Med vilda gester och andra ord.

Solen lyser och jag har fått lite färg känner jag. Trots min ynka timme i solen. Vårsol tar på bäst, iallafall på fräknarna. Imorgon är det valborgs och jag är skitpeppad. Det blir Byske med några från klassen. Ingen pangfest direkt men jag anar att det kommer bli sinnes trevligt!


brukar bli toppen med er : )

Jag är fri som en fågel.


Känns skönare än skönast att vara hemma redan! Redovisningen gick finemang och nu har jag en turismlektion kvar sedan är kursen slut. Betyget är satt och jag är skitnöjd. Broarna är jag dock allt annat än skitnöjd med. Jag klockade mig själv och det tog 25 minuter, död var jag till råga på allt. Jag som tänkte satsa på 22? Tror det blir i mitt nästa liv. Eller nästnästa. Ska hugga in i lite skolarbete och äta nötter. Kanske sätta mig i solen om den vill lysa.
TUMMEN UPP PEOPLE!

Stel i lederna både nu och då.

Imorgon går dagen till såhär:

> trampa på min racercykel till Balder
> redovisa mitt arbete om tågluffning ( som jag förövrigt slitit med som attan )
> möta upp Stina och lämna mina saker i hennes skåp
> springa broarna
> ta en sisådär 20 min på suntan
> trampa på min racercykel hem och duscha
> jobba på klättringen
> sova hos Emil

ÅH jag gillar att ha dagen planerad. Blir som mer peppad då : )
Nu väntar iallfall sängen för min del ! 
Måste dock strecha i mängder först, fyspasset med klättringen ikväll var inte lugnt! 


det är såhär det ska se ut' ; )

 


Vilket fluffigt liv vi lever.Lagomt cool och lagomt orangehårig tjej?
Nationella engelska idag. Funkade.
Fotboll på idrotten var roligt
och nu blir det hårdträning på kombi.
PEACE

Jag gillar sol och värme.Igår lyste solen hela dagen, underbart! Jag och Emil var ute och solade, spelade lite fotboll och hade årets första vattenkrig. Sommarkänslan var inte att leka med. Idag däremot hade himlen vattenkrig mot mig när jag cyklade hem, vilket var mindre trevligt. Annars så har jag gjort klart mitt arbete i turism. Har varit både i Tjeckien, Italien, Grekland och Kroatien nu en timme. Ska försöka hitta tillbak till Sverige, sen återstår det att se vad som händer ikväll!
Pusspusspuss.

När solen lyser, lyser mitt humör.

IKVÄLL:
EMIL
ROBINSON
BEN & JERRYS

Hur bra kväll på en skala? 10. Dagen har också varit härlig! Vaknade inte förrän där vid tolvsnåret och åt pannkakor till frukost. Cyklade in en snabbis till stan och mötte upp först Emil på vägen och sedan Stina. Finns inget bättre än när solen lyser känns det som. Nu ska snart Emil komma hit, men först blir de middag -  magen kurrar!

 
Pusspusspuss.


Varför inte en kullerbyta såhär på kvällskvisten?

Är i Stinas palats ikväll, hela kvällen lång : ) Vi har än så länge hunnit; göra oss finfina - cyklat  till stan - tagit finfina kort - träffat en lite för påverkad Emil - fryst så vi domnat bort - cyklat hem - ätit.  Nu väntar vi på att the sauna ska bli varm så vi kan sätta oss i den för att få tillbaka normal kroppstempratur. Hade tänkte vara hurtiga och simma som några fiskar i vattnet också. Som sagt - jobba på´kondition ! ( om nu simmning ger kondtion? ) Har även sett att jordgubbar tydligen växer i Stinas kylskåp, så det blir till att glupska i oss dom senare. HIHI stinas pappas dator är proppad medvidriga bilder från mina och Stinas vackra högstadiedagar............

FEM SAKER SOM HÄNDER MIG 2009

Isabelle har utmanat mig.
Utmaningen går ut på att göra en lista med 5 saker jag ska göra under 2009.

FEM SAKER JAG SKA GÖRA 2009:

- Jag ska resa mycket. Avesta/Sthlm/Åland - utlandet - biltripper - u name it.
- Jag ska ha  aproligt på Statsfesten, Trästocks och PDOL
- Jag ska bestiga Kebenekaise
- Jag ska förbättra kondition i sinne
- Jag ska umgås i mängder - med vännerna, pojkvännen, familjen - alla.


Jag tänker flyga från och med nu.

Mina humörsvängningar denna vecka har inte varit att leka med.
Tror på ett bättre mer stabiliserat humör nu och resten av livet.
Jag har gjort bort massor av skolarbeten nu i veckan och fått tillbaka det vi gjorde klart före påsk. Skönast att känna att jag får morot för allt svett och slit ;-) 

Idag har jag annars :

- Haft fruktansvärt mycket träningsverk
- Vaknat sju trots sovmorgon till tolv
- Pussat på min pojke
- Gjort bort läxor till nästa vecka ( kunde inte kännas skönare )
- Varit på en springtur ( som tog livet av mig )


De två sistnämnda är jag fruktansvärt stolt över. Så ta er en till titt på de två! 

 

Berg- och dalbana hejhopp.

Vädret var underbarare än jag trodde.
Fick faktiskt lite lagom sommarkänsla.
Dagen överlevde jag och livet känns en aning lättare. Mycket lättare.
Mycket längtan finns också. Jag vet inte varför men just nu kan jag inte för en sekund leva i nuet utan jag vill bara planera och tänka på hur toppen sommaren 2009 kommer bli.
Mamma följde mig på stan idag och två avslutningsklänningar fick följa med hem. En ska tillbak till affären och en ska behållas. Ska ta och testa dem nu så kanske jag kan välja innan sommaren.
 


PUSS.

Om jag bara kunde sluta tänka på det.Vädret är king.
Snön smälter, vilket är king.
Gårkvällen med isabelle var king.
Träningen var king.
Lunchen var king.
Talet är klart vilket är king.
Jag mår röv.

HEJDÅ.

SOMMAR KOM HIT.
I can't wait much longer-

Man måste våga chansa.
Smile and the world will smile back to you´

Den här helgen har bestått i princip bara av Emil. Klagar jag? Inte ens det minsta lilla klagar jag. Är helt slut efter Hemavans sena kvällar och tidiga morgonar så att bara ligga ner gosad med pojken min under täcket och i soffan är mer än underbart. Måste ta tag i skolarbetet dooock, vilket känns desto mindre lockande. Fast jag tror jag skjuter upp det tills imorgon, för ikväll blir det inga sura miner:
•  Premiärgrillning 
•  Ännu en myskväll med Emil
Såndant tackar man väl aldrig nej till!
Pusspusspuss.

FESTAR DU SÅ FESTAR JAG.

På onsdag kom vi inte i säng fören vid tretiden, så snabbt upp i backen var inte på schemat! Vi försökte ta oss in till clubkvällen då, trots 18-årsgränsen och inga problemos för två snygga brudar som oss ; ).....nästan. Efter ungefär en kvart blev vi utsländga eftersom vi 'inte hade med oss leg' ( Nej, vi kom inte ens på något lite mer orginellt att säga ). Men det hindrade oss inte. Vi smög in på toan istället och när vi gick ut från toan var hon som slängde ut oss puttsväck! Så vi stannade kvar där i nån timme tills hon kom tillbaka. Vi hann åtminstone vara där ett tag och dansa och träffa folk. Utanför hängde vi också ett tag fast blev less och gick till hotelletslobby och festade färdigt ; )


På torsdagmorgon var det två flickor med stora påsar under ögonen som inte var allt för peppade på att stiga upp och fara ut i backen. Kämpar som de är krigade de sig upp ändå! Vid tretiden gick bilen för hemfärd och direkt jag kom hem for jag vidare till Emil. Hade ju saknat han så mycket att jag nästan sprack. En timme längre och jag hade spruckit så mamma och pappa hade inget annat val än att skjutsa dit mig! Nu ligger lillgubben i min säng och tar en liten powernap. Varför tar alla människor powernaps utom jag? Ska gå och krypa ner med honom nu ändå : )

Pusspusspuss.

RUDOLF - JAG VINNER ÖVER DIG !

Ansiktet fullkommligt lyser som en röd lampa. Jag är troligtivs mer röd-lysande än Rudolfs mule! Men förhoppningsvis förvandlas det röda, brännande såsmåningom till gyllenbrun fin färg. ( Ja. Drömma kan man ju alltid ) Idag var vädret lika underbart som igår och systemkamera fick åka med några åk i backen vilket resulterade till apsnygga bilder. Kan inte lägga in några nu men det lär bli bildbomb när jag kommer hem. Det var väldigt isigt i backarna idag dessvärre och jag och Stina var livrädda för att ramla. Någon som vet hur fort man kan köra när man åker snowboard på ett ungefär? Känns iallafall som åtminstone 50 km/h! Ska slänga oss in i bastun på ett tag och ikväll blir det party. Clubkvällen har dock åldergräns 18 vilket kändes mindre trevligt. Jag och Stina smider lite planer nu om hur man ska kunna ta sig in ändå och annars hittar vi väl säkert något ; )


Mulen föreställer då mitt ansikte!

Pusspusspuss.

JAG HÅLLER ÖGONEN UPPE.

Sitter här med ett lite för fräkningt och rödbränt ansikte. Lite för trötta ben och lite för uttorkade ögon. Dagen har varit härligare än härligast. När liften öppnade stod jag och Stina på plats. Redan då började solen lysa och lyser fortfarande. Dessutom var det lite kallare idag vilket är ett stort plus för att backen då inte blir sådär klumpig och såsig som igår. Den blev det i slutet av dagen ändå men annars så! Nu när vi har kommit in till hotellet blev det samma visa som igår. Stina tar en powernap och jag drar mig hit till datorn. När Stina vaknar och jag drar mig härifrån blir det badtunna ! Hur skönt som helst faktiskt och efter det drar vi oss mot finrestaurangen.


NÄR PLIKTEN KALLAR.Nu passar solen på att skina för fulla muggar. Typiskt. Men dagen har varit skön och kinderna hetter faktiskt! Jag älskar att åka i Hemavan, blir inte bara upp-ner-upp-ner utan istället uuupp-neeer. HAHA fint beskrivet erkänn ; )? Det är dock lite för varmt, snön är lite blöt vilket gör att snabbhet inte finns på listan. Känns förövrigt helkonstigt att sitta vid datorn nu, när jag är i fjällen, men tydligen har tekniken nått även hit ; ) Stina den bruttan ligger och sover hon. Funderade på att själv ta en liten powernap men jag åt lite för mycket godis och blev lite för pigg. Nu börjar dock blodsockret sjunka och den skööööna (INTE) hotellsängen kallar.
Puss AnnaIsabelle här en snabbis
jag saknar anna
puss.

MAN LÄR SIG NÅGOT VARJE DAG

> Stina är en rubikskub nörd > Tittar man på vägen blir man inte åksjuk, tittar man på mobilen blir man mycket åksjuk > Olof Palme var viktig för Sverige > Vi har inte bacillskräck > Servitsisen tycker vi äter 'vackert' > vädret är inte på våran sida > men nu väntar backen!! : ) : ) : )

Emil Stenvall ♥Även om det bara är fem dagar kommer han bli rätt så väldigt saknad.
Pusspusspuss.


 


UTE OCH GLIDER MED SNOWBOARD OCH SKIDOR.

HEMAVAN FÖR FULLA RULLEN.


Om 1-2 timmar bär det av och min väska är proppad! Ska hinna sätta mig i solen ett tag och sedan svänga förbi coop efter de. Måste köpa färdgodis. Det blir hur bra som helst det här, jag kunde inte vara mer pepp :):);):) Guld är att jag fick gratis sms av madre och kan därför skicka hundra sms till pojken min. Ni andra kan också slänga iväg ett litet meddelande. För på bloggen tror jag uppdateringen blir gles. Så ha ett bra lov : ) : )

TUMMEN UPP FÖR LOV.

 

Det är lov och min lediga tid spenderar jag inte här i första taget! Har redan hunnit med dittan och dattan och snart reser jag ibäg till på köptet. Uppdateringen kommer ligga på noll skulle jag gissa.


•         Gårkvällen spenderades här med Emil, Ludde, Thomas, Petter och Amanda. Helkul kväll med allt från spindelfobi till 'med vilda gester'. Blev en hel del skratt och värmeslag.

•         Nu idag spenderade jag, Emil och lillasyter hela dagen på Piet äventyrsbad. Faktiskt riktigt roligt att leka tjuv och polis, bubbla bubbelpool, sola solarium och äta glass. Helt klart finemang.

•         Nu ikväll spenderas min tid med Emil. Vi ska beställa pizza, fara till karra och köpa gott-godis, se Robinson och kramas : ) 

 


I'll keep on eye on you.

Blev ändrade planer igår på grund av en sjuklig camilla. Vi får hitta på något en annan dag istället! Så kvällen igår bestod av samma som dagen. Emil, mys och plugg på ett litet hörn. Funkar mer än prima. Idag ska vi hålla ett litet plutt-tal och ha prov i engelska, sedan är det PÅSKLOV!!!! Jag och Emil tänkte fira det med att beställa kinamat, men får se om kosingen räcker till. Annars blir det hemmakebab och det är minsann gott det med! Nu väntar skolan. 

Pusspusspuss.  

En helt funkis dag såhär i vardagen.
Idag:                                            Ikväll:
Plugg                                            Stina      
Emil                                              Camilla  
Lunch                                           Tjejsnack    
Mys                                                Plugg 
Plugg                                            Sova      


Fantastiska fyran.Även om det egentligen inte alls var så mycket vi fyra, var det ändå vi.
Fantastic four.
Lunga kvällar som utekvällar.
Ett bra tag sedan sist alltså.
Saknar som er faovritbrudar!

VI DRAR TILL FJÄLLEN

HEMAVAN ♥ HEMAVAN ♥ HEMAVAN

Fyra dagar kvar sedan bär det av. Jag och Stina på högfjällshotellet i ett eget hotellrum. Det här kommer bli awesome. Jag och Stina hade ett litet telefonsamtal igår och kom underfund med att vi inte pratat, pratat, på lääänge. Inget avslöjade vi i telefonen heller eftersom vi nu kommer ha en biljard saker att berätta om därborta.
Det är förövrigt det 8:e året jag följer Stina och hennes föräldrar till fjällen. De 8:e året!!!!!!!! Förstår ni hur många gånger det är? Hur många som helst och alltid har det vara lika roligt. Funderar dock om inte det här året kommer bli det allra bästa? Går våra små planer i verket så blir det nog så : )
Det som kommer vara jobbigt är att vara borta fem dagar från Emil. Oboy vad han kommer vara saknad, men vi får gosa extra när jag kommer hem helt enkelt.


 


Upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp.Livet känns en aning lättare nu när jag har jobbat och kopplat bort allt. Och sedan haft ett gulligt samtal med världens bästa pojke : ) Imorgon blir jag riskorn på skolan eftersom jag inte hinner duscha nu (måste plugga spanska tills jag somnar!!!) fast som tur är har vi idrott andra timmen.
På jobbet idag gick det mest bara bra. Dom sa inte när jag skulle få jobba nästa gång dock, vilket känns mindre bra. Men förhoppningsvis slår dem en pling : )
Nu väntar en kopp te och spanska glosor i massor.

Pusspusspuss.

Du lyser starkast av oss alla.

Klicka f�r att st�nga bilden

Jag brukar inte vara den som mår dåligt,
men just nu känns allt....inte bra. 
Kaos.
Tur att det finns vissa fyrverkirer som lyser upp
i mörkret.

Varför äta nyttigt när du kan äta gott?

Igår var det återigen ett älskat avsnitt av Robinson. Mys med Emil, gruka & dipp, ostbollar och Ahlgrens bilar. Hur bäst myskväll? Sisådär hur bäst som helst : )
Imorse låg vi och drogs oss till tolvsnårt, allt för att slippa plocka fram matteboken. Den här veckan är inte lugn på skolfronten

Måndag › Matteprov som jag ungefär fattar hälften av...knappt!
Tisdag › Spanska prov som borde gå bra, problemt är att jag jobbar måndagkväll så därför inte har någon tid alls att plugga.
Onsdag › Inlämmning av PLuppgiften Samhället. Jag har kommit ungefär ingenstans, men tar jag tag i det borde det gå bra!
Torsdag › Engelska prov som jag knappt vet vad det kommer att handla om.
Fredag › LOVLOVLOVLOVLOV

Känns ändå rätt skönt att få göra bort prov och sådan innan lovet så man slipper gå med skola i huvudet hela lovet. Fast kan väl inte påstå att vi gjort bort allt, men lite måste man ju skjuta på ; ) Nu ska jag ta mig en liten nap, kanske en springtur och sedan plugga medans jag äter tio liter godis jag köpte med isa på maxan idag. 3.90 för tusiken.Pusspusspuss.

DET ÄR INGEN VANLIG DAG..

FÖR DET ÄR JULIAS FÖDDELSEDAG : )
Min lillasyster fyller tonåring idag............tonåring.
Herregud, tiden flyger bara iväg.
GRATTIS GRATTIS GRATTIS till henne iallafall : ) Ibland kan du vara den allra jobbigaste på jorden, men trots det är du den enda systern jag någonsin skulle vilja ha. 
Du kan minsann få mig att må bra! Älskar dig lillasis : )


 


Jag ser solstrålar i regnet.Min pojkvän är bäst
Isabelle och Linnea som väntade på mig i typ ett år är bäst
Att festa är bäst
Frasses pommes är bäst
Att jobba på Vegas är bäst

Det som är sämst är inte bra.
Men det beskymret löser sig en annan dag! 
Pusspusspuss.


Rycks hit och dit, vet inte var jag står.

Nu har jag snabbt gjort mig klar både för att gå på stan, för att äta kinamat, för att jobba och för att festa. Vilka kläder ska man ha som passar allt? Låt oss säga att min väska är poppad med kläder ; )
Dagen blir stressig nanting, men det blir roligt. Först staden då jag måste köpa present och strumpbyxor, ska också möta upp isabelle ett tag. Sedan ska jag med Emil och äta på Lilla Kina, hur mysigt : )? Efter det blir det att jobba till nio för att sedan partaj.
Works for me!På tal om inget längtar jag som attan till sommaren........vädret verkar dock inte längta efter den.


Ont det gör ont.

Ikväll skulle egentligen isabelle komma hit med massa godis och plugga. En hel del andra lustigheter hade nog också rymmts på schemat men inte då. Jag mår röv rent ut sagt. Jag tror det beror på när jag ramlade med cykeln idag men jag är inte säker. Jag var iallafall mycket duktig och ramlade med cykeln och slog huvudet förjävla hårt i isen. Nu har jag pain i hela huvudet, speciellt där jag slog mig, och är tröttare än tröttheten. Somnade ungefär tre timmar men inte blev jag mycket piggare av det.

Så ikväll blir istället en tråååååk kväll och jag ska försöka somna så tidigt som möjligt. Imorgon däremot ska jag banne mig inte ha ont någonstans, då ska jag jobba arslet av mig på Vegas och sedan festa! Sicken fredagkväll! Pusspusspuss.


gullan : )

En liten sväng till skogs.

Jag kom på att jag inte lagt ut de snygga bilderna från arjeplog ännu.
Titta och njut ; )


Bara att ta i med hårdhandskarna.

Jag har typ fått jobb på Vegas !!!!!!!!!!!!!!!! Hur bra? 
Nu kanske jag kan tjäna mig en kosing extra så jag slipper gå pank från mitten av varje månad. Jag var iallafall där och provjobbade igår, från fem till elva. Det gick galant, fick ta emot kunder, servera, diska och så vidare. Funkade faktiskt helt okej och innan jag for hem frågade de om jag kunde komma och jobba fredagkväll. Bara att tacka och ta emot, även fast jag egentligen ska på fest med isabelle. Skulle bara jobba till nio, så borde kanske hinna med både och : ) : )
Jag och isabelle skulle påfest lördag egentligen, men inget mig emot att det blir på fredag, jag taggar redan för Robison med Emil haha ; )Solen skiner.
Livet leker.

RSS 2.0