KOM IGEN NU, LITE BUSSIGARE KAN VI VARA TACK?


PÅ RIKTIGT?
Imorgon är min första lediga dag i sommar och jag hade definitivt planerat en "inte-ett-moln-så-långt-ögat-kan-nå-dag-på-stranden" istället ska det bli spöregn SUVERÄNT...........Jag hatar YR.NO.

MIDSOMMARDAGENDen enda bilden
jag kan bjuda på från vårt midsommarfirande än så länge. Men jag kan ärligt säga att trots ett fett blåmärke på rumpan, femtioelva myggbett, kraschade utemöbler och en helvetes städning är jag nå grymt nöjd! Vi åt gott, vi dansade runt midsommarstången, vi lekte lekar och helt enkelt hade det GÖTT! Med tanke på att de sista for vid femtiden imorse och att jag städade hejvilt i dryga timmen därefter var jag rätt pigg när jag vaknade upp 11.00 då föräldrarna släntrade in genom dörren......

Men trots mina ynka timmars sömn så befann jag mig kanske inte pigg, men åtminstone glad, i tid till personalfesten ikväll som var üpertrevlig! Jag avstod dock från det mesta av alkoholen och höll mig till 'det vita guldet' (vet inte om mjölken var lika dyr som på Olles i Stockholm, men glasen var fyra gånger större....jag tror att det är tur att det är Vegas som får räkningen!!!). Nu har jag totalt kraschlandat i sängen och längtar till imorgon då jag endast ska röra mig mellan soffan, kylskåpet och sängen!

JAG ÄLSKAR DIG.Trots att vi kanske gått och blitt lite olika på senaste, så är du min allra bästa vän och kommer alltid att förbli. Du är den jag bryr mig mest om, i hela världen, bara du. Din smärta är min smärta och jag vet inte hur jag skulle kunna leva utan dig. Det är ofta man säger att ord inte räcker till, men för dig räcker verkligen inte ynka bokstäver till, jag kan inte annat än tacka Gud för att Anna och Stina blev Rosa&Blå. För att vi någongång där under mellanstadiets alla småbråk blev VI. Och Stina, glöm inte det viktigaste av allt; Du är stark, mycketmycket starkare än de flesta. Jag älskar dig.  


NU: SOVTIME

Jag är nå GRYMT TAGGAD på imorgon. Känns som att inget kommer att gå fel och vilken pang-fest det ska bli!!!! Midsommarfirandet dra igång redan kl. 11.00 hos Amanda (just nu, och förmodligen även imorgonbitti ångrar jag den tidiga uppgången, men när vi stressar runt som tokar där vid 4tiden känns det nog helt okej att vi försöker vara tidspessimister!) så jag borde sova NU. Kom för ett tag sen hem från Olles som jag crachade efter jobbet, men nu blir sömnen av! TJING!
 


Plockar upp dig 10.40 imorgon, pluttan!!


KAN INTE BEHÅLLA DESSA ORD FÖR MIG SJÄLV.....

IRRITERAD. LESS. ARG. IRRITERAD. FÖRBANNAD. HÄMNDLYSTEN. IRRITERAD. BESVIKEN. GALEN. IRRITERAD. SUR. IRRITERAD.

Tror att min irritationsnivå är långt förbi överskriden och jag kokar snart över. Måste nog väcka mamma så jag har någon att bråka med, inte ens Emil är här så att jag kan gnälla. GAH. Ska ta och läsa "Så länge vi båda andas", då borde jag väl lugna mig, lite iallafall!  

TAGGAR MIDSOMMAR I SINNE. BARA TVÅ DAGAR KVAR.

På vårdcentralen fick jag bekräftat att jag inte bara är psykiskt förkyld utan att sänkan är låg, eller hög, eller vad det nu var! I en vecka ska jag gå på kortison-nässpray och sedan blir jag frisk/får pencillin. Planer inför midsommar hann även spekuleras på "lunchrasten" inne på Kungsgrillen. Stina har fixat maten och nu ska jag fixa lite smått och gott, imorgon inhandlas vin och klänning (förhoppningsvis....) och sedan säger jag bara VI KÖR SÅ DET RYKE-E-E-ERR PÅ MIDSOMMAR!!!!
 


MOPPEFLICK-ORRR-R-RR

Ska strax ta m-o-p-p-e-n till jobbet. Hade väl inte direkt planera att köra så mycket moppe nu efter att körkortet är taget, men vad ska man göra när man är på tok för lat för att cykla och ingen bil är hemma? Annars så har jag fått tid på vårdcentralen idag för denna jävla förkyldning som aldrig vill ge sig. Hoppas de ger mig nå piller som gör att skiten försvinner!


TRUE LOVE DO NOT COME BY FINDING THE PERFECT PERSON, BUT BY LEARNING TO SEE AN IMPERFECT PERSON PERFECTLY.


Har varit en riktig mys-jobb-helg och jag har stormtrivts! Har jobbat rumpan av mig på Vegas för att sedan komma hem för att bara kela/se film/pussa på med favoriten (typ gulleparets nivå!!!), men idag har det minsann varit ledigt och himlar vad skönt! Powernapa nånting, käka grillat och bara vara - kändes faktikst som sommarlov trots regnet som öste ner!

NU: försöka sova trots sovmorgon imorse och lite för långa powernaps.......
 


GOOD NIGHT SLEEP TIGHT!

Jag jobbar. Jag jobbar. Jag jobbar. Idag blev det från 11-23 med två timmars lunch och imorgon blir det något liknade. Men imorgon får jag iallafall avsluta kvällen med mys tilllsammans med världens bästa, istället för alldeless själv knaprandes på fyra olika halstabletter....JAJA efter att jag druckit upp min kopp te med honung (okej, min kopp honung med te....) blir det nattinatti för mig. Turkietbilder kommer så småningom HÅLL UT!HELT OKEJ ALLTSÅ♥


STUDENTEN, STUDENTEN! PILUTTA OSS, PILUTTA OSS!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEEEN
FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Låter bilderna tala sitt klara språk för vette finkan hur man kan beskriva denna fredagsmorgon/dag/kväll/natt/morgon med små pluttiga bokstäver, men en sak är säker: JAG HAR TAGIT STUDENTEN OCH HADE DET SÅ JÄVLA UNDEBART FRÅN MORGON TILL KVÄLL MORGON!!!!!!


K-I-N-G


TVÅ BALPICS TILL ATT BÖRJA MED!

Aktiviteten är lysande! Men fan, har man varit utomlands och är det studentvecka så kan man inte kräva mycket! Tänke att jag kunde klottra ner några rader om allt som hänt, men det kändes på tok för jobbigt med lösnaglar på alla tio fingrar, så jag slänger helt enkelt bara in en bild från gårdagen (som för övrigt var KING) och hoppas på kortare naglar nästa gång jag ägnar lite tid vid el ordenador PUSS PUSS


 

 RSS 2.0