MÅNDAG

Hur bra var inte helgen i Umeå? Limousine, festivalkänsla och sedan Corona - P-E-R-F-E-K-T!!!

Annars så blir det att ta bilen till Drängsmark för att hänga med gamla härliga gänget - Isabelle, Petter och Emil! Riktigt längesen och det känns som att det kommer bli üpertrevligt med kubb, spel och film! Tråkigt dock att vädret S-U-G-E-R, men det är banne mig en annan femma!


NU BÄR DET AV MOT UMEÅ MED DESSA HÄRLIG BRUDAR!!!!Det blir inte lika mycket 80tal som sist, men lika mycket party och mycket mer shopping T-A-G-G-A!!


MIDNATTSPRATANDE SOM ALLTIS.Borde verkligen verkligen verkligen sova nu! Men Stina räddad iallafall min fredag, och jag kände det ikväll/inatt när vi satt och babblade på i mörket i köket - att HELVETE vad jag saknar alla tusentals övernattningar som ägde rum var och varann dag, ibland en/två veckor i sträck, under högstadiet. Hur vi alltid bar fram den sketna madrassen som Stina av någon outgrundlig anledning älskade att sova på och hur vi sa 'Godnatt' ett trettiotal gånger om eftersom vi alltid brast ut i skratt då vi sa just det ordet. Nej, jag måste sova nu, väckaren står på 05.30 (DÖDA MIG), men en sak har jag fastställt ikväll; det blir översovning hos mig någon dag här fram över bästis!

1000 RIKSDALER FAN - MEN JAG ÄR NÖJD SÅ JAG TACKAR OCH BOCKAR!


Idag skippade jag första lektionen för att sätta mig i frisörstolen - tror det blir fjärde gången i mitt liv - och nöjd blev jag för allra första gången! Frisören har sedan jag varit liten varit en av mina största rädslor, andra barn var rädda för att hoppa upp i tandläkarstolen, men jag var/är livrädd för frisören! Tror det beror på att jag alltid mer eller mindre sprungit ut gråtandes därifrån.......men nu blev jag N-Ö-J-D och det tackar jag tamefan gudarna för!


Jobbflätan och jobbpikén på, men en glimt av det nyfärgade håret iallafall.
NU: Jobb på Vegas


UPPHÄMTAD AV ÄLSKINGEN ALLDELESS STRAX OCH IMORGON ÄR DET JAG SOM FÄRGAR HÅRET!!!!!!

THIS IS THE FIRST TIME I'VE SEEN YOUR FACE, BUT THERE IS A CHANCE WE'RE SOULMATES.


Igår
borde jag ha pluggat psykologi, men istället for jag och Stina ut på en riktigt skön och efterlängtad inlinestur. Idag hann jag och kvigorna dra igenom redovisningen till psykologin en gång innan framförandet och trots det satt den som smäck! Rätt oskönt att psykologiuppsatsen (som blev hela 22 sidor....) dessutom är inlämmnad. GODE SKÖNT!Var förövrigt premiär för bergsbyglass (första och sista mjukglassen för mig UÄK...)
för exakt en vecka sedan!


EN KICKASS SÖNDAG!NI SER RÄTT. Första doppet 2010 är gjort och det var nog den kallaste upplevelsen någonsin, men jag älskart! Kommer aldrig sluta med att doppa mig såhär  i början majmånad bara för att. Annars så mystes det på värre igårkväll efter surströmmningen, det var kubbtunering, en sväng fotboll, fia med kunff, första doppet och filmmys på det. HÄRLIGA SÖNDAG!

STÄDNING. SPRINGNING. SURSTRÖMMING.

Nu har jag dammsugit, dammtorkat och till och med renbäddat (vilket betyder: Emil du smular INTE ner med chirre i min säng ikväll!!!!!). Att jag dessutom varit ute och sprungit gör mig om möjligt ännu mer förtjänt av SURSTRÖMMINGEN ♥♥♥ som jag ska s-l-u-k-a ikväll!!


"SUDDA-SUDDA-SUDDA-SUDDA BORT DIN SURA MIN"Var INTE taggad på livet i morse alltså - men efter en stund i solen, mammas vetemjölspalt i magen och en vinst i kubb mot lillsyrran känns allt lite bättre! Jobbet kommer vara trevligt, ingen tvivel, och jag tror allt jag ska ersätta surströmmingen med ett skrovmål (ska bjuda dig också älskling!!!) när jag slutar! Dessutom blir det myskväll imorgon med surströmming och heeela kittet för på måndag tar jag banne mig en skön sovmorgon!

I övrigt hade jag en K-I-N-G gårkväll med andra axelbreda/färgranna/våffelhåriga damer. Stängde som vanligt stället och avslutade kvällen med att cykla hela vägen hem, vilket kan ha varit det härligaste jag någonsin gjort!

SÅ JÄVLA ONÖDIGT AV MIG...........................

Ikväll skulle jag och Emil ha myskväll - äta surströmming på inglasningen, hyra film och bara pussas på varann! Men så blir det tydligen inte.........jag spenderar hela min kväll på Vegge istället.


förlåt bubben♥

 

80-TALET, HERE WE CO-OO-OM-M-EEE!!!!!!

Har taggat till Ullmans metod (psykologi....) mer än tillräckligt, nu slår jag på musiken, testar kvällens outfit och taggar på riktigt! På drygt en timme sitter jag i Hillis lägenhet och våfflar håret/taggar/blandar en drink HELT OK FREDAG!!!!!


Kvällens färger - kommer bli GRYMME!!!


GILLAR LÅNGHELGER!!!!

Om det inte vore för att psykologiuppgiften väger tyngre än tyngst på mina små axlar skulle det här vara en helg som går till historien! Nej, psykologin kan KG stoppa upp någonstans, för ikväll blir det 80tals-party hos Hilli/på Station8 och OM jag är taggad? Kommer se supersöt ut i knallrosa tights, knallrosa midjebälte, snygga plastörhängen, axelvaddar och våfflat hår........tur att Emil är i Piteå, så han slipper se mig! Förresten ger jag alla mina tummar upp till kvällen på Friskvårds/Olles!!!!
 


GRILLNING VID ÄLVEN IGÅR OCH SOMMARKÄNSLOR TROTS KYLAN!

JAG LÄNGTAR REDAN!!!!


KOMSI SOLEN KOMSI!

Hoppas verkligen att vädret snart tar tag i sitt beteende och gör som yr.no säger.......INGA MOLN PÅ MIN LEDIGA DAG, TACK!!!!!!!!


EN BRA SÖNDAG.

Otroligt nog känner jag ingen som helst av den vanliga söndagsångensten som vid denna tidpunkt brukar vara rätt påtaglig. Kan bero på att jag har totalt tre lektioner denna vecka (tack Jesus för din himmelsfärd) och att mycket av helgen är planerad med trevligheter!!

PS1. Kändes helt OK när min syster idag kläckte ur sig "det ser ju typ ut som att du redan varit utomlands" (hon syftade, tro det eller ej, på att jag blitt brun!!!)
PS2. Min bfriend är rätt bäst som stått ut med mig den här veckan trots min bokstavskombo p.m.s...DET ÄR FÖRFAN BARA 20 DAGAR KVAR TILLS VI LIGGER PÅ STRANDEN OCH PRESSAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BLÅ HIMMEL. SOL. INTE ETT MOLN. VÄRME. ALTANEN. NU.

Nu tar jag mitt pick och pack (frulle, mattebok och datorn) ut på altanen! SKÖNT att jag inte vaknade så sent idag SKÖNT att det är sol ute SKÖNT att livet känns bra mycket bättre än igår.


EN ALIEN PÅ RINGFINGRET.

Är grymme nöjd över att jag lyckades finna tre APSNYGGA ringar för 10 kr/styck (tack julle för tipset)!!!! Och det värsta är att jag typ älskar att jobba? Man blir som glad vare sig man vill eller inte! Nu ska jag dock sätta mig med matten (på en fredagkväll kl 23.00?) och då kommer humöret förmodligen nå botten igen....men med lite Derulo i högtalarna kan nog även det här gå bra!


JAG VILL HA SOMMAR/STUDENT/INGE MER SKOLA

Är L-E-S-S på allt just nu och inte kommer jag få någon bra helg heller. Min baby sticker till hans stuga i Piteå och jag jobbar 24/7 hela jävla helgen....KUL. Kan inte ens njuta av att jag idag får äta godis eller att projektarbetet faktiskt är inlämnat? Åh jag vill bara gräva ner mig i en grop och stanna där tills all skit är över (happyface....) men så blir det inte, sticker iväg till jobbet nu och håller tummarna för att min arbetskompanjoner kan muntra upp även en surkart som mig!


En bild (och minnen) som piggar upp även en dag som denna:
saknar dig kisskompis ♥


NU: MIDDAG

Kunde inte kännas mycket bättre eller skönare att broschyren fan är K-L-A-R (ihophäftningn kvar, men det räknas tamefan INTE)! Efter en joggingrunda i skogen imorse med gegga runt fötterna pallarde jag mig efter, inte bara en utan två, smoothies in till staden för att möta upp Amanda och fixa klart allt. Och nu i efterhand kunde det inte känns skönare att vi gjorde bort allt i samma sväng.

Ikväll kommer jag att plugga (jotjena...) tills Emil kommer och ser film/busar med mig. Håller tummarna för att han ska ha med sig en ananas åt mig MUMS!


BRA JOBB IDAG/IGÅRNATT!


GILLAR'T !!

Pallrade mig faktiskt ur sängen idag trots att jag var ledig! Började dagen med att möta upp favvisarna på stan för att luncha samt plugga/snacka. Efter att ha spenderat á fyra timmar på Waynes tog jag mig en promenad (då jag blev totalt djupfryst) till Lollo för att käka middag och gå en promenad (med lite mer kläder) och för att tillsist slå oss ner hos hennes pöjk. Mycket trevlig onsdag!
VI GILLAR SKOLAN♥

Om det är någonting jag från och med idag H-A-T-A-R så är det psykologiuppgiften. Vi har alltså 'jobbat' med denna uppsats/redovisning sedan i vintras. Jag, Amanda och Josefin älskar att vara i tid så vi har inte ens börjat, men lätt som en plätt tänkte vi "att få ihop 4-5 sidor gör vi på någon kväll DET ÄR LUNGT". Idag fick vi veta att det det ska vara en uppsats på á 15-20 sidor........................


BRA JOBB


HEJ MITT NYA JAG!!!

Igår köpte jag springbrallor för 299 riksdaler och idag kastade jag och Tina oss runt broarna. Gick oförtjänt bra med tanke på att vi tog oss runt under 30 minuter utan att kräkas/svimma/dö. JAPP jag har alltså börjat på ett så kallat nytt liv. Ska inte bli som alltid när det bara rinner ut i sanden (men så säger man väl varje gång?) utan nu kör jag ALL IN för det här. Wish me luck!

STÄDTANTEN ÄR PÅ G!!!!!

Hela övervåningen ser ut som ett slagfält efter min, Emil och Julias tjocksocke-fotbolls-tunering/gummibands-golfande för någon kväll sedan (jag kommer ALDRIG sluta upp med dessa lekar!!!). Blir att ta tag i det nu -musiken på högsta volym och mjukisar på - DÅ KÖR JAG!!


PROJKETARBETET ÄR INTE FAVORIT......

Emil ligger fortfarande och snarkar medan jag har varit uppe sedan 08.30 och under den tiden har jag kommit fram till att vi (jag, josse, tina och amanda) ALDRIG kommer hinna klart vårt projektarbete/projektrapporten till på fredag (ledsen att säga det girls...). Men efter att ha testat studentklänningen/studentmössan känns livet inte så tokigt ändå! Det är fan mindre än en månad till ALANYA och bara drygt en månad kvar till STUDENTEN. Hur sjukt!?!?!
 


OCH HUR SÖT ÄR DU VA?????
(fam. Stenvalls nya lilla bäbis)


STOCKHOLMSRESAN I BILDER:

 Vi stannade av för en tripp på älskade GODISHUSET.


Käka kebabtallrik och fåna oss i Söderhamn hann vi med!FRAMMEEEEEE I STHLM, HÖGDALEN!! (trötta som bara den, men lyckas såklart inte somna förrän tre?)


Jag väcker brudarna likt en väckarklockan 07.00 då jag skriker 'SOOOOL' över hela läggan,
så vi beger oss tidigt iväg mot staden!TUNNELBANAN


Matpaus efter himla massa shopping!!

Uppladdning inför kvällen......


När vi stack ut lämnade vi kameran hemma för att istället gå ALL IN!!!!
Helt underbart S-P-Å-R-A-D kväll på Collage (i VIP-rummet till och med) och även på White Room för att sedan komma hem kring 06.00 SJUK KVÄLL!


Dagen-efter-mående JOTACKTrots ett sting av illamående gjorde vi det vi kom dit för och det var FÖRJÄVLA BALLT!!!Kvällen då vi sprang runt som tokar för att leta Texas Longhorn glömdes kameran bort totalt, men när städningen drog igång tyckte jag plötsligt att det var kanonkul att fota ;-)Hemresan gick smärtfritt med McFlurry och andra onyttigheter!

RSS 2.0