VALBORGSMÄSSOAFTON I SOFFAN.

Himla roligt att jag varit så duktig på att slinka in ett glatt 'hej' här varenda dag, eller hur? I alla fall hade jag den bästa (och i och för sig första) roadtripen i mitt liv förra helgen! Jag orkar inte/ har inte tid att berätta nu, men det kommer blider och hela baletten senare. Valborgs ikväll och tack vare bästa vännerna feber/hosta/igentäppt näsa ligger jag och Emil och myser framför film heeela kvällen. Får dock inte glömmas att vi just avnjutigt världens godaste middag. 
BACK TO MYS!
smakprov från sthlm ;-)


TÄNKTE BARA SÄGA FYYYYYYYYFAAAAAN ATT VI FAKTISKT GJORDE DE - UNDERBART!!!!


"Only skydivers know 
    why the birds sing"


AMEN DÅ KÖÖÖÖR VI!!!!!!!!!!


T-A-G-G-A


GÅRKVÄLLEN PÅ INGLASNINGEN MED BELLSAN, GODIS, CHIRRE, SKRATT OCH MASSA GAMLA SPEL♥UT I SOLEN MINA VÄNNER, SOMMAREN ÄR FÖRFAN PÅ G.


OBRA VÄDER? OBRA ATT KG ÄR SJUK/JAG LEDIG? OBRA ATT DET BLIR ESTETARNAS KONSERT IMORRN ISTÄLLET FÖR PROV? OBRA JASON DERULO ÄR? OBRA DAG DETTA?


SUR SOM EN SURSTRÖMMING....

Ibland blir man bara för I-R-R-I-T-E-R-A-D på världen och alla som bor på denna planet............................men ska bli riktigt skönt att få umgås med bästaste/mest saknade Bella ikväll. Förmodligen mys och tjatter på inglasning, perfekt!!!


......OCH SÅ PLÖTSLIGT KÄNDES LIVET LITE LÄTTARE OCH LITE BÄTTRE!!!!LÖNEBESKED♥


MEN KUL ATT DET SNÖAR..........

Jävligt tråkigt med detta väder......och JÄVLIGT TRÅKIGT med ett vulkanutbrott som spyr ut askmoln så att vi kanske inte kan hoppa fallskärm? KUL. Men förhoppningsvis så ger vulkanen upp och vi får flyga fritt i luften, men annars så har vi bestämt oss för att iallafall klappa en spindel/ha en orm runt halsen och sånt är inte heller att leka med! I övrigt blir det jobb ikväll, vilket känns TUNGT nanting.


Eftersom jag har massa plugga att göra sitter jag och tittar igenom gamla bilder....hittar många S-N-Y-G-G-A bland annat från våra älskade cykelsemsterar.....

CUTE


SPRINGER RUNT HÄR HEMMA SOM EN TOK OCH SJUNGER FÖR FULL HALS, KAN MAN ANNAT ÄN ÄLSKA SOL?TISDAG


Kände mig måttligt vuxen/som en student när jag idag med en dator, anteckningsblock och till och med böcker ockuperade den bästa pluggplatsen i Campusbiblioteket! Jag orkade nämligen inte pallra mig hem efter en dag med AA (ansvarsfull alkoholservering dårå) för att sedan två timmar senare måsta skynda till barutbildningen. En utbildningsdag kan man i det stora hela kalla den sköna tisdag. Nu dyker jag ner i böckerna igen TJING 

THIS IS MY DAY - WHATCH OOOOUT!

Den här dagen har bara varit för BRA för att vara sann! För det första kan man ju bara ta sig en titt ut genom fönstret? Annars så vaknade jag helt otippat av mig själv imorse (hur underbart är inte det på en skala?) och var på kursen om Ansvarsfull Alkoholservering (som jag nu lärt mig att den heter...) och tiden sprang i iväg till en god lunch och sedan ett tidigare slut än väntat! När jag går på stan med Hillevi efteråt, så ser jag att ett par av skorna jag sökt (och som varit totalt slut i lager) hänger fint bland skorna på H&M i just min storlek? Att jag sedan får skorna för hela noll öre, tack vare mitt presentkort satt HELT OK! När det sedan klickar till i min mobil att min studentklänning landat på ICA Kvantum (OCH att den sitter EXAKT som den skulle) kunde livet inte känns mycket bättre PÅ RIKT!!!! Dessutom, som grädde på moset, vann jag just över lillsis i backammon!

THIS IS MY DAY PEOPLE
MÅNDAG OCH EN NY VECKA

Vädret ute igår var verkligen inget att klaga över och trots att jag inte satt ute längre än i 40 min, så bubblade fräknarna över! Annars så pluggade jag mest hela dagen, utan att egentligen få någonting gjort, VÄRT....Jag och syster bestämde oss för att baka kladdkakemuffins som blev allt annat än goda och sedan starta om på nytt och baka världens kladdigaste kladdkaka som vi tryckte framför 'How I Met Your Mother'. Idag har jag alkoholhanteringskurs som börjar 09.00 och räcker ända till 16.00. Lycka till att få mig att sitta still så länge...... JAG ÄLSKAR DIG MEST I UNIVERSUM MIN LILLPLUTT.KRULL

Inatt har jag sovit med bästaste Emil och i flätor fulla håret, så nu är jag smålockig hela håret! Nu kommer strax brudarna, så då blir det projektarbete för hela slanten!

JAG BORDE EGENTLIGEN PLUGGA MEN DET KÄNDES JÄÄÄÄTTEJOBBIGT....SÖTT..,så just nu ligger jag och ser på världens töntigaste serie och skrattar gott! OCH tro det eller ej  så är min studentklänning faktiskt på väg och är det inte hur ballt som helst att man kan ha koll på precis var i Sverige den är just nu? Jag blev impad iallafall! Annars så ska jag på barutbildning ikväll, hoppas på att lära mig mycket för imorgon står jag återigen i baren!

HEJ OCH HÅ

SÅJA. Nu har jag bombat med bilder från min påskhelg OCH JA jag festade typ hela påsken.....Har varit grymt kul iallafall och nu måndag/tisdag har jag mesta dels myst på med Emil och även Bella på en kant! Idag blir det en sväng till stan med Stina (möte med en underlig man....säger mer sen!) och ikväll blir det umgås med Cam och Stina, kanske även Bella!

NU: Duschen sedan PLUGGABARNSCHFESTEN


SPÅRAT ROLIG KVÄLL!!


FÖRFEST HOS HASSE - STATION 20GRYMME KUL KVÄLL!!


STATION MED BAGGE
LITE bilder från förfesten......de andra är så spårade att de inte går att visa!!!


JASON DERULO PÅ REPEAT!!!!!


KLASSFEST 9B

Jag har faktikst bilder från gårkvällen - tro det eller ej! Jag råkade nämligen få med mig Stinas kamera som låg i min väska, alltså nej, jag måste nästan ta och köpa en kamera snart för det är ju för kul att ha bilderna sen! Precis som att jag blev riktigt sugen på att köpa en mobil när Julle kom och glänste med sin nya för någon minut sedan......men samtidigt vet jag att jag bara gör sönder all teknik, så frågan är om det är värt det?

GÅRKVÄLLEN IALLAFALL:JULIA 14 ÅÅÅÅR!UP-SIDE-DOWN

Långfredagen sprang förbi i ett nafs, fick sluta tidigt från jobbet och hann med att mysa framför 'Fun with Dick and Jane' med Emil och vårt stoora påskägg♥ Nu sticker jag iväg mot jobbet strax för att sedan fara vidare mot klassfest med 9b LONG TIME NO SEEN säger jag baraaaa. Men först: Sväng förbi Stina för att byta lite kläder!
 


DET STAVAS B-A-K-I-S

Mår inte lika toppen idag som jag gjorde igår. Sitter i sängen, äter chips och tycker synd om mig själv för att jag mår så dåligt och inte pallrar mitt feta arsle ut i solstolen......men gårkvällen är fan värd detta eviga illamånde / dunkande i huvudet, tack brudar och grabbar för en K-I-N-G kväll!!!
 


RSS 2.0