NU ÄR DET HÖST PÅ RIKTIGT!!!!

Uppe kl. 08.00 när jag börjar kl. 16.00 JADÅ. Idag blir det ut i solen med systemkameran/stativet/stina och våra numera årliga höstbilder ska tas!
 


HÄR SER NI MIG ÅR 2020 (OM INTE TIDIGARE).............

Hur fet får man vara? Jag och Emil hade bestämt att vi INTE skulle köpa något igår trots att vi skulle ha One-Tree-Hill-mys, med tanke på att det var tisdag. En sväng förbi macken senare och vi har köpt tre daim/snickers och två chipspåsar............Det är helt omöjligt att vara nyttig. Jag menar, vem väljer frivilligt morötter över choklad?
 


DU HAR FÅTT MIG ATT SKRATTA SÅ MÅNGA GÅNGER.


(KLICKA PÅ BILDEN)


PS. JAG HAR BLIVIT BRUUUUUNETT IGEN. S-K-Ö-N-T.



IDAG KÄNNS DET PRECIS SOM ATT JAG HAR ALLT DET DÄR SOM ALLA DRÖMMER OM.


Det är popcorn över precis HELA min säng, vilket kanske förklarar vilken tjock och riktigt mysig dag jag och min baby haft! Egentligen hade vi inte tänkte pallra våra rumpor så mycket som utanför huset, men det blev en tripp mot Solbacken för inköp av en micro och lite småtjaffs till lägenheten. Tänk att det bara är drygt 1 månad kvar nu, ynka 35 dagar!! När vi lika var ute med bilen så lånade vi även nyckeln till lägenheten, bara jag och Emil, och gick dit och kikade på det nya golvet, planerade inredning och ja, allt kändes bara så RÄTT. Älskar den här dagen. Älskar den här helgen. Älskar den här känslan som springer runt i kroppen. Undra om jag kommer kunna somna överhuvudtaget ikväll? 
 


SUNTAN/RESTRESA IMORRN BLEKFISAR?


FJÄLLEN UNDER NYÅRS ÄR BOKAT OCH DET KUNDE INTE KÄNNAS SKÖNARE/BÄTTRE/UNDERBARARE!!!!!!





NÖJET ÄR PÅ MIN SIDA.

I fredags levererade S8 och igår levererade soffan. Med andra ord; helgen har varit G-R-Y-M!!! Ungefär så detaljrik som jag vill vara just nu. PUSS.
 


TIME IS THE COIN OF YOUR LIFE. IT'S THE ONLY COIN YOU HAVE AND THE ONLY COIN YOU CAN DETERMINE HOW IT WILL BE SPENT.



Tiden har bara sprungit iväg.
Bokstavligt talat.
Men jävlar också, jag spenderar den väl!

NU: En stor fet powernap!

EACH PERSON DO MAKE A DIFFERENCE.

Någon som vet vilket av mina täcken som jag alltid ska sova med. Någon som vet precis hur jag måste bli tröstad. Någon som vet vilka chips som är mina favoriter. Någon som kan göra kladdkakesmet åt mig mitt i natten. Någon som står ut med att jag vrider och vänder mig varje tiondelssekund innan jag ska somna. Någon som jag skulle kunna ligga med i sängen hela dagen/veckan/månaden. Någon som gillar att tävla precis lika mycket som mig. Någon som stannar hur barnsligt jag än beter mig. Någon som kan göra mig så glad som ingen annan. Någon som sprider äcklig snuslukt över mitt rum bara för att göra mig irriterad. Någon som väntar på mig efter jobbet eller hämtar mig efter en utekväll. Någon som kan mig utan och innan. Någon som du.


LÅNGBEN & MUSSE I ETT NÖTSKAL.









"Skulle någon se oss när vi klättrade upp på Kaplanskolans tak för att sitta och snacka i mun på varandra om de senaste skvallret, stå på fontänen på torget och gallskrika nationalsången, rusa genom stan och vråla "IIII AM FREE" eller skriva in våra namn på en toalettring skulle dom förmodligen tro att vi var aspackade. Men nejdå, en vanlig kväll med Isabelle & Anna." Kunde inte beskriva gårkvällen bättre så jag citerar min finaste Bella. Som ni förmodligen förstår så tog jag igen lite tid med bruden igår och det var mer än behövligt♥ 

JAG SKULLE DÖDA FÖR ATT FÅTT VARA I HOLLAND IGÅR...........


VALET 2010.

Jag var alltså på Alliansens valvaka igår....kändes lite konstigt med tanke på att jag röstat röd/grönt i det här valet, men jobb är jobb! Blev många hurrarop och öl med tanke på att Alliansen valdes till största minoritetsregering..och där gick jag och åt min havrekakor med mjölk och buade tyst för mig själv. Gulligt.

Idag är jag trött som rackarn' eftersom det blev rätt sen jobbkväll igår, men bara att sätta ett leende på läpparna och köööra!! NU: Barnens Hus.


20100919.

Igår - Jobb från 09.30 - 16.30 + en riktigt mysig kväll med Amanda ute på inglasningen.
Idag - Jobb från 10.30 - 00.00
Imorgon - Jobb från 09.00 - ca 19.00

MEN på tisdag är jag nästintill ledig (jobbar 3 h) så då blir det lugn och mysig dag/kväll med min baby.
 



IVÄG OCH RÖSTAR NU INNAN JOBBET. PUSS.


UNDERBARA MINNEN. UNDERBARA LÅTAR. UNDERBART KRÅNGLIG TEXT.....


Igår tänkte jag göra mig en spotifylista med bara massa musik som man kan lyssna på om och om igen, när man bara sitter vid datorn/sminkar sig/städar rummet/u name it. Började med massa nya låtar, men slutade upp med att jag satt och lyssnade på alla gamla favoriter. Och nu menar jag GAMLA. Backstreet Boys. Britney Spears. Nelly Furtado. Peaches. Blue. Westlife. Och när jag slog igång Lilleman - Vart tog pappa vägen? så var jag bara där; när jag och Stina alltid satt på mitt skrivbord och pratade om allt. När vi fick smink av mamma och kunde sitta i timmar med det. När vi ringde till killarna vi a-l-l-t-i-d skulle vara kära i. När vi ritade ögon på vartenda pappersark vi kunde hitta. När vi hittade kondomer på Mobackenbadet. När vi lämnade små presenter på klädhyllorna till varandra. När vi var med varandra v-a-r-j-e dag. Det var när vi gick i 4an, början på 5an. Tänk att vi redan då visste att vi alltid skulle hålla ihop. Tänk vilka sjuka/underbara/oförglömliga minnen vi har. Tänk att vi trots våra olika viljor och olika personligheter alltid hittat likheter hos varandra. MEN det var egentligen det jag ville ha sagt, utan det jag tänkte få fram med detta babbel var hur mycket LA MÚSICA kan betyda. Minnen bara forsar genom hela kroppen när man lyssnar på gamla låtar och man känner hur läpparna, trots alla år, fortfarande rabblar texten utantill. Jag tänker alltid 'vi måste ta en biljard bilder så vi minns det här', men om sanningen ska fram så ja, visst minns man när man ser bilder... men när man lyssnar på låtar som förr gick på reapet, då minns man inte utan då är man tillbaka till då den låten nötte sönder högtalarna. Jag kan lyssna på dessa låtar tusen gånger om, bara för att jag får en sådan lyckokänsla av allihop! Så jag lyckade ju ändå med mitt uppdrag, att göra en spotifylista som jag kan lyssna på om och om igen!  
  




SYSTERYSTER, JAG ÄLSKAR DIG♥

Började på ett inlägg jag inte riktigt kunde avsluta ikväll. Blev alldeless för nostalgisk, så det bara en massa pladder (precis som nu...). Hur som helst, ikväll hade jag laddat upp ordentligt för en fet mys-/gos-/pusskväll, så ringer Emil och säger att han måste jobba natt. Happ, kul fredag.....Tack och lov så har jag världens bästa syster - vi tog bilen till coop, köpte upp hela fruktavdelningen + marabou och bänkade oss framför Karate Kid. Filmen var riktigt bra, men det som toppade kvällen var ändå hur F-U-L min lillasyster kan bli på kort. Helt sinnessjukt. Det såg ut som hon hade fetma på typ alla bilder? Jag vred mig på riktigt av skratt efter vartenda kort vi tog.....


bra mycket sötare dag än idag....


MED DETTA SÄGER JAG GODNATT.



Finns det något skönare än nytvättade sängkläder?
De luktar alltid så himla gott, är så lena och man vill helt enkelt bara s-o-v-a.
GODNATT.


BORTTAPPAD MOBIL SÖKES......

'Det-här-kommer-bli-en-bra-dag-känslan' visade sig stämma helt klockrent och kvällen var huuuur trevlig som helst. Tills klockan slog 00.00 (och därmed inte var en bra dag) då jag märkte att min mobil var borta och fick världens snefylla. Men som sagt, en himla toppen gårdag! Nu mås det mycket bättre än förtjänt och jag ligger och trycker chips som aldrig förr....samt saknar min mobil. Hittat den någon?
 


MOOOOOOT STINA FÖR EN LILL-LÖRDAG!


KÄNNER PÅ MIG ATT DET HÄR KAN BLI EN BRA DAG.

Punkt 2 på 'dagens-måste-lista' — CHECK! Jag får låna min farbrors bil de 2-3 månaderna som han är bortrest WIHO!! Annars så gjorde jag en supergo´ frullebrulle till mig och Emil, så jag känner att jag kommer stå på två stadiga ben resten av dagen. Jag är verkligeeeen en frukostmänniska, finns det något bättre än att äta en stor frukost på morgonen? Inte mycket som klår det inte!  



FAVVO-FRULLE♥


LOOONG TIME NO SEEN.




JÄRNGÄNGET.
Nu är det fan på tiden att vi tar och styr ihop en reunion. Saknar er ju!


FEM STYCKEN MÅSTEN PÅ MIN LEDIGA DAG:

1. Ringa tandläkaren...
2. Prata med min farbror och höra om jag möjligtvis får låna hans bil i någon månad (håll alla tummar och tår!!).
3. Fara till Vegas för att hämta arbetsgivarintyg och så vidare.
4. Besöka banken för att banka lite pengar.
5. Skälla ut min optiker så att mina förbannade linser slutar fucka sig.
 


NI KAN KALLA MIG BARNRUMPA.

När jag är trött och slut så vill jag inte sova, nej, jag blir istället världens jobbigaste snorunge som Emil så snällt måste ta hand om. Börjar gråta för vaaad som helst, skriker, sparkas och bits - ja, man kan nästan tror att jag är i samålder med mina trogna kunder på Barnens Hus. Imorgon är jag iallafall LEDIG och det klingar förbannat fint i mina öron, förba-nn-na-aa-a-t fint. Mest troligt blir det därför hög mysfaktor heeela natten, nu först blir det att kika på när Emil spelar (vinner i, som han skulle sagt) poker för att sedan glo på One Tree Hill resten av natten.
 


Kamma hem nå pengar nuva?!?!?!


GRATTIS TILL KÖRKORTET BRUUDEN!!!!!!!!!!




NU: KYCKLINGSPETT & RIS MED JORDNÖTSSÅS. MUUUMS.

Det regnar och det är k-a-l-l-t, men Sunnanås F96 vann med 5-2 WIHOO!! Som sagt blir det MYSKVÄLL på hög nivå ikväll, alldeless med mig själv. Pytten är på redan nu och jag ligger nerkrypt under täcket med spotify på högsta volym och efter middagen slår jag igång 'The Last Song'!


GÅRDAGEN. KVÄLLEN. IDAG.

Gårdagen blev riktigt lyckad och som förutspått bubblade både jag och Josefin av frågor till varandra när jag klev av bussen därvid 10-tiden i Umeå. Vi började därför dagen på ett litet café med varsin fralla och en kopp te! Munnarna våra gick konstant i nästan två timmar på det där lilla fiket, för att sedan fortsätta pladdra på, men då i diverse affärer och provhyttar! En riktigt härlig dag i Umeå och oj, vad jag saknat bruden♥ Hittade dessutom en hel del fina saker och blev allt ett par hundralappar fattigare, men vad gör det om hundra år?

Kvällen spenderades med Emil och vi töntade oss precis som vanligt. Åt även både pizza och godis framför älskade One Tree Hill och gosade hela kvällen!

Idag blir det att fara och kika på lillasyster match och sedan mest troligt bara slappa heeela dagen lång! Behöver det känner jag och hur mysigt är det inte att hoppa i pyjamasen redan innan middagen? Så ser min dag iallafall ut och nu måste jag ta tag i mitt utseende om jag överhuvudtaget ska få komma på Julias match....
 


VARFÖR DU ALDRIG SKA LÅNA UT KLÄDER TILL ISABELLE:

1. Hon har haft dina UCLA-byxor sedan hon lånade dem år 2008.
2. Hon lånar en vit t-shirt och börjar självklart blöda, så att den får blodfläckar.
3. Hon är hos dig och ska låna kläder, det finns en enda tröja hon inte får låna och som du därför gömt i köket. Självfallet hittar hon tröjan och lånar just den. 


Haha jag älskar dig, pluttan♥


SAKNADE UMEÅBOOOON!!!!

Jobb. Jobb. Jobb. Ska dra ett snyggt jobb-inlägg snart, då jag ska berätta om allt som har hänt på den fronten under mitt lilla break-up med bloggen! Men nu ska jag bums-i-säng eftersom väckaren ringer redan på knappt 6 timmar....blir nämligen att hälsa på saknade Josefin i Umeå för att ta igen sidådär 3 veckor. Ja, det lär bli en hel del 'giiiiiiirl-talk' och förhoppningsvis även lite shopping! Ikväll har jag iallafall haft spel-/mys-/tjejkväll med Hillevi, Virre och Ylva i Hillis nya lägenhet. Riktigt härliga brudar det där och jag längtar om möjligt ännu mer till november (och min lilla 1a).....
 



LÅÅÅNG DAG OCH TVÅPÄLSKLÄDDA SNYGGINGAR............

Min morgon stavas P-A-N-I-K. Telefonen ringde kl. 10.30 från jobbet (det vill säga Barnens Hus) och de frågade om jag kunde komma med en gång, så det var bara att skippa duschen och kasta i sig frukosten för att sedan yrvaken sätta sig i bilen! Så idag har jag jobbat dryga 5 timmar utöver mitt schema - pengar rullar in som de ska! 
 
Hann bara hem och vända för att sedan crasha Amandas bubbelpool. På tok för längesedan jag träffade bruden, på tok för skönt att bara prata av sig och på tok för avslappnande att sitta i 38-gradigt vatten i 3½ timmar (ja, vi liknade två russin när vi steg upp....).
 


HA-HA-HA-HA VI ÄR GULLIGA, INGEN TVIVEL!


BARA FÖR ATT VI ALLTID ÄR EXTREE-E-E-EEEE-MT MOGNA......



B-Ö-G
HE-HE-HE


AMEN KLAAAART ATT S8-GÄNGET LEVERERAR!!!!!













Jag: - KOM SOFIA! Vi går på upptäcktsfärd! Jag har hittat en stig!!!!
Sofia (2 minuter senare krigande genom träden): - Anna, det här var ingen jävla stig......
















PERSONALFERRE som innehöll en hel massa skratt, badtunna, bad i älven, tipsrunda, 'jag-har-aldrig-leken', allsång, efterfest på aquaspa och alldeless fööör bra brudar!!!!


OOOOM JAG LÄNGTAR!!!!!!!

1 november (förhoppningsvis  - beror på hur snabbt gubbarna jobbar) kommer jag ha EN EGEN LÄGENHET. JAG - LÄGENHET!?!?!?!? Känns på riktigt huuuur u-n-d-e-r-b-a-r-t som helst; en söt liten 1a på 25-30 kvm, jävlart mitt i stan för en hyra som "även jag skulle kunna betala" - sagt av min lillasyster 14 år. Skälet att jag får den så sent är för att den håller på att renoveras, inte dåååligt! Det blir visserligen jag som står som hyregäst, men Emil kommer också mer eller mindre flytta in. ÅH, kommer bli amazing/awesome/fantastic och alldeless underbart tråångt. MEN VI GILLART!

Jag tror jag aldrig har längtat till hösten (längre in på hösten) så mycket som i år. Som jag läste i Norran för någon dag sedan: Antingen är hösten 'höstrusk' eller så är det 'höstmys' - och för mig är det banne mig HÖSTMYYYYYS PÅ G!!!!!! 



SOMMAR SOMMAR SOMMAR.

Sommaren 2010:

Jag har jobbat i stort sätt v-a-r-j-e dag. Jag har haft EN ledig helg på hela sommaren. Jag har inte rest så långt som utanför Norrland. Jag har varit så få gånger på stranden att de kan räknas på en hand. Och listan "den-här-sommaren-har-varit-SÄMST" kan göras längre. Men på något sätt så känner jag ingen ångest över det. Jag har trots allt fyllt upp varenda liten lucka med någonting - allt från party med brudarna till tokmys med Emil till kubb på gården med lillasyster. Kan väl inte påstå att det har varit den bästa sommaren nåååågonsin, för då skulle jag fetljuga, men fan sommar är  sommar och det har varit underbart!  



DAGAR/KVÄLLAR/NÄTTER DET KUNDE HA FÅTT VARIT MÅÅÅNGA FLER  AV:


















KÄNNER MIG NAKEN/RÄDD/EXPOSED....

Blogga? Det är...? Efter á 1 månads uppehåll kommer jag knappt ihåg hur man gör och på något sätt känns det som att jag viker ut mig, typ naken inför världen HEJ! Bara liiiite fånigt sådär med tanke på mina cirkus 15 läsare (ni borde få ett pris som kollat in här varje dag trots zero update!), men ikväll så har jag massor på hjärtat så det lär bli ett antal inlägg, och tamigfan, jag tror till och med lösenordet ska bort? WE'LL SEE!
 


GRATTIS TILL KÖRPROV DEL 1 (& uppkörningen kommer gå som smäck!)!!!!!


HAR LEGAT I UTKASTET SEDAN 9 AUGUSTI. KOM IGEN BLOGGEN. KOM IGEN.


Som många av er vet så är jag en sucker för listor i all dess slag, att-göra-listor/shoppinglistor/fixa-till-listor/you name it. Så jag tänkte att vad kan få igång den här oändligt trååkiga och uruselt uppdaterde bloggen om inte en lista?

ATT GÖRA LISTA FÖR ANNAENMARK.BLOGG.SE :

ο  Ny design
ο  Inte lösenordskyddad (hjälp.hjälp.hjälp?)
ο  Skriva om missade sommarevents (myskvällar som festivalkvällar, lite Alanya etc)
ο  Berätta om min höst
ο  Berätta om mitt u-n-d-e-r-b-a-r-a schema (blir fleeeera inlägg)
ο  Uppdatera, minst en gång på tre dagar? Två dagar? En dag? (Börjar mjukt och säger på tre dagar)

Vad jag kunde komma på nu. Jag har en vecka på mig, eller kanske två? TVÅ IT IS.


RSS 2.0