STOCKHOLM I MITT ♥

Fredagkväll hade jag förfest med mig själv på flyget samt flygbussen innan jag möttes av den skrattretande synen av vårt hotellrum - numera kallat råttboet med tanke på dess storlek.....! Men eftersom vi redan bjudit in brudarna till vårt hotellrum blev det häng i hotellkorridoren och där trivdes vi som firrar i vatten (eller ja, som tjejer med gott sällskap och vin!!!) innan Sturecompagniet/White Room fick gästas av oss långt in på småtimmarna! När vi sovit ynka tre timmar väntade hotellfrukost och sedan mötte vi upp FINASTE Catte & Emma på Friday's där det blev en hel del catch up och godaste återställaren jag druckit! Lite gomiddag á la Catte därefter och sedan var partyt igång igen! In mot Ambassadeur där vi minst sagt slog klackarna i taket, hällde i oss tequila och levde som att kvällen var den sista! 

GLÄDJESKUTT

 


Det finns så galet mycket att göra dessa sommardagar/kvällar att jag skulle behöva bra mycket mer än 24 timmar på ett dygn! Men jag tar vara på sommaren så gott det bara går, hoppas ni njuter lika mycket som jag gör, PUSS♥
 

MOT HUVUDSTADEN


Magen skriker åt mig men jag skriker tillbaka, dricker ett glas rosé till och käkar lite extra godis innan pappa hämtar upp mig och skjutsar mig mot Skellefteå Airport!!!! T-A-G-G-A-D!

UPDATE

Long time no seen, men nu har jag då uppdaterat så tangentbordet gråter!!!!
 
Jag räcker iallafall fingret åt vädret denna sommar och rockar den trots motvind/regn/kyla! Livet leker mer än mycket och jag kan inte annat än skratta/le/skrika ut min glädje dag ut och dag in! Imorgon åker jag till huvudstaden med fina Amanda och hälsar på vårt bustroll och resekompanjon från Austarlien, Catte! I detta nu har jag dock just kräkts för fjärde gången idag och mår röv med stort R, men imorgon kan fan inget stoppa mig!!!!!! SJUKT TAGGAD PÅ ALLT, JADÅÅÅÅÅ!
 

UTLANDET!!!!En sväng till finneland, woopwoop!!!

PAJALA MARKNAD II

Festen á la Pajala drog igång med pizza och vin och denna kväll fanns ingen hejd på oss. Shottar, gungning,  balkonghäng, ut på taket, posera på tossi, se när grabbarna kissade i kors, shotta mera, smita in i öltältet, häng med Jonas&Jonas, slå sönder fönster, smita in i spökhus och tillsist trilla in i Carros lägga när solen stod för högt på himlen!  Det är fan inte varje kväll man är i Pajala!!!!!

 
 
 
 
 

PAJALA MARKNAD

Tidigt på lördagmorgon plockade jag upp Linn och sedan startade roadtrippen mot tornedalen och Carro!!! 

GRILLMYS Gott som fan kan jag lova, vill vi så kan vi ↑!!! Grillat och vatten som dryck (duktigt!) en skrattig och tokmysig fredagkväll med finaste Amme och Sara♥

JOBBHÄNG


När vädret levererar har vi det verkligen riktigt göttans på jobbet!!

ÄLVEN


Det har blitt en hel del häng vid älven denna sommar, då vädret tillåtit det! Älskar bryggarbacken, sol dygnet runt och galda människor både till höger och vänster!

STADSFESTEN

Kameran lyckades gå i ide just denna helg - helgen då hela skellefteås befolkning vaknar till liv och staden faktiskt glänser! Jag hade en spårad fredag och ännu mer spårad lördag. Men med lite drama i bakfickan, borttappad jacka, grillning i underkläder, min älskade brudar♥, nya favoriten 'pekleken', sleepover hos Ludde och onyttig mat till förbannelse kan jag berätta så mycket som att denna helg levererade precis lika bra som den alltid gör!!!!!


Fredagens mysförfest på Krilles balkong!

Grillning och brudarbrudarbrudar på Amandas inglasning!!
Efter vakteskort till Luddes lägga fortsatte partyt med grabbarna innan Lasse W & öltälten kallade!

HAHAHAHA pigghet på efterfesten... 

TACK FÖR DETTA ÅR STADS!!!!!

PERSONALPARTAJ


Jag vet inte om jag ens skrivit hur mycket jag gillar mitt jobb!?!??? Jag totalt älskar det, speciellt kvällar som denna↑ Detta stavas torsdag, stadsfesten och världens bästa arbetskompisar!!!! Älskar att de allra flesta körde  ALL IN och att vi kräktes ikapp under jobbpasset dagen efter ;-) Bakisdagar när de är som bäst....


STUGAN ♥

Älskar att mamma och pappa har köpt farmor och farfars gamla hus. Det är så otroligt mysigt där - god mat, familjen, havet, egen strand, kanot, vindsurfning och bara glassa en solig dag. Underbara Degerön! 
 
 

RSS 2.0