Don't know when I'll be back again.

Nu blir det nattinatti för mig. Ska upp sex imorgon, packa det sista och sedan vid halv nio hoppa på bussen som ska ta mig till Prag! Jag tänkte att jag kan berätta litte kort och gott om vad som riktigt kommer hända där nere. Jo. Imorgon klockan nio far bussen. Borträknat ett antal fika pauser och småraster blir det att sitta på bussen hela dagen. Och hela natten. Klockan fem på lördagmorgon stannar vi i Köpenhamn för att vara där hela dagen. Troligtvis blir det shopping, sevärdigheter och korttagning. Vid sextiden beger vi oss medd färg till Tyskland och kör genom Tyskland under nattetid. Nio nollnoll är vi framme i Prag! Vettefinkan vad vi ska göra där. Men det jag vet är att det ska komma 7000 ungdomar och vuxna dit från alla små hörn av världen. Det är en slags festival, med massor av aktiviteter inom sport, musik och ja, annat. Jag vet också att jag ska jobba i en workshop där. Men jag tror inte att det blir allt för mycket jobb. Och på kvällen. På kvällarna rättare sagt. Då blir det PARTy. Jag och Linnea taggar till tusen. Åh nu känner jag nästan resefebern komma.

Troligtvis har jag tillgång till dator i Prag. Men det är inget jag vet säkert, fast ni kan ju fortsätta kika in på min blogg och hoppas på nya uppdateringar! Ringa till mig blir det inget utav eftersom det är jag som måste betala;) Femton kronor i minuten eller något sådant kostar det. Men sms kan ni skicka. Speciellt imorgon när en sjukt lång bussresa väntar. Herregud, då måste ni bomba mig.



PUSSAR i en mängd till er gullungar.



More than you can imagine.






Vilka stjärnskott ♥

Det är er jag kommer sakna mest de här tolv dagarna. Ni, donnor, gör min dag till den bästa.
Tack.

Something I've missed.

Hej Gullungar. Låg som sagt på stranden ett tag idag, med isabelle och cheung. Det var mysigt och vi tog oss en lång simtur. Så lång att vi inte orkade simma tillbak utan gick upp på en stugbrygga och gick tillbak till stranden. Cute. Det var kul att hinna träffa dom nu innan jag far. Jag är ju van att ha isabelle i hälarna tjugofyra sju nu för tiden så det kommer att bli tomt efter henne!


Nudå. Jag tror att jag ska packa i alla kläder i resväskan och kolla checklistan. Sedan efter maten bär det av till min älsklings amanda. Har inte träffat henne sedan skolavslutningen nästan. Det ska bli toppen att få se hennes söta ansikte igen och prata igenom vad som riktigt har hänt i sommar.


Tusen pussar.


I wish for a happy life, who doesn't?

Goddagens.
Här nedanför har ni då hela Avestaresan berättad i punkt och priska. Nästan. Jag och Isabelle har blandat ihop lite vilka dagar vi har sagt vad och vilka dagar vi gjort ditt och datt. Men i helhet så är det vår resa. Ni har inte ens fått se hälften av dom bilder vi tagit, kanske med tanke på att det var över 600 bilder, men det kommer droppa in då och då. Idag så har jag packat upp och packat i. Jag ska ju nämligen till Prag. Jag ska alltså till Prag imorgon! Jag har inte förstått det än riktigt. Jaja. Nu har jag hunnit packat rätt mycket och mamma har tvättat allt som skulle tvättas. Snart ska jag ta moppe mot Kvantum för att köpa det som saknas till resan plus massor av godis och frukt. Buss i två dygn är ju det som väntar först, så då gäller det att vara utrustade med mycket smått och gott. Efter jag köpt det jag ska ha, ska jag svänga förbi Falket ett slag för att träffa Cheung och Isabelle en sista gång. Ett dopp väntar säkert också. Hursomhelst, kvantum väntar. Puss 


Ibland känns livet lätt. Ibland tungt.
Just nu varierar det från minut till minut.


Day 1. - begin to read and follow us on our journey.

Idag tog flyget oss från Skellefteå till Arlanda. En flygtur som bjöd på en hel del skrattattacker, fråga mig inte varför men när vi lyfte bara bubblade skrattet ut från mig och Isabelle. Vi skrattade så mycket att hela planet hörde vill jag lova. Söta. Sen kom vi till Arlanda flygplats också jojo. Där lämnade min familj oss, dom for till Kista, och vi var tvungna att vänta på tåget eftersom vi var för tjocka och tunga för bilen haha. Två timmar på Arlanda då. Ja vad ska man hitta på? För oss blev det korttagning, inte så svårt att lista ut egentligen;)


På väg till Avesta från Arlanda började det sjunka in att vi var på semester. Åh då blir man som glad i hela kroppen. I Avesta kom min söta kusin och hämtade oss och skjutsade oss till min moster, där vi då skulle bo dom här 10 dagarna. Och inte tog det lång tid för oss att göra oss hemmastadda. Redan första dagen, första timmen, såg vårt rum ut som en katastrof. Ett bombnedslag av kläder, smink, smycken, sladdar, väskor, kameror osv! Efter vi gjort oss hemma begav vi oss till stan. Inte stort kan ju erkännas, mindre än Piteå om ni vill ha något lämpligt att jämföra med. Men hörrni, det hindrar inte oss från att shoppa inte!


På kvällen cyklade vi bara omkring, letade lite folk men hittade ingen. Sedan så såg vi ett badhus, flörtade in oss för 40 kronor och busade där i en och en halvtimme. Vi har lärt oss att alltid ha bikinin nerpackade i väskan, men handduken är alldeles för stor för att släpas med hela tiden, så vi fick torka oss på papper. Usch. Men det gjorde inget för det gav oss bara fler skratt.


Den roligaste och vidrigaste grejen jag och isabelle gjorde idag måste ha varit att vi kissade på en toa på Arlanda. Men det är inte hela historien. Jo, vi var nämligen hur kissnödiga som helst och hittade inte några toaletter någonstans, tillslut såg vi en och kastade oss in på den. Väl inne märkte vi att det var en toa utan toalett, sen när finns det sånna? Ja. Nöden har ju ingen lag som alla vet. Så vi kissade på golvet HAHAHA vi la ut papper på golvet och kissade. Stackars städerskor, men hellre det än att kissa ner sig.


Day 2.

Den här dagen bar det av till Borlänge och köpcentret Kupolen. Vilken shoppingdag. En sväng förbi dollarstore var en bra start på dagen, där köpte vi lite smått och gott och hann även ta en hel del pics. Däremot bjöd kupolen på mer. Oj vad vi sprang runtrunt på affärerna, hittade det ena efter det andra och köpte dittan och dattan. Jag älskar bara att gå på stan med isabelle. Hon är precis lika shoppingtokig som jag! Vi testar, fnissar lite, köper och testar igen. Ingen långlunch hinner vi med heller när vi är igång, en snabb yoghurt från ICA blev det idag.







På kvällen färgade vi isabelles år blondare:) Det blev lite gult så vi bestämde att vi skulle färga om nästa dag. Annars tror jag inte det hände så mycket alls. Vi gjorde ansiktsmasker också hehe:)


Roligaste idag måste ha varit isabelles sms till sanna. Hon skulle skriva: Skriv med mig Sanna=* Men det blev: Skit med mig Sanna=*

HAHAHA gulligt.


Day 3.

Borlänge igen. Igår med bil, idag med buss. Den suraste busschauffören jag varit med om, ingen skämt. Först så skulle jag betala, med en femhundring, för jag hade inget mindre. Då läste han upp en jävla novell för mig om hur dum i huvudet jag var och varför jag inte kunde betala med en femhudring när det kostade fyrtiofem. Okej förlåt. Desperat letade jag igenom väskan och hittade, tack och lov, en hundralapp! Sedan var det några som var handikappade som skulle åka med, och då blev han flyförbannad på dom för att dom inte tog sig in typ. Oherre. Men tillslut kom vi fram och hittade även dit vi skulle idag, nämligen äventyrsbadet. Jagvar där även förra året, med Stina och Evelina, men lika kul för det! Vi kunde inte ta några bilder eller så eftersom vi är kameraförstörarna numero uno och kameran skulle troligtvis ha gått sönder då. I den lilla poolen utanför blev det dock några pics tagna. Ett snabbt solariebesök kunde vi inte motstå heller. Så vi låg där i plastburkarna och fick bikiniränder och vissa mer efterlängtade fräknar än andra. Isabelle älskar fräknar, jag har fräknar så det räcker och blir över.


Hihi roligaste idag måste ha varit när isabelle tappade bikini. Hon böjde sig ner för att känna om vattnet var kallt eller varmt och när hon reste sig upp hade bandet på ryggen knäppts upp och ups. Det värsta var att en turk stod och kollade på henne. Eller det var inte det värsta, det värsta var att han log!


Några söta pics när vi tog när vi  till stan:)


Badtime:)




En del dagar är vi rätt mogna.


 


Day 4.

Det blev att stiga upp tidigt idag, egentligen som alla andra dagar här. Men den här dagen var extra speciell. Vi skulle nämligen till Åland. Ålandsbåten. Bussen gick från Avesta busstation till kajen i Stockholm. Och sicken varm dag det var. Ingen dag man ville åka buss på kan jag ju lova, men inget att göra åt. Så vi åkte på bussen till Stockholm, två och en halv timme tog det med alla stopp åde. Väl framme vid kajen såg vi dom stora båtarna. Inga små leksaksbåtar det inte. Jag förstår verkligen inte hur sådan plåtklumpar fulla med människor kan flyta! Men vi sjönk ju inte, så det går tydligen.


hur fan kan denna flyta?


Vad kan jag säga om att vara på den här underbara båtturen? Ja, inte vet jag. Det var banne mig bland det roligaste någonsin. Åh vad jag vill dit igen och igen och igen. Fram till halv elva tiden gjorde sig jag och isabelle klara i hytten. Inga snabba tjejer här inte, men vi hade gått runt och kikat hur båten såg ut och såklart, knäppt några söta bilder innan. I alla fall, där vid elva gick vi till kareoken, där var det proppat med folk, vuxna, barn och ungdomar. Helt blandade åldrar. Jag och isabelle kände oss modiga och skrev på en lapp att vi vill sjunga 'jag vill vara din Margareta'. Sagt och gjort, på scenen hamnade vi! Vilket drag vi fick igång fyfan. Och sedan kom en kille, Alexander, upp och sjöng tillsammans med oss också;) Det var som allt sjungade och showande som drog igång kvällen. Vi lärde känna Alexander och hans polers Philip, Adam och Robin. Allihopa var stjärnor och bjöd oss på drinkar hela kvällen. Dansade gjorde vi också. Oj vad vi dansade! Där vid klockan tre var vi glada och hade spring i benen så då gick vi i land på Åland med Philip, Alexander och så med min lillasyster och hennes kompis Amalia. Jag och isabelle var galet balla och kissade på gatan på Åland hehe. Varför ska vi kissa överallt egentligen;)? Jaja. Kvällen fortsatte och tog inte slut förrän halv sju. Men knappt då var jag trött.


     
   
    


När festen var igång var det ingen fråga om vilka som ägde dansgolvet, baren och resten av båten.

Det roligaste och mest charmiga denna dag var att tre olika killar, jag vet inte riktigt vilka, frågade min mamma om hon var min eller isabelles mamma och sa att vi två var dom finaste dom sett, att vi var frächa och att vi var snygga. Haha inte dåliga komplimanger det inte. Det blir man som glad av:)


Day 5.

Två timmars sömn blev det totalt för väckaren ringde klockan nio och berättade att frukosten väntade. Hotellfrukost. Mums. Men jag och isabelle åt rätt snabbt upp för att så fort som möjligt få springa iväg och sola och bada! På båten, på översta däck har domen pool:) Sen hade dom gigantiska solarielampor i taket samtidigt som taket var öppet och solen strålade in. Poolen var däremot inget att skryta med, men den var härlig att svalka sig i. Även idag umgicks vi lite med grabbarna från Söderhamn. Sa hejsvejs till allt och alla, sen var det bara bussresan tillbak till Avesta kvar. Mensi oj, så underbar den kryssningen var. Tack allihop, speciellt tack till isabelle och lite speciellt tack till söderhamnsgrabbarna.


underbart soligt, glada miner och lemonad i handen.

ett plask eller kanske flera.




 

Den här kvällen var vi lagomt pigga och låg bara och tjattrade tills vi somnade. Tittade även i våra 'Hemligt-böcker', då man svarar på frågor om sig själv, och sen kom frågade jag isabelle bara spontant vad hon skulle göra om han var kille för en timme.

Isabelle: -Jag skulle runka. Du då?

Anna: . -Runka på du. Jag skulle då ha sex.

Isabelle: -Men det var ju bara en timme?

Anna: -Men jag skulle ha sex med vem som helst! Jag skulle typ ha sex med dig.


HAHAHA det råkades bara slinka ur mig innan jag riktigt tänkte vad jag sa tror jag och vi dog av skratt. Om jag var kille för en timme skulle jag alltså ha sex med isabelle, då vet ni. Det var den roligaste kommentaren idag tror jag.


Day 6.

Solen strålade glatt på himlen denna härliga dag så jag och isabelle packade picknickkorgen, bikinin och handduken och cyklade iväg till Lillsjön. Medans resten av familjen, och släkten för den delen, drog sig mot Tjärnsund 10 mil bort. I Lillsjön pressade vi hela dagen, badade tills vi storknade och bara njöt av att vara vi.







På kvällen däremot blev det rajraj. Mamma och pappa tio mil bort till kvällen nästa dag, en isabelle och en lördagkväll. Vad annat kan hända än det som hände;)? Det började med att vi gjorde oss klara i fem år, vi tog det rätt lugnt bara chillade oss genom allt :) Sedan bar det iväg till Avestacity och därifrån vidare till en skateboardramp. Råballt jag vet. Men vi kände ju inga från Avesta och vi hade sett att det var mycket folk kring rampen. När vi kom dit träffade vi känna två killar som kom från Sthlm. Kom inte ihåg deras namn. Pinsamt. Men det kanske jag förträngde när dom senare försökte antasta oss i deras bil. Nästan. Hjälp. Fort cyklade vi därifrån efter det. Eller jag vet inte om det gick så fort, men vi tog oss bort från dom där äckliga killarna hursomhelst. Vi for vidare till en holme, där vi mötte bra mycket trevligare folk. På sätt och vis. Linus var trevlig. Men hans kompisar, camilla, malin och alex var rätt tråkiga och jag och isabelle fick oss en och annan utskällning. Det ballaste folket träffade vi på American Pizza. Jag råkade tränga mig fram i kön och fråga om jag kunde få vatten. Men icket, tolv kronor kostade det. Då var det en skitsnäll kille som betalade vattnet åt mig och så gick jag och isabelle och satt oss ett tag med han och hans lilla gäng. Även om isabelle mest höll till på toan men. Jaja. Efter det begav vi oss hemåt. Men den här kvällen var toppenkul den med:)





Den roligaste kommentaren idag måste ha varit när jag åkte på pakethållaren bakpå isabelle och så kittlade jag henne på magen och hon skrek ut: Ge dig, jag får stååånd!!!! Konstiga blickar från allmänheten och gapskratt säger jag bara.


Day 7.

Väckaren var ställd på tio, även fast vi inte tagit oss i säng förrän fyra. Tonvis med vatten hade jag druckit mitt i natten också så min mage hade skvalpat hela sömnetiden. Somsagt, klockan tio ringde väckare. Jag hoppade glatt upp ur sängen och var pigg som en mört tillskillnad från min goda vän isabelle. Jag lät henne ligga kvar och gick ner och började baka. Jag bakade en cheesecake. Och den blev fruktansvärt god! Inte för att skryta men ;) Efter att isabelle tillslut pallrat sig upp ut sängen så begav vi oss iväg på en fotorunda. Sagolika bilder var vad vi tog minsann. På ängar. På grusväg. På oss. Men dom vill jag spara och visa eftersom.



Jag hann även snabbträffa min kusin Sofia. Åh jag har saknat henne. Alltid förr, på sommaren, for jag till henne och sov i nån vecka eller så. Men det var fem år sedan jag såg henne sist. Alltid roligt att prata med henne igen, hon är tjugo år nu. Shit vad tiden går fort. Jaja.



Roligast idag:

Isabelle: -Gå inte in på toan. Varning, jag har gjort det stora.

Anna: -Okej, bajsade du mycket?

Isabelle: Nej, normalt bara.

HAHAH varför frågade jag ens det. Jag ville ju inte precis veta
haha vi säger verkligen allt till varann utan att tänka en sekund.

  



Day 8.

Upp och hoppa klockan halv sju var det som gällde imorse. För imorse skulle jag och isabelle ta första tåget till Stockholm. Shopping från 10 till 6. Det kostar ungefär hundra kronor att åka, men vi låtsades sova och lyssnade på musik så dom missade att vi var 'nya passagerare' ;) gratisresa, råvärt hehe. Hittade vi grejer i Sthlm då? Det gjorde vi, i mängder. Dyrt blev det dock. Men det är sånt man får tåla. Någon lunch hann vi knappt med, en liten macka i farten bara. All tid som bara fanns gick åt till att strosa runt i affärerna och att bränna pengar.

Jag låter bilderna tala mest idag.


Dagens roligaste var iaf att vi blev inlåsta i ett omklädningsrum. HAHA vi var tvugna att åla oss ut längst golvet..;)



inlåsta, men glada ändå.




Day 9.

Tåg igen. Men idag väntade inte staden idag väntade ilamående, det vill säga Gröna Lund. Jag, Isabelle och min systeryster begav oss till Grönan. Den allra första karusellen vi åkte var fritt fall. Jag och isabelle grät av rädsla på väg upp. Julia grät inte. Varför är hon så modig? Hursomhelst. Efter fritt fall var inget läskigt, så vi åkte nästan allt. Utom det som bara gick runtrunt. Sådant klarar jag verkligen inte av, även fast jag hade tagit åksjukepiller. Den roligaste karusellen, bergochdalbanan, var Vilda musen. Love it. Hela dagen var fullspäckad med karusellåkning, spel, mat och skratt.


Det roligaste och hemskaste under hela dagen var spökhuset. Jag klarar knappt av att tänka på det utan att bli så rädd att jag börjar gråta HAHA. Men det var faktiskt helt sinnessjukt hemskt! Det började med att man skulle gå in, såklart. Och då stod det en äcklig tant där som man skulle gå förbi. Det klarade jag utan tårar faktiskt, bara några skrik. Men efter det, när vi väl var inne kom det ett levande spöke mot oss! Jag blev så rädd att jag bara satt mig ner på golvet med händerna för ansiktet. Jag hörde hur isabelle höll på att dö av skratt. Det gjorde jag också, samtidigt som jag försökte lugna gråtandet,) Tillslut lyckades jag samla mig och springa förbi spöket. Men tror ni då inte att jag tappar min sko. Jaha skitkul. Nu jagade spöket mig och skrek Cinderella. Jag vågade väl inte röra han, jag sprang allt jag kunde ifrån honom men tillslut så lyckades han ge mig den. Hjälp, aldrig har jag varit så rädd tror jag, fast jag samtidigt haft så roligt. Ännu mer hemskheter väntade bakom varje krök där och det slutade med att vi kom ut springandes från utgången. Blickarna runt omkring behöver vi inte tala om när dom såg mitt utkletade smink och våra livrädda ögon. HAHA jag trodde inte jag var en sån fegis.



Lilla frittfall. Nog hemskt för mig.


  
jag dör seriöst av skratt när jag tittar på spegelbilderna!


Day 10.

Vi bodde på hotell den här natten. Vilka härliga sängar och vilken underbar frukost vi fick. Men ingen tid att spilla på hotellet, ut på stan direkt och shoppa det vi missat under dag 8. Köpte bara ett par shorts och lite småtjafs. Roligt småtjafs. Sen så for vi till Arlanda och flygplanet tog oss hem hit, hem till Skellefteå. Ska jag erkänna en grej, så hade jag lite hemlängtan. Det var mcyigt att se mitt rum och känna doften av hemma:)


Idag hände det inte så mycket roligt. Eller jo, men jag minns inte riktigt haha ändå var den här dagen närmast. Men min och isabelles dans på tågstationen var rätt kul. Speciellt när flygvärdinna tittade på hehe;)





Det var då hela resan!! Jag längtar redan tillbaka typ.


A message from me.

HEMMA! Hade allt lite hemlängtan där ett slag. Men nu vet jag inte om ordspråket 'borta bra men hemma bäst' stämmer, här hemma finns det tid och jag vill inte ha tid till att känna efter och tänka. Så det känns hur bra som helst att Prag väntar på fredag, hur bra som helst. Jaja. Jag ska snart skriva en hel tidning om Avesta osv, men ni får hålla ut ett tag till:)

Ett äckligt smakprov. Bara för att jag vill spara alla fina bilder;)

100 miles away

Hejsanhoppsan:) det har inte blivit några rader nerkluddrade alls här från Avesta. Men det beror på att tiden inte räcker till allt, och här nere prioriteras inte bloggen först, faktiskt. Nu ska jag vidare på äventyr, pizzabagaren nästa. Puss


The time is ticking.

Nu är vi på arlanda flygplats. Resan gick minst sagt smärtfritt, jag och isabelle höll bara på att dö av skrattattacker typ. Tjarå.



Leaving on a jetplan.

Har spenderat dessa ouppdaterade dagar på jobbet, med per, med isabelle, samt många fler människor som har vistas på trästocksfestivalen:) INgen sömn har jag hunnit med och värre kommer det nog att blir för imorrn bär det av till södern klockan fem. Jag och isabelle har, peppat sönder, packat klart och gjort oss redo så HÄR KOMMER VI! Men jag känner mig som lite schitzo ( eller hur det stavas ) för jag vet att jag kommer att ha underbart kul. Vad kan man annat ha i södra sverige, åland, huvudstaden osvosv med världens tjollrigaste isabelle;)? Men samtidigt träffar jag inte min älskling på 10 dagar. Och värre blir det. För sedan när jag väl kommer hem då har han farit till tyskland och sedan far jag till prag. Jag vet att ni redan hört det där. Men tre veckor. Nae. Peppa uppåt, för det är fortfarande sommarlov när jag kommer hem och då ska tiden spenderas till tusen med Per.

Trästocks då;)? Jag och mina fördomar for ju dit iallfall. Först fredagkväll, som började hos Mange där det var partyparty:) Och sedan vandrade jag runt med det folket hela kvällen. Bara chillade och var rätt frusen. På lördag däremot var tempearaturen högre hehe. Då började det med att jag begav mig till isabelle och sedan vidare mot Martin. Vi klättrade in genom brandstegen hihi. Det var roligt. Iallafall så kom Hedich och Towa dit för att dra med oss upp på vitberget där sanna, isa, emma och massa älvsbyn bor väntade. Jag och isabelle var lite busiga och sprang iväg från alla hela tiden. Haha vi var tillochmed så busiga att vi for till Henke där Per var. Där var det drag och jag och isa gjorde bort oss en aning! Trästocks blev det också en stund:) Fast mitt humör var en aning svängigt;) Hemfärd där vi tre-fyratiden:) Och min pojke sov här som vanligt typ;)
Nu säger jag godnatt med några fina bilder från trästocks:)


 






Vi kommer ha så fruktansvärt kul nu domn här dagarna!!!!!!!

Och dig kommer jag sakna helt sjukt mycket!!!!!


Can't wait much longer.



Jag har börjat packa till Avesta nu, måndagmorgon bär det av!!!!!!! Jag längtar som jag vet inte vad. Det kommer bli toppen. Först Avesta, bara ta det lungt, shoppa i Borlänge osv. Sedan bär det av till Åland och tillbak igen. En lyxkryssning, tror ni det kommer bli bäst eller? Sedan till Avesta igen, borlänge, ävenstyrsbad osv. Efter det bär det av till huvudstaden. Och det bästa av allt. Min Isabelle Åström ska med! Jag kommer dock sakna min pojke i mängder.

I'm just chilling around.



Här ser ni vad jag springer runt i här hemma. Äkta norrlänning minsann. Fyfan. Förövrigt är min jeansshorts nya. Eller ny längd, det var ett par jeans förr:)


A peace of me.

Har glömt berätta att vi iförrgår gav vi våra tränare presenten som jag och isabelle kämpat med. Eller vi har kämpat med denna   , blommorna, och chokladen köpte vi i sista stund;) Typiskt mig och isabelle. Alltid ute i sista minuten. Men jag hoppas dom blev glada över presenten iallafall:) Annars då. jo det rullar på. JobbJobbJobb. Igår var jag så trött att jag knappt kunde röra mig. Skämtar inte. Och jag som skulle till Per, blev inget utav. Han kom hit ett tag och myste sen for han vidare till trästicks dit jag verkligen inte orkade pallra mig. Men ikväll blir det trästocks trots mina fördomar mot den festivalen. Det lär ju faktiskt vara många man känner där, dock gillar jag inte musiken och vissa speciella och udda människor. Med fel inställning blir ju allt tråkigt så jag fösöker tagga. Men det blir inget drickande eftersom jag ska upp och jobba imorrn minsann. Jag ska få jobba i resturangen då, få lära mig hur det funkar och så. Jag ska typ vara Fridas lärljunge hehe. Troligen ska jag jobba i resturangen nästa sommar. Hoppas det:):):):):)):)


Bästa tränarna ever.

Feels like I am traveling trought time.

Hela stället vi målade på gav mig en blick på hur det var förr i tiden känns det som. Att vi blev bjudna på skorpor och hemmagjord saft var lite av anldeningen. och att vi dessutom fick fikat av farbror Arne. För gullig gammal gubbe.




Då finns det ingen som tar det.

Jag som trodde moppefärden skulle vara det värsta med dagen. Oj så fel. Färden gick smärtfritt på en dryg timme plus paus. Målning däremot. Men det började med att vi kom dit lite för tiigt och eftersom hon just hade vaknat vågade vi inte gå in utan gick ut på en brygga brevid huset för att ta bilder. Vad tror ni händer? Jo vi ser en orm. En svart och vit, ganska liten. Sedan vänder vi oss om och ser två tycken till, gula. Tittar åter igen tillbak rakt fram och ser ännu en till. Hjärtklappning, skrik och tårar. Usch så hemskt. Men när vi tillslut vågade springa förbi ormarna, som omrinagde oss eftersom vi inte sett dom på vägen ut på bryggan, såg vi att dom hela tiden hade ute tungan. Vi började fundera på om det var levande men ingen av oss vågade röra dom. Vi kastade stenar på dom men träffade aldrig. Tillslut tog vid mod till oss och gick lite närmare för att peta på en av dom med en lång pinne. Den rörde sig inte ett dugg och den hade målade prickar som ögon. En låtsasorm. Inte ens lite roligt !!!!! Eftersom vi gallskrikit hur mycket som helst kom de en tant för att se hur det riktigt var med oss. Så jävlulst pinsamt när vi sa att vi trodde att ormarna var riktiga och hon började avgarva och sa att dom lagt ut dom för att fåglarna inte skulle skita på bryggan. Även fast vi nu var helt säkra på att det inte var
riktiga vågade vi varken gå nära dom eller röra dom. Vilka fjollor vi är hehe.

Iallafall efter den "lilla incidenten" beslöt vi oss för att lämna bryggan och bege oss till Birgitta. Hon såg inte precis ut som jag tänkt. Hon såg typ ut att vara i 70årsåldern även fast hon måste vara yngre eftersom hon jobbar. Hursomhelst. Vi hade ju som tänkt få börja måla och få det överstökat så snabbt som möjligt, men vi skulle minsann skrapa först. Och sedan hade hon varken färg eller penslar hemma. Bra planering, så då tog det tid att fara och köpa det osvosv. Så vi började måla där vid tolv. Grattis. Även fast vi kämpade hela dagen hann vi inte klart. Grattis igen. Vi måste alltså dit imorrn.

Nej ups. Det är blev alldeless för långt inlägg. Men jag hoppas att du har läst;) 



Moppefärden dit.
Isabelle körde hela vägen;)
 




Första pausen. 

Andra pausen trodde vi att vi var rätt balla.
Satt på mitt på E4an precis mellan Västerbotten och norrbotten




På bryggan lyckligt
ovetande om vad som väntar


Annars så har dagen bestått av detta..

i mängder.






Early morning, she wakes up.

Morgonstund har guld i mun.
Eller hur var det? Men solen skiner faktiskt så då är det inga lugna puckar som gäller, upp och iväg på moppen! Ska äta min frukost nu, som består av tomtegröt och ett glas mjölk, sen ta min moppe till isabelle. Först ska jag svänga förbi stina för att låna hennes hjälm för den känns bättre än min. Både säkrare och snyggare haha:) Jag hoppas vädret håller i sig och att Birgitta tycker att det är okej att vi kommer så tidigt! Eller det blir inte så tidigt eftersom det tar typ två timmar att köra dit. Haha åh. Men det blir alltid bra när man har världens bästa isabelle med sig.


Too fast for me.

För ett tag sedan fick jag ett telefon samtal som förändrade mitt liv. Iallafall min natt och morgondag;) Det var nämligen Birgitta, hon vi ska måla hos. Hon sa att imorgon fick vi hemskt gärna komma. Och eftersom vi helst vill ha pengarna innan Avesta högg vi direkt. Därför blev det ingen översovning hos per. Han var inte så taggad på att stiga upp halv sju. Men det är jag. Halv åtta ska jag vara hos isabelle och så ska vi ta våra moppar till jävre. Vilket ligger 5 mil bort. Jag dör. Ungefär två timmar på en liten moppe. Pain in the as. Men allt är värt den kosing vi ska få;) Dessutom bjuder hon, som förövrigt verkar jättesnäll, oss på smörgåsar till lunch, gofika och pizza till middag. Toppen. Vi måste bara hinna hem innan träningen slutar eftersom vi ska ge Ronnuie & Pontus deras presenter! Det blir full gas imorgon som ni förstår så det blir inget bloggande. Eller på kvällen hinner jag säkert slänga mig på tangentbordet och kludda ner några rader om hur dagen har varit.

Nu ska jag nog ta och sova till regnets smattrande ljud. HAHA försök vara mer poetisk anna;) Men först ska jag testa min nya tandborste. Godnatt iallafall.


Perfekt med nytvättade moppar och hela köret.


You better felt it.

Hola chicos y chicas!
Som jag redan sagt så for jag ut på en springtur och gjorde även några hoppövningar. Svettigt och varmt som tusan var det eftersom solen stekte. När vi just blev klara och skulle bege oss med mopparna för att ta ett dopp började det regna. Inte lite heller, hagelregn skulle jag vilja kalla det. Efterosm vi hade blivit så svettiga och äckliga bestämde vi oss för att skippa hjälmarna och brassa genom skogen. Vilket helvete. Stenar, gupp och rötter överallt och dessutom regnaed det så mycket att man inte såg ett piss.
Trevligt. När vi väl kom fram till badet så var det lika bra att hoppa i med kläderna på eftersom dom redan var genomblöta. Men nu ska belluuu få se filmen jag gjort till henne hehehee sen bär det av till älsklingen för övernattning. Puss:)
  


I will miss you.

Tanten, rektorn, kalla hon vad du vill, svarar inte när jag ringer. Fan också. Då måste vi skjuta upp det, och eftersom jag jobbar torsdag, fredag på rönbäcken går det inte då. Utan vi kommer typ måsta göra det på lördag och söndag eftersom måndagmorgon beger vi oss, jag isabelle och min famlij, till Avesta! Åh jag längtar fast jag kommer sakna min älskling som ligger och sussar brevid mig som bara den=(

Idag ska jag ut och springa med isabelle. Vi ska springa elljusspåret på sunnanå och sedan ska vi till Falkan och ta ett dopp. Det blir härligt värre, men nu måste jag skynda mig för jag ska vara där om tjugo minuter. Hörs senare, ha en bra dag:)



Always remember me.

Jag är minsann vaken tidigt idag. Det beror på att jag och isabelle kanske ska till Piteå, eller jävre, till någon rektor. Vi ska nämligen sommajobba där. Måla två bodar är vad vi ska göra och så får vi 1500 var:) Hoppas starkt på att det blir idag, annars måste vi göra det i helgen. Men vädret verkar dock svika oss. Åh. Jag ska slå ett samal till henne nu. Hoppas hon är vaken bara. Puss everybody.


A day with the sun shining in your hair.

Idag var jag ledig. Ledig likamed sovmorron. Men nej, isabelle ringde klockan tio och berättade för mig att vädret var underbart. Jag sprang till fönstret och jo det var strålande sol. Jag försökte förgäves få upp per från sängen också. Men han vägrade och jag lät han fortsätta sova medan jag gjorde mig iordning. Vilken sömntuta:* Där vid elva, halv tolv fick jag skjuts till isabelle där min cykel hade sovit över. Sedan trampade vi iväg mot Maxi för att köpa lite gott. På vägen fiskade vi också upp jasmine. Åh vad vägen till maxi var lång och tung, dock ingenting i jämförelse mot hur lång och tung vägen till boviken var. Men när vi väl kommit fram var humöret på topp eftersom solen sken och havet glimmade haha. Vattnet var dock inte så varmt, lite hjärnfrossa då och då, men man kunde vara i. Nu har jag faktiskt blivit lite brun här och där, hoppas på att det fina vädret håller i sig så att min bränna inte försvinner. Att cykla hem från boviken var en stor plåga, men hela vägen sjöng vi gamla svenska sommalåtar. Hur mysigt som helst, jag måste ladda hem i massor:)  




Jag och jasmine var rätt söta i likadana bikinisar.


Ni är då för bra. Och för långa huhu.

Ska ta mig lite middag nu tror jag bestämt. Sedan bär det av till Per=)


Keep going on.

Det blev ju faktiskt rätt varmt väder idag och som jag sa spenderade jag den på discgolfbanan. Det gick väl sisådär. Jag fick 66 kast och då gick vi halva banan bara. Men jag kom inte sist, jag vann över johanna med ett kast;) Vann gjorde per och jag blev inte förvånad ett dugg;) Iallafall så blir det att umgås med Per, Isabelle, Cicci, Martin och William ikväll. Vi ska först till mobackenbadet, typ en liten vattenpöl, där jag isa och cicci hade tänkt ta ett dopp. Sedan ska vi hem till mig, vi ska väl typ chilla och se film eller nå. Men nu kommer min älskling hit, så nu ska vi fara och möta dom andra vid vattenpölen. Puss.

 
Mitt senaste besök i mobacken skulle jag tro.

This picture speaks for itslef.


<3

A short story.


Ändrade planer.
Det blir nog discgolf nu om en timme eller så. Med per, jimmy och johanna. Det kommer nog bli kul fast jag är verkligen usel på att kasta en såndär disc.  Efter discgolfen beger jag mig mot isabelles place och gör klart presenten samt myser på lite. Joggingturen får vänta tills jag kommer hem från henne. Puss igen.



 


Walk to the world where nobody has been before.



Jag ställde väckarn på tio idag. Men när jag tittade ut genom fönstret och såg att himmlen var täckt av moln kröp jag ner under täcket igen. Vid elvatiden tog jag mig däremot upp utan problem och nu tror jag minsann att det snart bär av på en joggingtur. Känns tungt men nyttigt. Och eftersom jag inte tränat på ungefär hela sommern känns det bra att fara ut på en liten vända. Puss gullungar.


I like changes. Just not all of them.

Jag är trött. Ovanligt att jag skriver det? Njae inte så värst, men det är för att jag inte riktigt prioriterar bloggen i första hand utan här skriver jag bara när jag har kommit hem och helst vill sova! Jag och isabelle har myst hela kvällen och gjort en present till våra tränare Ronnie och Pontus:) Vi gör den från hela laget eftersom dom ska sluta träna oss. Vi får se om det kanske blir så att Ronnie ändå fortsätter ( hoppas! ) men vi har gjort den här grejen som en liten avskedspresent. Åh vad jag kommer sakna vår laganda och gemenskap, på planen som utanför. Träningen kommer inte bli som vanligt i höst. Men jag tror nog att det löser sig till det bästa. Hursomhelst så när vi blev klar med presenten, jag kan inte berätta vad det är än, så for isabelle hem och jag for till mange där per, jimmy och johanna var. Vi halvsov och såg djungelboken, men det var mysigt:)





Hurts oh it hurts.

AAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ så in i helvete. Nu har jag ingen tå kvar då. Jag hade min laptop i knäet och skulle luta mig fram efter mobiln. Kraschbangboom sa det och så landade datorn på min TÅ. Aldrig kommer min fot bli densamma. ibland är man bra HAHAHAHA


Thank you for all that you've done for me.

Plattången är typ det jag lever för. Helt seröst skulle jag inte klara mig utan den. Usch vad hemskt. Men dte jag gör nu är att jag planerar lite för ikväll med isabelle, skriver ett sms till per och plattar mitt slitna, vidervågiga hår. Det blir en lugn kväll, troligen bara chill med isabelle och per. Om det är något ansträngande somnar jag.
 
Idag har det iallafallvarit en hel dag på byskes vita strand. Åh det är verkligen fint där och det är toppen att spela beachvolley när väderet är såhär underbart! Jag var faktiskt inte det minsta trött imorse, steg upp åt, packade, sminkade mig och satt vid datorn. Allt på lite mer än en timme, snabbt för att vara jag:) Vad har dagen mer bjudit på måntro;)? Jo ett bad i havet, pizza, trampbilar, solning och skratt i mängder ( går inte att inte skratta med tanke på vilket gäng jag for med;) )!!! Sen så har jag nog fått den fulaste solbrännan man kan få. Jag kallar det "luggbränna". Jag har alltså haft min lugg liggandes mot pannan, inte hela pannan utan bara nån centimeter, och nu har jag blivit helt fräkning och brun-röd hela ansiktet utom där. Det ser förjävligt ut, men som tur är har jag nästan alltid luggen på samma sätt. Annars får jag tacka gud för sminket.

Både jag och isabelle hade med sig kamera men vi hade båda lyckats missa att kolla på batteriet. Dock hann vi ta några fina bilder! Faktiskt superfina bilder, jag vill typ lägga in alla men jag ska spara lite tror jag:)




Du är bland det bästa som hänt mig.
Jag har så fruktansvärt kul när du är i min närvaro:))))

I won't survive without you.

Nu har jag just vaknat. Min ögonlock känns faktiskt inte så tunga som jag trodde dom skulle kännas. Men eftersom jag bara hunnit sova i fem, sex timmar så kanske jag inte hann komma in i någon djup sömn. Igår jobbade jag stenhårt, inget skämt. Jag började där vid halv tre och chillade mig mest bara genom kvällen. Men klockan nio blev jag uppiffad med en partyoutfit ( jobbarkläder; pikétröja och kortförkläde ) och sedan kom gästerna. Då var det full rulle i diskrummet, där jag var då, inte en minut gick till spillo. Hemfärd på moppen blev det inte förrän vid ett, halv två tiden. Och så upp idag, vid den här tiden, för att lära campinggäster att spela beachvolley!!!!! Fast jag tror det kommer bli rätt roligt. Men mitt liv är verkligen fullbokat nu. Varenda dag är det något måste, som jobb, träning osv. Sedan så villl jag ju hinna vara med mina bästa vänner och nästan varje liten ledig minut är jag med per:) för jag måste hinna vara så mycket som bara möjligt med han innan 21 juli eftersom jag då far till Avesta i 10 dagar. Sedan far han till Tyskland i 6 dagar och sedan jag till Prag i tolv dagar huhu tajmingen. Vi kommer vara ifrån varann i drygt tre veckor, tre veckor. Åh=(



Men nu hinner jag inte skriva nått mer. Nu är det byskes badstrand, volleyboll och campinggäster som gäller!

Babysitter.

Nykommit hem från att ha varit hos Liv.
Har varit barnvakt åt lillstumpsan sen femtiden. Oj sicken söt unge:)
När jag kom dit var hon himlarns trött, men då matade jag henne med massa 
godis, kex och chips så då blev hon ganska vild och galen. Men jag hade mycket
spring i benen jag också så jag, isabelle och liv har busat på hela kvällen:))) När
vi slutade vara barnvakt kom pappa och hämtade mig och vi svängde förbi per och
hämtade upp honom. Så nu ska vi lägga oss och förhoppningsvis se Step up 2
eller så någon annan film(:






1. Liv trodde hon var liten mindre än hon var, så hon åkte i dockans barnvagn. 2. Jag målar lila nagellack på henne små naglar. 3. Jag och min barnvaktshomie;)


Sen har jag även varit barnvakt åt mitt kusinbarn. Också en otroligt söt filur. Hon, hennes mamma ( min kusin ) och hennes pappa har varit här på besök i några dagar. Dom bor n´ämligen i södra sverig, närmare bestämt Avesta. Dock så beger dom sig hem tidigt i morgonbitti men det har varit msigt att ha dom här:)



Bring it to me.

Per for just hem=( Men jag erskatte ( eller vad det heter? ) han med lite hallonkräm. Med mjölk och flingor. Det är dock inte lika mysigt som min pojke:))))) Jag borde sova vid det här laget men först ska jag duscha. Och jag ska duscha kallt för jag är hur varm som helst! Jag har typ kommit till klimateriet eller någonting liknande, antingen är jag verkligen kokandes varm eller så är jag kall som en isbit. Aldrig något mellanting. Imorgon blir det iallafall jobb hela dagen lång. Först Rönnbäcken och sen barnvakt åt Liv. Jag har längat jättemycket till barnvakten, haha nu får vi bara hoppas att hon är lika glad och busig som vanligt=D Nej, nu har jag inte mer tid till att blogga, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra nattemössan över huvudet.


Ibland undrar jag varför jag alltid har haft så tur.
Alltid har jag fått må bra.
Jag får tacka gudarna för det antar jag.


You make my day.

Full rulle. Igår somnade jag och isabelle kring fyra nångång. Men ändå hade jag ställt väckaren på halv nio! Jag skulle nämligen följa Per och hans föräldrar till Umeå och shoppa :) Eller jag har tänkt spara mig tills jag ska till söder men vi gick runt där och myste. Nu är jag så trött att jag tror John Blund hänger på mina ögonlock eller något liknande. Nu blir det sängen bums för imorgon klockan nio ska jag vara på jobbet med ett strålande leende. Jag känner rent hur äckligt sliten jag kommer vara eftersom jag jobbar nu tre dagar och inte har sovit någonting. Men det gör inget, lika bra att använda varje timme av sommarlovet!


Godnatt

Cause with you I can be just me.

Åh jag har tandkrämsspott över hela min dator för att isabelle kom hit med sin stora mun och hennes bubblande skratt. Iallafall så tänkte jag ta mig lite tid nu att berätta om vad jag har haft för mig idag. Jo, jag har umgåtts med världens bästa . Jag begav mig till hennes hem där vid elva- tolvtiden och efter det cyklade vi till den nyöppnade eddahallen! Allt gick som på räls tills isabelle kom på att hon glömt sin bikini hemma. Tack och lov bor Jasmine nära badhuset så vi tog oss bara en tripp dit och lånade en. Iallafall så var väl Eddahallen inte så speciellt, det var väldigt frächt och fint men jag hade fått för mig att det skulle finnas rutchkanor, trampoliner osv. Dessutom nio stycken pooler. Men inget sånt. Fast ett hopptorn som såg ut som ett berg fanns det misann och när man är med isabelle har man kul varenda minut!








Efter vi badat klart, tagit tillräckligt mycket kort och dessutom bastat cyklade vi hem till mig. Där vi sminkade oss, diggade Amy Diamond ( och andra coola artister;) ) och jag åt tomtegröt. Även här hann vi klämma in några kamerablixtarar.
Därefter följde vi vindarna mot skellefteå stad för att framkalla bilder. Sedan skildes vi åt och jag for hem och åt. Sicken god middag jag fick också. Grillad kyckling med klyftpotatis -om intresseklubben undrar;)

Efter den underbara middagen var det full fart mot Falket där jag möttes av många glada ansikten och mycket .



Nu ligger jag och isa och bläddrar i Cosmopolitan innan vi tar oss en tupplur.


Godnatt gullungar.


 



 


Varing för cyklisten.

Idag har jag cyklat som en idiot.
Fram och tillbaka. Hit och dit.
Till hon, han, den och det och nu ska jag iväg igen. Tack och adjö.




Hey this is meeeeeeeee


HEHEHHEHEHEhEh jag och stina är rätt balla när vi är med på bild
på självaste apberget;) fast vi ser ju som rätt balla ut osvosv.............
 
Vil du anmäla dig klicka dig vidare till KFUM_volley, gå in på vår hemsida  http://www.skelleftevolley.se eller ring/skicka ett sms till Martina, som är ansvarig för volleybollskolan, på 070-374 77 23.
Vilken reklam;)

Never forget it, you are wonderful.

Godermorgon. Vaknade för en timme sedan av att älsklingens mobilväckare gick igång. Tusan vad trött jag var. Men han skulle upp och fara och hämta ett liggunderlag som hans brosa skulle ha när han skulle till fjällen nu på morgon. Jaja. Nu är jag pigg som en nötkärna eller vad man säger. Jag är på bra humör för idag ska jag umgås med isabelle. Det var ett tag sedan vi bara var vi. Vi får se vad vi hittar på idag, kanske Eddahallen. Jag undra hur det ser ut där nu när dom har gjort om osv. Det är säkert jättefint:) Och senare så ska hon nog sova över här eller jag hos henne.





HEHEHE förövrigt så får jag typ lön idag. Inte dåligt. 4200 kr rakt ner i börsen. Mitt jobb på Rönnbäcken går däremot sämre huhu. I helgen skulle jag ha jobbat men icke. Och sedan missar jag sex dagar till när jag far till Prag. Jag blir typ ledsen. Menmen:) Nu ska jag inte deppa över det. En liten kosing tjänar jag ju!

 

It is all about me.

Fy på mig för dålig update. Men jag har en bra ursäkt.

Jag har nämligen legat på lassa från igårmorse till idag. Igår vaknade jag där vid fem-sex tiden av att jag mådde illa och hade ont i magen. Jag försökte somna om medan jag var och varannan minut gick till toan för att jag trodde jag skulle kräkas. Tack och lov gjorde jag det inte. Hursomhelst ringde väckaren där vid åtta och påminde mig om att jag skulle jobba. Men det tog så pass mycket kraft att pallra sig till toan att jag nästan svimmade av överansträngning, så jag förstod att jag skulle måste skippa jobbet. Jag ringde och pratade med min arbetsgivare och det var okej att jag inte kom. Vid klockan tio mådde jag inte längre så fruktansvärt illa men jag hade så ont i magen att jag bara vill skrika och gråta. Då satte jag mig i bilen, tillsammans med pappa, i riktning mot akuten. På akuten fick vi vänta och vänta och sen klämde dom på min mage lite. Doktorn sa att det troligtvis var blindtarmen och att jag skulle stanna på sjukhuset för att se om kroppen tog hand om det själv eller om jag skulle opereras. Sagt och gjort. Jag fick ett litet rum på barnavdelningen. Där fick jag ligga helt lonely i några timmar och titta på film. Men sedan kom mamma, cicci, julia och per och hälsade på. De var trevligt med sällskap men eftersom jag inte hade ätit sedan middagen dagen före hade jag inga krafter. Jag hade dock börjat få dropp som gav mig näring, fast det gjorde ont som attan i min stackars lilla arm där slangen gick in. Haha efter dom for så somnade jag bums. Sov väl sisådär och när jag vaknade tog dom nya prover och klämmde lite mer på magen. Det verkade se ut som dagen innan och jag mådde ungefär så. Lite bättre möjligtvis. Men dom trodde inte att en operation behövdes. Så nu är jag hemma. Om det blir värre ska jag raka vägen in till akuten igen. Men jag mår helt okej nu. Och ikväll ska jag ha filmkväll men familjen, cicci, micke och per. Det blir mysigt:)



Ganska kort inlägg osv. Puss sötnosar.

The clown inside me.

Nu är jag hemma igen efter ännu en dag på arbetet. Men det är som så roligt att det inte gör nå. Idag har jag stått i kiosken med Yaoska och Krille. Härliga arbetskompanjoner måste jag erkänna. Vi har solat, sålt och haft lite iskrig;) Jag hann även ta ett dopp idag. Med isabelle och cicci. Jag och isabelle körde självklart hennes vattengympa men idag ville jag tillochmed göra den för att få lite värme, så det var kul:) När vi skulle stänga för dagen, då vi hade stängt dörrarna till kontainer ( vilket inte är det lättaste! ) och hängt på det stor låstet kom jag ju såklart på att jag glömt moppenycklarna därinne. Suck. Så vi öppnade upp igen och jag tog mina nycklar och även min saft som jag också glömt. Sedan när vi stängt, låst och just skulle sätta oss på mopparna för att brumma hem kom jag på att även min mobil låg därinne. Klantskaft. Det var bara att göra om hela grejen ännu en gång.




1. Knut på huvudet:) 2. Den osminkade sanningen
3. Mina jobbarkamrater hehe

I övrigt var kvalitén på bilderna galant.....

A glas of milk.

Hej på er. Nu sitter jag här vid datorn så här på morgonkvisten och äter frukost. Tomte gröt och en hembakad fralla. Ett glas mjölk står även på brickan. Ska inte använda mig av sminket idag därför kan jag ta det lite lungt, jag börjar inte jobba förrän vid kvart över tio och allt jag ska göra är att äta upp och platta håret en snabbis. Om jag inte sätter upp det istället.

Igårkväll var vi i Falkan och grillade och myste med både pers vänner och mina. Det var nice:)) Jag badade. Det var faktiskt inte så kallt när man väl var i men efter. Då blev man till en isbit. Som tur var fick jag krypa ner under täcket med min pojke när jag kom hem:) Nu ska jag ta en titt i bloggvärlden och se om jag hittar nått roligt inlägg.


Jag blev som bara så sugen.

Thanks for making me smile.

Idag har det varit en dag som bara måste spenderas på stranden!
Vilket den faktiskt har gjort för min del, dock i skuggan av kiosken men ändå. Dessutom har jag kunna vara ute mycket, har tillochmed hunnit ta ett litet dopp. Jag gillar faktiskt mitt jobb, lätt förtjänta pengar måste jag erkänna. Jag får ju inte så bra i lön, men det överleves skulle jag tro. Vi får se vad som händer ikväll, ska umgås med Per:):):) Troligen några fler också, kanske spela nå volley eller nå annat chill. Vi får se helt enkelt. Jaja. Jag har hunnit med att städa toan och vardagsrummet också. Tråkigt värre, men jag och min systeryster var tvugna att städa övervåning eftersom det är vi som bor här uppe;) Imogon så ska min kusse komma, Cecilia. Hon är kring 25 kanske, jag vet faktiskt inte riktigt, men hon och hennes kille och lilla bäbbe ska komma! Åh jag längtar:) Men nu ska jag kila.

 
Millions of kisses

Sex and the city.

Hihihihihih det är strålande sol ute...och snart ska jag på jobbet. Men tack och lov kan jag nog sitta ute i solen lite granna iallafall! Stackars malin och elina, dom ska jobba på legocentret en dag som denna, ajsing.

Igår såg jag ju Sex and the city filmen. Den var helt underbar. Ni som inte har sett den borde spendera era pengar på att gå och se den! Och gissa vad. Jo jag cyklade hem efter bio som slutade kring tolv. Cyklade! Då kände jag mig duktig. Sen gjorde vi en till god gärning igår,( eller jag räknar att cykla hem som en god gärning för jag inte ringde och väckte mamma och pappa;) ). Min lillasyster och hennes kompis hittade en mobil. Och just när jag och lollo träffade dom så ringde det i mobilen. Jag var modig och svarade. Så vi träffade hon som tappat bort mobilen och lämnade tillbak den. Om det hade varit en bra mobil hade jag typ tagit den haha men det var en usel gammal nokia ;)

:):):):)


 


Just another day living like me.



Idag har jag chillat på jobbet i Falkträsket med Malin, Elina, Isak och ankorna;) Det var jättemånga ankor där idag, som vi matade, höll i och tog kort på. Dom var supersöta och inte alls skygga. Jag är lite rädd för att få salmonella eller fågelinfluensan när jag rör fåglar men dom var som söta och friska. Nu, så fort pappa kommer hem och kan skjutsa mig, ska jag till Lollo vi ska lagamat och mysa på. Senare ska vi och se SATC på bion, per ska också med på bion:) Jag tycker den filmen verkar jättebra även om jag inte har sett så många vanliga avsnitt. Men nu tror jag pappa kommer, ska spriga ner och be om skjuts hehe.


cuties

It felt like oldtimes.

Hej på er.
Jag fryser lite. Även fast jag har badat bastu i Camillas stuga. Men det är nog för att vi badade i sjön också och sedan duschade vi kallt för dom hade inget varmvatten. Åh jag älskar stugor hihi jag vill ha en. Men jag får väl vara nöjd med vår lilla villa. Jag tänkte ta och se Step up ikv. För jag kan ju ladda hem, för jag kan ju ladda hem. Jag är olaglig ups. Hursomhelst så tänkte jag se Step up. Har börjat se den, men jag tror bestämt att mina ögonlock kommer slå igen innan den är klar.


 
du är en stjärna och vi såg ut som tvillingar i likadada bikinisar:)


Can't live without you.

Det blev en riktigt lyckd kväll igår Vi följde planerna nästan exakt haha det brukar aldrig ske. Men jag och brudarna for iallafall och spelade minigolf på edda, där träffade vi Ronnie och hans dotter Liv. Typ den sötaste lilla unge som finns. Som jag, stina och kanske isabelle ska vara barnvakt åt på lördag:):):):) Aja. Dom höll oss sällskap medan vi spelade men vi pallade ändå inte köra klart alla arton hålen innan vi blev less. Så då begav vi oss till Falkan. Det värsta var att det var typ mycket folk där, men inte stoppar det oss. Så vi badade, dock bara jag och isabelle, och hon tvingade mig att göra hennes jävla vattengympa ( fast det var iskallt i vattnet;) ). Man ska först ställa sig på knä på botten, sen sätta sig, sen mage och rygg. Egentligen kullerbytor också -men dom avstod jag glatt!

När vi kom hit senare så kom Per också hit och vi alla myste och såg film Och så kom Polly. Pinsam film måste erkännas huhu. Men ändå lite kul. Nu måste jag snart fara till jobbet, idag ska jag typ fara med Hans och handla godis till Falkankiosken, är det nån speciell godissort ni vill ha, hör av er till mig;) Jag har förövrigt inga bilder från igår. Men jag får lägga in senare när jag får dom av Stina och Reb:)


RSS 2.0