SUNSHINE

 
Hade drygt 18 helt fantastiska jobbtimmar igår, först på kontoret och sedan på restaurangen! Det som framförallt gjorde gårkvällen på restaurangen var att en av mina gäster efter besöket gått hem och skrivet ett helt underbart (och långt!!) mail om hur bra servitris jag varit. Hur fina människor finns det inte? Värmde i mitt lilla service-minded-hjärta!
 
Och idag är det LÖRDAG vilket betyder ledighet, trerätters, vin och fina people! Helger alltså♥
 

HÄRLIGA SÖNDAG!

Idag har vi lekt turister och fotat vid slottet samt åkt på båttur i Oslofjorden. Helt underbar dag med mina sambos♥ Nu ligger vi och kosar oss medan vi planerar inför Parisresan som närmar sig med stormsteg!!!!!BREAKING DAWN 2


Igår firade jag och Twilight-nörden (aka. Linnsi) in helgen med biomys och gotte!!!
Filmen var riktigt bra och det slutade med att vi höll händer och grät en skvätt.....gulliga♥

OSLO, I'M IN LOVE!!!

 

MÅR SÅ JÄVLA GRYMT HELA TIDEN! Den här staden ↑ har verkligen tagit mig med storm♥

LIVET ÄR HAYAT

Från och med måndag får jag fastanställning som Ansvarig för Masterdata för alla Dekkmanns 45 avdelningar i Norge. Dekkmann är ett av Norges största däckföretag och ett dotterbolag i Continental, ett tyskt företag som finns över hela Europa, och jag kommer vara ANSVARIG FÖR ALL MASTERDATA?!?!?! Känns så jävla sjukt att jag fått den här chansen och dessutom är det världens garanterat härligaste gäng jag kommer arbeta med och jag kan nog bara inte vara mer lycklig just nu!!!!!
 

 

Min chef visade mig denna bild och sa att det stämmer in precis i detta fall. Han är la för söt :')

NYTT JOBB

Jag har blivit befodrad på jobbet!!!! Helt sjukt vilken möjlighet jag fått och det känns så otroligt spännande! Berättar mer när tiden finns, tänkte bara flika in med denna grymma nyhet YEY :))


SJUKLING

I helgen har jag varit ledig - LEDIG! Planen var utklädnad, vin och utgång..men istället befann jag mig i vågrätt läge på luftmadrassen/Linns säng/badkaret med feber och fetaste godispåsen. Kändes, tror det eller ej, förbannat skönt att få en riktig myshelg (hade väl dock gärna skippat svettattacker och frossa...)!


RSS 2.0