LITE KAOS. INTE FÖR OVANLIGT MED DESSA TVÅ TOKSTOLLAR!

Isabelle springer fortfarande runt i BH och trosor....
Elin har just kommit ut ur duschen och blåser håret i panik....
Jag har fan uppsatt hår....

MEN VAD FAN, NU SVEPER VI FÖRSTA VINGLASET!




VILKEN JÄKLA KANONHELG!

IMORGON - förfest på MB med ett härligt gäng grabz och girlz sedan Trästocks!
LÖRDAG - middag och mys med den allra bästaste!
SÖNDAG - dejt med Josse i Byske för att sedan crasha Tinas place för övernattning och garanterat på tok för mycket struntprat!


 


THE TIME IS NOW.


Jag känner mig måttlig N-Ö-J-D nu efter en härlig (jotjena...) löprunda. Och inte bara en löprunda har jag hunnit med utan jag har faktiskt, för första gången i mitt liv, startat en tvätt! Nöjd var som sagt ordet, men det är bara att hålla alla tummar och tår för att inget ska krympa/bli missfärgat/förstöras. Annars blir det jobb ikväll och förmodligen en inlinestur med brudarna efter jobbet, beror dock på om benen pallar tränade som de är!

JAG ÄLSKAR SOMMAR. SOMMAR. SOMMAR.

Mina dagar är minst sagt fullspäckade. Slösar banne mig inte en minut - det är bra skit det! Hann med att möta upp Tina igår för att ta igen lite, snacka strunt och kasta vindruvor på ankor. Idag dejtade jag Amanda, vi skippade dock vindruvskastandet och åt gofika istället! I övrigt hade jag världens mysigaste kväll igår med min favorit, då vi drack pucko, såg O.C och käkade mumsmums, pringels, popcorn etc. SMALA. Men jag gillart!

NU: Mot jobbet!


FINA DAGAR SUSAR FÖRBI.

Internet besämde sig för att sluta fungera någongång i förrgår och med bara mig själv hemma fanns det inte speciellt mycket att göra förutom att hoppas på att det skulle komma några små pysslingar och laga det. Inga pysslingar kom, men mamma och pappa anlände från Haparanda och löste problemet genom att slå på och av rotern. Inte svårt alls. Älskar att jag är så fruktansvärt  teknisk..... 


 
I förrgår gjorde jag inte ett skvatt för världen - återhämtade mig efter lördagens bravader om man säger så! Igår tog jag och Bella oss däremot iväg för sol och bad (ja, solen var bakom moln hela dagen...) på Vitbergs. Som alltid ska vi såklart planka in genom att hoppa över stängslet GILLART! Inatt hann jag även med världens skönaste inlinestur med Anna, Malin, Jenny och Jullan för att sedan avsluta kvällen hos Malin med gofika vi fått inne på Wallins. Hur gott? Idag lyser solen, av och till iallafall, och mest troligt blir det boviken med ett gäng tjejer nu på ett tag! Och ikväll kommer Emil hem från stugan♥
 


HELT OK LÖRDAGSKVÄLL/NATT

Helt OK att komma hem 05.30. Helt OK att just ha cyklat från Boviken till Lund. Helt OK att smita in på Vitbergs med ett gäng okända grabbar och bada i värmepoolen. Helt OK att köra nakenbad med tre helt okända tjejer på deras strand i Boviken. Helt OK att cykla hem dyngblöt och komma på att jag glömt min tröja nånstans. Helt OK att sova nu. 
 


MER ÄN HELT OK BRUD!


MINA FINGRAR ÄR 'ON FIRE' IKVÄLL ALLTSÅ....DET VILL SÄGA; JAG HAR INGET ATT GÖRA OCH KAN INTE SOVA SÅ BRA NÄR JAG ÄR SJÄLV.






Jag har garanterat jobb på Vegas i höst. Men 'the BIG question': Är det vad jag vill? Efter kvällen känns det verkligen rätt då jag och Malin mer eller mindre låg på golvet och vred oss av skratt. Och när vi just torkat glädjetårarna och lugnat oss, faller vi ihop igen då en gäst frågar var toan är och vi gör exakt samma gest samtidigt.....Jag tror vi var trötta. Väldigt trötta. Men det BARA gillas! Nej, nå mer framtidstänk än att jag ska upp 09.00 imorgon hinns inte nu. GODNATT.


BILDER FRÅN FESTIVALEN.














 


S-T-A-D-S-F-E-S-T-E-N från min mobils perspektiv: En härlig båtur till stan. Pussas med Josse och fastna för just den kvigan resten av kvällen. Träffa massor av trevlig främlingar. Inte minnas att vi gick in. Bestämma sig för att göra en 'fake-tattoo' på höften med texten 'JOSSE ♥'. Visa upp tatueringarna för ALLA. Stå längst fram på E-type och digga. Bli uppdragna av vaken för de trodde vi höll på att kvävas (det kanske vi gjorde också?). Träffa många kända ansikten. Bara ha en SKITKUL festival med en galet bra bästa vän♥


LÄNGTAR TILL HELGEN.

Hemma all by myself nu,  i vad kan det bli? Två veckor ungefär. Julia flög iväg till Dalarna imorse (nej, jag är inte alls avundsjuk....) och mamma och pappa har semester så de tillbringar dagarna/kvällarna/nätterna i stugan tills det far till Haparanda och senare även de mot Dalarna. Jag bara älskar att jobba så mycket, så att jag inte kan fara till Avesta/Åland/Stockholm........men hemma själv är ganska mysigt iallafall. Åtminstone när Emil kan vara här!


SMAAAAAAL♥


RULLAR FRAM OM NI UNDRAR...

Tänkte bara flika in att jag och Emil hade en ÜPERMYSIG kväll med lyxmiddag på Vegas, mys vid älven och sedan besök på bion med godispåsen/popcornen i högsta hugg. En såndär typisk första/andra/tredje dejt, nu sisådär 1½ år senare. Men det är perfekt! ♥
 


IT'S ALL ABOUT ME:

Jag orkar inte blogga.
Jag har haft en KING helg på Stadsfesten.
Jag upptäckte igår/idag tillsammans med Stina hur otroligt K-U-L det är att vindsurfa.
Jag har tagit mig in på alla kurser jag sökte till hösten.
Jag vill verkligen skaffa lägenhet.
Jag ska förbi arbetesförmedlingen imorgon.
Jag har idag bränt sönder mig efter á 5 timmar i stugan/vid havet/på sufringbrädan.
Jag orkar inte blogga, just för att jag har alldeless för mycket att berätta och på tok för mycket bilder att lägga in......

SES NÅGON GÅNG NÄR JAG TAR MIG TID. TJING!








Observera att detta är bilder från igår....idag var vi mycket grymmare ;-)


STADSFESTEN








Några bilder från Stadsfesten för ett år sedan. Det var G-R-Y-M-T, men i år ska om möjligt bli ännu grymmare!!! Har just duschat och börjat packa ner kläder/skor/smycken till ikväll för att snart dra vidare mot Tina där smink och dylikt fixas! Ett snabbt två-timmars-ställa-upp-för-laget-jobbpass kommer också att hinnas med, men jag klagar inte! Ikväll är det ALL IN, NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!

NÄR JAG BLIR STOR SKA JAG BLI......

Stina begav sig hemåt för ett tag sedan efter att vi mer eller mindre gått igenom ALLA jobb som kan tänkas finnas. Det vi kommit fram till är att jag kan tänka mig det mesta och kommer därför a-l-d-r-i-g lyckas bestämma mig för bara ETT drömjobb medan Stina å andra sidan inte kan hitta något jobb som sitter som smäck. Kan bli knvigt för oss båda två eftersom jag vill hinna vara både socionom, psykolog, jurist, polis, beteendevetare och lärare ALLTIHOP och mer därtill, medan Stina kommer grubbla bort alla hjärnceller (de få hon faktiskt har.....SKOJA♥) innnan hon hittar drömjobbet. Är vi så misslyckade? Nej tametusan, det var en trevlig kväll och jag känner mig kanske snäppet klokare - ska ta och sova på saken iallafall. GODNATT.


Vad sa vi om hjärnceller? MEN JAG GILLART' SNYGGING!


"VEM FAN VAR DET SOM KASTA?"







(Och ja, när jag märkte att Bellsan vann rev jag sönder protokollet. Älskade vinnarskalle!!!!)



Bilder från min lediga måndag här ovan då jag och Bellsan dammade fram våra inlines för att ta oss en varm och skön (läs: svettig och jobbig) tur till Bergsbyn. Väl framme spelade vi en omgång discgolf där jag fick SPÖ (jag vet att du är där och tjuvtränar varje fredag och lördag gumman....) för att sedan ta en om möjligt varmare tur tillbaka till Anderstorp. Faktiskt en riktigt härlig dag och skönt att träffa en alldeless för saknade favorit!


FRÅN BOTTEN AV MITT HJÄRTA: JAG H-A-T-A-R SPINDLAR.

Igår blev det spontantripp till Emils stuga, tanken var att sola och bada hela dagen lång, men vädret hade andra planer och regnet störtade ner samtidigt som åskan mullrade och blixtrar slog ner. TREVLIGT! Men vi hade riktigt mysigt ändå och efter att åskan avtagit slog vi på bastun och doppade oss inte mindre än två gånger!

Vår otur fortsatte dock senare på kvällen då vi skulle sova i Friggen och vi fick besök av EN BILJARD SPINDELBARN. Jag fick någon typ av panikattack (läs: grät som ett barn) och väckte hela huset, för att sedan vägra sova där och fullkomligt DÖ av värmen på mitt rum. Det är ett härligt liv vi lever!!! 


FY OCH FAN!!!!


EN HÖG MED RÄCKOR? MUMSFILLIBABBA!




Nu ligger sommarens första räkmacka fint i kistan. Blev lite utav en spotantripp till Café Kajutan med Stina ikväll, kände mig hungrig, hade läst ut 'Så länge vi båda andas' och var lite stina-sällskapssjuk! Hur skönt som helst att få prata av sig lite och bara vara!   


RSS 2.0