Hemma på 107:an

Haft en helt fantastisk helg hemma i min lilla favorithåla med min älskade familj och saknade vänner<3


DEKKIS

Ikväll vankas Dekkmanns Landsmöte och alla regionschefer, avdelningschefer och alla från huvudkontoret möts på Quality Hotel. Som vi förstått från förra årets bilder är 'landsmöte' bara en täckmantel och det lär bli att slå klackarna högt i taket!

Men nu tillbaka till röran av kreditupplysningar, obetalda fakturor och felsända kreditnotor - HA DEEE! 
 

Morgon i Oslo

 
Jag och min pojkvän (aka. Linnsan) har varit duktiga och tagit oss ut på morgonpromenader på senaste. Här i Frognerparken lördagsmorgon i soluppgången (och nej mamma och pappa, inte på väg hem tro det eller ej!), helt fantastiskt!

KORKETREKKEN

Amen visstja. Har ju en blogg. Får verkligen aldrig tummen ur och tar tag i denna lilla dagbok men NU. Kanske. Eventuellt. Möjligtvis. Kan iallafall bjuda på någon bild från vår utedag i Korketrekken igår. Kälkbacken med stort K - utsikt över hela Oslo medan du svischar utför i à 15 min och för att ta sig upp till toppen igen åker du tunnelbana i hela 7 stationer. Måste jag säga att jag och Linn blev som 5-åringar igen?


LÖRDAGSUPDATE

Hinner inte med datorn, eller prioriterar åtminstone inte bloggen, ska bli bättring på det! Livet rullar iallafall på mer än bäst och snart ska jag och min fina brulla FLYTTA till en stor, superfin lägga två gator ovanför oss!!!! Måttligt taggad är vi:))))
Saknar systra mi♥

NYÅRSHELGEN

//kopierat från min fina bellabull//
 
Van slingelandtstraat. Enorma väntetider. AMSTERDAM. Återförening med min soulmate. Nattliga promenader. Fest (!!). Stanhäng. Donken every day. Öl. Nyårs. Lifta med turkar. Gayklubb. Dans på scen. Sheaka utan skor med bögar. Minnesförlust. Borttappat körkort&slut cash. Random stockholmare/bffs. Horor på red light. Taxichaffis som kör fel. Arga promenader. Asgarv hälften av resan. Kaos med rånare och stulen bil. Galen fyramanna fest. Skeda med Bella på vilsna gator i en tom lägenhet. Slitna kroppar. Softish kväll.Amsterdam var med andra ord LEGENDARISKT. En helt rubbad, otroligt galen och fantastisk resa med min soulie som jag saknat så ♥

 

RSS 2.0