Vår underbara nya drömlägga

Aja, här sitter man på vår privata takterass, spanar ut över hela Oslo,
har solen i ögonen och käkar på lördagsfrukosten❤


BEDTIME

Inte bästa dagarna var sängliggandes....men nu jäklar ikväll blir det flytt till nya läggan
vare sig magen följer med eller inte!!!


LILLA STACKARS

Att man kan tycka så synd om sig själv. Men ja, kanske är okej när ens sambos är och festar med ett sjukt härligt gäng medans en annan kramar toalettringen och spottar upp allt som någonsin träffat magen......

Hade en toppenbra dag (tills helvetet bröt lös) iallafall då vi gjorde ett tappert
försök att heja fram svenskarna i 5-milen!!!

 


NYCKEL

Idag fick vi nyckeln till vår nya lägenhet, eller snarare lyxvåning. Helt sjukt. ALLT är nyrenoverat och bara galet snyggt!!!!! Att gå från att bo tre personer på 15 kvm till att bo fyra på 115 kvm, klagar väl inte direkt!!! (öhja, jag och Linnsi sprang runt, hoppade och skrek som idioter så fort ägaren lämnat oss!!!!)
 
 

Promenad

Idag lyste Solen med stort S över Oslo. Och då min ena sambo ligger i kräksjuka och min andra sambo i influensa tog jag mig en riktigt lång promenad med musik som dånade i öronen. Det var förbannat skönt faktiskt att bara spatsera runt i timmar utan egentligt mål, till ingens förvåning slutade jag dock upp i trappuppgång till vår nya lägenhet. Äckligt taggad på flytt JADÅ!


FLYTTKAOS PÅ G....IGEN!

Okej. Lilla utbrottet jag fick efter att ha pratat med mäklaren. Men vi har iallafall fått världens finaste lägenhet!!!!! ↓ Den är helt sjuk, bilderna ser visserligen fina ut men de ger ändå inte lägenheten rättvisa. Den är helt galet underbar och hit flyttar vi om typ en vecka!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 

AAAAAAHHHHHH

På riktigt - det SJUKASTE/UNDERBARASTE/GRYMMASTE hände just. Man får väl egentligen inte säga det men alltså JAG ÄLSKLAR MITT LIV SÅ ÄCKLIGT MYCKET. Berättar mer när jag hinner, nu blir det back to business!

KONSTEN ATT MÅ

Lyckan när man haft en FÖRBANNAT FANTASTISK weekend i Barcelona och kommer hem och får veta att ingen mindre än allas ÄLSKADE MAGNUS UGGLA kommer till Stadsfesten. Känner mig som ett barn på julafton/som en man som hittat vatten i öken/som en fisk som släppts fri från akvariumet/u name it.
LIFE IS GOOD!
 

RSS 2.0