BERSAN MED AMME


En liten bägare, tack!

FIRRAREn fisketur med Fredde och fångsten blev totalt *trUMmViRveL* två fiskar stora som mitt lillfinger...! Kom fram till att 'tålamod är en fiskares bästa vän' inte är ett citat som passar in på moi, men en riktigt trevlig kväll hade vi ändå! 

PROPPFULLT JUMamma och pappa har bott i stugan hela sommaren och trots att jag och julia haft matkortet så har det varit gaaaanska....tomt....i kylen↑

FINASTE FINNTRÄSK

Då det känns som att livet springer för mycket åt alla håll kan nog Finnträsk vara den bästa platsen för att mellanlanda och njuta av det! Så jag och min babe tog vårt pick och pack och bosatte oss där för en helg. Vi pratade om livet tills öronen trillade av, tjockade med gomat och gofika, satt på bryggan och kedjerökte, nakenbadade mitt i natten och bara var. Obeskrivligt skönt!


SÅ KAN DET GÅ

När man är kung i baren en kväll är man inte kung på jobbet nästa.......

VÄLMÅENDE PERSONIFIERAT!!


KYRKOGÄNGET LEVERERAR!

Jobbferre och en helt underbart galen kväll på schemat en sommarskön onsdag! Vi lagade ihop en smarrig middag, tjattrade, dansade till Bieber, hade allsång till Spice Girls och levde bara allmänt som kungar.
Mitt jobb är bättre än ditt - pilutta dig, pilutta dig!!!!

SUMMERTIME

 

En galet sommrig kväll och årets första dopp med min bull. 

PDOL

 

 
Min tokfina bellabullan. Grisigaste campingen. Kylbag fylld med alkohol. Pippi-tält. Bli totalt dyngkära i Norlie & Kkv. Träffa bästa Linn. Smita ut och dricka mer. Tappa bort mobilen. Tappa bort varandra. Tappa bort kameran. Se Timbuktu. Rocka i kittelfjälltältet. Efterfest på campingen. Slut batteri i bilen. Bergsviken. Home sweet home. 

Nu har jag beskrivit PDOL med för många ord egentligen för det enda som behövs är: K-A-O-S!!!!

ÄLVEN

När det blir för varmt för att jobba känns det mer än OK
att kunna ta sig ett dopp eller tre på jobbtid he-he-he :))

TALANG

 

Hittade denna fina bild när jag var i stugan (farmor och farfars gamla hus=massa gamla ritblock från the good old days) och detta ska alltså föreställa mamma med Julia i magen....varför blev jag inte konstnär????

VÅFFLORTummen upp för våffelparty á la jobbet! Att vi hade fem olika syltsmaker, två nutella burkar, färska jordgubbar och grädde till förbannelse ledde till att vi inte kunde röra oss efteråt, sånt som händer - och vi gillart!!

"TRÄSTOCKS"När trästocks härjade i staden höll vi oss borta från Nordanå och alla dess filurer - vi förkrökade istället á la Manhemskajen med ett härligt gäng innan vi entrade Verandan! Att Verandan hade öppet till 05.00 och att festen för min del dessutom senare fortsatte på Malmias takterass gjorde denna kväll till en kväll att minnas!!!

STANDARD-ONSDAG

En av alla onsdagar jag förtärt liiiite för mycket alkohol för att börja jobba 07.00 varje torsdag...
Men det är ju bara sommar en gång per år och Verandans onsdagar har levererat tokbra denna sommar!!
 
 

RSS 2.0