IMPULSFERRE

Jag kan meddela att om man varit nykter både juldagen och annandagen är man måttligt sugen på p-a-r-t-y, så det blev lite av en impulsfest hos Sara med några favvobrudar. Sedan väntade några snygga dansmoves på All Star, woopaaaa! Riktigt rolig kväll!!!!

ANNANDAGEN


Annandagen hängde jag all day and all night med denna fagra flicka↑. Vi körde runt fullisar och "krossade alla fönster" på högst volym!!!! Även om vi var så sugna på Toxic att vi nästan sprang in dit osminkade och i mjukisar så hade vi det jävulusiskt mysigt i bilen!

JULDAGEN

Istället för att svepa vin med sugrör som min favvobrudar gjorde, lekte jag på juldagen duktig och var nykter! Men hängde någon timme på förfesten och hade det lika trevligt som alltid!!

MAMMI

Har haft fullt upp från morgon till kväll sedan jag kom hem till Skelle. Ska försöka ta igen lite här på bloggen, men idag är det ju nyårsafton!!!! Bjuder på en söt bild på mig och världens bästa mamma så länge♥

MITT 2011:

JANUARI
Hade bästa nyårs någonsin i Hemavan. Åkte snowboard. Många impuls-partyn i lill-läggan. Sista Station8. Bus i pulkbacken. Fyllde 19 bast. "39-års"-fest i bönhuset.

FEBRUARI

Umeå med Bella. O'learys. Men framförallt så spenderades denna månad i underbara/fantastiska/otroliga THAILAND.

MARS

Jobbade som en tok. Hade Bucket-party. Satte metall i munnen min. Var rätt dååååligt brun.

APRIL

Sommarvärme. Solning. Häng på takterassen. Första doppet. Bowling. Påskledighet. Första inlinesrundan. Kusinerna på besök=massa bebismys.

MAJ

L-O-N-D-O-N. Brännbollsyran. Veronica Maggio. Första Surströmmingen. La bästa sommarschemat. Levde på jordgubbar.

JUNI

Välkomna-hem-fest. Hängde med restaurangbrudar. Solade och badade i galen sommarvärme. Käkade glass från Ainas morgon/middag/kväll. Firade midsommar. Hade klassåterträff med 9B.

JULI

Bästa Stadsfesten någonsin. Surfade i stugan. Vinkvällar på jobbet. Åkte inlines fulla. Bodde med Amme. Efterfestade med Kapten Röd. Trästocks. Wakeboard i Amandas stuga. PDOL.

AUGUSTI

Regerade på Lulekalaset. Blev förälskad i sushi. Minigolfade. Slutade på Los Pepes. Fick lägenheten i Umeå. För-inflyttningsfestade med Bella. Inflyttningsfest/Kräftfest med allra bästa gänget.

SEPTEMBER
Började plugga. Träffade galet grymma människor, bland annat några av mina idag bästaste. Hade sjukt bra rolig/spårad/underbar nollning. Firade Ammes 18årsdag med limmo till Toxic.

OKTOBER

Fick högsta betyg på första tentan. Gick skilda vägar från någon som betytt allt. Festade med mina älskade smiskare. Lekte Avatar på Halloween. Såg Melissa Horn live. Bella på besök för partaj och McFlurry.

NOVEMBER

Fick besök av Tinisen då vi mesta dels hängde på IKSU och Corona. Amme kom också på besök och vi levde loppan. Våffelparty med finaste brudarna. Första adventsmys med klassen. Partajade i sinne. Flyttade till studentrum.

DECEMBER

Hängde var och varannan kväll hos Lisen och myste. Hade praktik med Linn i Skellefteå. Bakade pepparkakor. Käkade lussebullar. Spårad kväll med Bella. Flyttade hem för jullov.

SAMMANFATTNING: DET HÄR ÄR FAN DET BÄSTA ÅRET I MITT 19ÅRIGA LIV!!!!!!!!!
All min kärlek till er som förgyllt dessa 365 dagar av mitt liv♥

GOD JUL♥


ÄLSKA HELGER

Jag och Isabelle vet hur man levererar THAT'S FOR SURE. Att vi ibland kanske levererar mer än vad man borde...det är en annan femma! För att beskriva fredagen med ett ord: SPÅRAD. Men jag älskar min Bella och hon mig lalalalalaa♥


BELLIS IS HEREEEEE

Igår trillade my favorite in på busstatinen i Umeå. WOOP WOOP!!!!! För tillfället ligger hon och sjunger så högt och falskt att det känns som att öronen mina kommer trilla ur, annars väntar staden (det vill säga; glass från McDonalds!!) och senare ikväll gör vi Corona minst sagt osäkert!!!

LOVE U

LASHES

Igår hände det som inte får hända. JAG SLET AV MINA ÖGONFRANSAR MED ÖGONFRANSUPPBÖJAREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dagen var ju väntad eftersom jag böjer upp de stackars fransarna omkring 4-5 gånger/dag..............

SJUKLINGEN TALAR

Att vara sjuk är inte alls min grej, jag blir fruktansvärt rastlös efter 2 minuter i soffan....så den här dagen har med andra ord varit väldigt/otroligt/galet tråkig. Så fort alvedonen gått ur kroppen har jag i och för sig trott att jag ska falla i koma så jag har inte direkt haft något annat val än att ligga i soffan.

Tillslut blev jag trots allt lite för rastlös och svängde förbi mina älskade brudar♥ för att bara krama om dem (säkerligen smitta dem också....förlåt!) och babbla av mig lite!
 


KLAGA MERA

Min natt: Svettats värre än en 500 kg-gubbe som just sprungit Marathon. Skakat av kyla som att jag legat i en snödriva i Antarktis. Omvartannat. Inte kunnat sovit en blund trots knarkande av litervis med paracetamol. Har på riktigt haft den värsta natten i mitt liv. Jag har förutom 40-graders feber så ont i nacken att det känns som att om jag vrider mig åt något håll kommer det bara knaka till sen ser jag min lilla knopp rulla runt på golvet.

Och vi som ska fira min finaste Lisen ikväll. Fan Fan Fan. Tror inte detta kunde komma mer olägligt................


MIN FINEST
Träffade min finaste bellabullan idag över en fika på Waynes. Som jag saknat den bruden♥!!! Som vanligt now a days har det gått på tok för längesen vi träffats, så vi babblar tills tungorna trillar ut och ligger på bordet svarta och ruttna. But you gotta love it!


PEPPISAR

Här på 107:an har vi bakat pepparkakor (eller kanske mest ätit pepparkaksdeg he-he-he) och myst på med julmusik! Annars så trivs vi bara fint som idrottslärare både jag och Linn!!!!


HJÄRTAT MITT

Min underbara och helt galet saknade Amanda är äntligen hemma!!!!
Känns obeskrivligt bra att ha dig nära igen, finaste du♥

HOME

Jag sitter på bussen hem mot 107:an♥ Skulle egentligen inte åkt förrän ikväll men jag fick lite hemlängtan och skyndade med bussen direkt efter skolan! I en vecka nu har vi VFU (praktik) och både jag och Linn fick på Anderstorpskolan, så hon kommer att bo hos mig i veckan. Blir supermysigt!!!!


TJOLLAHOPP

Bra update - CHEEEECK
Eller så inte. Har iallafall haft en grym helg som till största del spenderats med den sköna bönan nedan♥
Nu måste jag dyka ner i en bok vi ska ha läst till imorgon.......SEE YA!


BODY COMBAT

Har inte varit på Body Combat sedan Tina var här och körde slut på mig med ett pass/dag, men idag drog jag med mig Hillevi på ett pass och FAN VAD KUL (tinisen, jag börjar förstå din obsession)!!!! Annars så verkade julkalendern galet bra? Blir att följa den slaviskt dårå!


1 DECEMBER


NU: Bänkad framför första avsnittet av årets julkalender!!!!!!!!

RSS 2.0