OCH SÅ VAR VI IGÅNG IGEN!!!!

Ikväll slås klackarna i taket i den gamla herderliga festlokalen - bönhuset. Vet inte huuuur många kalas/discon/fester jag har haft där genom åren! Och ikväll slår vi då till igen, eftersom Emil fyllt 20 jämt och jag ynka 19, har dock en stark känsla av att det mer eller mindre kommer bli en 'korvfest' då mer än hälften av brudarna bangar/måste jobba/insjuknat. Äh det blir KUNG!



- gonna miss u tonight♥


SÅ VAR MAN 19 BAST/VARV RUNT JORDEN/VINTRAR/ÅR OCH DET KÄNNS ASGRYMT.




SKÖNT ATT MÅSTA LÄGGA MINA SHOPPINGPENGAR PÅ PASS/KÖRKORT.......


Istället för massa shopping blev det polisstationen för att ta bild till nytt pass och sedan modella vidare för att ta bild till nytt körkort (vem kan bli fin på de där bilderna?). Har alltså lyckats slänga mitt eget körkort; 'Fulla-alltid-lika-smarta-Anna' tänker att det är bättre att jag lägger körkortet i ciggpacket än bara i BHn eftersom annars kanske det smiter upp/ut/bort/u name it, det jag dock INTE tänkte på var att ett ciggpack kan ta slut och då kan det slängas. Vilket det gjorde - med körkortet i. Värt.

Fick dock med mig en grym vårjacka, som jag spanat på lite för länge, och som jag längtar så fruktansvärt mycket efter att få ha på mig. Försvinn snön, FÖRSVINN. Även ett par, som alltid, lite för tighta jeans fick hänga med hem och likaså en perfekt klänning till i helgen. FEELS GOOD.


OCH IBLAND KAN MAN FÅ BLI LITE NOSTALIGISK.....



"Vi kan då skratta lungorna ur oss. Promise. Speciellt när Amanda såg helt utvecklingsstörd ut i en spegel, hon blev typ avkapade så hon såg halslös ut...Skratta så det nästa kom kiss i trosorna. LOVE U!"

"Vi vet hur man festar tillsammans vi. Man går åt varsitt håll och tigger drinkar HAHA. Vi är bäst, gumman."

Saknar dig allt lite, Londonbruden. Kikade lite bakåt i arkivet på bloggen - du och jag hade himla kul där under tiden som SP1B:are.


SHOPPA. SHOPPA. SHOPPA.

Jag känner mig sådär FARLIGT shoppingsugen....med tanke på att lönen kom idag och att jag ska på stan imorgon så känns det som att monstret inom mig (som jag mer eller mindre försöker stänga in..) kommer gå lös i butikerna. Känns som att det var flera år sedan jag sist shoppade. Förr släpptes 'shoppingmonstret' lös flera gånger i veckan,men nu har jag lite mer pli på det, dock tror jag att det smäller med stort s imorgon. See U there?
 


Typ en vanilg dag på stan -08....


THUMPS UP!

Ikväll har jag:
• Sett lönebeskedet. Det blir knapert denna månad, men trots allt bättre än förväntat!
• Middag och tvhäng hemma i Lund.
• Lämnat in smycken på lagning hos mammi.
• Solat solarium, vilket ve-e-rkligen behövdes.
• Städat garderoben (DUKTIG TJEJ).
• Insett att jag måste fixa nytt pass (10 dagars marginal känns osäkert..).
• Pysslat med scheman som ska läggas.



 


SISTA TOXIC BAR.

En del drack drinkar av färskpressade apelsiner, medan andra drack drinkar som både innehöll sprit, vin, energidryck och juice. En deltog många fina närbilder på sig själv, medan en del läste högt ur kalendern. En del älskade chips, medan andra fulade sig i webbcamen. En del friade, medan andra busade i köket med vissa föräldrar. En del köade hur länge som helst på S8, medan andra smet förbi kön. En del dansade jävlart hela kvällen, medan andra slängde bort sitt körkort. En del åt mackaroner med pommeskrydda i sinne, medan andra försökte hitta sin look-alike på facebook. Och jag tro att både 'en del'och 'andra' hade en FÖRBANNAT BRA SISTA KVÄLL PÅ TOXIC!!!!


















SISÅDÄR TVÅ TIMMAR SENA TILL FÖRFESTEN MEN - NU KÖÖÖÖÖR VI!!!!!!



Braaa kvalité.....men ni två är iallafall förbannat bra!
HA EN BRA KVÄLL, ALLIHOPA!


VÅR BUSSCHAUFFÖR, VÅR BUSSCHAUFÖR DET ÄR EN MAN MED GLATT HUMÖR!


Något jag verkligen saknar (förutom mamma, pappa och lillasyster) med att bo mitt i skogen är, tro det eller ej, att åka buss. Jag har åkt buss till skolan från att jag började förskolan tills jag tog studenten 11 juni. Det jag saknar är väl inte direkt att stressa i sig frukosten för att inte missa bussen, att stå och frysa vid hållplatsen eller att då det är sovmorgon måsta komma på tok för tidigt till skolan. Det jag längtar efter nu så här i efterhand är att sitta de där 20 minuterna, titta ut genom fönstret och bara skruva upp musiken högre och högre ju fler folk som stiger på. Faktiskt en ganska skön start på morgonen!
 


Bussbrudar på väg mot Vougga!


19 JANUARI

Morgonen började med att jag kämpade med att få fast exakt 20 st ljus på tårtan (lättare sagt än gjort, mina vänner) för att sedan överraska 20-åringen med födelsedagsfrukosten på sängen. Kändes lite konstigt att helt SJÄLV sjunga 'jag må han leva'....jag med min fina sångröst brukar oftast mima och låta resten av familjen stå för skönsången! Men han har då inte fått tinnitus än så länge, det han dock hunnit med är en sväng på Systemet och jo, nog är han väl bra stolt alltid (och jag avundsjuk).

Nu ska jag locka håret och klä på mig något annat än jobbkläder. Det blir nämligen smörgåstårta till middag på Korng. idag och det skulle jag inte för allt i världen tacka nej till. Så pass på - nu blir det lockigt.


OCH MANNEN MIN HAR BLIVIT 20 STORA ÅR. GRATTIS!!!!!!!



♥♥♥


AS OUR LIFES CHANGE FROM WHATEVER - WE WILL STILL BE FRIENDS FOREVER.

Att skippa söndagsångesten för några goda drinkar, värmeljus, mys under täcket och munnar som aldrig slutade gå kändes så himla rätt. En sak är säker, hon är himla bra hon, min Bellsan!
 


DÅ BÅDA TVÅ HAR HUMÖRET NERE I BOTTEN SLÅR VI SKALLARNA IHOP OCH FÅR FÖRHOPPNINGSVIS, MOT ALLA ODDS, EN JÄVLIGT BRA SÖNDAG.






SOIS BASTANTE BIEN MIS AMIGOOOOOS!

Eftersom Marcela och Alejandro missat sista bussen hem så fanns det inget annat val än att klampa in på Old W för att bli bjuden på ett par drinkar av cheferna våra och sedan vidare mot Olles och bli bjuden på några till. Jag som tänkte ha en nykter helg. Ups.
 


JAG GILLART'






Jag gillar att vi inte hade någon ved och hade tänkt grilla. Jag gillar att efter ett åk ligger jag och isabelle som döda för att vi gått upp för backen. Jag gillar att jag vann över isabelle i madrassracet. Jag gillar att när jag tävlade mot emil och fick världens sämsta start skyller jag på konditionen: 'jag orkade bara inte gå upp för backen igen'. Jag gillar att jag och isabelle körde 'ett två på händerna stå' i snön. Jag gillar att Petter drog isabelle på bobben hem. Jag gillar att vi köpte fyra milkshake trots att vi egentligen höll på att förfrysa. Jag gillar denna kväll och kanske framförallt personerna som var med.


JAG KANSKE INTE KAN PÅSTÅ ATT JAG ÄR DEN SMALASTE MÄNNISKAN PÅ JORDEN.......



BORT MED JULHULLET.........

Igår blev det spontanutgång efter jobbet med ett gäng härliga brudar. Kan inte påstå att varken Calles eller Olles levererade överhuvudtaget - men med rätt sällskap blir allt jävligt bra ändå! Ikväll stänger jag på jobbet och därför känns det inte som att den här kvällen kommer bli den mest händelserika under 2011. Imorgon är jag däremot ledig och planerar att vara uppe med tuppen - två bokade pass och ja, precis som alla andra: nya livet är på G!!!
 


NÄR TVÄTTMEDELT TAGIT SLUT FÖR 18 GÅNGEN OCH EMIL FÅTT NOG:



FREAKING FANTASTIC 'FABULOUS FOUR' !!

Var på lunchdejt med finaste Tina idag och det blev ingen snabblunch det inte. Vi passade på att njuta av allt friterat fläsk/wokade nudlar/pastagrantänger medan våra munnar aldrig slutade gå, precis som det ska vara! Och på fredag blir det något liknande med Amanda. Herregud. Vad jag kommer sakna dessa brudar som redan på tisdag beger sig mot London för att stanna fram till våren. Men vilket äventyr det kommer bli för båda två - Tina som knappt kan prata engelska och Amanda som faller för varje engelsktalande kille (med utåtstående öron såklart....) ;-). Himla roligt för dem att få hitta på något nytt, men jag och Josefin har dock redan nu skrivit in resan i kalendern, så helt slipper de oss inte!


Fabulous Four♥


PANK MEN GLÁ ÄNDÅ.

ÄLSKAR MITT SCHEMA ♥♥♥
Idag var andra dagen på jobbet efter det välbehövliga jullovet och kan ju bara säga att jag och Jenny Ä-G-E-R på att lägga schema. Dessutom är det nu trettondagar och allt vad det heter, vilket med andra ord kallas ledighet. Om min lön kommer vara obefintlig i januari JADÅ. Om jag bryr mig just nu NEDÅ.
 

 


TACK FÖR DEN BÄSTA NYÅRSAFTON NÅGONSIN♥


EN GRYM RESA. EN GRYM HELG. EN GRYM NYÅRS!!!!!

Kvällen innan hade jag och Isabelle varit så negativa mot denna resa att jag trodde nästa vi skulle skippa den totalt. Vi hade inga kläder, visste inte hur håret skulle fixas, hade glömt köpa det ena och det andra, hade inga biljetter till hotellet, trodde att stugorna låg alldeless för långt från civilisationen och ja, nämn något vi inte klagade på så gör ni det förbannat bra. MEN OJ så fel man kan ha! Denna resa gjorde min nyårshelg till den bästa i mitt snart nittonårig liv. För att inte beskriva det för internt tänkte jag att jag skulle göra en lista, men det blev den mest interna listan någonsin:

♦ Alla tolv av oss vet definitivt vad ordet TRYCKA chips betyder
♦ 'En trappa upp' levererade
♦ Ordet bakis har nu tagits till en ny nivå
♦ Springa runt stugan baklänges och barfota är ingen hit
♦ För mycket dans på stolar/bord
♦ Att försöka bjuda vakten på en förbannat äcklig drink lyckas sällan
♦ Efter mitt, isabelles och elins stänga-in-oss-i-stugan-tjejsnack har vi INGA mer hemlisar
♦ Vi är rätt vältränade som åkte två åk för att sedan krampa i benen
♦ Emils alla tal
♦ Man kan använda vad som ligger närmast då toapappret tar slut
♦ Meningar som 'jag ska fisa dig i ansiktet' & 'du ska äta mina snorkråkor' har förekommit på toook för ofta
♦ Machosallad
♦ Att sno kundvagnar från ICA för att vi är för lata för att bära
♦ Runda 1,2,3,4 (sedan tappade alla räkningen) med jägermeister-shots
♦ Randoms som vandrar in i stugan och genaste blir med i leken 'Tingeling kan tåget gå'
♦ Basse vet hur man dansar på efterfester
♦ Dricka drinkar från bordet är numera standard
♦ Att vi lyckas fira in det nya året/tolvslaget TRE gånger gjorde absolut ingenting




















age" src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/397175/images/2011/dscn5600_125300171.jpg" alt="" />





























ÜPERSNABB RESUMÉ AV 2010:

ÅRET 2010:
Hur har året 2010 varit för dig?
Ett DUNERBRA år - med sina dalar.
Bättre än förra året? Både bättre och sämre, lite sjukt.
Har du träffat några nya vänner? Många!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010?
Studenten, fallskärmshoppningen, balen, turkiet och mycket mer!
Har du flyttat under år 2010? Yes. Och trots lite 'mamma-pappa-syster-längtan' trivs jag som firren. 
Har du hittat en ny låt som du älskar? Det har jag!
Isåfall vilken? Föör många, men framförallt Jason♥
Har du druckit alkohol? Har hänt. Har hänt.
Har du kysst en främling? Inte det.



KÄRLEK:
Hur har din kärlek varit 2010? Jag är alldeles för lyckligt lottad!
Har du varit kär? Så kär man kan vara♥
Har du sagt jag älskar dig till någon? Till familj, vänner och pojkvän.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jadå.
Har du haft sex någon gång under året? Det också!
Har du haft ett hemligt förhållande? Bara ett väldigt officiellt!



SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej, tack och lov.  
Har någon i din släkt avlidit? Nej, tack och lov.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Inte i ansiktet, men Emils armar kan ha fått tagit ett eller annat slag.
Har du varit i slagsmål? Nej



PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Det har jag.
Har du skämt ut dig? Kan jag lova!
Har du ljugit för en vän? Vita lögnar finns alltid? 
Har du varit ute en hel natt? Det har hänt!
Har du blivit tagen av polisen? Nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Ja
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Ja



VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Absolut!
Har du förlorat en vän? Tappat kontakten med, tyvärr.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej
Har du ljugit för en bästavän? Nej
Har du haft en relation med en vän? Emil är en av mina bästa vänner, så ja? Eller?



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
En hel drös! Fyllt 18 stora, hoppat fallskärm, tagit körkortet, studenten, balen, flyttat hemifrån och så mycket mer!

Höll du några av dina nyårslöften? 
Tvivlar starkt...

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Vilka länder besökte du?

Finland och Turkiet 

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?

Framförallt RESA MER och det ser fruktansvärt lovande ut med två bokade resor redan!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
11 Juni



Vad var din största framgång 2010?

Att jag gick ut med de betyg jag gjorde och kanske framförallt att jag blev personalansvarig på Los Pepes.

Största misstaget? 
Att jag jobbade på tok för mycket i sommras och bara hade en ledig helg, EN LEDIG HELG......

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Varit frisk som en nötkärna! 

Vad spenderade du mest pengar på?
Kanske kläder? Godis? Hyra? Inredning? Alkohol?

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Studenten. Familj. Fina vänner. Pojkvännen.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Alla Jason Derulos låtar, love the way you lie, gubben i lådan, waka waka, från och med du osv.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Svårt att säga, men jag tror jag tänkt lite för mycket i år och därmed varit lite 'ledsnare'.

Vad önskar du att du gjort mer?
Att jag hade tagit mig tid till att resa!  

Vad önskar du att du gjort mindre?

Typ jobbat? Har jobbat kusligt många timmar under 2010 för att ha gått i skolan hälften av året...

Hur tillbringade du julen?
Med familjen, farmor, farbror och kusinen Emme! Liten skara detta år, men lika mysigt som alltid.




Blev du kär i år?
Var kär redan när året började!

Favoritprogram på TV?

Måste varit 'Ensam mamma söker'

Bästa boken du läste i år?

Alla Twilight-böcker som jag plöjde igenom under sommaren.

Största musikaliska upptäckten?
Jason Derulo får återigen vara svaret!

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Körkortet, pengar, presentkort osv.

Något du önskade dig men inte fick?
Man kan inte få allt här i världen, men inget jag kom ihåg speciellt!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Tog körkortet!!! 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Fler resor och att jag inte skulle oroat mig så förbannat över hösten under våren/sommaren.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Jeans med pösig tröja/skjorta instoppad, kilklackar och mycket smycken.  

Vad fick dig att må bra?
Framförallt Emil, familjen och alla fina vänner. 

Vilken kändis var du mest sugen på?

Channing Tatum eller som alltid - "Chadis" (Chad Micael Murray)

De bästa nya människorna du träffade?
Finna många men Station8 brudarna är högt upp i topp!


RSS 2.0