studerar så det knakar i skallen på mig och om det går framåt...det vette finkan! Som att det inte är nog jobbigt gick jag just in på Nordea för att checka läget och fick en smärre chock av hur mycket pengar jag slösat den här månaden. Hemskligheter.


SÖNDAG

Så här såg min söndag ut:



PLUGG
THE HOLIDAY
+ GODIS-/CHIPSRESTER


LÖRDAG

lördagen vaknade vi minst sagt inte med tuppen, men när vi väl fått oss upp tog Tina bussen hem till Skellefteå och jag och Amanda sprättade första! Party med samma härliga gäng denna kväll och återigen Corona, som levererade minst lika bra och de målade oss lika fint som 3-åringar i ansiktet!! Det verkade dock fungera hos killarna för jag blev bjuden på 4-5 shottar. Crazy. Mådde inte som en Gud när jag vaknade dagen efter kan jag meddela, men det är gött!


FREDAG

Att vakna upp och ha träningsvärk i muskler du inte ens visste fanns är fan både den bästa och värsta känslan! Så vaknade iallafall vi i fredags, men efter några om och men tog vi oss upp ur sängen för att möta grabbarna i beachvolley innan vi drog en snabb shoppingrunda på Strömpilen. Ännu en sväng på IKSU hann vi med (förstår inte hur vi orkade helt ärligt!?) och när vi hunnit firra till smirret/frillan så droppade det in brudar från höger och vänster för att käka tacos och börja pre-partaja lite! Det blev Corona som alltid (he-he-he) och det var riktigt roligt, dans i mängder och självklart stängde vi stället!!


TORSDAG

I torsdags hann jag med en föreläsning och sedan nån timmes jobb (vi hade massagetåg och körde kakbingo - dåligt?) innan jag återigen mötte upp min träningsnarkoman på IKSU. Efte tre pass och två riktigt slutkörda tjejer avslutade vi kvällen med mini-spa där vi hade hårinpackning, bastade, käkade vindruvor och myste på. Tina dukade dessutom fram "lilla" kvällsfikat när vi väl kom hem sisådär 23.00 ↓


ONSDAG

Onsdag. Möta upp Tina. Träna dubbelpass på IKSU. Fixa till oss i all hast. Träffa upp Josefin. Käka middag på Eurasia. Inse att vi missat halva bion (alltså händer bara mig.....). Smyga in på den senare föreställningen. Dreggla över Jacob/Edward. Sleepover.


JAG LEVER!

Har haft en helt underbar vecka!!!!! Har inte haft en sekund över utan bara levt loppan med finaste brudarna♥ Och nu måste jag verkligen sova, imorgon väntar både föreläsningar och jobb. Älskar allt lite för mycket just nu, förutom att jag typ slått min armbåge sönder och samman........Jaja, imorgon ska jag ha en riktigt lugn kväll och uppdatera lite här. PEACE!

TWILIGHT

IKVÄLL BLIR DET BREAKING DAWN! WIIIIIE:))))

TINIS:)

Idag kommer min fina donna hit och jag ska få rå om henne ända tills på lördag!!!!

SÖNDAG

NU: Hänga tvätten och sedan är det bakismys med bruden nedan↓


S-M-I-S-K

Hade en riktigt grym kväll igår! Började med några brudisar hos mig där det dracks vin för glatta livet och sedan vidare mot Dan där det var SMISK-fest (feel free att misstolka.....) med en hel hög trevliga människor. Corona levererade som alltid och jag dansade så jag har blåsor fulla fötterna. DE É LA GÖTT:)


FARSDAG

Världens bästa papi♥

2007

Tänkte jag kunde bjuda på lite bilder 'the good old days'.
Här har vi några godbitar från 2007 då vi alla var MYCKET SÖTA.....

15-ÅRSFEST
Pite Äventyrsbad med Bella
Avesta med Stina och Evelina
På väg mot Stockholm
Påsk i Bellas stuga
RM i Norrköping
'The Gang'
Grekland med Stina!
Volleycup på IKSU
Ammarnäs med Stina (min mössa....?)

Mobilblogg

Här i Umeå börjar julmyset tidigt. LOVE IT!!
(Hittade dock inte favvo-glöggen, men det funkar minst sagt ändå!)

SMILE

..and the world will smile back at you♥

JOBB

Har fått busa med små söta ungar från 09.00 imorse. Helt underbart! På förmiddagen var det disco med dans och popcorn och sedan efter lunch var det födelsedagskalas med glass och kakor. HUR BRA!? Hann även med en vända på stan där kortet gick lite för varmt, men jag gillar't.

NU: Slår jag på en film och rör mig inte ur soffan förrän natten kallar!


TISDAG

Efter en tung skoldag drar jag, Carro och Linn hem till mig för att laga Pasta Carbonara med vitlöksbröd, dricka julmust och käka lussebullar. Dålig tisdagsmiddag? Då vi får lite panic av hur mycket vi tryckt drar vi med Lisen och Elin för att löpa intervaller och styketräna ben (kommer inte kunna gå imorgon....). Och nu trillade jag just in genom dörren efter filmmys och plumptunering med några klassisar hos Andreas!
UNDERBARA TISDAG:)

Finisar♥

AVATAR


Tänkte jag kunde slänga in en helkroppsbild på hur det såg ut när jag var utklädd. Ser dock ut som att jag håller på att skita ner mig.....men jag bjuder på det!!!

HAIR

På Ica Ålidhem har de utförsäljning på massor av hår & sminkprodukter. Tror ni jag gick bananas eller? JODÅ. Fick bland annat med mig detta som kanske ska kunna firra min på tok för slitna kalufs!

TRÄNING



Får ju träningsabstinens när jag bara legat hemma och tryckt godis hela helgen....Så nu blir det att hälsa på Friskvårds för dubbelpass med muskelknutten ovan!!


LJUSARE



Jag börjar bli sugen på lite ljuare hår igen, typ som ↑ men kanske inte riktigt än. Så småningom! 


CALM



En lugn helg hemma och jag håller på att spricka av sug att dansa runt på dansgolvet!!! Men det har trots allt varit en riktigt härlig och välbehövd hemma-mys-helg, jag och tina hade det hur mysigt som helst igår och ikväll har jag myst med la familia♥ 


FRIDAY

På G mot Skellan, i helgen igen!

Ikväll spenderar jag kvalitéstid med bruden nedanför↓ och det behövs verkligen! Var allt annat än sugen på fest så till skillnad från resten av Skellefteås befolkning skippar jag allt som heter utklädnad och toxic. Det blir istället middag, något vinglas, idol och mundiarré!!!!


SUBWAY

Idag började jag, Carro och Lisen dagen på bästa sätt: subway till lunch! Att vi däremot käkade intryckta i ett hörn på bibloteket är en annan femma.....Nu sitter jag iallafall på skolan och ska skriva ut lite papper och vara lite duktig!


MORSNING!

I väntan på bättre tider (eller också på jag ska dra till universitetet..) sitter jag och min likbleka hand och poserar framför Photo Booth. Annars så hänger jag med Hillevi ikväll vilket inte var igår, så det ska bli riktigt roligt!!

RSS 2.0