PARRE

Själv i lägenheten för första gången och vi har bott här i 1½ månad. Skönt med ensamtid samtidigt som jag känner mig naken/rädd/exposed utan mina fina! Idag ska jag ta mig en promenad i finvädret, skrubba bort lite skit i lägenheten och sedan väntar jobb! 
 

 
Har jag förresten berättat; Bokat och klart - Paris i december!!!!

NATTUPDATE

Jobbat drygt 18 h av dagens 24 h dårå -  mycket till fritid man har JODÅ! Men har man världens bästa kompanjoner på jobben så går det fint! Dessutom är jag ledig söndag så då ska jag sova tills jag vaknar av mig själv (när hände liksom det sist????) och vid middag ska jag, Malin och Steph på picknick!!


 
 
 

VARDAG


En flummig dag på kontoret då vi väljer att använda golvet som skrivbord eftersom pappersarbetet svämmar över, ritar fina tavlor, presenterar oss som Greta/Kalle/Bert-Ove istället för våra riktiga namn och bara är allmänt finssiga. Jag gillar er starkt brudar!!!

BOTTEN UPP!!!Några för många vinglas. Några blå tejprullar. Några knasiga vänner. Några vurpor. Några shottar. Några dansmoves. Några fejk-bögar. Några taxifärder. 
KUNG KVÄLL IN THE OSLO!!!

AT THE OFFICE↓
Jag är ganska slut just nu alltså. Efter kvällspasset på Druen igår kände jag att min galna dricks (á 2000kr!!!!!) måste sprättas och det blev barrunda på Åpenbar med gänget vilket resulterade i en sen kväll, eller kanske snarare tidig morgon...! Men nu blir det tillbaka till restaurangen igen och jag har som insett att jag totalt spenderar mer tid på jobbet, både restaurangen och kontoret då, än vad jag gör hemma...friskt!

MÅNADSJUBILEUM!


Nu har jag jobbat 83 h - PÅ EN VECKA!!!!!! Mer än dubbel heltid, jag förstår inte hur jag hunnit med? Det är fan helt galet. Men jag klagar absolut inte, bara jag hinner lyckas fixa bankkonto innan jag får lön så kommer detta klirra finemang i kassan! 

Annars har vi firat en månad i Oslo ikväll med choklad, chippe, ananas, melon och världens bästa serie! Nu blir det fortsatt OC-mys med mina favvo-sambos :)))

AUTUM

Vackra höst. Vackra Oslo. Vackra Linnsi. 

Idag har det varit marknad här på Majorstuen och sjuka rabatter i alla butiker. Gissa om vi gick L-O-C-O?!??!!? Otroligt hur glad man blir av att spendera peningar, men nu blir det iväg mot kvällspass på jobbet för att tjäna in slantarna igen ; )
 

LIFE IS GOOD


Sedan sist har vi hunnit testa Oslos utelivet, haft bakismys med fetaste godispåsarna, fått en till familjemedlem som trängs i vår lilla hybel och käkat kötbullar på Ikea - KUNG! Annars har jag hittills i veckan jobbat 45h och än är det bara torsdag, men det känns gött! 

PICKNICK

Tog vårt pick och pack upp till Ekeberg för att käka middag och njuta av den galet fina utsikten över hela Oslo!
Underbart mysig kväll med min fina sambo♥

DEKKMANN

Sitter før tillfællet på jobbet dær telefonen ær førvånasvært lugn - klagar inte! Kænner mig måttligt vuxen hær med kavaj, eget kontor med dator och papper all over, telefonheadset på huvudet och kaffet i handen. Mina fina kollegor førgyller dagarna med otaliga fnissattacker och idag står æven bullkalas på schemat! Trivs med andra ord som firren i vattnet hær på Dekkmanns huvudkontor!

 

T-U-N-N-A

"När vi flyttar till Oslo ska vi fan köpa gymkort och träna rumpan av oss och skippa allt som heter gotte!!!!" Så lät det på tåget hit...nu låter det lite annorlunda:


MONEYMONEYMONEYNär vi höll dessa i handen kände vi oss rätt rika JADÅ! 
Synd bara att de är i vår hyresvärds händer nu ; )

SÅ VI GÖR DET!


BAKISMYS Á LA MARIBOESGATE!!! 
(trots att jag och linnsi inte hade druckit en droppe) 

RSS 2.0