Top that with your lame parties.











Jag var ett lejon som Liv satt i fänglse.
Vi spelade Wii sport och Wii fit.
Jag drack låtsas-te ur en röd mugg och isa ur en blå.
Jag har kommit på att jag och isabelle inte så tekniska.
Liv målade finfint.
Det gjorde även jag och isabelle.
Petter och Emil kom och såg tre filmer med oss.
Liv somnade i soffan.
Vi åt godis och nachos i mängder.

Det var vad kvällen hade att erbjuda på ett ungefär. Riktigt mysigt och roligt. Liv är banne mig den gulligaste ungen någonsin och när vi kommer var hon helt vild. Skulle visa oss varenda liten partikel i hennes rum och visa hur snabb hon var och hejfaderullan ;-) Åh småbarn är då för söta. Speciellt om dom heter Liv skule jag tro :-)


To let the fear keep you from playing the game.



"At this moment, there are 6 billion, 4 hundred, 71 million, 8 hundred, 18 thousand, 6 hundred, 71 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day, others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls -- and sometimes all you need is one."

Say hello big smile.



Barnvakt åt den här bruden ikväll då. Kan bara bli roligt säger jag då, det är jag och isabelle som ska försöka tämja odjuret även den här gången ;-) Ska dit klockan fem, frågan är vad vi riktigt ska hitta på för bus idag. Sist blev det bad på Edda! Kanske ut i snön och plumsa idag då(?) När gullungen somnat kommer Emil och Petter förbi och ser film med oss :-) Ronnie brukar ha många filmer hemma så det lutar åt en bra kväll från början till slut.
Pusspusspuss.


Smile and the world will smile right back at you.




Ingen skola idag heller för min del. Och inte för någon annans heller, inte om man går på Kaplan iallafall. Det brann nämligen där idag ! Var någon datorladdare som hade börjat brinna. Ingen blev skadad eller så, men när jag och Emil for dit för att lämna in lite papper, kände vi hur det stank rök. Hoppas stanken har försvunnit till imorrn iallafall :-) Har varit med Emil hela dagen, sett Scrubs och bara tagit det lugnt. Bäst som vanligt :-) Hockey såg vi också :-) Hur som helst, skola imorgon så nu blir det kvällsmat sedan att sova.
Pusspusspuss.

So try it out.

Jag vill då iallafall inte ha otur i sommar. Så fjantig som jag är, gör jag det här testet....... ;-) Ni behöver ju inte läsa haha ;.)

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR SOMMAREN 09!

KÄRLEK
Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - tror faktiskt inte det
Du är kär nu - si :-)
Du har sårat nån så de börjat gråta- jo
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra -
  har nog hänt
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra -
det har också hänt
Jag har smygit ut utan lov - smygit och smygit, gått ut(?)
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - det har jag
Jag har en hemlighet som ingen vet - klart
Jag har fuskat i ett spel -
yep
Jag har struntat i ett prov - nope

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - yesbox
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - kanske det ja
Jag kan inte svälja piller - no problems
Jag har tagit mediciner mot depression - nejnej
Jag har anorexi och/eller bulimi - inte ens i närheten
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det -
kan jag väl inte påstå
Jag har vaknat gråtande -
ja.......hatar mardrömmar
Jag har somnat gråtande -
nja, längesedan isåfall

DÖDEN

Jag är rädd för att dö - ja
Jag hatar begravningar - verkligen
Jag har sett någon dö - tack och lov, nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - det tror jag inte
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Skellefteå är ju rätt stort, så ja, det har hänt ett par gånge;-)
Jag har sett en fallande stjärna - yep
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - alltid
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - på skolan, i nian till avslutningskortet
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - alltid ;-)
Jag har sparkat en kille mellan benen - haha inte med mening
Jag har varit i ett casino - Nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - skulle vilja testa nångång
Jag har lekt sanning eller konsekvens - antagligen
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - 
garanterat, mjölk♥
Jag har krockat i en bil - nej, fast nu har jag ju börjat övningsköra, så nu är det väl inte långt bort...
Jag har medverkat i en teater - när jag var mindre ja
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - yep
Jag har sett norrskenet - klart
Jag har suttit på ett tak på natten -
haha det har jag också
Jag har aprillat någon -
lyckas aldrig! Isabelle lurade sönder mig förra eller förrförra året dock ;-)
Jag har åkt taxi - yep
Jag har ätit sushi - provat, ingen favorit dirket
Jag har åkt snowboard - älskar att åka snowboard

Out of the light like a star.







Det är så typiskt. När man har sovmorgon och får sova hur länge man vill vaknar man tidigt och är piggare än en lärka. Så är det iallafall för mig. Idag vaknade jag klockan åtta och kunde omöjligen somna om. Men det var rätt härligt ändå, jag fick ju iallafall vakna av mig själv och inte av en eländig väckarklocka. Plus att jag hade hela morgonen på mig att skriva uppsatsen (som är klar nu OHHH) och en liten promenad (bilder ovan) hann jag med innan lunch. Otroligt underbart väder idag. OM jag vill till backen nu säger jag bara. Förövrigt älskar jag att vara ledig !  
Pusspusspuss.

Take a guess.

GISSA VEM SOM ÄR LEDIG FRÅN SKOLAN IMORGON OCH TORSDAG?????????????????? ;-);-);-)



Så skönt att jag tror jag spricker :-):-):-)! Sedan är det bara skola fredag och sen väntar ett efterlängtat sportlov :-) Livet leker banne mig! Har inga större planer för lovet, känns rätt skönt att bara få ta dagarna lite som de kommer :-) Men en dag är det iallafall planerat ett besök på Pite äventyrsbad :-) Känner att jag mest skriver :-) i det här inlägget, men det är för att jag känner mig just så! Nu börjar jag svamla, bäst att vandra mot sängen.
Pusspusspuss.


Now we know what to do again.

Nu ikväll har jag hunnit umgås med världens bästa isabelle som jag skrev. Vi tog kort, såg Picture this (BRA), åt godis, babblade på och var vimsiga som vanligt. När jag skulle på träning fick isabelle äran att följa med ;-) Hon fick sitta och vänta inne medan hela klättergänget var ute i snön och lekte. Vi körde rugby i snön. Hur jobbigt? Jag var iallafall halvt död när matchen var slut ;-) Lite herren på täppan blev det också och jag fick in liter av snö i nacken och sedan lyckades jag tappa andan. Lyckad träning det där ! Känns som att det blivit mycket snöbad idag för mig. Skidåkning med Emil på idag skolan slutade också med att jag blev ganska så snöig...........




svar ja, vi har likadana tröjor på oss ;-)
Mogenhetsfaktor 10 !

Pusspusspuss


 


She's miss California.

Har över 200 olästa blogginlägg på bloggkoll och har inte uppdaterat här på fyra-fem dagrar(?) Känner att jag hamnat lite behind ;-) Men det är för att jag som har haft fullt upp och på grund av viruset i el ordenador. Brukar som oftast blogg på kvällarna också och jag har haft trevliga översovningar nu en hel vecka! Undra sa flundra hur det kommer att gå att sova alldeless ensam ikväll. Annars så ska jag och madre och plocka upp isabelle i staden nu. Blir en helkväll med henne och ett träningspass därimellan!



Pusspusspuss.

All you've brought me.











Skoter för hela slanten i helgen !
Vi var ute hela lördagen och körde och tolkade. Shitpommes vad det är roligt :-) Vi klarade till och med av att få upp en eld och laga mat ute på isen. Hur duktigt? Förutom att vi åkt skoter har vi myst i stugan, sett massa filmer, ätit mängder av onyttigheter, sett ut som sumobrottare pågrund av gigantiska kläder och pratat på. En riktigt mysig och lugn helg. Sånt där som behövs ibland !!!! :-)

I'm so glad I still have you guys around.


Allt annat än sexig bild på mig......

Nu taggar jag Lollos stuga iallafall! Det blir vi tre^ och massa gottegott ;-) Det blir mjukiskläder för heeeeela slanten och skoter lär det bli en hel del. Kommer bli himla kul det här och mysigt. Systemkameran är nedpackad också så en stor hög med bilder kommer på söndag :-) Jag kommer sakna Emil sådär supermycket också. Inte för att det kanske är så länge jag ska vara där men ändå. Blir nog ett och annat telefonsamtal till snyggingen anar jag :-) Jag har också kommit på att jag inte äger någonting som kan liknas vid skoterkläder. Har bara massa tunna snowboardjackor och gympaskor. Hur ska detta gå? Får se om jag överlever eller förvandlas till istappe ;-)

Svenskan har jag kommit igång med också. Hela Sverige jublar ! Vet inte om jag känner mig så nöjd med det jag klottrat ner men fan tionde gången gillt nu, orkar som inte skriva om allt ännu en gång.
Pusspusspuss.

The world is gonna rule me.

Isabelle kom hit vid tiotiden nångång. Genast började vi busa på, precis som vanligt :-) Vi skrattade, tog bilder, babblade,  drack bubbeldryck, käkade godis och sisådär. När klockan var där kring halv tolv var vi båda helt slut. Halv tolv. Nej herremin. Alldeless för tidigt för att sova för våran del. Men en liten powernap tänkte vi ta. Visstvisst. Sex timmar senare vaknar vi upp... HAHA lite smått lång powernap det där. Så vid femtiden klev vi upp och jag duschade sedan läste vi lite cosmo och sedan tuppade jag av igen medan isabelle såg "tio orsaker att hata dig". Inte så mycket vaken tid direkt men det var härligt att umgås med bruden och det var minsann roligt så länge det varade ;-)

Imorse när jag vakande var jag  lite småförvirrad:
 -  Var är barnet ? Hallå, var är det ?
Haha jag hade drömt att jag och isabelle hade ett barn mellan oss i sängen och när barnet var borta på morgon trodde jag att vi klämt ihjäl det eller kastat det ur sängen. Panik ;-)





Idag hade jag två lektioner. Började halv elva och slutade tjugo över tolv. Hur skönt? Nu ska jag börja packa saker till Lollos stuga och skriva lite på svenska uppsatsen!
Pusspusspuss.

Cannot force it to be there.

Jag kämpar med svenska uppsatsen för tillfället. Och det har jag gjort nu i två timmar(?) nästan tre till och med. Och ändå har jag kommit nowhere...........................Jag skriver-suddar-skriver-stryker över-skriver igen-suddar igen. Får inte orden att falla på rätt plats och det känns åt pipsvängen. Ska spendera hela helgen i Lollos stuga ( som förövrigt kommer bli bäst ), ikväll ska isabelle sova över här (som också kommer  bli bäst ) och på måndag ska uppsatsen in. Finns det en möjlighet att jag hinner? Tveksamt.

Ska ge svenskan ett sista försök. Kommer jag inga vart ger det ju faktiskt inget att ens försöka. Då kan jag ju ägna mig åt roligare saker. Snart kommer Isabelle också :-) :-) :-) 



Pusspusspuss.

If you promise to stay.

JIPPI min dator har fått virus. Eller den är iallafall helpucko och stänger av sig själv och stannar heeeela tiden. Irritarande? Ja. Nu sitter jag och halvpluggar engelska, har prov imorgon. Det som lyser upp är att jag ska till Emil efter maten och övernatta där :-) :-) :-) :-) Fast en del engelska även då. Usch.

Idag fick vi veta att vi bara kommer att ha turism en dag i veckan. Det betyder sovmorgon på onsdag till tio över tolv och ändå slutar vi klockan tjugo i två. Kändes ungefär skönast i världen. Vi ska välja nya individuella val och valbara kurser nu också. Turism är mitt individuella nu och det är jag som nöjd med. Men jag har inte den blekaste vad jag ska välja till trean och vi ska välja fem olika ämnen! Något med idrott vill jag ha, eftersom jag annars inte har någon idrott alls på schemat. Men sedan har jag ingen aning. Måste kanske ta och titta igenom vilka kurser som verkar roliga och behövliga (säger man så?). Hur som helst, ska ta en titt på det.

Ska ta och koncentrera mig lite på engelskan nu.
Pusspusspuss.






Something more and nothing normal.



Det kommer bli som förr hjärtat!
Och jag är så glad för det, du är livsglädje. Det är med dig jag flyger iväg på äventyr och gör saker jag aldrig annars skulle göra, fast alltid skulle vilja göra. Tillsammans är vi galna och oslagbara-

She takes it to the limits.

Högst växeln hela dagen. Inte en liten paus. Började klockan halv nio imorse och gick till fyra. Inte ens ett lite hål, fullproppat med jobbiga lektioner som tar död på mig. Efter skolan var jag och Amanda tvugna att stanna drygt en timme. Vi har nämligen engelska redovisning imorgon och smarta som vi är har vi pladdrat bort lektionerna och var tvugna och göra ett sista ryck. Vi var ruggigt effektiva i början. Faktiskt. I slutet när vi skulle öva på redovisning däremot blev vi mest bara galet överdrivna och vaktmästaren tycket minst sagt att vi var underliga  ;-)

När vi var klara (?) så gick vi in mot staden. Jag gick direkt mot Frasse för att köpa present till Mamma. Hon fyller år imorgon och det blir persentkort på Frasses på födelsedagen. Ni som känner henne förstår att det är den perfekta presenten ;-) Köpte även en hamburgare till mig som jag snabb åt i bilen påväg till islandan och jobbet. Ungarna var riktigt busiga idag. Hehehe ganska roligt faktiskt, då får jag busa av mig lite ;-) Sedan tränade jag en timme där uppe också.

Engelskaboken ligger lömskt och tittar på mig. Vi har så grymt mycket i engelska hela tiden. Vår lärare tror att vi inte gör annat, utan helst av allt vill sitta och plugga engelskaglosor, läsa engelskaböcker, träna eneglska redovisningar och skriva vykort på engelska. Hur som helst. Engelskan vinner, so english it is.


I brist på nya spännande bilder slänger jag in en bild från Köpenhamn i sommar.
Åh jag vill helst av allt bara ha sommar NU. Iallafall vårväder tack?


'Cause I would give you everything.




Min alla-hjärtans-helg  har varit så himla mysig! Först middag i fredags då, som sagt. Fredag den trettonde var det ju till och med. Pujh, jag överlevde!
Iallafall. Alla hjärtans igår om någon missat det. Emil kom tillbaka hit där vid tre och då var vi båda så sinnes trötta att vi tog en liten powernap. Eller liten och liten, vi låg och snarkade i två timmar ;-) När vi vaknat till väntade matlagning, spagetti carbonara. Tro det eller ej. Det bli riktigt smarrigt ;-) Med mig i köket brukar det ofta lyckas bli bränt och eländigt men inte då. Blev alla tiders :-) Måste erkänna att det smakade extra gott eftersom vi själva stått och kämpat med det. Efter maten hade vi planerat att få skjuts till hemmakväll för att hyra någon romantisk film haha men varför göra det när Bruce den allsmäktige går på tv ;-)? Så det blev jag och emil, Bruce och ostbollar för hela slanten!
Imorse blev det vattenkrig hos familjen Enmark också. Jag på lag 1 och Emil på lag 2. Vatten överallt hahaherre ;-) Det blev nog lite för mycket för gubbsen, feber och ont i huvudet fick han :-( Så resten av dagen tog vi det bara lungt. Jaja. Nu vet ni då min helg utan och innan.

Pusspusspuss.


Valentine's day.

Alla hjärtans dag idag!





Jag tycker egentligen inte att den här dagen är så värst speciell. Men riktigt mysig, iallafall när man har en pojke att mysa med:-) Jag förstår att vissa hatar alla hjärtans dag, men samtidigt så har man ju nästan alltid någon som betyder extra. En vän, familj, ett husdjur. Hoppas att alla får en riktigt trevlig dag iallafall, både par och singlar ;-)
Pusspusspuss.

And bring back long lost glory.

På kvällen igår var jag på middag på Scandic med Emils familj. På riktigt den här gången ;-) ( sist så blev det överraskningsfest istället ) Var trevligt och riktigt smaskens ! Hade vi stannat hela kvällen hade vi nog fått se en och annan kändis också, men så länge orkade vi inte stanna. Fick en skymt av Christer Björkman......SKITCOOLT osvosv ;-)

Emil for just hem, skulle hem och gratta sin broder och lite så sedan kommer han tillbaka :-) Ikväll ska vi laga mat tillsammans. Hyra film, äta cheeseballs och bara mysa vi två. En perfekt alla hjärtansdag, eller vad säger ni ;-)?


hihi snygging ;-)


I'll stay forever.



Igår på dagen var jag och fikade med min saknade isabelle. Längesen, minst sagt. Vi brukar som alltid gå i bergochdalbana, antingen är vi med varandra jättemycket eller nästan inget. Men nu är det som en stor uppförsbacke, har inte träffats på två veckor eller mer(?) Måste ta tag i det här gumman ! Tänk hur underbart roligt vi kan ha tillsammans, finns inget vi inte gör.... HAHAHA tider det där alltså ;-)


Time for us to drive.

Det var riktigt roligt igår! Blev massor med mat och inte bara massor utan GOD mat också. Kött, potatisgratäng, beasås och sallad. Bearniessåsen på Tatung är den godaste någonsin heltklart! I present fick jag godis och sedan hade brudarna slagit ihop pengarna och köpt en duschkit från thebodyshop. Hur lyxigt? När vi ätit klart blev det en liten raggarunda HAHA alltsåja ;-) Tina har körkort nu så vi lyssnade på musik, sjöng med och körde några varv i stan. Bara för coola ;-)

När jag kom hem till Emil gjorde vi bananasplit. Sinnes gott och vi gjorde inte en liten sats heller, minst sagt smalt! Ett morden i midsummer såg vi också och bara myste på :-)

Idag på skolan hade några klistrat upp rosa hjärtalappar på alla skåp och skrivit gulliga kommentarer som "du är fin", "du är underbar", "hoppas du har en bra dag" och så vidare på dom. När jag kommer till mitt skåp ser jag att det står "jobba på din vikt" på min lapp HAHAHA TACK ;-);-);-);-) Fast det var en viss person som hade skrivit om lappen......haha alltså herre ;-)

NU middag (haha det här med att jobba på vikten går inte så bra kanske ;-)?)


Pusspusspuss.


Say what you want.

God mat, presenter och toppensällskap. Hur bäst lät det? Blir tatung idag med favoritbrudarna från klassen. Minus Thererse. Det blir jag, Josse, Tina och Amanda. Det är för att fira min 17-årsdag och Tinas 18-årsdag så presenter blir det minsann också hehe :-) Har lite smygpanik nu eftersom jag inte har köpt något till Tina ännu. Ska snart in till staden och hitta nå fint hade jag tänkt, för annars blir det lite problemas ;-)



Efter vi har käkat blir det att sova hos emil :-) Minst sagt en toppenkväll det här alltså, och på en onsdag dessutom fybubblan sicken tur jag har.
Pusspusspuss.

I could give everything to get back.

Jag har bestämt mig. Det blir inget mer volleyboll i vinter och i vår.
 Jag är så otaggad att jag bara vill skrika helt seriöst. Var på träning idag, första gången på två, tre veckor. Jag tänkte att jag som skulle se idag, om det var kul och jag kände mig taggad nu.....men inte alls. Inte det minsta. Förr tänkte jag att jag kunde skylla på att vi tränar med nybörjare. Och det är nog lite det, känns som att jag nästan blir en sämre spelare på träningarna men samtidigt kan jag inte skylla på det. Vår tränare är toppen och många i laget också! Jag är väl helt enkelt bara less skulle jag tro, därför säger jag inte att jag slutar, jag tar en paus eller vad man säger(?) I sommar har jag tänkt spela beachvolley som bara den.

Det som känns jobbigt är väl som att jag sviker laget nu mitt i allt. Men jag kan inte tvinga mig till träningarna för då kämpar jag ändå inte när jag är där. Jag vet att jag kan kämpa om jag vill men jag känner inte glöden och då känns det bara som slöseri. Men fan vad jag kommer sakna allt. Det gör jag redan. Fast jag lämnar ju som inte volleyboll bakom mig precis. Ett litet break bara.






När jag ser de här bilderna och resten av bilderna från riksmästerskapet kan jag inte hålla tillbak tårarna. Var försvann den här lagandan? Var tog det här laget vägen?

Tell me the truth.

Jag har blivit  utmanad av jasmine att berätta sju sanningar om mig själv. So here we go :-)

1 Jag är glad.
Lät som något man alltid säger men jag är faktiskt väldigt positiv av mig. Brukar ofta lyckas göra det bästa av situationen och deppar inte ihop i onödan. Jag brukar inte vara ledsen ofta alls, jag gråter mest bara floder till filmer ;-)

2 Jag är rädd för att bli vuxen.
Om tre år är jag 20 år. Panik. Jag vill inte bli vuxen, känner att jag är i mina allra bästa år nu. Så varför inte stanna här ett bra tag till?

3 Jag dricker hellre vatten eller mjölk än läsk.
Läsk har aldrig varit riktigt min grej, tycker mest bara att alla bubblor kittlas förbenat i halsen haha ;-) Äter jag godis eller chips finns det inte en chans att jag dricker läsk, då känns det som att jag kommer bli större än ett hus.

4 Jag är urusel på att hålla reda på nycklar.
Jag har knippsat tre, fyra lås under hösten på grund av att jag tappat nyckeln och alla extranycklar. Nu har Josefin fått ha min skåpnyckel på sin nyckelring så att jag inte ska slarva bort den, men igår skulle jag ta nyckeln sista lektionen och ta den tills nästa dag. Idag när jag kommer till skolan är den såklart uppslukad av jorden. Lyckat?

5 Jag har många kuddar.
Hoppas ni antecknar. Men iallafall, jag har 10 stycken kuddar i min säng. 7 stycken vanliga och tre "bäddkuddar". Dessutom sover jag bara på en.

6 Jag tycker inte om mina naglar
Kan bero på att jag klöser och biter sönder dom hela tiden. Med nagellack på funkar det däremot, därför har jag nästan alltid nagellack påkletat.

7 Jag är tävlingsinriktad och har vinnarskalle.
När jag spelar spel, tävlar, sportar och så vidare vill jag verkligen vinna om jag tror att jag kan. Som i "med andra ord" tillexempel. Hejdundran vad seriös jag blir, även om alla andra är oseriösa ;-) Jag är inte världens bästa vinnare heller kanske.....fast dålig förlorare brukar jag då inte vara haha :-)

k



Stay a child for as long as you can.




Att det är 20 minusgrader
ikväll stoppar inte mig och Stina från att leka i snön. Vi var ute i nästan två timmar och hoppade hit och dit, jagade varann, byggde snötunnel och sånt man gör i snön. Man kan då aldrig bli för gammal för att busa i snö. Jag kan då inte det tror jag haha ;-)

När jag skulle till Stina sa hon att jag skulle ta med allt gott jag kunde hitta. Så jag tog med fyra chokladbollar, fyra kakor, två annanspajbitar och godis. Vi åt inte kakorna men kan ju ändå erkänna att vi är sådär småfeta ja.

Förövrigt tog jag en lååång powernap idag. Tänkte börja läsa engelskaboken men jag hann ungefär två sidor, sedan somnade jag och sov i en och en halvtimme tills stina ringde och väckte mig ;-) Det är nog därför jag är upp den här tiden. Shitpommes, klockan tickar iväg. Godnatt ;-)

We're halfway there.

YES . Inget jobbigt jobb ikväll. Tummen upp. Det är stängt i hallen på grund av att melodifestivalen ska vara där. Min kväll kommer istället bestå av några kilo Stina. Hur mycket bättre? Blir en vanlig Anna-och-Stina-kväll gissar jag. Gottgott, knasiga ideér och babbel. Sitter aldrig fel.




Daily special.

Satt på skolan och väntade på skjuts hem. Hade som inget bättre för mig än att göra en liten lista :-)

Dagens humör: Primaballerina.
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel:
jeanstights, linne, svart stor tröja.
Dagens borde:
läsa egenlskaboken....eller ladda hem filmen(?) 
Dagens planer: middag>jobba>sova
Dagens längtan: summertime- skolavslutning, sol, bad,  you name it.
Dagens beroende: militärläppsyl
Dagens tråkigaste: att jag ska jobba ikväll
Dagens irritation:
smackljud
Dagens händelse:
absolut ingenting...
Dagens onyttiga: två godibiter från kakplan annars har jag varit nyttig ;-)
Dagens middag: operatoast, mumma
Dagens bästa: Att det blir tisdag imorgon
Dagens ont: såret på tummen

Take me to the candyshop.




Gårkvällen bestod ungefär av godis ;-) Två kilo köpte vi minst, en chipspåse på det och fanta. Smalheten. Men det var riktigt trevligt igår, som sagt så var det jag, emil, isabelle och petter. Vi såg två filmer, spelade "med vilda gester", snackade och halvsov  :-) Som ni förstår blev det alltså inget pulkåkande, typiskt, jag tror det hade blivit roligt ! Men det får bli en annan gång när snön inte öser ner. Det har varit mer eller mindre snöstorm i tre, fyra dagar snart (?)

Idag har det varit en slödag med emil. Jag vakande med ont i magen och mådde illa som tusiken. Det gick över så småningom, ingen magsjuka eller nått PJHU! Vi såg "what a gril wants" och hockey. Hockey är bättre än vad man tror. Eller bättre än jag tror iallafall. Ganska spännande ;-) Efter middagen for vi och gymmade, inte så länge men lite duktig känner jag mig. Nu blir det kvällsfika.
Pusspusspuss. 


I will always be your soilder.

Det blev en hel del på stan och mitt humör är på topp :-)
Jag köpte:

• Jeanstights
• Svart stickad tröja
• Vit tunn tröja
• Gråblå tröja
• Tygskor
• Bh och trosor
• Underställ
• Hörlurar
• Concealer

Så mitt studiebidrag är så gott som slut. Men jag klagar då inte, nu är det lite nytt i garderoben ju! Hörlurarna jag köpte är sinnes bra, trillar inte ut ur öronen hela tiden som mina gamla ;-) Ska ta och slå en pling till isabelle nu och höra hur det blir ikväll :-) Det blir troligtvis jag, emil, isabelle och petter hemma hos mig. Egentligen tänkte vi åka bob och madrass, grilla och så i vitbergsbacken, men vädret ute är väl inte så värst lockande.
Pusspusspuss.


snittsiga ;-)


It was a foolish game I played.

Staden väntar. Hade tänkt få med mig några påsar hem iallafall. Min syster kom hem med ett x antal påsar igår, och jag kan ju inte vara sämre precis ;-) Nämen det ska tydligen ha börjat bubbla upp nyheter på klädesaffärerna istället för gamla reaplagg!


saknar dig hörredu.

Some stars shines brighter than others.




Jag har de två bästa bästavännerna man kan.

Just like when we were free.

Jag har tränade på gym igår hehehe. Det ni. Kände mig ganska löjlig och okunnig, men Emil försökte hjälpa mig iallafall. Blev att springa lite och ja lite sånt där man gör på gym, massa olika maskiner och grejer. Ganska bra träning tror jag iallafall :-) Efter vi hade gymmat så blev det frassemat. Plus-minus-noll ni vet ;-)

Och idag har vi inte haft någon skola. Jag och Emil pallrade oss knappt upp ur sängen på hela dagen ;-) Glott på one tree hill har vi däremot gjort. Och wild child har vi också sett :-) Hur skön dag? Egentligen skulle vi alltså gått i skola, hujedamig.

Ikväll tänkte jag festa med Lollo och Isa-klara men jag kände inte riktigt peppen. Blir att träffa Lollo någongång i veckan istället och bara ha en hemmakväll med familjen tonight :-) Det känns som att det är söndag idag tycker jag. Borde bli en riktigt låååång helg för mig. inte helt fel det inte.
Pusspusspuss.




Finding Nemo.




Ikväll blir det mysmysmys. Emil ska komma hit, jag har laddat upp med 10 ton godis och jag har lånat Hitta Nemo av Stina. Hur bra? Filmen är helt seriöst en av de bästa filmer någonsin. Jag har sett den så många gånger att jag vet inte vad. Jag och Stina har till och med sett den på finska. Den ni. Och emil är ju som bra bäst och godis också ;-)
Nu blir det middag iallafall.
Pusspusspuss.

Tell me the meaning.

Mina armar och händer är döda. Har klättrat nu i två timmar och fybubblan vad trött man kan bli, iallafall om man är lika vältränad som mig..... ;-) Dessutom har jag träningsverk i jumsken, eller jumskarna (?), efter att vi åkt skridskor på idrotten idag. Det är bra synd om mig alltså ;-)

Idag tänkte jag egentligen träna volleyboll, det var ett bra tag sedan det. Två, tre veckor sedan? Hjälp vad tiden tickar iväg. Är lite osäker på hur jag riktigt ska göra med volleybollen. Om jag kanske ska sluta, eller iallafall ta ett uppehåll. Är som aldrig sugen eller känner någon pepp för det. Jag kan vara riktigt sugen på att träna, men inte på att träna volley. Får se hur det blir med det där. Jag vill verkligen inte sluta egentligen, men när jag måste tvinga mig själv till träningarna är det ju inte speciellt värt att jag går det. Fast om jag tänker på allt jag har fått vara med om med volleybollen. Och allt jag kommer få vara med om, om jag forsätter. Hmm. Klurigt det där.




Nu ska jag skriva ihop en notis, swedishläxa.
Simma lugnt hörrni :-)

Take a step.

Måndag idag då. Mördarmåndag i vanliga fall, men idag slapp vi både pedagogiskt ledarskap och kommunikation så vips blev det mindre tungt. Ikväll ska jag jobba. Med små pluttar som vill lära sig klättra. Hade helt glömt bort det, men min kompanjon ringde och påminnde mig ;-) Efter jag har varit och hjälpt till där en timme gilder jag hem till Stina för att umgås med henne och Camilla :-) Blir nog bara finfint skulle jag tro, vi har massor att prata om kan jag ju lova. Har inte träffats och pratat på ett bra tag, alla tre :-) Nu måste jag ta och göra mig klar, småbarnen väntar !


 
falket med brudarna för två år sedan :-)
Pusspusspuss.


Livin' in my fantasy.

Den här helgen har varit den bästa på riktigtriktigt länge! Har dock inte hunnit så mycket som tittat på en dator, därför har det varit lite dött här. Iallafall blev fredagen inte som planerat, inte ens det minsta. Som sagt trodde jag då att jag skulle på fancymiddag med emils familj, men nejnej ;-) När pappa kör mig till emil stannar han och säger till mig att ta på mig ögonbindeln han håller i handen. Efter det kör han runt med mig ett tag tills vi stannar och Stina och Lollo tar emot mig! När jag kommer in i huset börjar de som är där sjunga "ja må hon leva" osv. Surprise på mig! Sinnes glad blev jag och sinnes roligt hade jag också. Blev party, lekar, spel, ja allt möjligt :-) Tacktacktacktacktack till allihop som var där! Kunde inte blivit mycket bättre tror jag, helt ärligt ! :-):-):-):-)






  
  

Emil sov här på kvällen och på morgonen. Eller ja, därvid två någongång satte vi oss på bussen mot Piteå :-) Först for vi och hälsade på hans farfar och hans farfars fru och fick massor med smarrigt fika hehe. Efter det for vi till hans syster, som förövrigt har världens gulligaste lilla pojk :-) Iallafall så åt vi gott, myste och badade i lyxjacuzzi! Riktigt skönt och trevligt måste jag säga. Vi sov även över där och blev väckta av lilladam där vid 10. Busade på med han under dagen och emil gav sig på att laga stuvade mackaroner. En annan femma hur det gick men ;-)


Sicken rolig helg! Känns som att jag har hunnit med allt i världen typ :-) och så har jag ju umgåtts med dom allra bästa, det säger ju ett och annat det med :-)
NU godernatt!

RSS 2.0