PUSS!

Smygtitt på helgens bravader ↑
UNDERBAR/GALEN/GRYM HELG, TACK ALLA ♥

YRAAAAAN!!!!!

OCH HUR BRA KOMMER DENNA HELG BLI?!?!?!??!?! GAAAAAHHHH

MITT I VECKAN

Jobbar på dagis från morgon till kväll denna veckan och trivs med det som tusan - hur underbart är det inte att mysa med småbebisar dagarna i ända? Annars så lyssnar jag sönder Rebecca & Fionas låtar och taggar Brännbollsyran till förbannelse, kommer bli så grymt!!!!!

NU: Myser framför film med två otroligt söta sömntutor♥

MORNIN'


Har haft en grym helg (som alltid!?) och mår bara allmänt jävla bra hela tiden. Igår skrattade jag lungorna ur mig åt gamla bilder med bästa Bella och just nu sitter jag på bussen mot Umeå för jobb hela veckan lång! Det enda som suger är att min partypingla (aka. Ammse hehehe) drar utomlands utan mig och jag förstår inte hur en helg utan henne ska gå!?

LIFE RIGHT NOW

Senaste två veckorna genom Instagram ↑. Ska bli bättre på att slänga upp bilder här också, men tänkte bara säga att jag trivs med livet som fisken i vattnet!!!!!

INSTAGRAM

I Australien/Nya Zeeland var det update en gång i veckan (threemonthsdownunder.tumblr.com)...känns som jag verkar hålla fast vid den trenden? Annars har jag försökt få kläm på Instagram där det förmodligen (om jag, teknisk som alltid, lyckas lära mig det..) blir mer liv i rutan, föööölj mig där @annaenmark. AWESOME!SKELLAN/SKELLE/SKEÅ

Jag har världens lyckorus genom hela kroppen!!! Att det kan finnas så många underbara människor i en så liten håla♥ Nu blir det stan där jag möter upp Amanda....varit ifrån hennes blonda svall en dag, börjar få abstinens!!!!

H-E-M-M-A

Hemma efter tre månader på andra sidan jorden och nu känns allt bara himla bra♥♥♥

RSS 2.0