Shine like a light.

Skolan slutade tjugo över tolv idag då. Som alltid på fredagar. Guld ! Gick in en snabbis till stan, köpte ett par strumpisar och lite så. Sedan blev det en sväng in i solariet. Kände mig allt för blek så yep, en femtiolapp dit ;-) Ikväll blir det att gå ut och äta med Emils familj. Blir nog riktigt trevligt skulle jag tro :-) Annars så väntar lite mellanmål just nu för magen kurrar. Skriver senare. Pusspusspuss.

funderar på om det kanske blir detta till mellanmål hehehe :-)


Make the most of it.

Ikväll står det klättring på schemat. Förhoppingsvis lite fys på det också. Hade egentligen tänkt spendera den här kvällen med min isabelle eftersom ingen av oss hade träning på grund av att volleybollen var inställd. Men då skulle bruden naturligtvis plugga. Läxor framför mig, vad är det här? ;-) Så det blir klättring för mig då, känns faktiskt skönt att få träna lite efter allt jag proppat i mig nu i veckan och i helgen. Igår till idag sov förövrigt emil här och det blev låååång sovmorgon för oss. Sköntsköntskönt.





jag skulle ge nästanvad som helst för det här.
bara du och jag, vilsna och galna.
Sommaren 2008 har isabelle skriven all over it.
Jag saknar dig mer än du tror, mycket mer.

It is you I am thinking of.

Sicka gulliga kommentarer jag fått :-) Tack till alla gratulerare!
Igår var en toppendag, riktigt roligt och mysigt. Filmen Benjamin Buttons otroliga liv var bra, bättre än jag trodde. Visst den var kanske lite lång och lite småseg i mitten. Men då livade emil upp stämningen rätt rejält och när jag väl börjar skratta är det ganska svårt att sluta ;-) Men iallafall, filmen var då bra och lite sorlig på köpet. Se den!
Fick ett kamerastativ igår av mamma och pappa också. Kommer troligtvis användas flitigt i sommar! Av emil fick jag en skitsnygg tröja och en blomma :-) Jag gillar att fylla år minsann ;-) Nu ska jag plugga spanish tills emil kommer. Prov imorgon. Hurra.


tröjan av emil :-)

Pusspusspuss.

I felt lost and then I found you.



Dra en posé ;-)
 
Nu är jag sjutton år då. Känner mig rent vuxen och så. Eller så känner jag ingen skillnad alls överhuvudtaget från igår men.
 Imorse vaknade jag iallfall av sång och paket. Fick lite alltmöjligt. Kläder, prenumentation på Cosmo i ett år, mascara, guld armband, bh, rakhyvel och lite sådant :-) Ikväll så ska vi äta plankstek. Godaste maträtten genom tiderna! Sedan blir det bio med emil. Vi ska se Benjamin Buttons otroliga liv. Jag hoppas på jag gillar den, har hört både att den är tråkig och bra. Sinnes lång är den iallafall men det blir ju mysigt :-)
Nu måste jag plocka ihop lite kläder somk täcker mitt golv.
Pusspusspuss.

Step in to our minds.

Nya äventyr med Stina betydde målning i ansiktet, svarta kläder och korttagning. Systeryster och mamma fick agera fotograf ;-) Blev ut i snön och åla omkring för att få fina bilder så skulle väl inte förvåna mig om mitt liv som 17åring kommer börja med förkyldning. (en halvtimme kvar nu!!!!) Nu ska jag försöka dra mig mot sängen. Pusspusspuss.


bara ett lite smakprov-
bjuder på värre bilder imorgon ;-)

Think abour it now and then.




mogen pappa därbak och så.......

Stina sitter och degar här bredvid. Inte konstigt att hon ser ut som en riktig degklump med tanke på allt vi ätit hehehe förlåt gumman ;-) Inte nog med att vi bakat både chokladbollar och kladdkaka vi har också ätit skitgod middag och bullar. Galet feta måste erkännas. Vi har också sett världens vidrigaste film. Någonsin. Vi spelade in den i sådär sexan, sjuan och fyfan hur vi såg ut.........vi hade dock en himla massa fantasi! Sim OS i belgien, Vinter OS, "Dödligt misstag", "Prinsens val" och vad tusiken allt hette. Filmen gömms i arkiv X nu kan jag ju meddela.
Nu blir det ut på fler äventyr med bruden. Pusspusspuss :-)


Stay right here

OHHHHHH NY HEADER PÅ PLATS. Trodde ni väl aldrig ;-) Är inte speciellt nöjd med den men, en enkel en fick det bli för jag har varken ork eller fantasi som sagt. Haha kreativt anna.
Igår var jag med emil och det var 'morden i midsumer', godis och mys på schemat :-) Morden i midsumer är faktiskt rikigt bra. Och spännande av bara tusan. Som rätt lagomt, Beck tillexempel är ju för hemskt. Det får man ju banne mig bara mardrömmar av ;-)
Ikväll så blir det mest troligt träning och sedan måste jag planera vad jag ska säga på redovisningen imorgon. Egentligen skulle jag umgås med Camilla men det hinns inte riktigt klämmas in så det blir nästa vecka. Nu väntar middag.
Pusspusspuss.


17 år på tisdag. I övermorgon alltså!!!!! ;-)



A laughing machine.


Du får mig alltidalltidalltid att skratta gulle :-)
Utan dig skulle jag inte ens leva hälften så länge som jag kommer göra nu.
För som man säger, skratt förlänger livet ;-)

We know what we do.

Gårkvällen var riktigt rolig. Blev riktig tjejfest i början och vi bara tjollrade på med allt och inget. Roligare än man kan tro vill jag lova! Festen gick dock upp som ett skott och ner lika fort igen men det är en annan femma ;-) Emil kom och sov här också så det gjorde ju hela kvällen bara ännu bättre!

  
  
FLUM:-)

She ain't gonna rest.



Det blir girlparty i Linns lägenhet ikväll hehe ;-) Mesta dels massa kända ansikten som isa, sanna, lisa, linn och ja vette tusan. Jag är iallafall taggad. Skolan idag var inte speciellt tuff heller och nu sitter jag och äter Kspecial med mjölk. Inte dålig fredag det här. Kommer bli en riktigt bra helg överhuvudtaget skulle jag tro. Imorgon mys med emil, det vill säga bäst. Och på söndag ska jag umgås med camilla! Bra helg det här. Jag tycker egentligen inte det gör så mycket att jag är uppbokad eftersom det är ju bara roliga saker som står på schemat :-)
Ska ta och glupska i mig flingorna nu innan dom blir sådär äckligt mjuka. Då vet ni ;-)
 Pusspusspuss. 


a little list :-)

Jag har insett att jag är beroende av Kspecial med mjölk
Jag lyssnar på musik. Det mesta funkar :-)
Jag pratar med Stina i telefon just nu.
Jag tycker om mina vänner.
Min bästa vän är bättre än din.
Min första kyss var inte så värst bra tror jag.
Jag avskyr nybörjare i volleyn hehehe ups ;-)
Kärleken är hur mysig som helst
Jag gillar emil :-)
Jag kommer aldrig att glömma alla resor.
Jag är hemligt förälskad i godis. Eller det kanske inte är så hemligt.
Sist jag grät såg jag "A walk to remeber"
När jag är glad är jag lycklig och ler mest hela tiden.
När jag vaknar på morgonen somnar jag helst om.
Innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna.
Just nu tänker jag på volleybollen, för det är det jag och stina pratar om hihi
Idag har jag sovit länge och gått i skola.
Inatt sov jag med emil :-)
Imorgon slutar jag tidigt, går jag på staden och partajar.
Jag vill verkligen inte att det ska vara vinter.
Jag undrar vad som jag händer efter döden. hehehe klyschigt dära ;-)


Can't ignore that feeling.

Uppdatering tjohej!
Tiden har inte räckt till riktigt. Eller det har den nog, mina fingrar är bara lite för lata tror jag ;-) Resten av kroppen är också rätt slö men humöret måste jag säga är på topp ändå :-) Fast det jag önskar ungefär mest i världen just nu är sommartid. Är sinnes less på det här mörkret och den här kylan. Någon som håller med? Tacka vet jag när man kan gå ut i linne och shorts, tunika och bikini istället för att måste dra på femton lager kläder så fort man öppnar dörren!



Annars så älskar jag fredagar. I allmänhet för det betyder ju helg men också på vårt schema. Vi slutar tjugo över tolv imorgon! Hur bäst? Blir nog staden ett tag på dagen sedan på kvällen blir det nog party med isabelle, sanna och det kompaniet höhö. Kan ju omöjligt gå fel ;-)


Lay all your love on me.

Kanske dags att titta in här och säga hej. Och kanske ännu mer dags för mig att byta header. Det har varit dags för det ett bra tag nu, den är ju som lite småhöstig satt' säga. men jag har som ingen idé och ingen kreativitet. Kommer förhoppningsvis på något nu någongång snarast!

Igårkväll, inatt, imorse och hela dagen ungefär har jag varit med emil :-) Och imorgon fyller han 18 år. Sicken gamling ;-) Och tina fyller år idag! Herremin skapare folk hinner ju fylla 18 innan jag fyller 17, känner mig som en liten plutt. Men det är bara 9 dagar kvar innan jag blir 17 stora år höhö. 17 känns dock som en lite meningslös ålder, bara i väntan på 18 men alla måste vi vara 17 nångång också.

Nu ska jag ta och slå in presenten till emil och sen säger jag godnatt. bäst att lägga sig tidigt för det blir en låååång skoldag imorgon, från halvnio till fyra! Godernatten allihop :-)




puss :-)

Break the ice.



Vintertid och jag är frusen hela tiden. Det har iallafall blivit en aning varmare nu, bara någon minusgrad sådär. Ikväll har jag varit på partaj med stina :-) Det var väl inte riktigt partyparty men det var rätt mysigt, och roligt att träffa hennes killes homies höhö. imorgon är det skola. Väldigt skönt med skola sådär på en lördag? Men det är bara i två timmar så jag står nog ut. Ska vara guide eftersom det är öppethus. Jag som guide känns väl.....tryggt(?) Det enda jag hittar på kaplan är till matsalen, mitt skåp och mitt klassrum. Hoppas på att folk inte frågar mig om så mycket ;-)
Idag slutade jag förövrigt skolan kl10 och då blev det staden med emil. Hur skönt?
Pusspusspuss :-)

Like a shadow, always waitin'





Oh internet fungerar igen! Skönt :-) Hela dagen har bestått av ett evigt huttrande. Kan det vara såhär kallt? 20 minusgrader var det idag och imorgon ska det tydligen vara ungefär lika kallt. Skjut mig. Inne på skolan är det inte mycket varmare än utomhus heller, skulle ju inte skada det minsta att slå på elementena?
Oj. Börjar med lite klagande såhär mitt i allt. Men kyla är inget för mig......och ändå bor jag i norrland ;-) Idag hade jag iallafall lååååång sovmorgon. Hur skönt som helst, speciellt eftersom jag sov hos emil :-) Och skolan gick rätt lätt faktiskt kanske för att jag inte ansträngde mig allt för mycket på svenskalektionen eller engelskan höhö. Har inte riktigt kommit in i någon plugg-rytm eller vad man ska kalla det.
Nu väntar ett samtal till josse. Prov i turism imorgon och alla blad på skolan. Grattis till mig.
Pusspusspuss.


Daily special.

Dagens humör: trött fast happy :-)
Dagens borde: varit förbredd på PLn.
Dagens frisyr: utsläppt. ovanlig(?)
Dagens smink: mascara, dipliner, foundation
Dagens klädsel: jeans, tshirt. ja, jag fryser en del.
Dagens planer: skola>hem>emil
Dagens materiella vill ha: ny garderob. alltså nya kläder i garderoben menar jag ;-)
Dagens längtan: födelsedag!!!!
Dagens beroende: tuggummi.
Dagens personer: amanda och josse ( bara för dom sitter bredvid höhö;-) )
Dagens fundering: kan dom höja värmen på skolan?????????
Dagens roliga: "när josse lyfte handen följde musen med" HAHAHA. vilken humor.
Dagens bild: summertime



Mitt internet hemma är sönder. Det blir dåligt med uppdatering ;-)
Pusspusspuss.


Who am I to say.

Första dagen avklarad. Längtar redan till sportlovet som är om sju veckor eller något sånt. Känns som en evighet mer eller mindre. Men bara att kämpa. Och vi fick tillbak matteprovet idag. Som jag gruvat mig för det alltså! Men det gick bättre än väntat och därför fick jag en liten present av mamma när jag kom hem också. Ett skitgulligt armband och ett halsband. Inte illa :-) Imorse fick jag panik eftersom cykeln var låst och nyckeln borta. Tack och lov kunde pappa hämta mig och skjutsa mig till skolan. Guld. Annars hade jag kommit försent första dagen. Fick dock inte riktigt åka limosin inte, traktor blev fordonet som tog mig till skolan. Snyggtbyggt ;-) 

4 små bilder från i söndags. Och ja, jag och stina är lite linslusar.

  
  


I've done what I wanted to do.



Känner mig såhär >< taggad på skola. Inte lätt att stiga upp imorse när man visste vad som väntade. Eller väntar i och för sig. Jag hade tur att börja vårterminen med en sovmorgon :-) Endast tills tio men jag fick sova en timme längre iallafall. Igårkväll försökte jag somna redan 11. Kändes tidigt som tusiken eftersom jag varit rätt duktig på att vända dygnet nu under jullovet. Jag sov faktiskt ända till 2 en dag. Rekord för min del ;-) JAJA nu väntar tandborstning, fika, smink och val av kläder. Ha en bra dag i skolan nu allihop ;-)
Pusspusspuss.

Don't give up, fight back.

Gulligt lite samtal ni har i inlägget nedan ;-) Och nog ska ni få se bilder på emil nog, bara det att jag inte har någon än =$

Iallafall så hade vi vår första och andra seriematch idag. I norsjö. vilket betydde upp klockan 6 imorse. Bra övning inför skolan imorgon kanske(?) Hursomhelst så gick det sisådär sämst. Förlorade båda. Men vi hade ingen tränare med oss och ingen reservspelare, så vi skyller på det, för vi spelade faktiskt helt okej :-)




Igår var favoritbrudarna från klassen här och käkade. Mamma hade lagat massor med god mat som jag tog åt mig äran för höhö ;-) Men det var iallafall ruggit trevligt att se dom och få höra lite vad som hänt under lovet nu innan skolan börjar. Lite med vilda gester spelade vi också och fybubblan vad tävlingsinriktade vi blev. fast det är så det ska vara. Vi hade en liten julafton också och jag fick bland annat armband, skål och drinkpinnar. Alltid roligt serru.

There's a clock ticking.

Massor med småsaker måste jag köpa idag när jag är i staden. Dipliner, puder, stora guldringar, deo, underkläder och ni vet sånt. Pengarna flyger iväg fastän man inte får så mycket nytt. Men samtidigt behövs det ju. Skulle gärna hitta lite nya kläder, skolan börjar ju om så nu kan man inte vandra runt i mjukiskläder hela dagarna haha ;-) Ska iallafall träffa upp isabelle där vid 12 så vi får väl se vad som hittas. 

Igårkväll hade mamma och pappa det eviga pratet om att "du är aldrig hemma och bara tar det lungt" och "vi vill ju hinna umgås med dig också". Jag kanske har varit i farten nu under lovet men det är väl lika bra. Hellre att jag har  många vänner än inga ju :-) Dessutom är det ju lov, än så länge. Alltså nej. deprission. Skolan börjar på måndag med massor av tidigamornar, läxor, inlämningar, prov och hela baletten. Fy och fara. Vill inte tänka tanken.

Orkar som inte berätta så mycket om vad jag har gjort egentligen men jag har mesta dels varit med emil :-) Och med stina typ :-) Hur bra som helst iallafall. Men nu väntar frukost. Pusspusspuss.



Smile for the camera.














Jag kände för en liten bildbomb. Bara för att jag har varit så usel på att uppdatera ungefär och för att jag inte riktigt orkar skriva. Jag ska sova nu faktsikt så jag skriver nog inget mer än såhär. Men jag mår iallafall på topp och jag hoppas att ni gör det med. Ska kluttra ner något roligare imorgon. Godnatt allihop

Even when the rain pour down.

Stina ligger och snarkar här bredvid mig. Men pigg som jag är (?) steg jag upp redan halv tio. Ska nämligen till staden och så. Lika bra att stiga upp tidigt idag kändes det som :-) Dessutom somnade jag nog lite innan stina. Hon låg och babblade och jag snarkade till svar satt säga. Blir lätt så när vi sover med varann eftersom stina är så himla kvällspigg och jag inte riktigt lika fullt. 

Igår låg vi, innan jag somnade, och pratade om Hemavan och Ammarnäs. Stina och hennes föräldrar har bjudit med mig på fjällresor i sju år. Detta blir vårat 8:e. Ända sedan 4an har jag alltså följt med dom. Två år till Ammarnäs och resten av åren till Hemavan. Det finns så många starka minnen från dom där resorna.
Som en gång när vi var i Ammarnäs skulle ta en skogsväg och tyckte vi såg björnspår och blev så rädda att vi körde rakt in i skogen, bort från backen. Vi hade ingen aning om var vi var och åkte bara längre och längre in i skogen tills vi kom till några hus. Där knackade vi på och frågade var backen riktigt var. Mannen som öppnade sa att backen var ungefär 5 km bort men att han kunde skjutsa oss dit. Sicken tur för oss att han var en snäll gubbe annars vette finkan var vi hade varit idag ;-) Massor av sådant har vi lyckats med och det är jag ändå glad för, annars hade det ju inte varit lika roligt!


 
Nu ska jag väcka sömntutan och ta fram lite frukost. Pusspusspuss. 

 

GIRLS NIGHT IN.

Vilken tjejkväll med stina säger jag bara.
Först och främst massa prat. Och då menar jag i massor. Skratten var väl inte så få heller. Sedan ansiktsmask, hemmagjord. Allt annat än fräch, jag tror ärligt talat att huden inte blev så mycket bättre av den men värt ett försök ;-) Hårinpackning gjorde vi också, av äggulor. Vi kletade in ägg fulla håret. vi ville vara lite som pippi helt enkelt ;-) Naglarna har vi hunnit fixa också, först doppade vi naglarna i olja och sedan filade vi dom och satte på nagellack. Solo och cosmo har vi också läst hihi sicken myskväll :-) Och vi får inte glömma att det hann slinka ner både pizza och kladdkaka. Smalhet.


 
^hårinpackningen . ansiktsmasken^


Don't stop singing for me.

Supermysigt har jag haft det nu igårkväll och imorse. Emil sov här och vi har glott på one tree hill i mängder :-) Man kan ju inte annat än älska den serien och pajken är väl inte så pjåkigt sällskap precis :-) Ikväll så blir det så att camilla kommer över. Känns lite smått som högstadiet för det var ett tag sen vi senaste umgicks serru. Resten av 9b var det då ännu längre sen jag såg. Snart en ny återträffsfest har jag hört talas om. Hoppas det blir av så man får se alla ansikten igen :-)
 



Återträffspartaj med 9b numero uno.


Just get it together.

Mitt absoluta favoritspel måste vara med vilda gester. Men stämningen här i huset nu haha ;-) Jag och pappa på ett lag mot julia och mamma på ett annat. Vi är som så bra vinnare och bra förlorare här i denna familj osvosv. Mamma och julia surar nu medan jag och pappa hoppar omkring och dansar typ. Så det ska vara gissar jag. Skulle egentligen vara med isabelle tonight, men det blev inte riktigt så ;-) Ibland är vi så fruktansvärt fåniga så att jag inte orkar med oss. Loveu hun.
Idag så har jag inte gjort nästan någonting. Jag och emil låg och drog oss tills 2tiden nångång. Skönt. Imorgon blir det däremot upp rätt tidigt eftersom vi har volleybollcup. Har inte tränat på typ två veckor så jag hoppas att jag vilat mig i form. Annars lår det ju gå sisådär skitdåligt.


winners ;-)


I'll be on your side forever more.



Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure.
That's what friends are for.

Idag blir det eddahallen för fulla muggar med emil, isa och petter. Plask och bad serru. Får se vad dagen mer erbjuder men nu ska jag ta och göra mig klar. Ha en bra dag allihopa. Pusspusspuss.


Count on me what so ever.

Jag hade tänkte göra ett 2008-inlägg. Bara massor av bilder från året och så. Men det kändes så förgrymat drygt att sitta och ladda upp bilder hela kvällen, så det blev inget sådant inte. Men jag måste helt ärligt säga att 2008 varit det bästa året någonsin. Inget skämt. Jag har hunnit med så mycket känns det som. Hoppas banne mig 2009 blir minst lika bra:-)
Ikväll har jag och julia haft en systerkväll. Funkar likadant som tjejkväll skulle jag säga haha. Kladdkaka. Godis. Film. Prat. Icy tower. Nu ska jag nog dra täcket över huvudet ett tag haha. Börja känna mig lite småtrött.




Godernatt.




 


Happy new year!

ETT NYTT ÅR NU DÅ. ÅR 2009.
Kvällen igår var bara finemang. Efter lite gräl, suckar och negg så var kvällen planerad. Haha alltså jag orkar som inte med oss fyra (jag, isa, reb och stina). Nämn en gång vi inte strulat till något ;-). Dock slutar det ju ofta lyckat och det gjorde det även den här gången. Vi träffades allihopa för att äta och göra oss klara. Jag och stina hade gett matvalet i händerna på isabelle och rebecca. Det enda vi sa var att dom inte skulle köpa något med vitlök. Och ja, vad kommer dom med? Vitlökskroketter, kyckling och vitlökssås ;-) Men det var gott och jag tror inte vi stank så mycket iallafall.
Sen var vi som ett gäng som höll till där i lägenheten och bara umgicks och partajade. Självklart blev det att se på "Ring klocka, ring" och skåla på 12slaget! Sedan där vid två nångång begav jag och emil oss hem till han. Bara tog det lungt och sådär :-)
Hursomhelst var gårkvällen ett bra avslut på 2008 och en bra början på 2009!!!











Inte ens i närheten av alla bilder men känner verkligen inte orken.
Pusspusspuss.

RSS 2.0