TA VARA PÅ DAGEN!!!

Jag har inte hunnit/orkat klottra ner några rader här. Men fredagskvällen var K-I-N-G. Hur trevlig förfest som helst, hur party som helst på Station och jag måste bara säga - vilka underbara vänner jag har♥ Att någon dock stulit min jacka och väska var mindre roligt.....men väskan är återfunnen och nu springer jag omkring i lillasyster snygga dunjacka, så överlever gör jag!

Mer bakis än någonsin krigade jag mig igårkväll iväg till Vegas och jobbade stenhårt i 6 timmar för att sedan dö en aning hemma hos Emil! Idag såg jag Hasse (på reprisen) vinna Robinson och nu tar jag snart bilen mot Stina!
 


LOVE LIFE


IDAG HAR GOOODA CHANSER ATT BLI 'VÄRLDENS BÄSTA DAG'!!!

KÖRKORTET I HANDEN OCH STATION8 IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 


ALDRIG MER CYKEL!!!!


PÅ KORNGATAN 8 VET MAN HUR DET SKA GÅ TILL NÄR MAN FYLLT 18 ÅR!!!




Ett flak Bacardi Breezer i 18årspresent av min baby! Börjar tro att han känner mig liiiite för bra! Av 'svärföräldrarna' blev bra-att-ha-dagen-efter-kit (presentkort på Rancho, på Godisvågen, Hemmakväll samt Ipren och bubbelvatten!!)


JÄÄÄVLAR SÅ JAG HAR VÄNTAT.....18 ÅR, Ä-Ä-ÄNTLIGEN!!!!!!!!


POSITIVA TANKAR MINA VÄNNER!

Nu har jag krypt ner under täcket med en godispåse från karratåget som tröst för denna U-S-L-A måndag! Och nu känns allt mycket lättare med tuff träning, OK bilkörning (till och från träningen) och ett lönebesked i bakfickan! Som Stina sa, jag fyller ju FÖRFAN 18!!!! Även om jag nu misslyckas med körkortet så kan ju inte misslyckas med att fylla år!? T-O-P-P-E-N!


VILKEN SATANSHELVETEJÄÄÄÄVLA MÅNDAG.............

Hålla i idrotts-helvetes-lektion. Ha filo-jälva-fiprov. Ha kör-satans-lektion som konstaterar att jag inget körkort ska ha. OCH må allmänt skit efter den där JÄVLA kör-satans-lektion. Aldrig mer bil.....ALDRIG! Passar alldeless utmärkt med boxning ikväll!!!!!!!!!!!!!!!

KOM OCH KÖP!





Vaknade idag med sminket klart (lyckades somna i det igår....) redan 09.00! Sprang upp och packade ihop bröd samt gjorde te till Tina och Josse som hela dagen kommer stå och sälja bröd på Maxi. KÖP KÖP KÖP! För mig består dagen av P-L-U-G-G........


LÖRDAG 23.41

Har jobbat ikväll, väldigt spontant sådär, men känns helt OK att skrapa ihop lite pengar för det ekar verkligen i plånboken min! Efter att matteprovet skrevs i fredags lättade en sten från mina axlar, men fortfarande bär jag på filosofiprovet....så det känns rent ut sagt FÖRBANNAT skönt att göra bort det redan på måndag. Då kan jag resten av veckan fokusera på att fylla 18 ÅR!!!!!!!!!!!!

NU: Nudlar och läsning i min favvobok (filosofin....) 


JAG KÄNNER INTE IGEN MIG SJÄLV I SPEGELN. JAG TROR NÄSTAN ATT DET ÄR SÅ HÄR DET KÄNNS ATT HA EN PERUK. MEN JAG GILLAR DET STARKT!


 


JAG. SAKNAR. SAKNAR. SAKNAR. MIN. GALNA. BÄSTIS.

Skulle egentligen vara med mest-saknade-isabelle-i-hela-världen ikväll, men inte det (förlåt gumman♥)......Men blir däremot att lyxa till det för Emil eftersom han som sagt fyllt år! En annan spännande sak händer också ikväll UNDRA SA FLUNDRA vad det kan vara!




Bland de bästa i heeeela världen. Jag älskar dig, pluttan♥


MEN TJA BÄSTIS!

Halken var faktiskt på riktigt DÖKUL! Bromsa, slira och köra vääärldens snyggaste Audi TT! Kvällen/eftermiddagen blir mindre kul när min bästa och enda kompis får bli KALKYLATOR.................


TUMMEN UPP OCH LITE SKAKIS

Känns underbart att jag har hittat min dröm till balklänning och köper den imorgon, U-N-D-E-R-B-A-R-T!!! Att jag har halken imorgon och därmed svävar i livsfara känns S-Å-D-Ä-R........Nämen borde väl funka det med och upp i ottan måste jag! SÅ GODNATT.


LEDARMÖTE. TRÄNING. TESTA BALKLÄNNING.

Min kväll - KORT OCH GOTT. På mötet får vi dessutom mat från Wok&Roll vilket jag känner på mig kommer sitta FINT i kistan!
 



19 JANUARI

Gjort mig klar på rekordsnabba 40 min och nu sitter jag här med en halvtimme till godo! Funderar på att göra en fas....så får det bli. Men först: GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING♥



Jag älskar dig, tokstolle!


MÅNDAG OCH ÄNNU EN SKOLVECKA........

Jag är L.E.S.S men samtidigt vet jag hur sköööönt det kommer kännas när de här två GALNA veckorna är över! Hur mycket i skolan som helst för tillfället och idag skulle jag ta tag i det......någonting gick snett! 

ps. GRATTIS TINA!!
ps2. GUUUD vad jag längtar till sommaren.............
 




RÄCK UT TUNGAN ÅT VÄRLDEN!

MÅTTLIGT TRÖTT efter en dag i bagarstugan.............somnar nu eller rättare sagt nyss. Nämen KUL att jag håller mig vaken med psykologi, med körteori, med matematik, med spanska och med filosofi. Mitt liv känns bara underbart! Att jag har idrott första timmen imorgon istället för spanska tackar jag gudarna för, annars hade jag nog tuppat av för gott!


EN SOCKERBAGARE HAN BOR I STADEN, HAN BAKAR KAKOR MEST HELA DAGEN!!!


JAPP jag är vaken nu och inte bara vaken utan klar att sticka iväg mot bagarstugan (ska dock inte baka kakor utan bröd...). Hade inte kännts fel att få vakna upp med Emil och bara ligga och dra sig, men äh, det är som skolan; med rätt sällskap blir det helt OK! 
 


ABOSLUT RÄTT SÄLLSKAP!


EN HELG MED ETT LUGN UTAV DESS LIKE, GOTT FOLK!

Jag och Emil vaknade redan runt 10.00 imorse, dygnsrytmen är återställd! Men för det har vi inte rest oss ur sängen förrän kring tre, PRISION BREAK har nämligen stått på schemat och jag har varit nära att svimma/kissa i brallan/kräkts för att jag varit så nervös........För ett tag sedan har Emil fått skjuts hem (han fick permission för att se hockeymatchen!!!) och jag har, mer eller mindre, hunnit fixa väggarna i mitt rum AWESOME! Ikväll blir det en lugn kväll med cheesballstävlingar tillsammans med älsklingen. Behövde verkligen denna sköööna/viiita/myyysiga helg för att reparera mig sedan denna üperstressade vecka passerat! 
 



AMEN så här kan man väl få se ut när man S.T.O.L.T
försöker visa upp sin foton-från-2009-vägg?


01.06

Just nu myser jag med världens bästa boyfriend efter en hektisk dag med skola till 16.00 och jobb från 17.00! Igår på morfars begravning gick det bra (nu har han det alldeless underbart tillsammans med mormor♥) och shoppingturen med lillasyster i Finland därpå gick riktigt fint! Imorgon väntar en dag med lite plugg (förhoppningsvis.....) och en kväll återigen med min baby♥
 


NATTIIIII

Kommer vara gode DÖD imorgon efter dubbla träningar (spinningpass á la Tinas värsta och kickboxning) och att väckarklockan sedan ringer redan 04.30 imorgonbitti är INGET jag hurrar för......Det blir att fara på Moffe begravning♥ och sedan över till Finland för lite shopping!

NU: GOOOODNATT
 


ANDRA DAGEN I SKOLAN - JAG LEVER FORTFARANDE!

Andra skoldagen var inte allt för jobbig med endast IDROTT (okej, jag och hockey/skridskorna är väl inte bästa vänner men.....) och att skoldagen tog slut kring 11 är väl inget att klaga över! Nu är jag trött som bara den och har träningsvärk hela ryggen/magen/sidorna......MEN snart ska jag iväg och spontanbowla med Tina, Emil och Ludde, vilket lär bli K.A.N.O.N (om jag vinner det vill säga.....).




DAGENS OUTFIT...............


SIMTUR? JOGGINGRUNDA? GYM? NÅGOT?

Det är banne mig inte kloookt att jag är så ovältränad.......nej TACK OCH LOV har jag bytt bort svår/omöjlig/självförtroendesänkande spanskalektion till IDROTT, 5 timmars idrott i veckan tillsammans med en riktigt hurtig människa kanske gör susen! Träningen idag var sammanfattat JOBBIG men riktigt rolig också. Nu funderar jag på om sängen lockar eller inte och faktiskt INTE ALLS.....så vad ska jag nu hitta på? (EMIL: Kom och se Prision med mig??????)


hmmm......simtur var det ja


KÄNNER MIG PÅ TOPP IDAG KÄRA VÄNNER!





Det var inte H.E.M.S.K.T på skolan som jag gruvat mig för de sist lovdagarna. Det är ju rent av trevligt att få umgås 24/7 med bästaste brudarna och ja, schemat den här terminen (sista terminen på gymnasiet.....HERREEEGUUUD) var inte allt för illa. Resten av denna må-bra-utan-andeledning-dag spenderas med träning och klipp och klister i mitt fotoalbum, helt OK!

AMEN TAGGA S-SK-OL-A-AAA...........

 
Hade ställt väckaren på 09.00 idag, men slog av den när den ringde med syftet att detta är sista dagen man kan ta en låååång sovmorgon. När jag vaknade till där runt 11.30 stack jag in till staden för att springa några ärenden och hitta på tok för mycket snyggt! Har á 300 kvar nu resten av månaden.......Hursomhelst så kastade jag just i mig en halv pizza och nu väntar jag på att min baby ska komma!!!

 


GENOM VÅTT OCH TORRT, HUR OLIKA VI ÄN MÅ VARA!

Störthärlig kväll med 'la pandilla de hierro' och nu väntar spaaanska för att sedan somna gott med boken över huvudet! Ikväll har bestått av att käka en macka på Subway som satt precis där den skulle, se Robinson på den minsta TV du kan föreställa dig, sett Seven Pounds (och gråtit floder/snyftat ikapp) på en dator med lååågt ljud och bara pratat/skratta/flummat i mängder....exakt som det brukar vara med oss fyra i farten det vill säga!

NU: Kolla igenom spanskan.....
SEN: Tuppa av och sov sött natten lååång
 



Har gått ett par år sedan vi slogs om att vara först nerfrån rutschkanan....


11.51 DEN 9 JANUARI

Överraskningar är så MYSIGA,speciellt när Emil teleporterar sig hit mitt i natten och jag får helt oväntat vakna bredvid honom! Idag blir det JÄRNGÄNGET hemma i Eves lägga, börjar med mat på stan (håller tummarna för SUBWAY!!!!) och annars är våra planerna rätt oklara, meeeen det blir br-r-a-aa!
 


MEST SAKNAD JUST NU, ABSOLUT......

Eftersom varken jag eller Isabelle haft mobil nu senaste dagarna har vi inte hunnit bestämma något om ikväll och jag förmodar att det rinner ut i sanden (hinner inte med tiden....kl. är redan 20.50?) men SAKNAR verkligen den bruden alltså! Behöver dock en hemmakväll med PLUGG (hur man än vrider och vänder på det börjar skolan om snart.....), FOTOALBUM och ett tidigt GODNATT!


F-F-FR-FR-FREDAG

Efter att jag och Emil försökt hitta The Sims 2 i alla kanter och hörn här hemma (och hos andra.....) så beslöt vi oss för att gårkvällen fick bestå av cheeseballs, kexchoklad och Prision Break. JAG ÄLSKAR DEEET och ja, jag är liiiiiite småförälskad i Michael.........
 



Uppe med tuppen idag både jag och min älskling för att nu ha jobbat heeela dagen på Barnens Hus. Smått frustrerande/långtråkigt/hopplöst att räkna varor i en butik som känns större än Globen (inte riktigt....) men efter 9 timmar som flöt förbi förvånande fort blir jag inom snar framtid en aning rikare! KÄNNS HELT OK!!!

HJÄRTAT MITT

Ikväll har min baby och jag myst mest hela kvällen och lär ska fortsätta på det spåret ett bra tag till! Imorgon blir det körlektion fööör tidigt för min dygnsrytm nu under lovet, men det är bara att bita ihop och pallra sig upp!
 


mår som bäst när jag är med dig♥



SKITTREVLIG KVÄLL. SKITKUL NATT. SKITMYSIG DAG.

IMPULSIV är det ord som beskriver gårdagen bäst. Först stressade jag iväg till brudarna för att käka och TAGGA, men planerna hann ändras och dom skulle inte längre festa. 100% beslutsångest för min del, men det blev att fara iväg och fira Kajsa (GRATTIS!) och det ångrar jag inte en sekund!!!! Inte förrän 05.00 slutade kalaset och KUL var bara förnamnet! På väg hem blev det ändrade planer IGEN och kl. 07.00 satt jag i bilen påväg mot Lollos stuga! Planerna var att köra skoter och grilla men med tanke på att termometern stod på - 25 och vi inte kunde få upp en brasa (trots flitiga försök i över en timme.....) valde vi att grilla marshmellows över värmeljus och steka pinnbröd i stekpannan! AMEN det är sååå den ska vara!!
 



JAG ÄR FRÅN OCH MED NU KALLAD 'BLIXTEN'......

Den helmysiga kvällen tillsammans med Tina avslutades på bästa sätt, hemma hos Emil! Slumrade enda till ett gjorde vi för att sedan dra oss till á 3.........vilket var den tiden jag egentligen skulle vara hos Tina för att för-förfesta och käka med brudarna! PUH nu är det snabba ryck det vill säga!


men vem vill inte ha mysdag/kittelkrig/'bitkrig' med en sådan här♥ 


HÄR SKA DET BYTAS HÅRFÄRG DÅÅÅÅÅ.

OKEJ OKEJ OKEJ nu börjar jag få beslutsångest/panik/magont för nu ska jag snart bli brunhårig. Det var ett bra tag sedan jag färgade och vet inte ens om jag vill ha mörkt mellan eller ljust.......Men det är väl bara att köra, så kan man ju färga om ifall det skulle bli katastrof? JAJA imorgon tror jag att jag springer ner på stan och köper mig några brukar av den färg som känns rätt! Kanske något i stil med denna:


MYSPYS MED DENNA STÖRTSKÖNA PINGLA IKVÄLL, KAN INTE BLI ANNAT ÄN KANONERS!



DUKTIG SÖNDAG, UTAN SÖNDAGSÅNGEST!

SÅJA nu har jag städa rummet samt möblerat in allt och jag måste få säga det själv; reslutatet är RIKTIGT SNYGGT! Annars har jag hunnit städa garderoben, kopplat in nya TVn och fixat pärmen - ytterligare tre punkter på min 'måsten-under-jullovet-lista' ! Förutom mindre roliga saker har jag ätit kladdkakesmet och gråtit ögonen ur mig till finaste filmen 'Åter till Cold Mountain'.


NU: springer jag över till syster med alla kläder jag annars skulle kasta/växt ur!


PEACE

Kl. 15. 06 en söndag och nu kan jag inte längre skita i att flytta tillbaka alla möbler/tavlor/pynt i mitt rum. Men gruva sig får man väl, för att flytta ut det var inte en dans på rosor! Att rummet dessutom är fullt med kläder gör ju inte saken det minsta lättare...........bara att ta tag i det dååååååå!


EN RUGGIGT ROLIG/PARTY/LYCKAD/UNDERBAR NYÅRS!!!!!









festfixarna/mattanterna/diskarna/städarna/dansarna/dj-arna



MATSUGNA JODA







GOTT NYTT ÅR!!!!!

NYÅRSPUSSEN!


back-street-boys-dansen á la Tina-Anna-Amanda





TACK ALLA för ett TOPPENSLUT av 2009 och KANONBÖRJAN av 2010!!!!!


2 JANUARI - ETT HELT ÅR MED VÄRLDENS BÄSTA POJKE.

Det var för precis ett år sedan som ett gulligt fråga-chans-sms låg och väntade i inkorgen när jag vaknade, precis ett år sedan fjärilarna flög som flugor i magen på mig, precis ett år sedan jag svarade  'ja' - Precis ETT ÅR sedan du och jag blev VI. Du har fått mig glad i de tråkigaste stunderna, fått mig att skratta fastän jag velat gråta, fått mig att vara den lyckligaste i världen året som gått. TACK Emil älskling/baby/snygging/plutten Stenvall, för att du är den du är! Jag älskar dig mer än jag älskat någon och det kittlar fortfarande i magen när jag ser dig♥
 



NYTT ÅR NYA MÖJLIGHETER

Igår 00.00 (och timmarna före samt efter) mådde jag som en KUNG och det var som pricket över i:et för år 2009 och en riktigt galet bra start på det nya året! Det kändes helt rätt med pottegratäng, med ballonger, med krimskrams på bordet, med raketer, med lekar, med dans till låtar som påminner om 2009 och med en puss på min baby precis när 2009 blev 2010! Jag säger bara 2010 HERE WE COME!!!!!


enda bilden jag har från kvällen, men fler kommer!!


RSS 2.0