Even when the snow is falling.

Bara för att Isabelle villk att mina fingrar ska träna lite på att knappa på tangentbordet så ska jag ta och skriva ett litet inlägg! Idag var det work som gällde. Eller ja vi chillade typ hela dan eftersom det inte fanns så mycket att göra, städade ur kiosken osv. Men det var inte så mycket folk som ville bada eftersom väderet inte har varit på topp. Jag ska däremot bada senare ikväll. Med favoritbrudarna. Först ska vi spela minigolf på edda, sen tänkte vi ta ett dopp i falket. Fast det är typ bara jag och isa som är på att bada men ackack. Haha efter att vi badat klar så blir det film och chill hos någon av oss. Kanske lite godis eller bakning vem vet?

Det är rebzoooors sista kväll hemma, hon far till spain imorrn! Lite avundsjuk är jag då minsann. Hon kommer bli brun, eller snarare svart som en kolbit för hon ska vara där i ungefär tre veckor!! Jag kommer sakna dig pluttan.



jag kan ladda hem hihihihihih



ÅH jag glömde berätta att min älskling är rätt bäst. Inte bara för att han är det utan också för att han har fixat dc++ till mig hihi. Då blev jag happy, för nu kan jag se oth=D Plus att jag kan ladda hem massor med music:):):):)::)

Sol, vind och vatten

Min snabba och intressanta uppdatering är inte att leka med måste jag erkänna. Men iallafall så var det toppen på stads även igår! Jag blir som så glad. Fast det var mer folk i fredags, och lite bättre band men igår gick jag ju med per:)))) Jag sov där också, och vi vaknade inte förrän halv två!!!!!! Jag tror jag aldrig har sovit så länge haha. Nu ska jag gå ner och äta frukost, ska iväg och jobba. Antagligen blir det att jag ska jobba i kiosken på Falket. Men om jag har otur kan det bli på legocentret huhu. Hoppas jag har tur;)





Invigning av vitbergs:):)):)

hejhejhejfestival

Hej&hå. Jag hinner verkligen inte skriva nu, jag ska vara med per hos jimmy och johanna typ nu! Men jag tänkte bara snabbt skriva lite, för jag är ju ändå sen så. Iallafall var gårdagen hur kul och trevlig som helst. Man såg människor man kände både till höger och vänster hihi. Njae det var riktigt fun. Sen diggade vi typ sönder på E.M.D ;) Det var så sjukt packat på Europe att jag typ kvävdes så det var inte riktigt lika kul, men nästan. Stadsfesten slutade kring två och då begav sig jag stina och anton hem till stin aoch chillade tlls pappa kom och hämtade mig vid tre:)

Idag var jag otroligt nog pigg och allärt när Isablle ringde och väckte mig och sa att väderet var på topp. Det blev att hoppa i bikinin och bege sig till vitbergs, invigning för iår. Så jag har haft rätt fullt upp så att säga. Nu måste jag stressa iväg. Ha det bra allihopa!



Jag älskar festivaler

Spinning round and round.

Sådärja. Nu har jag sminkat min systeryster litegranna ochså har jag börjat platta mitt hår. Jag blir tokig på det, det är förbenat tjockt. Jag gillar det inte. Jag måste verkligen komma på något att göra med det idag för jag klara inte av att ha det helt utsläppt, iallafall inte luggen! Eller så tar jag och ber mamma klippa mig, eller alltså typ luggen så den blir lite tunnare. Det tror jag att jag ska göra! Hursomhelst så vill jag att Stina ska komma hem tidigare än fem, kanske redan fyra. För då skulle vi kunna äta med reb och isabelle på stads, typ sätta oss vid älven och mysa. Men vi får se hur dte blir. Det blir nog bra vilket som skulle jag gissa. MEn vad ska man ha fär kläder i detta usla väder? Jag tar något lätt och sommrigt och så fryser jag häcken av mig. Lika bra hehe.


Jag blir yr. Men jag måste typ åka nån karusell ändå:)

What's with the weather?

Förövrigt peppar jag också sönder för stads:) Jag ska typ till Stina och göra mig klar osv. Sedan ska vi typ äta middag på stads, jag, stina, isa och reb. Sen blir det som party hela kvällen med Europe, EMD och typ ingen mer. Eric Gadd skulle komma, likaså björn gustavsson. Men icket. Fast vi har roligt utan dom också, ingen tveckan;) Vädret kan ju dock ta sig. Är lite värme för mycket begärt? Jag som ville ha snygga kläder, nu blir det tamigfan vinteroverall.
Ni som ska på festivalen ikväll
HÖR AV ER 0706509684




Igår var jag förresten väldigt intelligent. Jag hade på online på msn fast jag var i staden, så ni som skrev till mig och jag inte svarade. Jag dissade inte hihi:) Nu ska jag äta frukost.

Peaceeeeeeeee



Too cool for you.

Oj vad jag är trött huhu. Mamma väckte mig för att veta när isabelle flydde år, eftersom dom behövde veta det för att boka ålandsbåten. Jag var så trött att jag bara kunde komma på att hon fyllde i oktober jag kunde verkligen inte komma på vilken dag. Så jag ringde och väckte isabelle haha schyssta klubben. Men klockan var faktiskt rätt mycke.

Efter det där tänkte jag somna om en stund men självklart skulle mamma ha upp mig, hon skulle ge mig massa bru-utan-sol produkter och sånt. Haha hon ba 'det är ju fest ikväll' ;) Hon peppar typ sönder för festivalen, har redan börjat göra sig klar osv. Du är för söt mammi. 

 PZ

Festival i staden.

Har varit på stadas idag med Stina:) Jag gillar verkligen festivaler, dockinte karusellerna. Jag börjar typ kräkas när jag ser dom. Usch. Berg-och-dal-bana och frittfall och sådana gillar jag men när det går runtruntrunt. Nejtack--

Ikväll  blir det troligen hemmakväll med per:) Ska kanske ut nån sväng men inte så länge tror jag. Jaja.




isn't she lovely

 

Where is the sun.

Det var längesen det blev någon uppdatering på denna blogg minsann. Det beror på att jag har bott i tält. Jag ska beskriva det med två ord. Blött. Kallt. Vi hade det trevligt med roligt sällskap och de. Men vädret var inte på vår sida, så det regnade och vi paddlade och det var kallt ute och vi hade kul. Vi paddlade 2,5 mil. Det är långt tycker jag så jag är lite stolt. Men nu är jag trött som ett as och det ska blir sinnessjuk skönt att få krypa till kojs i min säng istället för i en sovsäck. =)

Ikväll hann jag vara med Per hihi. Hans föräldrar var så gulliga att dom bjöd oss på teater, en sommarteater. Dvs en teater utomhus. Det var också rätt varmt...............................men vi hade en filt som vi kurade ihop oss under sen drack vi te också, det värmde gött det!!


Solen verkar visst har gått och gömt sig. Jag lär ju ska hitta den imorrn för nu är jag less på detta väder.


Strawberrys make me happy.




Midsommaraftonen igår var nice. Eller det kändes inte riktigt som midsommar, för vi gjorde ingen midsommarstång huhu. Men det var kul ändå. Jag var hos Amanda med Per, Linn, vickan och Palle. Som jag sa. Vi åt och hade trevligt. Men det blev inget festande för min del, skulle nämligen upp tidigt idag och jobba.

På jobbet gick det som alltid bara bra. Ikväll blir det att fara till Jimmy och Johanna som har inflyttningsfest. Inte illa. Jobbar dock imorgon med så det blir att bara ta det lurre ikv också. Lite segt att jobba på helgen, men samtidigt får man ju bättre betalt:):):):):):)) Nu ska jag ringa hit Per så ska vi äta  j o r d g u b b a r  med grädde. Mums.
 PZ



In the summertime when the weather is fine.


Hej midsommarafton.
Idag blir det att fara till amanda och käka med henne, Per, Linn, vickan osv:) Det blir nog great. Senare på kvällen kanske vi skulle styra upp nått med några andra. Vi får se hur det blir. Men nu måste jag skynda mig att göra mig klar.
Det ser ju ut som om det nästan håller på att spricka upp på himmlen också, jag hoppas på sol hela kvällen !


Jag hatar myggor---


Har ni hört att om man låter en mygga suga klart det blodet den vill ha så får man inget myggbett?
Jag testade idag. Jag satt och kämpade för att inte så ihjäl myggan som stack mig. Och tänkte att nu blir det inget myggbett, jag är så smart , jag är så smart. Men naedå. Han flyger därifrån, men stor äcklig blodmage, och tror ni inte att han förgiftade mig ändå så att det började klia. Jodå.




hehe jag fotograferade det lilla äcklet också. Ursh.


The cutiest family.

Ni kan iallafall inte ana vad jag och min söta familj har gjort nyss. Jo, vi har varit till Bergsbyn och köpt mjukglass. Jag hatar typ mjukglass. Men med saltlakritssås och saltlakritssströssel var det väl helt okej. Åt typ bara såsen och strösslet menmen;)






kärlek.

Just some pictures






Jag bjuder på fyra bilder från hajken med äventyrsskolan. Ni kanske får se fler eftersom hehe.

Do you really wan't live forever, forever and ever.

Hejsanhoppsan.



Hajken var toppen. haha jag busade på som om jag var en liten 10-åring. Hihi trevligttrevligt. Jaja myggen var dock inte att leka med. Det känns som att jag typ har vattenkoppor eller nått för Ska lägga upp några bilder sen, men jag har inte kameran här nu. Sitter för tillfället och äter godis. Haha jag var just hos tandläkaren. Inga hål, trots att jag inte gör annat än att äta godis enligt jennifer;) Men nu blir det att ringa Malin så ska vi hitta på nått fun.

You make me wanna smile


det här har jag på mig today.
Nya bikinin och nya solbrillsen båda från allas älskade H&M


Upp och iväg. Ska till jobbet om typ tio minuter så jag börjar känna mig lite stressad. Har dock packat allt jag behöver tror jag. Vi ska nämligen på hajk med barnen idag. Ska sova över, i tält, någonstans vid mjödvattnet. Det kommer nog bli roligt ska ni se. Men jag och Krille fick inte följa med och paddla dit. Nej. Vi måste slita i falket med Tobbe som arbetsledare fyochfara. Men vi får skjuts dit senare på kvällen!:)

PZ

Can't live without a store, can I?

Innan joggingturen hann jag fara på stan ett tag. Hittade en kofta och ett svart linne. Lite annat smått och gott också, som ett armband, solbrills och godis. Sen köpte jag även gratis sms. Tack gudarna, eller min käre far som betalade. Bomba mig genast.


0706509684 anytime

Tusen pussar




Love you little sister



Huhu i eftermiddag var jag ute och sprang en vända med systeryster! Inte lite hurtiga brudar här inte. Först sprang typ tre km sen sprang vi ner till mobackenbade och tog ett dopp. Inte varmt, men uppfriskande så att säga.



 


En bild säger mer än tusen ord.

Mer bilder från helgen:)











The daily life ---

Ah helt slut. Varifrån får barnen all energi? Men det har varit superkul idag, även fast jag blev iknuffad i vattnet med kläderna på osv. Men det är egentligen bara roligt. Efter att alla barn hade farit hem fick vi slita och kämpa huhu. Men annars så var det awesome. Det blir en tidig kväll för mig, ska ju upp tidigt imorgon och fortsätta busa på.

Mamma har varit och köpt veckorevyn så jag tror nästan att jag ska ta och läsa den och bara gotta mig med rabarberpaj eller nå sånt.



PZ

That's for sure

Jag tänkte jag kunde bjuda på två smakprov från ihelgen:)



 samma brills''

Wishing for a sunny day

IMORGON SKA JAG JOBBA! Jag blir glad. Kanske inte den vanligaste reaktionen när man ska fara och jobba. Men det kommer bli hur kul som helst, ni anar typ inte ens. När jag var nio-tio år gick jag själv äventyrsskola, det är där jag ska jobba, och gud vad kul det var. Det blir ju inte riktigt samma sak att vara ledare, men ändå nästan. Man blir alltid så omtyckt som ledare hihi det är kul. Imorgon ska vi som lära känna barnen. Vi ska väl leka några "lärakänna-varann-lekar" sen ska vi klättra, segla och paddla. Sen onsdag till torsdag ska vi på hajk hihi. Vi ska fara till mjödvattnet och paddla och tälta. Inte dåligt:) Och nästa vecka ska vi fara på hajk i tre dagar och åh det kommer bli toppen kul! Jag peppar typ sönder för att jobba hehe.

Sedan sista veckan ska jag jobba i Falkankiosken. Det blir också nice. Tyvärr är själva kiosken vänd åt fel, man sitter i skuggan. Men det ska jag väl kunna överleva.


sommarjobb==)=)=)=)=)))=)=)=)

Like a rainbow

Byskebeach hehe. Har ganska nyss kommit hem, har varit huur nice som helst. Översovningen var typ det roligaste, men matcherna också. Per var faktiskt hejdundrande bra, norsjöblodet där alltså. Trots det förlorade vi alla fyra matche vi spelade. Men kul hade vi. Mitt i natten blev det midnattsdopp för mig och isa också. Det var inte varmt kan jag ju meddela;) Ja, vad hände mer? Massor. Vi åt, skrattade, badade, bastade, åkt vattenrutchkana, myste, busade, hoppade och självklart tog vi bilder. Men det är med isabelles kamera, så det kommer sen! Och alla diggade mina brillor eller så................


nu blir det klockan med lillasyster haha puss.

PZ


Solen solen är gul, den är rund som ett hjul.

Godermorgon. Nu bär det av till  B y s k e. Får se om vi ska spendera natten där eller inte, men det blir nog trevligt vilket som! Vi ska, som jag har sagt, spela beachvolley. Haha vårt lag är för gulligt och jag vet ingenting för jag har varken pratat med Ronnie eller Pontus. Hmm, men det brukar väl alltid lösa sig till slut. Solen skiner utanför fönstret också. Det är typ det allra bästa.

 vilket gäng.


Godaftonnnnn

Ikväll blir det bio! Det var längesen, har ingen aning om vad vi ska se. Men nå nice blir det antagligen:) Jag ska di med Per och hans pooolers från Norsjö. har inte träffat dom förr så det blir kul. Imorgon blir det upp tidigt för då ska jag bege mig till Byske och spela beach. Jag vet dock ingenting om någonting. Jag vet inte var vi ska spela, vad vi ska äta, var vi ska sova, om det kostar att sova osvosv? Men vi far dit. Kostar det att sova i stuga eller nå sånt sover vi i bilen. Haha nae, då blir det nog att fara hem på kvällen;)

Fick bilderna som jag och isabelle tog när hennes kamera pajade.
 

 lovelyyyyyy

Ah nu måste jag rusa. Ha en bra kväll!


sminkborttagning nu då.

Jag är trött. Borde sova ifall jag skulle jobba imorrn? Ingen vet, förutom camilla, men hon har glömt ringa mig. Så det blir att stiga upp halv åtta för säkerhets skull. Toppen! Nae jag ska inte klaga:)) Jag är happyhappyhappy. Fast fan. Jag kände just att jag hade kvar sminket åh då vart de tungt. Måste gå och tvättas bort.

Jag är sjukt less på mitt lilla bildarkiv från den här datorn! Det blir att ta massor av nya kort minsann. Synd bara att jag har den bästa kameran någonsin.




Malin, vi måste hitta på nått någon dag!
Long time no seen.



 

tv hehehehe

eeyeyy chillkväll idag.
Jag och mamma har bakat smulpaj. Och jag och julia pepper för tvkväll framför pussycat doll hehe. Nu ska jag typ se en dokumentär om en litenliten pojke. Jag ser typ aldrig dokumentärer men det kan ändå vara intressant! Och det handlar om  pojke som har en sjukdom så att  han är liten som en bebis hela livet.





midnight-talk. Jag bryr mig mer än du ens kan ana.



kom till golfbanan och köp korv

Idag blir det jobb. YEs, jobb betyder ju money hehe.
Men jag kommer typ att frysa ihjäl.
Aja jag överlever. Jag tänkte att jag kunde ta mig med papper och penna.
Då har jag nåning att göra när det är lite folk:)

åh publishme har damp. det går inte att lägga in bilder. BYEBYE


hej natt

Nästan jämt när jag klickar runt på youtube slutar det med oc


smiply the best

Nytt igen!

Jag var inte riktigt nöjd med min nya design så jag gjorde ännu en ny! Den här tycker jag blev helt okej. Otroligt späcksad osvosv. Bytte även profilbild. Det var på tiden må jag säga.

PEPPA FÖR GOSSIP IKV!!!!!!!!!!! HEhehe jag blir övertaggad typ. PUSS

vilket väder.

Vilken tråkig dag. Väderet är uselt och det kommer det fortsätta med. Jippi. Fast nu ska jag sluta sura. Idag har jag slappat, så in i tusan. Jag har inte gjort någonting alls på hela dagen hehe. Rätt nice. Fast om det slutar regna så tänkte jag kanske ta mig en joggingtur? Vad händer med världen;) Njaemen jag blev lite sugen på att springa. 

Det kändes som att det var länge kvar till den 14 juni. Men icket! Det är ju i helgen! Iallafall så blir det att dra till Byske och spela b e a ch  nu på lördag. Jag, Per, Carro och Cicci har sattit ihop ett extremt seriöst lag? Men vi kommer nog ha roligast av alla ska ni se. Egentligen skulle jag vara med isabelle men hon och viktoria skulle spela med pontus och dennis heheheehe. Överseriösa. Pontus är våran tränare och Dennis är hm gammal typ? Aja. Dom kommer nog inte klå oss iallafall;) Vädret ser faktiskt ut att bli lite soligt tills på lördag också. Då blir jag jätteglad.


lovely

Jag blir så arg på dom som inte vet att nog är nog. Kan du bara ge dig?


vissa bryr man sig mer om än andra.<3


Skolavslutningen

Tänkte visa lite fotos från skolavslutningen hihi. alla är förövrigt tagna från TPs apbergeeeeet;)




 bara galen





Saknar som er redan typ.

Slösat pengar istället för tjänat

Min uppdatering är inge bra nejnej. Men jag vet inte det känns som att jag har annat för mig än att sitta här. Men nu tog jag mig lite tid iallafall. Idag skulle jag jobba men det var för dåligt väder för kiosken. Så den fick vara stängd, och jag blev utan jobb. Då blev det att fara till stan och slösa pengar i stället. Jag köpte ett fint nagellack, en fin ring, en fin tröja, en fin sommarjacka, ett fint linne, två fina bikinisar och fina grejer som mamma hade beställt med mig. Fint.

 
en bild på nagellacket, ringen och en bit av tröjan hihi


Har även hunnit vara på volleybollavslutning jojo. Det var ju helt rätt väder osv. Men det var rätt mysigt, fast förra året var det mycket mysigare. Men det gjorde inget alls för jag for till Per efter. Ajaj jag råkade nästan lova att jag skulle se fotboll med han imorrn, Sverige mot typ grekland? Men med rätt sällskap ska jag väl kunna överleva det med;)

Förövrigt är amanda i Turkland. Hoppas hon får det toppen, och hon kommer bli helt sjukt brun. Hoppas också att hon fick mitt sms. Jag beställde en wct jacka, typ adidas eller nå av henne. Det är så sjukt dyrt här, men där borta finns det säkert fejkprylar;) Hehe. Jag är rätt smart.  give me, fast gärna i nån lite färgglatt:)----


Jag är glad:)

Nu sitter jag här och käkar kvällsfika. Var egentligen inte så hungrig men mamma och pappa hade varit och handlat så kylskåpet var proppat med gott fika. Haha det roligaste jag kunde hitta att äta var dock yoghurt och en limpskiva. Men det var jordgubbsyoghurt, hur god som helst.

Idag sov jag länge. För det var ändå inget bra väder=( Men sen där vid två for jag till Per och sedan for vi och kikade på fotboll, ( det var Pers lag som spelade men inte han ). Det var typ år och dagar sen jag tittade på fotboll, men det är faktiskt kul. Frös dock en aning. Tur att jag hade per tjocktröja med mig:) Vi vann i alla fall, eller alltså Pers lag!

När vi kom hem såg vi family guy. Per är typppp förälskad i det och han har typ smittat mig, lite iallafall. Jag tycker det är superkul hihi.

För er som inte vet är Family Guy ungefär som simpsons:)
Fast det är mycket bättre! Simpsons är överskattat.

Menmen läggdags. Ska jobba imorrn så det blir upp early. PUSS


hehehe

UPS ny design=) Menmen, nu blir det att kila iväg til Per.

PUSS


WORKING 9 to 6:)

HEjhopp:)

Sitter här med handduksturban på huvudet, hoppade direkt in i duschen efter en slitsam dag på jobbet;) Eller slitsam kanske den inte var, nej? Njae, jag har suttit och chillat i en liten kiosk och sålt korv med bröd till dom som ville ha. Inge jobbigt alls, lite drygt kanske, men ändå rånice jobb. Dessutom tar det inte alls lång tid att köra till rönnbäcken, inte så lång tid som jag trodde det skulle ta iallafall:) På måndag blir det då inte sovmorron heller si, då blir det upp och jobba igen. TJÄNA MONEY ska du se.

 chilllllll

sommarjobb:)

Första dagen på mitt första sommarjobb iår. Ska nämligen ha två stycken:) Jag är som lite smånervös men jag tror det kommer att gå prima:) Men jga ska köra moppe till Rönnbäcken, golfbanan där jag ska jobba, och det lär ta sin lilla tid så jag måste typ skynda mig att göra mig klar;) Dessutom måste  jag svänga förbi och tanka min räsermoppe innan jag beger mig. Vet inte riktigt vad jag ska få göra där, troligtvis stå i kiosken:) Men ni får veta mer senare idag! Önska mig lycka till och ha en bra dag:)

 måste rusa. PUSS


KOM fram solen

Mentusan. Idag tänkte jag att jag skulle vakna tidig så jag skulle kunna pressa hela dagen, men vädret vill då inte tillåta det inte. Men jaja jag har iallafall varit uppe nu ett tag och bara tjilllat med systeryster. Hoppas på att  snart ska komma fram och steka lika mycket som igår. Annars kanske det blir stan, om dom inte har stängt?

Annars ska jag nog bara ta det lugnt idag, vara med familjen, kanske klippa och klistra i fotoalbumet osvosv. Sen så ska Per komma hit och grilla åde så det blir nice:)


jag kanske ska ta och käka ett äpple också;))) PUSS

hejhopp natten:)

Jag är trött. Eller mja, egentligen inte men jag ska sova ändå. Var ute i bonnstan ikväll, men jag lovade pappa att komma hem redan tolv, och jag tänkte bygga lite förtroende genom att komma hem då också:) Dessutom skulle ändå per till station då.





I do love you and I do miss you.

Stockholmsshoppingen:)

Shoppingen från Sthlm då. Den har jag glömt bort att jag skulle visa! Men här kommer den och mycket blommor blev det;)



Tubtopp / kort sommarklänning / midjekjol från Indiska 199kr



Linne från H&M 149kr



Långt linne från H&M 149kr och vita tights från åhlens



Sommrig tunika från H&M 98kr



Slipins från Din sko 199kr

Haha ni märker att jag verkligen utnyttjar stockholms breda shopping;) Jag köper saker från H&M, din sko, indiska osvosv. MEN dom har faktiskt andra saker där än här även om det är samma affär, även om dom grejerna jag köpte kanske finns här i stan;) Fast jag köpte ju ett linne från Mango , och ett par till skor, som jag skrev om här =)


STUDENTEN

Helt galet varmt idag! Men ingen solning för mig idag, för Per tog studenten=D Så jag har först varit i kyrkan och sedan hemma hos han och ätit mig tjock nanting:) Jag åt typ inget igår men det kan jag lova att jag tog igen idag, först smörgåstårta, sen tårta, sen grillat och sen kladdkaka. Och det var inte så långt emellan varje mål heller men äh, det var mums. Stora congratzzzz till per och alla andra studenter!=D

Nu ska jag försöka få tag på amanda, hihi nu fick jag det=) Det blir att ganga med henne och det gänget på stan och kyrkholmen och allt det ikväll:) Ska även träffa isabelle och rebzor hade jag tänkt. Och Per förstås(A)



jag är skillad på paint hehehehe:)


This is only the beginning?

Fyfan vilken jävla start på sommaren -08. MEN NU ÄR DET SOMMARLOV!!!!!!!!! man kände riktigt hur sommarkänslan bubblade upp idag. Det var en trevlig liten avslutning igår måste jag säga. Hihi jag fick första pris, 1000kr, för novellen jag hade skrivit. Måste erkännas att jag är ganska stolt för alla ettor på hela kaplan var med:$ Men jag var inte den enda ettan utan även Tina:)
 
 
amanda du måste skicka dom andra bilderna (A) men här har ni två:)

Efter skolavslutningenkom Stina hit och solade osv. Vi fyra for jag med Amanda, TP, linn, vickan, tette och sandra och tittade på balen. Sjukt fina klänningar. Efter det for vi till Lilla Kina och åt oss tjocka. Sedan trampade vi till vickan och därefter till kyrkholmen. PÅ kyrkholmen var det drag kan jag ju lova. Åh fan. Jag drack inte lite. Men sedan nyktrade jag till och då kom per till kyrkholmen:) då tog vi taxi till tanden och gick typ och la oss och sov i hans säng;)

När jag tillslut kom hem mådde jag väl inte prima så att säga. Men jag lyckades somna, en timme, sen var jag tvugen att springa till toaletten. Fyfan, jag hatar att kräkas. Det är det vidrigaste ever. Sen upptäckte mamma mig och förstod att jag hade druckit. Toppen? Men hon blev faktiskt inte arg, hon började typ skratta;) Och idag har hon och pappa retat mig hela dagen för att jag har mått så dåligt;D

Jaja. Idag har jag varit med Per, fast jag har varit super risig och huur trött som helst hela dan. Men men=) Nu bilr det att forstätta se Pussy. :)



sjukt härligt väder!

Det har jag på mig ikväll:)

Pallar inte ta kort och byta om till alla nyköpta kläder men jag tog några småpics på det jag har på mig:)

  
Linnet är från Mango 99kr och skorna är från Din sko de jag fick billigare för de hade en fläck på sig;) & tightsen köpte jag på Indiska.

Såja. PUSS


STockholm.

Hejhooppsan!
Nu tänkte jag ta och skriva en liten sammanfattning av hela sthlmsresn. Huhu det känns lite jobbigt menjag passar på nu när isabelle ändå är och tvättar bort hårfärgen:)

Vi for alltså i torsdag, på kvällen vid sex. Redan då började det krångla. Vi skulle nämligen åka buss från busstationen till bastuträsk, men bussen blev överfull! Det var tydligen så många från Skellefteå som skulle åka till Sthlm att alla inte rymdes i bussen. Busschaffören sa till oss att det skulle komma en annan buss och hämta oss, sedan for den bussen iväg. Vi väntade och väntade men det kom aldrig någon buss, en tjej kom fram till oss och sa att vi troligen skulle åka buss till umeå för att hinna med tåget. Då kom vi på att våra väskor var på väg med den första bussen till bastuträsk! Men som tur var kom den andra bussen och speeda till bastuträck, så vi hann med och våra väskor också!

Aja. Vi åkte då tåg hela natten! Sen blev det STOCKHOLMSTAD nästa och  lyste glatt. Hela fredag dag gick vi runt på stan och shoppadeshoppadeshoppade. Jag ska visa senare vad jag allt mest har köpt:) Men jag har inte tagit kort på det än. Vi besökte även kungens lilla palats. Efter stan så skulle vi då bege oss till Ängsholmen där vi skulle gå kurs, bo osv. Det tog sin lilla tid att hitta slussen och sedan bussen, men vi löste det toppen;)  

NU kom isabelle ut ur duschen shit hon är typ blondie nu=D

Hursomhelst, ängsholmen var helt otroligt fin. Vi gick på kursen, det var det allra tråkigaste, men iaf annars så chillade vi sönder typ. Jag orkar inte berätta hehe men det var soooft.
.            

Vi gick även en så kallad höghöjdsbana. Det var en hinderbana tio meter upp i luften, superspännande faktiskt=)

BUSIGT.

Men nu ska jag testa min avslutningsklänning och vad jag ska ha för smycken och skor till. Jag får fan sommarlov imorrn vid 10tiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




borta bra men hemma bäst:)

Hemma tillsist, men nu efter en varm och fräch dusch bär det av till karnevalen i bonstan:) Så jag hinner inte skriva men jag kan bara börja med att säga att det har varit TOPPEN! Puss

hinner inte ens lägga in en bild, men kolla hit senare då kommer det krylla av sthlmbilder:)

RSS 2.0