Show most go on.

Tror jag fått ihop det nu. Det bär av hela vägen till boviken ikväll, tillsammans med lollo och isa-klara. Jag känner mig inte övertaggad nu, men ska snart ÄTA så jag får lite energi. Sen blir det att fara till lollo, sätta på lite make-up och TAGGA. för nog kommer det bli kul. Frågan är vad jag ska ta på mig för något, drar nog bara på mig nån tunika eller så. Tackochlov är det då ingen maskeradfest. kände liksom inte riktigt peppen för att klä ut mig. huvva. NU vänta kycklingspett, ris och världens godaste sås. Pusspusspuss.

Annars så har jag lyckats göra sönder ännu en telefon.
Tur att jag har rätt många gamlingar på lagret.


last year.


ERKÄNN vi hade spexxxx drinkar förra halloween.
Borde kanske fixa nå sånt till tonight med.

can't fight much longer.

Nu börjar jag få lite smygpanic. Vad händer riktigt ikväll? Tror jag måste börja höra runt lite nu. Antingen blir det nog boviken, ´camillas klassfest eller nån fest hos anton. Jag har faktiskt ingen aning och jag sitter här osminkad, oduschad och i pyjamas. Min smygpanik kommer snart förvandlas till panikpanik.
Pusspusspuss.

bräännan my best friend

Pigga tjejer. Jag och isabelle har inte ens tagit oss upp ur sängen än. Inga som helst planer för idag, varken för dagen eller kvällen egentligen. Det kanske skulle bli boviken ikväll men jag vet inte riktigt om jag känner peppen. Får väl se senare. Kanske ska ta och höra med stina vad hon ska hitta på.
Förövrigt skaffade jag mig en fin bränna igår.............not. Jag hade visst på mig halsbandet när jag solade solarium och vips. nu har jag alltså skaffat ett vitt tatuerat halsband. SKITSNYGGT osvosv. I sommras lyckades jag också skaffa en fin bränna, då var det luggbränna. Medan hela ansiktet var täckt av fräknar och färg var halva pannan vit som snö. också det riktigt snittsigt serru.


hej kom och hjälp oss...............

when it comes to the big moments.




HEHEH alltså vilken kväll. Har minst sagt bestått av bergochdalar. Från skrattattack till seriös på en sekund. och sedan skrattattck igen. jag tror jag kommer ha träningsverk i magmusklerna. Bella sover iallafall @ my place 2night. Har pysslat på med fotoabum, ätit ruttna vindruvor och japanskt godis. Kanske låter som en katastrof men he ere då inte. Eller isåfall en minst sagt rolig katastrof. troligtvis ska vi slå på en film. och troligtvis kommer jag somna till den........fast det är så det känns nu. Men som sagt  BERGochDALAr. snart kanske jag är på topp igen.
Pusspusspuss.


hello thereeeeee



Ikväll blir det att spendra mycket tid i anderstorps gympasal. Ska först träna i två timmar och sedan titta på isabelles träning som är i två timmar. men vad gör man inte för den bruden. Tänkte jag kunde ta med lite läxa dit också som jag kan passa på att göra bort. Efter träningen blir det nog att klämma in sig i solariumet och sedan sover bella here.

Fika idag bestod av te och macka. fick känna mig lite sådär halvnyttig måste jag ju erkänna. På fiket uppdaterade vi mest varann om vad som hänt under de senaste veckorna. Höörni girls vi måste träffas oftare! Hann gå en snabb sväng med bella på stan också, men det blev inte mycket köpt dock. Vindruvor och nötter till ikväll.
Äh nu ska jag fara. Ciao.



Less isn't more.......not about cookies.

Ingen vila. Iväg till staden. Ska möta upp Camilla och Stina för att även idag sätta mig på ett fik. Känner smalheten hehe. Måste rappa på eftersom jag ska träffa dom vid tolv och jag ska cykla in. Efter ett gott fika blir det en sväng med isabelle och sedan väntar träningen så fint på mig. Som sagt, nu måste jag skynda på. Vi hörs senare. Pusspusspuss.


the team of all teams;)))

HOHO jag är på hugget. Ett inlägg till. Men jag tänkte bara visa THA TEAM.





UÄK på moi. meeeen får leva med he.

I wonder why, I wonder how.

Jag har tagit den här av typ alla som bloggar. fråga mig inte varför jag gör den, men here it GOEssss....

1. Jag är extremt kittlig. kan kittla mig själv.

2.  Jag blir kär i alla filmer jag ser typ. Iallafall om det är kärlek med i filmen.

3.  Jag gillar hårtbröd.

4. Min garderob är ett kaos.

5. Jag knackar i väggen på 00.00 , 11.11 och 22.22, önskar och tror på att önskan ska bli uppfylld.

6. Får panic om jag sover i smink.

7.  När jag umgås med Lollo får jag åldersnoja.



YO.

Definitely maybe.


Jag har just sett den här filmen. Tänkte tipsa om den för det var faktiskt riktigt bra.
Det handlar om Will som berättar för sin dotter om hur han träffade hennes mamma. Hur han sabbade sin karrär på grund av förälskelse, hur han rökte, drack och gjorde många dumma val för att sedan få ett lyckligt slut. Men en blick bakåt i tiden ger också en blick i framtiden, så hur ska han nu göra för att bli lycklig?
Se den.
Pussgodnatt.


Th beginning.

BILDBOMB. såhär har början av lovet spenderats.









HEY there. What's up ;)))))))?

Mitt huvud sprängs, jag mår illa och är trött. Ni gissar rätt om ni tror att jag är PÅ TOPP.......intch. Det blir att bara vara hemma ikväll och sleepa sönder=$ Annars så var det en trevlig fika med lollo och även isa-klara som kom ett tag. Pratade bara om det ena och det andra. Mysigt. Klockan tjugo i två väntade körskolan. Övningskörde runt där i en timme. Gick faktiskt riktigt bra. men jag fick ett mega-motorstopp en gång hehe=$

Alltså hjälp. Slog en blick på klockan, 18.05. Jag som trodde klockan var runt åtta eller nå sånt! Det blir så när det är så mörkt ute. men samtidigt lite mysigt, det måste erkännas. Få se om jag orkar göra bort nå svenska ikväll eller om jag bara slår på någon film. Ni får höra mer av mig senare, säkert;) Puss så länge.


HAHA enbart störd bild från yesterday.

With you, I won't regret a thing.

HOHO moringmorin'.
Nu har jag just vaknat upp här hos isabelle,ska fixa till mig, äta lite frukot och sedan träffa Lollo på staden för en fika. Längtar efter en god latte faktikt. Gårkvällen var fylld av skratt. Vi gick och såg High school muical 3. Hihi den var faktiskt riktigt bra, man blev som glad och vi lyckades även få lite vattninga ögon där ett tag. Bion viades i den stora biosalongen, där det rymms nästan 250 människor. Men 250 stycken var vi minsann inte, det var fyra stycken plus jag och bella;) Innan bion började blev salen svart som natten. Måttligt rädda blev vi ja.........började fantisera ihop att vi var instängda osvosv. hjälp. HAHA när bion var slut och dom andra fyra lämnat salen fick vi för oss att dansa som några tokar till muiken där framme vid duken. Mitt i allt dansade kom en biojobbare in. han såg rätt så förvånd ut när han såg oss rocka loss där framme på scen,  sa sedan osäkert "Öhm.......kör på ni!" och halvsprang ut. HAHA kill me.
Annars så har skolkatalogen kommit! Uäk säger jag bara. men jag vet inte, är det någon som blir nöjd med skolkort(?) Jag har då aldrig lyckats bli det.......men jag kanske kan visa det sen ändå.
Nu blir det frukost om min wonderful friend har gjort iordning Pusspusspuss.


Ni får se bilderna när jagkommer hem ikväll! Bjuder på den här SÖTA bilden sålänge......

@ bellas palace

Staden med isa slutade med slutade med en tröja på gina och ett par skor. tacktacktack. äntligen hittade jag några jag vill ha. Blev promenad både dit och hem så min ben var rätt trött när jag sedan skulle på träning. fast träningen var rätt lugn. Jag orkar verkligen inte skriva nu. Men ikväll tror jag iallafall att jag skrattat mig några år äldre! 
Jag lovar jag berättar mer om det imorgon, då jag har en dator som jag förstår mig på, kan ladda upp bilder osv! Puss sötnosar. Hoppas ni haft en bra kväll åde:)))))

JUST DANCE gonna be okeyyyyy

HOHO pigg och glad. efter fem-sex timmars sömn. Skulle kunna fara ut och springa marathon eller sådär. men det blir staden med en trött bella istället. Känns väl inte helt fel det heller;) En liten promenix från mig dit för att sedan shoppa lite smått och gott. Igår skrev jag och bella olika slags listor, båda vad vi ska shoppa idag, vad för juklappar vi ska köpa åt folk och även önskelista. åh vad jag längtar till jul. som bara den. Vi såg step up 2 också, samtidigt som vi tryckte i oss typ femton olika chips sorter och nästan en hel kladdkaka. Jag säger bara YUMMIE. Jaja. nu ska jag försöka snabba på isabelle, eftersom hon ha suttit här i hundra timmar så är jag klar för längesen och nu vill jag mot stan!!!! Ska bland annat kika på en kamera som jag ska önska mig i julklapp=$



Det blir att umgås med den här bruden ikväll också. Vår plans får ni höra later.
Pusspusspusspuss.


PICS from today

Vi har väl som aldrig sagt att vi är som vi ska? Puss iallafall. Nu kommer bellla också:)))





The whole club is looking at this.

Uppdateringen stavas GRYM. Eller inte.
Har iallafall varit i Luleå hela dagen.

Lyssnat på den roliga dialekten.
Ätit.
Shoppat.
Busat.
Haft onte i fötterna.
Och druckit en latte.

Blev en härlig dag! Somande som rätt övertrötta tjejer last night. Och jag kan ju meddela att amandas skratt är..........finnns inga ord(?) jag skrattade mer åt det än åt det som egentligen var roligt. Under dagen har jag köpt en tröja, eller ja, tshirt. och en sjal. Men det var allt.......fast jag blev nöjd med det jag köpte iallafall! Men vi spillde rätt mycket tid på banken. Amandas kort fungerade inte så då gick vi till banken och tog en kölapp. eftersom det var typ tjugo nummer framför oss tänkte vi att vi skulle hinna gå en sväng till skoaffären mittemot. När vi kom tillbaka hade förstå vårt nummer just passerat och det var bara att vänta ytteligare tjugo nummer. När vi sedan fått amandas kort att funger gick vi därifrån i sisådär tio minuter för att sedan komma på att vi lämnat påsarna där. Bara att springa tillbaka. Hursomhelst. en heltrevlig dag:):):)::)):)


HMM piggheten när vi dog av skratt åt de här-



Ikväll ska bella komma hit för sleepover. kommer bli mysmys. Bara det att hon har volleybollmöte till typ nio(?) men efter det kommer hon. Jag ska passa på att ladda hem lite music eftersom jag nu förstått hur piratebay fungerar. CONGRATz till mig.
Pusspusspuss.

I'll be there for you.


Nu bär det snart av. ska tjilla @ amandas place ikväll. Troligtvis bara snacka lite skit, se nån bra film för att sedan somna tidigt. Blir nämligen att stiga upp med tuppen imorgon. Ska till LULEÅcity och shoppa loss. fast jag vet inte om det egentligen kommer bli så mycket shopping men att bara umgås och gå runt och kika låter finfint i mina öron. Och antagligen kommer jag inte hem tomhänt........det händer inte så ofta hehehehe. Får mitt studiebidrag imorgon också så det känns bara bra.
SOvgott turturduvor.

Bella och räbbsan. 
loveu guys(L)

thinking 'bout you.

Fybubblan så arg jag varit idag. på mig själv. för att jag inte kan skriva ordentligt. Tänkte sätta mig och göra bort lite av svenskauppgiften vi har, men hur mycket jag en skriver så blir det bara fel. det låter som en treåring skrivit det! ÅH jag blir förbannad. det brukar som komma så lätt men det sa nej today. hoppas bara det blir bättre senare under veckan. annars blir det psykbryt HAHA:(




Nu kom jag just hem från div1s volleybollmatch. Dom vann. grattis. jag samlade bollar hehehehehe. men cicci är som rätt bra så det funkade faktiskt. Tror jag ska ge mig på att försöka skriva ihop några rader om Flugornas herre igen. Kan ändå glädja mig åt att det blir maxmat till middag. Pusspusspuss.

don't forget


JUSTJA gott folk.
Ställ tillbaka klockan innan ni lägger er och plötsligt får ni en timme längre sovning. Vintertid nivet. ÅHÅ vintern är på väg. Sakta men säkert.




No use complaining.



HEHU det blev en rätt NICEHHH kvall. Träffade bella och räb på folkparken (eftersom bella stått i the garderåb) busade på lite där utanför ett tag för att sedan fara och hyra film på homenight. När vi hyrt, cyklade vi vidare till jasmines place. Lekte charader hihihihi så roligt. måste verkligen göras oftare. det är verkligen något jag skulle kunna roa mig med dagar och nätter. Jennifer kläckte ut några fin kommnetarer också, "GUD vill ha mig?" "Jag, du, va, vi älskar?". Sedan dog jag av skratt när ´jasmine skulle försöka visa hur en surströmming ser ut. Mjo charader kan få en på brahumör. Filmen vi såg blev, efter några småfighter, den film jag, bella och reb hyrde. Air Bud. bäst. Har ni sett den vet ni vad jag pratar om helt klart. Vi tog några gulliga bilder men dom får ni se imorgon. bjuder på söta bilder från the foodparty i sommras^ istället. Ciao:) 

where are youuuuuu hiding


KAN REBECCA HENRIKSSON KOMMA TILL DATORN?
ser du det här, logga in på msn på direkten snuttan.

hey there, whats the going on?

Nu har jag köpt lite presenter. Några iallafall. Jag har köpt klart till josefin och amanda. men isabelle. det är svårare, jag vill ge henne något lite mer personligt eller nifatta. Annars så har jag klippt mig idag HOHO känn på den. Jag klippte upp min uppklippning och så klippte jag topparna. Inte märkvärdigt alls. men håret känns lite lättare. Kvällens planer lutar åt mys med brudarna. massa godis och film. tjejsnack dessutom. blir nog bara finfint.
Pusspusspuss


BAH fö att det her betyder GIRLSNIGHT in.


big citylife, would be alright.

Uppe med tuppen var jag iallafall nästan imorse. Även fast det var första dagen på lovet. illa alltså. Idag blir det att besöka THE CITY, tänkte inte gå så länge. ett tag bara men jag måste hitta en present åt isabelle. och åt amanda. Det känns som att hela världen fyller år såhär på hösten. Ändå lite småkul. Om jag bara kan få några roliga idéer på vad jag kan ge!  Får se om jag ska ta med mig nån på stan eller om jag ska gå själv. återstår att se. NU ska jag platta håret iaf. Pusspusspuss.




I'm still a bit bored, yes.



JAG HAR INGET ATT GÖRA.
hemmakvällar javisst, har läst sönder cosmo medan jag ätit en kladdkakebit och druckit mjölk. Jag har sett idol och jag har lyssnat på mängder av music. Men nu börjar jag bli lite less på hemmakväll(?) JAJA imorgon blir det förhoppningsvis lite mer att göra av livet;)

Slänger in en testgrej bara för att jag inte har något vettigare för mig=)

Klädsel
Vad har du på dig idag:
har haft jeans och kofta. nu stor tjocktröja strumpbyxor och en knut på huvudet.
Vad använder du just nu för skor: just nu har jag duntofflor
Favoritfärg på kläder: öhm. det varierar minsann.

Senaste person som
Sov i din säng:
 katten har sovit här hela dagen
Du pratade med: mamma och pappa
Du delade en drink med: alltså typ enda riktiga drinkarna var på ålandsbåten. SÅ ålandsgrabbarna eller isabelle kanske(?)
Du gick på bio med: hampus, gustav, arwid och elias, såg tropic thunder:)
Du gick på stan med: det var typ längesedan jag gjorde ett stadsbesök men jag tror det var med amanda
Skällde på dig: hunden utanför ica. hjälp vad arg den var.

Senaste
Låt du hörde:
lyssnar på Rise to the occasion just precis nu.
Film du såg: galenfredag tror jag
Mat du åt: LAX och potatisgratäng
Kram: mammi alldeless nyss
Puss: vetinte
Fest: förra helgen
Känslan: bara lugn
Ilska: idag tror jag. på min syster när jag inte fick duscha DIREKT när jag kom hem. fast det var mest irritation kanske(A)
Resa: på cykel från skolan hem
Glädje: LOV
Dröm: kommer nästan aldrig ihåg vad jag drömmer
Boken du läste: flugornas herre HAHA dödamig, men nu är det gjort iallfall
Personen du träffade: KLassen typ(?)
Personen du pratade i telefon med: ma girl LOllo
Personen du fick sms av: mama eller hampus kanske
Gången du åt en 7-eleven korv: jag gillar inte korv
Gången du var utomhus: hehe när jag cyklade home
Gången du sov: imorse till nio
Gången hela din familj åt middag tillsammans: händer rätt ofta, när vi åt middag idag tillexempel
Saken du köpte: godis på kvatum hihi

Om dig
Namn: Anna Viktoria Enmark
Ålder: sextonnnn
Smeknamn: hmm. brukar kallas anna mestadels, ibland ännie men det är bara av amanda och fränkie
Syskon: littlesis Julia
Sysselsättning:  hehe ikväll? dator, idol, cosmo, äta godsaker. I allmänhet är det väl att träna, umgås och även då äta godsaker hihi. 
Bra egenskaper: skrattar till anything
Dåliga egenskaper: LÄTTirri
Linje/klass: S2LD
Hårfärg: Brunt med lite orangeröda nyanser typ(?)
Ögonfärg: Brun/grön
Skostorlek: 36-37

A trick can make the hardest things to seem easypeasy.

Varför gav min lillasyster mig just världens bästa tips? Ja, håll i er för det är smart. När du ska måla franskmanikyr klistrar du på tejp över nageln, förutom längst ut där du då vill ha det vitt! Blir hur fint och rakt som helst utan att du ens behöver anstränga dig. Tänkte bara dela med mig av det, gott folk! Ha en bra fredagskväll åde annars!
Pusspusspuss


PICsssssss, yes Aj äm bård

Dig själv


Dig själv för länge sen


Dig själv skrattande


Dig själv som lyckligast
PÅ TOPPEN


Dig själv bakifrån


Dig själv på en fest
HAHA vilket tap


Dig och din bästa kompis


Någon du tycker om


Någon du litar på till 100%


Någon du vill träffa
JULIA som JULTOMTE......oslagbart


Någon du saknar


Någon som betyder mycket


Den du senast fick sms av
MAMMI


Den du senast skrev på msn med


Den du senast ringde


Den du umgås med fortfarande som du känt längst
vi kanske inte umgås......men du platsar ändå


Den du alltid har roligt med


Den du tycker är snyggast
HEHEH snygging=*=*=*=*


Den platsen du saknar
GREECE med stina


Du som busig
heheheheh alltså bara jag och isabelle som ens skulle tänka tanken..........


Något du vill göra just nu
UMGÅS med denna bruden, HEHE och bada i falket med na


En bild som väcker känslor
GE MIG SNÖ NU

make you wanna smile.

Min kväll kommer spenderas hemma och det har aldrig kännts skönare. faktiskt. Har köpt en fet godispåse från karamellkungen, en cosmopolitan och sedan ska jag se idol och SATCfilmen. min kväll kommer att bli så himla soft så det inte finns:):):):)  OCH vi ska äta lax idag. mjumma.
hehehe måste bara berätta om världens sötaste flicka på icakvantum. HIHI jag var inne på toan och hörde en ljus liten röst utan för som sa att hon inte kunde hålla sig längre för att hon var så kissnödig. Så då snabbade jag mig och gick ut. När jag kom ut sitter hon just brevid dörren, tittar upp på mig och säger : HEJ oj, gud vad snygg du är. visst är hon mamma? HAHA sådana där smågullungar kan få en på topp.
Ciao.


hehe favoritbebben missu


A ghost around the corner.

Pappa har förhört mig på kemin. Nu kan jag det. så nu ska jag sova.
Kom att tänka på att dte är halloween typ SNART. blir nog inge partyparty för mig. eller mja kanske. men just nu lutar det iallafall mot god middag och skräckfilmer med några. skulle inte vara helt fel. även om jag kan bli så rädd att jag nästan börjar gråta av skräck. men är det halloween så är de, eller hur?  Bara att offra sig ;) EH nu skriker sängen och johnblund så det är väl bäst att jag svarar.
GODNATT PEOPLE


spökkladdkaka från förra halloween.

just becauseee i feel like it

Jag är sugen på kladdkaka. Åh jag som trodde att min syster och hennes friend skulle baka ju. måste typ gå ner och baka själv. eller så spar jag det till imorgon kanske. Jo jag gör nog det! Imogon blir det kladdkaka.

yummieeeee


Be inspired.

Pink - So what 
Är du fortfarande arg - Säkert
Kapten röd - Du e la go
Rihanna - Disturbia
Katy Perry- Self Inflicted
Daniel Powter - Next plane home
Plain White T's - Big Bad World
The Wannadies - You and Me Song
Britney Spears - Radar
Brian Adams - Summer of 69
Coldplay - Viva la vida
Katy Perry - Hot n cold
The Script - The Man Who Can't Be Moved
Akon ft. Michael Jackson - Hold My Hand
Lady GaGa ft Colby O'Donis - Just Dance



stinas pic'

stop hiding from me.

Frågan är ju egentligen varför jag har en blogg? Mja. det kan man undra. har som aldrig någe vettigt att skriva eller så. bara rätt skönt att skriva lite vad man gjort och sådär ibland. förstår inte hur ni orkar läsa menja.
hursomhelst FOTOGRAFERING idag på volleybollen. hoppas väl på att man inte ser ut som ett kattskrälle men den risken är ju rätt hög. tusiken. Annars så är det bara en skoldag kvar till LOV, ett kemiprov och en gympalektion. känns inte allt för tungt. ÅH live life. Har inte riktigt planerat något men jag hoppas att jag verkligen tar det lugnt. men jag blir typ galen då. På måndag blir det iallafall shoppingrunda i Luleå med två riktiga favorites, amanda och tina. Gudsi så trevligt det kommer bli. sedan så hade jag ju som tänkt umgås med bella i mängder. gumman, det måste bli av(?)


3 MONKEYS:):)::):)):)

don't ever change your mind.

God morgonkvist.  jag har just stigit upp. känner mig som lite halvdisig eller vad det heter. dimmig kanske? JAJA jag måste klottra ner två dikter tills idag så jag tror jag ska passa på att göra det during berakfast. alltså dikter umh jag orkar som inte. kan som inte. men man kan ändå bara få G eller IG. wonderful. OCH igår pluggade jag faktiskt lite hos adam! oherre. men det var för att alla hade läxa att göra och vips så satt vi där. jojo.

När jag kom hem skyndade jag mig att gör lite kvällsfika som jag kunde eta medan jag såg generation fett. Inte för att man blir allt för sugen på att äta när man ser det programmet men. jag blir ärligt talat äcklad hehe fast ändå följer jag typ programmet varje vecka. Igår handlade det mest om feta barn. uäk vad hemskt. kan inte föräldrarna förstå att man inte ger barnet cocacola i nappflaska eller trycker dom med feta friterade saker 24/7. jag blir som lite småirri måste  jag ju erkänna. hursomhelst nu väntar frulle och diktskrivning. pusspusspuss


haha fast jag och nina var också rätt biffiga som kids;)


Too luxery for you.

Är på skolan fast vi har slutat, väntar bara på skjuts från pappi. fast det lär ta ett tag. tänkte vara duktig och plugga till kemiprovet. men som jag kunde anat sätter jag mig here istället. Kemiprovet får vänta tills kvällen före dvs torsdag. Man jobbar ändå som bäst under press. eller iallfall jag gör det. Ikväll blir det troligtvis att umgås med några people at adams place. eller jag tror det var där vi skulle vara iallfall:)

idag var det förövrigt pasta bolognes till lunch. herre, sedan när kallar man spagetti och köttfärsås pasta bolognes på skolmatsedel. det låter way to lxyigt. haha eller jag tycker det iallfall. JAJA nu fick jag världens sug efter att ringa stina. åh. måste göras nu, hoppas hon har slutat! Ciao.


she didin't how to do.

Stickat har jag på mig idag. varmt och skönt. Nu ska jag bara äta upp mackan i handen, borsta tänderna och sedan trampa iväg mot balder. Idag häänder nothing fun tror jag  ska kanske försöka hitta på någe kul ikväll eftersom jag är träningsledig och har sovmorgon imorronbitti. men hu det kanske blir att göra homework. äh det här inlägget var bara ovärt men puss.


it's getting cold around me.

Blev inte volley. ändrad planer. haha as usual. men jag fick inte spela volley för mi madre på grund av the knee. Jag tror faktiskt inte att volleybollen skadar så mycket men jag begav mig till klättringen för att träna teknik åde. Var väl sådär måttligt kul, men emelie var som en liten stjärna i mörkret. eller ja allihopa som var där var små stjärnor. När jag var klar snabbduschade jag där. brrrrrr vilken kalldusch säger jag bara. stackars aikspelare som måste duscha där varje dag, när det inte ens går att få mycket över istemperatur på vattnet. After the shower vandrade jag hem till hampus för att vi sedan skulle gå vidare till adam och se family guy. hehe familyguy. det var ett tag sen ;) Haha det som är lite roligt är att min trenare. eller förra tränare, pontus. är adams låtsas pappa hehe så det blev som lite skumt att vara där, utan hela laget. ojGUD vad tiden springer iväg. NU sleepa. Pusspusspuss.


hehehehesöt bild på mig och ponte.


it takes just a minute to like it.

Tålamond är en fiskares bästa vän.
 
Anna enmark=) säger:

TRÄNING=*?
Anna enmark=)
"Du har precis skickat en vibb"

När stina inte svarat efter 1 minut ringer jag till henne.
HEHE tur att jag inte gillar att fiska.
jaja bara en parantes eller hur man säger.
pusspuss


Let the game begin.

Nu känns livet plötsligt lite ljusare med några söta, små plättar i magen. Blev inte så att jag åt på stan med mamma utan pappa kom och hämtade mig så lagade vi plättar istället, för jag var ju som sagt inte övertaggad på att gå på stan. Gick till RE-KO och beställde tid för knäet, gjorde jag. Reko är typ nå slags sjukgymnaster och dom skulle tydligen ta sig en titt på knäet så om nån vecka ska jag dit. Nu väntar volleybollträning. känner mig faktiskt rätt taggad tack vare att det gick så pass bra i söndags! dock skulle jag vill spränga alla nybörjare så att vi får mer egen träning. men life is life. bara att stå ut!


NR 3 is the shittttt=D och jennie sluta peta dig i rumpan=(

angry living.

Jag vill bara slå till någon. spelar ingen som helst roll vem men jag måste få ut lite ilska. Och jag vill verkligen inte fara till optiktern. inget emot att vara hos optikern eller så men att jag måste gå på staden efter tills träningen börjar känns bara enormt jobbigt idag. sedan blir jag arg på mamma för att hon bara är toppen och erbjuder skjuts och säger att vi kan ta något och äta tillsammans på staden i väntan på att min träning ska börja. Jag tror det är mitt knäs fel. det har gjort ont hela dagen och det är kanske därför jag är så negg.något sådant måste det ju vara. Annars så vara svenskalektionen rätt kul när vi diskuterade om att mannens ideal var att bli handikappad(?) haha kunde inte sluta skratta.
 jaja skärpning för mig och upp med humöret så slutar nog denna dag bara finfint!


mogen humor ÅDE

take me back to the paradise cityyyyy

Regnet bara öser ner på taket! regn är egentligen rätt mysigt. bara man inte behöver gå ut i det. eller det kan också vara rätt kul. men mysigt att blir alldeless dyblöt, nejnej. Hursomhelst så ska jag ta och göra en powerpoint presentation på hotell i Indien nu(?) Fråga inte ens. Men när jag sitter och bläddrar i resekataloger vill jag bara utomlands på direkten.




De fyra gånger jag varit utomlands.
1. Första gången jag var utomlands. östersjön runt med världens bästa vän och hennes parents. 2. Turkeyy med la familla. 3. Grekland-med-underbart-klart-vatten. återigen med världens bästa stina och hennes parents. 4. Prag, alone med gräjt friends. 
OCH FLER resor lär det ju bli. Gran canaria i vår peppar jag sönder för.

Pusspusspuss.

Won't take no for an answer.

Jäktig dag. Skola>snabbäta>jobba>plugg hos hampus>NU hemma. Fast det funkade ändå. Och jag gillar min nya halsduk förövrigt, lite för varm bara. kokar typ upp så fort jag kommer innan för dörren men jag tror det blir bra när vintern kommer. Livet är som en dans på rosentaggar annars. skulle helst av allt bara få en aning feber och få chilla at home en dag eller två. Men höstlovet närmare sig iofs med stormsteg. fyra days left. hoppas lovet bjuder både på mycket fart och fläkt men också på mysiga hemmakvällar som innehåller:



HAHA smalhet. hörs kanske mer sen. Ciao.

In a big hurry.

Trött som en jag-vet-inte-vad. Men ändå fick jag sova en timme extra idag. Kändes mer än härligt att vakna när det faktiskt inte var mörkt ute. Nu måste jag skynda mig att plocka ihop någon frukost innan det bär av till skolan. Det är extremt halt idag. ser det iallfall ut som eftersom det är frost över marken. undra hur det ska gå när jag ska köra moppe. hjälp jag kommer ramla. Men jag måste köra den till skolan idag för att sedan kunna köra den till garaget där den ska stå i ide över the winter. Hursomhelst frukosten väntar. Ha en bra dag everybody!


min brumbrum-maskin.

I LÖVE NORRLÄNSKT



Det sämsta med norrland måste vara att sommaren kommer sent och endast varar i några minuter.
 SUMMER -08








Look on the television.



Söndagar är bra TVdagar. Först är det Gossip nu och några minuter sedan är det I hennes skor klockan 9. och däremellan tänkte jag göra PLn. Hihi det blir väl som en myskväll. Och förresten skulle inlägget nedan publicerats för typ en timme sedan. men blogg.se fungerade illa. Nu GOssip hihi=) puss


food and cakes.

MAT i magen satt finfint. känner mig lite mer taggad på livet nu HEHE fast intervjun i PL som ska lämnas in imorgon känns väl inte allt för lockande att sätta sig med men jag tror jag hoppar det ett tag. Fick låna GH och singstar av världens bästa stina yesterday så jag tror att jag och syster ska ta och spela det kanske. Jag känner för att baka också. GUDså gott det vore. även om jag är mätt som en plätt nu hihi. tänkte jag kunde dela med mig av mitt cheesecake-recpet för er som inte har nått väldigt importante att göra - BAKA DEN. ingen äcklig vanliga ostkaka. det här är cheesecake serrni MUMS.

3 dl grädde
3 ägg
60g philadelfiaost
1 ½ dl socker
1 ½ tsk vaniljsocker
digestivekex

Tre skålar:
Skål 1: grädden och vaniljsockret - vispa så att det blir fluffigt
Skål 2: tre äggvitor
Skål 3: tre äggulor, sockret och philadelfiaosten - rör tills allt har blandats

Strö digge på botten i en form. Rör ihop alla ingredienser, först i det olika skålarna och slå sedan ihop till en skål, så att alla blandas. Häll smeten över diggen i formen och strö seda över mer digge. stoppa sedan in den i frysen i 3 timmar. Låter kanske svårare än vad det är, för den är väldigt lättgjord. SÅ lycka till:)


ser kanske inte så mycket ut för världen men smaka så förstår du.


don't know why-

Matchen idag gick ändå suvve. vi förlorade men gjorde dom allt lite nervösa där ett tag. Vi trodde verkligen vi skulle få storspö. men ja. vi vann inte men bra gick det och så många poäng efter var vi inte. känns otroligt bra det! Det som känns mindre bra är alla läxor och min kropp. läxorna flödar över och min kropp är allmänt död. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Feels like a förkyldning är pågång=(
Usch vad jag inte gillar att vara sjuk. speciellt inte nu när det snart är lov åde. men vi får la se. jag brukar kunna trolla bort sånt här. hur vet jag inte.
Förövrigt så taggar jag på lagfest så småningom. skulle vara guld, för då skulle vi nog få mer sammanhållning i laget. Just nu är vi som rätt uppdelade, men det blir ändå bättre och bättre efter vare match och träning.
 NU plugggggggggggggg. Hörs senare, puss!





sitting here in the boring room"

Har haft en trevlig kväll. även om det blev en hel del strul om hur alla skulle ta sig hit, till moi. men såsmåningom löste det sig och alla tog sig hit. Det blev jag, isa, reb, stina, hampus, virre och marr. Vi såg freakyfriday. jag skäms sönder när jag ser den men jaja. vi spelade med andra ord också. favoritspelet helt klart. Nu ska jag nog ta och dra mig i säng så att jag inte får pisk imorgon. ska nämligen upp och spela match. Första seriematchen och det finns inte ord för hur krossade vi kommer bli. MENÄH vi kan ju alltid chockera och gå därifrån med vinst. Vem vet? Annars så kom jag på att jag måste plugga sönder imorgon också. vilket känns mindre roligt. åhnej nu sjönk humöret med hundraarton kilometer i timmen. Ciao.



Shop til' you drop

Pain i fötterna efter en heldag på staden. Köpte faktiskt en hel del! Det lyckas alltid bli så med isabelle. hehe jag köpte en snowboardjacka EN anorak, grön snyggshit men mamma tog och slog in den. ska få den till jul. kändes som lite snopet men då behövde jag åtminstone inte betala något hihi. Jag köpte en mysig stickad kofta från gina. hittade även två öronhängen där. thanks. en parfume köpte jag också tacktacktack Britney Spears - Fantasy. love. sedan köpte jag hårgrejer. sånt shit som gör att håret ska bli mindre slitet och så köpte jag en mysig halsduk, en vinröd en. Och en mössa. Jusja. en ny börs fick också följa med hem. Känner mig helt klart happyliving. sånt där behövs allways satt' säga!


skulle inte sitta fel med sthlmshoppping och inte med den där BRUNFÄRGEN


Just doing it for fun





Några pics från kvällen. Men nu blir det att besöka johnblunds värld. GODNATT.

Making everything goes round.

Börjar känna huvudvärk komma smygande. men jag peppar ändå järnet för imorgon.
Då gör jag och isabelle staden osäker. minst sagt. SKA köpa:

- halsduk. minst en
- SKOR. behöverbehöverbehöver
- puder.
- vit tshirt.
- vinterjacka. iallfall titta på en
- present till reb och isabelle HEHE fast till isic blir det iofs lite svårt=$
- parteykläder av något slag.
- matteblock. ett måste!
- ÖRONHÄNGEN. tappat alla mina överallt och ingenstans huhu

Idag var jag förresten till skolsköterskan med mitt knä. Har haft så förbenat ont åde så mamma tyckte det skulle vara bra. Hon visst inte alls vad det var, men trodde det var något med nå.............nej jag fattade faktiskt inget. men ska iallfall till REKO. typ sjukgymnaster, som någon vecka här framöver ska ta sig en titt på det.



Tonight was the night of all nights.........NOT

HEJ BLOGGEN. Redan hemma. efter en...uhm ärligt talat rätt misslyckad kväll. fast trevligt folk har jag då åtminstone umgåtts med. Kvällen började med att jag var hur NEGG som helst. jag vte inte varför. ellerjo. det varför att jag inte hade några kläder att sätta på kroppen. JA jag var som lite emo där ett tag. men sedan ringde jag en solstråle  som fick mig på humör och for även till henne med halva min garderob så att hon kunde hjälpa mig att välja kläder. Såklart blev det stressigt gånger hundratjugo, som alltid när jag gör mig klar med Stina. Och mitt i stressen, när vi var sisådär en halvtimme försenade, bestämde vi oss för att byta väskor(?) Bara så typiskt oss så jag blir galen. När vi väl kom till kvartersgården var det packat med folk utanför lokalen. Det var nämligen nån slags ordförande av nå skit som hade ringt polisen osv. Så det var bara att bege sig. ingen aning om vart vi skulle gick vi i riktining mot max. Jag och REB  GRATTISGRATTISGRATTIS vandrade dit med neggtankar och såg ut som nå jävla horor när vi haltade fram i för små och för stor pumps. ville typ döda. men när vi kom fram till max fick vi iallfall värme och såsmåningom köpte jag pommes till reb som typ alla åt av. Blev som ändå rätt bra. ISaabelle  var rätt hel hihi. busfrö och nu är hon inte pigg den lilla gullungen. Sover här next to me. Tror jag kanske ska joina henne snart. eller vet inte. kanske dyker upp nå mer inlägg. Hihi känns som att fingrana glöder ; )


 



SKÅL BRUDAR

Gone going, people gone.



HIHI glömde berätta det igårkväll. Men igår när jag kom hem från träningarna gav pappa mig en mobilphone:):):)::)) en röd, lätt, snygg en. Han hade fått den på någon rabattgrej så tänkte han att den skulle passa moi. det är en samsung dock. men den funkar faktiskt rätt bra. hittills. Åh mi padre är rätt bäst ibland. TACK.
OCH för att inte glömma är mi madre en angel som bjuder på PLANKA till middag. Måste vara det godaste jag vet. Godare en godis tillochmed. Borde typ plugga sönder ikväll. egentligen. men det känns WAY to tråkigt så det blir partey ändå. lugnt denna helg. mycket lugnare än förra.
Ciao.

I've got my rock moves.

Dagens humör: tråkigt. slö har jag varit
Dagens borde: sluta proppa candy 24/7
Dagens frisyr: misslyckad knut
Dagens smink: Foundation, mascara , vit kajal
Dagens klädsel: jeans, svart tshirt, kofta, pallesjal
Dagens planer: skola>träning>träning>sovaaaa
Dagens materiella vill ha: mössa. halsduk. snowboardjacka.
Dagens längtan: LOV
Dagens fundering: varför jag är så glömsk
Dagens beroende: candy. som varjedag, idag var favoriten PEZ hehehehe
Dagens personer: linnea och nico. heltklart
Dagens roliga: JOsefin ; )
Dagens låt: So what - Pink
Dagens bild: 9Bgirlys




Jag har just ätit upp min middag. blev lite sent idag. som varje torsdag. Far till träningen direkt efter skolan och sedan cyklar jag vidare till nästa träning. idag med regnet piskande i ansiktet. mindre kul.
Jag är så fruktansvärt trött. känner att jag helst av allt skulle skippa skolan tomorrow. men vi har turism och dit måste jag. sedan har vi idrott och dit vill jag som ändå. SÅÅ ska väl kanske börja dra mig mot sänga. eller börja med att borsta tända. HAHA godnatt iallafall.



how to save a life-

¡Hola chicas y chicos!
GODE skönt med sovmorgon. det behövdes! ´egentligen börjar jag tolv a'clock, men det är panncake på skolan. Hmm går inte att missa. så det blir att käka lunch at school iallfall. funderar på att ha uppsatt i knut idag. men det går inge bra alls si. den blir bara konstig(?) ska försöka igen annars får det bli utsläppt. har du något tips på hur man får en bra knut? SÄG. jaja back to makeuping haha. Ciao. 


med knuten högst i topp.

I think I might be confused.




 Slut på fula fasoner PUNKTOCHUTROPSTECKEN
 det kommer bli bäst så. känns som det åtminstone.

give me your love.

Blev inte så farligt mycket träningsverk ändå. blev istället hårdträning på idrotten. boxersize eller ja hur det stavs(?) Menmen. dagen började på campus. fick massor av information om högskolan. tycker nästan det låter lite kul. men jag är ändå helt säker på att en sabbatsår behövs. Jobba. Resa. Leva. åhå längtar. Utvecklingssamtalet väntade så fint på mig i slutet på dagen. hehe uhm vad ska man säga. det är väl som alltid(?) man sitter där och nickar. Nu ska platta håret satt'
Ciao.


for every man and woman.

Mitt knä brakar ihop. det högra. Kan knappt gå(?) så det blev ingen volleyboll. Man står ju som alltid med böjda ben i volleyn och slänger sig på knänen gör man också. ville inte röra till det ännu mer så jag tog ett break idag. Men jag kunde inte hålla mig ifrån klättringen. eller ja fyspasset. Klättrade upp några svängar men sedan blev det fys. Mage och armar. nu kan jag knappt lyfta armarna över huvudet. huvva så otränad girlyyyyyy. Ska ta och börja läsa Big mouth and ugly girl nu. Ska vara utläst efter lovet, den är trehundra sidor och den är på engelska. Får väl se var det slutar.


festival 08
hittade ingen passande bild alls men tyckte ändå att
inlägget saknade lite partystämning så.


Will it ever be like it was this summer, just you and me, telling ever story we knew.





Ännu en gång säger jag det. eller skriver då. men jag kan inte rå för att jag SAKNAR DEN HÄR BRUDEN så förbenat mycket. Jag saknar allt i sommras, allt vi gjorde. HAHA allt vi pratade gladeligen om......mja saker jag inte skulle säga till någon annan. Shoppingen med DIG haha endast galen. och jag vet inte. jag behöver som dig för att le. eller inte för att le utan för att verkligen GAPSKRATTA. oj vad jag behöver dig. och ännu mer, oj what I miss U.
ONE OF A KIND.

Sitting here in the afternoon.

Nej jag gillar som tuesdays ändå. En språkdag. Först spanska, sedan engelska och så svenska. sedan slut på dagen. Stackars dom som hatar språk. hihi då skulle denna dag inte vara favorit. fast ja vi slutar ju iallfall hyfsat tidigt så. På engelskan idag pratade vi om saker som man tycker är fel och mindre fel. som att tillexempel snatta. hur fel är det? och vad har det för betydelse om man tänker på att det finns de som slår sina barn? hmm. fick mig som en liten tankeställare. Iallfall så blev det staden efter school. råballa var jag och amanda. vi gick och satte oss på waynes och drack latte. jag tänkte testa chai latte. men hmm. det var väl som sådär. men JULkänslan var galen. kändes som om jag drack typ tomtar. Amanda drack latte med karamellsmak. det var också lite småspännande. du är hur som helst rätt bra du homieeeeeee hehe




from fuckface to happyface.


Smile to the world and the world will smile right back at yaaa.
Nu tror jag det blir ett midnattssamtal till min bestmate STINA.
kyss.

those days.

Måndagar är tunga dagar. Visst. Ny vecka, nya tag. Men samtidigt en hel skolvecka framför sig med allt vad det innebär. Nej uäk. annars så har jag just ätit middag. intressant. Foppa går omkring här omkring mig också hihi. aw grannkatten är ju bara för gullig, tror jag ska ta och kela med henne ett tag.
Ciao.


It's gonna be okey.

Har ganska nyligt kommit home från biostaden. Såg Tropic thunder med hampus, gustaf och öhm...några till:) typ den mest spårade filmen någonsin eller så. men det var nicebice. Nu skriker sängen efter mig så det är väl som bäst att jag går och lägger mig. Nattinatti.


cleaning up in the room



Jag står inte riktigt ut med mig själv. kan jag göra nånting nyttigt istället för att fastna vid tvn, dator och mobilen HELA TIDEN. jag får smygpanik. har ett matteprov som jag ska ha förstått tills imorgon också. skjut mig bara. eller njae. skjut mina läxor och städa mitt rum åt mig.

I won't wait but I won't give up.

Ett löfte först och främst. uppdateringen ska bli bättre i veckan. Bara det att jag vill verkligen inte vill slösa tid framför denna när det finns a million roliga things att göra. och tråkiga. men dom sakerna ska uträttas today:
      - skriva labbrapport
            - LÄSA flugornas herre
- städa mitt rum
  - städa tvrummet

KUL....intch. men igår hade jag iallfall också trevligt, precis som i förrgår:) fast det blev en aning lugnare nu. först for jag och amanda till dallas för att möta upp några grabz haha vi cyklade därefter vidare till amanda för att se fotbollen. Sverige-Portugal. 0-0 förövrigt. men hon hade inte kanalen. blev en hel del velande av oss alla. stod typ ute i en timme(?) men tillslut så bestämde sig jag och amanda för att stanna. dels för att vi var lata och inte pallade cykla upp till moröbacke och dels för att amandas littlesister och en kompis var ensamma hemma. Vi spelade kotten alla fyra, åt popcorn och chirre, skrattade och bara som roade oss. faktiskt riktigt mysigt. men efter ett tag fick vi ett antal för många samtal om en DÖball fest. så vi tänkte att vi kanske kunde besöka dom i nån timme. mja. döball fest var det väl inte. men några roliga prickar fanns. Kom hem nångång där vid ett kanske. eller jag vet faktiskt inte, men somnade direkt gjorde jag iallfall. Jaja nu bir det första punkten på listan. Labbrapporten väntar. Ciao.




BIGTIME baby


 


I couldn't risk to belive.

Ger nog inget att ni tittar in efter bilderna från igår hehe. kommer inte dyka upp ikväll. nu ska jag ta och platta håret och sedan bär det nog iväg. till någonstans????? hehe somsagt vi får la se vad kvällen bjuder på.


sitter väl aldrig fel.


you can put the blame on me.

Uppdateringen har..........inte funnits. men jag har inte varit hemma sedan sista inlägget så det kan bero på det '
Jag hade det jättetrevligt igår. träffade massor med människor och hade det bara allmänt bra.  jag tog inga bilder dock, även fast jag tagit stinas kamera HEHEups. eller några bilder från förfesten finns. inte inlagda på datorn än tyvärr. ska nog ta och lägga in dom snart, så kika in på ett tag. Får se vad kvällen har att bjuda på. troligitvis nånting roligt, om jag orkar hålla uppe ögonen. Ciao.


rätt ledsen bild på mig och amanda ; )


live it.

Mitt knä är pundat. det går knappt att sträcka ut utan att jag vill skrika. vad hände där? men nu tror jag att jag ska börja dra ner ögonlocken. måste först bara säga att snart fyller min favoritkåmpis sexton..........HIPPHIPPHURRA.
goodnight





I feel it in my fingers. I feel it in my toes.

Hemma at least. efter att först ha varit i skolan och sedan tränat sedan fem. ellermja. träningen slutade kvart över nio egentligen. har bara duschat länge och varmt sedan har jag hunnit äta middag också. tror jag ska ta och sätta mig och skriva labbrapport nu. och jag HURRAR. eller inte. men egetnligen inte så jobbigt eftersom den redan är skriven och bara ska bli renskrviven in i burken. som erika så fint uttryckte det =D fast jag borde ta tag i läsandet också. men det lär det inte bli något av. Ciao iallfall.



Things about me me me me.

1. Tre namn jag lyssnar till:
Anna, anna, anna (?)
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
typ busig. typ lätt för skratt
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
svagheten.....

4. Detta är jag rädd för:

mörker
5. Tre saker jag vill ha varje dag:

vänner, kärlek, food
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
hålla masken, gå ner i spagat, peta med tungan i nesan

7. Detta tycker jag om att göra:
parteyyyyyyy

8. Detta vill jag göra just nu:
sova

9. Bästa känslan:
uppbubblande SKRATT

10. Värsta känslan:
osäkerhet. hate it
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
dom bästa helt klart

12. Är jag kär just nu?
nje

13. Jag vill gifta mig?
det tror jag om jag hittar theONE
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
LEVA, verkligen bara leva, våga ta risker och ja sådär

15. Min käraste ägodel:
burken jag skriver i nu

16. Något jag vill ha i present:
det är så länge kvar tills jag fyller år ju.....men peningar sitter väl aldrig fel i fickan.

17. Detta har jag på mig just nu:
pyjamas

18. Favoritkläder:
måste vara tights och längre tshirt. SOFT nanting men jeans är förbannat snyggt åandra sidan

19. Favoritdjur:

öh måste väl säga hundar tror jag
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
humm musikstil är svårt. lyssnar på allt som ger sköna feelings serru 

21. Favoritlåt just nu:
Säkert- Är du fortfarande arg? klingar fint i öronen för tillfället. härligt när man snart ska sova

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
tråk är MATTE
roligt är nog swedishhhhh eller engelska, för att inte glömma idrott

23. Stjärntecken:
vattenMAN?

24. En bok jag älskar:
flungornas herre...........NOT

25. En film jag älskar:

för många
26. Tv-program jag gillar:
desperata hemmafruar är en av favoriterna

27. Favoritdoft:
Britney Spears - fantasy

28. Detta äter jag gärna:
MAT. allt slinker väl som ner satt' säga

29. Dricker helst:
lättmjölk eller water

30. Favoritgodis:
marabou eller godisprinsen. odisprinsen har godare lösvikt än karamellkunge HELTKLART
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
GRANCANARIA here I come!!!!!!

32. Färg på mina ögon:
brownies och lite grön också

33. Min längd:
en eller en halv centimeter över 160.

34. Jag tror på:
monster

35. Jag spelar:
volley och ibland töntiga onlinespel hihi

36. Person jag beundrar:
farmor

37. Så här bor jag:
I ett hus i skogen slut. Stort och med familjen.

38. Antal döda krukväxter i hemmet?

faktiskt inte en aning. måste typ springa och räkna nu

39. Det här tänder mig:
tändare

40. Det här gör mig avtänd:
när tändaren slocknar?

41. Favoritfärg:
dom flesta. dock inte gul och blå tillsammans då vill jag kräkas. iallfall om det är på kläder.

42. Favoritcitat:
Ångra aldrig något som någongång fått dig att skratta eller väcka inte björnen som sover hihi

43. En hemlighet jag vet:
säger jag ju osv
44. Bästa present jag fått:
ih för många.

45. Senast köpta skiva:
typ en hits for kidz för tio årsedan?

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
för svårt

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

för mycket
48. Udda förmåga/egenskap:
jag kan sjunga lillasingel utan att öppna munnen. alltså typ buktala fast inte riktigt.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
någonting coolt. kanske en chinchilla
50. Vad lyssnar du på just nu?
TVn står på

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
skola>staden>volley>klättring>hem>sleep

52. Var är dina föräldrar födda?
mamma kommer från haparnada och pappa härifrån

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
jag har inte den blekaste

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Subbe eller nån kinaresturang ÅH
55. När badade du i en pool senast?
när jag och amanda var och simmade på edda

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
jag var förfan prins

57. Hur många barn vill du ha?
det får vi se in the future

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
hårdrock är väl ingen favorit

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
öhm borde jag det?

60. Vad har du för TV-kanaler?
Vanliga gissar jag

61. Har du åkt moped någon gång?
inte bara en gång

62. Har du busringt någon gång?
ÅH memories.

63. Har du fått felparkeringsböter?
nope jag parkerar rätt helt enkelt

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
känns som att man kan gå av på mitten tyckerja så jag är som osäker

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
turkiet är längre bort än grekland va? isåfall turklanddddd

66. Har du en egen trädgård?
en stor en

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
måste vara krösus sork

68. Kan du alla orden i nationalsången?
nej

69. Badkar eller duschkabin?
badkar är äckliga tacka vet jag duschkabin

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
what happens in vegas !!!!!!!!!!!!!!! kärlek

71. Favoritpizza?
inte caleskrove iallfall

72. Chips eller popcorn?
Chips med cheesesmak eller sourcream and onion.

73. Vilken färg på läppstift använder du?
använder som aldrig läppstift

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
förfan every day

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
har jag inte

76. Apelsin- eller äppeljuice?
apelsin. med fruktkött !!

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
lollo på subbish

78. Favoritchoklad?
Marabou i alla färger och former men favoritär nog med digge eller mint

79. När röstade du senast?
det vette fasiken

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
har jag nog inte gjort. eller jag har då aldrig odlat tomater så

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
jajjemennnnnnnnnnnnn

82. Är du bra på matlagning?
hehe jag kan laga billys pizza och tomtegröt

83. Klarar du att tanka själv?
det kan vara lite klurigt men jag har gjort det ett par gånger nu så snart kan jag nog

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen (Typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
jag har varit måttligt sugen alltså. men det har aldrig blivit nå köp

85. Pepsi eller Coca Cola?
helst inget

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
jag är inte militär?

87. Vad var det senaste du handlade?
tshirt från H&M

88. Har du kräkts offentligt?
jag brukar försöka gömma mig

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
sanna kärlek ofc

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
bådeoch

91. Har du ringt något betalnummer?
118 800 eller visst är det eniro(?)

92. Kan man vara vän med sitt ex?
det kan man

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
jag var där sist tror jag. blindtarms infektion. annars vet jag inte. typnär mamma var där.

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
hade fan trollhår direkt när jag kom ut från magen

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
förhoppningsvis ingen pinsam

96. Vad har du i din väska?
ja. vad har jag inte i min väska?

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
sitta här med laptopen i famnen I guess

98. Vad har du att vara tacksam för?
tusentals things

99. Var hittade du den här listan?
isabelleee.blogg.se

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
lillasyster. öhm annars får väl alla som vill göra det.


Yesterday was built by this.



THANKS

You'll stay in my heart forever.

ÅHÅ så mysig kväll det blev tillslut. blev inte alls något plugg. eller jag tog faktiskt med mig flugornas herre hem till stina. men jag hann inte ens ta upp den ur väskan. Först låg vi bara och pratade, sedan fotade vi lite och åt laxpytt. blev ingen palt nämligen. därefter spelade vi pingis. g33ks som vi är spelade vi en match till 100. JAG VANN känn på den. diggade även countrylåtar med stinas mamma på bilfärden hem;) Tog massor av sköna bilder med stinas system. dock har hon inte skickat dom än. så jag bjuder på våran mogenhet istället.


kiss och bajs ju

Staying alive.

Nu har jag fixat Hannas bloggdesign. Ta en titt. hejhhe.blogg.se. Jaja ikväll tror jag att jag ska försöka hålla mig hemma och läsa flugornas herre. djup suck. skulle ha tagit tag i det tidigare. nu blir det ju panik-läs och så fort jag tar boken i hande känns mina ögonlock tunga som bly.
Idag var jag rätt smart. när jag kom hem där vid halvfyra- fyra tog jag mig en tallrik hallonkräm med flingor och mjölk. Men ojsi så mätt jag blev så middagen fick vänta. Kanske ska jag ta och koka min lilla palt nu. SEEyaaa.




I just can't bring it.

Jag kan knappt sitta ner. hmm träningsverken i rumpan är slående(?) och när jag skulle cykla hem efter att just spelat innebandy på idrotten gick det inte fort. Men nu är jag åtminstone home.
Förövrigt känns det som att min blogg bara är tristaste.com så jag måste få några idéer och jag måste ta nya bilder så jag hela tiden slipper lägga upp gamla. STINA hallå(?)?(?)?)(?) give me your camera.........






 


Pink lady.


Helslut i kroppen.
Som en spagetti går jag omkring här
när som helst viks benen haha ;)
Idag består jag av myskläder. Rosa naglar. Och tjocksockar.
Puss:)

Takes just a minute to like it.

Hihi som vanligt död i kroppen. men nu är jag faktiskt sjukt död, fast jag gillar det som. jag låter som träningsnarko men att träna gillas verkligen. Före träningen var jag på staden med lollo och tittade på jeans till henne. hon fick iallafall med sig ett par hem. RINg mig om ni vill hitta jeans så hjälper jag;)  nämen det var faktiskt trevligt att shoppa till någon annan en mig själv för en gångs skull haha..................eller ja en tshirt och en subbemacka till moi blev det ändå. Nu ser jag på Maria Wern och måste snart läsa flugornas herre.
Ciao-


Bring me to your heaven.

Jag har sett på hockeykväll. Herre min skapare någonting måste gått snett ikväll. men det var rätt soft, speciellt eftersom jag fick underbar massage av mamma, som slutade i massor av skrattattcker eftersom jag är så sinnes kittlig. Jasi, ibland är hon bara för bra mi madre. Sedan planerade vi lite för Grancanaria. Alltså hon sa saker som kunde vara bra att ha med sig, sådant jag annars inte skulle tänka på. hur mycket det skulle kosta och sisådär. Sedan kom vi också på att Peter "foppa" Forsberg ser ut som en uteliggare. Det var min kväll det. Lovely.


ÅH VÄRMEN

Everybody has once been an innocent child.


SNYGGTBYGGT!!

Tittade på massa gamla bilder med mamma. Bilder från bebistiden. hihi aw:) massa gamla historier om mina första år fick jag också höra. Allt bebisprat och alla bilder fick mig att tänka på att jag inte ens fått se en skymt av isabelles lillasyster än?????? HELO. jag ville se lillskiten nu ju. Engelskaglosor ligger och väntar på att bli inlärda. men jag känner att jag rent inte vill. jag känner mig lite tvärt emot världen just precis nu. Ciao. 

I'll be there waiting.

SKÖNT. nu är jag finally klar med PL intervjun. thanks. Ska snabbt byta kläder och sedan bär det upp till kombi för att ta hand om the kidzzz ;) Matteprovet idag var lugna puckar, fortsätter på fredag och det var i grupp dessutom. Kunde inte bli mycket bättre. NU vidare mot kombi som sagt. Ciao.

Wake me up one september end.

Trötthet. allt jag tror att jag kan känna just nu. Har snoozat i minst en halvtimme. Tur att jag har en liten sovmorgon iallfall, annars skulle jag aldrig ha hunnit. Men börjar man snooza kan man som inte sluta(?) inte jag iallafall. jag vill bara fortsätta och fortsätta. Skola idag då HMM vill bara ha helg igen! Igår råkade jag somna med matteboken i famnen, det tror jag faktiskt aldrig jag riktigt har gjort förr. men nångång måste ju vara det första. jag somnade bara mitt i pluggandet och vaknade sedan kanske en timme efter och kastade ner boken för att somna om ; ) Tror jag sovit lite för lite denna helg kanske. men tack vare det så har jag hunnit med desto mer(?) eller kanske inte. mja. kanske. Men nu måste jag iallfall börja göra mig klar. Ha en bra måndag nu! Ciao.


I have just been waiting.

Skulle ha världens mysigaste kväll med några riktigta favoriter ikväll. men jag kände rent att varken orken eller tiden fanns till. Så det blev pass för min del. enormt tråkigt. Men idag har jag haft kul. eller jag har både haft roligt och varit arg. Arg har jag varit för att vårat lag inte riktigt går ihop och vi gör mängder av misstag och förlorar. Men jag har ändå varit glad, dels för att jag älskar att spela volleyboll men också för att isabelle är en stjärna. hihi spelar ingen roll att vi inte går i samma lag, umgås kan vi då minst sagt göra ändå. ochoj idag kändes det alldeles som vanligt. som det brukar. som jag gillar det!
för att inte glömma är stina också en stjärna, hon kom alltså till mig klockan tio igårkväll, hon var trött och slut men eftersom jag haft en så sämst lördagskväll pallrade hon sig hit och bara lyste upp rummet:)
vilka friends. MEN nu väntar matteboken gissar jag. en snabbkoll iallfall eftersom jag har prov imorgon. känner peppen. Ciao.


för att ni lyser extra starkt.

I can't breath without you.






Det är med dig jag blir som galnast.
Kom och rädda mig från vardagen, som du alltid brukar.

Never walk out of my life.

Skulle egentligen umgås med reb, isa och cheung ikväll. men eftersom jag skulle måste köra moppe dit och hem blev det inget utav med tanke på KYLAN. Stina kommer istället hit för att sova över och bara prata. det behövs satt' säga.
Imorgon peppar jag för paltcupen ( haha namnet.....jagvet ) klockan sju på morgonen.............jag och stina måste alltså pallra oss upp därvid sextiden, om inte tidigare(?) kommer vara bra på planen åde NOT. men då har man iallfall något att skylla på ; )



Idag var jag och som sagt och fikade. eller smal som jag är HOST fikade jag inget utan drack bara latte. Åh jag och lollo peppade sönder på nästa helg. hihi det kommer bli bäst tror jag tralallaa=) Peppade för Grancanaria gjorde vi också. det kommer nog bli ännu mer bäst. Men nu ska jag slå en pling till Stina tror jag. Ciao.


Thank you for the candy.



Mysig kväll nanting. och smalhet existerade inte. Herre tror jag har ätit för flera år. Och humöret blir då alltid på topp med er brudar. vet inte vad vi riktigt skrattar åt hela tiden. Men nu måste jag springa iväg. av med mjukiskläderna, nu väntar staden. eller iallafall kåffe in. Ciao.


I'm so happy, I'm so glad that I've got you.





Min kropp är återigen död. sprungit broarna runt. men blev faktiskt rätt nöjd med tiden så det känns ändå värt. Nu ska jag snart ta och trampa iväg till ica för att köpa tacosgrjer och kanske lite godis, även fast jag har en full påse här brevid ; ) Kommer nog inte bli någon dator ikväll. satt' ha de gött denna fredagkväll. Ciao.

Ticktack.Ticktack.Ticktack.



Tiden bara springer iväg! Men lika glad för det är jag heheheheheh.
nu ska jag ta mig nått i magen. Ciao snyggingar.

Weekends is the best part of the weeks.



Veckorna bara flyger fram. Det är ju tametusan helg idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoppas nu bara att helgen håller i sig längelänge.
måste försöka hinna med massor,
så att det känns som flera dagar och inte bara tre.
det löser sig säkert hihi det är FRIDAY.


I'll beg on my knees for you.

JAG ÄR SVAG. om inte svagast. nae fyfan vad det satt fint med klättring idag och det finns inte en chans att jag slutar !!!!! Men musklerna bara får kramper och håller på. måste verkligen tränas upp igen huhu. Kände mig bara som en fet elefant. usch. Men jag får ta tag i det nu! HAHA var bara och köpte ton med godis idag. eller det blev bara 22 kronor men då kostade godiset bara 2.90. TIPS far till ica kvatum. billigt lösviktsgodis nanting:):):):) Men nu undrar jag om sängen väntar. fast iofs blir det sovmorron för mig imorgon. inte illa=D
Ciao.


Can't stop me from doing it.




Jag kan inte sluta klättringen. Jag trodde jag kunde. Men jag kan inte, det går inte. Saknar det så jag tror jag spricker varje gång jag är och där och leder mina grupper. GAH jag vet inte vad jag ska göra. Saknar mina polers också och mina tränare- åh. Jag måste nog fortsäta ändå. frågan är bara hur jag ska göra? Jag vet att jag inte kan sluta volleybollen. Bara det att klättringen är på samma tid, samma dag. iallfall på tisdagar. Torsdagar tror jag att klättringen är efter volleyn. skullle jag kanske kunna hinna då? och sedan köra varann tisdag. klättring, volley, klättring, volley? hmm jag vet faktiskt inte. Det enda jag vet är att jag inte kan sluta något av det(?) Har klättrat sedan jag var sju år. jag tror säkert ni förstår. då är man som fast. och sedan tänker jag på alla tävlingar i sthlm och göteborg, alla läger och alla bergsuttflykter. nej. jag vet som inte. 

Jaja såhär har jag grubblat hela natten. Kanske är det därför jag vaknade så tidigt även fast jag har sovmorron till tolv. fast jag ska vara på skolan halv elva och äta med emil och nils eftersom det är tacobuffé haha;) dom där gula chipsen är ju supergoda. hihi nu ska jag stiga upp ur sängen. Ha en bra dag everybodddddddy:) 

The memories brings us back for a moment.

Annars mår jag väl bra. Det var underligt att fara till sörböleskolan hihi. Träffade susanne och massa andra lärare sedan var vi tvugna att gå och kolla om pedofil-bibliotikaren fortfarande jobbade. Det gjorde han inte. Lika bra säger jag bara. Åt gjorde vi också på sörböle. GAH minnesblickar. Där vid tre slutade jag skolan och då for jag till farmor och myste lite. kändes som när jag var liten. fast utan farfar.



Och förresten isabelle har fått en lillasyster.
Är jätteglad för din skull HUn(L)L(L)L))L(LL)

I know you still watching over me.


Är så himla glad att jag hann träffa dig i söndags.
Ha det bra i himlen farfar.


RSS 2.0