EN LITEN BIT AV 2009.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ABSOLUT!
Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ihåg ett enda av mina tiotals nyårslöften, så förmodligen har jag inte hållt (spec. inte om det innehöll något med nyttighet och träning.....) nått av dom.
Dog någon som stod dig nära? Moffe och Emils två hundar♥ 
Vilka länder besökte du? FÖRSTA året på lääänge som jag inte varit utomlands, endast Finland har fått besök!
Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? UTLANDET
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 2 jan (snart ett år baby♥)
Största misstaget? Att jag inte tog mitt pick och pack till Peace & Love
Har du varit sjuk eller skadat dig? SVINIS drabbade mig där en vecka under hösten.
Bästa köpet? Av mina föräldrar till mig? Min käraste Compac (laptop)
Vad spenderade du mest pengar på? MAT i alla former och färger. Dricka och kanske några onödig plagg också!
Gjorde någonting dig riktigt glad? Många och mycket har gjort mig galet glad i år!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Alla partylåtar som spelats om på REPEAT.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Varit högre berg än någonsin tidigare med en jag-vill-alltid-leva-såhär-känsla men också djupare dalar.
Vad önskar du att du gjort mer? Farit iväg på impuls/roadtrippar oftare!
Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat så mycket pengar på godis/mat/chips
Hur tillbringar du julen? Med släkt från söder, familjen + farmor
Blev du kär i år? Jag blev kär dagarna innan 2009 och är fortfarande lika kär♥
Favoritprogram på TV? TV har inte varit riktigt min grej i år, men typ paradise?
Bästa boken du läste i år? Allt jag kan säga är att jag läst på tooook för lite böcker...
Största musikaliska upptäckten? öhm.......
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Det var ett tag sedan...men jag fick säkerligen något jag önskade!
Något du önskade dig men inte fick? Det kan nog hända, men inget som stod högst upp på listan!
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Exakt födelsedagen kommer jag inte ihåg, men firades på helgen med överraskningsparty!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Är tamefan riktigt nöjd över året men det är klart att det finns saker man skulle velat göra....typ utomlands eller farit till P&L
Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Olika från årstid till årstid, vecka till vecka, dag till dag typ....men mycket svart och galet mycket smycken har väl hela året bestått av.
Vad fick dig att må bra? Alla vänner, pojken min, familjen och så vidare.
Vilken kändis var du mest sugen på? Nu i slutet av året måste jag säga Michael Scofield (Wentworth Miller) i Prision break MUMS
Den bästa nya personen du träffade? Tänkte skriva Emil, men han träffade jag ju innan 2009. Så, jag  vet faktiskt inte riktigt!
Vem saknade du? Personer man inte längre umgås med!
Är du nöjd över 2009? Jag är RIKTIG NÖJD!







BORDE EGENTLIGEN SKRIVA ETT GODNATTINLÄGG......

Är det friskt att vara så TAGGAD (om möjligt mer taggad än på bilden nedan!!) på livet att man inte kan sova 02.47? Att man ligger vaken (sprattlande och skrattande för sig själv) för ALLT som väntar nu sista stunderna av 2009 och heeela år 2010? Förmodligen inte, men vad gör det för jag är så förbannat L.Y.C.K.L.I.G!!!!
 




NÄR MAN MÅR SÅDÄR KIIIIINNGG EN MÅNDAGMORGON.


Den urgulliga/skitsnygga/aphäftiga ramen Emil gav mig!


Ikväll blir det tjejkväll med Lollo och Stina vilket lär bli K.A.N.O.N men innan dess måste jag hinna till stan och springa lite nyårsärenden! Nu blir det hur som helst att hoppa i duschen, dags att testa vårt splitternya badrum I guess!


SOFTPOTATIS.



HEEEEEELA dagen har spenderats ingen annanstans än i sängen med älsklingen bredvid. Han känner sig krasslig och jag tycker att det, eftersom vi är så gott som insnöade i vårt lilla hus i ödemarken, kändes sängen absolut rätt!!!! Så...om jag fått nå vettigt gjort? NEJ men nu när han bestämt ska se på hockey slår jag på stort och städar garderoben. TJING!

TACK TANTEN FÖR ALLT DU LÄRT MIG OM MÅLNING!!!

PUH vad jag har målat ikväll/inatt. Och fint blir det, men imorgon när jag målar fondvägg blir det nog snäppet snyggare! Nåde stolt är jag också som göra ALLTING själv, sicket slit det varit att få ut allt skrot ur rummet och ner alla tusentals kort från väggarna!

Annars önskar jag att min baby kunde komma hit, känner mig r-rä-rä-äätt ensam i ett rum, tomt på saker och med endast en säng mitt i.........får väl se om snöstormen håller honom borta, annars brukar han vara rätt kvick på att trampa hit efter en utekväll!
 



JULEN VAR HÄRRRRRRR








SKITMYSIG JULAFTON!
NU: SKITMYSIG JULDAG HOS EMIL!


GOD JUL!



( IMORSE...allt för att slippa hjälpa till;-) )

Jag och Julia började dagen på ett rätt udda vis (okej, först och främst väckte hon mig i ottan som vanligt....),men vi dunkade nämligen partymusik istället för julmusik SJÖNG DANSADE & MIMADE. Amen rätt bra start på dagen måste jag erkänna! Men nu är all glögg uppdrucken, all mat uppäten, alla klappar öppnade och jag sitter här med ETT STORT SMILE. En riktigt jul är vad det har varit i år och klapparna jag fått......INTE illa pinkat tomten!!!

- 32" PlattTV
- Partyskor
- Partylinne
- Strumpisar/tights x6 (!)
- Ice Age 3
- Midjekjol
- Halsduk
- Vantar
- Alla Twilight-böcker
- Digital ram!
- Armband x3
- Örhängen
-Tavla
- Mascara
- Presentkort
      ' Gina 250 kr
      ' H&M 430 kr
      ' Glitter 100 kr
      ' Subway 100 kr
- Pengar (1000kr)
- Näringsmascara
- Ljuslykta

Allt (och lite till) av vad som fanns på min önskelista! TACK!!!!!


KÄNNER MIG, OM MÖJLIGT, ÄNNU GLADARE ÄN PÅ BILDEN!!!!

» JULAFTON (imorgon!!!!!!)
» NYÅRS
» SHOPPING/SPÅRAD TRIPP MED BELLA
» 1-ÅRS-DAG MED EMIL
» 18 ÅR!!!
» KÖRKORT (förhoppningsvis....)
» UT PÅ KROGEN
» ALLA ♥-DAG
» STOCKHOLM MED STINA

och detta inom loppet av typ 50 dagar K.A.N.O.N!!!!!!!!!!!




DAN FÖRE DOPPARDAN

HEJDUNDRANS VAD JAG LÄNGTAR. Inte blir det någon slags uppesittarkväll för mig, ju tidigare man somnar ju tidigare är det JULAFTON. Funderar på att försöka lägga mig och sova redan nu!
Även idag har det mysts på med familjen förutom när jag och Emil sett Prision Break och myst bara vi! Åh vad den här tiden på året är mysig!!!!!!!!
  


HEEEEEEEEEEEELT SINNESSJUKT TAGGAD. BARA UNDERBART!

STOCKHOLM 18-21 FEBRUARI BOKAT!!!!!!!!!


MIN TIIIISDAAA-A-GG-G-G.

NU frukostdags, det vill säga trycka-några-lussebullar-dags
IDAG körlektion i detta sjuhelvetesväder.....
IKVÄLL mys med Emil + familjen



EN HEEEELT OKEJ MÅNDAG.

Hela dagen har spenderats med familjen plus Cilla, Micke och Alvi som är här för julfirande och nu är julkänslan minsann uppe i taket mina vänner! Stina tog sig hit trots snöstorm och drack glögg, klädde granen och busade ute i snön med oss. Jag och Stina har nog båda dessutom fått varsin mindre hjärtattack för att våra planer framöver är så fantastiskt BÄST. Ett minus är dock att jag mitt i allt snöpulande/madrassåkande/busande i snön stukade (eller var det vrickade, kommer aldrig ihåg skillanden......) foten så nu är den stor som en tennisboll.




JULAFTON NÄRMAR SIG MED STORMSTEG.

4 DAGAR KVAR!!!

Sitter nerbäddad i sängen och försöker komma på fyndiga julklappsrim samtidigt som jag käkar lussbullar och sveper några glas mjölk. Har en lung stund nu i en timme sisådär, men snart jobbar jag flitigt IGEN. Igår var det riktigt lugnt på Vegas men ikväll lär det bli stressigt! AJA ska ta och käka något lite mer mättande än lussbullar nu CIAOO!
 


NU MÅSTE JAG IVÄG OCH SERVERA. TJING!

JAMEN härligt start på lovet.......detta är ju för tusiken tyngre och mer ansträngande än skolan själv. Och på 20 minuter befinner jag mig på jobbet igen. Jag säger bara PENGARNA är boven, annars hade jag spenderat början av jullovet enbart med mysigheter och det är ett som är säkert!!!!
 


ett HELT okej sätt att börja sommarlovet på!!!!


JOBB TILLS 23.00 OCH NU MYS FRAMFÖR VECKANS MISSADE PARADISE SAMT AMERICAN HISTORY X MED VÄRLDENS BÄSTA!!!


 




JAG LER SÅ PASS MYCKET ATT SKRATTGROPAR JAG INTE ENS HAR SYNS!


JULLOV JULLOV JULLOV och jag ska jobba hela helgen........ÄH en extra kosing i bakfickan så här vid juletid är inget jag tackar nej till! Och jag känner mig bara allmänt GLAD och LYCKLIG.
 


TOMTECUPEN




Det kändes helt okej att hoppa i knäskydd, hotpants och matchtröjan igen! En tredjeplats satt också det helt okej mot Kaplanskolans tuffa motstånd! Och jag måste erkänna att jag faktiskt saknat sporten trots att jag var en aning RINGROSTIG. Annars så har jag ikväll skrattat med Emil så jag fallit av stolen samtidigt som vi försökt (allt vad vi kunnat) plugga pskologi, sammanslaget kommer det gå käpprätt på provet, men IMORGON ÄR DET JULLOV så jag kunde inte bry mig mindre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PEPPARKAKOR. JULMUSIK. TIDIG NATT.




Idag bakade jag, Emil och Julia pepparkakor och lyssnade på julmusik....JULKÄNSLAN PÅ TOPP! Nu har jag däremot hållit på med psykologiplugg i någon timme medan Emil (aka. sömntutan) ligger och snarkar här bredvid mig. Ska ta och krypa under täcket tillsammans med Emil och förhoppningsvis kunna somna till hans snark........
GODNATT!


DET ÄR BARA ORDET LOV SOM EKAR I MIN TOMMA SKALLE, JODÅÅÅÅ!


Mitt huvud hänger inte med, vet varken in eller ut, dit eller hit, upp eller ner. NÄ jullov är det enda som känns rätt enligt det som sitter mellan axlarna på mig! Nu sitter jag likt en potatis i soffan och glor på Paradise men snart ska jag, trots att jag borde sitta med näsan i skolböcker, slå in de sista julklapparna och kanske till och med börja på Emils. Spännande! 
 


LOOOOV


HUJEDA MIG MINA VÄNNER, BARA FEM PLÅGSAMMA SKOLDAGAR KVAR!


En ynka liten vecka kvar nu innan jullov men trots det har jag tusen måsten och min "att-göra-lista" känns oändlig. Helgen har iallafall varit helbra med party i lördags och barnvaktning tillsammans med Emil igår! Trött som bara den är jag....kan beror på att jag, trots min sovmorgon till 12.00, lyckades jag vakna 07.30 efter inte många timmars sömn......
 


Umgänge med den här token ikväll!!!


GODNATT HÖRRNI!



NYTTIG KVÄLL måste jag då säga. Först hade jag riktigt trevligt med brudarna och när dom skulle vandra mot Station8 var det bara för mig att ringa efter skjuts. Väl hemma börjar jag (tror det eller ej) att städa, så nu är det dammsuget, dammtorkat och extra JULFINT! Sedan har jag gjort klart mitt träningsschema och nu står det mellan sömn och psykologiboken......lutar mot det först nämnda!


JAG GRÅTER LIKA MYCKET VAJRE GÅNG, SÅ UNDERBART FINT!


MYSTERIET PÅ GREVEHOLM ♥

JOBBIGA lektioner idag är bara förnamnet. På världens gigantiskaste hål kämpade jag dessutom på i gymmet som aldrig för och efter Amandas coachning har jag förstått vilken jäkla träning det är att lyfta skrot! Nu ska jag strax käka middag, men chipspåsen låg fint och väntade på mig så just nu trycks potatis i onyttig form.

Sen måste jag bara inflika att Mysteriet på Greveholm är BÄST BÄST BÄST och det finns INGEN julkalender som någonsin kommer vara bättre!


ONSDAG MITT I VECKAN.

Myste på med min pöjk hela gårkvällen, därav uppdateringen...eller bristen på sådan. Nu har jag just kommit hem och efter jag slängt i mig någon form av så kallad middag styr jag min kos mot jobbet. Kvällen avslutas mest troligt på bästa sätt med ännu en myskväll med min plutt, kanske kan jag då också glömma att vi har cambrigdeprov imorgon........................
 


morfar♥


KVÄLLEN SAMMANFATTAD:



KALLA MIG GÄRNA SÖMNTUTA...................

Jag måste bara S-K-R-A-T-T-A åt mig själv.........jag har försovit mig till halv tolv, HALV TOLV!?? Tror jag aldrig har försovit mig förr faktikst, så slår därför på stort nu på premiären! Två lektioner har då skoldagen kvar att bjuda på och sedan vandrar jag runt med Bella på stadens gator. 
 


IKVÄLL BLIR DET MYSKVÄLL MED DENNA KICKA, LÄR BLI HUR TREVLIGT SOM HELST!




VARFÖR VARFÖR VARFÖR VARFÖR FINNS DET EN ÅLDER KALLAT S-J-U-T-T-O-N!!!??


JAG HATAR ATT VARA 17. JAG HATAR ATT VARA 17. JAG HATAAAAAAAAAR ATT VARA 17.
Ikväll fick jag bevis, återigen, på att det S-U-G-E-R att vara minderrårig. Var så sur att jag ringde och skällde ut Emil (utan andledning, förlåt baby.....) och inte ens orkade slå en signal till Amanda. Jag är forfarande arg, men vad ska man göra? Jag TRÖSTÄTER lussebullar och världens godaste chips....funkar väl OK (när man är 17) antar jag! 
 


du är GULD som står ut mina påhopp♥


NÄR MAN KÄKAR LUSSEBULLAR DÅ VET MAN ATT DET ÄR JUL!

Vårt hus luktar saffran och jag har sedan jag kommit hem (max 10 minuter sen) hunnit tryckt fyra lussekatter. Måste säga att denna delikatess näst intill klår alla julklappar!!!! Kvällens  planer är spikade (om kvällen slutar tidigt hör jag av mig till di Amanda....YOU KNOW) och det kommer bli så jäkla trevligt att ni borde vara avundsjuka allihopa.

Innan Tina kommer och livar upp stämningen hade jag tänkt stääääda mitt rum och börja på mitt träningsschema...PUH längtar tills det är över och kvällen börjar!!!!
 


JAG VILL HA PIZZA NUUU-UU-U-UU

FREDAG FREDAG FREDAG det är ta mig tusan redan helg! Den här veckan har veeerkligen sprungit iväg och jag håller alla mina tummar för att de två sista veckorna innan jullovet ska gå minst lika fort. Just nu håller min mage på att vända sig ut och in pga. hunger och väsnas gör den dessutom! MEN snart så kommer Emil och hämtar mig och då väntas PIZZA från Rancho!!!!!!!
 


typ världens snyggaste bild på Emil........ ;-)


DEN HÄR TJEJEN ÄR PÅ TOK FÖR SÖT FÖR VÄRLDEN, LIKA SÅ JAG, DET ÄR HELT ENEKLT FÖR TUR ATT VI HAR VARANDRA....



ETT TVÅ TRE

1. Julkalendern i år är inte riktigt i min smak med Supersötasilversara och Stålhenrik - NEJ. Det blir att se gamla godingar för att få upp julkänslan, julkalendrar med Pelle Svanslös, Sune eller på Greveholm är mer i min stil och allihopa ska ses innan den 24:e!!!
2. Det må vara kallt ute; näsan liknar Rudolfs (kinderna likaså), fingrarna blir som stela pinner och fossingarna som isklumpar men jag GILLAR det. På riktigt, det är helt underbart mycket skönare med snö på marken och frisk (och ja, kall) luft istället för ruggiga och regniga dagar mörkare än de svartaste nätterna!!!
3. Jag fyller snart 18 och jag LÄNGTAR så det bara sjunger om det. Alla planerar att gå ut nu; i helgen, luciahelgen, annandagen u name it. MEN NU är det bara 2 månader kvar förfan!!!!

IKVÄLL: UMGÄNGE MED BULLEN NEDAN.




ETT VÄLDIGT 'POSITIVT' INLÄGG OCH INTE ENS EN BILD BJUDER JAG PÅ... BÄST JAG HOPPAR I SÄNG OCH VAKNAR MED BÄTTRE HUMÖR IMORGONBITTI!


 

Jag kan inte checka av någonting på min checklista (hade till och med målat rosa blommor på den!!!!!) för kvällen. INGET som jag tänkt att jag skulle göras har gjorts....bara ett stort fet GRATTIS till mig då som skjuter upp allt!

Faser är till råga på allt jättejobbiga och när jag nu klarat 4 faser, amen då har jag ju fyra till att beta av. BLÄ. Körkortsboken är för övrigt väldigt tjock och jag tvivlar starkt på att jag kommer kunna ta mig igenom den.....

Dessutom får jag inte kontakt med Emil eftersom att han tydligen tagit en powernap (aka. god natts sömn) från att vi slutat skolan tills ja, forfarande........inget 'godnatt' från honom då
LEDSEN GUBBE.


JAG FUNDERAR PÅ ATT BLI SCHEMALÄGGARE NÄR JAG BLIR STOR......




Jag har lagt upp ett schema för kvällen......Det ser INTE trevligt ut, tur nog får jag då en två-timmars-paus i min pluggonsdag med mina små klätterapor. AMEEEEN DÅ KÖR (LÄS: PLUGGAR) VI IGÅNG NU DÅÅÅÅÅÅ!

FÖRSTA LUCKAN I CHOKLADKALENDERN ÖPPNAD, FRUKOST "PÅ SÄNGEN", VITT UTOMHUS OCH SOLEN SKINER!

Det här har ta mig tusan varit en bra tisdag (trots att jag försov mig med flit så jag fick stressa sönder till skolan) och nu är det bara 18 dagar kvar till LOV och 24 dagar kvar till JULAFTON. Det bästa med igår var att jag hann få lite julkänsla och även idag sitter det i LOVELY! Massa plugg har vi egentligen men det är inget som bekymrar mig för tillfället!!!!!
 
 


RSS 2.0